Aihe

Kanada palauttaa Veroparatiisi-pandat - Suomenkin pitää välittömästi

Anonyymi

Suomen valtion pitää nyt karsia, kaikki turhat veropakolaisyritykset, laittomine yritystukineen, kokonaan pois, kansalaisten verotaakasta.

https://www.theguardian.com/world/2020/may/14/canada-calgary-zoo-giant-pandas-return-china

"business finland" äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten talousrikosjärjestö, tulee laittaa supon ja poliisin tutkintoihin, kaikkine laittomine yritystukien jakamisineen, johon sillä ei ole mitään laillisia oikeuksia. Lintilän erottava.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siinä yksi niistä talousrikosjärjestö-"business finland"in, veroparatiisi-tukien saajista.

   BF-talousrikollisjärjestöllä ei ole mitään oikeuksia, toimia Suomen valtion / verojenmaksajien rahojen jakajana yhtään mihinkään.

   Valtakunnanoikeus käyttöön Suomessa.

  • Anonyymi

   Vanhukset, vammaiset ja kroonikot heitteillä, koronankin suhteen, syvällä köyhyysrajan alla ja hallitus / eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset-BF-järjestöineen, jakavat rahaa Kokoomuslaisten Kiinasta tuomille pandoille.

   Suomen perustuslain ja oikeusvaltio-periaatteen vastaista, täysin laitonta toimintaa ja mikään taho ei edes tutki, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän syvää korruptiota ja osallisuutta isoon talousrikollisuuteen.

   Suomi on enemmän Unkari kuin Unkari, tämän maan Orbanit Arkadianmäellä, ovat vain kierompia ja kovanaamaisempia valehtelijoita, väittävät vielä Suomea oikeusvaltioksi kivenkovaa "tasa-arvo-maailman-onnellisin-maa-ym" mainoksineen, joihin niihinkin varastavat rahat kansalaisilta, vaikkei Suomi ole ollut aito oikeusvaltio ja demokratia kansalaisille, enää kymmeniin vuosiin.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16217160/kaarmeteoria-koronaviruksen-syyna-on-epauskottava#comment-102488281

   Vaikuttaa siltä, että Suomen omistajat "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten rikollisjärjestöt, ovat ujuttautuneet niin syvälle valtion ja yhteiskunnan, luihin ja ytimiin, ettei mitään puolueetonta tiedonvälitystäkään, ole enää saatavilla Suomessa.

   Sipilän kakkoshallitus ja viisi Imelda Marcosia, eivät tee muuta, kuin kylvävät rahaa "BF"- rikollisjärjestölle verokeitaisiin. Eikä oppositiota käytännössä enää ole, sillä juuri yksipuoluejärjestelmässä, se ei voisi olla tyytyväisempi, nykytilanteeseen, jossa toista miljoonaa Suomen kansalaista, on syrjäytettyinä köyhyydessä, omassa kotimaassaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

  • Anonyymi

   Pitihän se tuolloin jo arvata, että Suomen korruptio-eduskunta, jatkaa veropakolaisyrityksen laitonta rahoittamista, veroparatiisi-pandojen ruokintaan 1,5 miljoonalla euroalla.

   0€ tukea nälkäisille sairaus-kansaneläkeläisille, joilla vakavia hoitamattomia sairauksia, kun ei ole 800€/kk köyhyyseläkkeistä, reseptilääkkeiden ja laskujenmaksujen jälkeen, rahaa ollut kymmeniin vuosiin käydä edes julkisella terveysasemalla ja hammaslääkärissä, kun se ensisijainen, välttämätön perusturva, eli aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet Suomessa eivät toteudu.

   Marinin hallitus, kuten edellinen, kohtelee vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, huonommin kuin eläimiä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kepun paskamahat vastuuseen Panda-koplauksestaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   5694