Käärmeteoria koronaviruksen syynä, on epäuskottava

Anonyymi

Sensuuri iski heti, kun sanoi mielipiteen koronaviruksesta, missä sananvapaudet, aletaanko niitäkin estämään koronaviruksen verukkeella ja varjolla ?

Eivät ne kiinalaiset syö käärmeitä jatkuvasti ja käärme on puhdas eläin luonnossa, joten syynä on todennäköisesti rokotteet ja ihmisten itsensä levittämät, antibiootti-resistenssit virukse.

Miksi tätä ei muka saisi sanoa ?

48

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikäli koronavirus on jo Suomessa - viranomaisten pitäisi kertoa, missä isommissa kaupungeissa, kuten Tampereella, on kiinalaisturisteja ja kuinka paljon.

      Myös postinkantaminen ovelta ovelle, pitäisi pysäyttää.

    • Anonyymi

      Käärmeitä syödään Kiinassa harvemmin ja lähinnä talvella. Eivät ne ole joka päiväistä ravintoa sielläkään.

      Rokotteita ja antibiootteja, sen sijaan levitellään lääkemonopolien toimesta, holtittomasti ympäri maailman.

    • Anonyymi

      Kiinalaislaboratoriossa on sattunut vuoto.

      • Anonyymi

        Olen koko ajan ihmetellyt, miksi tästä koronaviruksesta pidetään niin paljon meteliä. Kuolonuhrejahan ei ole kovin paljon Kiinan valtavaan väestöön verrattuna ja uhrit ovat olleet lähinnä jo ennestään sairaita iäkkäitä ihmisiä, jotka kuuluvat riskiryhmään ja joita kuolee vuosittain erilaisiin influenssiin ihan täällä Suomessakin. Mikä siis tekee tästä influenssasta niin pahan, että ryhdytään näin mittaviin toimenpiteisiin? Salaillaanko tässä nyt jotain?


    • Anonyymi

      Luultavasti niin ja/tai rokotteet ja antibiootit, luoneet viruksen, jota ei voi enää hallita.

      Suomessa postinjakelu ovelta ovelle, tulisi pysäyttää jo koronavirus-epäilyistä ja tiedottaa kansalaisille, että missä päin, esim. isommissa kaupungeissa, on kiinalaisia turisteja ja kuinka paljon.

      Lapin veroparatiisi-matkailusta tulossa kallis hintalappu.

      • Anonyymi

        "Suomessa postinjakelu ovelta ovelle, tulisi pysäyttää jo koronavirus-epäilyistä"

        Siis kummin päin katsot tässä olevan riski?

        tarkoitatko:

        a) Sitä, että jos postinjakajalla epäillään olevan koronatartunta, niin pakkolomalle, kunnes on käynyt testissä ja testin tulos on saatavilla

        b) Sitä, että jos asunnossa asuu henkilö, jolla on tai jolla epäillään olevan koronatartunta, niin jopa postiluukun reunassa olisi niin paljon koronaviruksia, että ne saattavat postinjakajan tartuntavaaraan

        vai

        c) molempia edellä mainittuja riskejä ?


    • Anonyymi

      Käärme on luonnossa puhdas eläin, se ennemminkin hävittää viruksia ja bakteereja, kuin levittää niitä.

      Vanha apteekkien terveyden ja parantamisen symboli käärme, tuskin on koronaviruksen taustalla. Kiinan / veroparatiisimonopolien lääkemonopolit ja rokotteet.

    • Anonyymi

      Aikanaan aids viruksen (vai bakteeriko se on.) arveltiin tarttuneen apinoista.

      • Anonyymi

        Aidsin aiheuttaa HI-virus, joka usein lyhennetään HIV.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      50 vuotta sitten oli honkongilainen.

      • Anonyymi

        Aasialainen influenssa taisi olla 60 vuotta sitten kun oltiin Sputnikkia katsomassa.


    • Anonyymi

      > Käärme on luonnossa puhdas eläin,

      Käärmeissä on hitsisti loisia, niin ulkopinnassa suomustossa, kuin myös sisäelimissä suolistossa.

      Kiinalaiset ovat ihan holtittomia antibiooottien käytössä. Niitä syötetään vakiona lihakarjalle, että saadaan hiukan suurempi lihantuotto eläintä kohden. Pöpöt vaan hankkivat vastustuskyvyn antibiooteille, joita pitäisi käyttää myös ihmisen sairauksia vastaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "antibiootti-resistenssit virukset"

      Voi rakas oman elämäsi virologi, kun AIVAN KAIKKI virukset ovat antibioottiresistenttejä. Antibiootit purevat vain bakteereihin eivätkä viruksiin.

    • Anonyymi

      Suomi on vapaa maa.
      Luotetaan siihen.

      Haa haa!

    • Anonyymi

      Virukset ovat antibioottiresistenttejä luonnostaan.

    • Anonyymi

      Tuhansia vuosia moitteetta toimineet, vaikkakin joidenkin länsimaisten mielestä epäeettiset, Aasian eläintorit, tuskin ovat syy ja alkulähde koronavirus-pandemialle.

      Luonnossa kaikki pyrkii tasapainoon, eikä luonto tunne käsitettä koko ihmiskunnan poistaminen, ei vaikka huippukallis veroparatiisi-tutkimus niin keksisi väittääkin.

      Sen sijaan pörssikeinottelijoiden toteutunut unelma, täysin ilmainen "terveystuote" ja karjan rehunakin käytettävä HÄRKÄPAPU, sen sijaan on valloittanut koko maapallon viime vuosikymmeninä ja siitä on suora yhteys koronavirukseen, nimittäin:

      https://www.spiegel.de/wissenschaft/medizin/coronavirus-was-macht-sars-cov-2-so-ansteckend-a-e81ae0c2-c8b2-4743-9d62-f7fc1bad6152

      Härkäpapu, broad bean, fava bean, aiheuttaa kyllä vakavien autoimmuunisairauksien, kuten SLE:n l. Lupuksen ja Dermatomyosiitin puhkeamisen.

      http://www.etnofutu.com/kulttuurihistoria/pyhat-ja-pahat-kasvit/4-pythagoraan-papukielto

      Härkapapu-bisnes on tuottanut biljoonia verokeitaisiin pörssikeinottelijoille. On varma, että he tekevät kaikkensa, ettei härkäpapua keksitä epäillä mistään, tutkia, saati syyttää koronaviruksen aikaansaamisesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "BF"-propagandamedia Yleisradio, jakaa taas valeuutisia, tällä kertaa Istanmäen populimikirjojen muodossa, maailman lopun kuvauksina ja valheellisina väitteinä, että koronapandemia olisi "eläinperäinen", mitä se ei ole, vaan härkäpavun laukaisema autoimmuunisairaus.

      Poliisin pitäisi olla jo tutkimassa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiota, ison talousrikollisuuden rahoittamista, valtion, eli kansalaisten rahoilla ja kustannuksella, sekä Yle:n käyttämistä, kyseisen ison veroparatiisirikollisuuden mainontaan.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siihen on pätevät syyt, miksi härkäpapu oli tuhansia vuosia pannassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt kun on palattu lähtöruutuun, Covid-19 pandemian alkuperän suhteen, eli on tutkimuksissa löydetty, että Covid-19 oli ihmisten verinäytteissä Usa:ssa, jo ennen Wuhanin tapauksia, pitäisi kiireesti tutkia härkäpavun osuus koronapandemian laukaisijana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      Härkäpapu tutkitusti laukaisee, vakavia autoimmuunisairauksia, kuten favismia, joka on äkillinen, anemian kaltainen tila, erityisesti lapsilla ja nuorilla.

      Härkäpapu laukaisee vakavia autoimmuunisairauksia muitakin, kuten SLE, eli lupus, eli punahukka, Dermatomyosiitti jne.

    • Anonyymi

      Aloitus tehty tämän vuoden tammikuussa, ja silloin jo Wuhanin "märkätorien", käärmeiden ja lepakoiden kyseenalaistaminen, Covid-19-pandemian alkulähteinä, sai vihamielisiä tuomioita EK-medioilta, no nyt sitten sekin on todistettu:

      https://www.dailymail.co.uk/news/article-9009297/How-did-Covid-REALLY-spread-world-Coronavirus-blood-samples-December.html

      Covid-19 virus muuntautuu koko ajan, joten rokotetutkimusten perässä pysyminen, on kyseenalaista. Siitäkään Suomen EK-medioissa ei kerrota, etteivät mitkään rokotteet, sovi n. miljoonalle Suomen kansalaiselle, joilla on esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym sairauksia. Lienevätkö päättäjätkään tietoisia, kun THL on veroparatiisi-rokotekauppiaiden mainostaja.

    • Anonyymi

      https://www.dw.com/en/covid-19-will-not-be-last-pandemic-who/a-56065483

      YK toteaa nyt sen, minkä me jo viime keväänä: veroparatiisirokote-testi-maski-ym bisneksillä, ei torjuta, ei hoideta, eikä paranneta, Covid-19- ym tulevia pandemioita.

      Siihen tarvitaan aitoa oikeusturvaa, ihmisille itselleen, eli kansalaisille 1 250€/kk minimieläkkeet, joilla hoitaa itse itseään, torjua ja ennaltaehkäistä Covid-19-pandemiaan ym pandemioihin sairastumisia. Tämän pitäisi olla jo perustuslaillisen oikeusturvan määritelmän mukaan todellisuutta, mutta ei ole enää Suomessa, n. pari miljoonaa kansalaista kohta, köyhyysrajan alla tai sen tuntumassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kaikki tutkimukset menneet hukkaan alusta lähtien. Itse sairastuin jo maaliskuussa 2019 koronan tapaiseen tautiin joka vieläkin jatkuu.Tulin siihen johtopäätökseen että kyseessä on ilmansaasteista johtunut virustauti. Synnyn syynä joku auton katalysaattori tai läheinen pyrolyysilaitos. Nämä tekijät voivat levittää ympäristöön kaasuja joita ennen ei ilmassa ollut vapaana..Ne yhtyvät helposti muihin aineisiin koska ne ovat alkuaineita. Juuri Kiinassa on ryhdytty puuhastelemaan pyrolyysikattiloiden kanssa joilla voidaan tehdä erilaisia raaka-aineita jätteistä kuten Suomessakin Fortumin laitoksissa. Niistä levitetään sankkaa pahanhajuista kaasua joka syntyy 1000 asteen kuumuudessa. Kaasut ovat prosessin jätettä joka dumpataan hengitysilmaan tekemään tuhojaan. Kummallisinta on että ei ole mitään normeja koko myrkyrtykselle ja puolueet ovat mukana hyväksymässä näin totaalisen ilman myrkytyksen pelkän ahneuden takia niin Kiinassa kuin Suomessa. Itselleni tuli virustauti ja sen seurauksena sepelvaltimoiden täydellinen tukkeutuminen ja keuhkot täyteen rakkuloita.Tautia ei ole mitenkään tutkittu eikä piitattu voinnistani kokonaisvaltaisesti lääkäreiden taholta vaan haluttu päästäeroon minusta pikaisemmin.. Hyvä kun rahat saivat minulta ja muilta potilailta. Huomautan vielä etten ole ikinä tupakoinut enkä juopotellut. Mielestäni on aivan turhaa puhua lepakoista tai käärmeistä koronan aiheuttajina. Jostainhan nekin ovat saaneet taudin juuri ympäristöstä. Lääketieteen kehitys pysähtyi penisilliinin keksimiseen.Vaikka välineet ovat kehittyneet huimasti niin mitään järkevää ei ole tapahtunut.


    • Anonyymi

      Korona on venäläisten tekemä kun niillä on siihen paras rokotuskin jo olemassa ennen muita.

    • Anonyymi

      Astra Zeneca-Covid-19-rokotteiden veritulppa- ja muiden vaarojen ilmettyä, eli kun koronarokotteiden riskit alkavat todentua, nostetaan jälleen lepakot, käärmeet, muurahaiskävyt ym elikot taikapussistaan ihmisten ilmoille ja alkaa veroparatiisi-lääkemonopolien, primitiivinen pelottelukampanja, järjettömän kalliilla ostettujen, vaarallisten ja koronaan toimimattomien, mahdollisesti pandemia pahentavien ja levittävien, koronarokotteiden kauppaamiseksi ihmisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666499/sikainfluenssa-rokote-lisasi-narkolepsiaan-sairastuvuutta-sikainfluenssan-sairastaneilla#comment-105290802

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

      Korruptiopoliitikot esiintyvät tukat pörrössä, itse uhkaavien eläinten näköisiksi stailattuina, että viesti menisi varmasti, pienten ihmisten tajuntaan, että kaikki luonnossa on pelottavaa ja uhkaa ihmistä, joka ei tottele ja ota kiltisti veroparatiisi-lääkemonopolien myrkkycocktaileja, kun käsketään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

      Vieläkään ei Suomen yhdessäkään ns. tiedotusvälineessä, uutisoida puolen miljoonan, koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvien, Suomen kansalaisten täydestä heitteille jättämisestä, ilman euronkaan tukea valtiolta, saati luvattuja sairaus-kansaneläkkeiden korotuksia ja päivittämisiä 2021-luvulle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitään laumasuojaa ei koronapandemiaan, ole veroparatiisirokotteilla, tai muutenkaan, luvassa koskaan, vaikka Suomen EK-medioissa niin, veroparatiisirokote-bisneksien turvaamiseksi ja mainostamiseksi, kivenkovaa väitetäänkin ja esitetään tieteen nimissä, suoria valheita Covid-19-pandemian alkuperästä, "yhdestä ihmisestä lähtenyt pandemia" jne.

      https://www.nature.com/articles/d41586-021-00728-2

    • Anonyymi

      Heti kun veroparatiisirokotteista ilmenee lisää ongelmia, veritulppien ja niistä huolimatta koronaan sairastumisten lisäksi, kun ihmiset eivät halua niitä ottaa, kaivetaan liskot, käärmeet, lepakot, ym öttiäiset, veroparatiisi-lääkebisneksien Pandoran lippaasta ja alkaa primitiivinen pelottelu, jolla vedotaan ihmisten alitajuntaan ja alkukantaisiin pelkoihin:

      https://www.nature.com/articles/d41586-021-00731-7

      Loppujen lopuksi tullaan päätymään, veroparatiisi-lääkebisneksien laboratorioihin, joista se Covid-19-pandemia ja kaikki tulevat pandemiat, ovat lähtöisin. Veroparatiisi-rokotekauppiailta eivät ideat lopu, mitä biljoonien keräämiseen verokeitaisiin tulee.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden LUONTOVIHA on silmitöntä:

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/who-vill-ha-forbud-mot-marknader-med-vilda-djur

      Ihmisten yhteys luontoon, halutaan katkaista, että heitä voidaan rahastaa helpommin ja tehokkaammin, veroparatiisi-rikkaiden keinotekoisilla elintarvikkeilla, jotka usein ovat ihmisille vaarallisia ja "lääkitä" sitten lääkebisneksien myrkyillä ja rokotteilla.

    • Anonyymi

      Äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoilla, on jo pitkään ollut EK-medioissa teemana, susi-karhu-ym peto- ja luontoviha, kun ensin ovat markkinoineet veroparatiisi-matkailuyrityksien haaskaruokinta töllöttämistä ja vale-luontokuvausta, kesyttämällä ja pilaamalla luonnon eläimet, ruokkimalla niitä, kuin porsaita kaukaloon ja sen jälkeen, nuo "luontokuvaajat" ym töllistelijät, käytännössä tappavat pedot, kun ne menettävät luontaisen ihmispelkonsa ja tulevat ihmisten asuinalueille.

      Täyskielto luonnon eläinten haaskaruokinnalle, pitäisi olla jo voimassa.

      Kameralla tappamista mersujen ikkunasta, haaskanpidolla, ei voi sanoa "luontokuvaukseksi" parhaalla tahdollakaan. Se on luonnonvaraisten eläinten silmitöntä tuhoamista ja tappamista, petovihaa, jota EK-Yle mainostelee tv-ohjelmistossaan, jonkun P:n nimellä. Saisivat hävetä ahneet perintö- ja verosuunnittelijat alkuperäisluonnon tuhoajat.

    • Anonyymi

      Luontoviha pahentaa pandemioita, joita ei lopulta voida torjua eikä hoitaa, veroparatiisirirokote-testi-maski-ym bisneksillä, kuten jo ennen veroparatiisi-rokotteiden kauppaamista tiedettiin.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/bergstrom-astra-zenecas-vaccin-inte-lampligt-pa-lang-sikt

      Ruotsin Yleisradio tiedottaa, AZ-veroparatiisi-koronarokotteille, kehittyneestä immuniteetista, eli täysin hyödyttömiä piikkejä ihmisten ihojen alle ja biljoonia verokeitaisiin pörssikeinottelija-ahneille.

    • Anonyymi

      Se kolmas, todennäköisin vaihtoehto, että koronavirus ei ole luonnosta, eikä laboratioista, vaan radioaktiivisen säteilyn, saasteiden ja ilmastonmuutoksen, ym luonnottomuuden tuloksena kehittynyt, kaikkien luontoon ja ihmisiin kohdistuneiden, lääkemonopolien rokottamisten ym myrkkyjen tulos - jätetään medioissa pohtimatta. Haetaan vain syytä sieltä, mistä se on helpointa löytää.

      EK-Yle:n "salaliitto-teoriat" veroparatiisi-rokotteista, ovat kaikkein säälittävimpiä. Media joka ei dokumentoi, puolen miljoonan Suomen kansalaisen, ilman oikeusturvaa jättämistä, ei ole uskottava pohtimaan "salaliitto-teorioita".

      Biljoonia koronapandemialla tienaavat, veroparatiisi-rokotemonopolit ovat se sylttytehdas mistä koronaviruksen alkulähdettä, on syytä eniten etsiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

      Ihan ilman mitään tukea, ovat koronan riskiryhmät, 800€/kk orjuuseläkkeillä, joutuneet vakavan pandemian keskellä pärjäämään, joukossa suuri määrä autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaita, jotka eivät voi ottaa mitään koronarokotteita, joutumatta vakavaan hengenvaaraan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Köyhät syö aasiadsa käärmeitä nälkäänsä. Niin ovat tehneet aina. Tämä korona tuli kiinalaisest labrasta kuten todettu edellä jo

    • Anonyymi

      Ilmastonmuutoksen, lisäaineiden, ympäristömyrkkyjen, radioaktiivisen säteilyn, ym heikentämät immuniteetit, ovat olleet vastaanottavaisia kaikenlaisille virusmuunnoksille. Ei siihen välttämättä, edes laboratorio-karkulaisia tarvita.

      https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/b46dbd91-76d3-4f6c-b01e-7c7c8b0298e1?ref=ampparit:ee1a

      Elinikäinen autoimmuunisairaus, joka lyhensi ihmiskunnan yksilöiden elinikiä ja aiheuttaa vakavia liitännäissairauksia tulevaisuudessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tiedetään siis, että koronavirus/pandemia, oli WHO:n tiedossa, jo vuosia sitten.

      https://elpais.com/sociedad/2021-12-01/las-restricciones-antes-que-los-datos-asi-se-explica-en-un-grafico-la-crisis-mundial-por-la-variante-omicron.html

      Onko ÄÄNESTYSPAKKO, seuraava korruptiopoliitikkojen listalla, jos joku niitä vielä nöyristelee, antaa painostaa itsensä äänestämään, sopii kysyä.

      https://www.dw.com/en/modern-slavery-is-far-from-abolished/a-59990800

      Suomessa 800€/kk ORJUUSELÄKELÄISET, käytännössä veroparatiisi-sote-ihmiskaupan, modernin orjuuttamisen kauppatavaroina.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe