Miksiköhän turvapaikan saaneet lomailee kotimaissaan?

Anonyymi

Osaako esim. tämä mukasuvaitsevainen vastata, joka täällä niin hehkuttaa sitä kun Suomi ottaa tänne 175 pakolaista Kreikasta?

Nimittäin norjalainen Aftenposten kirjoitti taannoin, että usea kolmansista maista turvapaikanhakijana Norjaan tullut pakolainen lomailee turvapaikan saatuaan entisessä kotimaassaan. Joidenkin kohdalla kyse on jokakesäisestä lepolomasta kotimaassaan.
Aftonposten on käyttänyt apunaan Norjan tilastokeskuksen SSB:n apua ja sen mukaan esim. Irakilaiset ovat kovimpia kotilomailijoita. 71 % irakiaanoista on matkustanut Irakiin kotilomalle. Iranilaisista turvapaikanhakijoista 55 % käy kotilomalla ja Afganistanissa hermolomia pitää 40 % afgaaneista. Samasta ilmiöstä on kerrottu myös Ruotsissa, joten on täysin selvää että sitä tapahtuu myös täällä.

Mitenkähän tämä on suvakkien mielestä mahdollista kun väittävät, että Afganistaniin tai Irakiin ei voi palauttaa ketään - koska henki lähtee?

Mutta kuitenkin nämä muslimit voivat siis lomailla kotimaissaan, ja nauravat partaansa meidän "vääräuskoisten" tyhmyydelle.

82

1260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinpä! Tuo kuvaa hyvin, millaisista "turvapaikanhakijoista" on kyse.

      Mutta turha on odottaa mitään reaktiota mamutuseliitiltämme tai sen medialta...

      • Anonyymi

        siksi seuraavissa vaaleissa kannattaa äänestää perussuomalaisia, ja lopettaa, tälläinen suomalaisille veronmaksajille kalliiksi käyvät. "turvapaikka hakijoiden" lomaretkeilyt maihinsa.


    • Anonyymi

      Onhan sitä selvitetty, kun saavat turvapaikan mikään ei estä palaamasta kotimaahan lomailee ja kun saa oleskeluluvan saavat "kotouttamisrahaa" noin 750e/kk, eli enemmän mitä työtön suuomen kannsalainen saa, siinä sitä houkustustekijää hakeutua tänne, Euroopan suosituin maa, suomi.

      • Anonyymi

        Kukapa ei lomailisi, jos loman saisi veronmaksajien piikkiin kuten pakolaiset. Kela maksaa pakolaisille perustoimeentulon, mikä ei sisällä lomamatkoja. Mutta, pakolaiset saavat kotikunnastaan harkinnanvaraisia tukia, niille ei ole mitään ylärajaa eikä osoitetta. Kunta saa ostaa pakolaisille vaikka asunnon, tai auton, tai maksaa heidän lomailunsa.


    • Anonyymi

      Tiettävästi tuo turvallinen kotilomailu on johtanut siihen, että Migri onkin todennut, ettei turvapaikan myöntämisperusteet olleet oikeat.
      Ovat jatkaneet joissain tapauksessa kotilomaa toistaiseksi voimassaolevana lomana ilman paluuoikeutta tänne.

      • Anonyymi

        Tuohon olisi hyvä nähdä linkki.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Älä unta näe, kukaan viranomainen ei ole puuttunut asiaan vaikka PS puolue on asiasta huomauttanut useita kertoja. Sitä on vaan sanottu rasismiksi, on käsittämätöntä että näin voi Suomessa toimia , kuten husu lähetti aikaisemmin tänä vuonna viestiä somaliasta uimarannalta. Eikö tällainen toiminta ole jopa laitonta viranomaisen erehdyttämistä, tällaiseen asiaan pitäisi puuttua ehdottomasti, oleskelulupa pois jos kansalainen niin mikä peruste on saada yhteiskunnan tukea ?


    • Anonyymi

      Tuohon pitäisi kovalla kädellä puuttua.

      • Anonyymi

        Zot, zot, sellainen olisi rasismia! Pitää muistaa kaksi asiaa, jotka toimivat ohjenuorana tässäkin, jakamattomat ihmisoikeudet ja jakamaton typeryys! Olkaamme kaikki suvaitsevaisia punaviherfeministejä!


    • Anonyymi

      Teiltä salaa siinäpä kysymys

      Sossurahat myös lähetetään kotimaahan kupaten veronmaksajaa, western union mainostaa pitkin itäkeskusta rahalähetysmahdollisuutta

      Teitä pimitetään

      Suomessa harjoitetta pimitys
      Espoon Suurpellon tapahtumista vaietaan Suomessa haluatteko naisen kuvan nimen osoitteen lukekaa ulkomailta esim englannista ja on myös indonesialaisissa lehdissä kaikki tiedot

      Vain teille alistetuille ei kerrota
      TUTKINTAVANKEUDESSA ollutta brittinaista ehdittiin kuulustella poliisilaitoksella useita kertoja ennen kuin hän kuoli. Naisen mukaan kaikki alkoi käräjäoikeuden päätettyä, että lapsi on hänen luonaan kahtena yönä viikosta ja loput yöt isänsä luona.

    • Anonyymi

      Mogu itse yritti paluuta Suomeen, mutta pieleen meni.

      • Anonyymi

        Se kuvitteli itsestään liikaa.


    • Anonyymi

      Sossutukien metsästäjiähän nuo enimmäkseen ovat. Pakolaiset ei tänne asti päädy, paitsi muutama kiintiöpakolainen silloin tällöin YK:n leireiltä. YK:n korruption määrän tuntien, niiltä leireiltäkin hädänalaisimmat eivät helpolla pääse eteenpäin, kun joku lahjoo virkailijan päästäkseen itse jonossa kärkeen.

      • Anonyymi

        varaa niillä on maksaa monia tuhansia salakuljettajillekkin, tietävät että saavat takaisin moninkertaisesti, kun pääsevät suomeen kitisemään "kurjuuttaan". #


      • Anonyymi

        Tuohon ei voi kun olla samaa mieltä, todellisia pakolaisia sanan varsinaisessa merkityksessä ei tästä maasta löydy, geelitukkaa pukkaa rajojen yli väkisin ja sossu maksaa kaiken tai viimekädessä me kantikset. Ei juuri yhtään ole lapsia näkynyt taikka naisia, hivenen joitain perheitä, suuri määrä hyväkuntoisia miehiä ikähaarukassa 18-35, näin suomessa kusetetaan viranomaisia.


      • Anonyymi

        Ne ovat sosiaalihuollon rahoja metsästäjiä, kun sen jo näkee naamoista, että eivät mitään sotaa pakene, kun niin idässä ei ole sotaa


    • Anonyymi

      haaviston Pekka ja sipilä vastaamaan a-studioon

    • Anonyymi

      On aika outoa, että nämä kehitysmaalaiset turvaan tulleet pyllistelijät voivat lomailla maassa mistä tulee jatkuvana virtana turvaantulijoita suomeen...

      • Anonyymi

        Hätä ei todellakaan ole ykkösprioriteetti kun nämä tulevat tänne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hätä ei todellakaan ole ykkösprioriteetti kun nämä tulevat tänne.

        Hätä ei ollenkaan ole syy tulla tänne. Se on joku muu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hätä ei ollenkaan ole syy tulla tänne. Se on joku muu.

        syy on pohjolanpölhölä joka elättää nämä maahan tulleet hyödyttömät.. hyötyjät


    • Anonyymi

      Joskus töissä somali sanoi että lähtee kesälomalla somaliaan.
      Sanoin läpällä pääsenkö sun mukaan?
      Hän nauroi ja vastasi: Haluanko elää?Että siellä on kuulemma aitoja rasisteja jotka voivat tehdä rumaa jälkeä mun laiselle ihmiselle.
      Sanoi että suomessa rasismi on somaliassa lastenleikki.

      • Anonyymi

        Vitsin heitit somali töissä.


    • Anonyymi

      Koko ”pakolais”politiikka on terveisiä syvältä perseestä. Nuoria miehiä n. 90% nk. pakolaisista. Missä oikeat pakolaiset....naiset ja lapset?

      • Anonyymi

        No.... ei niitä ole....


      • Anonyymi

        Pakolaisuus on täysi silmänkääntö temppu valtaus periaatein, elikkä ilmais eläjät on valtaamassa suomen ja hävittämässä suomi nimisen valtion, meille asumattomaksi


    • Anonyymi

      Asiasta on kirjoitettu pitkään mutta mitään sille ei ole tehty. Miksi?

      • Anonyymi

        Koska elämme Hölmölandiassa!


    • - on maista kaikista sittenkin tää synnyinmaa kaikkein rakkahin..
      Onko tätä nyt niin vaikea ymmärtää?

      Suomesta Ruotsiin paenneet elintasopakolaiset palasivat uskollisesti kuin muuttolinnut kesälomalla köyhään koto-Suomeen. Pers'aukinen Perakin oli vuoden työssäoloaikana Ruotsissa saanut tienattua ja ostettua kuppaisen Volvo Amazonin ja ajeli sitten kotikylän raittia luu ulkona. Ja me nöösipojat katseltiin huuli pyöreänä Peran hienoa autoa huoltiksen pihassa. Pera poltti jäätävän viileesti colttia, eikä muka ollut meitä nöösipoikia huomaavinaankaan.

      Pakolainen on pakolainen. Jos sitten pakolainen saa kansalaisuuden, hän on kansalainen ja lomailee ihan oman mielensä mukaisesti. Siihen ei maahanmuuttofobisella öyhöllä pitäisi olla mitään sanomista.

      Eiköhän naureta taas. ;)

      • Anonyymi

        Työhön menijät , muistan erään saksassa työskennelleen ja hienon auton toi , olin kännikuskina ja luokkakaveri kehuskeli hienoksi parkeilla 🤣


      • Anonyymi

        Typeryytesi on käsittämätöntä, mutta jatka ihmeessä samaan malliin ja itsesi munaamista täällä lisää….
        Jos se nyt on edes enää mahdollista….


    • Anonyymi

      Euroopa hölmölllö luo ja antaa näille turisteille ilmaisen elämän ja vapaan matkustelun
      - itsemme tuhoomme näin, kun noi tänne oikkeen pääsevät juurtummaan
      - pysyttäänn erilämme näista jopa kaukanna

    • Anonyymi

      Kelarahoilla ja sossutuella saa kotimaastaan ostettua kiinteistöjä. Vuokraavat niitä maanmiehilleen samoin kuin kaupungin vuokra-asuntoaan Suomessa. Basaarikauppias on basaarikauppias vaikka sillä olisi demareiden puoluekirja.

    • Anonyymi

      Ollaan taas jälkijunassa. Espanjan vassarihallitus keksi kansalaispalkan joka myönnetään myös vuoden Espanjassa olleelle mamulle jos tällä on oleskululupa. Kertoivat, että kansalaispalkka parantaa köyhien työllistymistä. Suomessahan se ei parantanut saajiensa työllistymistä.

    • Anonyymi

      Tätä ihmettelen kovasti itsekin. Tyttäreni asuu Irakista "paenneen" 34 vuotiaan ukon kanssa, ja nyt tämä on saanut Suomen kansalaisuuden.
      Heti kun kansalaisuus tuli, hän varasi lennot Irakiin ja on nyt lähdössä sinne.
      Kun ihmettelin miten on mahdollista sinne lähteä kun on siellä hengenvaarassa, hän vastasi että ei hän enää ole vaarassa kun hänellä on Suomen passi.
      Pahasti vialla on meidän turvapaikkajärjestelmämme.

    • Anonyymi

      Niinhän täälläkin tehdään. Lomalla käydään viimeistään kun turvapaikka on saatu. Todisteitahan on jo kertynyt. Esim. Afganistanista lennätettiin talebanhässäkässä turvapaikkaporukoita, joilla oli oleskelulupa tai Suomen kansalisuus annettu. Sitä yritettiin salata, mutta tuli ilmi. Sitten mm. se irakilainen, joka palautettiin kotimaahan ja "kuoli" ampumalla. Olikin suuri huihaus ja kusetus. Suomi sai siitä noottiakin.

      Minusta nykyinen turvapaikkajärjestelmä on täysin epäuskottava. Siirtolaisia otetaan ja suurelle osalle annetaan tuhannen ja yhdenyön satujen perusteella turvapaikka.

    • Anonyymi

      Afgaaneja oli jumalaton määrä lomailemassa Afganistanissa. Ilmeisesti hakivat Sellon kirjastosta passeja, koska muukalaispassilla ei saa kotimaahan matkustaa. Pekka ja Suomen hallitus järjesti näille sotilaskoneen joka maksoi Suomelle miljooneja. Nyt näiden oleskelulupamatujen perhe yhdistetään Suomeen automaattisesti vaikka he kusettivat Suomen valtiota ja aiheuttivat tälle maalle miljooonalaskun.

      • Anonyymi

        Niinpä näytti olevan ja tätä just yritettiin salata. Puhuttiin koko ajan suomalaisista, jotka ovat Afganistanissa. Jonkin lehden rivien välistä kävi ilmi, että olivatkin entisiä turviksia, jotka lomailivat kotimaassaan. H...tti että suututtaa tällainen kusetus.


    • Anonyymi

      Laitatko lähteet näkyviin jos postaat tänne harhaanjohtavia prosenttilukuja, jotka eivät nekään voi olla totta.

      Sitten pari sanaa tuosta raapustuksesta. Ensinnäkin, todennäköisesti mitään lomailua ei tapahdu, juuri siitä syystä minkä itsekin kirjoitit, eli henki lähtee. Ehkä sinua on huijattu.

      Toisaalta vaikka lomailua tapahtuisi, se on täysin mahdollista silloin, kun lomailijalla on enemmän rahaa käytettävissään, jolloin hän voi pysyä aidatulla hotellialueella ja muutenkin poissa entisen kotimaansa kriisialueilta. Hän on silloin myös pienempi uhka kotimaansa valtaapitäville, koska ei enää asu kotimaassaan, jolloin ei ole esimerkiksi äänestyskelpoinen tai motivoitunut aseelliseen vastarintaan.

      Kyse on pienestä porukasta maahanmuuttajia, joilla ylipäänsä on rahaa tuollaiseen. Silloin täytyy työskennellä asiantuntijana jossain Suomalaisessa yrityksessä, esimerkiksi IT puolella tai turismissa. Intialaiset ja muut Etelä-Aasiasta ovat aika yleisiä. Muslimimaista asiantuntijoita on pienempi osa, mutta silti muutamia.

      Miksi minä lähtisin lomailemaan Irakiin? Eihän sinne lähde kukaan suomalainenkaan, ellei ole ihan pakko. Kyllä jokainen ihminen hengestään välittää minkä takia monet intialaiset eivät ole vuosiin matkustaneet Intiaan sen jälkeen kun maansa jättivät, ja Intia on vielä suhteellisen turvallinen maa.

      • Anonyymi

        "Kyse on pienestä porukasta maahanmuuttajia, joilla ylipäänsä on rahaa tuollaiseen."

        Olkoot vaikkapa yksi, sekin on liikaa. Väkeä on paljon, paljon enemmän. Itse kertovat sosiaalisessa mediassa, jopa kehuvat niillä matkoilla. Nyt ei siis olekaan kyse mistään Intilaisista eikä muista omilla rahoilla matkustelevista työtä tekevistä. Nyt puhutaan ja paheksutaan vilpillisistä turvapaikan hakeneista ja saaneista ihmisistä. Sekä muista huijareista ja keplotteleijoista, jotka ovat saaneet turvapaikan tuhannen ja yhden yön satuiluilla ja loisivat meidän Kelakassalla ja tekevät vielä rikoksia.


    • Anonyymi

      En usko, että Suomessa olisi vastaavanlaista ilmiötä olemassa. Suomalainen turvapaikantarvetutkimus on maailman parasta, joten meillä ei tuollainen lomailu lähtömaissa, mistä turvapaikanhakijat ovat paenneet henkilökohtaista vainoa, ole mitenkään mahdollista.

      Suomalainen maailman vapain ja puolieettomin media myös seuraisi herkeämättä tällaista turvapaikkakanavan väärinkäyttöä ja toisi nämä huijarit armotta julkisuuteen.

      Me voimme suhtautua rauhallisesti ja luottavaisesti näihin täällä turvapaikan saaneisiin.

      • Anonyymi

        Onko tämä jotain maksettua hallituksen kommaripropagandaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tämä jotain maksettua hallituksen kommaripropagandaa.

        Siltä se vaikuttaa. Tai viherpunikkien puolustuspuheita,


      • Anonyymi

        Eihän tämä ole julkista ja läpinäkyvää toimintaa laisinkaan.


      • Anonyymi

        Sarkasmia? Toivottavasti...


    • Semmoista se on, ensiksi tullaan tänne turistina isäntämaan elätettäväksi ja sitten lähdetään takaisin turistiksi omaan maahan edelleen isäntämaan kustannuksella.

    • Anonyymi

      Kaikihan noi ovat tulleet paikame tuhoamaan tyyleihinsa rypömään ja mekastamaan vaatimuksin kalijamasilimät

    • Anonyymi

      Ei ole irakilaisia ne "irakilaiset" mitä tänne tuli 2015, vaan jo naamoista näki että ovat idempää tulleita. Paitsi jos Irak on siirretty uralin taakse ja on koko mantereen koolta uralilta tyynelle valtamerelle ja sen naapuri merille

      • Anonyymi

        Kaikenlaista porukkaa tänne ryntäsi ympäri maailmaa meidän Kelakassalle, irakilaisia eniten.


    • Anonyymi

      Suomalaiset ovat niin kovaa ja ankaraa kansaa , ettei ne ala elättelemään eikä makselemaan kenenkään turistimatkoja jos joku sellainen joka on lähtenyt yön selkään pakoon vainoojiaan henkensä edestä ja saanut turvapaikan suomalaisilta

      ...niinku lähtis lomailemaan sitten sinne mistä pakoon lähti. Sehän olisi ihan mahdoton ajatuskin. Kyllä sellaiseen touhuun puuttuisi virkailijat ja kelalaiset pistäisi tosi kovat turkimukset päälle ja sellainen ketku joutuisi varmasti korvaamaan kaikki saadut avustukset ja lisäksi varmasti peruutettaisiin se turvapaikka , sillä tuollainen lomailu maassa mistä on pakomatkalle lähdetty osoittaisi täysin aukottomasti ettei mitään tarvetta / edellytyksiä myönnetylle turvapaikalle ole enää olemassa.

      Suomihan on oikeusvaltio jossa me voimme luottaa siihen , että hallinto toimii oikein.

      • Anonyymi

        "Suomihan on oikeusvaltio jossa me voimme luottaa siihen , että hallinto toimii oikein."

        Hah-hah-haa.......


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kaksi arabituttuani sentään näkevät vaivaa kotiseutumatkailunsa eteen.
      Keskenään tutut mutta ilman sukulaisuhteita olevat heput käyvät vuosittain kuukauden lomalla isänmaassaan.
      Heput pakkaavat autonsa kattoa myöten täyteen tuliaisia sukulaisilleen ja tutuilleen ja palaavat lomansa jälkeen tyhjillä autoilla.
      Voin vain kuvitella millaisen vaikutukset heput tekevät siellä tuttaviinsa.
      Toinen sai Suomen kansalaisuuden vaikka oli kapakkatappeluita ja kännihäiriköintiä.

    • Anonyymi

      Uhka jota he pakenivat lienee teeskentelyä .

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Itse suvakkina ihmettelen kauheasti miten on mahdollista kun Somaliasta tullaan tänne turvaan ja sitten kohta reissataan Kela-Gold-kortilla kotilomalle sinne vaaralliseen Somaliaan!
      Joku mättää ja pahasti!

    • Anonyymi

      Tämä on täyttä suomalaisen hyväksikäytöä ja kukahatujen perä-pekojen suojevat näitä ryöstäjiämme

      PYRKIVÄT SUOMEN HÄVITÄMÄÄN TAVOILLEEN

    • Anonyymi

      Naiset sieltä pitää saada turvaan ei vain alaikäiset partaukot. Kaikki tietää syyn miksi

    • Anonyymi

      - on maista kaikista sittenkin tää synnyinmaa kaikkein rakkahin..
      Onko tätä nyt niin vaikea ymmärtää?

      Ruotsista Suomeen vuonna 2015-16 paenneet elintasopakolaiset palasivat uskollisesti kuin muuttolinnut kesälomalla köyhiin kotimaihinsa. Pers'aukinen Mahmudkin oli vuoden VOK:ssa asumisen aikana saanut tienattua ja puliveivattua niin paljon euroja kasaan ,että nousi lentokoneeseen ja matkasi kotimaahansa lomailemaan ja pasteeraamaan kotikylän raittia helmat hulmuten. Ja me nöösipojat katseltiin huuli pyöreänä Mahmudin uutta hienoa mekkoa pasaarin pihassa. Mahmud poltti jäätävän viileesti vaan kullattua vesipiippua , eikä muka ollut meitä nöösipoikia huomaavinaankaan...

      Pakolainen ja etenkin turvapaikanhakijapakolainen, se on sellainen herra että se menee minne haluaa ja sillä on semmoset ihmisoikeudet että ne on vähän paremmat sellaset , mutta oikeutta työhön siinä ei kyllä ole ennen kuin vasta kuuden kuukauden kuluttua , koska mitään asiakirjoja Mahmudilla ei tietenkään ole esittää. Jos sitten pakolainen saa kansalaisuuden, hän on kansalainen ja lomailee ihan oman mielensä mukaisesti. Siihen ei koko touhun maksavalla öyhöllä pitäisi olla mitään sanomista.

      Eiköhän naureta taas. ;)

    • Anonyymi

      merkki että voi pakkomuuttaa takas

    • Anonyymi

      välittävät rahaa ja tuovat huumeita?

      eikös niitä kiinni ole asiasta jäänyt?
      cgatta kassissa mm sanoo iltalehdet

    • Anonyymi

      ”Mitenkähän tämä on suvakkien mielestä mahdollista kun väittävät, että Afganistaniin tai Irakiin ei voi palauttaa ketään - koska henki lähtee? ”

      Koska on olemassa lait ja ihmisoikeudet persu.

      ”Mutta kuitenkin nämä muslimit voivat siis lomailla kotimaissaan, ja nauravat partaansa meidän "vääräuskoisten" tyhmyydelle.”

      Miksi eivät saisi? Mitä lakia he rikkovat?

      • Anonyymi

        Toivottavasti Suomeenkin se laki saadaan.


      • Anonyymi

        Porsas löytää laista porsaanreiän?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Koska se on mahdollista !!!

    • Anonyymi

      Jaaha..että on turvallista palata lomailemaan maahan, josta on sotaa ja vainoa lähtenyt pakoon. Kunhan vain on saanut Suomen kansalaisuuden. Sehän se poistaakin kaiken vainon ja kuoleman uhan? Ja tätä porsaanreikää laissa öyhöttäjä puolustelee.
      Sairasta.

    • Anonyymi

      Holidays in the sun.
      Sex Pistols

    • Anonyymi

      Kiero on trollin selitys.

    • Anonyymi

      Kanjogo Ka Njogo
      If you people stops war and live coherently,Somalia will outshine Dubai.

      • Anonyymi

        Onko sossurahaa jo kerätty samanverran euroopasta ja muista maista että vetävät vertoa arabien öljyrahoille? En ihmettele. Somaliahan on tosiaan toiminut supply markkinanan Saudeille myymällä kuohittuja orjia. Koska somalit pyytävät anteeksi orjakauppaansa? Eivät ikinä.


    • Anonyymi

      Siellä lienee turvallista vierailla, muttei asustaa.

    • Anonyymi

      Näin ne tekevät, lomailevat meidän laskuun. Veikkaan, että n. 80 - 90 % annetuista tuvrvapaikoista perustuu vastaanottajamaan hyvään tai parempaan sosiaaliturvaan.

      Tällainen koko maailman Kela-kassana toimiminen pitää lopettaa pikaisesti. Kannustakaa meidän tulevaa, uutta hallitusta toimimaan niin kuin muutkin Pohjoismaat! Tulos tulee sillä, että shopparit laitetaan ulos! Se on moro.

    • Anonyymi

      Maailman onnellisemmassa maassa elellään juuri noin.
      Siellä tehdään samaan aikaan myös paljon itsemurhia. Siellä vanhukset
      eivät voi hyvin, eikä muukaan terveydenhoito pelaa. Jatkohoitopaikkoja
      ei ole, hoitajia ei ole, opettajat väsyvät s-oppilaisiin. Nuoret eivät saa
      apua mielenterveysongelmiin, lasten hoito on retuperällä ja rahat eivät
      riitä suomalaisilla kohta mihinkään. Monilla on kuitenkin hinku päästä tällaiseen maahan. Rikollisuus rehottaa, huume- ja ihmiskauppa samoin. Kenelle onkaan kohdistettu nuo Onnellisuuskyselyt?

    • Anonyymi

      Kysyin juuri tästä asiasta RKP Bidettin fröökinältä viime viikolla ja hän vannoi ja vakuutti että Suomesta turvapaikkaa saaneet eivät ikinä koskaan ole lomailleet näissä turvattomissa kotimaissaan!

      • Anonyymi

        On se Bidettin fröökinä niin hieno rouva! Vallan ihan svenskaaki praataa, niin nätisti että ihan tavan mökin mies joutuu vallan kumartaa...

        ...oli käynny ihan kampaajallakki. Sinne se ääni taas annetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se Bidettin fröökinä niin hieno rouva! Vallan ihan svenskaaki praataa, niin nätisti että ihan tavan mökin mies joutuu vallan kumartaa...

        ...oli käynny ihan kampaajallakki. Sinne se ääni taas annetaan.

        :)))


    • Anonyymi

      Kuuluuko palstan käännynnäinen Mustan Kiven vasempaan kiertäneisiin hurskaisiin?

    • Anonyymi

      Eivätpä saa enää: Riikka Purra: Jatkossa kansainvälinen suojelu voidaan peruuttaa, jos henkilö lomailee kotimaassaan. Perheenyhdistämisen kriteerejä tiukennetaan.

      Suomalaisen järjen ääni alkaa vihdoinkin voittamaan?

      • Anonyymi

        Ainoa ongelma on se, että pitää olla todisteet siitä, että ko henkilö on kotimaassaan lomaillut. Suomestahan lensi näitä afgaaneja jotka kuulemma pakenivat henkensä kaupalla sieltä Suomeen lomailemaan ja näitä afgaaneja oli siellä tuhansia! kun talebaanit pääsi valtaan. Matut voi lentää naapurimaahan ja sieltä sitten muita reittejä pitkin kotimaahansa.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3578
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      197
      1672
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1327
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      146
      1208
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      855
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      52
      821
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      820
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      809
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe