Onko harvinaista?

Anonyymi

Se, ettei joku tykkää Salatuista elämistä? Ite oon semmonen, mutta onko muita semmosia?

14

88

  Vastaukset

  • Itse en tykkää koko sarjasta ja kerran yritin katsoa yhden jakson mutta en päässyt edes puoliväliin asti kun vaihdoin kanavaa ja se oli joskus 90-luvulla.

   • VANHAT ON HUONOMPIA KUIN UUDET JAKSOT . UUSISSA PAREMMAT NÄYTTELIÄT JA JÄNNITYSTÄ.


   • Anonyymi kirjoitti:

    VANHAT ON HUONOMPIA KUIN UUDET JAKSOT . UUSISSA PAREMMAT NÄYTTELIÄT JA JÄNNITYSTÄ.

    Uusissa on toki enemmän jännitystä että kuka äijä panee eniten toisia äijiä persereikään tai kuka nainen juo eniten viiniä. Alkuaikoina tuo sarja oli sentään suht iisiä ja viihdyttävää draamaa mutta nykyisin Kauniit ja rohkeatkin on realistisempi sarja.


  • En pidä enkä katso. Kerran katsoin vähän matkaa mutta se oli jotenkin kummallinen, omituinen tunnelma, en pitänyt enkä ole katsonut sen koommin.

  • HEI! Minä kyllä suosittelen katsomaan " SALATUT ELÄMÄT SARJAA " KOSKA SE ON HYVÄ JA MILENKIINTOINEN ( VÄLILLÄ TYLSÄ MUTTA USEIN EI JA TUTKIMUKSEN MUKAAN UUDET PAREMPIA KUIN VANHAT JAKSOT) MUTTA JOKAISELLA OMA MP . KYLLÄ SUOSITTELEN KATSOMAAN

   • Kyllä se on vaan hyvää viihdettä.. Saa heittää aivot narikkaan ja nauraa tuon sarjan älyttömille juonenkäänteille.


  • Huono suomalainen vastike kaunareille ihan yhtä huonoa näyttelemistä ja outoja juonenkäänteitä, oon ite kattonut pari jaksoa, mutta ei iskenyt minuun.

  • En ota kantaa, koska olen katsonut vain kolme minuuttia muutama vuosi sitten. Dallasista minulla on pidempi katsomiskokemus. Katsoin sitä kerran 15 minuuttia! 😁

  • Katsoin joskus ehkä 15 vuotta sitten parisen viikkoa, kun olin kuntoutus reissulla ja hotellissa tv. Enempää en jaksaisi. Käytännössä siinä näytetään sen hetken suosituimmat muodissa olevat vaatteet ja kodin esineet. Niille jotka himoitsevat materiaa.

   Myötähäpeää tunnen näistä useille itseään jakavista häntäheikeistä ja tätsyistä. En innostu kiintiöhomoista, en sitä, että huumeiden käyttöä pidetään normaalina yms.

   En suosittelisi kenenkään antavan lapsiensa katsovan tälläistä moskaa.

   Mut pääasiallisesti tää on mulle vain unohduksissa oleva kiinnostamaton juttu. Eikä tv.ssä tuu enää mitään asiallista muutenkaan. Joukko narsisteja pitää omaa hauskaa ja toiset istuu sohvalla passiivisina tuijottamassa.

   Pääasiallisesti sohvaistujan ei tarvitse tehdä enää mitään. Matkustelu,urheilu yms suoritetaan narsistien elämänä.

  • Ennemminkin luulen että on harvinaisempaa että monet vielä katsoo kyseistä sarjaa.

  • Joskus vuonna 1999 näin pätkän, kun armeijakaveri hakkasi Kallen naamaa huutaen "HOMO! HOMO!" - sen jälkeen en ole halunnut sitä kuvottavaa tekelettä katsoa.

   Sarjahan teki Suomen Puolustusvoimista pelkän vitsin, koska kukaan pelkurinuorisosta ei muka halua armeijaan, koska voivat kokea Kallen kohtalon. Ei siellä armeijassa esimiehet sekaannu alaisiinsa.

  • Mielenvikaista! Mielenvikaista!! Mielenvikaista!!!

   Ainoa, mikä sarjassa on positiivistä on se, että sen tunnusmusiikin tehnyt ruotsalainen säveltäjä saa nauraa joka kerta kun sarja pyörähtää käyntiin TV-ruuduissamme. (Luulitteko te tollot ihan oikeasti, että se tunnusmusiikki on joku Jore Marjarannan tai Anna Hanskin säveltämä nimenomaan tätä sarjaa varten...?)

  • About joskus kymmenen vuotta sitten vielä katsoin, mutta jutut alkoi menemään niin yli hilseen, että kiitos ei.

  • Mielestäni ei ole lainkaan harvinaista tai poikkeavaa jos ei tykkää salkkareista eikä katso niitä.

   Sarja oli todellakin alkuaikoina paljon parempi. Näyttelijät olivat hyviä ja . Käsikirjoitus ja juonenkäänteet olivat myös sellaisia, että niissä oli kuitenkin mukana realismia, eli mitään täysin typerää tai epäloogista ei tapahtunut. Olihan silloinkin tässä sarjassa näitä että joillakin oli salasuhde ja joku petti jotakin ja joku oli homo, mutta mielestäni se kaikki oli kuitenkin kohtuuden rajoissa eikä mitenkään yli ampuvaa. Kohtauksia kuvattiin mm oikeissa sairaaloissa, poliisiasemalla jne.

   Nykyisin taas sarjassa ei ole minkäänlaista logiikkaa eikä järkeä. Lähes kaikki näyttelijät ovat todella huonoja ja nää kaikki uudet hahmot on hutastusti käsikirjoitettu eikä heissä ole mitään mielenkiintoista. Lapset ikääntyy hurjaa vauhtia ja kaikki nää sairaalat ja poliisiasemat on lavastettu todella huonosti. Sarjassa ei ole enää mitään realistista ja kaikki hahmot paneskelee vaan keskenään ja juonenkäänteet on tyyliin sellasia että jääkö joku salapanoltaan kiinni vai ei tai sitten on keksitty jotain todella äärimmäisen typerää ,lapsellista ja täysin epärealistista paskaa. Samoja juonikuvioita kierrrätetään jatkuvasti ja huomaa että ideat on jo loppunut aikoja sitten. Hahmot lavastelee kuolemiaan tai sitten selviää että joku ei ole oikeastikaan kuollut ym.

   Tää sarja on muutenkin pyörinyt aivan liian kauan. Alunperinhän sen piti loppua niihin jakosihin kun Miia kuoli, mutta sarjaa jatkettiin kuitenkin. Sarja oli vielä silloin ihan hyvä kun Aaro oli mukana ekaa kertaa , mutta vähitellen tää sarja alko mennä pikku hiljaa huonommaksi .

   En ymmärrä edes miksi jotkut lapset seuraa tätä sarjaa aktiivisesti ja olen oikeasti törmännyt sellaisiinkin lapsiin ja nuoriin , jotka oikeasti luulevat että tässä sarjassa kuvataan todellista elämää.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   167
   5884
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   180
   4763
  3. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   101
   3047
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   261
   3000
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   25
   2903