Mulla V ,16 alusta Selkä hajotettiin HUS.issa

Anonyymi

Sipilän jokin miljoonien leikkaus erikois,sairaanhoidosta v.16 alusta . Intialainen valkokaapu ukko lääkärinkorvikkeena ja radiologin korvikkena Venäläinen jota en nähnyt. Nyt olen sitten invalidi 24 h. Puukko selässä. Kun porvoon HUS.ista kävelemään käskivät murtuneella selällä ! Se siitä ELOSSA OHJELMAN ARVOSTUKSESTA SUOMESSA. Vähän eroa Sweitsin Helikopteri vuoripelastajien ohjelmaan . Täällä ihmistä ei Hoideta !

8

<50

  Vastaukset

  • ..erikoisosaamista EU:n ulkopuolelta..

   • Varsinaista erikoistumista ?


  • Eivät kuvanneet? Taustalla siis jokin tapaturma?

   • Kuvasivat jollain sotamuseosta kaivetulla riippumatolla. Väitin että selkä on murtunut. Hoitajat osasivat ruotsin lisäksi Suomeä kaapu Intialainen ei. Tätä se uusi rikkaus sitten on . Terkkarissa 1.5 kk aiemmin lekuri lisenssin saanut. Palpuloidessa kivahdin aina nikamaan osuessa. Tämä väittää ettei potilas tuntenut mitään. Ottakaa ihmiset sanekone tai muu nauhuri lekuriin aina !!!! Mulla nut nikama 30 astetta vinossa ja kaikki nikamat kasassa


  • HUSiin ei kannata luottaa. Minulla ei ole vastaavaa kokemusta, mutta Peijas ei suostunut operoimaan vaivaisenluuta, joten heidän mielestä työikäisen kuuluu jäädä työelämän ulkopuolelle.

   Paras sairaanhoitopiiri on Pohjois-Savossa!

   • Hyvä neuvo tuleville tapaturma ihmisille . Jos muistavat vammautumis tilanteessaan . Kivuissaan


  • Ei pidä luovuttaa, vaikka Suomessa lääkärit ja hoitajat saavat käytännössä tehdä melkein mitä vaan. Muutama myrkkyhoitaja on jäänyt kiinni ja tuomittu. Hoitaja voi tappaa insuliinilla, liuottaa injektioon sekaan vaikka pesupulveria tai aspirinallergiselle aspirinia.
   Näyttökynnys on korkea, jos on sattunut selviämään. Se edellyttää kalliita laboratoriotestejä. Ihan ensimmäiseksi ei osaa epäillä hoitajaa.
   Aluehallintoviraston päätös pannaan ö-mappiin. Ylilääkäriltä saattaa tulla taputukset päälaelle, jos välit hoituriin ovat olleet ennaltaan hyvät.
   Lääkärit puolustavat toisiaan. Vaikka asian veisi oikeuteen saakka, lopulta todennäköisesti tulee nahkapäätös. Lääkärikunnan keskuudessa ko. lääkäri saattaa menettää arvostusta. Hyvistä viroista on kilpailua. Yksityispuolella ei haittaa. Lääkärinoikeuksien menettäminen on harvinaista eikä se auta vahinkoa kärsinyttä potilasta.
   Potilasasiamies kirjaa tapahtuneen ja se näkyy potilasvahinkona tilastoissa, jos potilas on ottanut yhteyttä. Voi antaa neuvontaa, miten valitusta viedään eteenpäin.
   Potilasvahinkovakuutuskeskus etsii kaikki mahdolliset argumentit että asian saa haudattua, vaikka aluehallintovirasto olisi jo tutkinut asian. Valvira tutkii vain kuolemaan johtaneita tapauksia, aluehallintovirasto muut.
   Jos potilas saa rahallista korvausta, ne ovat pieniä. Oikeudenkäynnissä voi menettää rahansa. Oikeudenkäynnin vilauttamisella on pelotevaikutus.
   Valitusprosessit ovat raskaita ja päätökset kestävät.
   - Sinun kannattaisi ehkä silti yrittää yksityislääkärin (Helsinki) lähetteellä erikoissairaanhoidon piiriin, jos jotain olisi vielä tehtävissä ja/tai Kelan kuntoutukseen. Erikoislääkärin vastaanotolta jää itselle maksettavaksi yleensä yli 100 euroa, mutta sitä kautta voi löytyä apua. Yksityissairaalan tutkimukset ovat todella kalliita.
   Monilla yliopistosairaalan professoreilla ja osaston yliääkäreillä on myös yksityisvastaanottoja. Näitä voi kysyä ajanvarauksessa, jos itsellä ei ole tietoa ja myös voi googlata. Sitä kautta voi lähetteellä päästä julkisen sektorin erikoistutkimuksiin ja hoitoon.

   • Terv. Aloittaja kiitos neuvoista. Mutta tuskin lähetettä mulle mitään antavat. Enhän edes tänä vuonna ole pyynnöistäni huolimatta päässyt Porvoon Arvauslaitokseen


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   188
   7023
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   219
   5092
  3. 39
   884
  4. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   96
   856