Ei kieliopetusta äänestämällä muuteta!

Anonyymi

Koska elämme svekokratiassa ja näennäisdemokratiassa. Jos kansan tahdolla olisi merkitystä, olisi järjetön ja kohtuuton pakkoruotsitus kadonnut jo vuosikymmeniä sitten. Tai sitä ei oltaisi edes aloitettukaan.

SIKSI ainoa tapa vaikuttaa kielikohtuuttomuuksiin on kansalaisaktivismi. Eli jatkuva epäkohtien esiintuonti netin eri alustoilla, Tämä foorumi on yksi sellainen kanava. Kyllä jatkuva painostus tuottaa hedelmää päättäjien alitajunnassa.

4

<50

  Vastaukset

  • Niinpä. Parempi on yrittää keskustelun avulla kuin ottaa väkivaltaisempi lähestymistapa. Monet rusut ovat kokeneet henkistä ja fyysistä ahdistelua ruotsin puhumisen takia.

   Ahdistelu ei tietysti ole oikein, MUTTA sitä voi hyvin ymmärtää tässä tilanteessa. Kun kansan selvää tahtoa halveksitaan tarpeeksi kauan, kansa vastaa aina jollain kielteisellä tavalla!

   • Sisältä päin vaikutus on ehkä tehokkain tapa. Eli rusut ITSE alkavat vaatia eliitiltään muutoksia. Tavalliset rusut näet arkielämässään joutuvat väärämielisen kielipolitiikkamme sijaiskärsijöiksi.


  • Ei ehkä nopeasti lopeteta, MUTTA kuitenkin kannattaa ehdottomasti äänestää pakkoruotsitusta sitovasti vastustavia ehdokkaita.

   Ja mieluummin yli puoluerajojen, jotta edustus olisi laajaa. Vain RKP:n ehdokkaat jätetään ulkopuolelle.

  • Ja ennen kaikkea passiivinen vastarinta. Virkamiesruotsin läpäiseminen mahdollisimman huonolla osaamisella jos ei oikeasti aio työhön jossa sitä tarvitaan. Ruotsinkielistä asiakasta palvellessa unohdetaan se vähäkin kielitaito. Närpiöläisten kasviksien ja Ahvenanmaan lohkoperunoiden ostoboikotti.

  SEISKA.FI

  • Korona sotki muuttosuunnitelmat! Viekö rakkaus fitness-kaunottareen Maajussi-Maunon kaupunkiin?!
  • Kuva! Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa osti itselleen synttärilahjaksi sportti-Bemarin!
  • Sofia Belórfilla on tyyris maku! Lemmenpesän sisustuspuuhat tekevät Stefan Thermanin lompakkoon ison loven!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   190
   7164
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   236
   5297
  3. 57
   978
  4. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   96
   868