Rivatril 2mg

Anonyymi

Käytin Rivatrilia 0,5mg x 3-4kpl päivittäin ja siihen päälle välillä joitai ssri ja snri lääkkeitäkin paniikkihäiriön ja sosiaalisten tilanteiden pelkoon noin 3,5 vuotta. Vuonna 2018huomasin kuitenkin, että vointi huononi ja huononi eli tuli jo käytönaikaisia vieroitusoireita rutkasti. Tämän lisäksi join lääkkeitten kanssa aina viikonloppuisin yleensä lauantaisin, koska kuvittelin, ettei siitä tulisi mitään. Olo oli aivan järkyttävän kamala kokoajan, koska olin riippuvainen ja toleranssit paukkui, vieroitusoireita pukkasi annosten välissä, koska en halunnut ryhtyä annosten nostamiseen. Viimeiset kaksi vuotta elämässäni olen elänyt kuin jossain horkassa vapisten. Vuonna 2019 päätin, että nyt on lopetettava tää lääke jos koskaan haluan tästä parantua ja no 2019 huhtikuussa lopetin kerrasta, koska halusin siitä olosta eroon mahdollisimman nopeaa. Vieroitus on ollut aivan yhtä helvettiä ja viekkareita on vaikka kuinka paljon vieläkin esim lihasjäykkyyttä, lhasjännityksiä, huteraa oloa, pelkotiloja, vapinaa, stressinsieto on täysi nolla, unta onneksi saa nykyään, että saa edes yöt olla rauhassa. Alku vieroituksessa siis käytännössä valvoin 2 kk ja olin varmaan osittain jo jonkinaisteisessa psykoosissa. Nyt mietinkin, että onko tää normaalia, että viekkarit kestää vieläkin vaikka ilman lääkkeitä ole ollut yli vuoden? Olen nainen ja ikää on vasta 24 ja koko elämä on yhtä kärsimystä ja täysin mennyt pilalle kun näitä minulle määrättiin. Koko vieroituksen ja olot olen kärsinyt yksin, koska lääkäri on pessyt kätensä tästä ja sanoo, ettei viekkarit voi kestää kun korkeintaan 2 tai 4 viikkoa, joten olen tän asian kanssa yksin kun kukaan kuuntele. Tää kärsimys on jotain sellasta, ettei sitä voi edes sanoin kuvailla eikä selittää. Mitä voin tehdä? pitääkö mun vain odottaa, että joskus vielä helpottaa vai jäänkö tosiaan pysyvästi tälläiseksi? Tekikö lääkkeet mulle jonkin asteisen aivovaurion? ainakin minusta tuntuu siltä. En enää yhtään osaa kontrolloida itseäni, mitkään arkiset asiatkaan ei enää onnistu, keskittyminen mihinkään on todella vaikeaa eikä siitä tule yhtään mitään. En ole vuoteen pystynyt käymään kaupassa, enkä nähdä kavereita, koska hermostoni on ihan sekaisin samoin pää. Olo on todella tuskainen vaikka onkin helpottanut hieman niistä alun oloista. Kertokaa kokemuksia jos teillä on ja kertokaa jäänkö tälläiseksi. Olen todella loppu enkä tiedä kauanko enää jaksan. Oon kadottanut tässä 3 vuoden aikana itseni ihan totaalisesti. Elämä on ollut vain vieroitusoireita ja paniikkia.

7

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämän lisäksi olen vielä 8 vuotta kärsinyt päivittäisestä bulimiasta samanaikaisesti ja lopetin oksentelunkin tämän lisäksi vielä samaan syssyyn tupakoinnin samaan aikaan kuin rivatrilin lopetin. - Ap

    • Anonyymi

      ja vieroituksen aikana siis join siis viikonloppuisin , että sais hetken levätä, mutta krapulat olikin sitte omaa luokkaansa voiko olla, että se on vaikuttanut toipumiseen, kun käsittääkseni alkoholi ja rauhottavat vaikuttavat vähän samalla tavalla elimistössä. - AP

      • Anonyymi

        Ensinnäkin annostus joka sulla on ollut on lasten annos jota heillä käytetään epilepsiaan. Toiseksi nuo oireesi eivät ole ainakaan enään vieroitusoireita vaan alkuperäisiä oireita jotka olivat vain lievempänä ennen kuin aloitit lääkityksen. normi annostus on aikuisilla 4mg päivässä joko kerralla aamusta tai jaettuna kahteen kertaan. Pahimmissa tapauksissa Xanor on edelleen paras pelkotiloihin toimiva lääke varsinkin Depot muodossa.


    • Anonyymi

      Olet nuori vielä etkä kerinnyt ihan kamalan kauaa lääkityksiä käyttämään.
      Voisin ajatella että elämäsi vielä paranee nykytilanteesta kun pääset tasapainoon itsesi kanssa.
      En tiedä tämänhetkistä tilannettasi, minkälainen on psyykkinen vointisi muuten. Onko edelleen ahdistusta, masennusta, paniikkihäiriötä.
      Koska nämä vaikuttavat kokonaisuuteen myös lääkitysten lopettamisen jälkeen.

      Itse olen jo yli keski-ikäinen ja kerkesin aikoinaan käyttämään lääkkeitä ja alkoa sekaisin vajaa 15 vuotta. Molemmat ovat jo jääneet, alkoa edelleen vähän käytän silloin tällöin.
      Mulla todettiin joitain vuosia sitten monihermosairaus jonka oletan ainakin osittain johtuvan entisistä lääkkeiden käytöstä, toki oli paljon muutakin joka on varmasti ollut mukana vaikuttamassa.

      Olen kuitenkin tottunut nykyiseen elämääni ja sain vuosia sitten pääni parempaan kuntoon, eli en enää pahemmin kärsi ahdistuksista tms.
      Toki jotkut tilanteet elämässä aiheuttavat lievää ahdistusta vieläkin mutta siihenkin jollain tavalla tottuu. Etenkin kun ymmärtää mistä se milloinkin johtuu.

      Voin kertoa että paljon asioita voi muuttua paremmaksi jos ja kun jaksaa tehdä töitä itsensä eteen, ja jatkaa elämää eikä jäädä vatvomaan menneitä ikävämpiä juttuja.
      Ymmärrän hyvin sun tuntemukset koska olen samanlaisia käynyt aikoinaan itsekin läpi.

    • Anonyymi

      Minusta 2 mg /vrk ei ole paljon.

      Onko niin, että vähentäessäsi alkuperäiset oireesi palaavat, eikä kyse olekaan vieroitusoireita?

    • Anonyymi

      minä olen miltei neljäkymppinen semi juoppo.
      ja nauran näille.

      D-vitamiiniä vähän magneesiumia jos tarvihtee.

      C- jos alkaa vuotamaan ikenet.

      Te saatte sen kaiken kyllä tässä maassa.... jos syötte
      ja juotte jotain muutakin kuin leipää.

    • Anonyymi

      jos ei ole semi juoppo niin sitten magnesium.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe