Aihe

Adventistien "suuri taistelu"

Anonyymi

Adventismin suuri taistelu on alkanut ja se on lihallinen missio.
- "TAISTELEMME KORONAA VASTAAN!"

Miten te taistelette voitokkaasti koronaa vastaan Suomessa ja USA:ssa pastorien opeilla?
Toimiiko se?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On kai täysin selvää ettei käsienpesun väliin jättäminen ole millään tavoin syynä näihin korona tartuntoihin. Kyse on ilman välityksellä siirtyvästä pisaratartunnasta ja nämä pisarat taas ovat kaiken kokoisia, eli voidaan puhua yleisemmin aerosolipisaroista.

   Adventtikirkossa pisaroita leviää pääosin ihmisten puhuessa, saarnaajan huutaessa sekä kuoron ja yleisön laulaessa. Kaikenkokoiset pisarat jäävät aerosolipisarapilvenä leijumaan ilmaan minuuteiksi ja kulkeutuvat ilmavirtausten mm. ilmastoinnin sekä ihmisten liikkeiden ja hengityksen mukana ympäri suljettua tilaa, josta ne sisäänhengitetään suoraan keuhkoihin tai saadaan silmien, suun ja nenän limakalvoille. 2 metrin sosiaalinen turvaetäisyys ei riitä, mikäli kirkossa ym. tilassa on covid-19 erittävä henkilö, ainoastaan kaikkien hengitysmaskipakko estää tällaiset tartunnat tehokkaasti.

   Hengityseritteet ilmateitse saatuna ovat koronavirustartunnan pääasiallinen leviämisreitti. Käsien pesu estää vain pienen osan tartunnoista. Ja myöskin käsitartunnoissa joku on ensin maskitta ilmaan covid-19 virusta sisältäneet pisara-aerosolit levittänyt, josta ne ovat laskeutuneet pinnoille muiden käsiin saataviksi ja kasvojen limakalvoille vietäviksi.

   Pelottaa ajatella mitä tapahtuu kesäkuun alussa kun Adventtikirkot avataan, eikä koronavirusta ole vielä täysin tukahdutettu Suomesta.

   • Anonyymi

    Koronan toiseen aaltoon valmistautuminen on jo käynnissä Helsingissä – johtajaylilääkäri: "Se mihin olemme varautuneet, on loppukesästä tai alkusyksystä tuleva aalto"
    HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi pitää uutta tautiaaltoa todennäköisenä, sillä vasta murto-osa suomalaisista on saanut koronatartunnan.

    Yhdysvalloissa adventistien suuri taistelu koronaa vastaan ei toimi.


  • Anonyymi

   Te ette selväksti osaa mitään muuta kuin piruilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19732
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   379
   7363
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2485