Globalisaatio on pyllystä

Anonyymi

Ehkä syvemmältäkin.
Epäonnistunut agenda, joka maksaa vielä paljon verta ja kyyneliä.

10

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aasialaisille idea on kannattanut kun taas länsimaalaisilta on kadonnut duunarityö ja tekniikka kopioitu Kiinan tehtaissa. Rikkaat ja omistava taho kerää voitot sillä välin kun keskiluokka taistelee työkkärin ja kelan kanssa.

      Roskapönttöön koko globalisaatio joka hyödyttää suomea tuskin ollenkaan.

      Pisteet aloituspostin kirjoittajalle

      • Anonyymi

        Älä valehtele, olen suomen porvari johtaja kansan syvä rivi, mutta silti joutuu turvautumaan kelaan. En koskaan ole keskiluokkaa yhdessä muiden luusereiden kanssa, vaikka armeijassa jouduin viettämään keskiluokka luusereiden kanssa aikaa "pakon vuoksi" ja jotta näkisi miten hommat siellä toimii.


      • Anonyymi

        Ei idea ole aasia kantanut suuria joukkoja vaan valtaa pitäävä eliittiä. Sama kuin muualla vain muutamat uus rikkaat ja vanhat länsimaailman rikkaat rikastuu hikipajojen köyhien kustannuksella ja samalla nämä nyky orjat polkee muiden maiden buunarit alas markkinoilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei idea ole aasia kantanut suuria joukkoja vaan valtaa pitäävä eliittiä. Sama kuin muualla vain muutamat uus rikkaat ja vanhat länsimaailman rikkaat rikastuu hikipajojen köyhien kustannuksella ja samalla nämä nyky orjat polkee muiden maiden buunarit alas markkinoilta.

        Niin mutta keskiluokka eli liian leveästi ottamatta huomioon 2007 romahduksen jonka olisi pitänyt laskea tulo ja elämisen tasoa jo silloin välittömästi. Tämä kölläytys sotki silloin maailman markkinat ja sosiaaliluokat aivan liian pahasti. Pikapalautus voi olla brutaalikin (henkisesti), jos on tottunut porvari elintasoon..

        Tietysti panostamalla paikallisiin tuottajiin ja lähimyyjiin olisi voinut pelastaa paljon omavaraisuudella, mutta ajatuksilleni joita esitin 10v sitten lähinnä naurettiin ja kerrottiin kaiken tulevan kiinasta ja euroopasta puoli-ilmaiseksi.

        Kukaan taas ei voi kontrolloida kiinan ja intia väestömäärien kasvua (ihminen).


    • Anonyymi

      Maapalloitumisessa on syytä olla tarkempi. etenkin muslimienemmistöisissä maissa asuu neliökilometrillä liikaa väkeä. Tässä asuu taudin leviämisen siemen.

    • Anonyymi

      Tämä nykyinen meno hyödyntää, vaan jo valmiiksi rikkaita ja he vaan rikastuvat koko ajan lisää muu porukka köyhtyy vaan lisää ja lisää. Maailma alkaa olla kohta kuin 1700 luvulla kreivit ja paroonit ja muu aateli on vaan nykyään, raharikkaat hyvin monesti ex aatelia.

    • Anonyymi

      Eroon EU:sta .Uusi kansanäänestys

      kansalaisaloite

    • Anonyymi

      Globalisaatio on onnistunut agenda.
      Niiden toimesta, joiden tavoitteena on 90% väestökato.

    • Anonyymi

      Giobalisaatio on parasta kehitysapua. Normimuotoinen kehitysavun jakaminen on lopetettava, se ei ole tuottanut tuloksia, kuin kehitysaputehtävissä oleville uusille "siirtomaaherroille". On maita johon sitä on jaettu puolivuosisataa, ja maat ovat siitä riippuvaisia, ilman mitään tulosvastuuta. Sodat ja korruptio tuhoavat senkin vähän edistyksen mitä on orastamassa.

    • Anonyymi

      Onneksi globalistit polttivat pahasti näppinsä USA:n vaalien manipuloinnissa. Viitisen Länsimaata ja Kiina jäivät kiinni äänestyskoneiden manipuloinnista. Kun äänivyöry Trumpille oli liian suuri, ne joutuivat ottamaan kuolleet, lapset ja osavaltioiden ulkopuoliset mukaan ääntenlaskentaan, Ääniähän annettiin enemmän kuin rekistyneitä äänestäjiä on maassa. Samalla paljastui oikeuslaitoksen korruptio, kun se tarkastellut ollenkaan noita väärennyksiä. Joe ehkä nimitetään, mutta ei pitkäksi aikaa. Mellakoita on tiedossa. Floridasta takavarikoitiin ohjuskontti, joka oli eksynyt väärään paikkaan. Tutkimuksissa löydettiin lisää aseita. Merikontteja, jotka sisältävät ohjuspattereita (Stalinin urut) ja jotka voidaan laukaista sateliittien kautta. Hmm onko tunnistettu uhka? Kun tämä sotku selvitetään lähi viikkoina, niin globalistit saavat niin vakavan iskun, että tuskin toipuvat siitä vuosikymmeniin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe