Pissatauti

Anonyymi

Hei kaikki pissataudin kokeneet!
Mulla alkoi 3 päivää sitten oireet (pimperon kipu, virtsaputkensuun kirvely/polttelu, alavatsakipu lievänä, tiheentynyt virtsaamisentarve, pieni ruumiinlämmönnousu) ja loppupeleissä tilanne oli jo se, etten oikein pystynyt istua saati kävellä tuon virtsaputkensuun kipuilun ja kirvelyn takia. Kävin terveysasemalla antamassa virtsanäytteen, josta löytyi pöpö niin kuin arvella saattoi. Mulle määrättiin antibioottia 3 päivää, 2 tablettia päivässä. Nyt olen syönyt kolme tablettia, enkä huomaa vieläkään helpotusta. Olen juonut paljon vettä, testannut karpalot ja puolukat, syönyt särkylääkkeitä, pidellyt lämmintä vesipulloa vatsalla... mutta yhä vaivaa kova kirvely/polttelu virtsarakon suulla sekä on lievää kuumeilua. Kauanko muilla on mennyt, että antibiootti on alkanut vaikuttaa? Mitä helpotuksia olette keksineet tähän? Lääkäriin oon soittamassa huomisen jälkeen, mikäli ei huomisen pillerit ala vaikuttamaan. Tänään yleisvointi on ollut normaali, ei heikota eikä tuo pieni ruumiinlämmön nousukaan tunnu. Hieman selkä kipeänä, mutta sepä nyt on normaalioloissakin työn puolesta hieman kenkkuillut. Alkaa vaan jo paniikki iskeä, kun vanhan keskustelupalstan perusteella toisilla vaivat loppuneet yhdellä pillerillä tunnissa, kun itellä ekan pillerin otosta nyt 24h.

3

<50

  Vastaukset

  • Takaisin lääkäriin! Ei se eka antibiootti aina tehoa. Yleensä jos eka päivän aikana ei mitään helpotusta, se ei tule auttamaan. Tarvitset toista antibioottia joka tehoaa juuri tuohon pöpöön. Jos tekivät siitä bakteeriviljelyn, oikea antibiootti saadaan parissa-kolmessa päivässä selville. Muuten vain annetaan arviolta jotain tehokkaampaa.

  • Minulla on virtsatientulehduksen estolääkitys ollut jo kymmenen vuotta.
   Joka toinen viikko selexid 200 mg ja toinen viikko trimopan 100 mg
   Virtsatientulehdus on vakava sairaus ei se yhdellä pillerillä parane.
   Minä otan sen pillerin illalla ja hyvin on toiminut.
   Se voi mennä munuaisiin ja sitten onkin ja vakavampi juttu.
   Jo se on sukupuolitauti niin sen lääkitystä en tiedä?

  • Sulla on pöpö johon antibioottisi ei tehoa. Ihan normisti noinkin voi käydä. Nim. kokemusta on.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Nyt on tulikuuma rantabeibe! Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka julkaisi sensuellin uimapukukuvan – yksi asia tosin puuttuu!
  • Missikaunotar Beata Papp ja Mikko Leppilampi eivät enää peittele suhdettaan somessa - taas uusi lempeä tihkuva yhteiskuva julki!
  • Näin kuvataan suosittua OnlyFans-aikuisviihdettä: tyttöbändin laulajakaunotar Kerry suostui rohkeisiin otoksiin miehensä tukemana - maksaisitko tällaisesta K18-materiaalista?

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   68
   4963
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   69
   2580
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2022
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1373
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   43
   1154