Trump pidätyttää vapaata mediaa Usa:ssa - Suomen mediat eivät uutisoi

Anonyymi

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Riehujien taltuttamisella ei ole sodan kanssa mitään tekemistä. Tuskin se sisällissotakaan pahaa tekisi, sen verran innokkaasti eräät kaivelevat verta nenästään.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      CNN siteeraaminen on täysi vitsi. Se ei ole luotettava uutislähde, vaan fake newsiä puhtaimmillaan. Lehti on tunnetuimmin äärimmäisen Trump-vastainen. Sitähän nuo suomalaisetkin iltasontalehdet käyttävät lähteenä. Ja sen huomaa.

      • Anonyymi

        CNN ei ole lehti, vaan TV- yhtiö. Aika paljon luotettavampi, kuin vaikkapa FOX, mutta kukin tietysti valitsee uskonsa mukaan!

        Hakukoneisto


    • Anonyymi

      Antaa Trumpin nyt hoitaa asiat kuntoon.

      • Anonyymi

        Minkä asian on trump hoitanut? Sotkenut kyllä kymmeniä asioita ja tehnyt ameriikasta pikkuvaltion.


    • Anonyymi

      BF-Yle nimitti, neljän valkoisen äärioikeistopoliisin, tekemää raakaa aseettoman ja syyttömän ihmisen murhaa "pidätyskuolemaksi".

      https://www.aljazeera.com/news/2020/05/george-floyd-protests-police-brutality-intensify-live-200530231110124.html

      Voiko oksettavampaa enää olla, entinen puolueeton Yle, julistaa kovaa äärioikeistopropagandaa, parhaillaankin radiossa, etteivät Suomen kansalaiset, vain hoksaisi elävänsä vastaavassa äärioikeisto-diktatuurissa, kuin Usa:ssa, "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten mafian kynsissä Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On Twitterissä jo uutisoitu ihan riittämiin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/police-use-pepper-spray-protesters-gather-near-white-house-after-n1219751

      "business finlandin" aivopesu-media BF-Yleisradio, vähätteli neljän äärioikeisto-ekstremistipoliisin tekemää, syyttömän, aseettoman ihmisen murhaa "pidätyskuolemaksi". Vastenmielistä.

      Usa:ssa käytännössä sisällissota, rauhanomaisia mielenosoittajia ammutaan - Suomessa sama tilanne, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä tappaa köyhyyteen pakottamalla, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vanhuksia, vammaisia, työttömiä, syrjäytettyjä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

    • Anonyymi

      Hvä juttu jos edes Trump osoittaa jenkkilän mädänneisyyden amerikan kansalle?
      Aika paska maa jos 1 presidentti kykenee rajoittamaan vapaata mediaa?
      Hyvä jos Suomessakin tutkittas rajoittaako kukaties joku /jokin vapaata mediaa
      Hvä pressa noilla jenkeillä? Uskaltaa tuoda "epäkohdat" esiin...

    • Anonyymi

      Taasko on poistettu useita kirjoituksia, vain äärioikeisto saa kirjoittaa täällä - ylläpito vaihtoon, sananvapaudet eivät toteudu, ei voi keskustella, kun kirjoituksia poistetaan.

      https://www.msnbc.com/msnbc/watch/-there-was-no-warning-whatsoever-police-shoot-tear-gas-toward-protesters-msnbc-crew-84141125529

      Ei ole oikeusvaltion ja demokratian toimintaa tuokaan.

      Laittoman ex-äärioikeistohallituksen laiton "isäntämaasopimus" jenkkien hyökkäysliiton kanssa, on irtisanottava välittömästi.

    • Anonyymi

      Mitäs läksivät pelleilemään narsistisen valtionjohtajan sananvapauden kanssa.

      Eikä jollain FB:lla tai Twitterillä ole tasan yhtään varaa jeesustella mitään mistään sananvapaudesta!!! Itshän rajoittavat sitä TÄYSIN mielivaltaisesti joka ikinen sekunti!

      Syökööt nyt sitä omaa p*skaansa masunsa täyteen!

    • Anonyymi

      Eikös veroparatiisirikollisuuden juoksupojan hetemäen, kuuluisi olla jo erotettu virasta, johon pitäisi olla Suomen kansan luottamus ja josta ei jaettaisi rahoja verokeitaisiin ? Entäs Sipilän ja Lintilän, BF-veroparatiisiterroristi-järjestön rahoituksineen ?

      https://www.theguardian.com/us-news/2019/nov/07/is-america-a-democracy-if-so-why-does-it-deny-millions-the-vote

      Joko se laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vahingollinen "isäntämaasopimus" on irtisanottu ? Pitäisi olla jo.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16427459/veroparatiisitrump-kaivautui-kuin-rotta-bunkkeriinsa-kun-kansa-suuttui-usassa

    • Anonyymi

      Suurin kansannousu Usa:ssa, sitten 1960-luvun, yritetään Suomen korruptoidun eduskunnan yksipuoluejärjestelmän BF-mediossa, vaieta tyystin. Ei näy uutisia äärioikeisto-ekstremistien poliisivaltiosta Usa:ssa, jota kansalaisten enemmistö siellä vastustaa, laajoilla mielenosoituksilla, ympäri maailmaa itse asiassa.

      https://www.msnbc.com/msnbc/watch/haake-if-the-president-is-watching-i-m-looking-at-his-house-right-now-there-s-nothing-fake-about-this-84162117798

      Suomessa eivät puolueettoman, älyllisen ja asiallisen tiedonvälityksen kriteerit, enää toteudu Suomen kansalaisille. BF-Yle:ä ei voi katsoa, eikä kuunnella, sen verran suoraa BF-isojen talousrikollisten veropakolaisyrityksien mainontaa ja äärioikeisto-ideologian levittämistä se on.

    • Anonyymi

      Milloin viimeiksi media on ollut vapaata? Ainahan se on ollut, jonkun renki!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Kun fasismi tuli Amerikkaan, se käärittiin Usa:n lippuun ja nationalismiin":

      https://www.theguardian.com/us-news/2020/jun/02/donald-trump-george-floyd-protests-military-threat

      Sama tilanne Suomessa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, Sipilän kakkoshallitus ja viisi Imelda Marcosia, opposition nyökytellessä, jakavat miljardeja, "business finland"-nimiselle, äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisi-ekstremisteille, Suomen kansan varoja ja kustannuksella.

      Suomen kaupungeissa yhä kalliimpia ja hienompia kulisseja mainoksineen, joissa loppuun ryöstetyt, uupuneet kansalaiset rääsyissään vaeltavat. Fasismi on tullut Suomeenkin ja varmin merkki siitä, oli Helsingin Sanomien taannoinen artikkeli, jossa käytännössä kiellettiin, sanan "fasismi" käyttäminen. Onneksi maailmalla on vielä vapaita tiedotusvälineitä ja valveutuneita toimittajia, vaikka heitä Usa:ssa pahoinpidellään, tekevät silti työtään, johon heidät on verovaroilla koulutettu, toisin kuin Suomen BF-Yle.

    • Anonyymi

      https://www.theguardian.com/world/2020/jun/03/yemeni-journalist-who-backed-independence-for-south-is-shot-dead

      Diktaattorit ja sotilasjuntat kohdistavat murhia ja väkivaltaa, yhä useammin toimittajiin, jotka uskaltavat raportoida epäkohdista ja kansalaisten huonosta kohtelusta ympäri maailman.

      Suomessa BF-mediat on yksinkertaisesti ostettu hiljaisiksi - vai näettekö jossain tiedonvälitystä, satojentuhansien köyhyyteen pahoinpideltyjen sairaus-kansaneläkeläisten, työttömien ja syrjäytettyjen ahdingosta Suomessa ?

      800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke, vaan hädänalaisten vakavasti sairaiden vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden törkeää hyväksikäyttöä ja pahoinpitelyä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Vapaata mediaa"...? Siis pidätyttää ihan syystä mm. vallankaappausta ja perättömiä syytteitä levittäneitä toimittajia. Tämä on ollut vain ajan kysymys mistä Trump varoitteli jo lukuisia kertoja, mutta varoitukset luonnollisesti menivät puupäiden korvien läpi ja sama meno jatkui kunnes itku tuli.

      Suomen media ei uutisoi juurikin siksi, koska tietävät asian ja ovat itsekin samassa juonessa.

    • Anonyymi

      Suomen valtamedia on täysin mellakoitsijoiden puolella, Trumpia vastaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sananvapauksia estetään myös Saksassa:

      https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/colonial-discourses-stifling-free-speech-germany-200615143930756.html

      Reutersin tutkimuksen mukaan, erityisesti suomalaisten luottamus medioihin, on romahtanut.

      Tärkein syy on, että 5,5 miljoonaisen väestön, upporikkalla valtiolla, on edelleen satojatuhansia vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita äärimmäisessä köyhyydessä ja puolet väestöstä siinä hilkulla.

      800€/kk on ORJAELÄKE, ei aito oikeusturva Suomessa 2020. Hallitus nostaa ORJAELÄKKEET siihen luvattuun köyhyysrajaan 1 250€/kk tällä hallituskaudella, tai toista hallituskautta ei tule.

    • Anonyymi

      Rikoksiin yllyttävää mediaa voikin pidätyttää. Ei se CNN uutisointi näytä kuin yksipuolisemmaksi ja rikoksia suosivammaksi muuttuvan. Lienevätkö olleet mukana ryöstelyssä.

      CNN on samaa tasoa kuin YEL nykyään ja siksi varsinkin nuoret etsivät uutisensa SOMEsta.

    • Anonyymi

      CNN on tietolähteenä pelkkä vitsi, ja aloittaja tekee itsestään vitsin vetoamalla siihen.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4183
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3784
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2618
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1605
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe