Veroparatiisitrump kaivautui kuin rotta bunkkeriinsa, kun kansa suuttui Usa:ssa

Anonyymi

Tässä on kaikki yhtäläisyydet, erään viiksekkään saksalaisen toimintaan, toisen maailman sodan aikoihin:

https://www.theguardian.com/us-news/live/2020/may/31/george-floyd-protests-latest-news-riots-us-cities-donald-trump-police-brutality-live

Veroparatiisihävittäjät jyräävät jälleen Tre:en ilmatilassa, kohta muuaallakin Suomessa on rauha menetetty, jos kansalaisaloitteeseen BF-veroparatiisihävittäjien perumiseksi, ei pian saada lisää nimiä.

Nyt saa valita aktiivileikkurit vai kansalaisaloitteen allekirjoitaminen, onnea matkaan.

47

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikkihan sen tietää että Trump uhoaa olevansa maailman mahtavin mies mutta tiukan paikan tullen Trump menee äkkiä bunkkeriin maan alle vapisemaan pelosta. #BunkerBoy

      • Anonyymi

        Äärivasemmisto on äärimmäisen typerä paukutellessaan henkseleitään uutisilla joidenka avulla heistä tehdään terroristeja sillä tuomiot ovat sen mukaisia?


      • Anonyymi

        Halla -aho pakeni myös bunkkeriin kun sai kuulla persujen tekemästä iskusta mikä kohdistui Katajaan


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sehän tässä hämmästyttävä onkin että äärivasemmisto pilaa kaiken touhuillaan palvelevatko he tyhmyyttään rikkaita toimillaan?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Teekutsuliikkeen uskonnon käyttäminen Veroparatiisitrumpin, äärioikeistopolitikointiin ja vihan lietsontaan - tuomittiin kirkkojen toimesta Usa:ssa.

      https://www.cbc.ca/news/world/washington-diocese-trump-criticism-1.5594552

      Suomessa mm. BF-VeroparatiisiNiinistö, kansan kahtiajakaja ja kurjistama, ison köyhyysongelman aiheuttaja, käyttää uskonnollista retorikkaa, köyhyyseläkeläisten, työttömien, syrjäytettyjen ym parin miljoonan, köyhyyteen pakotetun kansalaisten pahoinpitelyyn.

    • Anonyymi

      Kenen etua aloittaja ajaa, kun yrittää ajaa aseistariisuntaa Suomessa?
      Ja median aivopesukkina mustamaalaa Trumpia?

    • Anonyymi

      Suomessa BF-talousrikollisten ÅkessonNiinistö käyttää samaa Teekutsuliike-uskonnolla politikointi-retoriikkaa, vastoin Suomen lakeja virassa, johon häntä ei olisi koskaan pitänyt päästää, niin paljon köyhyyttä ja tuhoa on aiheuttanut Suomen kansalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

      Kansalaisaloite veroparatiisihävittäjien perumiseksi meneillään - erittäin tärkeä, ettei tule leikkauksia, kuten aktiivileikkuri.

    • Anonyymi

      Myös ulkomaisia toimittajia lyöty ja pahoinpidelty, Veroparatiisitrumpin Teekutsuliike-ekstremisti-armeijan toimesta Usa:ssa.

      https://www.nbcnews.com/news/world/d-c-police-response-george-floyd-protests-prompts-alarm-abroad-n1221916

      Suomen on valtiona IRTISANOTTAVA se laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vaarallinen "isäntämaasopimus" jenkkien hyökkäysliiton kanssa.

      Kansalaisaloite veroparatiisihävittäjä-suunnitelmien perumiseksi on äärimmäisen tärkeä, jokainen nimi tarvitaan viekää tietoa eteen päin.

    • Anonyymi

      Puolueeton patologin tutkimus, osoitti aseettoman Floydin murhatuksi:

      https://www.nbcnews.com/news/us-news/george-floyd-death-ruled-homicide-medical-examiner-n1221431

      Hänet murhanneen äärioikeistopoliisin tuomio kovenee, mutta oikeus tapahtuu vasta, kun kaikki neljä murhaan osallista äärioikeistopoliisia, joutuvat syytteisiin ja tuomituiksi, niskan alueen tukkineelle ensimmäisen asteen murhasyyte.

      Suomessa poliisi ja supo, pitäisi myös tutkia, BF-äärioikeiston järjestäytyneisiin veroparatiisirikollisiin kuulumisesta, isoimpien talousrikosten, korruption, valtion varojen, biljoonien väärinkäytön veroparatiisirikollisuudessa, tutkimatta jättämisestä ja sitä kautta kansalaisten köyhyyteen pakottamisesta ja köyhyyteen tappamisesta, yhdessä eduskunnan korruptoidun yksipuoluejärjestelmän, ministeriöiden ym vallankäyttäjien kanssa.

      • Anonyymi

        Onko sulla listaa tai tietoa niistä naisista siis valkoihoisista jotka mustat on raiskanneet ja tappaneet Amerikassa. Lista on pidempi kun sun poliisin tappamat mustat...Kaikkien elämä merkitsee ei vaan mustien. Asiossa tuppaa olemaan aina kaksi puolta.


    • Anonyymi

      Veroparatiisirikolliset ovat vastuunpakoilijoita.

      https://www.theguardian.com/us-news/live/2020/jun/02/george-floyd-protests-violence-overnight-donald-trump-threat-army-live-updates

      Maahanmuuttajille ja muille suomenkielen opiskeliijoille, annetaan virheellisiä suomennoksia, jos käännätte ulkomaisia uutissivuja kokeeksi, niin näette, miten olennaisesti vääriä tietoja tulee käännöksissä. Veroparatiisi-insinöörien käännöksiinkin ujutetaan, äärioikeisto-ekstremistien poliittista propagandaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa ei ole tiedonvälitystä, Usa:n äärioikeisto-ekstremistien sotilasjuntan väkivallasta, Usa:n kansalaisia kohtaan:

      https://www.aljazeera.com/news/2020/06/outrage-peaceful-rally-tear-gassed-trump-photo-op-live-200602143946991.html

      Tarkoittaa, että Suomen kansalaisten oikeudet puolueettomaan tiedonvälitykseen, on lakkautettu, eli Suomi on vastaava sotilasjuntta, kuin Usa nykyisin.

      BF-Yle = "business finland"-rikollisjärjestön johtama Yle, ja muut mediat Suomessa, tekevät pelkkää äärioikeiston kaupallista julkkisjuoruja, siihen ei tiedonvälitystä tarvita, eli BF-Yle:n rahoitus poistettava.

      Laiton "isäntämaasopimus" sotilasdiktatuuri-Usa:n kanssa, on irtisanottava välittömästi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Kun fasismi tuli Amerikkaan, se kääritään Usa:n lippuun ja nationalismiin":

      https://www.theguardian.com/us-news/2020/jun/02/donald-trump-george-floyd-protests-military-threat

      Sama tilanne Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, "business finland"-nimisen äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, veropakolaisyrityksien rahoittamiseen, valtion, eli Suomen kansalaisten rahoilla ja kustannuksella.

      Suomen Veroparatiisitrumpit löytyvät kaikista eduskunnan puolueista ja käyttävät korruptoimiaan medioita mainonnassaan. HS riensi ensimmäiseksi kieltämään sanan "fasismi"-käytön Suomessa - varmin merkki siitä, että fasismi on tullut Suomeenkin.

    • Anonyymi

      Toimittajia pahoinpidelty Usa:ssa, Veroparatiisitrumpin sotilasjuntan- ja äärioikeistopoliisin toimesta:

      https://www.theguardian.com/media/2020/jun/05/im-getting-shot-attacks-on-journalists-surge-in-us-protests

      Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, täysin sama tilanne. Ovat ostelleet miljardeilla panssariautoja- ja aseita ym, mutta edelleen toista miljoonaa Suomen kansalaista, varsinkin puolustuskyvyttömät vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, syvällä köyhyysrajan alapuolella, ilman aitoa oikeusturvaa.

      800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke 2020, vaan hädänalaisten ihmisten törkeää hyväksikäyttöä.

      Koko maailma kyseenalaistaa, nyt vallalla olevia veroparatiisi-sotilas-poliisijunttia, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten valtaa ja sotavarustelua, väkivaltaa kansalaisia kohtaan. Se ei ole enää mitään oikeusvaltion ja demokratian toimintaa, mitä Suomessakin nähdään.

    • Anonyymi

      Sitten kun älysi, tai kun hänet saatiin älyämään virheensä, alkoi härskisti käyttämään mustan miehen kuolemaa, itsensä korottamiseen.

      https://www.dw.com/en/german-neo-nazis-trained-at-russian-camps-report/a-53692907

      Keitä Suomen kansalaisia, on ollut tuolla venäläisten uusnatsi-leireillä ? Kansanedustajia ym vallankäyttäjiä ?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mellastavia punikkeja vastaan sinne voisi laittaa hyppymiinoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mellastavia punikkeja vastaan sinne voisi laittaa hyppymiinoja.

        Mellastavat punikit ovat globalistien pelinappuloita. Eivät itse tajua. Jos Biden on seuraava presidentti on 'pizzagate' Clintonin eukolla jokin ministerin paikka varattuna tuossa hallituksessa.
        Köyhät köyhtyvät vielä enemmän, ei nuo demokraatit välitä köyhistä paskan vertaa. Trump sentään ajaa oman maan etua.


    • Anonyymi

      Veroparatiisihävittäjien estämisen kansalaisaloitteen, saa ihan jokainen Suomen kansalainen allekirjoittaa ja nyt se on avattu.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6437

      Esim. pankkitunnuksilla voi helposti kirjautua ja sen jälkeen aloite on allekirjoitettavissa.

      • Anonyymi

        Sorry, en ehdi nyt kirjoittelemaan, sillä meillä on naapurin rouvien kanssa iltapäivä teen aika. Syömme rommileivoksia ja juomme harmaan jaarlin teetä.
        Myöhemmin sitte, vai mitä?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa poliisi saa valtiolta yritys- ja maataloustukia, BF-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten ekstremisti-rikollisjärjestön välityksellä, eduskunnan korruptoidulta yksipuoluejärjestelmältä, eli sitäkin kautta, lisää kansalaisten eriarvoisuutta ja oikeusturvan puuttumista, isoa köyhyysongelmaa mm. vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, Suomen oloissa äärimmäisessä köyhyydessä 800€/kk pitämistä.

      https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/violent-protest-reflects-violence-system-200607184935171.html

    • Anonyymi

      Suomessa voi nyt vaikuttaa, allekirjoittamalla kansalaisaloitteen, BF-äärioikeistoekstremistien hävittäjä-hankkeen perumiseksi.

      Miljardit tarvitaan hyötykäyttöön, kansalaisten oikeusturvan uudelleen rakentamiseen.

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006390584.html

    • Anonyymi

      VeroparatiisiTrumpin terveydentila horjuu, kompastelu portaissa, vesilasi kaksin käsin suulle, dementiaa, verenkiertohäiriöitä, alzheimer - vaarallisia veroparatiisihävittäjiä voi nyt perua, osallistumalla kansalaisaloitteeseen.

      https://www.spiegel.de/politik/ausland/donald-trump-auftritt-in-west-point-hinterlaesst-fragen-nach-seiner-gesundheit-a-70d4250a-04ff-422a-a175-86444661fcba

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ajattelin ostaa lapsille Boltonin tuoreen satukirjan. Lapset kun ovat jo kyllästyneet veroparatiisi-Hillary satuiluihin. Jos Hilleri olisi luvannut kansalle vappusatasen, niin hän olisi voittanut Trumpin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/reached-tipping-point-200624154953995.html

      Valkoisten äärioikeisto-orjuuttajien valtaa, ollaan nyt kaatamassa jenkeissä.

      Japani hylkäsi jenkkien miljardien ohjushankkeet, japanilaiset eivät halua niitä takapihoilleen ja metelöimään ilmatilaansa.

      Suomen toimittava vastaavasti, eli hylättävä BF-äärioikeiston veroparatiisihävittäjä-hankkeet täysin ja kokonaan. Kansalaisaloite meneillään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Milloin Trumpin tulo-/verotiedot julkistetaan. Korkein oikeushan päätti sielä niin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onneksi Biden / demokratian voitto, on tulossa niin selkeäksi, ettei kenenkään tarvitse arvuutella.

      https://www.spiegel.de/politik/ausland/us-wahl-2020-im-live-ticker-weisses-haus-baut-neuen-zaun-und-laedt-party-gaeste-aus-a-14169116-713b-483d-b35e-4c561dfd30aa

      Demokratioissa ja oikeusvaltioissa, kaikki äänet lasketaan ja tutkitaan korruptiota, veroparatiisirikollisuutta, eli lahjontaa, ostamista, voitelua valtaapitävien keskuudessa, mitä Suomessa ei nykyisin tehdä.

      https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007671198.html
      Kiinteistön­välitysfirma perusti joukkorahoitus­kampanjan, jotta Trump saisi lapsuudenkotinsa takaisin
      Joukkorahoituskampanjan tilille oli keräyksen aloituspäivänä tiistaina kertynyt 45 dollaria.
      Trumpin vanha koti on ollut myynnissä useita vuosia ja nyt keksivät uuden keinon kerätä rahaa trumpin nimeä käyttäen. Tarkoituksena on lunastaa muutamia vuosia myynnissä ollut murju ja lahjoittaa se Trumpille kun hänen pitää poistua tammikuussa Valkoisesta talosta.
      Tuskin häntä tämä kiinnostaa, sillä Mar-a-Lago on jo hänen uusi koti. Ivanka osti hra Kushnerin kanssa 30 miljoonan dollarin arvoinen talon, joka sijaitsee "miljardöörien bunkkerina" tunnetulla Indian Creek Islandilla. Muutto tuntuu olevan suunnitelmissa, sillä Ivanka on menettänyt entiset kaverinsa omalla käytöksellään. Nyt hän pääsee vertaistensa seuraan rakentamaan uutta ystäväpiiriä.
      Paljonko näihin ostoksiin on käytetty Trumpille tehtyjä kampanjan lahjoituksia, sillä kassa on ollut miinuksella ja laskuja on jäänyt maksamatta..

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe