Aihe

Nyt saa valita AKTIIVILEIKKURI vai hävittäjähankkeen kansalaisaloitteen allekirjoittaminen

Anonyymi

Sitten on myöhäistä, jos veroparatiisihävittäjä-hanketta ei estetä, eli nyt voitte allekirjoittaa sen kansalaisaloitteen.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6437

Helppo osallistua pankkitunnuksilla, vain allekirjoitettu nimi lasketaan.

Eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, ei äänestämällä voi enää vaikuttaa, joten kansalaisaloite on entistäkin tärkeämpi. Jo lähes 4 200 ääntä muutamassa päivässä, eli hyvin etenee.

30

94

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomessakin köyhyysongelma pahenee - ja mitä vakavemmaksi se ihmisyksilöiden kohdalla menee, sitä vähemmän mediat siitä uutisoivat, eli korruptio eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, on Unkarin ja Venäjän luokkaa jo Suomessakin.

   https://www.stuff.co.nz/world/americas/300026245/george-floyd-protests-uprise-comes-after-400-years-of-oppression-says-blm-leader

   Amerikassa satojamiljoonia kansalaisia köyhyydessä. Suomessa 5,5 miljoonaisesta väestöstä noin kaksi miljoonaa, arviota on vaikea tehdä, kun mediat varsinkaan "business finlandille" yksityistetty, ilmaiseksi kansalaisten varallisuudesta rahaa saava BF-Yle, eivätkä muut mediat uutisoi.

   Ei ole normaalin oikeusvaltion ja demokratian toimintaa, että valtiolta, eli kansalaisilta, jaetaan yritystukia veropakolaisyrityksille, voiton maksimointiin ja osakekuoririkollisuuteen, pitämällä mm. sairaus-kansaneläkeläisiä, työttömiä ja syrjäytettyjä köyhyysrajan alapuolella.

  • Anonyymi

   Nii kyllä meidän laiskojen pitää saada rahaa tekemättä mitään

  • Anonyymi

   Onhan tämä Suomi veroparatiisi maksetaan liki 50% tuloveroa sitä varten, että luuserit saa makoilla ja touhuta hävittäjistä.

   • Anonyymi

    Silloin on vain liian suuri palkka jos tuollaiset verot menee. Kukaan työllään tienaa tuollaisia ansioita.


  • Anonyymi

   Ei tarvita luusereille enää uusia lennokkeja kun vanhojakaan eivät osaa käyttää laillisuuden rajoissa, eli pysymällä armeijan tontinrajojen sisällä.

  • Anonyymi

   Myöhäistä on sitten kun entisen Suomen ilmatilassa ajelevat punatähtiset hävittäjät Putinin Strategiajulistuksen 26. heinäkuuta 2015 Kaliningradissa mukaan

   https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015120920799966

   Hävittäjien määrä pitää nostaa 96:een

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    EI kukaan lue massapostituksiasi enää. Saat aikaan vain ja ainoastaan vahinkoa asiallesi käyttäytymällä kuin vajaapäinen persu.


  • Anonyymi

   Työttömien kurjistaminen kovenee syksyllä, kun tuli yrittäjille jaettua velaksi otettu ilmaista helikopterirahaa.

  • Anonyymi

   Koko maailman kyseenalaistaa nyt, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, militaristisia poliisivaltioita.

   https://www.theguardian.com/media/2020/jun/05/im-getting-shot-attacks-on-journalists-surge-in-us-protests

   Suomi on syvällä BF-talousrikollis-ekstermisti-veroparatiisi-äärioikeiston korruptiossa ja diktatuurissa, kun täälläkin palstalla, ei saa keskustella eikä kritisoida eduskunnan yksipuoluejärjestelmää, vaan kirjoitukset tärkeistä asioista, kuten toimittajiin kohdistetusta väkivallasta, oli poistettu.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tarpeettomat ja Suomen kansalle ja valtiolle vahingolliset, veroparatiisihävittäjä-suunnitelmat, tulee ei ainoastaan lykätä, vaan perua täysin ja kokonaan.

   Nykymaailma ja Suomi ei tarvitse yhtään turhaa BF-talousrikollisten hävittäjää maksettavakseen - oikeusvaltion turvaaminen, kansalaisten oikeusturva, on asetettava etusijalle kaikessa päätöksenteossa.

   Kansalaisaloite hävittäjähankkeen perumiseksi, on avattu. Se on mahdollisuus parempaan tulevaisuuteen Suomen kansalaisille.

   • Anonyymi

    Kyllä hävittäjien määrä pitää tuplata nyt kun miljardit kerta on niin löysässä niin miksei lisää euroja paremmin kotimaahan kuin etelä Eurooppaan vai onko joku eri mieltä ?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nykyisessä tilanteessa tarvitaan se 10 miljardia euroa, jo pelkästään sairaus-kansaneläkeläisten ORJAELÄKKEIDEN korottamiseen, edes siihen köyhyysrajalle:
   1 250€/kk.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   PetosPersKokoomus ei ole vaihtoehto, vaan heikennys vielä nykyiseenkin.

   1 250€/kk nykyisen hallituksen hallituskauden loppuun mennessä, oltava minimieläkkeinä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   BF-veroparatiisirikollisten hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloite, on käynnistetty, saa osallistua jokainen.

  • Anonyymi

   Suomi ei tarvitse yhtään lisää, veroparatiisi-äärioikeiston militarismia ja poliisivaltiota - maailma menee päinvastaiseen suuntaan ja niin on parempi Suomenkin.

  • Anonyymi

   Vakavin terroriuhka EU:ssakin, ovat äärioikeistolaiset. Ei uskoisi kun vilkaisee Suomen medioita, iltapäivälehdissä avointa rasismia ym kovaa äärioikeistolaista retoriikkaa, niin Suomen omia vähemmistöjä, kuin köyhyyteen pakotettuja 800€/kk orjuuseläkeläisiä kohtaan, mm. sananvapauksien estäminen keskusteluissa, on yksi äärioikeistolaisuuden keinovalikoima BF-medioissa.

   https://www.theguardian.com/world/2020/jun/27/us-far-right-violence-terrorist-threat-analysis

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

   Suomen ja kansainvälisten lakien mukaan, natsijärjestöihin kuuluvien, ja/tai niiden toiminnassa mukana olevien, ei pitäisi voida edes toimia kansanedustajina, kuten Suomessa edelleen, esim. Kok-Rydman jne.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16434466/sairaus-kansanelakelaisten-koyhyydessa-pitaminen-on-pahin-pandemia-suomessa

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä-veroparatiisiTHL-HUS-soteministeriöt-tiedotusvälineet Suomessa, eivät edes tiedä, kuinka paljon Suomessa, köyhyyteen pakotettujen keskuudessa, on koronatartuntoja.

   800€/kk ORJUUSELÄKELÄISILLÄ ei ole kymmeniin vuosiin, ollut varaa käydä edes julkisella terveysasemalla-hammas-erikoissairaanhoidossa.

   Saksassa ovat korottamassa 1 250€/kk minimieläkkeitä, siihen 1 500€/kk ja täysin ilmaiset kaikki terveydenhoito ja julkiset palvelut, siellä vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille jo ovatkin.

  • Anonyymi

   Kohta me ollaan kaikki töissä ilman palkkaa kokeilemassa ja harjoittelemassa, rekrykouluttautumassa 9 euron ylläpitokorvauksella.

  • Anonyymi

   Ne hävittäjät hankitaan ja sillä sipuli!

  • Anonyymi

   10 miljardia tarvitaan sairaus-kansaneläkkeiden aitoihin korotuksiin, siihen 1 250€/kk minimieläkkeiksi, käykää hyvät ihmiset allekirjoittamassa, kun kansalaisaloite veroparatiisisijoittajien turhuushävittäjä-hankkeen, uudelleen käsittelyn ja perumisen tekemiseksi on vielä voimassa.

   Ne luvatut 1 250€/kk minimieläkkeet on tultava ja sillä siisti.

  • Anonyymi

   10 miljardia tarvitaan köyhyysongelman korjaamiseen Suomessa.

   Saksa korottaa minimieläkkeet 1 500€/kk, Espanja käyttää 305 biljoonaa euroa sosiaaliturvan korjaamiseen, eläkekorotuksiin.

   Käykää nyt osallistumassa, veroparatiisihävittäjä-suunnitelmien perumisen kansalaisaloitteeseen, kun se on mahdollista.

  • Anonyymi

   Vielä ehtii osallistua, veroparatiisihävittäjien perumiseen kansalaisaloitteella.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kyllä äänestän vastaan hävittäjät pitää ostaa !


  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   5694