Aihe

Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyydessä pitäminen, on pahin pandemia Suomessa

Anonyymi

Veropakolaiyrityksille "yritystukien" jakaminen, suoraan verojenkiertoon, voiton maksimointiin, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen, on iso rikos Suomen perustuslain, oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturvan ja yhdenvertaisuuden suhteen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

Kaikki veropakolaisyrityksille jaetut vastikkeettomat yritystuet, tulee periä takaisin Suomen valtiolle ja aloittaa laajat isojen talousrikosten, korruption, veroparatiisirikollisuuden rahoittamisen rikostutkinnat eduskunnassa, ministeriöissä ym vallankäyttäjien keskuudessa.

Valtakunnanoikeus käyttöön Suomessa, oikeusvaltio ja demokratia takaisin, kansalaisille aito perusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, kaikille kansalaisilla, sairaus-kansaneläkkeet 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIKSI.

19

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.aljazeera.com/news/2020/06/rappler-ceo-maria-ressa-we-fight-back-200615111133166.html

   Toimittajat eivät käytä sananvapauksiaan, eli tiedota ja uutisoi, isosta, korjaamattomasta sairaus-kansaneläkeläisköyhyydestä.

   800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke, vaan hädänalaisten ihmisten törkeää hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa Suomessa, jota eduskunnan yksipuoluejärjestelmä yhdessä veroparatiisi-pörssirikollisten kanssa vanhuksilla, vammaisilla ja kroonikoilla tekee.

  • Anonyymi

   Sillä pienellä eläkkeelläkin pystyy pärjäämään, ainakin vielä, kun hintoja ei ole nostettu pilviin. Riippuu tietysti lääkkeiden määrästä ja laadusta. Kelakorvauksia on poistettu, ja toimeentulotuesta ei välttämättä enää näitä lääkkeitä korvata jne. Jos edes toimeentulotukea voi saada (useimmat eivät voi).

   On kuitenkin asioita, joihin voi itse vaikuttaa. Nimittäin toisilta valuu sormien välistä isotkin rahat kuin tuhka tuuleen, ja toiset pärjäävät sillä pienellä. Kaupungissa asuen ei yleensä tarvitse omaa autoa. Jos tarvitsee, kannattaa muuttaa sellaiseen paikkaan, että pärjää ilman. Tupakoida ja kännätä ei tarvitse. Pienet rahat saa äkkiän menemään pienelläkin tarpeettomalla ylellisyydellä, kuten iltapäivälehtien ostamisella ja kahvilla käynneillä. Eli kannattaa tutkiskella, mihin rahansa kuluttaa.

   Teen ruokani itse, seuraan tarjouksia ja kilohintoja. En käytä päihteitä. Kävelen. Käytän kirjastoa. Arvioin kaikki ostokseni. Välillä sallin itselleni jotain "ylellisyyttä tai tarpeetonta". Nyt menee rahaa muuttoon, mutta selviän siitäkin, vaikka alkuun näytti, että köyhä eläkeläinen ei pääse edes korona-alueelta pakoon. Kyllä muuten pääsee. Välittömät kulut muuttopalvelu ja takuuvuokra. Yhteensä vajaan yhden kuukausieläkeen verran. Toivottavasti tämä on voimaannuttava kokemus. Nimittäin "pakoon pääsy".

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336582/suomen-eduskunta-on-unkarimpi-kuin-unkari-itse---yksipuoluejarjestelmassaan

   Mistään "vappusatasesta" ei eduskuntavaali-lupauksissa ollut puhetta, vaan: "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

   Emme me jo kohonneisiin elinkustannuksiin riittämättömän satasen takia äänestäneet, kyllä meille luvattiin: "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan" ym aitoja korotuksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174390/vale-elakekorotus-maksaa-700e-enemman-kuluja-koyhyyselakelaisille#comment-100227607

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   Oppositioporvarit länkyttävät vappusatasesta, kun lupaukset olivat 1 250€/kk minimieläkkeet, eli "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan".

  • Anonyymi

   Nykyisen hallituksen on pian tehtävä ja paljon, äärimmäiseen köyhyyteen jätettyjen yksinasuvien 800€/kk orjuuseläkkeiden, aidoksi korjaamiseksi ja korottamiseksi, jos haluavat pitää äänestäjänsä.

   https://www.dw.com/en/the-right-wing-hatred-of-women-in-germany/a-54357050

   Kansalaisaloite BF-veroparatiisi-hävittäjähankkeen, 10 miljardien euron tärväämisen estämiseksi, on käytössänne, vielä ehtii osallistua.

  • Anonyymi

   Korruptiovaltioissa luotetaan veroparatiisirokote-maski-testibisneksiin:

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/putin-min-dotter-ar-vaccinerad-mot-corona

   Oikeusvaltioissa ja aidoissa demokratioissa, kuten Saksassa 1 500€/kk minimieläkkeet ja täysin ilmainen kaikki terveydenhoito, sairaus-kansaneläkeläisille, on ehtona poikkeuslaeille. Suomen korruptiopäättäjät, oikaisevat demokratian tuolle puolen, suoraan veroparatiisimiljardöörien bisneksien rahoittamiseen, kansalaisten henkien kustannuksella.

  • Anonyymi

   Vielä ehtii osallistumaan, veroparatiisihävittäjien estämisen kansalaisaloitteeseen, kohta se on myöhäistä.

  • Anonyymi

   https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

   Erittäin tärkeää olisi nyt osallistua, kansalaisaloitteeseen jossa vaaditaan, kymmenen miljardin euron, veroparatiisihävittäjä-hankkeiden uudelleen käsittelyä ja perumista. Varat tarvitaan nyt köyhyysongelman ja eriarvoisuuden korjaamiseen.

  • Anonyymi

   https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

   Jatkuvaa meteliä Pirkanmaan ilmatilassa, kun "business finland" äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten hävittäjä-hankkeita, vastoin Suomen kansalaisten, aidon oikeusvaltio-periaatteen ja demokratian vastaisesti jyrätään väkisin läpi.
   Vielä ehtii osallistua kansalaisaloitteeseen, kyseisen hankkeen uudelleen käsittelyn ja perumisen aikaan saamiseksi.

  • Anonyymi

   Löytyy selaa kansalaisaloitteita, sivulta kaksi, se tärkein eli hävittäjä-hankkeen uudelleen käsittelyn ja perumisen kansalaisaloite, osallistuminen voi olla ratkaisevan tärkeää.

  • Anonyymi

   Vielä ehtii osallistua kansalaisaloitteeseen, veroparatiisihävittäjien perumiseksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   Ruotsi satsaamassa miljardeja sairaus-kansaneläkkeiden korotuksiin, eli ne 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET tulossa Ruotsiin, hyvä Ruotsi.

   Suomessa Romanian 800€/kk orjuuseläkkeet.

   Kepukin lupasia ennen vaaleja: "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - yhtäkään satasta ei ole näkynyt. Nolo viiskymppinen ei riitä kompensoimaan, edes murto-osaa kohonneista elinkustannuksista, laittomista pakko- ja eriarvoisuusmaksuista, eli oli käytännössä eläkeleikkaus.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16703202/aiotko-maksaa-kirkollisveroa-vuonna-2021-paljonko-se-onkaan-

   Kansalaisten kannattaa osoittaa, korruptiopäättäjille "kaapin paikka", eli jättää äänestämättä, jo kuntavaaleissa, ellei sitä ennen, niitä Keskustankin isoon ääneen lupaamia, aitoja korotuksia 800€/kk köyhyyseläkkeisiin, ala näkymään.

   Erityisesti Keskustaa ennen äänestäneiden, sairaus-kansaneläkeläisten kannattaa, nyt viimeistään näyttää SipiläSaarikolle, ettei vale-eläkekorotuksilla saa enää ääniä.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   5630