Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyydessä pitäminen, on pahin pandemia Suomessa

Anonyymi

Veropakolaiyrityksille "yritystukien" jakaminen, suoraan verojenkiertoon, voiton maksimointiin, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen, on iso rikos Suomen perustuslain, oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturvan ja yhdenvertaisuuden suhteen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

Kaikki veropakolaisyrityksille jaetut vastikkeettomat yritystuet, tulee periä takaisin Suomen valtiolle ja aloittaa laajat isojen talousrikosten, korruption, veroparatiisirikollisuuden rahoittamisen rikostutkinnat eduskunnassa, ministeriöissä ym vallankäyttäjien keskuudessa.

Valtakunnanoikeus käyttöön Suomessa, oikeusvaltio ja demokratia takaisin, kansalaisille aito perusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, kaikille kansalaisilla, sairaus-kansaneläkkeet 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIKSI.

19

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.aljazeera.com/news/2020/06/rappler-ceo-maria-ressa-we-fight-back-200615111133166.html

      Toimittajat eivät käytä sananvapauksiaan, eli tiedota ja uutisoi, isosta, korjaamattomasta sairaus-kansaneläkeläisköyhyydestä.

      800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke, vaan hädänalaisten ihmisten törkeää hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa Suomessa, jota eduskunnan yksipuoluejärjestelmä yhdessä veroparatiisi-pörssirikollisten kanssa vanhuksilla, vammaisilla ja kroonikoilla tekee.

    • Anonyymi

      Sillä pienellä eläkkeelläkin pystyy pärjäämään, ainakin vielä, kun hintoja ei ole nostettu pilviin. Riippuu tietysti lääkkeiden määrästä ja laadusta. Kelakorvauksia on poistettu, ja toimeentulotuesta ei välttämättä enää näitä lääkkeitä korvata jne. Jos edes toimeentulotukea voi saada (useimmat eivät voi).

      On kuitenkin asioita, joihin voi itse vaikuttaa. Nimittäin toisilta valuu sormien välistä isotkin rahat kuin tuhka tuuleen, ja toiset pärjäävät sillä pienellä. Kaupungissa asuen ei yleensä tarvitse omaa autoa. Jos tarvitsee, kannattaa muuttaa sellaiseen paikkaan, että pärjää ilman. Tupakoida ja kännätä ei tarvitse. Pienet rahat saa äkkiän menemään pienelläkin tarpeettomalla ylellisyydellä, kuten iltapäivälehtien ostamisella ja kahvilla käynneillä. Eli kannattaa tutkiskella, mihin rahansa kuluttaa.

      Teen ruokani itse, seuraan tarjouksia ja kilohintoja. En käytä päihteitä. Kävelen. Käytän kirjastoa. Arvioin kaikki ostokseni. Välillä sallin itselleni jotain "ylellisyyttä tai tarpeetonta". Nyt menee rahaa muuttoon, mutta selviän siitäkin, vaikka alkuun näytti, että köyhä eläkeläinen ei pääse edes korona-alueelta pakoon. Kyllä muuten pääsee. Välittömät kulut muuttopalvelu ja takuuvuokra. Yhteensä vajaan yhden kuukausieläkeen verran. Toivottavasti tämä on voimaannuttava kokemus. Nimittäin "pakoon pääsy".

      • Anonyymi

        Vakavien sairauksien kanssa, ei tuosta noin vain muutella mihinkään. On loukkaavaa väittää, etteivät vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, muka yrittäisi tulla toimeen, yrittävät kyllä, mutta 800€/kk orjuuseläkkeillä, se ei ole enää 2020 mitenkään mahdollista.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

        https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16414278/ruotsin-synkemmat-koronaluvut-rehellisen-tiedonvalityksen-tulosta

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

        Se on suomalaista "siirtomaaherruutta", pitää täysin puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja kroonikkosairaita, äärimmäisessä köyhyydessä Suomen oloissa, kituuttamassa riittämättömillä köyhyyseläkkeillä. Siinä ei ole mitään "voimaannuttavaa", kuin PetosPersKokoomuksen ja korruptoituneen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän mielestä.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336582/suomen-eduskunta-on-unkarimpi-kuin-unkari-itse---yksipuoluejarjestelmassaan

      Mistään "vappusatasesta" ei eduskuntavaali-lupauksissa ollut puhetta, vaan: "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

      Emme me jo kohonneisiin elinkustannuksiin riittämättömän satasen takia äänestäneet, kyllä meille luvattiin: "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan" ym aitoja korotuksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174390/vale-elakekorotus-maksaa-700e-enemman-kuluja-koyhyyselakelaisille#comment-100227607

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

      Oppositioporvarit länkyttävät vappusatasesta, kun lupaukset olivat 1 250€/kk minimieläkkeet, eli "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan".

    • Anonyymi

      Nykyisen hallituksen on pian tehtävä ja paljon, äärimmäiseen köyhyyteen jätettyjen yksinasuvien 800€/kk orjuuseläkkeiden, aidoksi korjaamiseksi ja korottamiseksi, jos haluavat pitää äänestäjänsä.

      https://www.dw.com/en/the-right-wing-hatred-of-women-in-germany/a-54357050

      Kansalaisaloite BF-veroparatiisi-hävittäjähankkeen, 10 miljardien euron tärväämisen estämiseksi, on käytössänne, vielä ehtii osallistua.

    • Anonyymi

      Korruptiovaltioissa luotetaan veroparatiisirokote-maski-testibisneksiin:

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/putin-min-dotter-ar-vaccinerad-mot-corona

      Oikeusvaltioissa ja aidoissa demokratioissa, kuten Saksassa 1 500€/kk minimieläkkeet ja täysin ilmainen kaikki terveydenhoito, sairaus-kansaneläkeläisille, on ehtona poikkeuslaeille. Suomen korruptiopäättäjät, oikaisevat demokratian tuolle puolen, suoraan veroparatiisimiljardöörien bisneksien rahoittamiseen, kansalaisten henkien kustannuksella.

    • Anonyymi

      Vielä ehtii osallistumaan, veroparatiisihävittäjien estämisen kansalaisaloitteeseen, kohta se on myöhäistä.

    • Anonyymi

      https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

      Erittäin tärkeää olisi nyt osallistua, kansalaisaloitteeseen jossa vaaditaan, kymmenen miljardin euron, veroparatiisihävittäjä-hankkeiden uudelleen käsittelyä ja perumista. Varat tarvitaan nyt köyhyysongelman ja eriarvoisuuden korjaamiseen.

    • Anonyymi

      https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

      Jatkuvaa meteliä Pirkanmaan ilmatilassa, kun "business finland" äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten hävittäjä-hankkeita, vastoin Suomen kansalaisten, aidon oikeusvaltio-periaatteen ja demokratian vastaisesti jyrätään väkisin läpi.
      Vielä ehtii osallistua kansalaisaloitteeseen, kyseisen hankkeen uudelleen käsittelyn ja perumisen aikaan saamiseksi.

    • Anonyymi

      Löytyy selaa kansalaisaloitteita, sivulta kaksi, se tärkein eli hävittäjä-hankkeen uudelleen käsittelyn ja perumisen kansalaisaloite, osallistuminen voi olla ratkaisevan tärkeää.

    • Anonyymi

      Vielä ehtii osallistua kansalaisaloitteeseen, veroparatiisihävittäjien perumiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

      Ruotsi satsaamassa miljardeja sairaus-kansaneläkkeiden korotuksiin, eli ne 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET tulossa Ruotsiin, hyvä Ruotsi.

      Suomessa Romanian 800€/kk orjuuseläkkeet.

      Kepukin lupasia ennen vaaleja: "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - yhtäkään satasta ei ole näkynyt. Nolo viiskymppinen ei riitä kompensoimaan, edes murto-osaa kohonneista elinkustannuksista, laittomista pakko- ja eriarvoisuusmaksuista, eli oli käytännössä eläkeleikkaus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16703202/aiotko-maksaa-kirkollisveroa-vuonna-2021-paljonko-se-onkaan-

      Kansalaisten kannattaa osoittaa, korruptiopäättäjille "kaapin paikka", eli jättää äänestämättä, jo kuntavaaleissa, ellei sitä ennen, niitä Keskustankin isoon ääneen lupaamia, aitoja korotuksia 800€/kk köyhyyseläkkeisiin, ala näkymään.

      Erityisesti Keskustaa ennen äänestäneiden, sairaus-kansaneläkeläisten kannattaa, nyt viimeistään näyttää SipiläSaarikolle, ettei vale-eläkekorotuksilla saa enää ääniä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe