Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa

Anonyymi

Alkoi taas tänään (2.6) uusintana Jimillä.
Onko kukaan pysynyt laskuisssa, että kuinka monennen kerran?

20

299

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En ole laskenut mutta ottaa todella päähän nuo uusintojen uusinnat eri kanavilla.

   • Anonyymi

    Samoin ärsyttää, joka päivä ja eri kanavilta.


  • Anonyymi

   Ai, kiitos tiedosta. Pitääpä tsekata., jos olisi joku sellainen kausi, jota ei ole tullut jo nähtyä.

  • Anonyymi

   Näyttävät uusivan kaikki vanhat ohjelmat, Naapurikanavalla Jahtikin tulee uusintana ja edellispäivän uusinta uusitaan vielä seuraavana päivänä. Samoin vanhat The Wall SUOMI (eli siis ohjelma joka näytetään SUOMESSA ja siinä puhutaan SUOMEA) sekä Farmi SUOMI (eli siis ohjelma joka näytetään SUOMESSA ja siinä puhutaan SUOMEA). Se on hyvä että ne on lisännyt tuon Suomi-liitteen ohjelmien perään, muuten ei osaisi millään päätellä sen olevan suomalainen ja että siinä puhutaan Suomea.

   Puhumattakaan Suomen huutokauppakeisarista. Esittävät tätä varmaan loputtomana uusintana.

   Sarjoista FOX:in puolella on mielenkiintoista että CSI Miami-sarjaa esitetään vain kauteen 7 saakka (kausia on 10) ja kun 7 kausi loppuu, sarja alkaa alusta. Taitaa olla nyt sarjan viides uusintakierros meneillään.

   YLE: Taas Pokka pitää ja Sydämen asialla. Montakohan kertaa nämä uusintana? Pokkapitää tulee sama jakso ainakin kahdesti päivässä, ensin illalla ja seuraavana päivänä edellisen päivän jakso aamulla uusintana. Pokka pitää taitaa olla uusintakierroksella ainakin neljä kertaa.

   Puhumattakaan Simpsoneista joita tykitetään päivittäin aamusta iltaan ja KAHDELTA eri kanavalta.

   • Anonyymi

    Onneksi vielä on eduskunnan kyselytunti joka tulee aina suorana


   • Anonyymi

    Pokka pitää on hyvä uusinta. Niitä voi katsoa uudestaan.

    Uusinnoista hermostuville voi antaa vinkin, että on siellä lukuisilla kanavilla paljon muutakin katsottavaa. Myös vaikka Yle Areenasta voi etsiä. Jos on tallentava digiboksi, niin siellä voi olla jotain sadepäivän varalle tallennettua. Tai voi tehdä muutakin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pokka pitää on hyvä uusinta. Niitä voi katsoa uudestaan.

    Uusinnoista hermostuville voi antaa vinkin, että on siellä lukuisilla kanavilla paljon muutakin katsottavaa. Myös vaikka Yle Areenasta voi etsiä. Jos on tallentava digiboksi, niin siellä voi olla jotain sadepäivän varalle tallennettua. Tai voi tehdä muutakin.

    Leikkii emännän kanssa!


  • Anonyymi

   Tai lampaan kanssa

  • Anonyymi

   Ei näitä samoja uusintoja viitti kymmeniin kertoihin katella🤔! Samoja puujalka vitsijä tyhmähän se jos ei puolta tarjoo🤗! Pokka pitää on hauska mut nähty!🤗! Mut eihän meidän ole pakko katella mut ärsyttäähän nämä uusinnat!

   • Anonyymi

    Uusinnat on dementikoille ja muistisairaille.


  • Anonyymi

   Epäonnistunut sarja muutoin kiinnostavaan ohjelmaan vintagesta kiinnostuneille. Myös Espanjan osuus oli täysi floppi kun veronkiertäjät siellä leveilivät.

  • Anonyymi

   Amatööri-Markku siis seilaa ympäri Suomea muka auttamassa ihmisiä. Kuka tämän kaverin korjaukset ja viritykset ja vahingot sitten korjaa? Tyhmä kuin vasemman jalan saapas. Kova on ajattelemaan. Joka lauseessa ilmaisee: ajattelin...

   "Miesten" pikkutuhmaa kaksimielistä huulenheittoa, noista jutuista tulee lähinnä kaksi pervoa mieleen jotka ei oikein tahdo emanniltään saada. Toivottavasti eivät tätä ainakaan jatka kun Aki "huijari-pihi-kun-perkele" Palsanmäki lopettaa hommansa tv:ssä.

   • Anonyymi

    Palsanmäki on tyhmyyksissään ja ahneuksissaan järjestänyt itselleen semmosenkin paskapeeärrän suman, että loppu mikä loppu koko hommeli. Ohjelma muutenkin tullut kauan sitten tiensä päähän, paikallaan on junnannut vuosia. Yököttävä navanalus-ukko typerykset hovinaan.


   • Anonyymi

    Palsanmäki on tyhmyyksissään ja ahneuksissaan järjestänyt itselleen semmosenkin paskapeeärrän suman, että loppu mikä loppu koko hommeli. Ohjelma muutenkin tullut kauan sitten tiensä päähän, paikallaan on junnannut vuosia. Yököttävä navanalus-ukko typerykset hovinaan...


   • Anonyymi

    Juurikin näin. Yhdellä katsomalla selviää kuka on käsistään osaava, Erikeeper Markku ei sitä ole. Omaksi ilokseen voi kuka tahansa väsät' mitä tahansa, mutta ei niitä telkkuun pitäisi tuoda. Ajatellaanpa vaikkapa Tanskalaista maajussia joka viljelemisen ohella osaa laittaa myös puuta lähekkäin. Strömsön puuseppältä voisi Markku-polo oppia mitä siisti työnjälki tarkoittaa.

    Epävireiset laulut, pakko-väännetyt jutut, soitot mukamas seuraavasta kohteesta, saavat katsojan suorastaan vääntelehtimään myötähäpeästä. Oi luojanähköön jos moinen ohjelma löytää tiensä vaikkapa muihin pohjoismaihin, Kylläpä me silloin vasta olemme ivatut


   • Anonyymi

    Markulle vois antaa jo potkut, ihme virityksiä ja vielä tyhmempi ostaa kovalla hinnalla. Voi hyvää päivää!!!!!


  • Anonyymi

   Tuollaisia markkuja mahtuu tusinaan 13, ja jokainen mies osaa moiset häkkyrät tehdä. Ihmetyttää että joku viitsii moisia ostaa. Nythän heillä on akin kaa aikaa väsätä vaikka mitä ja minkälaista häkkyrää myyntiin.

  • Anonyymi

   Uusintaa pyörii. Nelonen on näistä kanavista oheiskanavineen pahin ja hyvin tuo maikkari tulee perässä. Heti kun esim. Keihäsmatkat loppui (osia 10 kpl) alkoi saman tien uusintana. Sama on lähes jokaisen sarjan kanssa. Narcos kun loppui, alkoi heti seuraavalla viikolla uusintana. Suurin pudottaja alkoi heti uusintana, Vain elämää alkoi juuri uusintana kun äsken loppui. Puhumattakaan Hyvistä ja huonoista uutisista. Vanhoja jaksoja pyöritetään jokaisella firman kanavalla, radio taitaa jäädä ainoaksi joista ei näiden ohjelmien uusintoja vielä tule. Uusintojen määrä ja eri ohjelmien samojen jaksojen uusimiseen ei taida enää 15 kertaa riittää/viikko. Uskomatonta paskaa.

   Huutokauppakeisarin uusin jakso tulee ainakin kolmesti päivässä. Ensin pääkanavalta joskus kahdeksalta tai yhdeksältä, heti perään tunnin päästä uudestaan kun välissä näytetään jokin muu ohjelma, sama jakso uusintana samalta kanavalta. Uusitaan myöhään illalla toiselta kanavalta samainen jakso vielä uusintana. Samaa jaksoa sitten uusitaan pitkin viikkoa jolloin saman jakson uusinnat viikkoa kohden on ehkä noin 10 kertaa.

   Kannattaako näitä kanavia laittaa pystyyn jos muuta ei ole kuin samoja ohjelmia eikä uusia elokuvia ja arkistojen kätköistä joitain vanhoja ohjelmia.

  • Anonyymi

   Vois tulla "katsojien toiveuusintana" taas kerran.

  • Anonyymi

   Onko ohjelmaa myyty ulkomaille? .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   2246
  2. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   16
   1418
  3. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   1194
  4. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   1060
  5. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   87
   892
  6. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   190
   883
  7. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   336
   862
  8. 67
   853
  9. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   50
   823
  10. T-miehelle

   Rakastan sinua!
   Ikävä
   76
   744
  Aihe