Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa

Anonyymi

Alkoi taas tänään (2.6) uusintana Jimillä.
Onko kukaan pysynyt laskuisssa, että kuinka monennen kerran?

20

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole laskenut mutta ottaa todella päähän nuo uusintojen uusinnat eri kanavilla.

      • Anonyymi

        Samoin ärsyttää, joka päivä ja eri kanavilta.


    • Anonyymi

      Ai, kiitos tiedosta. Pitääpä tsekata., jos olisi joku sellainen kausi, jota ei ole tullut jo nähtyä.

    • Anonyymi

      Näyttävät uusivan kaikki vanhat ohjelmat, Naapurikanavalla Jahtikin tulee uusintana ja edellispäivän uusinta uusitaan vielä seuraavana päivänä. Samoin vanhat The Wall SUOMI (eli siis ohjelma joka näytetään SUOMESSA ja siinä puhutaan SUOMEA) sekä Farmi SUOMI (eli siis ohjelma joka näytetään SUOMESSA ja siinä puhutaan SUOMEA). Se on hyvä että ne on lisännyt tuon Suomi-liitteen ohjelmien perään, muuten ei osaisi millään päätellä sen olevan suomalainen ja että siinä puhutaan Suomea.

      Puhumattakaan Suomen huutokauppakeisarista. Esittävät tätä varmaan loputtomana uusintana.

      Sarjoista FOX:in puolella on mielenkiintoista että CSI Miami-sarjaa esitetään vain kauteen 7 saakka (kausia on 10) ja kun 7 kausi loppuu, sarja alkaa alusta. Taitaa olla nyt sarjan viides uusintakierros meneillään.

      YLE: Taas Pokka pitää ja Sydämen asialla. Montakohan kertaa nämä uusintana? Pokkapitää tulee sama jakso ainakin kahdesti päivässä, ensin illalla ja seuraavana päivänä edellisen päivän jakso aamulla uusintana. Pokka pitää taitaa olla uusintakierroksella ainakin neljä kertaa.

      Puhumattakaan Simpsoneista joita tykitetään päivittäin aamusta iltaan ja KAHDELTA eri kanavalta.

      • Anonyymi

        Onneksi vielä on eduskunnan kyselytunti joka tulee aina suorana


      • Anonyymi

        Pokka pitää on hyvä uusinta. Niitä voi katsoa uudestaan.

        Uusinnoista hermostuville voi antaa vinkin, että on siellä lukuisilla kanavilla paljon muutakin katsottavaa. Myös vaikka Yle Areenasta voi etsiä. Jos on tallentava digiboksi, niin siellä voi olla jotain sadepäivän varalle tallennettua. Tai voi tehdä muutakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pokka pitää on hyvä uusinta. Niitä voi katsoa uudestaan.

        Uusinnoista hermostuville voi antaa vinkin, että on siellä lukuisilla kanavilla paljon muutakin katsottavaa. Myös vaikka Yle Areenasta voi etsiä. Jos on tallentava digiboksi, niin siellä voi olla jotain sadepäivän varalle tallennettua. Tai voi tehdä muutakin.

        Leikkii emännän kanssa!


    • Anonyymi

      Tai lampaan kanssa

    • Anonyymi

      Ei näitä samoja uusintoja viitti kymmeniin kertoihin katella🤔! Samoja puujalka vitsijä tyhmähän se jos ei puolta tarjoo🤗! Pokka pitää on hauska mut nähty!🤗! Mut eihän meidän ole pakko katella mut ärsyttäähän nämä uusinnat!

      • Anonyymi

        Uusinnat on dementikoille ja muistisairaille.


    • Anonyymi

      Epäonnistunut sarja muutoin kiinnostavaan ohjelmaan vintagesta kiinnostuneille. Myös Espanjan osuus oli täysi floppi kun veronkiertäjät siellä leveilivät.

    • Anonyymi

      Amatööri-Markku siis seilaa ympäri Suomea muka auttamassa ihmisiä. Kuka tämän kaverin korjaukset ja viritykset ja vahingot sitten korjaa? Tyhmä kuin vasemman jalan saapas. Kova on ajattelemaan. Joka lauseessa ilmaisee: ajattelin...

      "Miesten" pikkutuhmaa kaksimielistä huulenheittoa, noista jutuista tulee lähinnä kaksi pervoa mieleen jotka ei oikein tahdo emanniltään saada. Toivottavasti eivät tätä ainakaan jatka kun Aki "huijari-pihi-kun-perkele" Palsanmäki lopettaa hommansa tv:ssä.

      • Anonyymi

        Palsanmäki on tyhmyyksissään ja ahneuksissaan järjestänyt itselleen semmosenkin paskapeeärrän suman, että loppu mikä loppu koko hommeli. Ohjelma muutenkin tullut kauan sitten tiensä päähän, paikallaan on junnannut vuosia. Yököttävä navanalus-ukko typerykset hovinaan.


      • Anonyymi

        Palsanmäki on tyhmyyksissään ja ahneuksissaan järjestänyt itselleen semmosenkin paskapeeärrän suman, että loppu mikä loppu koko hommeli. Ohjelma muutenkin tullut kauan sitten tiensä päähän, paikallaan on junnannut vuosia. Yököttävä navanalus-ukko typerykset hovinaan...


      • Anonyymi

        Juurikin näin. Yhdellä katsomalla selviää kuka on käsistään osaava, Erikeeper Markku ei sitä ole. Omaksi ilokseen voi kuka tahansa väsät' mitä tahansa, mutta ei niitä telkkuun pitäisi tuoda. Ajatellaanpa vaikkapa Tanskalaista maajussia joka viljelemisen ohella osaa laittaa myös puuta lähekkäin. Strömsön puuseppältä voisi Markku-polo oppia mitä siisti työnjälki tarkoittaa.

        Epävireiset laulut, pakko-väännetyt jutut, soitot mukamas seuraavasta kohteesta, saavat katsojan suorastaan vääntelehtimään myötähäpeästä. Oi luojanähköön jos moinen ohjelma löytää tiensä vaikkapa muihin pohjoismaihin, Kylläpä me silloin vasta olemme ivatut


      • Anonyymi

        Markulle vois antaa jo potkut, ihme virityksiä ja vielä tyhmempi ostaa kovalla hinnalla. Voi hyvää päivää!!!!!


    • Anonyymi

      Tuollaisia markkuja mahtuu tusinaan 13, ja jokainen mies osaa moiset häkkyrät tehdä. Ihmetyttää että joku viitsii moisia ostaa. Nythän heillä on akin kaa aikaa väsätä vaikka mitä ja minkälaista häkkyrää myyntiin.

    • Anonyymi

      Uusintaa pyörii. Nelonen on näistä kanavista oheiskanavineen pahin ja hyvin tuo maikkari tulee perässä. Heti kun esim. Keihäsmatkat loppui (osia 10 kpl) alkoi saman tien uusintana. Sama on lähes jokaisen sarjan kanssa. Narcos kun loppui, alkoi heti seuraavalla viikolla uusintana. Suurin pudottaja alkoi heti uusintana, Vain elämää alkoi juuri uusintana kun äsken loppui. Puhumattakaan Hyvistä ja huonoista uutisista. Vanhoja jaksoja pyöritetään jokaisella firman kanavalla, radio taitaa jäädä ainoaksi joista ei näiden ohjelmien uusintoja vielä tule. Uusintojen määrä ja eri ohjelmien samojen jaksojen uusimiseen ei taida enää 15 kertaa riittää/viikko. Uskomatonta paskaa.

      Huutokauppakeisarin uusin jakso tulee ainakin kolmesti päivässä. Ensin pääkanavalta joskus kahdeksalta tai yhdeksältä, heti perään tunnin päästä uudestaan kun välissä näytetään jokin muu ohjelma, sama jakso uusintana samalta kanavalta. Uusitaan myöhään illalla toiselta kanavalta samainen jakso vielä uusintana. Samaa jaksoa sitten uusitaan pitkin viikkoa jolloin saman jakson uusinnat viikkoa kohden on ehkä noin 10 kertaa.

      Kannattaako näitä kanavia laittaa pystyyn jos muuta ei ole kuin samoja ohjelmia eikä uusia elokuvia ja arkistojen kätköistä joitain vanhoja ohjelmia.

    • Anonyymi

      Vois tulla "katsojien toiveuusintana" taas kerran.

    • Anonyymi

      Onko ohjelmaa myyty ulkomaille? .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe