Perussika alitti rima taas

Anonyymi

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä käsittelee tänään kansanedustaja Ano Turtiaisen eilistä pilkkatwiittiä. ISTV seuraa kansanedustajien siirtymistä kokoukseen sekä tunnelmia kokouksen ulkopuolella. Suora lähetys alkaa noin kello 13.45.

Turtiainen pilkkasi twiitissään poliisin käsissä kuollutta George Floydia.

Viestissä oli kuva Minneapoliksen mielenosoituksissa, jossa poliisi painaa kaulasta maahan tummaihoista George Floydia. Floyd kuoli pidätystilanteessa. Poliisin käytös aloitti mellakoinniksi äityneet mielenosoitukset Yhdysvalloissa.

Turtiaisen viestissä maassa makaavan George Floydin kasvot oli väritetty pinkillä värillä. Kuvan otsikkona oli Pink Floyd.

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Halitus alitti riman tuomalla näitä Suomeen veronmaksajien rahoilla.

      "Nyt puhuvat jesidiorjat: Eurooppalaiset ISIS-naiset olivat kiduttajia ja tappajia

      Naisia oli 25 ja heitä syytettiin muka noituudesta. Heidät sidottiin paaluihin. Ulkomaalainen ISIS-nainen kulki tolpalta tolpalle ja ampui jokaista sidottua naista päähän pistoolillaan. Näin sen omin silmin, kertoo ISIS-järjestön terrorista hengissä selvinnyt jesidinainen"

      • Anonyymi

        Rimanalitukset ovat olleet olennainen osa äärioikeistolaista populismia, rasismia, muukalaisvihaa ja fasismia Euroopassa näkyvimmin ainakin jo 1930-luvulta.
        https://yle.fi/uutiset/3-11384763


      • Anonyymi

        Jesidi-naiset tietävät varmasti totuuden näistä suomalaisista isis-naisista ja heidän lapsistaan. Jonkun vain pitäisi käydä kysymässä heiltä, mitä nämä isis-naiset tekivät. Pekka Haavisto ja vihreät näyttävät vain unelmoivan jostakin todellisuudesta välittämättä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jesidi-naiset tietävät varmasti totuuden näistä suomalaisista isis-naisista ja heidän lapsistaan. Jonkun vain pitäisi käydä kysymässä heiltä, mitä nämä isis-naiset tekivät. Pekka Haavisto ja vihreät näyttävät vain unelmoivan jostakin todellisuudesta välittämättä.

        Kotinatsin harhoja osa 4


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotinatsin harhoja osa 4

        Onko jesidi-naisten kohtaloista kerrottu siis valheita maailman lehdistössä? Todennäköisintä on, että suomalaiset viherpunikit elävät harhoissaan kuvitellessaan näiden naisten olevan oletusarvoisesti syyttömiä kysymättä asiaa jesidi-naisilta.


    • Anonyymi

      Halla-aho ja Tavio näyttivät Anolle kaapin paikan ja antoivat kenkää.

      Kun kukkakeppi ja pallomaha antoivat mahtikäskyn niin hormonihärkä alistui.

    • Anonyymi

      Eihän tuo ole sopivaa käytöstä mutta monia muitakin kuolleita pilkataan ilman mitään sometuomiota. Mutta jotkin asiat vaan yhtäkkiä on muotia somevihaajien lynkkauspiireissä.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten eduskuntaryhmä käsitteli tänään kansanedustaja Ano Turtiaisen eilistä pilkkatwiittiä.

      Puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho totesi ISTV:n suorassa lähetyksessä, että Turtiainen on erotettu perussuomalaisten eduskuntaryhmästä. Puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio täsmensi, että Turtiainen voi hakea ryhmän jäseneksi uudestaan ensi vuonna.

      Tavio tähdensi myöhemmin STT:lle puhelimitse, että erotuksen syynä oli Turtiaisen toistuvan sopimaton somekäyttäytyminen.

      Tavion mukaan päätös oli oikea

    • Anonyymi

      Hyvä että PS putsaa paskat pois niin siitä saattais tulla jopa ihan uskottava puoluekkin..

      • Anonyymi

        Hallitus vois tehdä ihan saman tempun ja karsia miljardi laina porukat kortistoon päättäämään vaikka viikon ruokaostoksista kun pätevyys tuntuu oleen enempikin sitä luokkaa .


      • Anonyymi

        Tuohon persupaskan siivoamiseen ei kyllä riitä yksi jättisäkki wc-paperia...


      • Anonyymi

        Ei tule sellaista koskaan.


      • Anonyymi

        Persuthan on jo uskottava puolue: heillä on laaja kannatus, yli puoluerajojen suurta arvostusta nauttiva huikea puheenjohtaja jne.


    • Anonyymi

      Haaveet persu-Suomesta ovat utopiaa. Emme halua elää eläintarhassa.
      Hyvä Marinin hallitus ja sen naisenergia ja ymmärrys!

      • Anonyymi

        Voitashan me kokeilla turkin kaltaista persudemokratiaa??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitashan me kokeilla turkin kaltaista persudemokratiaa??

        Joo,sieltä saa vihiä siitä,miten tuo mainittu demokratia jyllää.


    • Anonyymi

      Anus Turtiainen on ihan omassa sarjassaan. Varmaan ihannoi Trumpia yli kaiken.

      • Anonyymi

        Niinhän ne kaikki persut tekee. Ainakin palstalla olevat?


      • Anonyymi

        Minä olen kuullut,että Anon kuva on Trumpin vessan seinällä.


    • Anonyymi

      Anu on ruma kuin kärpän raato.

    • Anonyymi

      Mitä helvetin porukkaa nämä ääripersut on? Puolueen nimi on (tavuviiva lisätty) perus-suomalaiset. Onko muka joku suomalainen tapa ilkkua ja pilkata juuri kuolleen ihmisen kustannuksella? Ei helvetti! Tuohon on törkeää, mautonta ja äärimmäisen EPÄsuomalaista.

      Suomalaisuutta ovat mm. hyvät tavat. Tolkun ihmiset osaavat Suomessa käyttäytyä tolkullisesti. Suomalaisuutta on se, että käyttäydytään aseman edellyttämällä tavalla. Ei mitään turhaa pönötystä, mutta perinteisesti kansanedustajien tapa puhua ja puistossa notkuvan juopporingin tapa puhua on ollut erilainen. On ollut, mutta kaikkien kansanedustajien osalta ei ole enää.

      Persussuomalaisen puolueen nimi on orwelilaista uuskieltä. Perussuomalaiset eivät edusta mitään perinteisiä normaalien suomalaisten arvoja vaan he kopioivat alunperin amerikkalaisen uusäärioikeiston ajattelumalleja ja väitteitä sellaisenaan ymmärtämättä ollenkaan miten erilaisia maita USA ja Suomi ovat. Perussuomalaiset ovat yksi vahvimmin perinteisiä suomalaisia arvoja vastaan toimiva puolue. Ano on jäävuoren huippu.

    • Anonyymi

      Entinen kansanedustaja ja nyrkkeilymestari Tony Halme löydettiin sunnuntaina kuolleena kotoaan. Mies oli huumeisiin ja laittomiin aseisiin uponnut sekakäyttäjä, joka oli saanut pysyvän aivovamman. Iso ukko, joka surkeana ja säälittävänä katkokäveli ja sammalsi viimeiset elinvuotensa, jotka päättyivät lehtitietojen mukaan oman käden kautta. Miten julkisuus tähän suhtautui? Ihaillen.

      Iltapäivälehdet kiirehtivät julkaisemaan väräjävällä äänellä muisteloita miehestä, ja hyvä ettei kättä lippaan vedetty. ”Räväkkä”. Tähän asti sitä on luultu, että räväkkä on keski-ikäinen nainen, jolla on tukassaan useaa eri väriä. Mutta ei. Räväkkä tarkoittaakin exit-only -tatuoinnilla varustetun sikaniskan sekoilua kännissä pyssyn kanssa. Ja mitä ovat steroidit, viina ja huumeet? ”Rankkaa taistelua terveyden kanssa”.

      Muistokirjoitukset pullistelivat oksettavaa sankaruutta, kummaa paatosta, jossa mies sai väistyä tarinan tieltä. Ja aivan kuin yhtäkkiä me olisimme kaikki olleet häntä äänestämässä, eivät vain itähelsinkiläiset luusereiksi leimatut, joiden ääntä ei kuultu eikä kuulla. Sillä näidenhän merkkinä Halme huojuskeli siellä Arkadianmäellä niin, että Disneyn kuvakerrontaan tottuneet visailunkuluttajat hetken tunsivat että hei, toihan on ihan kuin mä itse olisin siellä!

      Mies oli vitsi, vaaraton möhkäleen muotoinen kotieläin ja hyvin sopi sinne muiden viihdetaiteilijoiden sekaan. Ei mutta sehän oli unohdetun kansan ääni! Paskat se mikään ääni ollut. Itse asiassa Halme teki kansanedustajana hallaa äänestäjilleen: kun tuommoinen niskamakkara siellä orpona istui, kaikki voivat osoittaa häntä ja sanoa että kattokaa, on täällä niillä toisillakin edustus, ei vain meillä keskipullealla väestöllä, vaikka se oli silkka valhe. Halme oli etninen maskotti; merkki, ei mies.

      Tämän surkuhupaisan kansanedustajuuden tosikuvan tahtoo lujimmin unohtaa Timo Soini, jonka Halmeen kuolemaan liittyvien kommenttien epäinhimillisyys on ollut vertaansa vailla. Sekakäytöllä hankittua pysyvää aivovammaa Soini kutsuu ”nukahtamiseksi”. ”Olisin toivonut toisenlaista tarinaa tähän lopuksi” hän lausui ja totta tosiaan tuli sanoneeksi enemmän kuin tarkoitti.

      Ei Halme meitä silloin kiinnostanut, kun hän kärvisteli raitistumisen veret seisauttavassa tylsyydessä. Ei häntä kaivettu esiin esimerkiksi siitä, miten elämän pahastikin köykkimä voi kammeta itsensä toisten ihmisten raittiiseen yhteyteen. Kun Halme näytettiin punnitsemassa mandariineja lähikaupassa, ei kuvalla ollut tarkoitus esittää sitä, miten mainio mies hänestä onkaan lutviutunut, vaan alleviivata katastrofia, joksi tämän mullin ja elukan elämä onkaan päässyt menemään. Arkeen kesyyntyminen ei ollut sinnikkään taistelun uuras, hieno lopputulos, vaan kuohittu mahtisonni.

      Meni oikealla hetkellä. Ymmärsi mennä. Kuten Elvis oksennukseensa tai Marilyn lääkkeisiin. Tahdomme loppuun dramaattisen käänteen, emme kiusallista hiipumista, joka on kaikkien osa. Ja tämän testosteronilla, anabolisilla steroideilla, eläintaljoilla ja leijonariipuksilla itsensä mieheksi rakentaneen olennon kylmenevän kalmon ääressä salaa ihmettelemme, miksi tämä Matti Nykänenkin täällä vielä heiluu, sehän on jo nähty.

      • Anonyymi

        Floyd meni oikealla hetkellä. Ymmärsi mennä. Kuten Elvis oksennukseensa tai Marilyn lääkkeisiin. Tahdomme loppuun dramaattisen käänteen, emme kiusallista hiipumista, joka on kaikkien osa. Ja tämän testosteronilla, anabolisilla steroideilla, eläintaljoilla ja leijonariipuksilla itsensä mieheksi rakentaneen olennon kylmenevän kalmon ääressä salaa ihmettelemme, miksi tämä vihervasukkikin täällä vielä heiluu, sehän on jo nähty.


    • Anonyymi

      Hyvä että Turtiainen saa jatkaa puolueen jäsenenä. Mies on niin onnettoman tyhmä, että tulee järjestämään Halla-Aholle vielä paljon seliteltävää. Ja sehän on aina hauskaa seurattavaa.

      • Anonyymi

        Varsinkin nyt, kun Turtiainen on eduskunnassa omassa ryhmässään, ei perussuomalaisten ryhmässä. Turtiainen saa sählätä eduskunnassa mielensä mukaan, Halla-Aho ei voi määräillä.
        Sataako tämä perussuomalaisten laariin?
        Varmaankin.
        Osoittaahan Turtiainen olevansa tyypillinen perussuomalainen.


    • Anonyymi

      Turtiainen on hormoneilla turvotettu lihamöykky. Älynlahjoiltaan hän ei erotu persumassasta,jossa tietämättömyydestä,oppimattomuudesta ja ymmärtämättömyydestä on tehty hyve ja pätevyysvaatimus.

    • Anonyymi

      Miksi tämä Anon kaltainen kylähullu on yleensä päässyt puolueeseen?

    • Anonyymi

      Otsikosta näkee, ettet ole Turtiaista parempi. Valitat pilkkaamisesta, mutta pilkkaat itse. Tekopyhää.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe