BLM lisääkö rasismia?

Anonyymi

Juuri kun täällä on totuttu elämään eri kulttuureista tulleiden kanssa alkavat he osoittaa mieltään. Aika järkytyksenä tuli minulle että aletaan korostamaan ihonväriä. Jotenkin tuntuu etteivät he hyväksy itse itseään?

8

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Käynnissä on eläinten vallankumous. Johdossa antifa-jugend.

    • Tuntuu todella ihmeelliseltä. Varsinkin heidän uutisissa kertomat syyt. Tuo etnisyyteen perustuvan profiloinnin nostaminen pääasiaksi meni pahasti yli.
      Mietitään vaikkapa Helsingin poliisin suorittamaa tehoiskua laittoman maassaolon kontrolloimiseksi. Pitääko siis poliisin kysyä paperit ihmisiltä siinä suhteessa kun täällä on eri etnisiä ryhmiä tarkastaen paperit esimekriksi 99 eurooppalaisen näköiseltä ja sitten valita 1 ei-eurooppalainen nodattaen maassaolevien jakaumaa?
      Vai pitääkö tarkastaa paperit 99-ei eurooppalaiselta ja 1 eutooppalaiselta noudatten paperittomien, laittomien maassaolevien jakaumaa?
      Entäs kun poliisi saa ilmoituksen, että musta mies varasti käsilaukun ja lähti juoksemaan karkuun. Onko etnistä profilointia pysäyttää vain mustia tarkastaakseen löytyykö pöllitty käsilaukku?

      • Anonyymi

        New Yorkissa eräs valkoinen nainen soitti poliisille, että häntä ahdistelee musta mies.

        Tuo nainen sai POTKUT hyvästä työpaikastaan ja joku hemmetin ihmisoikeusjärjestö on nostamassa rasismisyytettä häntä vastaan!?

        Eli vielä täällä Suomessa ollaan aika kaukana jenkkimeiningistä, mutta kyllä se tänne tulee pian kuten muutkin hullutukset...


    • Anonyymi

      Tuo liike on anarkismia ja sen varjolla ympäri maailmaa tuhotaan ja varastetaan. Eivät ole sivistyneitä ja ns. monikulttuurisuus ei toimi. Se rakentaa vain rinnakkaisyhteiskunnan, jossa on omat lait.

      • Anonyymi

        Monikulttuurisuus ei toimi missään. Se on ihmisen luonnon vastaista. Sitä nyt tungetaan väkisin toimimaan Suomessakin, mutta turhaa hikoilua on. Ei toimi eikä tule toimimaan.
        Mutta onpahan siinä suvakeille puuhaa, kun yrittävät kääntää Pohjolan Hölmöläisten päätä.


    • Anonyymi

      Unohtakaa nuo mellakoivat ihmiset. Lampaat seuraavat paimenia. Eliitti haluaa aiheuttaa kaaosta. Tällä saadaan uusi maailmanjärjestys aikaiseksi. Lukekaa vaikka tuolta, näiden kaikkien agendojen juuret ovat näissä globalistisissä järjestöissä:

      https://www.weforum.org/
      https://news.un.org/en/
      https://www.wto.org/english/news_e/news_e.htm

      Niistä nämä kaikki valheet kumpuavat. Kansakuntien yhdistyminen on saatanasta aivan kuten Raamattu opettaa. Valheiden isä on siellä missä kansat yhdistyvät. Ainoa oikea tapa eri kansoille tulla yhteen on uskossa Jeesukseen.

      Meille tullaan "ehdottamaan" uutta "eettistä" talousjärjestelmää. Tämä tulee toimimaan siten, että meistä jokainen leimataan luultavasti digitaalisella tatuoinnilla. Se kuka ei ota tätä tatuointia on automaattisesti sovinisti, homofoobikko, rasisti, natsi, fasisti jne. ja ansaitsee kuoleman. Lukekaa noita uutisia ja sanokaa sen jälkeen, että olen väärässä.

      Tämä vastuuttaminen esivanhempien teoistahan aloitettiin meille jo koulussa. Meille uskoteltiin, että "me" eurooppalaiset valkoiset olemme vastuussa. Meidän ihonväri on rikollinen ja meidän kulttuuri, vaikka 99% meistä ei koskaan ole orjia omistanut tai sortanut ketään. Tämä kaikki on tehty talouden romahduttamiseksi. Kun talous romahtaa pitää sitä ylläpitävä järjestelmä uusia. Valkoinen keskiluokka pyritään köydyttämään moraalisesti ja varallisesti pois maailmasta.

    • Anonyymi

      Länsimaalaiset valkoiset tuntuvat olevan aina syyllisiä, riippumatta siitä, mitä nämä tummempi hipiäiset itse tekevät. Vuosikausia on syydetty rahaa Afrikan maihin, muka parantaaksemme elämisen mahdollisuuksia ja aina vaan pitäisi lapioida lisää. Minusta tämä on valkoisten sortamista ja riistämistä. Milloin ottavat itse vastuuta ettei aina syy löydy muista.

      • Anonyymi

        Valkoiset lopetti orjuuden ainoana etnisenä ryhmänä ja pakotti muut myös tähän. Valkoiset ovat rakentaneet Afrikan, Intian jne. Perusinfran. Valkoiset ovat maksaneet tähtitieteellisiä summia kehitysapua jne. Vain valkoiset ovat humaaneja muita etnisiä rotuja kohtaan.
        Mikä on kiitos?
        On hyvä kysyä, mikä on näiden BLM:n, antifan ym. Tavoite jos he saisivat määrätä? Valkoisten hävittäminen? On todella outoa että valkoisia on mukana tuollaisessa touhussa. Propaganda näyttää hyvin uppoavan osaan valkoisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      61
      2722
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      2005
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1628
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1462
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      312
      1420
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1222
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1209
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1129
    9. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      44
      1058
    10. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      18
      1036
    Aihe