Kyllä Jumala on hyvä

Anonyymi

Kyllä Jumala on hyvä, kun hän antoi Poikansa Jeesuksen meille Vapahtajaksi ja Pelastajaksi. Tämän suurimman lahjansa lisäksi Jumala antaa kaikkea muutakin hyvää, kuten viikkottaisen lepopäivän, sapatin, joka on lauantai. Juuri tämän päivän Jumala siunasi ja pyhitti ihmistä varten. Jeesus ja alkuseurakunta ja kymmenet miljoonat kristityt ovat jo löytäneet tämän siunatun päivän ja iloitsevat sinä päivänä Jumalan sanan ääressä levossa arkisista askareistaan. Tuhannet valitsevat joka päivä saman tien, jota heidän Herransakin kulki. Jeesuksesta kerrotaan: "Ja hän saapui Nasaretiin, jossa hänet oli kasvatettu, ja meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synagoogaan ja nousi lukemaan." Luuk.4:1 Kun sinäkin seuraat Jeesusta,"silloin on ilosi oleva Herrassa, ja minä kuljetan sinut maan kukkuloitten ylitse, ja minä annan sinun nauttia isäsi Jaakobin perintöosaa. Sillä Herran suu on puhunut." Jes.58:14

239

829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuohan on selvää. Näinhän Jeesuskin teki.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin mutta eikö se kristittyjen herrakin ollut Barjeesuksenne mukana??
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        Hinduilla on 333 miljonaa jumalaa.
        Mainittakoon vaikkapa niistä yksi.
        Hanuman, Apinajumala.

        Miten helluntailaiset suhtautuvat näihin maailman eri uskontojen suureen jumalten määrään ja kirjoon ?
        Maailman uskontojen määrä on kuitenkin suuremppi niiden- ja harjoittajienkin lukumäärällä mitaten kuin piskuisen suomen piskuinen helluntailaisuus.
        Että on siinä työmaata ja mantereita käännytystyöläisille.


    • Anonyymi

      Eikä siinä vielä kaikki, antoipa lisäksi hyvyyttään meille 30 000 matua kylkiäisenä.

    • Anonyymi

      "Eikö meillä kaikilla ole sama Isä? Eikö sama Jumala ole meitä luonut?" Mal.2:10. Luomistyönsä muistoksi hän asetti sapatin jo siellä Eedenin puutarhassa ensimmäisille ihmisille, Aadamile ja Eevalle, ja sitten Jeesus vahvisti sapatin siunaukset kaikille ihmisille. "Sapatti on asetettu ihmistä varten eikä ihminen sapattia varten." Mark.2:27
      "Ja Jumala siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska hän sinä päivänä lepäsi kaikesta luomistyöstänsä, jonka hän oli tehnyt."1Moos..2:3

    • Anonyymi

      Noin juuri raamatun mukaan. Jopas oli kelvoton isä. En luota enkä arvosta moista sadistia tippaakaan.

    • Anonyymi

      Melkoinen sadisti isäksi. Ansaitsee syvän halveksunnan.

    • Anonyymi

      Ei Jumala ole sadisti, vaan rakkaus. "Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus."1Joh.4:8. Me kristittyinä osoitamme vastarakkautemme häneen pitämällä hänen käskynä, myös sapattikäskyn. "Sillä rakkaus Jumalaan on se, että pidämme hänen käskynsä. Ja hänen käskynsä eivät ole raskaat;"1Joh.5:3

      • Anonyymi

        Jumala on siis kuin Stalin. Hänkin tapatti poikansa turhan päiten.
        Jumalanne on pahasti nuppinikkarin tarpeessa jos ei kaikkivaltiaan valtuuksilla muuta keksinyt kuin että tapetaanpa poeka poes kuleksimasta kun ei tässä muutakaan hupia nyt keksi.


    • Anonyymi

      Miten Jumalan hyvyys tulee esille siinä kun hän laittaa ihmisen samalle planeetalle Saatanan kanssa, joka on saanut lankeamaan kolmasosan enkeleistäkin? Miten se tulee esille siinä kun Jumala tiesi ihmisen lankeavan ja tiesi millaisiin kauheisiin kärsimyksiin miljoonat ihmiset joutuvat synnin tähden aivan ilman omaa syytään ja silti laittoi ihmisen ja Saatanan samalle planeetalle? Jumala loi ihmisestä lankeavan olennon, missä Jumala hyvyys on siinä?

      • Anonyymi

        Siinäpä se. Miksi me sitten pahatetaan, onhan meillä valinta omissa käsissä!
        Eli juuri ne omat työt, ne on sitä käärmeen, eli perkeleellistä työtä.

        Tavallaan se "hyvän ja pahantiedonpuu" - käsitteenä onkin yksin ja vain Jumalan aluetta.

        Sehän ohjeistettiin tälle "Adamille" neuvona ja ohjeena, että siinä se on.
        Tietoa on hyvästä- tietoa on pahasta- mutta älä sinä syö, eli ota sitä valtaasi, koska et pysty sillä tiedolla hallitsemaan lähimmäistäsi, etkä itseäsi.

        Näinhän se on. Eli ongelma on tämä MINÄ!

        Jopa "hyvä" hedelmä on ihmisen käsissä se, että vanhurskaskin voi langeta.

        No, mikä vastaus ongelmaan? ----kirjoitukset avaavat lukon--"

        Te eksytte, ellette tunne kirjoituksia, siksi oppi, opetus, siihen kuuliaisuus ja tottelevaisuus on avain. ---- Jumalan lain päämäärä on MIKÄ? ---- rakkaus!

        Laki osoittaa valkeutena sen oikean polun, mutta kuinka sitä käydä, onkin oma kertomus.

        Laki on se Valkeus! Voima matkaan tuleekin Ylhäältä, eli meitä opetetaan vaeltamaan ja avain on se SANA. Siihen viitataan jo ennen luomista, - luomisessa tekijään, ja siitä tulee opetus- jossa kirkastetaan - rakkaus--- ..... Meidän ei pidä laistaa sitä, tai ristiinnaulita neuvoa ja ohjetta, joka tekisi meidän väärän valtajakkaran näkyväksi. Näkyväksi niin, että luovuttaisiin siitä MINÄ määrään, ja määräykset voivat ollakin saatanallisia neuvoja.
        Alistamista- kun Jumalan neuvot ei kiinnosta. Emme näe Jumalan silmillä, eli totuudella, suunniltelmalla ja tarkoitusperällä asioita. Siis sokeus tulee mukaan.
        Ei ole millä silmiä voitelisi.
        Näkevänä näkee ongelman, Pyhä Henki kirkastaa Golgatan merkityksen, sijaisen.
        Ymmärtää silmävoiteen, öljyn merkityksen astiassaan, käsittää, että elämänpuulla, eli Kristuksessa Uudessa Adamissa on avain, neuvoihin ja ohjeisiin, eli se SANA.
        Jos hairahtuu, astuu lain rikkomisesta polun eksymys. Sivussa kävellen tulee nuhtelu, eli synti nuhteluttaa sydäntä, kehottaa muuttamaan suuntaa. Jos nuhtelu ei ota tuulta siipienalle, tulee kuritus, eli tekojen seuraus tekee vahingon. Mutta kuritus voi ojentaa tielle. Siksi se on hyvä asia. Tulee muutos, siis ---rakkauteen----.

        Niin, meidän pitää elää "Elämänpuulta käsin" elämää.
        Adam- myös olisi saanut elää iankaiken, mutta kirjoitusten oppi ja neuvo tarkoitusperältään on näyttää se, että väärä valinta johtaa ongelmiin. Siis miksi tänään niskoitellaan, miksi vanha aadam meissä vaikuttaisi, mehän vastaamme teoista, turhaa siinä on perkelettä syyttää, mutta synonyyminä se avaa käsityksen valintojen merkityksiin, missä on elämä läsnä, ja missä on maailma ja se hedelmät.

        Kun tehdään Uudeksi kaikki, se on se Jumalan lopullinen työ.
        Tavallaan halulliset ovat valtakunnan perillisiä, heidän sielunsa elää Elämänantajan kädestä.
        He eivät viihdy väärän puun äärellä ja jos jotain tapahtuu- he käsittävät, mistä ongelmat johtuvat. Se käärme on siten siinä puulla, merkitykseltään puhumassa, että näkisimme oman valintamme "puheen"-- jossa sanomme, onko Jumala sanout, sitä ja tätä.
        Epäilys- eihän kysyvällä ole ongelmaa, mutta kun pitäisi vain tarkastella ja se Kirjoitusten kautta ja kun näkee, että epäilys ei tuo hyvää hedelmää, niin hyljätään se.
        Siksi Jumalan lain päämäärä oli rakkaus.
        Valkeus paljastaa pimeyden kätköt, eikä näin voi pimeys pitää sitä vallassa.
        Tuikkaapa pimeässä valot päälle. Eikös näy kaikki siinä ja pimeys ei voita valkeutta.

        Pimeys ei voita valtakuntaa- vaan valkeus paljastaa ihmisen pimeän puolenkin.
        Ja kun kirjoitukset ovat avain, älkäämme niskoitelko vanhoina aatameina, vaan seurataan Vapatajaa - Hänen askeleissaan. Siksipä Hän on Elämänantaja.

        Näin siinä erotaan maailmasta ja mitä maailmassa on.

        Tunnnustetaan, että meistä ei ole hallitsijaa- tarvitaan tämä Kuningas.

        Oikean kuninkaan edessä ei tarvii mietiskellä omia voimia, sillä SANA kertoo Kuninkaan suusta, mikä vie elämään sisälle.


    • Anonyymi

      Jumala ei tehnyt ihmisistä tahdottomia robotteja eikä etukäteen ohjelmoinut heitä palvelemaan itseään vaan hän antoi ihmiselle vapaan tahdon ja valinnanvapauden.
      "Ja Herra Jumala käski ihmistä sanoen: "Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista,
      mutta hyvän-ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman".1Moos.2:16,17
      Ihminen oli tottelematon ja söi kielletystä puusta. Tottelemattomuutensa seurauksena ihminen menetti ehdollisen kuolemattomuutensa, hänestä tuli kuolevainen. Saatana sai jalansijan Jumalan luomassa täydellisessä maailmassa ja sen seurauksena maailma on nyt siinä tilassa kuin on.
      Sapatti kuitenkin joka viikko muistuttaa meitä siitä, että "kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi; sentähden Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen."2Moos.20:11
      Sapatti muistuttaa myös siitä, että kerran Jumala luo uuden taivaan ja maan "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet"Ilm.21:5

      • >Jumala ei tehnyt ihmisistä tahdottomia robotteja eikä etukäteen ohjelmoinut heitä palvelemaan itseään vaan hän antoi ihmiselle vapaan tahdon ja valinnanvapauden.

        Jos ihmisen ylivoimaisesti todennäköisimmästä valinnasta (= ei näytön puutteessa voi uskoa fundamentalistiseen kristillisyyteen) seuraa aina kammottava rangaistus, mitään oikeaa valinnanvapautta ei tietenkään ole ollut vaan kyseessä on paremminkin kaamea kusetus.

        Sen sijaan esimerkiksi politiikassa on todellinen vapaus: Voit valita kymmenestä puolueesta tai jättää äänestämättä kokonaan, eikä mikään valinta johda kohdallasi katastrofiin – ja voit tehdä kohta paremman valinnan, jos tuntuu että meni pieleen.


      • >Saatana sai jalansijan Jumalan luomassa täydellisessä maailmassa ja sen seurauksena maailma on nyt siinä tilassa kuin on.

        Mutta ainoastaan ja vain Jumalan luvalla. Jumala olisi voinut lopettaa Saatanan touhut alkuunsa, mutta Hän mieluummin antaa johdattaa ihmisiä Helvettiin.

        Tämä kaikki on puhdasta logiikkaa, kuten sekin johtopäätös että noin toimiva Jumala on narsistinen sadisti.

        Kiinnostava ajatus, että täydellisessä maailmassa oli vain kaksi ihmistä kunnes kaikki romahti. Ehkä se juuri onkin oikea ihmisten määrä?


    • Anonyymi

      Kiitos hyvästä vastauksesta!

      • Anonyymi

        Kiitos kenen hyvästä vastauksesta?


      • Anonyymi

        Ainakin nämä tiedot jäivät pois:

        (kristittyjen uskontunnustuksen antaneiden järjettömyydestä)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        "JUMALAN VASTUSTAJISTA" kirjoittajalle....
        (Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopuminen)
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        (Saatanan ja Barjeesuksen orjaksi)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        (Synti=Rikos)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        Jeesus ei rikoksia sovittanut ja synti on sama kuin Lain vastainen rikos: 1 Johanneksen kirje 3:4-10
        ----------------
        KUN/JOS on luopunut HEISTÄ niin yhdestä niin on luopunut HEISTÄ joihin luulevat uskovansa vaikka ovat ikuisesti laittomuuteen sidottuja....
        SIIS:
        JUMALASTA LUOPUNEET OVAT LUOPUNEET MYÖS JEESUKSESTA
        SEKÄ PYHÄSTÄ HENGESTÄ, SEKÄ KAIKKIVALTIAAN JEESUKSEN SOVITUKSESTA sillä luopumalla HEISTÄ yhdestä, luopuu HEISTÄ:
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!

        joten kristittyjen todelliset herranne ovat raamatuissanne näin, EIVÄT HE MUUTEN OLISI RAAMATUISSANNE:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        LUKEKAA HUOLELLISESTI.... ja ymmärtäkää....
        Näin siinä käy jos ei ole Kaikkivaltiaan antamaa tukea kaikkiin kristittyjen tekemiin laittomuuksiin ja rikoksiin:
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        (((viitaten yllä olevaan Apostolien teot:13:6 tekstiin:)))
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


    • Anonyymi

      Höpön höpöä kirjoitit.

      Seitsenpäiväinen viikko on lähtöisin Babyloniasta, jossa kuukausi jaettiin neljään noin seitsemän päivän jaksoon ja päivät nimettiin ”seitsemän planeetan” eli Auringon, Kuun, ja viiden paljaalla silmällä erottuvan planeetan mukaan.

      Planeetat ja myös viikonpäivät olivat saaneet nimensä alkujaan babylonialaisten jumalien mukaan, mutta latinassa ne korvattiin vastaavilla roomalaisten jumalien nimillä, jotka vielä nykyäänkin ovat käytössä myös planeettojen niminä. Auringolle, Kuulle ja viidelle planeetalle omistettiin aikoinaan myös vuoron ­perään viikon tunnit (planetaariset tunnit), ja kukin viikon­päivä sai sen taivaan­kappaleen nimen, jolle sen ensimmäinen tunti oli omistettu. Täten viikon­päivät vastasivat eri taivaan­kappaleita seuraavasti:

      sunnuntai – Aurinko
      maanantai – Kuu
      tiistai – Mars
      keskiviikko – Merkurius
      torstai – Jupiter
      perjantai – Venus
      lauantai – Saturnus

    • Anonyymi

      "Jumala olisi voinut lopettaa Saatanan touhut alkuunsa, " Niin olisi voinut, mutta silloin monien muiden maailmankaikkeuden asukkaiden mieliin olisi jäänyt kaihertamaan ajatus siitä, että entäpä, jos Saatana oli sitenkin oikeassa ja Jumala teki oikeusmurhan tuhotessaan hänet. Siksi Jumala päätti antaa Saatanalle aikaa näyttää, mihin hänen hallintonsa johtaa, niin että lopulta, kun Jumala tuhoaa hänet ja jumalattomat tulijärvessä tuhkaksi, niin silloin ei kenenkään mieleen jää epäilystä siitä, että Jumala on todella rakkaus ja oikeamielinen ja hyvä. Sapattin vietto on osoitus siitä, että haluamme olla Jumalan puolella tässä suuressa taistelussa Saatanan ja Kristuksen välillä. "Ja tämä on rakkaus, että me vaellamme hänen käskyjensä mukaan."1Joh.1:6

      • Anonyymi

        Ja Jumala kaikessa hyvyydessään järjesti muiden ymmärtämyksen takia meille niin kovan kärsimyksen vuosituhansien ajaksi? Vai?


      • >lopulta, kun Jumala tuhoaa hänet ja jumalattomat tulijärvessä tuhkaksi, niin silloin ei kenenkään mieleen jää epäilystä siitä, että Jumala on todella rakkaus ja oikeamielinen ja hyvä.

        Jäljelle jääneet ihmiset ovat siis hirviöitä, joiden mielestä väärin ajatelleiden ihmisten polttaminen elävältä on rakastavaa, oikeamielistä ja hyvää.

        Minkähän lahkon oppia se tämäkin taas mahtaa olla...😤


      • Anonyymi

        Tuo on kaikki kuvitelmaa. Todista väitteesi Raamatulla.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Miksi valehtelet julkisesti?
      Kaikkivaltias Jumala ja Jeesus ei laittomuutta siunaa! Tiedät hyvin, että kristittyjen, helluntalaistenkin laittomuuksista on jo asetettu tuomio kun Kaikkivaltias Jeesus kielsi uskomasta laittomuuden vääriin profeettoihin ja silti uskotte herraanne:

      Matt.24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
      KAIKKIVALTIAAN ANTAMA KIELTO KOSKEE NÄITÄ HERROJA:
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
      -
      Tässä herrojenne palvelijoille totuutta.:
      Matteuksen evankeliumia: 7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
      Matteuksen evankeliumia:23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
      Kaikkivaltiaan Jeesuksen anatama tuomio:
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      7:23 25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

      • Anonyymi

        Toraisti, olet itse laittomuuden harjoittaja. Sana kirjoittaa laittomasta ja laittomuudesta: Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
        Mitään salaista Mooseksen lain rikkomista ei ollut Rooman vallan aikaan, vaan Rooman valtio määräsi juhlat ja sian-ja jäniksenliha oli herkkua. Jos olisit ollut paikalla, niin varmasti olisit nähnyt kaikki Mooseksen lain laiminlyönnit.
        Eiväkä edes juutalaiset ulottaneet lakia muualle kuin omiin yhteisöihinsä.
        Efesossa oli miesnoitia: "Myöskin muutamat kuljeksivat juutalaiset loitsijat rupesivat , kukaan ei edes Paavali vaatinut heitä lain käskyn mukaan kivitettäväksi. "Ja niiden joukossa, jotka näin tekivät, oli myös erään juutalaisen ylipapin, Skeuaan, seitsemän poikaa".
        (Voisitko selittää edes yhden kerran miksi Paavali, jonka väität noudattaneen lakia, kivittänyt noitia?)
        Laittomasta on kirjoitettu: tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
        Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen.
        Näetkös laittomuudessa ei ole kyse Mooseksen lain laiminlyönnistä, vaan aivan samasta mitä sinä, toraisti teet kaiket päivät työksesi.
        Laittomuus on valhetta ja eksytyksestä.
        Laittomuus on myös itsensä korottamista asemaan, johon Jumala ei ole asettanut: Julistaa olevansa Jumala.
        Sinä jumalaton ja Jumalan valtakunnan ulkopuolella oleva esiinnyt niin SUURENA Raamatun tuntija, teet sama kuin antikristus; korotat itsesi.
        Toraisti, olet kaikkinaisen vääryyden eli laittomuuden harjoittaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toraisti, olet itse laittomuuden harjoittaja. Sana kirjoittaa laittomasta ja laittomuudesta: Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
        Mitään salaista Mooseksen lain rikkomista ei ollut Rooman vallan aikaan, vaan Rooman valtio määräsi juhlat ja sian-ja jäniksenliha oli herkkua. Jos olisit ollut paikalla, niin varmasti olisit nähnyt kaikki Mooseksen lain laiminlyönnit.
        Eiväkä edes juutalaiset ulottaneet lakia muualle kuin omiin yhteisöihinsä.
        Efesossa oli miesnoitia: "Myöskin muutamat kuljeksivat juutalaiset loitsijat rupesivat , kukaan ei edes Paavali vaatinut heitä lain käskyn mukaan kivitettäväksi. "Ja niiden joukossa, jotka näin tekivät, oli myös erään juutalaisen ylipapin, Skeuaan, seitsemän poikaa".
        (Voisitko selittää edes yhden kerran miksi Paavali, jonka väität noudattaneen lakia, kivittänyt noitia?)
        Laittomasta on kirjoitettu: tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
        Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen.
        Näetkös laittomuudessa ei ole kyse Mooseksen lain laiminlyönnistä, vaan aivan samasta mitä sinä, toraisti teet kaiket päivät työksesi.
        Laittomuus on valhetta ja eksytyksestä.
        Laittomuus on myös itsensä korottamista asemaan, johon Jumala ei ole asettanut: Julistaa olevansa Jumala.
        Sinä jumalaton ja Jumalan valtakunnan ulkopuolella oleva esiinnyt niin SUURENA Raamatun tuntija, teet sama kuin antikristus; korotat itsesi.
        Toraisti, olet kaikkinaisen vääryyden eli laittomuuden harjoittaja.

        SIIS, et osaa kirjoittaa asioista ilman henkilökohtaisuutta.
        mutta
        katsottaas kristittyjen valossa totuutta ketkä ne laittomuudessa rypee Kaikkivaltiaan Jumalan ja Jeesuksen ja Pyhän Hengen Nimeen omia herrojaan palvelevina, helluntalaisistakin hiukan....:

        Ei helluntalaiset "vauvasta vaariin" ole sen parempia kuin kristittyjen uskontojen lahkot yleensä katolilaisuudesta ja siitä hajonneesta kristittyjen maailmaa kattavasta uskonnollisuuksista tuhansissa lahkoissa.
        https://areena.yle.fi/1-4585364
        https://yle.fi/uutiset/3-9563934
        https://www.suomenhelluntaikirkko.fi/uutiset/2017/4/6883/kommentti_hengellinen_vakivalta_ei_saa_olla_tabu
        Ei helluntalaiset ole kristittyinä toisia parempi muuta kuin rahastuksessa. Paavalilaisuutta ylistävä laittomuuden lahko niin kuin kristittyjen toisetkin lahkot. Rakastavat laittomasti lapsia kuten monet toisetkin kristittyjen laittomuutta harrastavat: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Helluntaiseurakunta Seksuaalinen hyväksikäyttö.html
        Jeesuksen opetuslapsiksi ei helluntalaisuuskaan ilmeisesti saa, väärän profeetan opein vaikka palvelevat laittomuuden harraansa raamatussa Lain antaneen Jumalan ja Jeesuksen ja jopa Pyhän Hengen Nimeen eksyttämällä ja rahastamalla lahkolaisiaan amerikan verojas maksamattoman herran kassaan:
        https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201704122200101955
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b38f2da2-d165-4eb1-aa25-4f734b7566ae
        Naapuri valtion helluntalaisuus kiteytyy osaltaa "kristuksen morsian" seksuaalisuuden seurauksiin:
        https://www.svtplay.se/video/16935902/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-19-avsnitt-6
        Tosin, ON muistettava, ettei helluntalaisuus ole sen parempi tai huonompi laittomuuksien suhteen mutta sama laittomuuden herraansa palvelemisiin eksytettyjä kuin toisetkin Jeesuksen jo laittomuudesta tuomitut.
        Joten jos haluan yhtyä kristittyjen Barjeesuksen morsiameen niin ruotsissa se lehdostön tietojen mukaan on. Ehkä jo vankilassa.
        Vankilassajan se amerikkalainen kymmenyksiänne keräävä on vanhuksiltakin 2,7 miljoonaan kavaltaneiden helluntalaisten osakeisiin sijoitettuja rahoja laskemassa kai...
        Hankikaa raamatussa jossa on "Älä varasta" Laki / Käsky joka ihmisten raamatuissa on useaan kertaa että helluntalaisetkin se läytäisi, muistaakseni 5 tai 6 kertaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SIIS, et osaa kirjoittaa asioista ilman henkilökohtaisuutta.
        mutta
        katsottaas kristittyjen valossa totuutta ketkä ne laittomuudessa rypee Kaikkivaltiaan Jumalan ja Jeesuksen ja Pyhän Hengen Nimeen omia herrojaan palvelevina, helluntalaisistakin hiukan....:

        Ei helluntalaiset "vauvasta vaariin" ole sen parempia kuin kristittyjen uskontojen lahkot yleensä katolilaisuudesta ja siitä hajonneesta kristittyjen maailmaa kattavasta uskonnollisuuksista tuhansissa lahkoissa.
        https://areena.yle.fi/1-4585364
        https://yle.fi/uutiset/3-9563934
        https://www.suomenhelluntaikirkko.fi/uutiset/2017/4/6883/kommentti_hengellinen_vakivalta_ei_saa_olla_tabu
        Ei helluntalaiset ole kristittyinä toisia parempi muuta kuin rahastuksessa. Paavalilaisuutta ylistävä laittomuuden lahko niin kuin kristittyjen toisetkin lahkot. Rakastavat laittomasti lapsia kuten monet toisetkin kristittyjen laittomuutta harrastavat: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Helluntaiseurakunta Seksuaalinen hyväksikäyttö.html
        Jeesuksen opetuslapsiksi ei helluntalaisuuskaan ilmeisesti saa, väärän profeetan opein vaikka palvelevat laittomuuden harraansa raamatussa Lain antaneen Jumalan ja Jeesuksen ja jopa Pyhän Hengen Nimeen eksyttämällä ja rahastamalla lahkolaisiaan amerikan verojas maksamattoman herran kassaan:
        https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201704122200101955
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b38f2da2-d165-4eb1-aa25-4f734b7566ae
        Naapuri valtion helluntalaisuus kiteytyy osaltaa "kristuksen morsian" seksuaalisuuden seurauksiin:
        https://www.svtplay.se/video/16935902/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-19-avsnitt-6
        Tosin, ON muistettava, ettei helluntalaisuus ole sen parempi tai huonompi laittomuuksien suhteen mutta sama laittomuuden herraansa palvelemisiin eksytettyjä kuin toisetkin Jeesuksen jo laittomuudesta tuomitut.
        Joten jos haluan yhtyä kristittyjen Barjeesuksen morsiameen niin ruotsissa se lehdostön tietojen mukaan on. Ehkä jo vankilassa.
        Vankilassajan se amerikkalainen kymmenyksiänne keräävä on vanhuksiltakin 2,7 miljoonaan kavaltaneiden helluntalaisten osakeisiin sijoitettuja rahoja laskemassa kai...
        Hankikaa raamatussa jossa on "Älä varasta" Laki / Käsky joka ihmisten raamatuissa on useaan kertaa että helluntalaisetkin se läytäisi, muistaakseni 5 tai 6 kertaa.

        Kuten huomaatta niin ruotsalaisten mielestä helluntalaisuus on "paratiisista heleveetiin" ihmisiä viemässä olevien lahko.
        En laita esiin esimerkkejä lisää suomesta sillä täällä voi joku pahastua ja se ei ole tarkoitukseni...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SIIS, et osaa kirjoittaa asioista ilman henkilökohtaisuutta.
        mutta
        katsottaas kristittyjen valossa totuutta ketkä ne laittomuudessa rypee Kaikkivaltiaan Jumalan ja Jeesuksen ja Pyhän Hengen Nimeen omia herrojaan palvelevina, helluntalaisistakin hiukan....:

        Ei helluntalaiset "vauvasta vaariin" ole sen parempia kuin kristittyjen uskontojen lahkot yleensä katolilaisuudesta ja siitä hajonneesta kristittyjen maailmaa kattavasta uskonnollisuuksista tuhansissa lahkoissa.
        https://areena.yle.fi/1-4585364
        https://yle.fi/uutiset/3-9563934
        https://www.suomenhelluntaikirkko.fi/uutiset/2017/4/6883/kommentti_hengellinen_vakivalta_ei_saa_olla_tabu
        Ei helluntalaiset ole kristittyinä toisia parempi muuta kuin rahastuksessa. Paavalilaisuutta ylistävä laittomuuden lahko niin kuin kristittyjen toisetkin lahkot. Rakastavat laittomasti lapsia kuten monet toisetkin kristittyjen laittomuutta harrastavat: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Helluntaiseurakunta Seksuaalinen hyväksikäyttö.html
        Jeesuksen opetuslapsiksi ei helluntalaisuuskaan ilmeisesti saa, väärän profeetan opein vaikka palvelevat laittomuuden harraansa raamatussa Lain antaneen Jumalan ja Jeesuksen ja jopa Pyhän Hengen Nimeen eksyttämällä ja rahastamalla lahkolaisiaan amerikan verojas maksamattoman herran kassaan:
        https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201704122200101955
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b38f2da2-d165-4eb1-aa25-4f734b7566ae
        Naapuri valtion helluntalaisuus kiteytyy osaltaa "kristuksen morsian" seksuaalisuuden seurauksiin:
        https://www.svtplay.se/video/16935902/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-19-avsnitt-6
        Tosin, ON muistettava, ettei helluntalaisuus ole sen parempi tai huonompi laittomuuksien suhteen mutta sama laittomuuden herraansa palvelemisiin eksytettyjä kuin toisetkin Jeesuksen jo laittomuudesta tuomitut.
        Joten jos haluan yhtyä kristittyjen Barjeesuksen morsiameen niin ruotsissa se lehdostön tietojen mukaan on. Ehkä jo vankilassa.
        Vankilassajan se amerikkalainen kymmenyksiänne keräävä on vanhuksiltakin 2,7 miljoonaan kavaltaneiden helluntalaisten osakeisiin sijoitettuja rahoja laskemassa kai...
        Hankikaa raamatussa jossa on "Älä varasta" Laki / Käsky joka ihmisten raamatuissa on useaan kertaa että helluntalaisetkin se läytäisi, muistaakseni 5 tai 6 kertaa.

        Et kai sinäkään? Jeesushan ei ole Jumala


      • Anonyymi

        Kaikkivaltiaasta jumalasta oli siis ihan ok tapattaa oma poikansa, vaikka keinoja oli vapaasti valittavissa. En lähde tuohon kelkkaan. En voi mitenkään hyväksyä jumalanne alhaisia moralikäsityksiä. Aatteleppa ite, mikä sadisti.


      • Anonyymi

        Aha, Barjeesukseen seonnut kaheli on täälläkin. Poistoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toraisti, olet itse laittomuuden harjoittaja. Sana kirjoittaa laittomasta ja laittomuudesta: Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
        Mitään salaista Mooseksen lain rikkomista ei ollut Rooman vallan aikaan, vaan Rooman valtio määräsi juhlat ja sian-ja jäniksenliha oli herkkua. Jos olisit ollut paikalla, niin varmasti olisit nähnyt kaikki Mooseksen lain laiminlyönnit.
        Eiväkä edes juutalaiset ulottaneet lakia muualle kuin omiin yhteisöihinsä.
        Efesossa oli miesnoitia: "Myöskin muutamat kuljeksivat juutalaiset loitsijat rupesivat , kukaan ei edes Paavali vaatinut heitä lain käskyn mukaan kivitettäväksi. "Ja niiden joukossa, jotka näin tekivät, oli myös erään juutalaisen ylipapin, Skeuaan, seitsemän poikaa".
        (Voisitko selittää edes yhden kerran miksi Paavali, jonka väität noudattaneen lakia, kivittänyt noitia?)
        Laittomasta on kirjoitettu: tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
        Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen.
        Näetkös laittomuudessa ei ole kyse Mooseksen lain laiminlyönnistä, vaan aivan samasta mitä sinä, toraisti teet kaiket päivät työksesi.
        Laittomuus on valhetta ja eksytyksestä.
        Laittomuus on myös itsensä korottamista asemaan, johon Jumala ei ole asettanut: Julistaa olevansa Jumala.
        Sinä jumalaton ja Jumalan valtakunnan ulkopuolella oleva esiinnyt niin SUURENA Raamatun tuntija, teet sama kuin antikristus; korotat itsesi.
        Toraisti, olet kaikkinaisen vääryyden eli laittomuuden harjoittaja.

        herrasi ovat tyytyväisiä sinuunkin....
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        -
        Näin siinä käy jos ei ole Kaikkivaltiaan antamaa tukea kaikkiin kristittyjen tekemiin laittomuuksiin ja rikoksiin:
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        (((viitaten yllä olevaan Apostolien teot:13:6 tekstiin:)))
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


    • Anonyymi

      Kiitos Herran, että palstan kirjoittajille alkaa jo viimenkin kirkastua, että "Laittomuus on valhetta ja eksytyksestä." Paavali tuo tämän totuuden kirkkaasti esiin. "Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi...Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa, jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,"2Tess.2:3,7.
      Se, mikä pidätti laittomuuden valtaan pääsyä tuolloin oli Paavalin ja muiden elossaolo, opetus ja vaikutus. Mutta Paavali tiesi, mitä tulisi tapahtumaan pian hänen kuolemansa jälkeen. "Minä tiedän, että minun lähtöni jälkeen teidän keskuuteenne tulee julmia susia, jotka eivät laumaa säästä, ja teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka väärää puhetta puhuvat, vetääkseen opetuslapset mukaansa." Apt.20:29,30
      Pian apostolien kuoleman jälkeen ensimmäisillä vuosisadoilla sapattia aletiin eri kirkollliskokouksissa työntää syrjään ja auringon päivää ympätä tilalle. Keisari Konstantinuksen laatima ensimmäinen sunnuntailaki alkaakin sanoilla: "Auringon kunnioitettavana päivänä..."
      Näin Paavalin ja Jeesuksen ennustama laittomuus pääsi valtaan, mutta, kiitos Herran, nyt kristittyjen keskuudessa tapahtuu maailmanlaajuisesti paluu takaisin Jeesuksen ja apostolien oppiin pyhittää sapatti Jumalan kunniaksi. Sanoma kuuluu: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet". Ilm.14:7

    • Anonyymi

      Sellainen Jumala, jonka heluntalaiset kuvittelevat Jumalan olevan, ei todellakaan ole hyvä. Loisi tälläkin hetkellä uusia sieluja syntyviin ihmisiin, vaikka kaikkitietävänä ja kaikkivoivana tietäisi, että useimman syntyvän takapuoleen laitettaisiin valmiiksi leima "ikuinen helvetti"?
      Tällainen jumala ei todellakaan ole hyvä! Onneksi tällaista jumalaa ei ole edes olemassa.

      • Anonyymi

        En ota kantaa oppiasioihin mutta on ihana elää uskossa Vapahtajan Jeesuksen kanssa. Ei se seurakunnan nimikään ole kovin tärkeä vaan että saa olla taivaanvaltakunnan perillinen. Elämä Jumalan kanssa on mielekästä ja tarkoituksellista jo ajassa ja mitä se on sitten tämän jälkeen. Olen saanut olla uskossa nuoruudesta saakka! Salopuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ota kantaa oppiasioihin mutta on ihana elää uskossa Vapahtajan Jeesuksen kanssa. Ei se seurakunnan nimikään ole kovin tärkeä vaan että saa olla taivaanvaltakunnan perillinen. Elämä Jumalan kanssa on mielekästä ja tarkoituksellista jo ajassa ja mitä se on sitten tämän jälkeen. Olen saanut olla uskossa nuoruudesta saakka! Salopuu

        Jumala on rakkaus.

        vaan, jotkut ottaa siitäkin "kunnian itselleen . . ."

        "sillä armosta te olette pelastetut, ette tekojenne kautta, ettei kukaan kerskaisi, se Jumalan suuri lahja, Amen"


      • Anonyymi

        Mitä ihmeen sieluja täällä luodaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ota kantaa oppiasioihin mutta on ihana elää uskossa Vapahtajan Jeesuksen kanssa. Ei se seurakunnan nimikään ole kovin tärkeä vaan että saa olla taivaanvaltakunnan perillinen. Elämä Jumalan kanssa on mielekästä ja tarkoituksellista jo ajassa ja mitä se on sitten tämän jälkeen. Olen saanut olla uskossa nuoruudesta saakka! Salopuu

        Sanotaan, että hulluna on hyvä olla.
        Kuka tietää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ota kantaa oppiasioihin mutta on ihana elää uskossa Vapahtajan Jeesuksen kanssa. Ei se seurakunnan nimikään ole kovin tärkeä vaan että saa olla taivaanvaltakunnan perillinen. Elämä Jumalan kanssa on mielekästä ja tarkoituksellista jo ajassa ja mitä se on sitten tämän jälkeen. Olen saanut olla uskossa nuoruudesta saakka! Salopuu

        Et ota kantaa oppiasioihin? Ja silti väität, että on olemassa jokin aika tämän jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanotaan, että hulluna on hyvä olla.
        Kuka tietää?

        On helluntalaisissa rehellisyyttä tunteviakin, tai olikohan työtapaturma Jumalaa etsien tukena....

        Niitä maailman eri kulttuureiden jumalia on tieteen mukaan yli 11-miljoonaa ja muutama sata niistä on kristittyjen ja joissakin Aasian kulttuureissa niitä syntyy uusia, mlkein päivittäin joten ilmeisesti niitä myös "kuoleekin."

        Suomessakin ollenee valtion kirkon lisäksi sen alaisuudessa veronmaksajana noin 18 lestadiolaisuuden jumalien yhteisöjä ja "made in usa" muutamilla uskonsuunnillaan joten valinnan mahdollisuuksia tarjotaan ja myydään.

        Yhteistä kaikkien kulttuureiden jumalille on yksi vahva selvyys; yhtäkään ei ole pystytty todistamaan maailman kaikkeuden ihmiskuntineen luoneeksi joten suuri, ellei jopa varmuudella painavin todiste jumalan olemiseen on vaikea muuttaa edes tieteen tuella.

        Kristittyjen suhteen heidän eri suuntien jumalallisuuksista, ainakin minua ihmetyttää se tosi seikkakin, että heillä oppien mukaan olisi vai yksi Jumala mutta raamatussa vähintää kaksi ja käytännössä todennäköisesti kymmeniä ellei enemmänkin. Pelkästään suomessa vaikuttavien kymmenien suuntia lahkojen jumalina täytyy olla joukko epäjumalia Paavalin raamatun tekstien saatanan lisäksi joissa on myös usein keskusteluissa jumalana palveltu Barjeesuskin ja joidenkin tietojen mukaan luodaan ajatuksia jumalina toimivista seurakunnan jumalan asiamihistäkin. Joten pelkästään näiden asioiden valossa on varmuudella kumottu ainakin se, että pelkästään yksijumalallisuus ei kristinuskossa ole kysymys vaikka uskovaiset niin uskovat koska saman seurakunnan jäsenillä saattaa olla opeissaan eri jumalallisuuden opit ja se taas todistaan että jumalien lukumäärä on suomessakin pelkästään mahdottomuus tietää tarkalleen kun yhdellä uskovaisella pitkien keskustelujen aikana saattaa tulla esiin lukematoman monta eri jumalllisukksien oppeja. Tuo tulee erikoisesti esiin sellaisten uskoa tyrkyttävien uskovaisten kanssa jotka ovat paljon matkustaneet eri maailman kulttuureissa edustamassa kristittyjä ja ovat tavallaan tietämättää omineet toisten kulttuureiden oppeja ehkä omasta laittomuuden jumalallisuuden luopuvinakin....

        Joten ei jumalaista ole puutetta, niitä riittää ja lisää syntyy koko ajan MUTTA kristittyjen osalta on vain niin, että niiden olemassa oleminen jää epäjumallisuus uskoon manipuloitujen varaan. Tuntuu vaikelta tunnustaa, mutta minkä rehellisyyden velvollisuudelleen voi se, että tullakseen uskoon, pitään tulla mieleltään (sama kuin tieteellisesti sielullisesti) sairaaksi. Sitä ilmiötä tiede perustelee sillä yksinkertaisella selvyydellä, että uskovaisella ei saa olla tärkeistä asenteistaan omia tietoja, uskomuksia, olettemuksia jne vaan hänen pitää ottaa vastaan uskonsuunnan johtajan mieleen (sieluun) manipuloimat jumalallisuuden asetukset.

        Tuo, johtajan aseman merkityksestä on kristittyille tärkeä, jopa niin tärkeä, että esimerkiksi suomen valtion kirkkon papeille joilla ennen vanhaa oli pappisvala on nykyisin pappislupaus jossa rajataan tarkoin opetuksen suunta. Ja se suunta ei ole raamatullinen vaan paavalilais-luterilaisuuden laatima. Ja jos pappi poikkeaa siitä suunnasta, niin ilmeisesti saa varoituksen ja varmaa on, että pahimmissa tapauksissa menettää virkansa. Toisaalta, omantunnon mukaisesti pappina toiminut ei ole mielestäni tehnyt rikosta raamatussa Lait antaneita vastaan vaan pelkästään siinä, että ovat asettaneen oman, ehkä jo luoneesta sielullisuuden Kaikkivaltiaan asenteen opin paavalilais-luterilaisuuden oppia tärkeämpään asemaan oppina. Joten ei ole helppoa olla pappina ellei todella antaudu mielen/sielun osalta kristittyjen johdon armoille...
        (((jatkuu)))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On helluntalaisissa rehellisyyttä tunteviakin, tai olikohan työtapaturma Jumalaa etsien tukena....

        Niitä maailman eri kulttuureiden jumalia on tieteen mukaan yli 11-miljoonaa ja muutama sata niistä on kristittyjen ja joissakin Aasian kulttuureissa niitä syntyy uusia, mlkein päivittäin joten ilmeisesti niitä myös "kuoleekin."

        Suomessakin ollenee valtion kirkon lisäksi sen alaisuudessa veronmaksajana noin 18 lestadiolaisuuden jumalien yhteisöjä ja "made in usa" muutamilla uskonsuunnillaan joten valinnan mahdollisuuksia tarjotaan ja myydään.

        Yhteistä kaikkien kulttuureiden jumalille on yksi vahva selvyys; yhtäkään ei ole pystytty todistamaan maailman kaikkeuden ihmiskuntineen luoneeksi joten suuri, ellei jopa varmuudella painavin todiste jumalan olemiseen on vaikea muuttaa edes tieteen tuella.

        Kristittyjen suhteen heidän eri suuntien jumalallisuuksista, ainakin minua ihmetyttää se tosi seikkakin, että heillä oppien mukaan olisi vai yksi Jumala mutta raamatussa vähintää kaksi ja käytännössä todennäköisesti kymmeniä ellei enemmänkin. Pelkästään suomessa vaikuttavien kymmenien suuntia lahkojen jumalina täytyy olla joukko epäjumalia Paavalin raamatun tekstien saatanan lisäksi joissa on myös usein keskusteluissa jumalana palveltu Barjeesuskin ja joidenkin tietojen mukaan luodaan ajatuksia jumalina toimivista seurakunnan jumalan asiamihistäkin. Joten pelkästään näiden asioiden valossa on varmuudella kumottu ainakin se, että pelkästään yksijumalallisuus ei kristinuskossa ole kysymys vaikka uskovaiset niin uskovat koska saman seurakunnan jäsenillä saattaa olla opeissaan eri jumalallisuuden opit ja se taas todistaan että jumalien lukumäärä on suomessakin pelkästään mahdottomuus tietää tarkalleen kun yhdellä uskovaisella pitkien keskustelujen aikana saattaa tulla esiin lukematoman monta eri jumalllisukksien oppeja. Tuo tulee erikoisesti esiin sellaisten uskoa tyrkyttävien uskovaisten kanssa jotka ovat paljon matkustaneet eri maailman kulttuureissa edustamassa kristittyjä ja ovat tavallaan tietämättää omineet toisten kulttuureiden oppeja ehkä omasta laittomuuden jumalallisuuden luopuvinakin....

        Joten ei jumalaista ole puutetta, niitä riittää ja lisää syntyy koko ajan MUTTA kristittyjen osalta on vain niin, että niiden olemassa oleminen jää epäjumallisuus uskoon manipuloitujen varaan. Tuntuu vaikelta tunnustaa, mutta minkä rehellisyyden velvollisuudelleen voi se, että tullakseen uskoon, pitään tulla mieleltään (sama kuin tieteellisesti sielullisesti) sairaaksi. Sitä ilmiötä tiede perustelee sillä yksinkertaisella selvyydellä, että uskovaisella ei saa olla tärkeistä asenteistaan omia tietoja, uskomuksia, olettemuksia jne vaan hänen pitää ottaa vastaan uskonsuunnan johtajan mieleen (sieluun) manipuloimat jumalallisuuden asetukset.

        Tuo, johtajan aseman merkityksestä on kristittyille tärkeä, jopa niin tärkeä, että esimerkiksi suomen valtion kirkkon papeille joilla ennen vanhaa oli pappisvala on nykyisin pappislupaus jossa rajataan tarkoin opetuksen suunta. Ja se suunta ei ole raamatullinen vaan paavalilais-luterilaisuuden laatima. Ja jos pappi poikkeaa siitä suunnasta, niin ilmeisesti saa varoituksen ja varmaa on, että pahimmissa tapauksissa menettää virkansa. Toisaalta, omantunnon mukaisesti pappina toiminut ei ole mielestäni tehnyt rikosta raamatussa Lait antaneita vastaan vaan pelkästään siinä, että ovat asettaneen oman, ehkä jo luoneesta sielullisuuden Kaikkivaltiaan asenteen opin paavalilais-luterilaisuuden oppia tärkeämpään asemaan oppina. Joten ei ole helppoa olla pappina ellei todella antaudu mielen/sielun osalta kristittyjen johdon armoille...
        (((jatkuu)))

        ((( tärkeä jatko....)))

        Näin eräs amerikassa koulutettu helluntalainen tavallaan tunnusti netillä keskustellessa heidän "jumalansa" ilmeisesti oman, jäljellä olevalla sielullisuudellaan... Tämä ei missään tapauksessa tarkoita sitä, ETTÄ kaikki helluntalaiset olisivat hänen kanssaan samaa mieltä tai/ja uskoa....

        26.8.2019 "xxxxxxxx" kirjoitti:

        "Se laittomuuden herra meissä on se paha, se saatanan voima, josta emme pääse irti, jota vastaan taistelemme, ihan jokainen. Eikä uskontunnustuksella ole tässä asiassa mitään tekemistä.
        Jumala on, Kristus Jeesus oli, Pyhä Henki on. Ehkä Jumalakin oli, kun kukaan ei ole ihmisistä häntä tavannut, ei Mooseskaan, kuuli vain "äänen". Ehkä Jumalakin on kuollut, niin kun Jeesus."

        --

        Yllä oleva on luterilaisten rippikoulun käynyt helluntalaisten koulutuksen amerikassa saanut mutta tunnustuksensa mukaan raamatun Kaikkivaltiaista luopunut eksyttäjä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        Tuon ymmärtäneille tiedoksi myös se, että luopumalla Jumalasta, luopuu myös HEISTÄ jotka kuuluvat raamatullisesti Pyhään Yhteyteen.
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!
        Siis ero Jumalasta erottaa myös Kristillisten Jeesuksen kristillisille suomasta syntien sovituksista sillä Kaikkivaltias Jeesus ei rikoksia sovittanut:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        Joten, oppien mukaan kristittyjen syntejä/laittomuuksia ei ole sovitettu joten kannattee monien miettiä kenen "lapsia" ovat uskomalla....
        1 Johanneksen kirje 3:4-10
        "Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus. Ja te tiedätte hänen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja hänessä ei ole syntiä. Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei tee syntiä; kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut. Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niinkuin hän on vanhurskas. Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot. Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt. Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia. Kuka ikinä ei tee vanhurskautta, hän ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei veljeänsä rakasta."
        -
        Kristillisille Kaikkivaltiaan Jeesuksen suomat laittomuuksien rikoksien sovituksilla ymmärtääkseni on myös rajoituksia. Varmaa kumminkin on, että esimerkiksi kristilliset sotilaat sodissa esivallan pakottamina joutuvat rikkomaan "Älä tapa" Lakia jopa oman hengen pelastaakseen niin silloin astuu voimaan Kaikkivaltiaan armolla sovitus ja sotilaan demokraatisen valtion esivalta on vastuussa määräämänsä sotilaan/sotilaiden teoista. Esivaltaa ei ole vapautettu Lakien noudattamisista joten heitä koskee samat Lait kuin kaikkia kansalaisia sodissakin.

        Olis helluntalaisuudesta muutkin kerrottavaa mutta käyttäkää google tai bing hakusanoillanne niin löydätte totuutta.
        En ole kristittyjä loukkaamassa vaan tuossa osoitin erään ammattilaisen sisäisestä sielullisuuden kamppailusta jota tuskissaan lievittää ehkä rehellisemmin kuin tavallisesti. "Eksyttäjän" ammatti ei ole helppoa ja harrastelijankin se on vaikea jos omaa, syntyissään saamaa sielullisuuttaan kuuntelee, joilla se sattuisi vielä olemaan sen verran jäljellä että muistuttaa...


    • Anonyymi

      Jumala asetti sapatin, viikon seitsemännen päivän eli lauantain, muistuttamaan meitä siitä, että emme ole tulleet tälle planeetalle sattumalta, vaan että Kaikkivaltias Jumala loi meidät kuvakseen. Siksi on tärkeä pyhittää sapatti, ettei oikea Jumala unohtuisi ja ettemme alkaisi muiden kanssa palvoa aurinkoa (sunday=auringon päivä) eikä muitakaan epäjumalalia.

      • Anonyymi

        Miten ihmeessä sapatti liittyy siihen, että Jumala loi meidät omaksi kuvakseen? Todis
        ta Raamatulla!!


      • Anonyymi

        Viikonpäivien farisealainen palvonta vaikuttaa vähintään kummalliselta.


      • Anonyymi

        Taas kerran adventisti todistaa olevansa uskosta osaton. Kenenkään uudesti syntyneen Jumalan lapsen ei tarvitse viettää luomiselle omistettua päivää muistaakseen luojansa, vaan Jumala on antanut omilleen Pyhän Hengen opettajaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas kerran adventisti todistaa olevansa uskosta osaton. Kenenkään uudesti syntyneen Jumalan lapsen ei tarvitse viettää luomiselle omistettua päivää muistaakseen luojansa, vaan Jumala on antanut omilleen Pyhän Hengen opettajaksi.

        Ei sapattia ole omistettu luomiselle. Luepas Raamattusi tarkemmin. Raamattu nimen omaan sanoo, että Jumala pyhitti sapatin, koska hän EI enää luonut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viikonpäivien farisealainen palvonta vaikuttaa vähintään kummalliselta.

        Parempi palvoa päiviä kuin jumalia. Niitä sentään on oikeasti olemassa, pyytämättä ja tilaamatta kuin Jäätteenmäen faxit.


    • Anonyymi

      Heti luomistyösä päättyessä Jumala ilmoittaa Raamatun toisessa luvussa seuraavaa: "Niin tulivat valmiiksi taivas ja maa kaikkine joukkoinensa." Kaikki luomistyö tuli siis valmiiksi kuudessa kirjaimellisessa päivässä. Kyllä Jumala on suuri voimassaan ja viisaudessaan! Luomistyösä pääteeksi Jumala siunasi sapatin. "Ja Jumala siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska hän sinä päivänä lepäsi kaikesta luomistyöstänsä, jonka hän oli tehnyt." 1Moos.2:1,3. Jumalan siunaus pysyy ikuisesti.
      "Sillä mitä sinä, Herra, siunaat, se on oleva siunattu iäti."1Aik.17:27. Siksi tänä lopun aikanakin sapatin yllä on Jumalan siunaus, josta Jumalan kansa nauttii palvoessaan Jumalaa ja hänen Poikaans Jeesusta Kristusta, joka on ylistetty iankaikkisesti, aamen.

      • Anonyymi

        Sapatin palvojan eli epäjumala palvojan yllä ei ole mitää̈́n siunausta. Sillä Jumalan siunauksen tulevat Jeesuksen Kristuksen kautta. Jumalan armo ja lahja yhden ihmisen, Jeesuksen Kristuksen, armon kautta ylenpalttisesti tullut monien osaksi.
        JUMALAN SIUNAUKSIA EI JAELLA IHMISTEN OPPIEN NOUDATTAJILLE.
        Sillä niin monta kuin Jumalan lupausta on, kaikki ne ovat hänessä "on"; sentähden tulee hänen kauttaan myös niiden "amen", Jumalalle kunniaksi meidän kauttamme.
        ADVENTISTI:
        VALEHTELIT TAAS KERRAN PÄIN SILMIÄ!
        Sinun jumalasi, viikonpäivä, ei jakele siunauksia.


      • Anonyymi

        2. Mooseksen kirja 20:11
        Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi. Sen tähden Herra siunasi sapatinpäivän ja pyhitti sen.


    • Anonyymi

      Jumala yksin on siunauksien jakaja ja antaja ja sapatti on yksi hänen lahjoistaan uskoville. Ajattele, Jumala on varannut meille kokonaisen päivän yhteydenpitoon ja lepoon.
      Sapattina saamme kokoontua Jumalan lapsina yhteen ja rakentua yhteisestä uskosta Jeesukseen. "se on, että me yhdessä ollessamme virkistyisimme yhteisestä uskostamme, teidän ja minun." Room.1:12

      • Anonyymi

        ◦ Sanasta löytyy ensimmäinen liitto ja uusi liitto. Ns. kymmenen käskyä olivat osa ensimmäistä liittoa, Mooseksen lakia.
        Sana todistaa: Olihan tosin ensimmäiselläkin liitolla jumalanpalvelussäännöt ja maallinen pyhäkkö...Mutta toisen esiripun takana oli se maja, jonka nimi on "kaikkeinpyhin";siinä oli kultainen suitsutusalttari ja liiton arkki, yltympäri kullalla päällystetty, jossa säilytettiin kultainen mannaa sisältävä astia ja Aaronin viheriöinyt sauva ja LIITON TAULUT.
        Lain arkissa säilyttiin ensimmäisen liiton lain taulua.
        Ovatko adventistit edes nähneet Uusi Testamentti-nimistä kirjaa, jossa on kirjoitettuna Jeesuksen omat sanat: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni, joka teidän edestänne vuodatetaan." Sana ilmoittaa:
        Sanoessaan "uuden" hän on julistanut ensimmäisen liiton vanhentuneeksi.
        Onko liian vaikka käsittää Tottuutta, sitä että Jeesuksen vuodattaessaan verensä alkoi Uuden Liiton aika ja ensimmäinen liitto, johon lain taulut kuuluvat kumottiin?
        Paavali kirjoitti: ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen,


      • Anonyymi

        Sapatin vouhkaajat ovat hengellisesti kuolleita ja sokeita. Mooseksen lain mukainen sapatti tarkoitti lepoa Egyptin orjuudesta. Ovatko adventistit olleet Egyptissä orjina tai muutoin ihmiskaupan uhreja?
        Mutta jokaisella, joka on kääntynyt Jumalan puoleen ja on uudesti syntynyt Jumalan lapseksi, sapatinlevolla on hengellinen merkitys. Jeesuksen omalle sapatinvietto merkitsee lepoa synnin orjuudesta.
        Jeesus itse opetti: Totisesti, totisesti minä sanon teille: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja.
        Sapatinvouhkaajista on kirjoitettu: Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.
        Yksinkertainen neuvo jokaiselle, joka on kokematon Jumalan Sanasta. Jos joku tulee luoksesi ja ottaa Vanhasta liitoista yksittäisiä jakeita ja vaatii sinua niiden pohjalta tekemään sitä ja tätä niin, niin älä ole vastaan häneltä yhtään mitään, sillä Vanhan Liiton meuhkaaja on mitä todennäköisemmin raateleva susi lammasten vaatteissa.


    • Anonyymi

      Kuningas Daavidilla oli ilo mennä sapattina jumalanpalvelukseen. " Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: "Menkäämme Herran huoneeseen"." Ps.122:1. Paavali ja alkuseurakunta koki saman. "Ja tapansa mukaan Paavali meni sisälle heidän luoksensa ja keskusteli kolmena sapattina heidän kanssansa, lähtien kirjoituksista." Apt.17:2
      Lupaahan Jumala, että "ilahutan heitä rukoushuoneessani." Jes.56:7. Näin Jumalan siunaus sapattina tulee hänen lastensa osaksi.

      • Anonyymi

        Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin. Ja hän sanoi hänelle: 'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi. Silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen'. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
        Viikopäivän palvominen ei ole pääsylippu Jumalan Pojan häihin, vaan pitää pukeutua Jeesuksen antamaan häävaatteeseen, Jeesuksen vanhurskauteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin. Ja hän sanoi hänelle: 'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi. Silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen'. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
        Viikopäivän palvominen ei ole pääsylippu Jumalan Pojan häihin, vaan pitää pukeutua Jeesuksen antamaan häävaatteeseen, Jeesuksen vanhurskauteen.

        Viikonpäivillä on niin paljon merkitystä, että ei mitään asiaa Karitsan häihin, jo sapatin hylkäät.


    • Anonyymi

      Niistä Jumalan antamista siunauksista saamme nauttia jo perjatai-iltana, koska sapatti alkaa jo silloin. Kyllä Jumala on hyvä!

      • Anonyymi

        Adventistit ovat palstalla pilkkaamassa Jeesuksen seuraajia. Adventistit eivät palvele Jeesusta, vaan viikonpäivää. Jeesus Kristus on sama tänään ja eilen ja iankaikkisesti.
        Adventsitit valhtewlevat kirjoittessaan lauantaina Jumalan antavan erityisiä siunauksia. Sillä mitä Jeesus tekee tänään, niin Hän tekee myös viikon ensimäisenä päivänä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Adventistit ovat palstalla pilkkaamassa Jeesuksen seuraajia. Adventistit eivät palvele Jeesusta, vaan viikonpäivää. Jeesus Kristus on sama tänään ja eilen ja iankaikkisesti.
        Adventsitit valhtewlevat kirjoittessaan lauantaina Jumalan antavan erityisiä siunauksia. Sillä mitä Jeesus tekee tänään, niin Hän tekee myös viikon ensimäisenä päivänä.

        Raamattu ei sano, että Jeesus olisi sama eilen, tänään ja iankaikkisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu ei sano, että Jeesus olisi sama eilen, tänään ja iankaikkisesti.

        Joo ei se tuostaan ole kehittynyt miksikään, ei tuhansiin vuosiin. Sääli muinaisjäännettä.


    • Anonyymi

      3Moos.23:32 "illasta iltaan, pitäkää tämä sapatti."
      Joo, kyllä se on Jumalan tahto, että jo perjantai-iltana aloitetaan sapatti.

      • Anonyymi

        No, miksi et sitten vietä jumalasi päivää hiljaisuudessa, fariseus?


    • Anonyymi

      On lupa sapattina tehdä hyvää ja jakaa hyvää uutista Jumalan rakkaudesta vaikka netin välityksellä pimeydessä vaeltaville ja tuoda valoa myös tärkeään sapatti-kysymykeen.
      "Sillä Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valkeus pimeydestä", on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa."2Kor.4:6

      • Anonyymi

        Mitä hyvää on adentistien noidalta ja riivaajilta saamassa opissa?
        "Varoitamme: seitsemännen päivän adventismi on kulttiuskonto!"


    • Anonyymi

      Kiitos Jumalalle tästäkin aurinkoisesta juhannussapatista ja ravitsevasta Jumalan sanasta ja armosta, jonka saamme yksin Jeesukselta. Tänäänkin kastetaan järvessä nuori uskon sisar, joka on löytänyt Jeesksen ja oikean lepopäivän, kiitos Jumalan!

    • Anonyymi

      Niin, ja tämä nuori on vain yksi yli 20 000:sta uudesta uskovasta, jotka tänä sapattina kastetaan eri puolille Jeesuksen omiksi, kiitos Jumalalle heistä jokaisesta! Kyllä Jumala on hyvä "Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti."1Aik.16:34

      • Anonyymi

        Adeventisti, olet kääntynyt pimeyteen, mutta Jeesus on todella hyvä, kun on paaduttanut sydämesi, ja niin saat ilman tunnon tuskia eksyttää ja palvella omaa jumalaasi.
        Tämä jae koskee myös adventisteja ja puhuu heistä ja heidän kaltaisistaan:
        Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.


    • Anonyymi

      Golgatan todistus on parhaista parhain. T, hudsonhawk.

    • Anonyymi

      Kyllä Jumala on suuri Luoja maan ja taivaan! Hän ei tarvinnut miljardeja vuosia plattamme ja aurinkokuntamme rakentamiseen, vaan "hän sanoi, ja tapahtui niin, hän käski, ja se oli tehty" Ps.33:9. "Niin tulivat valmiiksi taivas ja maa kaikkine joukkoinensa."1Moos.2:1. "hänen tekonsa olivat valmiina maailman perustamisesta asti." Hep.4:3.
      Luomistöittensä muistoksi Jumala asetti pyhän sapatin, jota hänen uskolliset lapsensa ovat pyhittäneet luomisesta lähtien ja näin Jumala on pysynyt heidän mielessään. Tänäkin aikana sapatti (lauantai) on joka viikkoinen muistutus siitä, että "kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi; sentähden Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen." 2Moo.20:11

      • Anonyymi

        Väität adventistien kultin olleen jo luomisesta asti. Oliko Aatamin synti se, ettei hän ja Eeva palvoneet lauantaipäivää jumalana?


      • Anonyymi

        Raamatulla ei pysty todistamaan, että ihmiset olisivat viettäneet sapattia luomisesta asti. Sellaista raamatunkohtaa ei ole olemassakaan, joka niin sanoisi. Jumala pyhitti sapatin koska hän lepäsi. Hän pyhitti sen, koska hän ei tehnyt työtä. Siitä alkoi Jumalan sapatin lepo. Ihmiselle sapatinlepo alkoi vasta Jeesuksennaikoihin.

        Sapatti annettiin ihmiselle Raamatun mukaan ensimmäisen kerran vasta Siinailla mannan antamisen yhteydessä.

        Riemuvuosien kirja sanoo, että Jumala antoi luomisen yhteydessä sapatin enkeleilleen.


      • Anonyymi

        Kyllä Jumala on suuri - jos on levinnyt koko laajentuneeseen universumiin kuin se kuuluisa Hujasen paska. On vain tainnut käydä niin että on laimentunut kuin adventistien homeopaattiset hoitoliemet, eli ei vaikuta ei tehoa enää missään eikä mitenkään.


    • Anonyymi

      Kun tarjous on liian hyvä ollakseen totta, se ei ole totta. Ei jumala eikä sen taivasoptio.

    • Anonyymi

      Joku vittaa Riemuvuosien kirjaan, kun ei Raamatusta löydä perusteista sapatin vastustamiseen, koska niitä perusteita ei sieltä todellakaan löydy. Mutta tuo Riemuvuosien kirja ei löydy Raamatusta, joten turha sillä on mitään perstella. "Mutta minä ilmoitan sinulle, mitä on kirjoitettuna totuuden kirjassa." Dan.10:21. Jumalan lupaus, huomaa: oikein autuus eli onnellisuuslupaus on tämä:"Autuas se ihminen, joka tämän tekee, se ihmislapsi, joka tässä pysyy, joka pitää sapatin eikä sitä riko, joka varoo kätensä tekemästä mitään pahaa!" Jes.56:2

      • Anonyymi

        Sapattikäsky annettiin vain juutalaisille, etkä löydä oman kirkkosi sapattisääntöjä Sanasta, etkä ellen-sapattia Raamtusta. Olet pahuuden oma, ja pakotat pakanoita juutalaisten tavoille.
        Jeesuksen omille kuuluu Jeesuksen antaama lepo, josta et tiedä yhtään mitään, koska olet ellen-houreitten vallassa ja Jumalan valtakunnan ulkopuolella.


    • Anonyymi

      Kirkkohistoriallinen tosiasia ja kiistaton fakta on se, että kaikki kristityt, niin juutalaiset kuin pananakristityt, viettivät lauantaita eli sapattia pyhäpäivänään satoja vuosia Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen. Sitten Jumalan sanasta luopunut kirkko ryhtyi eri kirkolliskokouksissa hiilostamaan sapatin vaihtamista pakanalliseen auringon päivään ja pikku hiljaa onnistui mielestään muuttamaan kymmentä käskyä ja sumuttamaan uskovia, joilta oli kuoleman uhalla riistetty Raamattu, josta olisivat voineet löytää totuuden, kuten nyt tapahtuu kaikkialla maailmassa ihan ryminällä. Kokonaisia seurakuntia ottaa sapattitotuuden vastaan ja vaihtavat jumalanpalveluspäivänsä takaisin sapattiin, niin kuin Jeesus ja alkuseurakunta tekivät ennen kirkon luopumista, josta Raamattu ennusti näin: " Sen papit tekevät väkivaltaa minun lailleni ja häpäisevät sitä, mikä on minulle pyhitetty, eivät tee erotusta pyhän ja epäpyhän välillä, eivät tee tiettäväksi, mikä on saastaista, mikä puhdasta, ja sulkevat silmänsä minun sapateiltani, niin että minä tulen häväistyksi heidän keskellänsä." Hes.22:26

      • Anonyymi

        ...sitten ellen-noita otti portokirkolta opit ja alkoi adventismin harhan riekkuminen. Muutoin kirkkohistoriasi ole vain jumlattoman ihmisen satuilua ja valehtelua.


    • Anonyymi

      Joka lukee enemmän, luulee vähemmän. Lue aluksi vaikka Dr. Sammuel Bacchiokin kirja "Sapatti ja sunnuntai," niin iso aukko sivistyksessä umpeutuu.

      • Anonyymi

        Minulla on Raamattu, useampiakin, en tarvitse mitään riivaajien oppeja. Tiedän kaiken tarpeellisen adventistien opista; suoraan pimeydestä ja kauhistus Jumalan edessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla on Raamattu, useampiakin, en tarvitse mitään riivaajien oppeja. Tiedän kaiken tarpeellisen adventistien opista; suoraan pimeydestä ja kauhistus Jumalan edessä.

        Adventistien oppi on Saatanasta.


    • Anonyymi

      Näin sanoo Herra! "Kuinka kauan te, yksinkertaiset, rakastatte yksinkertaisuutta, kuinka kauan pilkkaajilla on halu pilkkaan ja tyhmät vihaavat tietoa." Sanl.1.22

    • Anonyymi

      Hyvähän se on, että on Raamattu ja useampiakin, sillä sieltä löytyy sanoma armosta pelastumisesta ja selvä totuus myös sapatista ainoana oikeana pyhäpäivänä ja Jumala antaa "antaa ihmiselle, joka on hänelle otollinen, viisautta, tietoa ja iloa" Saar.2:26

    • Anonyymi

      Pyhä Henki antaa Jumalan lapsille Hengen hedelmänä iloa. Ilo mainitaa toisena yhdeksän viipaleen hedelmässä, jonka Pyhä Henki saa uskovassa aikaan. "Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen." Gal.5:22. Jumalan kansa kokee samaa iloa, kun seuraa Jeesusta sapattina jumalanpalvelukseen. "Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: "Menkäämme Herran huoneeseen"." Ps.22:11

      • Anonyymi

        Sinun epäjumalasi huone on vain sinun herrasi huone. Jeesus Kristus ei asu riivaajien asuinpaikassa, kuten vaikka adventtikirkossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun epäjumalasi huone on vain sinun herrasi huone. Jeesus Kristus ei asu riivaajien asuinpaikassa, kuten vaikka adventtikirkossa.

        Etkö tiedä, etteivät adventistien hourukirjat ole yhtä kuin Raamattu. Minun Raamatussa on Totuus, jota adventisti eivät tunne.

        TÄSSÄ ON TOTUUS SAPATISTA:
        JEESUS KRSITUS ON SAMA TÄNÄÄN JA EILEN JA IANKAKKISESTI.

        JEESUS ON TÄSMÄLLEEN SAMA LAUANTAINA KUIN VIIKON ENSIMMMÄISENÄ PÄIVÄNÄKIN.
        On aivan yhtä siunattua, jos vaikka käy kokouksessa viikon ensimmäisenä päivänä kuin minä muuna viikon päivänä tahansa.


    • Anonyymi

      Mutta mitä sanoo Herran sana? Muut kuusi päivää ovat työpäiviä, mutta sapatti on Jumalan siunaama pyhäpäivä. ""Näin sanoo Herra, Herra: Sisemmän esipihan portti, se, joka antaa itään päin, olkoon suljettuna kuusi työpäivää. Mutta sapatinpäivänä se avattakoon" Hes.46:1. Juuri sapattina Herramme ja Vapahtajamme, Jeeus Kristus, asteli juhlallisesti jumalanpalvelukseen tapansa mukaan ja niin tekevät kaikki hänen seuraajansakin, koska Jeesus yksin on tie, totuus ja elämä. "Ja hän saapui Nasaretiin, jossa hänet oli kasvatettu, ja meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synagoogaan ja nousi lukemaan."Luuk.4:16

      • Anonyymi

        Jos jumala olisi, sen kerran kun jotain teki, jatkanut vähän työviikkoa niin olisiko maailmasta tullut edes vähän parempi paikka? Vai olisiko vain keskittynyt värkkäämään toiset 200 miljardia galaksia ja lisää ötököitä?


    • Anonyymi

      Kiitos Jmalalle, että keppikirjaimilla kirjoittajallekin on kirkastunt Heprealaiskirjeen totuus, että JEESUS KRSITUS ON SAMA TÄNÄÄN JA EILEN JA IANKAKKISESTI. Jos Jeesus meni 2000 vuotta sitten sapattina jumalanpalvelukseen, niin satavarmasti hän tekee sen tänäkin aikana, koska hän on sama ja hän on siunannut vain lauantain pyhäpäiväksi erotuksena kuudesta arkipäivästä. "Näin sanoo Herra Jumala: Sisemmän esipihan portti, joka aukeaa itään, on pidettävä suljettuna viikon kuuden arkipäivän ajan, mutta sapattina se tulee avata" Hes.46:1

      • Anonyymi

        Jatkot käärmeen myrkkysi levittelely. Voisitko vastata, koska ja milloin Jeesus siunasi lauantain, niin että Hän kaikesta huolimatta onkin eri luanmtaisin kuin joku muu viikon päivä???
        Miksi uskoisin mailman ihmistä joka PALVELEE PIMEYTTÄ???
        Sinä olet sieillä portin tukkona ja koko pahuutesi olemuksessa estämässä, ettei vain kukana pääse sisälle Jumalan valmistamaan lepoon.
        Jeesus Kristus on sama luantaisin kuin viikon ensimmäsenä päivänäkin.
        Sodit Jumalaa vastaan.
        Tässä puhutaan sinun kaltaisistasi: te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä.


    • Anonyymi

      Mutta hyvänen aika, sinähän sanoit omistavasi Raamatun ja useampiakin!? Etkö ole vielä päässyt edes Markuksen evankeliumin lukkuun 2, kun kyselet, että "Voisitko vastata, koska ja milloin Jeesus siunasi lauantai". No, annetaan Jeesuksen itse vatata: "Ja Jeesus sanoi heille: "Sapatti on ihmistä varten eikä ihminen sapattia varten. " Mark.2:27.Tässä Jeesus toisti siunausen sapatille jonka hän teki jo luomisessa. "Ja Jumala siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska hän sinä päivänä lepäsi kaikesta luomistyöstään."1Moos.2:3"Tee työtä kuutena päivänä viikossa, mutta seitsemäntenä pysy työstäsi erossa"2Moo.23:12

    • Anonyymi

      Joko kirkastui?

      • Anonyymi

        Olen koko ajan tiennyt adventistien olevan valhtelijoita. Mooseksen lakiliittoa ei koskaan tehty pakanakansojen kanssa. Enkä minä, eikä minun isäni ole koskaan olleet Egpyptin orjuudessa.
        Sinulta, sapatinmelskaaja on jäänyt lukematta: ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, joka oli meitä vastaan ja oli meidän vastustajamme; sen hän otti meidän tieltämme pois ja naulitsi ristiin.

        JEESUS EI KOSKAAN ASETTANUT LAUANTAITA PELASTAJAKSI.
        Ainoastaan epäjumala, joka on pimeys, on kirkas adventisteille.
        Katso siis, ettei valo, joka sinussa on, ole pimeyttä.


    • Anonyymi

      Aloitus kuulostaa hurskaalta, mutta on mitä ilmeisimmin uskontoon verhotun, täysin sielullisen ja lihallisen, voisi sanoa jopa: haureellisen naisen tekele. Jonka nk. hengellisyys on enemmänkin noituutta. Näihin lahkoliikkeissä ajoittain törmää.

      Henkien erottamisen armolahjaa!

    • Anonyymi

      Lauantaita ei kukaan ole täällä pelastajaksi markkinoinutkaan ja vielä vähemmän kuutta työpäivääkään. Jeesuksen armosta pelastuneet kristityt vain osoittavat sapatin pyhittämisellä uskovansa Jeesukseen ja ilmaisevat näin olevansa Jeesuksen ystäviä."Te olette minun ystäväni, jos teette, mitä minä käsken teidän tehdä."Joh.15:14. Sapatti on yksi Jeesuksen antamasta kymmenestä käskystä, jotka ilmaisevat Jumalan tahdon ihmisille. Jeesuksen seuraajilla on sama asenne kuin Jeesuksellakin " Sinun tahtosi, minun Jumalani, minä teen mielelläni, ja sinun lakisi on minun sydämessäni."Ps.40:8 "ja sinun lakisi on minun iloni." Ps.119:174 ja Jumala lupaa, että "ilo Herrassa on teidän väkevyytenne." Neh.8:10.

    • Anonyymi

      No iloista sapatin odotusta vaan, onhan nyt jo keskiviikko ja jo puolen viikon päästä pääset iloitsemaan kirkkoosi.

    • Anonyymi

      Kiitos : ) Aurinkoinen sapatti näyttää tulevan, kiitos Herran!

      • Anonyymi

        Valehtelit taas kerran: adventistit ovat palstalla nimen omaan markkinoimassa oman kirkonsa riivaajien oppia, sitä että lauantai päivän vietto heidän oman kirkkonsa sääntöjen mukaan on tie taivaasen. Tämä on totuus adventistien päämäärästä ja opista.
        Taas kerran aurinkoinen lauantaina päivä, ja aurinkoinen päivä ei ole siunaus, vaan kirous. Sadot tuhoutuvat ja adventisti pahuudessaan ja tekopyhydessään kirjoittaa:"kiitos Herran!"


    • Anonyymi

      "Herran kiitosta minä laulan, minä veisaan Herran, Israelin Jumalan, ylistystä." Tuom.5:3
      Ja sinä sapatin vastustaja "Muista sinäkin ylistää hänen töitänsä, joiden kiitosta ihmiset veisaavat" Job.36.24. Jo nyt viikolla sapattia odotellessa voimme yhdessä ylistää Herraa ja vaikka "Jedutunin johdolla, joka hurmoksissa soitti kanteleilla kiitosta ja ylistystä Herralle." 1Aik.25:3

      • Anonyymi

        Näytä nyt missä kohtaa kirjoitukset mainitsevat synnin ja pahuuden: "sinä sapatin vastustaja"?
        Eiköhän hurmos oli kielletty adventtikirkossa: "Jedutunin johdolla, joka hurmoksissa" vain onko adventistien kirkossa leeviläiset johtamassa virren veisuuta?


    • Anonyymi

      "Ja niinkuin Jannes ja Jambres vastustivat Moosesta, niin nuokin vastustavat totuutta, nuo mieleltään turmeltuneet ihmiset, jotka eivät uskonkoetuksissa kestä."2Tim.3:8 "Sinun vanhurskautesi on iankaikkinen vanhurskaus, ja sinun lakisi on totuus." Ps.119:142 "Sinä ilmoitit heille pyhän sapattisi ja annoit heille käskyt, säädökset ja lain palvelijasi Mooseksen kautta." Neh.4:19

    • Anonyymi

      Jopa löysit sopivat tekstit!

      • Anonyymi

        "annoit heille käskyt, säädökset ja lain palvelijasi Mooseksen kautta".
        Mutta mitä Sana ilmoittaa: Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta, on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut.
        Adventistit ovat harhoissaan kadottaneet ajan ja paikan käsityksen.

        Viimeisinä päivinä Jumala ei puhu Mooseksen kautta, vaan POJAN KAUTTA.


    • Anonyymi

      "Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut."Joh. 5:46 "'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös'. Luuk.16:31. Jeesus uskoi Vanhaan testamenttiin Jumalan sanana sanoessaan "Raamattu ei voi raueta tyhjiin-" Joh.10:35. Koko Raamttu, Vanha ja Uusi testamentti, on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta ja "on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa," 2Tim.3:16

      • Anonyymi

        Toraisti/adventisti on taas kerran vääntämässä lukijoita Mooseksen puoleen.


    • Anonyymi

      Hyviä tekstejä olet taas löytänyt, mutta lakkaa jo opettamasta tällä palstalla, muuten joku saattaa vakuuttua totuudesta ja kääntyä seuraamaan Jeesusta.

    • Anonyymi

      "Pois se minusta, että tekisin syntiä Herraa vastaan ja lakkaisin rukoilemasta teidän puolestanne ja opettamasta teille hyvää ja oikeaa tietä...Mutta jollette kuuntele Herran ääntä, vaan kapinoitte Herran käskyjä (vaikka sapattikäskyä) vastaan, Herran käsi on oleva teitä vastaan"1Sam.12:23,15

      • Anonyymi

        Adventisti, sinä itse kapinoit Jumalaa vastaan. Olet Jumalan vihollinen pahoissa teoissasi. Et uunte Herran ääntä, vaan sinulla on toinen herra, jonka orja olet.
        Oppisi on suoraan pimeydestä. Olet isäntÄsi kaltainen, täynnä valhetta.
        Jumalan Sana ilmoittaa: Oikealla hetkellä olen kuullut sinua, pelastuksen päivänä olen tuonut sinulle avun. Juuri nyt on oikea hetki, juuri nyt on pelastuksen päivä.
        Adventisit, sen sijaa kapinoivat Jumalaa vastaa, vänkäämällä ja väittämällä ett yksi viikopäivä on pelastaja ja oikea hetki.
        JUURI, NYT, EI LAUANTAINA, ON OIKEA HETKI, JUURI NYT ON PELASTUKSEN PÄIVÄ.


    • Anonyymi

      2Moos.12:29 Ja puoliyön aikana tapahtui, että Herra surmasi kaikki Egyptin maan esikoiset, valtaistuimellaan istuvan faraon esikoisesta vankikuopassa olevan vangin esikoiseen asti, ynnä kaikki karjan esikoiset. Ps.78:51. 105:36. 136:10 häntä, joka löi Egyptiä surmaten sen esikoiset, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.

      • Anonyymi

        Perin vittumainen tuo teidän jumala. Uunotti pöljää Moosesta mennen tullen.


    • Anonyymi

      Oli miten oli, mutta tänä iltana alkaa taas Jumalan siunaama sapatti, jolloin Jumalan kansa saa kokea taivaan siunausta seuratessaan Jeesusta, joka tapansa mukaan meni sapattina jumalanpalvelukseen. Daavidin tavoin Herran omat saavat iloita "Matkalaulu; Daavidin virsi. Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: "Menkäämme Herran huoneeseen".Ps.122:1

    • Anonyymi

      En tiedä hyvyydestä kun en ole koskaan maistanut. Paljon riippuu tietysti kastikkeesta.
      Itse ajattelin laittaa kuhaa ja kasviksia.

    • Anonyymi

      Kasvikset ja kuha ovat tosi terveellistä ruokaa vaikka sapattiateriaksi. Mutta vielä tärkeämpää on elämän leipä, joka antaa iankaikkisen elämän. Sitä Jumalan siunaamaa elämän leipää on tarjolla sapattina sinullekin, kun tulet kynnyksen yli kuulemaan. "Minä olen se elävä leipä, joka on tullut alas taivaasta. Jos joku syö tätä leipää, hän elää iankaikkisesti. Ja se leipä, jonka minä annan, on minun lihani, maailman elämän puolesta."
      Tämä on se leipä, joka tuli alas taivaasta. Ei ole, niinkuin oli teidän isienne: he söivät ja kuolivat; joka tätä leipää syö, se elää iankaikkisesti. Sillä Jumalan leipä on se, joka tulee alas taivaasta ja antaa maailmalle elämän."Joh.6:51,58.33

      • Anonyymi

        Se, Jumala, josta adventisti kirjoittavat, ei ole Aabrahamin eikä Iisakin eikä minun Jumlani, vaan he ylistävät toista Jeesusta ja adventisteilla on toinen evankeliumi.
        Jumalan San ei lupaa elämän laipää sapiitna,
        Postasit toisenlaisen evankeliumin, et sitä minkä Sana ilmoittaa: Tässä myrkkysi:
        "elämän leipää on tarjolla sapattina sinullekin"
        Sana kehoittaa:
        "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne".
        TÄNÄÄN, KUN KUULET JUMALAN ÄÄNEN, ÄLÄ PAADUTA ITSEÄSI, NIIN KUIN ADVENTISTI ON TEHNYT.
        "nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä".
        Tänään on pelastuksen päivä ja Herran riemuvuosi.


      • Anonyymi

        Jätän tuon kannibalismin ihan vain teille. Tiede ei tunne siitä positiivisia terveysvaikutuksia eikäpä muutenkaan kiinnosta valheessa eläminen. Tuoreempaa leipää minulle kiitos.


    • Anonyymi

      Kyllä Jumalan sana voi ravita joka päivä, mutta eiköhän se sapattina ravitse ihan seitsenkertaisesti, kun Jumala on sapatin siunannut pyhäpäiväksi lapsilleen."Herran sanat ovat selkeitä sanoja, hopeata, joka kirkkaana valuu sulattimesta maahan, seitsenkertaisesti puhdistettua." Ps.12:6

      • Anonyymi

        No hyvää sapattia sitten!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No hyvää sapattia sitten!

        Sanassa on kirjoitettu: Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi;
        Adventistit eivät tuo mukanaan Kristuksen oppia, vaan opin heidän jumalastaan, sapatista.
        lauantantai on yksi viikonpäivsistä, eikä Sanasa ole luvattu seitesinkertaista siunasta lauantaina. Vaan Sana ilmoittaa Jeesuksen oleva sama lauantaina niin kuin viikon jokaisena muunakin päivänä.
        Adventisteilla on tapana valehdella päin silmiä.


    • Anonyymi

      Nooan ajat osoittivat, kuinka hyvä. Armoistuin kestää vielä.

    • Anonyymi

      "Kuulkaa Herran sana... ota korviisi meidän Jumalamme opetus...ja pyhittäkää minun sapattini; ne olkoot merkkinä välillämme, minun ja teidän, että tulisitte tietämään, että minä olen Herra, teidän Jumalanne....Autuas se ihminen, joka tämän tekee, se ihmislapsi, joka tässä pysyy, joka pitää sapatin eikä sitä riko, joka varoo kätensä tekemästä mitään pahaa!... "Herran sana, jonka olet puhunut, on hyvä"Jes.1:10. Hes.20:20, Jes.56:2, 39:8

      • Anonyymi

        Adventisti, miksi et itse pyhitä jumalasi päivää, vaan valehtelet täällä samalla tapaa kuin viikon joka ikisenä muunakin päivänä?
        Äläkä postaa valhetellen selitystä evankeliumin julistamista, sillä et julista mitään evankeliumia, vaan riivaajien oppeja.
        Sinusta Jeesus puhuu: He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa.


    • Anonyymi

      Aurinko öyhöttää kuumana, mutta "Minä iloitsen sinun käskyistäsi enkä sinun sanaasi unhota...Herra on suojaava varjosi sinun oikealla puolellasi...Ja sapatinpäivänä me menimme kaupungin portin ulkopuolelle, joen rannalle, jossa arvelimme olevan rukouspaikan...Ihana on vanhurskaan osa!"Ps.119:16121:5, Apt.16:13,Jes.24:16

      • Anonyymi

        Adventistin sanoima on toiselaista evankeliumia, ei sitä minkä Sana ilmoittaa ja mitä Paavali julisti: Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte
        ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet. Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan,
        ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan, ja että hän näyttäytyi Keefaalle, sitten niille kahdelletoista.
        Jumalan evankeliumiin ei sisälly yhtä ainoaa viikonpäivän nimeä. paavali kirjoittaa: "ja jonka kautta te myös pelastutte".
        Advententisti sen sijaan ylistää ja korottaa viikonpäivää ja palvoo lauantaita jumalanaan.


    • Anonyymi

      Ei, vaan sapattinakin palvomme Jumalaa, mutta "Mikä on minulle pyhitettyä, sitä sinä halveksit, minun sapattini sinä rikot." sanoo Herra Hes.2:8

    • Anonyymi

      Ps.110:6 Hän tuomitsee pakanat: ruumiita viruu kaikkialla; hän murskaa päitä laajalti maan päällä. Ps.68:22. Sananl.137:9 Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon.

      • Anonyymi

        Jumala ei puhu adventistin riivaajien oppien kautta eikä Mooseksen kautta eikä Jumala ole asettanut yhtäkään jumalatonta Sanan opettajaksi.


    • Anonyymi

      "Eikö minun sanani ole niinkuin tuli, sanoo Herra, ja niinkuin vasara, joka kallion murtaa?...Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse...sapatin he viettivät hiljaisuudessa lain käskyn mukaan." Jer.23:29,Hep.4:12, Luuk.23:56

      • Anonyymi

        "sapatin he viettivät hiljaisuudessa lain käskyn mukaan". Kyseessä oli jo kumotun Mooseksen lain käsky, eikä Mooseksen laki ole koskaan annettu pakanoitten täytetäväksi.
        Sana ilmoittaa: Olihan tosin ensimmäiselläkin liitolla jumalanpalvelussäännöt ja maallinen pyhäkkö. Sillä maja oli valmistettu niin, että siinä oli etumainen maja, jossa oli sekä lampunjalka että pöytä ja näkyleivät, ja sen nimi on "pyhä... siinä oli kultainen suitsutusalttari ja liiton arkki, yltympäri kullalla päällystetty, jossa säilytettiin kultainen mannaa sisältävä astia ja Aaronin viheriöinyt sauva ja liiton taulut. Liiton taulut kuului ensimmäiseen liittoon ja sisälsi kymmenen käskysanaa.
        Jeesuksen omat Sanat:Tämä malja on uusi liitto minun veressäni, joka teidän edestänne vuodatetaan. Sanassa on kirjotettuna: Sanoessaan "uuden" hän on julistanut ensimmäisen liiton vanhentuneeksi.
        Ensimmäin liitto on vanhentunut ja tänään on Uuden Liiton aika, eikä Jumala ole pariin tuhanteen vuoteen puhunut Mooseksen kautta, vaan Jumala puhuu oman Poikansa, Jeesuksen lkautta.
        Adventistit ovat jokin sortin valhejuutalaisia, sillä he ovat ottaneet vain juutalaisten täytettäväksi annetun lain käskyä omaa uskontoonsa.


    • Anonyymi

      Uudestisyntynyt kristitty iloitsee saadessaan tehdä Jumalan tahdon ja hän iloitsee Jeesuksen seurassa myös sapattina muiden juostessa omille arkiasioilleen pois Herran luota."Minä ikävöitsen pelastusta sinulta, Herra, ja sinun lakisi on minun iloni." Ps.119:174

    • Anonyymi

      Sapattikäsky Raamatussa on kaikkein evankeelisin ja helppo käsky noudattaa. Jumala siinä vain antaa lapsilleen luvan ja ohjeen levätä, että taas jaksaa arkisissa askareissaan tulevalla viikolla. Kyllä on ilo ja tevetullut vaihtelu työviikon jälkeen antaa sielunsa ja ruumiinsa levätä ja ravita mieltä elämän leivällä, jota saa sapattina kuulla yhteisissä jumalanpalveluksissa ja lukea kotona omasta Raamatusta. Sapatti on siunattu Jumalan lahja uskoville nyt ja ikuisesti kaikkialla. Ja sapattihan on lauantai.

      • Anonyymi

        Juu, niin on ja sapattikäskyllä on helppo kehuskella ja lihan himoissa ylpeillä sapatin noudattamisella.
        Elävää leipää muka porttokirkon tyttäressäkö, adventtikirkossa? Kuule, siellä kirkossasi melskaavat riivaajat.
        Adventistit tosiaan juoksevat Herraa pakoon omaan sapatin palvontaansa.


    • Anonyymi

      jos näitä joka ei ole pelastetu uskossa Jumalaan niin tee se nyt ratkaisu.

      ihminen kaipaa rakkautta ja sen löytää vaan Jumalan luota Hänen rakkaus ei ikinä vähene ja riittää kaikille .
      syy löytyy vain ihmisestä itsestään kunkaikkoaa Jumalasta eikä elä hänen tahtonsa mukaan.
      pitää hyljätä kaikki maalinen synninteko ei elä kaksillarattailla.

      Hän antaa omilleen Rauhan Kiitos ja ylistys Jeesus Kristus.

    • Anonyymi

      Sapatti on koetteleva käsky niille, jotka eivät halua seurata Jumalan tahtoa ja Jeesusta, joka on tie, mutta uudestisyntyneille kristityille sapatin pyhittäminen on ilo, "Sillä rakkaus Jumalaan on se, että pidämme hänen käskynsä. Ja hänen käskynsä eivät ole raskaat;"1Joh.5:3

      • Anonyymi

        Miten ellen-noidan opit liittyvät kristinuskoon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ellen-noidan opit liittyvät kristinuskoon?

        Eivät mitenkään. Adventismi ei kuulu kristinuskoon, kuten ei jt:t ja mormoonitkaan.

        Aloitus on silkkaa haureellista noituutta, maiskuttelua "Jumalan hyvyydellä", aloittajan ollenkaan ymmärtämättä mitä maailmankaikkeudessa on jo ennen "Jumalan hyvyyttäkin" tapahtunut.

        Adventistit eivät koskaan, KOSKAAN ota kantaa itse evankeliumiin, jota he eivät tunne, eivät halua, eivätkä voikaan tuntea, vaan kaikki heillä tähtää siihen oppiin, että vain sapatinvietto tuo sielunpelastuksen. Ei Jeesus Kristus, vaan muka vanhanliiton sapatti, jota he kuitenkaan edes itse eivät vietä oikein. Adventismi on noituutta, okkultismia, noita Ellen W:n perustama, noitasapatin ympärille kudottu uususkonto.

        Aloittajan, sen asiayhteydestä poisottama, hengellisesti harhauttava kysymys ei siis ole mikään erikseen maiskuteltava "Jumalan hyvyys", vaan itse asiassa on kyse valtavasta henkimaailmoiden / avaruuden sodasta ja Jumalan, ihmisten pelastussuunnitelma on vain yksi osa tätä. Kysymys on hengellisesti katsoen Hyvän ja Pahan välisestä taistelusta.

        Jumala On Hyvyys, niin itsestäänselvästi hyvyys, ettei asiaa tarvitsisi edes erikseen mainita.


    • Anonyymi

      Kylä Jeesus on sitten hyvä. Antoi meille
      Syövän ja satiaset .
      Luuvalon, luteet, täit, Trumpin
      Koronan, sarssin, peräpukamat ja Putinin
      Vähämielisyyden, perverssit ja perussuomalaiset
      Uniapnean ja uskovaiset.
      Kiitti vi..sti jeesus.

    • Anonyymi

      maailmassa on hyvä ja paha edelliseen listasit synnin seuraukset.
      on koettelemukset myös uskossa olevilla niillä on turvana Jumala.

      • Anonyymi

        Eipä tuota kutaletta uo näkynynnä, vaekka oes kaik valtijjaan vermmeet ja valttuuvvet, sitähi pahhuutta vastaen. Vuan ei taejja tuota virka kiinnostoo ennee. Kahtelloo vuoa uskovaestten höyrryymistä.


    • Anonyymi

      Kyllä se sapatti on kuitenkin kultainen side kadotetun Eedenin ja uudesti luotavan Eedenin välillä. Alkuperäisessä Eedenin paratiisissa Aadam ja Eeva iloitsivat ensimmäisestä kokonaisesta päivästään, joka oli sapatti, koska Jumala loi heidät kuudentena päivänä ja seuraava päivä olikin jo Jumalan siunaama sapatti.
      Kun kerran Jumalan seurakunta pääsee varmasti perille uudesti luotuun Eedeniin, niin kuulkaa, mitä Jumalan varma sana lupaa: "Niinkuin uudet taivaat ja uusi maa, jotka minä teen, pysyvät minun kasvojeni edessä, sanoo Herra, niin pysyy teidän siemenenne ja teidän nimen...ja joka viikko sapattina tulee kaikki liha kumartaen rukoilemaan minua, sanoo Herra." Jes.66:22,23.
      Ei ihme, että saatna vihaa sapattia, koska se muistuttaa meitä synnin tähden kadotetusta paratiisista ja muistuttaa meitä kuitenkin siitä, että Jeesuksen Golatalla täytetyn lunastustyön kautta voimme Jumalan armosta päästä takaisin nyt uudesti luotuun Eedeniin, jossa saamme Jeesuksen seurassa viettää sapattia.
      On ihan mukava toisten Jeesukseen uskovien kanssa viettää saptin lepoa jo täällä matkan varrella, vaikka se joitakin näyttää harmittavankin.

      • Anonyymi

        Adventistien taivaassa on myös vitsauksia ja syntiä.


      • Anonyymi

        Sapatti on väärän profeetan keksintö.


    • Anonyymi

      Missä niin Raamatussa sanotaan? Ei eri kuppikunnille ole eri taivaita vaan on yksi ja sama taivaskoti, jonne Jeesus on valmistamassa sijaa omilleen ja siellä kaikki viettävät sapattia, niin kuin Raamttu sanoo. Siksi Jumalan omat viettävät sapattia jo täällä matkan varrella ja oppivat näin joka viikko tuntemaan Jeesusta paremmin ja välttyvät saatanan eksytyksiltä, kuten salaiselta tempaukselta, jota ei koskaan tapahdu.
      Kyllä Jumala on hyvä, kun hän antoi Jeesuksen lisäksi Pyhän Hengen johtamaan kaikkeen totuuteen, myös sapattitotuuteen. Kiitos Herran! "Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa." Joh.16:13

    • Anonyymi

      Joo, olen samaa mieltä, että salaisen tempauksen oppi on täyttä pimeyttä.

    • Anonyymi

      Niin on. Se on niin salainen, että sitä ei löydy edes Raamatusta, mutta sapatti sieltä kyllä löytyy ja kirkas evankeliumi Jumalan rakkaudesta."Muista pyhittää lepopäivä....seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti...Kuusi päivää tee työtä, mutta lepää seitsemäs päivä...Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."2Moos.20:10,11,34:21, Joh.3:16

      • Anonyymi

        Adventistit ovat riivaajien oppien pauloissa.


    • Anonyymi

      Aamen!

    • Anonyymi

      Jumala on hyvä siinäkin mielessä, että hän on niin tasapuolisesti antanut meille vettä ja aurinkoa viime aikoinakin, "sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin." Matt.5:45
      Eiköhön pyhitetä sapatti jo ensi lauantaina kiitolisina Herran hyvyydestä?

      • Anonyymi

        Tarkoitat, että kiitokseksi Jumalalle pitää palvoa viikonpäivää. Olet törkimys!!!


    • Anonyymi

      Kyllä me kuuliaisuudellamme osoitamme kunnioitusta Jumalalle hänen hyvyydestään ja sapattikäsky on koetteleva käsky siinä mielessä, että se ei vaadi meitä tekemään mitään muuta kuin lepäämään ja sehän näyttää olevan joillekin uskoville todella myrkkyä. "Katso, kuuliaisuus on parempi kuin uhri ja tottelevaisuus parempi kuin oinasten rasva." 1Sam.15:22

      • Anonyymi

        Näytäpä Raamatusta vouhkaamsi sapattikäsky: "koetteleva käsky siinä mielessä, että se ei vaadi meitä tekemään mitään muuta kuin lepäämään" Missä Sanan kohdassa on näin kirjoitettu???
        Laitapa nyt näkyville kirjat ja luvut jakeet!!!


    • Anonyymi

      "Tämä tapahtuu Herran sanan mukaan; huomenna on levon päivä, Herralle pyhitetty sapatti...Kuusi päivää tehtäköön työtä, mutta seitsemäntenä päivänä on sapatti, levon päivä...Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne...Sillä joka on päässyt hänen lepoonsa, on saanut levon teoistaan, hänkin, niinkuin Jumala omista teoistansa...Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva...niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on...Mutta itse rauhan Herra antakoon teille rauhan, aina ja kaikella tavalla"3Moos.23:32, Moos.16:23 Matt.11:28,29,Hep.4:10. 1Kor.3:13,2Tees.3:16

      • Anonyymi

        Valehtelija, et löytänyt Raamatusta yhtä ainoaa sinun oppis mukaista sapattikäskyä. Vai väitätkö Jeesuksen tulleeen vaputtamaan ihmiset Egyptin pakkotyöstä? Egypti sijaitsee Afrikan mantereella; niin silläkö ovat adventistit olleet orjuudessa?
        Lainasit Mooseksen lakia, mutta etkö ole koskaan lukenut mitä on kirjoitettu Mooseksen laista: ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, joka oli meitä vastaan ja oli meidän vastustajamme; sen hän otti meidän tieltämme pois ja naulitsi ristiin. Kirjoitus tarkoittaa kymmentä käskysanaa ensimmäisen liiton tauluissa. Säädökset taasen viittaa koko Mooseksen lakiin.
        Mooseksen laki, johon sapattikäsky kuuluu, oli sekä juutalaisia että pakanoita vastaa; juutalaiset eivät kyenneet täyttämään lain vaatimuksia ja pakanat olivat lakiliiton ulkopuolella.
        Minun Herrani, Jeesus, joka ei ole sinun herrasi, pyyhki pois sapattikäskyn.
        Sana todistaa: Olihan tosin ensimmäiselläkin liitolla jumalanpalvelussäännöt ja maallinen pyhäkkö...Mutta toisen esiripun takana oli se maja, jonka nimi on "kaikkeinpyhin";siinä oli kultainen suitsutusalttari ja liiton arkki, yltympäri kullalla päällystetty, jossa säilytettiin kultainen mannaa sisältävä astia ja Aaronin viheriöinyt sauva ja liiton taulut,
        Näetkö, liiton taulut kuuluivat ensimmäiseen liittoon. Väitätkö ensimmäisen liiton yhä olevan voimassa? Näetkö jossain temppelin ja jumalanpalveluksen eläinuhreineen?
        Vai onko aika jo täyttänyt? Mitä varten sitten on laki? Se on rikkomusten tähden jäljestäpäin lisätty olemaan siihen asti, kunnes oli tuleva se siemen, jolle lupaus oli annettu; ja se säädettiin enkelien kautta, välimiehen kädellä. Onko Jeesus jo tullut ja sovittanut synnit?
        Väitätkö yhä edelleen Jumalan valehtevan? Sanoessaan "uuden" hän on julistanut ensimmäisen liiton vanhentuneeksi; Onko ensimmäinen liitto yhä edellleen voimassa?
        Kumpi valehtelee sinä vai Jumala???


    • Anonyymi

      Kyllä Jumala on hyvä, kun hän on muuttumaton eikä mikään tuuliviiri, joka yhtenä päivänä pelastaa yhdellä tavalla ja toisena päivänä eri tavalla. "Sillä minä, Herra, en muutu," Mal.3:6. Jumalalla on vai yksi pelastussuunnitelma ja se on hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen täydellinen ja kertakaikkinen sovitustyö Golgatan ristillä. Siihen uskomalla pelastumme. "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Joh.3:16
      Jos Jumala olisi voinit muutta ihmisen rikkomaa lakia, ei Jeesuksen olisi tarvinnut kuolla. Jeesuksen ristinkuolema on varmin todistus Jumalan lain ja sapatin pysyvyydestä. Tätä tosiasiaa eivät kaiken maailman laittomuuden julistajat horjuta ihmeillään ja merkeillään milliäkään. Raamattu varoittaa lopun ajan laittomuuden eksytyksestä, jossa opetetaan, että kymmen käskyä on kumottu ja ihmiset, joilla ei ole rakkautta totuuteen uskovat tämän valheen ja joutuvat kadotukseen, niin kuin Paavali todistaa "Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää...Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi...niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeilläja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua." 2Tess. 2;7-10

      • Anonyymi

        Olet pilkkaaja. Miten Jeesuksen ristinkuolema liittyy epäjumalan palvontaasi? Oppisi mukaan kaiken takana ja Jeesuken yläpuolella on se todellinen jumalasi sapatti, Jeesus on vain kynnysmatto sinun todellisen jumalasi luo.


    • Anonyymi

      Ei, vaan sapatti on osa sitä tietä, jota Jeesus vaelsi ja sillä tiellä meidän hänen seuraajiensa on turvallista kulkea, koska Hyvä Paimen on sen tien omilleen näyttänyt ja "Joka sitä tietä kulkee, ei eksy-eivät hullutkaan." Jes.35:8.

      • Anonyymi

        Jeesus itse sanoo: Minä olen Tie, ja sinä väität Jeesuksen sanoneen; Minä ja sapatti olemme tie. Niin kuka täällä kirjottelee omiaan ja kuka valehtelee? Oppisi mukaan Jeesus ei ole ainoa pelastaja, vaan lisäksi ja kaiken yli tarvitaan sapatti. Sinulle jumalaton pilkkaaja, Jeesus on vain verho todellisen pelastajan, sapatin luo.


    • Anonyymi

      EI, vaan Jeesus kulki tietään kunnioittaen Jumalan tahtoa pyhittäen sapatin ja hän sanoi "Sinun tahtosi, minun Jumalani, minä teen mielelläni, ja sinun lakisi on minun sydämessäni... 'Katso, minä tulen-kirjakääröön on minusta kirjoitettu-tekemään sinun tahtosi, Jumala." Ps.40:8, Hep.10:7. Taivaaseen on vain yksi tie ja se tie on yksin Jeesus ja kun Jeesus hallitsee sydämessä, niin me Jeesuksen, Paavalin ja alkuseurakunnan tavoin pyhitämme sapatin, "sillä sisällisen ihmiseni puolesta minä ilolla yhdyn Jumalan lakiin...Ja tapansa mukaan Paavali meni sisälle heidän luoksensa ja keskusteli kolmena sapattina heidän kanssansa, lähtien kirjoituksista...Ja sapatinpäivänä me menimme kaupungin portin ulkopuolelle, joen rannalle, jossa arvelimme olevan rukouspaikan, ja istuimme sinne ja puhuimme kokoontuneille" Room.7:22, Apt.17:2, 16:13

    • Anonyymi

      Jumala on tyydyttävä, ei hyvä.

    • Anonyymi

      Nyt on sapattiaamu ja ei muuta kun körö körö kirkkoon : ) Otan matkan varrelta auton täyteen uskosta kiinnostuneita ystäviä kuulemaan Jumalan sanaa, sillä usko tulee kuulemisesta. "Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: "Menkäämme Herran huoneeseen". Ps.122:1

      • Anonyymi

        Sinne adventti- eli porttokirkkoon pitää mennä jalkaisin. Kaikki mukaan, kaikki ne jotka eivät totele Sanaa voivat mennä kuuntelemaan adventistien riivaajien oppeja.


      • Anonyymi

        Autolla ajaminen on työ ja arkiaskare.


    • Anonyymi

      Kyllä oli siunattu sapattijuhla!Halleluja! Raamattutunnilla käsiteltiin kristillistä todistamista eli kuinka kertoa evankeliumi Jeesuksen täytetystä työstä uskosta osattomille siten, että hekin valitsisivat ottaa vastaan Jeesuksen sovintouhrin omalle kohdalleen syntien anteeksisaamiseksi. Entisenä luterilaisena ja paljon helluntaissakin hyppineenä en oli missään saanut niin kirkasta ja puhdasta evenkeliumia kuin sapatti kirkossa. Jos ette usko, niin tulkaa tekin katsomaan ja kokemaan PyhänHengen raikkaita virtoja Herran siunaamana sapatina. "Tulo kuulemaan on parempi kuin tyhmäin teurasuhrin-anto, sillä he ovat tietämättömiä," Saarn.5:1

      • Anonyymi

        Itse sanoit adventtikirkkoa sapattikirkoksi, eli sapatti-epäjumalan kirkoksi. Epäjumalan huoneessa ei julisteta evankeliumia, eikä kristityn pidä mennä epäjumalan huoneeseen, kuten adventtirkkoon.
        Mitähän häijyyttä ja pahuutta tarkoitit: "tyhmäin teurasuhrin-anto" Siis mielestäsi helluntailaiset ovat tyhmiä ja uhraavat eläimiä???


      • Anonyymi

        Laitapa apostolien teoista luku ja jae, jossa alkuseurakunta vietti "siunattu sapattijuhla!", tai muutoin olet Jumalan ilmoituksen vääristelijä ja teet valheen isän tekoja.


    • Anonyymi

      Apostolien teot on ihan pullollaan sapattijumalanpalveluksia ja ne olivat niin siunattuja , että kun huhu ihanasta evankeliumista levisi, niin koko kaupunki lähti sanan kuuloon sapattijumalanpalvelukseen. "Kun he lähtivät ulos, pyydettiin heitä puhumaan näitä asioita tulevanakin sapattina. Seuraavana sapattina kokoontui lähes koko kaupunki kuulemaan Jumalan sanaa." Apt.13:42,44

      • Anonyymi

        Olet täynnänsä valhetta. Et laittanut näkyville yhtä ainoaa jaetta, etkä lukua, joissa olisi vietetty mainitsemaasi 'siunattua sapattijuhlaa'. Jatkoit vain lisäämäällä valhetta, sillä Sana ei puhu mitään siitä, että seurakunnan kokoontumiset olisivat olleet jumalanpalveluksia. Lisäsit pimeydestäsi: 'sapattijumalanpalvelus'. Kirjoituksistasi voi nähdä todellisen jumalasi, jota tuot esille ja jota palvelet, se on sapatti; sapattijumalanpalvelus, näin on.
        Saatana on täyttänyt sydämesi sapatillaan.


    • Anonyymi

      Kyllä apaostolien pitämät sapattikokoukset olivat niin siunattuja, että kansa oikein odotti
      jo seuraavaa sapattia, jolloin voisivat jälleen kuulla armon sanomaa Jeesuksen täytetystä työstä Golgatalla ja kutsua muitakin sanan kuuloon. Niin on nytkin. Ihan jo odotan seuraavaa sapattia, jolloin saan kuulla jatko-osan raamattutunnista. Myös mukaan saamani ystävät tulivat siunatuksi ja alkovat jo kysellä, voisiko heidän kodissaan alkaa pitää myös kokouksia sapattisin. Näin Jumalan sanan totuus leviää ja yhä useampia uskovia tulee uskolle kuuliaisiksi, joka on Jumalan tarkoituskin "kaikille kansoille uskon kuuliaisuuden aikaansaamiseksi," Room.16:26

      • Anonyymi

        Adventisti, valehtelet päin silmiä. Kirjoittelet vain pelkkää pilkkaa ja pahuutta. Apostolien teoissa ei puhuta yhtään mitään sapattikokouksista eikä niin kuin aiemmin häijyyttäsi kirjoitit, sapattijuhlista.
        Ne kirkkosi sapattijuhlat ovat eksytystä ja pimeyttä. Sana puhuu yksinkertaisesti: 'kokoonnutte seurakunnankokoukseen' Oppisi mukaan tässä pitäisä olla kirjoitettuna: 'kokoonnutte sapattijuhlaan', mutta kun ei ole, niin ole harhaopettaja ja tyhjänjauhaja.
        Olet paha ja täynnänsä valhetta.
        Apostolien teoissa on kuvattu seurakunnan kokoontumista yhteen: kun viikon ensimmäisenä päivänä olimme kokoontuneet murtamaan leipää, niin Paavali, joka seuraavana päivänä aikoi matkustaa pois, keskusteli heidän kanssansa ja pitkitti puhettaan puoliyöhön saakka.

        Seurakunta kokoontui sinun jumalasi päivän jälkeen, lauantai-iltana.


    • Anonyymi

      Alkuseurakunta oli joka päivä pyhäkössä kokoontui joka päivä murtamaan leipää. "Ja he olivat alati, joka päivä, yksimielisesti pyhäkössä ja mursivat kodeissa leipää ja nauttivat ruokansa riemulla ja sydämen yksinkertaisuudella" Apt.2:46. Sapatti oli heille kuitenkin edelleen pyhä juhlapäivä, levon päivä, jolloin he kokoontuivat yhteen kuulemaan Jumalan sanaa, niin kuin Jumalan omat tekevät yhä lisääntyvässä määrin ympäri maailmaa tänäkin aikana. Kokonaisia helluntaiseurakuntiakin on jo vaihtanut jumalanpalveluspäiväsä Jumalan siunaamaan sapattiin ja joka puolella Pyhä Henki avaa totuutta rakstavien uskovien silmät näkemään Jumalan kunnian sapatin pyhyydessä, kiitos Heran!

      • Anonyymi

        Kirjoitit taas tökerön valheen. Tässä valheesi: "pyhä juhlapäivä, levon päivä, jolloin he kokoontuivat yhteen kuulemaan Jumalan sanaa"
        Et laittanut yhtä ainoaa Sanan paikkaa väitteesi tueksi, vaan kopioit valheesi suoraan jostain ellenhuuruista.
        Se, että jotkut lankevat lihan himoihin ja menevät samaan rapakkoon kuin ellen-noita rypemään, ei tarkoita että rapakossa rypeminen olisi Jumalan tahto.
        Paavali varoitti adventismin kaltaisista opeista: Tällä kaikella tosin on viisauden maine itsevalitun jumalanpalveluksen ja nöyryyden vuoksi ja sentähden, ettei se ruumista säästä; mutta se on ilman mitään arvoa, ja se tapahtuu lihan tyydyttämiseksi.
        Adventismi sapattisääntöineen ja ruokarajoitteineen NIMEN OMAAN LIHAN TYYDYTTÄMISTÄ.


    • Anonyymi

      Näin sanoo Herra:"jotka syövät sianlihaa ja muuta inhottavaa sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu, sanoo Herra." Jes.66:17. Nyt on korkea aika putsata hiiret muut taudinaiheuttajat jääkaapista kiireen vilkkaan, sillä Kiinassa on jo akamassa sikaperäinen viruspandemia. Onneksi Jumalalla on kansa, joka ottaa Raamatun teveysneuvot tosissaan ja elää terveenä noin kymmenen vuotta ympäröivää väestöä kauemmin ja pyhittää sapatin.

    • Anonyymi

      No tuohon kansaan minäkin haluan kuulua ja pysyä terveenä!

      • Anonyymi

        Ellen-kansallako on hiiria jääkaapissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ellen-kansallako on hiiria jääkaapissa?

        Järkeä voi puhumisessakin käyttää, ei virastakaan pilkata, kuten 12345 jne.
        Kun on kiinnostunut "hiiriin" - ja tautilähteeseen, meillä on täälläkin tietolähteet.
        Esim. LKT= lääketieteen tohtori.
        LKT - Forsisus kertoo trikiinistä ja historiasta. Virossa on mm. ja aika historian lähivuoikymmenenä kuollut trikiiniin ihmistä.
        Lähde on sika ja edelleen maailmanlaajuisesti tiedämme mm. sian isäntäeläimen trikiinilähteeksi ja se tappaa, pahimmassa tapauksessa. Se on niin hankalanlaatuinen, että kyllä sitä kettinkiä kakkiva- kaikkea syövä- muotouskonnollisesti viisas, kannattaa varoa, vaikka lukee peukalopaikkana- harhaisesti, että syökää kaikkea.

        Se mato, trikiini kun vaihtaa saastuneesta ,vaikka villisiasta ihmiseen, niin ihminen on isäntäeläin ja todella, helvetti on valmis..
        Mato kalvaa ruumista, ja näin kirjoitukset todistavat ajallisesta helvetistä.

        No, miksi hiiri ja sika?

        Sika on niin villi veikko, lihakin kuin ihmisessä, se nappaa hiiren ja mielellään syö sen.
        Hiiri on trikiinin kohtaan se mahdollinen isäntä, sitten se syöjäsika ja tämänjälkeen, jos sitä sillivikaa- eikun villisikaa jossain syö, eikä sitä ole tarkastettu, kuin pitäisi, niin isäntäeläin, tai ihminen on trikiinikohde.

        Siksipä, kannattaa asioita pohtia, ennenkuin alkaa "hiiriä" noitten adventistien jääkaapista katsoa, myös Kiinassa on erinomaiset isäntä- ihminen ravintotekijät läsnä.

        Siis- lukee- ymmärtää- tekee johtopäätökset, tutkii ja vastaa sitten.

        Eli vihje- LKT- Arno Forsius ja trikiini, lopputiedon keruu on sinulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järkeä voi puhumisessakin käyttää, ei virastakaan pilkata, kuten 12345 jne.
        Kun on kiinnostunut "hiiriin" - ja tautilähteeseen, meillä on täälläkin tietolähteet.
        Esim. LKT= lääketieteen tohtori.
        LKT - Forsisus kertoo trikiinistä ja historiasta. Virossa on mm. ja aika historian lähivuoikymmenenä kuollut trikiiniin ihmistä.
        Lähde on sika ja edelleen maailmanlaajuisesti tiedämme mm. sian isäntäeläimen trikiinilähteeksi ja se tappaa, pahimmassa tapauksessa. Se on niin hankalanlaatuinen, että kyllä sitä kettinkiä kakkiva- kaikkea syövä- muotouskonnollisesti viisas, kannattaa varoa, vaikka lukee peukalopaikkana- harhaisesti, että syökää kaikkea.

        Se mato, trikiini kun vaihtaa saastuneesta ,vaikka villisiasta ihmiseen, niin ihminen on isäntäeläin ja todella, helvetti on valmis..
        Mato kalvaa ruumista, ja näin kirjoitukset todistavat ajallisesta helvetistä.

        No, miksi hiiri ja sika?

        Sika on niin villi veikko, lihakin kuin ihmisessä, se nappaa hiiren ja mielellään syö sen.
        Hiiri on trikiinin kohtaan se mahdollinen isäntä, sitten se syöjäsika ja tämänjälkeen, jos sitä sillivikaa- eikun villisikaa jossain syö, eikä sitä ole tarkastettu, kuin pitäisi, niin isäntäeläin, tai ihminen on trikiinikohde.

        Siksipä, kannattaa asioita pohtia, ennenkuin alkaa "hiiriä" noitten adventistien jääkaapista katsoa, myös Kiinassa on erinomaiset isäntä- ihminen ravintotekijät läsnä.

        Siis- lukee- ymmärtää- tekee johtopäätökset, tutkii ja vastaa sitten.

        Eli vihje- LKT- Arno Forsius ja trikiini, lopputiedon keruu on sinulla.

        Jos on vaikeaa vilkaista linkkiä, niin laitan tutkittavaksi.
        Jos peukalopaikka- syökää kaikkea tuntuu, että usko on luja kilpi, eikä tauti tartu, syökää kaikkea- niin Isokirja puhuu kuuliaisuudesta.
        Raamattu ja Jumala. Siinä yhtälössä Herra haluaa varoittaa kuulijaansa vaarasta.
        Hän varmaan on tuon ravintoketjun ja saastumisen kautta, saastuttanut sen tiedon kautta sian, että ihmiset lukiessaan kirjoituksia, välttyisivät vaaralta.
        Eli kyse on varoituksesta. Tätä kautta lukien tajuaa, esim. 1234567- yrityksen hänen käsityksellään tulkita sanaa- niin varoitus.
        Raamatun oppi on "yleis" varoitus kautta vuosituhannen ja se toimii- kuuliaisille.
        Heidän ei tarvitse kantaa niitä sairauksia, mitä taas "epäkuuliaiset" saa vaikka trikiinistä.

        Siitähän on kyse, kun noin "järkeilee" jalat maassa.


        https://hirvikota.wordpress.com/tag/trikiinitutkimus/

        https://hirvikota.wordpress.com/2015/11/14/lappeenrannan-seudulla-kaadetusta-villisiasta-loytyi-vaarallinen-brucellabakteeri/

        http://www.saunalahti.fi/arnoldus/trikiini.html

        lainaan leikettä Arnolta.
        Virossa esiintyi 1990-luvun alkupuolella useita trikiinien aiheuttamia sairastumisia ja kuolemantapauksia. Maailmassa on monia muitakin maita, joissa lihantarkastus ei suinkaan kata kaikkea myyntiin ja elintarvikkeiden valmistukseen käytettävää lihaa. Vaara kohdistuu mm. matkailijoihin, jotka syövät tartunnanvaarallista sian tai villisian lihaa tai vastoin määräyksiä ostavat niitä kotimaahan tuotavaksi.
        ***
        Siis leikkeestä lainattuna heitän sinulle kysymyksen! Haluaako peukalopaikka kettinkiä kakkiva muotouskonnollinen- kun ei ole kirjoitukselle kuuliainen, niin trikiin- tahalteen?
        Sehän on kirous sille, joka ei kuuntele oppia ja opetusta.
        Asia on aktuelli tänäänkin, siksihän edelleen liha tarkastetaan.
        Tarkastamaton liha on saastainen. Haluaisitko syöttää sitä lapsellesikin ja lapsenlapselle.
        Tavallaan tottelemattomuuden kirouksen, ehkä kuoleman aiheutat siinä.

        Hokataan ja otetaan vaari Sanasta. Jeesus sanoi, että "Te eksytte- ellette tunne kirjoituksia"! Siinäpä se...

        Sian ja muun saastaisuus johtuu varmaan sen ravintotekijöistä.
        Moni otus syö raatoja- vaikka vesistössä, tai maalla, jopa ihmissakin.
        Ovat suomeksi sanottuna - epäpuhtaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on vaikeaa vilkaista linkkiä, niin laitan tutkittavaksi.
        Jos peukalopaikka- syökää kaikkea tuntuu, että usko on luja kilpi, eikä tauti tartu, syökää kaikkea- niin Isokirja puhuu kuuliaisuudesta.
        Raamattu ja Jumala. Siinä yhtälössä Herra haluaa varoittaa kuulijaansa vaarasta.
        Hän varmaan on tuon ravintoketjun ja saastumisen kautta, saastuttanut sen tiedon kautta sian, että ihmiset lukiessaan kirjoituksia, välttyisivät vaaralta.
        Eli kyse on varoituksesta. Tätä kautta lukien tajuaa, esim. 1234567- yrityksen hänen käsityksellään tulkita sanaa- niin varoitus.
        Raamatun oppi on "yleis" varoitus kautta vuosituhannen ja se toimii- kuuliaisille.
        Heidän ei tarvitse kantaa niitä sairauksia, mitä taas "epäkuuliaiset" saa vaikka trikiinistä.

        Siitähän on kyse, kun noin "järkeilee" jalat maassa.


        https://hirvikota.wordpress.com/tag/trikiinitutkimus/

        https://hirvikota.wordpress.com/2015/11/14/lappeenrannan-seudulla-kaadetusta-villisiasta-loytyi-vaarallinen-brucellabakteeri/

        http://www.saunalahti.fi/arnoldus/trikiini.html

        lainaan leikettä Arnolta.
        Virossa esiintyi 1990-luvun alkupuolella useita trikiinien aiheuttamia sairastumisia ja kuolemantapauksia. Maailmassa on monia muitakin maita, joissa lihantarkastus ei suinkaan kata kaikkea myyntiin ja elintarvikkeiden valmistukseen käytettävää lihaa. Vaara kohdistuu mm. matkailijoihin, jotka syövät tartunnanvaarallista sian tai villisian lihaa tai vastoin määräyksiä ostavat niitä kotimaahan tuotavaksi.
        ***
        Siis leikkeestä lainattuna heitän sinulle kysymyksen! Haluaako peukalopaikka kettinkiä kakkiva muotouskonnollinen- kun ei ole kirjoitukselle kuuliainen, niin trikiin- tahalteen?
        Sehän on kirous sille, joka ei kuuntele oppia ja opetusta.
        Asia on aktuelli tänäänkin, siksihän edelleen liha tarkastetaan.
        Tarkastamaton liha on saastainen. Haluaisitko syöttää sitä lapsellesikin ja lapsenlapselle.
        Tavallaan tottelemattomuuden kirouksen, ehkä kuoleman aiheutat siinä.

        Hokataan ja otetaan vaari Sanasta. Jeesus sanoi, että "Te eksytte- ellette tunne kirjoituksia"! Siinäpä se...

        Sian ja muun saastaisuus johtuu varmaan sen ravintotekijöistä.
        Moni otus syö raatoja- vaikka vesistössä, tai maalla, jopa ihmissakin.
        Ovat suomeksi sanottuna - epäpuhtaita.

        Moni otus syö raatoja- vaikka vesistössä, tai maalla, jopa ihmissakin. piti kirjoittaa- ilmassakin. -

        Ilmaotuksessa katon raadonsyöjää, voit vaikka ajatella "korppikotkaa tai sen tyylistä, elukkaa", mitäpä sen liha kantaa isäntäelukkana

        Alkaa tuo "lukihäiriö" tulla kirjoituksiin, kirjoittaessa. Menee kirjaimet sekasi.
        Yrittäkää sitten viisaasti lukea ja ymmärtää, jos painovirhepaholainen iskee tekstiin.
        Kaikkea ei itse huomaa- vaikka yrittää vältää näitä kirjainvirheitä, että ne voi olla vaikka väärässä järjestyksessä, tai puuttuakin jotain.
        Se on minun vajaamittaisuuteni asiassa, monen muun vian kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moni otus syö raatoja- vaikka vesistössä, tai maalla, jopa ihmissakin. piti kirjoittaa- ilmassakin. -

        Ilmaotuksessa katon raadonsyöjää, voit vaikka ajatella "korppikotkaa tai sen tyylistä, elukkaa", mitäpä sen liha kantaa isäntäelukkana

        Alkaa tuo "lukihäiriö" tulla kirjoituksiin, kirjoittaessa. Menee kirjaimet sekasi.
        Yrittäkää sitten viisaasti lukea ja ymmärtää, jos painovirhepaholainen iskee tekstiin.
        Kaikkea ei itse huomaa- vaikka yrittää vältää näitä kirjainvirheitä, että ne voi olla vaikka väärässä järjestyksessä, tai puuttuakin jotain.
        Se on minun vajaamittaisuuteni asiassa, monen muun vian kanssa.

        Sanassa on kirjoitettu: Kaikki on puhdasta puhtaille; mutta saastaisille ja uskottomille ei mikään ole puhdasta, vaan heidän sekä mielensä että omatuntonsa on saastainen.
        Jeesukseen uskovat ovat Jeesuksen verellä puhdistettuja. Mutta uskosta osattomat maailman ihmiset, adventistit ovat likaisia sisimältään. Adventistien mieli ja omatunto ovat saastaisia. Adventistit yrittävät puhdistaa itseään säännöillä ja itse valitsemallaan uskonnollaan. He ovat ulkoistaneet oman likaisuutensa.
        Sika ei ole Jeesuksen seuraajille sen kummemmin saastainen kuin vaikka nauta.
        Kaikki on puhdasta puhtaille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanassa on kirjoitettu: Kaikki on puhdasta puhtaille; mutta saastaisille ja uskottomille ei mikään ole puhdasta, vaan heidän sekä mielensä että omatuntonsa on saastainen.
        Jeesukseen uskovat ovat Jeesuksen verellä puhdistettuja. Mutta uskosta osattomat maailman ihmiset, adventistit ovat likaisia sisimältään. Adventistien mieli ja omatunto ovat saastaisia. Adventistit yrittävät puhdistaa itseään säännöillä ja itse valitsemallaan uskonnollaan. He ovat ulkoistaneet oman likaisuutensa.
        Sika ei ole Jeesuksen seuraajille sen kummemmin saastainen kuin vaikka nauta.
        Kaikki on puhdasta puhtaille.

        Olitko Kristuksessa tosissasi ja rakkaudessa, kun kirjoitit, vai oliko opittu mantraaminen mielessäsi. Olen 37- vuotta ollut helluntaissa, eikä adventistien kirjoissa ole nimeäni.
        Eli kelle puhuit?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olitko Kristuksessa tosissasi ja rakkaudessa, kun kirjoitit, vai oliko opittu mantraaminen mielessäsi. Olen 37- vuotta ollut helluntaissa, eikä adventistien kirjoissa ole nimeäni.
        Eli kelle puhuit?

        Mitä mantraa? Oletko täysin sokea? Adventistit ovat tässä ketjussa hokeneen sapatti mantraansa. Mitä oikein tarkoitat?
        Se, että on ollut 37 vuotta seurakunnan jäsen, ei tee kenestäkään Jeesuksen seuraajaa.
        Jos olet ottanut oppisi elleniltä, niin olet ellenin seuraaja eli adventisti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olitko Kristuksessa tosissasi ja rakkaudessa, kun kirjoitit, vai oliko opittu mantraaminen mielessäsi. Olen 37- vuotta ollut helluntaissa, eikä adventistien kirjoissa ole nimeäni.
        Eli kelle puhuit?

        Ehkä tällaisille puhui...
        (uskontunnustuksen antaneiden järjettömyydestä)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        (Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopuminen)
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        (Saatanaan ja Barjeesuksen orjaksi)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        (Synti=Rikos)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        Jeesus ei rikoksia sovittanut ja synti on sama kuin Lain vastainen rikos: 1 Johanneksen kirje 3:4-10
        ------------------
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannibalismi
        "Kannibalismia on tiedetty harjoitetun ensimmäisen ristiretken aikana. Joidenkin ristiretkeläisten tiedetään syöneen kuolleiden vihollistensa ruumiita Ma'aratin valloituksen jälkeen. Sitä harjoitettiin myös marssilla Jerusalemiin. Kyseessä oli luultavasti nälän ja kuumeisuuden yhdistelmä, mahdollisesti myös halu terrorisoida vihollista. Jotkut kieltäytyivät syömästä kristittyjen toveriensa lihaa, mutta söivät tapettujen muslimien ruumiita.

        Taiteessa helvetti on usein kuvattu suuna, joka syö ihmisiä. Kristittyjen ehtoollisessa tapahtuu symbolista ihmissyöntiä. Katolisen dogmin mukaan leipä ja viini muuttuvat oikeaksi Kristuksen vereksi ja lihaksi ehtoollisessa."

        Yhdistä nuo tiedot Jeesuksesta ukostetta tekevien katekismuksen opin "herran ehtoolliseen" siis ei Jeesuksen omille opetuslapsilliin tarjomaa illalista jonka VERTAUSTA eivät kaikki uskovaiset ymmärrä:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannibalismi#Kannibalismi_ihmisill.C3.A4

        Ylösnousseella Jeesuksella ei ole ruumista, se on ehtoollisen asettana vale:
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        20:27 Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen."
        20:28 Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"

        Tätä vertausta uskovaiset ei ymmärrä. katekismuksen herran ehtoollinen on Jeesusta pilkkaava eksytys jossa tehdään Jeesuksen ulostetta:
        15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
        Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:
        15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
        15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?

        Joten katekismuksen herran ehtoolliset ovat, paitsi Kaikkivaltiaan Jeesuksen törkeää pilkkaamista niin myös jopa alaikäisten nuorten rippikoululaisten eksyttämistä pakanallisuuteen ja ennen kaikkea sairasta moraalittomuutta. Raamatun Kaikkivaltias Jeesus ei asettanut kristittyjen "herran ehtoollista" vaan Hän asetti sen omille kristillisille opetuslapsilleen.

        En suosittele edes ehtoollista nautittaviksi kristittyjen herroja palveleville moraalisistakaan syistä:

        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        siis kristittyjen todellinen jeesus heidän laittomuuden historian mukaan:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä tällaisille puhui...
        (uskontunnustuksen antaneiden järjettömyydestä)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        (Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopuminen)
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        (Saatanaan ja Barjeesuksen orjaksi)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        (Synti=Rikos)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        Jeesus ei rikoksia sovittanut ja synti on sama kuin Lain vastainen rikos: 1 Johanneksen kirje 3:4-10
        ------------------
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannibalismi
        "Kannibalismia on tiedetty harjoitetun ensimmäisen ristiretken aikana. Joidenkin ristiretkeläisten tiedetään syöneen kuolleiden vihollistensa ruumiita Ma'aratin valloituksen jälkeen. Sitä harjoitettiin myös marssilla Jerusalemiin. Kyseessä oli luultavasti nälän ja kuumeisuuden yhdistelmä, mahdollisesti myös halu terrorisoida vihollista. Jotkut kieltäytyivät syömästä kristittyjen toveriensa lihaa, mutta söivät tapettujen muslimien ruumiita.

        Taiteessa helvetti on usein kuvattu suuna, joka syö ihmisiä. Kristittyjen ehtoollisessa tapahtuu symbolista ihmissyöntiä. Katolisen dogmin mukaan leipä ja viini muuttuvat oikeaksi Kristuksen vereksi ja lihaksi ehtoollisessa."

        Yhdistä nuo tiedot Jeesuksesta ukostetta tekevien katekismuksen opin "herran ehtoolliseen" siis ei Jeesuksen omille opetuslapsilliin tarjomaa illalista jonka VERTAUSTA eivät kaikki uskovaiset ymmärrä:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannibalismi#Kannibalismi_ihmisill.C3.A4

        Ylösnousseella Jeesuksella ei ole ruumista, se on ehtoollisen asettana vale:
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        20:27 Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen."
        20:28 Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"

        Tätä vertausta uskovaiset ei ymmärrä. katekismuksen herran ehtoollinen on Jeesusta pilkkaava eksytys jossa tehdään Jeesuksen ulostetta:
        15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
        Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:
        15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
        15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?

        Joten katekismuksen herran ehtoolliset ovat, paitsi Kaikkivaltiaan Jeesuksen törkeää pilkkaamista niin myös jopa alaikäisten nuorten rippikoululaisten eksyttämistä pakanallisuuteen ja ennen kaikkea sairasta moraalittomuutta. Raamatun Kaikkivaltias Jeesus ei asettanut kristittyjen "herran ehtoollista" vaan Hän asetti sen omille kristillisille opetuslapsilleen.

        En suosittele edes ehtoollista nautittaviksi kristittyjen herroja palveleville moraalisistakaan syistä:

        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        siis kristittyjen todellinen jeesus heidän laittomuuden historian mukaan:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        late ja lataamon jutut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä mantraa? Oletko täysin sokea? Adventistit ovat tässä ketjussa hokeneen sapatti mantraansa. Mitä oikein tarkoitat?
        Se, että on ollut 37 vuotta seurakunnan jäsen, ei tee kenestäkään Jeesuksen seuraajaa.
        Jos olet ottanut oppisi elleniltä, niin olet ellenin seuraaja eli adventisti.

        Mantra on sitä, että jos raamattu puhuu sinun käsitystäsi vastaan, mutta adventistmissa voi olla jotain sitä raamatullisuutta, niin sinulle kaikki on sitä ellen sitä ja ellen tätä.
        Luulen, että sinä olet se ellenisti, minä en.
        Toistaalta, sinä et ole mittaaja edes siinä, että olen ollut seurakunnan jäsen 37- vuotta, etten olisi katsomassa Kristuksen sovitustyön täydelliseen lunastukseen ristillä.
        Risti oli minun työ ja Hän antoi sen syntini anteeksi, jossa olin sen ristinrakentaja.
        Nyt katson sijaisuhriini, joka täydellisesti on sovittanut synnin, eli Jumalantahdon rikkomisen ja antanut tien, mitä käydä. Ei edelleen syntiä tehden, vaan vapaana.
        Raamattussa Jumala on ohjeistanut tietä, ja puhunut varjeluksesta.
        SE, että Sana puhuu siitäkin, että voin syödä terveellisesti, tarkoittaa sitä, että katson, etten sitä sillivikaa- tai villisikaa- jossa on mahdollisesti trikiini pistä suuhuni.
        Ei se tarjoaja ole välttämättä tiedollisesti varjelemassa minua, mutta kirjoitukset ovat.

        Ja tätä sinä et käsitä. Sinulle alkaa jotkut ellen kellot kilkattaa korvievälissä, jos kirjoitukset varoittavat vaarasta. Eli katso eteesi, äläkä mantraa joutavia.


    • Anonyymi

      Raamattu sanoo:"Söittepä siis tai joitte tai teittepä mitä hyvänsä, tehkää kaikki Jumalan kunniaksi."1Kor.10:31 Hiirien ja muiden Jumalan kieltämien eläinten raatojen jyrsiminen ei ole Jumalan kunniaksi kenellekkään, saati sitten uskovalle. Jesaja voivottelee "he syövät sianlihaa, ja saastaiset liemet on heillä astioissansa." Jes.65:4. Arkipäivän pyhittäminen Jumalan siunaaman sapatin asemasta ei myöskään ole Jumalan kunniaksi sillä 'Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana;" Mark.7:6

    • Anonyymi

      Kyllä tätä sapattia on selvällä Suomen kielellä opetettu ja selkeästi Raamatulla perusteltu, mutta jotkut eivät vain ymmärrä lukemaansa "Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.' Matt.13:15

      • Anonyymi

        Sapatin näköalasta on varmaan monella hieman poikkeaviakin näköaloja. Tuossa joku ellenöi minut- ehkä sen syömisopin- eli sen mukaan, että mahdollisuus on ravinnon suhteen löytää miina elimistöön, joka on Pyhän Hengen temppeli. Viittasin trikiiniin ja lähdetiedosto oli LKT- Forsius. - siis ammatti ihminen.
        Mutta, siihen sapattiin.
        Luulen, että adventisteilla ja sanon -saattaa olla- , en tiedä, kun en tunne tapojanne, mutta saattaa olla. Eli sapatti voi olla se läksy ja läksynpäälle, sekä käsky- käskynpäälle.
        Sitten oppi ja opetus rakentuu sen ympärille. En tiedä, korjaa jos olen väärässä.

        Itse katson sapatin olevan Jumalantyö ja siinä on lepo. Se on täydellinen, Pyhä, vailla virhettä, jossa on elämä- Elämänpuu, jossa opin ja ohjeen mukaan Adam- olisi saattanut elää- iankaiken. Siis tuo näkyvyys on tiedollinen oppi ja opetus.
        Siinä annetaan ulottuvuus. Sapatti on Adamia - siis meitä varten annettu.
        Se on ulottuvuus käsitykseen, että mikää minusta- vanhasta aadamista ei ole ilman Jumalaa.
        Siksi Jumala ohjeistaa elämään, ja tuossa esimerkissä, mitä kirjoitukset tuovat esiin, niin käyskennellään sitä Edeniä, joka on ikäänkuin vertauskuvallisesti tulevaa.

        Me olemme aadameita. Jumala osoittaa tähän päiväänkin sen, että tuosta ja tuosta voit syödä, siinä on Elämänpuu = päiväämme kirjattuna Jeesus.
        Sitten on luvalliset puut, eli elämänhedelmät, ne on elämälle luvallisesti käytössä.
        sitten tullaan alueelle, jossa meillä ihmisillä ei ole käsityskyvyn riittävyyttä -itse- hallita aluetta.
        Se on tämä- "hyvän ja pahantiedonpuu"!
        Se käsittää käsissämme, hyvänä- niin uskonnollisuuden, jossa vanhurskaskin voi hedelmän äärellä langeta.
        Myös pahantiedon, eli näemme pahan, mutta käytämme pahaa hedelmänä hallitsevaisuutena.
        Siis on tavallaan kyse -valtajakkarasta- elämässä. Jossa ei ollakaan JumalanSanan ohjeen mukaan tekemässä, vaan ---ominluvin-- ja siksi maailma on tämä- joka on Edenin parantiisin ulkoluolella oloa.

        Näillä omilla eväillä me emme voi elää- iankaiken, olemme vanhan aadamin jälkeläisiä, kuoleman omia. koska meillä ei ole elämää itsessämme. Elämän ansainta on Jumalan.
        Se on Jumalan työ meissä- eli Elämänpuu on Uusi Adam- eli Kristus meissä.
        Se on meille se "sapatti"- muistutuksena- eli ---valtakunta---.
        Täällä olemme työn, taistelun ja arjen sekä levon vaihtelussa. Ja muista - sapatinpäivä-- on oppina sekin, että kun "hynttyy kaupassa käymme", onko se tuotettu lähimmäisrakkauden hinnalla, eli olemme siunanneet hänellekin levon- mahdollisuuden Jumalanrakkauden kokemiseen, sanan kuulon ja opin, sekä opetuksen kautta.

        Siis minulle sapatti on Jumalantyö- arjessa ja lepopäivässä viittaamassa täydelliseen Jumalanluomiseen.
        Herran kuoleman muisto-ateria on muistutus, Jumalanrakkaudesta, jossa sijainen opettaa Golgatan ristin kautta, kuka on sijaisena Jumalan ja minun välissä- tämä Uusi Adam.
        Uhrikarisa, joka kuoli- ylösnousi ja on Ylimmäisenä pappina taivaissa- ja palaa takaisin.
        Paluu merkitsee maailman tuomitsemista, Herran omille, se on Elämänlahjan lupauksen h-hetken toteutumista, ja iankaikkisen elämän eli sen kokonaisvaltaisen Sapatin toteutumista, jossa ei ole sitä työtä, jota otsa hiessä tehdään.

        Palataan Jeesuksen valmistamaan sijaan, elämään armolahjan luomaa elämää, johon Elämänkirja kutsuu lupauksessa, että Hän tuntee ja Jumalatuntee nimeltä.

        Siis sapatti ei ole minulle läksy, vaan lupaus- Jumalantyöstä, joka on täydellinen, vapaa, sekä elämä. Siksi se elämä on Lahja, eikä kukaan riistä elämääni Hänen kädestään.

        Tämä on opetuslapseutta, siksi tavallaan olen Apostolinen helluntalainen, seitsemännen päivän tunnustaja, joka on eri maissa seurakuntana.
        En väitä, että maallisen kirkon jäsenkirja missään on taivaskirjallinen, vaan uskon tunnustus, että Jumala pelastaa ja sijaiseni on Herra- sekä Elämänkirja tuo sen levon.
        Siksi juhlani on uskonkautta sijaiseen, Sapatin Herraan, uskon sapatin viestisisältöön Jumalan tarkoitusperänä, eli seurakunnan lepopäivä, sekä HERRAN muisto-ateria, sekä uskovien kastejuhla. Se on Uudenliiton juhlani.
        Hän pelastaa ja heidät kastetaan, vietämme lepopäivän opin ja neuvojen kautta, että sana pyhittää Kristuksessa, myös murramme leivän, joka muistuttaa Kristuksen ruumiin murrettoua osaa- sekä "viini" sovintoveri, joka vuoti ja joka on viety kaikkein pyhimpään merkiksi lunastuksesta.


    • Anonyymi

      Adventisti, olet kuin Jeesuksen vertauksen nainen: "Taivasten valtakunta on hapatuksen kaltainen, jonka nainen otti ja sekoitti kolmeen vakalliseen jauhoja, kunnes kaikki happani".
      Siis nainen, portto sekoitti omaan hapatustaan Jumalan Sanaan. Sinä sekoitat epäjumalaasi ja riivaajien oppia kaikin tavoin ja kaikella häijyydelläsi ja pahuudellasi Jumalan evankeliumiin. OLET PAHA JA OLET EKSYTTÄJÄ.
      Paavali sinun kaltaisistasi eksyttäjistä: Noiden pariimme luikertaneiden valheveljien tähden, jotka orjuuttaakseen meitä olivat hiipineet vakoilemaan vapauttamme, mikä meillä on Kristuksessa Jeesuksessa, me emme hetkeksikään alistuneet antamaan heille myöten, että evankeliumin totuus säilyisi teidän keskuudessanne.
      Jeesuksen seuraajien ei pidä antaa periksi adventistien juonien eikä painostuksen edessä.

    • Anonyymi

      "Vapauteen Kristus vapautti meidät." Gal.5:1. Kiitos Jumalan, meillä on vapaus valita palvella Jumalaa Raamatun mukaan ja pyhittää sama päivä, jonka Jeesuskin pyhitti "Ja hän saapui Nasaretiin, jossa hänet oli kasvatettu, ja meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synagoogaan ja nousi lukemaan."Luuk.4:16
      Kristikuntaan on historian saatossa luikerellut valheenopettajia, jotka ovat tuoneet sinne monia pakanallisia harhaoppeja, kuten auringon päivän (sunday) ja sumuttaneet uskovia salaisen tempauksen höyryllä, josta Paavali varoittaa "ja teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka väärää puhetta puhuvat, vetääkseen opetuslapset mukaansa."Aåt.20:30

    • Anonyymi

      Jumala on antanut meille valinnanvapauden "Mutta jos pidätte pahana palvella Herraa, niin valitkaa tänä päivänä, ketä tahdotte palvella, niitäkö jumalia, joita teidän isänne palvelivat tuolla puolella virran, vai amorilaisten jumalia, niiden, joiden maassa te asutte. Mutta minä ja minun perheeni palvelemme Herraa."Joos.24:15
      Jumalan palveleminen tarkoittaa sitä, että seuraamme Jeesusta ja Raamatun sanaa myös sapattikysymyksessä, niin kuin kymmenent miljoonat kristityt jo tekevätkin, kiitos Herran!

      • Anonyymi

        Raamatun sapttikysymys on hyvin ykisnkertainen ymmärtää. Ensimmäåinen liitto, johon kymmennen lain käskyä oli kirjoitettu., on vanhentunut ja kumottu.


    • Anonyymi

      Ei ole kumottu, sillä Jumala ei hötkyile ja vaihtele tahtoaan, minkä hän on omalla sormellaan kirjottanut vaan hän sanoo: "Sillä minä, Herra, en muutu...Seurakunnassa olkoon laki sama teillä kuin muukalaisellakin, joka asuu teidän luonanne. Tämä olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen. Se, mikä koskee teitä, koskekoon myös muukalaista Herran edessä....sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan....Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon" Mal.3:6, 4Moos.15:15, Room.2:13, Ilm.14:12
      Jeesus sanoo:" jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt." Matt.19:17

      • Anonyymi

        Adventistit-toraisti jatkaa tapansa ja luonteensa mukaisesti valehtelua. Osaatko lukea?
        Samoin myös maljan, aterian jälkeen, ja sanoi(Jeesus): "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni, joka teidän edestänne vuodatetaan.
        Sanoessaan "uuden" hän (Jeesus) on julistanut ensimmäisen liiton vanhentuneeksi; mutta se, mikä vanhenee ja käy iälliseksi, on lähellä häviämistään.
        Olet paatunut valehtelija, et taatusti Jeesuksen seuraaja, ja sinun on turha on vedota jonkun seurakunnan jäsenyyteen tai muuhun valheen kaapuun.


    • Anonyymi

      Uudessa liitossa ovat kaikki kymmenen käskyä voimassa, sen Jeesus sanoo selvääkin selvemmin vuorisaarnassaan. Jeesus ottaa väärät luulot pois sanoessaan: "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut." Matt.5:17,18
      Ainakin niin kauan kuin taivas kaartuu päämme päällä ja maa on jalkojemme alla, pysyy Jumalan kymmenen käskyä voimassa ja sapattikäsky vielä taivaassakin, niin kuin Jesaja todistaa: "Niinkuin uudet taivaat ja uusi maa, jotka minä teen, pysyvät minun kasvojeni edessä, sanoo Herra, niin pysyy teidän siemenenne ja teidän nimenne...ja joka viikko sapattina tulee kaikki liha kumartaen rukoilemaan minua, sanoo Herra."Jes.66:22,23

    • Anonyymi

      Tosi selvästi sanottu!

    • Anonyymi

      Joo, kyllä sapatin vastustajat näyttävät olevan altavastaajia ja pahasti alakynnessä mitä tulee uskottaviin raamatullisiin arkumentteihin sapatin puolustajien taholta. Mielenkiintoista seurata.

    • Anonyymi

      "Se sana seisoo vahvana, ne ei voi sitä kestää..." veisasi jo Luther aikoinaan virressä Jumala ompi linnamme. "
      "Iankaikkisesti pysyy sinun sanasi, Herra, vahvana taivaissa." Ps.119:89

      • Anonyymi

        Jeesuksen seuraajat eivät ole koskaan altavastaajina adventistien porttokirkkon uskosta osattomille valhettelijoille. Adventistit kuuluvat myös niihin, joista on kirjoitettu: Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi-sinä olet kuitenkin rikas-ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.
        Ottamalla valheellisesti muutaman Mooseksen lain kohdan adventistit anastavat itselleen sen, mikä kuului vain juutalaisille: Sana lupaa kaikille Jeesuksen nimen tähden vainotuille.: Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.


    • Anonyymi

      On totta, että Jumala rakastaa meitä, mutta miten me ilmaisemme rakkautemme Jumalaan muuten kuin rakastamalla lähimmäistämme ja pitämällä Jumalan käskyt, myös sapatin "Sillä rakkaus Jumalaan on se, että pidämme hänen käskynsä. Ja hänen käskynsä eivät ole raskaat...ja tämä on rakkaus, että me vaellamme hänen käskyjensä mukaan" 1Joh.5:3, 2Joh.1:6. Vain antikristillinen kristillisyys vastustaa Jumalan tahtoa sellaisena kuin se on ilmaistu Jeesuksen elämässä ja opetuksessa ja kymmenessä käskyssä. Laittomuus on epäjumalan palvelusta ja Raamattu neuvoo: "Lapsukaiset, kavahtakaa epäjumalia." 1Joh.5:21

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No toin opetuksen kyllä lapsikin ymmärsi!

      • Anonyymi

        Sapatin vouhkaajat ovat hengellisesti kuolleita ja sokeita. Mooseksen lain mukainen sapatti tarkoitti lepoa Egyptin orjuudesta. Ovatko adventistit olleet Egyptissä orjina tai muutoin ihmiskaupan uhreja?
        Mutta jokaisella, joka on kääntynyt Jumalan puoleen ja on uudesti syntynyt Jumalan lapseksi, sapatinlevolla on hengellinen merkitys. Jeesuksen omalle sapatinvietto merkitsee lepoa synnin orjuudesta.
        lapsikin ymmärtää:
        Jeesus itse opetti: Totisesti, totisesti minä sanon teille: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja.
        Sapatinvouhkaajista on kirjoitettu: Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.
        Yksinkertainen neuvo jokaiselle, joka on kokematon Jumalan Sanasta. Jos joku tulee luoksesi ja ottaa Vanhasta liitoista yksittäisiä jakeita ja vaatii sinua niiden pohjalta tekemään sitä ja tätä niin, niin älä ole vastaan häneltä yhtään mitään, sillä Vanhan Liiton meuhkaaja on mitä todennäköisemmin raateleva susi lammasten vaatteissa.


    • Anonyymi

      Otetaan sitten sapatin siunaus suoraan Jeesukselta, joka lahjoittaa pelastuksen ja seitsemännen päivän sapatin (lauantain) levon ja rauhan omilleen. Jeesus sanoo: "Sapatti on asetettu ihmistä varten eikä ihminen sapattia varten....Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö....Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon..Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva.Mark.2:27, Joh.14:27, Matt.11:28, Hep.4:9
      Tämä sana on varma ja luja tänäkin päivänä, kiitos Herran!

    • juuri koin että jeesus oli niin paha että hän ei voi olla mitään sieluna.
      Eeva Adamin ei ole atomin murto osa sieluani. Tuhansien vuosien kehityksen sieluna
      ( s eon varmaa että sitä syntyy uudestaan ja elämiä on monta ollut )
      he päätti raiskaukseen ( ihminen ei kestä yhtä raiskausta
      minua raiskattiin tyhjän ilman kautta joka päivä
      (koska olin enemmän kuin Eeva
      hän antoi raiskata kaikki jotka olivat enemmän häntä )
      Ja Jeesus on vain joka eli äidilleen siis Kain Evan poika
      ja Salomo Batsheban poika hän oli.
      ( Bathseva oikealta nimeltä Seva.


      tässä tilassa ei voi tietää mitä se inbtim elämä on.
      Eva oli siis kirjoitettu alastomaksi Raamatussa
      ja myöhemmin hänestä tehtiin alastonkuvia.
      Koin että Jeesus oli8 niin paha
      myös antaessa estää nukkumisen
      tehdes sellaiset asumis osoluht älä tunge ääneenisaatana

      se tunki se saatanan jeesus äsken sieluuni
      kuulin hänen äänen kun mutisin ääneen kirjoittaessa.
      et ole mitään niintehtyäsi
      yhtä raiskausta sekuntiakaan en kestänyt
      ja nyt olen nukkunut ( rukoilen ei voi koskaan koskea atom murt osaa sieluuni
      mikä yritti "silittää " kasvojani

      nii en tahdo "rakkautta" vaan että heidät kidutetaan vähemmäksi kuinolen
      jos he olivat sitä aiemminkin
      ketäänmuuta en ole kuullut kidutettavan
      su 4
      ma 7,40
      ti 8,5
      ke 4
      to2,5 nukuin
      pe 5-6
      la 5-6
      su 6.20
      ma 6,5
      ti 6
      ke 4-5
      to 2-3
      pe 9-10
      la 5h 25min
      su 3 h 40 min
      ma 6 h
      ti 4-5
      ke 3
      to 2-3
      pe 6-7

      ja tarvitsen 9 h unta. Terveyskeskus ei antanut nukahtamis lääkettä vaan
      tahtoivat että melatoniinia kokeilee ensin.


      Jeesusken systeemi
      Salomo oli hänen inkiarnaatio
      siitä johtuu että Kirkossa luetaan
      Jeesu Davidin Poika.
      siitä johtuu
      että Raamatuss alukee he sanoivat
      Sanot olevasi Israelin kuningas, auta itseäsi nyt
      ( Salomo oli Israelin kuningas, Kuningas Davidin poika. )
      Orjantappura kruunun laittoivat hänelle.

      en siedä että kajoai9sit minuun Jeesus
      et koske atomin murto soaa
      minkäänsielun atominmurto osaakaan
      ja se eeva lehmä ei käytä minua hyväksui
      eikä kukaan muukaan hyödy
      ( siis e oli tunne ( joka kertoo totuuden
      he eivät hyödy raiskaamisestani.

      se oli tunne absoluuttinen varma asia etä ei ole koskaan sielun atomin murto osaa
      se joka liittyi jotenkin siihen raiskaamiseen.

      Salomolla oli 900 naista ja hänon raakalainen.
      parrakas mie s on aina raakalainen.
      Jeesus miellytti ihmisiä siinä että hän kuoli
      he olivat niin pahoja että he piti siitä että joku kuolee.
      ( eikä kiroa heitä siitä että he tappoivat )

      Salomo oli sitten Suleima myös, Suleima Suuri.
      se kaikki voisiolla liikuttava a kiinnostavaa
      mutta hän ei edes nukkuma paikkaa minulle
      vaikka kertoivat että olin krist uskon perustaja/ perustajia.

    • Laitan tähän Suleima Suuren kuvan niin näette millainen Jeesus oli 1500 luvulla.
      ja hänen vaimon Roxanan kuvan

      hänkin on joka näyttäytyi näkynä
      vahingoitettuaan minua sillä etten ole voinutnukkua
      ei ole sen sielu atomin murto osa sieluani koskaan.

      se on evan näköinen on varmasti jeesu ksen valinta vaimoksi.
      eeva tuntunut tunkeutuvan muutenkin ihmisiin.
      esim
      Henrietta Amelien kuvista näin sen Eevan tunkeutumisen
      Voin laittaa ne kuvat. Siis johtuen että H Amelie teki kuvan missä näkyi rinta
      Eeva tunkeutui häneen.
      se Roxana näytti kurjalta kun muslimikahvilass a näin hänet.
      ei hän noin kaunis ollut.
      tässä inkarnaatiossa ikääntynyt. H evoiolalmiten kurhjijia vana
      teidänpitäis nähdä joku suuri elä'vänä.
      Olisikoose jonka laulun laitoi9n
      hän taisi olla
      se oli8 kyllä paha henki joka sanoi että Timor
      Raamattuun kirjoittanut.
      Ja Tsingis Khaani.
      minusta se on ihmeellistä liikuttava a yms
      mutta he tahtoikin vain vahingoitta sieluni
      ( en usko ett hän on mitään hyvää )
      juuri tuo ett yht äkkiä hyökkää pilkaten näkynä
      nauttii siitä että sain nukuttu aq 2 h monena yönä peräkkäin
      eivät koskaan ole atom murt osa sieluani.


      olin todel suuri sieluna ilmeisesti
      koska en ollut niin ylhäinen
      kaikki ylhäiset painettiina las
      tai he meni alas kun ihmiset olikin niin vahvoja opiskeltuaan
      peruskoulussa kaikki
      jotains ellaista en tiedä
      Ilmi kävi
      viimeksi olis e ajatus että esim se kuningatar jonk tiedän oli tyhmä
      että kansa tahtoi valita tyhmiä etteivät joudu kadehtimaan heitä.

      Voisin näyttää niistä 1600 l Holy Roman joita olen tutkinut,
      mitä eri muotokuvista ilmentyy.
      ( mutta hän oli hyvä varmaan jos oli epä älyllinen
      Minä toivfoisine t hyviä olivat ja ett olin heitä
      mut en jaksa tätä et ei nukkumapaikkaa
      eikä ole korvattavissa se univelka.

      ( niin en tahdo tuollaisilla nimityksillä loukata
      mutat en tahdo sopuakaan en tahdo elää heidän kanss a jotk ei antneet nukkua vuosiin
      sen perään että raiskauttivat
      ja siinä missä vielä tunsin jotain
      että silmäni rumentuneet
      kun vain pari tuntia voinut nukkua
      ja kaiken sen unen ajan he antaneet pahojen ihmisten tahtoa pahaa

      ja en suostu että tätä käytettäisiin hyvälksi
      en uhraudu heidän eteen
      sanoa vitunkantajaksi
      jos on raiskattu 20 vuotta
      tuhansia kertoja
      että olisinj m8itättömämpi
      900 vittua nainutta Salomoa Jeesusta
      ( Amma äiti Amma oli Saban kuningatar
      siinäkin näkee että se että yhtyi sellaiseen joka nai jatkuvasti
      900 reikää että sellainen halaa inhottavia vieraita kehoja
      ja minulel kerrottiine ttä se ei ollut seksuallisesti puhdasta
      että hänel saattoiolal alapää energioita siinä
      en ymmärtänyt sitä mitään mutta niin kerrottiin
      ( ai sellaisten lähelle ei saa mennä jotka ovat seks kehittymättömiä

      siitä voinut johtua se tyhjästä ilmasta raiskaaminen ehkä
      ja asuntoja ei Amma ole järjestänyt täällä missä
      vaikka vahingoittui pahoin sielu
      Olin Ammaa ylhäisempi minulle kerrottiin.
      ( Amma oli Bessie Smith edellisessä elämässä. )
      Minä rukoilen että Jumala lakkautta itsensä.
      jos vanheneminenon niin raakaa

      oli aivan turhaa elää
      nuoruus jos se päättyy rumentumiseen naaman
      Olisi parempi kun ei olisi luonut mitään.
      koko aika oli häpäisyä ja kidutusta

      Antoi menestyä Toni W n ym jotka ei jakaneet menestystään
      ei pelastaneet luokseen.

    • Niin tahdon oikeasti että lakkautetaan olemasta se sielu joka tunkeutui yksityisyyttäni loukkaamaan.
      kuten se Roxana äsken yhtäkkiä ilmaisi että tiesi mit kirjoitan ja hyökkäsi

      toivon että Jumala lakkautta aluomistyönsä.

      kunluin mitä olenkirjoittanut se oli ihan korkeatasoista
      mut kukaan ei ole välittänyt
      nyt he haluaa vaan nautiskella sillä e nuo muutamat viime yöt
      en tiennyt että niin vähän voi nukkua olematta väsynyt.

      minulla ei ole kuin teltta
      jos sinä hirveästi rakastat jeesusta
      niin anna minulle Helskini seudulla talo.
      rivitaloa esim katsoin se olisi hyvä.
      saatan ehkä olla se Jeesus. niinkin sanottiin että olin tärkeä osa sitä
      Jeesusta. En tiedä miksi hän ei voinut antaa paikkaa asua.
      jouduin ensin Evan pojan luo häväistäväksi
      Ismokin luultavasti on Evan poika
      joka vahingoitti

      ehk hänet annettiin aviomieheksi siksi että vahingoittaisi tätä sielua.
      1800 luvulla.
      nii ei he sit välitä evasta jos se ei maailmass aole enää että se on se suurin kuns e on se ensimmäinen ja alku
      sitten he haluu menestyy jotenkimuuten

      Jeesus nyt kai on syntynyt budhalaiseen maailmaan.
      Voi olla että Buddhakin oli joka syntyi kristinuskossa uudestaan, yhä,
      että kukaan ei ole sinen taivaaseen tai nirvanaan päässyt lopullisesti.

      no ei häntä tarvits e lakkautta asieluna, Roxanaa
      koin hetken niin jyrkästi.. ei hän minua häiritse.
      ( Jeesus ilmaisi että hän on niin "alhaalla" ? että on kai joku yksinkertainen
      ihminen ties vaikak siivous alalla.
      Anna, Neitsyt Marian äiti oli toimistotöissä, eikä ehk uskonut Jumalaan erityisesti ?
      ja hänelle tuli reuma .
      ei minua enää suututa.
      enkä jaksa ajatella lakkaamista ( se on epä inhimillistä )
      Menen juomaan kahvia ja kakunpalan ?

    • henki sanoi että he ei tiedä mitä on olla ylhäällä.. tavalliset ihmiset
      tietysti he ei tiedä..

      ( olen oppinut että jos on ylhäinen väsyttää, jos ei ole nukknut
      esim 6 h unta alkoi varmaan väsyttää päivällä.. pitäisi nukkua 9 h.
      Nyt ei väsyttänyt kun nukuin viime päivinä
      6 h, sitten 2 h , ja 3 h
      jos nautit siitä se on sinun tulevaisuus ett sinulle ehkä tehdään että kerrotaan et olet ammaa ylhäisempi tai jotain vastaavaa
      ja ei anneta mitään ihmisuhdetta eikä paikkaa missä nukkua

      Raiskaaja ei vaan ole mitään. Niine i taida Jeesus olla koska hänetsä ilmeni se, että hän jopa tahtoi raiskattavan.
      Samoin Eva. sitten se Raamattu taitaa olla arvoton.
      minä päädyin 20 v raiskattuna siihen että tahdoin ett sen raiskaajan sielu lakkautetaan olemasta.
      En tiedä miksi Jumala on niin julma.
      ett antoi aina uudestaan tehdä sen mistä syntyi se tunne, kokemus.
      Jos lakkautan jonkun sielun kokonaan. Raiskauksess aon juuri se tunne että ei voi sietää sitä ( se on lievästi sanottu
      ettei voi sietää.. se on totaalista ja absoluuttista
      niin jos lakkautetaan olemasta se sielu
      ja siten koin absoluuttisesti että se mieshenklö jok koski
      että se lakkautetaan olemasta.
      Jumala tekee sen.
      lakkauttaa sen henkilön sielun.
      voihan se olla että tämä ons ellainen peli tämä eläm'ä.
      On 700 miljardia aurinkoa kuulemma
      Miksi olisi sielu ikuinen
      ihminen on vain tehnyt olettamuksen että sielu on ikuinen.
      Tämä planeetta epäonnistui , ehkä joku muu onnistuu.

      minä lähden syömään sen kakun palan. Jos on kahvila auki.

    • Niin minä tahdon lakata olemasta sieluna
      jos on niin että Jumala antoi huijata tuhannet vuodet.
      esim että antoi Eevan ja Adamin vanhan testamentin

      minä teit tiedän esim Moses ei ole mitään koska hänon isäni.

      niin kirjoitin epä selvästi..
      ( ja olen ollut Mooseksen äiti !mut
      minä siis ehkä en ole ylhäisimpiä..
      kuten Mooses oli tavallisten ihmisten lapsi
      ja Farao pelasti hänet joesta ja kasvatti.
      hän miellytti kansaa.
      (hän sanoi myös monesti että ei osaa puhua hyvin
      Raamatuss a lukee.

      niin en ollut ylhäinen siten että kuuluisa nimi
      tai titteli ilmeisesti.
      vaan olin esim Davidin perheessä hänen siskon tytär .
      Jonka nimeä siis ei tiedetä.
      Ja Jeesusken aikaan olin jotain Annaan liittyvää,
      ehkä hänen sisko tai hänen toinen tytär.
      ( Siis Neitsyt Marian äidin.
      Mutat arvelen että tERHI kOKKONEN OLI nEITSYT mARIA.
      ( VIIMEISIMMÄSSÄ jEESUS ELOKUVASSA
      JONKA ITKIN ALUSTA LOPPUUN
      OLI tERHIN NÄKÖINEN PÄÄ OSASSA.
      eRÄÄN HÄNEN ELÄMÄN LÖYSIN.
      meni vahingoss a isoksi teksti.
      Niin yhden Terhin elämän, 1600 luvulla.
      Silloinkin he olivat ylhäisiä maailmassa.

      Millainen oli muu maailma? Jos oli herttuatar Holy Roman Imperium,
      pohjoismaiss a oli tuskin elämää..
      jossain Seurasaaressa näytettiin asumus jossa ei ollt ikkunoita..

      ikkuanlasit keksittiin 1700 luvulla
      ( ja silti minule ei annettu mitään?
      paikka anukkuakaan.
      avuttoman näköisiähännuo rakentuvat kerrostalot ovat
      kolo kolon vieressä..

      löytyisikö edes poika ystävä?
      ja saisi nukkua 9 h. ( aion nukkua. ) ja enemmän
      kokounivelan.

      (nyt voitaisi heti lähteä Lutherin luo. Hän odottai minua ehkä maanantaina .
      en voi ollakahden kanssaan
      joku jonk kans hän vois rupatella olisi hyvä.
      ja jos olisi vaikka asuntoauto
      missä saisi nukkua
      ja te voisitt nukkua sisällä talossa.
      Hän tarjosi hänen huoneen alakerta a minull
      En nuku kuuron alapuolella
      Hän ei osaa olla vammainen joka on nyt.
      että olisi nöyrä, että on vajavainen kuulovammaisena.
      ei ole yhtään vaan pyrkii olemaan täydellinen henkilö vaikka kuuro.
      On ihan törkeätä vaatia nukkumaan kuuron alapuolella.
      kun Evan kanss aoltiin kylässä
      löytyi Evalle sänky !! ja oma huone.
      minäkinnukuin aina siel yläkerrassa tietysti.
      oli huone.

    • Olin ylhäinen intim elämässä. oli se autuas rakkaus elämä.
      Kuulemma sitä ei olekaan niilläjotka hyvin ylhäisiä esim juuri nimetyt herttuatatret
      ja joiden nimestäkin kuului korkeista kirjaimista
      Elisabeth esim
      Eeleonora Erdmuthe monta yläpituutta.
      ( yleensä keillään ei ilm ollut rakakus elämä korkea ja autuas )

      nii minä olin matala niminen
      (kuten Maria
      olin turkkilaisena muslimina Ameera
      Siell kuulem oli rakkaus elämä korkea autuas
      rakkaus
      ja että nyt monet jotka olivat ylhäisiä sie3llä
      Mihrimah nimeltään ovatkin meeri nimeltään täällä ja
      heil yrit olla sitä intim elämää mitä ei
      ollut niin ylhäisinä

      (olin Ameerah Humasahin ja GrandVizir
      Pasa lala kara Mustafan
      joka oli Spede. !!
      heidän tytär.

      en ole varma nimestä. s eluki jossain Geni sukutaulussa että Humasahilla ja
      Mustafalla ( he olivat puolisot ) oli kolme tytärtä
      Yasmin, Kaya ja Amira.
      heistä ei kerrottu mitään.
      Niin Olin Suleima Suuren lapsen lapsi.

    • Anonyymi

      Höperö

    • Minun pitäisi löytää ihmisuhde. Pyydän rukoilen että Jumala on luonut jonkun

      Nyt oli kun menin syöm mansik kakunpalan ja kahvin, unohdin kännykän lataukseen kirjastoon. Menin ostamaan herätyskellon, ( aiemmin valvoin yön että sain kännykän aamulla varmasti ) kun pari kert olen jättänyt
      ( ja ostin vihon, pienen 50 c maksavan johon kirjoitan tästä lä'htien jos teen jot tuollaista ( ja pidän vihon tässä vieres et lähties näen ja muistan )

      Ostin kaksi herätyskelloa, laitoin aikaan toisen Sellon ison seinäkellon edessä,
      kokeilin herättääkö se
      ( viimeksi kunostin hukkasin sen ohjeet.. enk osannut enää käyttää sitä.. )
      ja ostin toisenkinherätyskellon että varmasti toimii niin uskalsinnukkua
      ja tuntuu että se alka a toimia , ett nukahdan illalla ja alan nuk 9 h.
      nyt kyll en vieläkään. Heräsin uneen yöllä ja olin huolissani,
      ett mitä unet ovat . ( kun niissä ei ole oma itsensä. )
      siinä meni par h hukkaan.

      Jumala on luonut ihmisen? minulle sopivan?
      olipaljon fiilist aamulla täs kirjasto ympäristössä
      oli kultainen auto jossa mietin sinne mahtuisi nukkumaan
      Voisin tehdä video tubetus näyttää sen
      mutta jos ei ole mitään ihmisuhdetta en oik jaksaisi että tunnistaisi ihmiset
      J asitten löytyi Jeesusken kuva
      odottaessa et pääsen hakem kännykän
      Oli taidetta taide hyvä
      ja muitakintadeteoksia menin katsomaan

      ( ensinnäkyllä ne pakettiautot
      oli ideaet noiss avoisi tuoss anukkua että vuokraa paku voisi pitää yhdessä autoista ilmapatjoja, kesäll ei tarvitsiis paljonmuuta,
      ja autoissa voisi nukkua
      Niin. Ihana apila nurmikko, ja näytti kuin olisi pari konttia jotka maalattu seinät värikkäiksi,
      ne voisi olla myös siellä nurmikolla, missä saisi nukkua., ja oli koju jokin some kissa emoji? idea Siellä voisi nukkua jos mittaisi miten mahtuisi patja sinne

      mutta kun tuollaista ei ehkä voida tehdä täällä pitäis olla valvojat ja virallista
      niin minä tahdon tehdä .
      Sattuisiko sillä poika ystävällä olemaan maata? Jos on luotu se oikea.
      ( oli niin paljonfiilistä lkaikkeen siihen
      ja kännykänsaaminen antoi voimia mutta sitten
      katsoin tuon ed videon missä Suleima. ( ajattelinulkona että Salomo ja Suleima
      olivat saman sielun inkarnaatioita ) vid lopul siihen tulee seuraavsta pieni neliö
      ja mietin he on sekottaneet muotokuvat ei tuo ole Hurrem Roxana..
      menin katsom Roxanan muotokuvia.. että mikä setoinen on...
      sitten vasta älysin että Suleimalla oli Mahidevra kin, toinen vaimo.
      että hänellekin oli runo.
      Katselin Joelin mus videoita.. hän oli Suleiman näköinen, mtta videolla
      en sitä havaitse niin varmasti en ole varmasiitä
      tuossa hän on budhalais naamion kanssa
      ja hän taita a olla syntynyt budhalaiseen maailmaan, ja Spede on häntä ennen
      ehkä siellä myös Luin Spedestä kirjaa...…. Spede siivutti pullan aina, luin..
      ( ja mietin söikö oikeasti vahingossa Mustin murkinaa pötkön. )

      katsoin ne kuvani joist laitoin linkin tai videopätkät..
      ne ei ole mikään kokonaisuus Minusta olis kiva noita tehdä
      niin tarvitsen ihmisuhteen
      ja
      kun pitää selvittää se ( koska ne kuulemma voi kaikki nähdä jos laitan linkin niin en laita siinä on yksi kuva jota en ole pistänyt sinne
      en kä tahdo olevan siellä yms
      Eikö Hyvä Jumala olisi luonut ihmisu8hteen? ihmisen
      sopivan?
      ( pitääselvittää että olen mennyt arcadekuvaan
      ja minusta ihan kiva tehdä se
      jos on joku ihminen
      eli on
      koska pitää selvittää
      muuten se on paha asia sitten siin voiolla jotain hyvää
      kun jaksaa selvittää
      se eiole kiva.. mutta se pitää tehdä.
      Joten joku ihminen on luotu
      esimerkiksi siksi.

      yksi asia
      piti sanoa että se arcadekuva ( joak siis kuin missien alusvaatekuvat
      ylä ja alapää peitetty, ( mutta silti kaik nuoret alkaa käyttää v alkuisi asano0ja lähettyvilläni
      vaikak en kestä sitä en kestäs ellaista raakuutta
      eli tuonut raakojen naisten huorien ehkä pahoja henkiä
      se kuva asia

      niin, se Arcadekuva oli , ( luin löysin tiedon )
      4 centtimetriä kertaa 4 centtimetriä kokoinen.

      eliniin pieni. voiisn piirtää sen tähän ?
      Se tyttö ei tiennyt että voisi kopioida ei ollut 1928 kopiolaitteita?
      !...…………………………………..
      ! ! Internetistä ei ollut tietoa tietysti.
      ! ! mutta nykyäänkin tytöt poseeranneet sellaisissa kuviss
      ! ! ( en ymmärr siitä mitään miten he voivat
      ! ! ( sehän on vain kuvottavaa ja häpäisevää
      ! ! ja ala arvoista Ilmeisesti kysymys on
      ! ! että sellainen tyttö ei tiedä' mitä se intim elämä on.
      !...…………………………………!.... Jos hän ei ymmärrä siitä mitään.

    • Hippos lehteä selasin, j a oli kuvattu tamman synnytys. Tiedot ol hyviä jos kasvattaisi varsan. Mutta näytti että synnytystien piti venyä niin ison varsan takia,
      ja ajattelin että itse en ruokkisi tammaa niin että noin iso varsa.
      Ennen ei ollut väkirehuja.. Jos söisi vain ruohoa niin kuin villihevoset.

      ( toistakin hevos kuvaa katsoin, tammaa ja varsaa, ja tamman takapuolessa näkyi vieläkin kipu, vaikka varsa oli aika iso. ( synnytyksestä aikaa )
      Voiko olla mahdollista että ruokittaisiin liikaa kaikenlaisilla väkirehuilla.
      Villihevoset söi vain ruohoa.

    • ja oli cowboy ratsastajan hevosen kuvia, sen jaloissa näkyi väsymys.
      Sitä olen aiemminkin nähnyt, ratsujen jalat liian väsyneet.
      ( tässä tulee mieleen jos en saanut nukuttua kun Tapiolan ratsastuskoulu melko lähellä, jos ponit siellä ei mahdu nukkumaan kyljellään. ?
      Mahtuuko hevoset nukkumaan karsinoissa? Lapsena se ei tullut mieleenkään koskaan hetkeäkään, nyt myöhemminolen miettinyt että mahtuivatko ponit nukkumaan kyljellään?
      ( ehkä myös en kestänyt että cityketut ja kanit niillä hirveää elämää.
      ( ne eiole jäniksiä vaan kesykaneja.
      Pitäisi perustaa "seurakunta" joka huolehtisi niistä.
      Ottaisi selvää mistä pitää huolehtia.
      ( talvella kun oli lumi mistä ne sai ruokaa? kesykanit ja miten kestivät kylmää?
      Koetin niille laittaa toissatalvena leipää kaalia omenia ne söi ( aina söivät kaiken )
      Viime talvena en ollut siellä ja eläm oli vaikea a kokoajan ja rahaa ei ollut.
      (poika kaveri vois olla jonka kanssa
      ( kannattaisi heti tutustua ett olisi aikaa olla rauhassa eikä heti tarvitse perustaa
      kesykanien hoito seurakuntaa.
      Ja huomasin nyt että kanit liikkui taas oudon hitaasti, vaivalloisesti,
      sitten kun satoi, sen jälkeen ( näin ehkä 10 kin kania matkalla
      ( kun ruokin kettua ne tulivat esille ( tänään näin yhden jäniksen ..)
      ni sateen jälkeen ne laukkasi vaivattomasti.

      Kunoli uutinen Vantaalta että citykaneja oli kuollut kouristuksiin,
      se saattaa olla, alue oli se missä asuin pari vuotat sitten
      ja vuokranntaja joka oli hyväntekeväisyyttä harjoittava, otti paljon ihmisiä sinne asumaan, antoi asunnon,
      näytti ensimmäiseksi miten olivat laittaneet a, b, c niink "rappujen " kirjaimet,
      kun oli toisessa rakennuksessa monta asuntoa, alivuokralaisia.
      Hänellä oli pihalla suihkulähde, vesiallas mistä varmaan sen seudun eläimet sai veden. Kun hän lähti vanhainkotiin, ja myivät talon, jos ne kanit eivät saaneet vettä.
      Olen usein ajatellut että lintujen juotto allas saisi olla monessa paikassa linnuille?
      Kerran aioin hakea Tokmannilta ku olin nähnyt siellä,
      mutta ne olivat loppuneet. Ei ollut myynnissä enää.
      Minul niin vähän rahaa

      ja kun olen TÄYSIN yksin
      minul ei ole yhtäkään nimeä puhelimessa kenelle mitään syytä soittaa,
      eikä kukaan ole soittanut minulle, ei ole mitään ihmisuhdetta.
      syön lohdukseni
      nytkin olin" tull hulluksi" kun pyhäpäivä eikä saa mennä ostamaan ruokaa.
      Pyhäpäiv'nähän ei saisi tehdä työtä. Koetan kunnioit sitä enk käy kaupassa sunnuntaisin.
      Olen nyt iltaisin ostanut ajatellut ett on pyhäpäivän ilta.

      Olen monesti ajatellut paikkaa jossa voisi viettää pyhäpäivän.
      Mut minul ei ole ollut mitään ihmistä eikä mitään paikkaa missä olla pyhäpäivä niin olen ollut kirjastossa.
      ( näin yhden talon missä ikkunat suljettu laudoin
      ajaess bussilla )
      Jos sen saisi. Muttatarvitsisin sen oikean eikä ajatel ensimmäiseksi jotain suurta joukkoa. ( siis jonka Jumala luonut
      sen oikean. Selibaatissa eläntietysti elämän loppuun.

      Espoo ei ole loputtoman iso voihan kaikkien seutujen kaneja ja kettuja
      auttaa. ja lintuja.
      ( kun annoin linnuille ikkunalaudalla leipää ne söi lopuuttomasti.
      mutta melu oli hirveä kun ne pyysi lisää.
      Heitin leipiä oliko kolme paahtoleipää ja kolme sämpylää pihanurmikolle ja varpus joukkio söi ne kaikki hetkessä.
      Kun asvaltti peittää kaiken onko siellä tarpeeksi hyönteisiä
      nurmikoilla yms. Yhtä varpusta toinen ruokki, antoi leipä paloja suuhun sille.

    • Nytperustetaan maatila. Saanko sinun maille tehdä kasvimaan ?

      Sinut on luotu
      Sinulla on maata. ? Joillainon vaikka sata hehtaaria metsää ja he voi antaa minulle siitä vaikka hehtaarin.
      eläm pitääolla onnellista kristusk perustalle
      olin Mooseksen perhettä,
      Davidin perhettä,
      Jeesuksen sukulainen

      Lehdessä luki jostain sa avielä mökkejä... joupäiväs itten.
      ja mökkien vuokra oli jotain 1000 e viikonloppu

      välittäisiköjoku mikä onsitäkristinuskoa.
      Mutta onko Jeesusu ja Eeva josta syntyy tämä

      että
      näin kioskilla kahvilla kirjoittelin ( laitoin ylös Hevosurheilun
      osoitteen kysyn toukokuunnumerosta kun ravuri hevosel la tummanruunikon näköisellä vaalea varsa, silmäkin vaalea? albino varsa?

      minulvoisolla fiilistä kasvattaa hevosvarsa
      täs ei nyt ole oike ahenki kun en voi joka paikas sitä tehdä teidän parvekkeella tai
      jossain lahdessa tai
      jossain on se oike apaikka Lahden kaupungis en ainakaan viihtynyt
      kirjoitan hevoskirjan sieltä.

      niin siis kun kirjoittelin näin taas käsialastani sen studion hengen
      ( ja joku huora paholainen ( KEHITTYMÄTÖN ihminen
      kehittymätön nainen
      sellaisi anäkynyt joskus valokuvissa
      esim ulkomaiden lehdissä enemmänkin
      ihan tyhjä
      ihan kaamea energia. Just jossain lehdessä tai kirjassa, oli kauniit vahvan näköisetkinkasvot
      mutta kehon energia..
      siis kokemattoman
      sielun
      minullaonoikeus kehittyneenä sieluna
      vaadin että ei vahingoiteta
      ei käyttää voi erehdystä ( jota jostain syystä lukemattomat tytöt tekee )

      ei saa sen erehdyksen takia

      jos joku vahingoittunut fyysisesti ei sitä käytetä kokoajan sen sielun vaurioittamiseen lisää
      nyt tuntuu
      mutta tässä muistan että pitää ottaa kuva niistä kuvista
      kun se on aiemman elämän kuvani tahdon itse pitää sen
      näen kehon jossa elin

      yksi asian on;; että ne missit bikineissä tai alusvaatteissa
      kukaan ei luule että heihin voisi koskea
      ei luule että Sofia Belorfiin voisi koskea

      tässä on kylläpieni osa asioista.
      Illalal oli jaaamulla oli että jonkun jokinakti laietttiintuntumana sisälläni
      vaimeasti. ja amaulaloli että Krisna tahtoi kannatta asitä raiskausta
      ett hänel ei ole mitäänjos ei hänel ole nussivaa ihmistä
      ( s emusiikki Krisnalle onsitä nussinta musiikkia
      siinä on se kiihdytys ja kliimaksi ja hurmio henki )
      hänel ei kuulema ole muuta
      kuin se akti korkealla tasolla jolloin se siis kestää kauan

      se on naiselle enemmänkin se autuus mies tuntee ja kokee vähemmän
      minulle kerrottu
      ( löysin tutkimus tuloksenkin että naisella hermokimppuja 800
      lantion alueella
      ja miehellä 400.

      Mies ei ilmeisesti ymärrä ei Jeesus ( Kristus ) eikä Krisna mitä nainen kokee.

      siihen riitti yksi hetki yksi sekunti
      mutta jouduinkokemaan sen toistuvasti sen absoluuttisen tunteen
      ) hän ei ymmärrä millään että sä et tee sitä enää ikinä

      sanoi tuo eräs sielu Jeesuksesta
      Jeesus oli raakalainen, Salomo joka nussi 900 reikää.
      hän on oikeasti raakalainen.
      Parrakas on yleensäkin raaka.
      Kun hänet vedetty alas alkutekijöilleen
      hän oli juuri joka ehdotti mille vaan naiselle joka luokseen meni
      sänkyyn menemistä
      minulle ehdotti kysyi että tahdonko
      sukupuoliyhdynnä'n, että " se toimii hyvi8n, kun pistän sen toimimaan " viittasi etumukseensa
      oli juuri ollut tytön kanssa sängyssä,
      ( hänel oli siellä kaveri, tyttö ja lähdinulos kävelem ett saiis olla ikäisensä kanss a rauhassa, niin he olikin menneet sänkyyn. En ollut tuomitseva yms
      eihän se minulle kuulu. Kysyin ovatko aiemmin tehneet sen, kerran olivat.
      Hän oli vaan alasti siel pedissä. ( en nähnyt sitä etumusta onneksi koskaan

      eilen just oli kirjastossa kirja valokuvaajan kuvia siel oli ehkä että koko pitkä pötkö näkyi kun joku pissaamassa oli
      näin sek murto osan enkä ollut varma en ole varma oliko oikeasti alastomana
      se elin.
      Joelissa en joutunut näkemään.
      Kerran kun kaverinsa tulivat hakem häntä ulos hän vaihtoi vaatteita,
      ja teki sen niin ( hilpeästi ja ilkikurisena ) että pudotti yhtäkkiä farkut jalastaan,
      ( uhkaava tai ahdisteleva hän ei tietenkään ollut lainkaan ei raiskauksen uhkaa. )



      olen kokenut ne voimakkaat tunteet
      tuhansien vuosien kehityksen perustalta
      Jumala tietää että vaadin ja uskon ja luotan Jumala
      pitää niistä¨kiinni

      minust aei tehdä mitään 900 reiän salomo
      ( minua raiskarttiin tuhansia kertoja 20 v aikana
      koen raiskaukseksi että jonkun akti toisinnettiin
      rekonstruoitiin
      ( vaimeasti ) sisälleni ja samanaikaisesti ilmennettiin jonkun naisen seuraavan toimitusta

      sen pyrkimys oli esim että HÄN tuntisi enemmän
      että hän tietäisi mitä se intim elämä on enemmän kuin minä

      minä tunsin kaikki ahdistuksen tuskan sadismin
      ( nyt tuli mielene sitä naista jolta varastettiin kotivideo,
      oli joskus jossain vaiheess

      jolloin minunkin elämä helvettiä
      ihmiset oli pahoja pidettiin selvännä

    • Katsoin kenestä se oli josta kuvattu
      en kä ymmärrä mitään kuvista
      jos Mike Monroe oli Krisna niin Pamela Andersson on samannäköinen.
      En
      löytänyt kuvaa jossa näkyisi että välitti siitä että hänestä nähty filmi
      ett olis välittänyt. ( luki että luopui taistelusta oikeudessa koska odotti 7 llä kuulla lasta. ) ja luki että he ei saaneet dollariakaan siitä filmistä.

      ( se oli täysin mahdoton asia se, että oliis ottanut rahaa
      tuska on ylitse sietokyvyn jos hänestä jot filmattu
      jne
      ( äsken ajatus ( ja jokin s anoi että en tiedä miten heikkoja tai kyvyttömiä he on
      ihmiset yleensä? )
      ja että nyt se tehty minulle ? eli ei ole aivoissa tunteet
      aivojen tunne alueet eivät toimi
      Jos hän on syntynyt sellaisena? että aivojen tunne alue ei toimi. ?

      se asia tuli eteen että hänestä henki vain että olen joku vajaa
      ( että hänolis korkeammal henkisesti ymmärsin niin
      ja ajattelin että tuollainenhuora!! aivan hirviö
      joka kuvass a tarjoaa seksiä vartalolla
      ja ei piittaa ei reagoi mitenkään että kotivideo viety ei näy yhdenkään kuvan kasvoissa.
      ( minulla oli sellainenkäsitys että hän ei kestänyt sitä henkisesti ) Luulin niin.

      Minä tiedän vaan sen että sitä ei voi kestää. minul oli normaalit tunteet
      siis tunteet aivoissa..
      siitäkö on kyse??
      minulla oli aivoissa tunteet.
      Tiedän miten hirvittävät tuskan tunteet sadismin
      ylitse inhimillisen sietokyvyn rajojen
      koska luulin että joku tuonut salakuuntelulaitteen kotiini,
      ja sitten myöhemmin epäilin että salakuvaus laitteen.

      kaikki ihmiset olivat herkempiä ja voimakas tunteisempia
      ( jos tv ssä haastateltiin raiskauksen uhria
      kasvot peitettiin
      ääni muunnettiin

      Oli ja on täysin mahdotonta se mitä näkyi sitten myöhemmin
      että joku kertoi lehtijutussa raiskauksesta, kuvansa kanssa.
      Oli haastattelu naisen kuva, että hänet raiskannut kolme miestä.

      Kun oli tunteet.. oikeita tunteita oli, kun luin kertomust a jonkun raiskatun
      ja hän kertoi miten koki, että piti hirvittävänä että olisi tappanut sen raiskaajan
      raiskauksen aikana ,
      siis se on osa väkivaltaa

      että on tuhansia vuosia ollut väkivallaton mieleltään
      ja on tietoinen että seuraa pahaa seuraa
      hengen vaara ja uhka ja terveyden uhka jos on väkivaltainen

      siksi vaadin sitä mitä tarvitsen
      että se henki taiu olento ei pääse ksokemana sukupuolielimiini,
      ksoka sen koskemisen aikana
      ( esim tänään tänne kävellessä
      ja nähdessä näkyä naisesta joka seurasi sitä raiskaamista
      henkenä tahdoin upottaa hänen naaman happoon
      mutat tuollaisen kuvitteleminen ei lohduta yhtään
      Olen mielessäni tappanut ja murskannut kaikin keinoin sen joka koski sukup elimiin tai sen joka vakoili sitä oli tietoinen ilmeili raiskauksen aikana
      seurasi tapahtumaa ( tänäänkin ajattelin että sehän kuolisi sekunninmurto osassa
      siihenkin että painaa pään happoon kuolisi heti
      että enkö millään osaa a kuvitella kymmeniä vuosia jatkuvaa kidutusta sekunnista toiseen, en osaa
      Ajattelin Jumala osaa ( se siitä sitten ( rukoilin taas että Jumala teke e tyhjäkssi ne väkivallan ajatukset ja niiden seuraukset
      ( se luki Ihmeiden oppikurssissa
      ( ja se lohdutti että niin voi tehdä )
      Rukoilen vähän väliä että ketään EI vaurioiteta ajatukseni takia.
      Olen rukoillut.
      Kahvi on pahaa.. !! olen ostanut ruokaa lohdukseni...
      Pitäis tarkista a onko raha a tilillä minkä verran.

    • Eli vastaan aina siihen että koskee sukupuolielimiin murskaamalla mielessäni sen henkilön toden teolla
      joka sen teki. Olen tehnyt niin 20 vuotta.
      en koskaan ole lehmä jota voisi koskea.
      ( olen päätynyt siihen että sen henkilön sielu lakkautetaan olemasta.
      Minulla on oikeus valita aviopuolisoni. Sukupuolielimiin ei voi koskea.
      Niin sanoin että se on osa väkivaltaa että pakotetaan sielu joka ollut tuhansia vuosia väkivallaton mielessäänkin
      kuten henkisenä sieluna täytyy olla, pakotetaan ajattelemaan väkivaltaa,
      se on , oli todella hirvittävä väkivalta

      tehdä sellaiselle joka tiedostaa että se muodostaa hengen vaaran
      Koen heidät murhaajiksi kiduttajiksi
      jotka ei auttaneet minua olemaan turvassa ne Toni W Ismo Alanko yms
      joilta hain apua
      pyysin heitä nostamaan minut turvaan heidän seuraan
      siis nostamaan siihen kunniaan missä he olivat
      pyysin
      tämänb krist uskon perustajan ja valaistuneenh
      mutat he vain käytti hyväksi minun kristinuskoa
      omana menestykseensä itsekkäästi
      ja vittujen kateellisten energiat ja henget vahingoittivat
      niinpahoin et niil vitunkantajil ei ole ejnää kadehdittavaa
      tässä sieluss ajoka oli heitä paljon ylhäisempi
      ja he maksavat sen kaiken
      kalliisti
      Jumala sen vain voi tehdä. Kun tuhottu tuhansia vuosia kehittyneen sielu.
      He ei rakenna sen perustalle. Minä en siinä voi tehdä mitään.
      Olen ehk vähän kuin Eeva etten edes tajua mitään
      voin vaikka mennä poimimana mansikoita ja ansaita 500 euroa.
      vaikak minun kristinuskon perustalta syntynyt
      "tee toisille mitä itsellesi tahdottaisit tehtävän " periaate sosiaaliturva ym maailma yhteiskunta jakaa 8 miljoonaa pyöräilyn
      ja kävelemisen edistämiseen
      ja minun pitää 400 lla eurolla selvitä
      ja asunnottomana
      (minä en tapa ketään enkä vahingoita
      ja olen tyytyväinen että olen aina perunut ne väkival ajatukset rukoillut että Jumala ei anna vahingoittaa takiani ajatukseni takia
      eikä siten kuten mielessäni kuvittelin raiskauksen aikana.
      että minusta ei voi tehdä surmaajaa.

    • Selin on kyllä hauska höppänä. joka ei ymmärrä mitään naisen kirjoittamasta viestistä. Ei ymmärtänyt mitä siinä sanotaan. Minun piti selittää hänelle naisen järjenjuoksua.

    • Hän ei ole koskaan rakastanut ketään. Eiole kokenut rakkautta. Vaadin että hän, kun tiedän joka ehkä on parisielunsa
      ( onjoka oli Elisabeth 1600 luvulla Kuningatar Englannissa )
      ja jonka puh numeron sain
      ja sain annettua hänelle, pyysin monta kertaa nyt että soittaa hänelle.

    • Tietoisku: Elizabeth of York
      Tunnettu : Englannin kuningatar, äiti Henrik VIII
      Syntynyt : 11 helmikuu 1466 Lontoossa, Englannissa
      Vanhemmat : Edward IV ja Elizabeth Woodville
      Kuollut : Helmikuu 11, 1503 Lontoossa, Englannissa
      Koulutus : Koulutettu palatsissa tulevaisuuden kuningatar


      Ancestrysta löytyi tytär Margaret.
      Margaret Wilkinson family tree
      Parents
      Thomas Of Darrington Yorkshire Wilkinson
      1414 - 1490
      Lady Mary Plantagenet, Duchess Of York
      1449 - 1491
      Children
      Alice Savile
      1487 - 1


      Minä olin Edward IV n isän tytär
      siis puolisisko
      jotkut tuolla arvelee että äiti oli Kuningatarmutta
      muistin sen että veimme sen Edmund Of Yorkin kanssa
      jokaon Ville Valo kukkia Cecily kuningattarelle, kohti siiloa pyöreää, tietä pitkin hiekkatie keskellä niittyjä, ja vartiomies ratsasti edellämme, hevosen takapuolen muistan ja guard in rauhallisuuden.
      Minusta ei tuntunut että Cesily olisi äiti.
      En kestänyt Edmundinkuolemaa. ? oli paljonitkua. 17 vuotiaana kuoli
      taistelukentällä kuten lauluissaan on se veri
      ja sitten rakastuin Rikhardiin? veljeen. Niin minunkin veli puoliveli. ?
      Jos nimi pyyhittiin pois siksi..
      Ei sitä mainita kuin sukutauluissa. ? He tietää oli Plantagenet of York,
      Niinminäolin äiti Rikhardin salaperäisten lasten äiti
      salaperäinen.
      nyt pitää olla poik ystävä joka pitää arvossa aina
      koska olimme he
      Tarjoa a ruuan, syödään elokuvia katsellaan historiallisia
      mennään kävelylle puutarhoihin
      päätetään et olemme arvokkaita , kun olemme
      yms.


      https://www.genealogieonline.nl/family-tree-beers/P1436.php

      Lady Mary Plantagenet, Duchess of York
      ± 1449-± 1491
      Vanhemmat;
      Richard York Plantagenet Kuningas
      1411-1460
      Cecily Neville Plantagenet
      1415-1495

      (1) 1467
      aviomies Thomas Roland Wilkenson
      1445-1478
      aviomiehen isä ? Sir Thomas Wilkenson, Duke of York
      1420-± 1478
      ja tuossa eritavalla kirjoitettu tuo aviomies siis siihen lisätty Sir.
      Sir Thomas Roland Wilkenson Wilkinson
      1445-1478
      Ja tuossa on poika
      Sir William Wilkinson, Duke of York
      1475-1526

      Tuolla on taas kirjoitettu Genissä
      Mary Wilkinson (N.N.)
      Birthdate:
      1449
      Birthplace:
      London, Greater London, England (United Kingdom)
      Death:
      1491 (41-42)
      London, Greater London, England (United Kingdom)
      Immediate Family:
      Wife of Sir Thomas Wilkinson
      Mother of Roger Wilkinson; Robert Wilkinson; Sir William Wilkinson, Sr. and Margaret Savile

      Eivä t ole vanhempia maininneet.

      Family search tietää;;

      Lady Mary Plantagenet of York
      1449–1491


      My Heritage ei löytynyt naisen nimellä Mary Wilkenson
      mutta kun aviomiehen nimen laittoi8 löytyi että oli avioitunut Mary Wilkensonin kanssa
      omaasukua Plantagenet
      On kuninkaallinen jos Plantagenet
      Niin siinä lukeekin!!! born Plantagenet of York !!!! Olin Kuninkaan tytär.

      Thomas Wilkenson - Historical records and ... - MyHeritage
      www.myheritage.com › names › thom...
      - Käännä tämä sivu
      Thomas married Mary Wilkenson (born Plantagenet of York). Mary was born in 1449, in London, London, England. They had one son: William WILKINSON.


      Sir Thomas Wilkenson, 1445 - 1478
      Thomas Wilkenson syntyi vuonna 1445, paikassa syntymäpaikka, henkilöille Thomas Wilkinson ja Arabella Wilkinson (o.s. Harrison).
      Thomas meni naimisiin henkilön Mary Wilkenson (o.s. Plantagenet of York) kanssa.
      Mary syntyi vuonna 1449, paikassa London, London, England.
      Heillä oli yksi poika: William WILKINSON.

    • Tuolla on joku ihmetellyt
      lainaan tähän
      The Mystery of Mary Plantagenet

      The Mystery of Mary Plantagenet

      Replies: 4
      Posted: 02 Jun 2012 4:32 AM
      Surnames: Plantagenet, Wilkenson, Wilkinson
      Hello, I have hit a major brick wall in my family tree and I need some help.

      On several websites, the mother of my ancestor William Wilkenson is listed as Mary Plantagenet, b. 1449 in London, England and d. 1491 in London, England. It says that she married Thomas Wilkenson, b. 1445 and d. 1478. Everyone has Richard, 3rd Duke of York and Cecily Neville listed as her parents. But there is no documentation or proof of them ever having a daughter named Mary, and based on her supposed date of birth it would be impossible for her to be Cecily's daughter. Cecily had a son born in the same year. Was Mary perhaps illegitamate? Did she exist at all? Has anyone else run into this problem with Mary Plantagenet? Is she simply the product of someone's damaging, overactive imagination?

      Tuohon oli vastattu kolme henkilöä jotak arveli yksi että mary Plantagenet kuvitteellinenhenkilö yms
      kyllä on valta a ihmisellä
      Mietin luettua kolmannen, että, jos laitan kuka oli Cesily,
      olen elävänä tavannut hänet.

      Mutta sitten oli tuo ihmeellinen vastaus
      jonka arvelen olevan oikea Currently helping my sister with this same 'mystery'.
      I suspect, based on following, Mary Plantagenet was the illegitimate daughter of Richard Duke of York. IF she was Richard and Cecily's daughter, she would be listed as Mary of York, along with their other children.
      The name of Plantagenet was given to recognised illegitimate children of that family including Richard III's daughter, Katherine.
      I don't think anyone will find the name of her Mother, very unlikely that is recorded, it is not even certain who the Mother of Richard III's illegitimate son, John was.
      I think she has to be a 'real' person based upon marriage records to Thomas Wilkersen and the birth of their two sons, that seems to speak for itself, especially as this includes dates.
      Hope this helps!
      ja siinä sanotaan että Rikhardilla oli virallistettu tytär Katherine?
      siis oliko0 hänellä avioton lapsi olen tähän asti miettinyt että oliko Edwardin isä Rikhardilla
      rakastettu
      ( se että pojalla, Edwardill oli oliko kolme neljä rakastajatarta voisi olla että isälläänkin oli .
      Mitä Katherinea tarkoitetaan.
      vai tarkoitaako minun rakastetun
      Rikahrdin pojan Rikhardin aviotonta tytärtä minun tytärtä Katherinea
      ja toinen lapsi oli John
      ( mutta en heidännimissä Plantagenet ole nähnyt.
      Kuka Katherine
      Kumpa muisti olisi parempi.
      Ai nyt vasta ymmärrän.. Rikhard III en tyttärestä tosiaan puhe,
      ( siis Kuningas Rikhardin pojan Rikhardin avioton tytär
      josta tuo ihmeellinenihminen mainitsee myös että hänen äitiä ei tiedetä,
      että hänen nimeen liitetty Plantagenet
      en tiennyt sitä.. eli isä oli Rikhard Duke of Glocester, Rikhard Plantagenet
      ja tytär Katherine jonka äitiä eivät ole tienneet
      oli Katherine of Plantagenet , Mary os Planatagenet of Yorkin
      ja Rikhard of Yorkin ( Rikhard Planatagenetin
      Rikhard Duke Glocesterin tytär.

      voisn vaikkatuoda julkisuuteen Rikhardin
      voisi ottaa DNA testin, että onko samaa DNA ta kuin
      haudasta kaivetulla Rikhardin dna.

      ei hän ole läheinen. arvelen kasvojen vuoksi olisi ollut Rikhard.
      hänoli joka kidutti minua WaRSOWASSA.
      KORI KÄDESSÄ NÄLÄNHÄDÄSSÄ KUN KULJIN MAASEUDULLA Wolan kylän.
      Minulle kerrottu, että hän kidutti.
      En tiennyt oli Duke Glocester Rikhard.
      on hän kiltti vanha mies. Tahtooko joku tarjota aterioita. Katsella tv tä
      sitä’kään eiole ollut.
      kaikke amikä kivaa kaunista ylpeyden aihe onnellista
      he vielä elää he ikääntyy
      hän sanoi ett on liian vanha ku kysyin Lutherin maatilalle
      ja jokin henki sanoi et Luther saattaisi lähteä
      ett hänkinonniin vanha
      Tajusin että kuurous on niin hirveää
      u eilen laitoin korvatulpat, se oli niin hirvittävää
      kuuro ei voi olla normaali ihminen.
      Ajattelin pahoitella hänelle että olin vaativa kun hän kirjoitti ihan ääliöitä asioita,( hänelle ei mennyt perille et olen raiskattu tyrkytti jotain miestä seurustelua intim elämää
      kuurolla onniinpaha olla että ei voi vaatia mitään. Kuuro on helvetissä kokoajan.
      mUtta ehkä hän kuulee ei hänkokonaan kuuro ole. J akuulolaitteella voisi kuulla.

    • Niin Luther 1500 luvun on toivoton asia. Jos on kuuro.
      Siinäoli NI(IN paha olla. Kun korvatulpat.
      Mutta hän on siihen nähden ollut kiltti varmastikin. että on sellaisessa helvetissä.
      Hänon kiltti uskovaine.
      Siis siinäoli niin toivottoman paha olla.
      mutta samaa ajattelinkun syntyi se "aivovamma "1999 syksyllä
      aivojen tunnealueiden tunne taso romahti. Siinäoli Niin paha olla.
      ja ilmeisesti se on yhä. ?
      eli me olemme vainottuja. Jotka olimmejotain ylhäisiä
      ei ole ehkä ihme
      kun eihän sitä ehkä jaksa jo0ta9in hirveän ylhäisiä ihmisiä
      Myös Rikhard jos oli Rikhard on kiltti.
      Oli juoppo. on yksinkertainen., Osa avarmasti olla vaikka julkisuudessa.

      Niinkirjoitin sekavasti tuon ;;;;
      'että hänen nimeen liitetty Plantagenet
      en tiennyt sitä..( siis en tiennyt että Katherine Plantagenet. )
      Tai muistanut.
      ... eli isä oli ( Katherinen isä ) Rikhard Duke of Glocester, Rikhard Plantagenet.

      ja tytär Katherine jonka äitiä eivät ole tienneet
      oli Katherine of Plantagenet , Mary os Planatagenet of Yorkin
      ja Rikhard of Yorkin ( Rikhard Planatagenetin
      Rikhard Duke Glocesterin ) tytär.
      muttatuohan on ihan selvää.


      selvennän siis.; Luin siis että Katherine virallistettu Plantagenet nimisenä?
      Hän avioituikin jonkun aatelisarvoisen kanssa
      joten Rikhardin rakastettu hänen kahden tai kolmen lapsen äiti oli aatelisarvoinen.
      Plantagenethan hänoli sitten.
      Jos oli Rikhardin isän avioton lapsi.
      Rikhardin sisarpuoli. he ei ymmärtäneet
      koska isä Rikhard oli jo kuollut
      varmaan 10 v aiemmin.
      he vaan rakastui ?
      Rikhard oli säälittävä köyry selkäinen. Jonka hiukset aina rasvaiset
      muistan sen, hän ei pitänyt siitä ett hänet nähtäisiin alastomana eikä peseytynyt.
      Hänellä oli huone jossa kirjasto, library ja tähtitiedettä harrasti?
      ja juotti minulle pikarillisia punaista viiniä
      tm väristä' viiniä
      ja tuli paloi takassa. Ja syntyi poika John joka sai arvonimekseen
      John Pontefreie ja hän on siis virallisesti Duke Glocesterin lapsi,
      olen viisi tuntia nukkunut.. Glocester oli oliko 16 vai 15 vuotias.
      1467 oliko kun syntyi niin 1469 oli merkitty ylös että lastenhoitaja Alice sai rahaa John Pontefreien hoitamisesta..
      olen arvellut hänolisi ollut äitini
      ja hänoli ehkä Melanie joka ollut Amerikan Presidentin puoliso nyt
      ja hän oli ehkä kätilö
      joka tuli auttamaan Cesilyä,
      jonka kolme neljä lasta oli menehtyneet
      ja lapsi jäi eloon, ja siksi Cesily oli niin suosiollinen ja kätilön tytär sai jäädä
      hoviin onhan kyllä Aurinkokuninkaan hovissa ollut KUningattaren ja Kuninkaan rakastajattaren lapset..
      Louisedelavalolieren tytär oli kuninkaan lenpilapsi kerrottiin.
      ( Aurinkokuningas eli yhtäaikaisesti Louisen ja kuningatar vaimo n kanssa
      ( ja sitten kun Louis e lähti luostariin eli Athenais Montespanin ja kuningatar vaimon kanssa seuraavat n 10 vuotta. ja Montespanin lapset puettiin jo paremmin kuin Louisen,
      kultaisiin pukuihinkin. ( ja sitten oli Maintenon viimeinen vaimo
      ja hän asui samassa rapussa kanssani oikeasti
      mutta muutti pois. ( kerroin lähtöään edeltävänä päivänä että oli Maintenon.
      ehdin kertoa. ) tiedän sen varmasti muotokuvasta.
      Hän vaan oli se sama.

      ( en ole varma enikä ole ehtinyt muistella , kun en ole nukkunut tarpeeksi.
      Melanie näyttää äidiltä
      ja näyttää Alice lta. mutta en ole varma.

      Niin oli suuri rakkaus siis. ?? 1467 syntyi John Pontefreie
      ja 1469 ? Katherine,
      ja 1471 oli raskaana kun Earl Warwick vei Rikhardin,
      17 -18-19 vuotiaan to Warwick Castle, ja naitti tyttärelleeen
      Anne Nevillelle, 1472 häät

      joten Rikhard hylkäsi Maryn 1472 rakkaus ei ollutkaan suuri
      Miten minulla käsitys että oli raskaana. Syntyikö kolmas lapsi.
      Sitten Mary avioitui Wilkensonin kanssa. Hekään ei ehtineet olla sitten yhdessä
      jos tuolla luki että 1478 lähti
      1472 syntyi lapsi, Rikhard hylkäsi,
      koska se avioituminenoli
      1474 ?
      1475 oli kylmää..... elääkö täällä kysyi Mary
      kauheita asioita ? 1476 lapsia on..
      1477 talo on. WIlkenson huolehti Marystä.
      ja Mary hänen lapsista. edellisen avioliiton.

    • Anteeksi nuo .. ensimmäinenkuva olisi riittänyt todella hienosti
      aivan sama on kuin 1400 Kuningatar.

      olikin liika alaitta akaikki joiss a sama hiuslaite.
      Siinä ilmenee.. että en saanuttarpeeksi koulutusta kokemusta
      Kuinka hän jaksaa jo stuoss aonnoin monta kuvaa yksi olisi riittänyt.
      laitan sen yhden vaan ja poistan nuo liiat.
      https://fi.pinterest.com/pin/124552745915899300/

      https://www.google.com/search?q=Susanna Indren Linnan juhlat&tbm=isch&ved=2ahUKEwivhaeyyMrqAhWRzyoKHRBgAu0Q2-cCegQIABAA&oq=Susanna Indren Linnan juhlat&gs_lcp=CgNpbWcQAzoCCAA6BAgAEBhQw8AkWJjZJGCE3CRoAHAAeACAATeIAcoFkgECMTSYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZw&sclient=img&ei=qoAMX6-IH5GfqwGQwInoDg&bih=967&biw=1920#imgrc=D9YD-s_tgkJAgM

    • https://www.youtube.com/watch?v=dqv2NPmg6pU
      Minusta tuo oli niin hyvä hyvinlaulettu että katsoin muitakin Jenni Vartiaisen lauluja
      ja allaolevakin sai kyyneleet silmiin. Niin laitan teillekin sen.
      https://www.youtube.com/watch?v=tSf0HZUXIUk
      ( niin siinä on aiheesta.
      (mutta minä en tunnistanut mitään aiem elämien ”rakastettua”.
      Ismo Alankoa kyllä ihailin j a palvoin. Ja Apulannan lauluja rakastin
      ensin, vuonna 03 04 mutat he ei olleet sopivia.
      Ismon vaimo on Anne Neville . !!
      J atuo Jenni sanoi että hän olisi ollut
      yksi Edwardin prinsessoista
      Katherine?
      https://www.pinterest.co.uk/pin/353743745708509631/
      Catherine Countess of Devon
      Voi hän olla, kuvassa on ne punaiset huuletkin ! mistä lauloi.

    • Sain nukuttua kaksi tuntia ilmapatjalla ulkona oli ihanaa.
      Nukuin vain kaksi tuntia yöllä oli huolestuttavaa.
      Hain Rusta kaupasta, kävelintuskaantuneena sen edessä odottaen avautumista,
      olin 2 h vain nukkunut, ( hultoasemalla sai 1,50 aamupuuroa , teinmit luvannut, tulin syöm aamupuuron ja olin tuskaantunut 16 v vanhemman kuvasta
      sanoin elämä on niin lyhyt ( jos sen ikäisenä ikäänty
      Aira samulin ei ole ikääntynyt tahdon tehdä saman
      ja
      auttaa että
      nuoret ei tuhlaa elämäänsä näkemys on..
      Työmies säikähti kun sanoin , lisäsin että 100 vuodessa ei ehdi kaikkea,
      150 ssä vuodessa ? kyll ihmiset alka aelää 200 v vaikkapa
      ei ole ihmeellisempääkuin kännykkä

      minuloli hyviä ideoita vaikka 2 h nukkunut....
      2 muistaisinko ne ... kävelin kohti sitä huoltoasemaa...
      ei ne unohdu mut en ehk tässä niitä nimenomaisia muista.

      ( olen myös ajatellut tehdä "arkiston" ihmisten aiem elämistä.
      että olisi monta elämää peräkkäin kuvineen.
      J atietoa tästä elämästä kunusein harmittanut miten vähän ihmisestä löytynyt tietoja. Jos myöhemmin tahtoisi tietää, millaista elämää eli.
      Sain ilmapatja ja pumpun, luulinkokoajan jonottaneeni venäläiseen tavarataloon kun nimi Rusta... siitäoli jotakin ajatuksia parina päivänä.. kun näin Hong Gongin muuttunene Rustaksi..
      Kysyinkassalta onko tämä venäläisten omistuksessa?
      ( pidin sitä kantaasiakaskorttiakin suunnilleen maanpetturuutena...
      en varmaankaan ota sitä mutten kehdannut sanoa.
      Niin hän kertoi että ruotsalainen on Rusta Garden, Ruotsiss a on noita tavarataloja.
      Sitten mietin sitä Ruotsin prinsessa Estelleä kun lähdin ulos.
      Hän oli hyvin kiltti vaikka olin nukkunut niin vähän.

    • Niin se kuva oli sanomalehdessä.
      Antaisitteko te taiteilijakodin??
      (missä saisi nukkua 10 h yössä

    • kerron ilmiöstä jolla minua kiusattu ja rasitettu

      väitetään että ihmiset tahtovat olla toinen ihminen.
      Minä en ole sellainen. En tahdo olla kukaan muu kuin olen.

      Löysin paikan jossa sain olla rauhassa, etäisyys ihmisiin oli,
      ja jokin auttoi sillä että en nukkunut pääsemään niistä

      yksi asia niissä ilmeisesti on vallanhalu

      en kirjoita tätä parhaimmin kun en ole nukkunut tarpeeksi.

      en suostu siihen väkivaltaan että kukaan lukisi ajatuksiani
      joudun nyt jo fudaamaan jotain mulkkua

      mä en ikinätajua että mä en saa olla joku muu ihminen sanoi tuo
      uskomaton kuvotus
      tämä ei ole niin hyvin kirjoitettu.
      Minun pyyntö älä yritä olla minä
      en tajua miksi se pitäisi sanoa
      älä yritä olla läheinen minulle
      älä koske älä yritä koskea


      kun olin kehittymättömämpi ja ihastuin Ismo Alankoon ja palvoin häntä,
      en olisi tietenkään koettanut tunkeutua hänen sieluun olemaan hän tai samanlainen mutta kunkirjoitin hänelle ensi kertaa, 19 vuotiaana
      yritin ehkä kirjoit hänen tyylillä hieman ( ei se sekamelska mitä kirjoitin ollut kyllä ) mutt en käsitä mitään siitä että yrittäisi olla sama kuinjoku muu

      voitteko ymnmärtää?? että olka a oma itsenne
      älkää yrittäkö yhtään
      nyt jo sinun sielua näkyy sisälläni
      !
      jeesusko se mätäpaise on?
      siis jotak ovat hiuora siveettömiä
      ( sitä ehkä tuli esille että Sofia Belorf vaikak luule eolevansa sama
      muiden ihmisten kanssa
      ett sellainen siveetön luulee olevansa sama
      ( Jeesushan oli se siveetön salomo joka ra aasti nai joka reikää
      ja se taipumus yhä on hänellä

      siis normaali tyttö kehittynyt naisen sileu
      vaikk olis vedetty miten alas tuntee inhoa vierasta miehen kehoa kohtaan
      ( siinä nuo kaikki imbesillit ovat kehittynyt sielu että he elää selibaatissa
      he ei harjoita mitään yhden yön juttuja )
      ei he nyt imbesillejä ole mutta
      siis kehittynytsielu joka vedetty alas
      on yleensä siveellinen

      siis normaali kehittynyt tytön naisen sielu inhoaa jotain vierasta tuntematonta mies kehoa ja sielua
      mutta Jeesus joka vedetty alas tarjoa a seksiä sänkyyn menemistä kelle vain

      niinonko Jeesuksella ongelmia siinä, että hän "yhtyi" 900 reikään
      Salomona. ( Saban Kuningattaressa joka on Amma se näkyy
      hänkin "yhtyy" kehen vain halannut miljoonia ihmisiä
      ( mikä on inhottavaa )
      ( oikeasti hän tahtoo olla vallassa
      että ne ovat pieniä jotka hänen vallassa muuten hän ei halaisi
      (mutta ne ihmiset luulevat että he "valaistuvat !" siitä halaamisesta
      eivätkä varmaan tajua että heidän pitäisi olla sen läskin Amman vallassa lopunikuisuutta.
      ( Salomo 900 naisen reiän meni saban kuningatta4renb kanssa vuoteeseen
      kerrotaan Raamatussa,
      he saivat pojan, Menelik josta tuli Kuningas.

      sitä helppo menettää kunnioitus kuningats akohtana kun valvoo rappukäytävässä hapettomassa ja kuninkaalla on kesämökki
      omakotitalo kartano Helsingissä
      mutat ei piitta a vaikka rukoilisi että saisi jossain nukkua

      tioedän monai kuninkaita jotak ei ole nyt menestyneitä
      ( he ovat kilttejä.. he poanostaa siihen
      ett seuraavassa el¨mässää voivat olla tai sitä seuraavassa
      Venäjän kuninkana tiedän. CDharlotta Von Hanoverin puolison.
      hän on ihan ppikkuinen
      näinitseasiassa hänbet tänään

      kun olen nukkunut 1, 5 h yöllä
      ja viime yönä 4 h

      käänsin selkäni hänelle.. kättä heilautin kun tervehti , mutta
      käännyin sivuun koska sellaine jjoka ilomestyy kun on nukkunut 1, 5 h..
      miten pieni hän on?
      ja ed yönä 4 h
      jne. voiko hän minua auttaa. Hän viihtyy niin pienenä.
      hän on hirvittävän yksinkertainen.
      Joku kertoi että venäläisiä vihataan
      ett minäkin siksi vainottu ehkä
      mutta en tiedä kuka venäläinen olisin ollut.
      Siis ei ehkä vihata vaan pelätään ja tahdotaan torjua syrjäyttää tms.
      en ole se Charlotte Von Hanover kaan niis piirroksiss a olisin voinut olla näköinen.
      en teidä kuka olin 1600 luvun lopulla.
      Itkin H Amelian lapsia. Mutta hän on selvästi Niina.
      Kunluin.. koin että itkin ensimmäistä kjoka kuoli vuoden ikäisenä.
      siit olis voinut päätellä että olisi ollut H Amelia.
      Mut saatoin ehkä olla häntä 10 v vanhempi Amelie
      H Amelien aviomies oli veli 10 v vanhemman Amelien.

      Mutta tajusin
      ku kirjoitin Ancestryssa oli laitettu aikuis muotokuva Ameliesta

      että sillä ei tarkoitettukana kuvassa näkyvää
      joka olikin sitten Albertina Agnes
      Amelien äiti, vaan siinä seisoi Albertina Agnesin vieressä oikealla puolella
      pitkä ehkä vaalea hiuksinen tyttö tai naishnklö
      joka ilm oli Amelie.

      Rasputin tuo laulaa.. radio
      taisin tavata hänet kin kerran!! Tuli mieleen.
      Kohtasimme yöllä hän oli kävelyllä ja olin asunnoton
      Joku vaan sanoi ett hän olis ollut Rasputin.
      vai oliko s ejoku muu nimi. Joku naisten mies? jollaoli paljon naisia.
      ( hä'n oli parrakas ja lihava tyyppinen, muistaakseni. )
      hänkinolikiltti ylhäinen sielu.

    • Tarkalleen jos raportoin anteeksi kirj virheet.
      On ollut vialla siinä että en ole pystynyt nukkumaan.
      asioita on monia. Ensimmäisenä päivänä kun palasin telttaan nukkumaan.
      Näin puretun sairaalan keskellä menevällä tiellä suden jäljen.
      en siihen reagoinut. en pelännyt. Olin jo nukkunut yön siellä.
      Minullel ilmennetty se susien tialakin.
      ( Toissayönä nukuin siis 4 tuntia, teltassa.
      ( ollut vaikeuksia saada unta ajoissa.
      sehän ei haitta a jos on sisätiloissa
      moni teke eniin
      tuosta väestäkin
      Tääl oli joku ryhmä',johon huvikseni menin,
      ja ilmeni heti, että kaikillaoli sama ongelma,
      he ei nukkuneet yöllä.
      niinhän voi tehdä että nukahtaa kun pystyy aamuyöllä tai aamulla
      ja nukkuu yli puolenpäivän

      mutta
      kun on teltassa johon alka a paista a aurinko
      aamu seitsemää kaumpaa ei voi olla siellä
      Se asia ollut
      on mahdollista että laittaisin teltan yhteen kohtaan missä varjoa taitaisi olla aamulla pidempään. niitä kohti a ei mielestäni ole liikoja.
      rasitta a tuollaiset jutut.
      on todella rasittaavaa siirtää telttaa.
      sain päähäni että olen ehkä eläinten juomapaikan tiellä
      ( siel ei kyl llut mit polkua veden ääreen ei ne ehkä juoneet siinä koskaan
      ja siirsin teltan
      mikä oli hirvittävän rasittavaa
      piti kävellä ja kantaa pari kertaa
      ja nyt on ilm niin ett siirsin sen taas
      paikkaan missä olin talven
      ja missä kuulema joku huora asusti lähettyvillä
      ja harrasti kuulema naimista pääasiallisesti.
      ja koska oli liian lähellä
      ( siellä kauempana heidän pikku pää ei ulottunut sinne
      joten sinne olis viisainta palata
      ilmeisesti sain nukuttua vain 1, 5 h koska se t76yttö tahtoi herätä nussimaan
      ja s eheidän nussinta tuntuu jostain syystä minun sisällä
      vaimeasti toisintona
      se johtuu ksoka minä olen ollut jolal ollut rakkaus elämä kokrea
      he ovat ollete ylhäisiä titteliltään
      löysin just koulukaveristani toisenkin aiem elämän
      ( 1600 luvulta löysin yhden )
      oli samassa kuvassakin Henriette Amelien kanssa.
      Eilen tuli eteen hänen 1700 luvun muotokuva.
      Myös 1900 l alun valokuvan hänestä ( ja itsestäni olen löytänyt )

      ( ehkä oli lady sarah (kuvittelin niin Olli Lindholm laua atuolal Rakkaus on lumivalkoinen.. autta atunnetta olemana mukana...
      siis kuvittelin että hän olisi ollut Sarahin tytär Louisa Bunbury.
      Mutta
      voi olla että Sarah olisi ollut se, joka kävi kylässä Joelin luona
      olen yrittänyt etsiä häntä. Se Mimmi Mustikka suu josta Joel lauloi.
      ( Mustikkasuu
      siinä voitte nähdä Jeesuksen )
      hihihi hihitän.
      Oliko Jeesus kiltti se tyttö lady sarah? jälkeenpäin ajattelin että hän ehkä tahtoi minun näkevän kuka sarah oli. Sen oikean sarahin.
      ihana tuo laulu. Mä olen suuri vielä.,..sanoo Olli Lindholm..
      hän on jossainjoku
      hän syntyi kohta sanoo hän Tuo saa kyyneleet silmiin.

    • anteeksi kirjoitusvirheet.
      ne pilaavat tekstin, Kirjoitan s en joskus puhtaaksi.
      elikkä kun luin tuon äskeisen...
      Niin jo ennenkuin palasin telttaan ( sainolla yhdessä asunnoss ayksin jonkin aika aolin siellä )
      ai Ismo laulaa!!!!!! tuota laulua... mul on unelma... Joku soitta noita.
      Jukka Orma soittamass a kitaraa.
      Pääseekö heille nukkumaan??? Kirjailija Snelmanin luo.
      muttahänkirjoitti siveettömiä.

      se susi oli ihan hyvä olento ja on. en oikein tiedä miten suhtautua ja mitä sanoa.
      Ketut ovat ok.. ja supit niiten kanssa ei ole ongelmaa
      ( kaikkien kanssa sujui oikein hyvin koko talvi. oikeasti. Hyviä muistoja.
      en ehkä jaksa kirjoitta a ja raportoida kun minulla on kokemuksia enemmän muutamass atunniss akuin joillain on kymmenissä vuosissa.
      Muistan hetkestä toiseen viimeisimmät tietysti
      j a koin ne selkeästi.

    • Nyt sain nukuttua 9 tuntia.
      Bachille siitä kiitos.
      Jo mennessä bach aluetta kohti muuttui energia, oli suuri joka meni hänen luo.
      ( he luulee että olen pieni nuo ihmiset )
      Häneltä sain saman nukaht lääkeen jota lääkärikin määrännnyt.
      Menin ensinnä sinne missä ilmapatjani
      ( katselimme urheilua tv stä
      totesin että juostessa naisetn puvustus ei niinpaha mutta aibna välillä kameraan ohi käveli joku muuten vaan näyttäen törkeältä pikkuhousuissa
      Moni nuori häpesi selväsrti rintsikoissa esillä oloaan
      ( Bach ei nähnyt sitä )
      minä näin selkeästi sen vaikean olon sillä tytöllä.
      Olen siitä 10000prosent varma. ¨'

      tajusin tuosta kun en nukkunut pitk aikaan tarpeeksi
      ( olin 4 h nukk ja sitten 1,5 h ed yönä

      ja olin hyvin huolissani kun ei väsyttänyt
      Bachkaan ei oll nuk ed yönä ) lohdutti et ei senyt niinkauheaa
      ja alkoi väsyttääkin hieman
      Tuollaisen yläkerran asunnon tarvitsen.

      Ihmisiä ei häirinnyt että olinniin vähän nukkunut,
      eli h eovat niin paljonminua alempia henkisesti.
      He tykkäävät olla 2 h nukkuneen kanssa tekmisissä.

      eli minun pitää kuuluu olla
      sellaisena joka olin Mooseksen perhettä'
      Davidin perhettä
      Jeesuksen lähisukulainen ylhäinen henkisesti .
      ( ja olen se aina ollut )
      menin ilmapatjalle, otin kokonaisen imovanen ,
      se on se annostus normaali. nukahtamislääkkeen.
      sitten, alkoi hyttysyä lennellä päin naamaa.
      Tajusin en nuhkahda täsäs.
      yritinolla luottavainen ja päättäväinen mutta
      en voinut siinä olla.
      ja lähdin menemään teltalleni
      (joka näytti ihan hääteltalta hennolta harsoiselta )
      ja nukuin siellä nyt sitten heti ja kunnolla.

    • Niin muistin ne ideani. Äsken tyttö sai muistamaan kun aloin esitellä ideoitani.
      Puhuin siitä että voiollakuten Aira samulin 90 vuotiaana kuin 50 vuotias vai 40 vuotias. Myös Cliff Richard tanssiii 75 vuotiaana täysinkuten 30 vuotias.

      tuosta ikä asiasta tul ,miel se ideani se oli kun kävin apteekissa ostamassa
      jotain nenäsuihkeen ( niistä paras on se sininen ) vitolin tuoksuinen risiini öljy.
      (olenpaljon maksanut löytääkseni sen parhaan. ( HIh )
      Se valkoinen pakkaus on sesam öljyä joka on ei yhtä hyvä' nenään.
      eikä ole vitolia. ( Vitol oli vitamiini jota annetttiintippana lapsena , isoäiti antoi.
      ja se tuoksui maistui vitolilta kuten nenäsuihkeessa sama vivahde
      a e vitamiineja se on. tms.
      Ja violetti sisältää jot kemiallista ainetta jota mieluummin ei varmaan kannata laittaa nenään. ( kokeilinsitä viimeksi ja henget varoitteli että ei hyvä aine se lisä aine siinä.
      eli jos rupeentuu kuivuu nenän reunat sisältä päin.
      ja sitten se mehiläisvaha hunaja huulivoidepuikko se mahtuusieraimeen ja sitä voi siellä pyörittäää.
      ostin sitä molempia lajeja
      pepperminttu on ehkä vähän liian minttu sieraimeen
      ( jossain flunssassa s evoisi aja a flunssaa tiehensä ?
      Pelkkä hunaja on hyvä. ( joku henki väitti ettei se välttäämät niin hyv nenään
      tuo tytt ei kestä ett olen paljon häntä enemmän

      alas se laki ! sqairas! että nuoret ja vanhat samanvertaisia

      kja kun he ei toteuta sitä
      siinäa sunnonhaussa

      ei ole velallinen ja velaton samanarvoinen.
      Vaan
      kaupungin asunnoissa
      ovat alkaneet vaatia että
      jos on maksuhäiriömerkintä
      ( he soittavat sinne mistä sa akuulla onko hakijalla
      kurjalla jolel lakisääteisesti kuuluu katto pään päälle
      onko velkoja
      vaikka ne olisi muusta kuin asumisesta
      Mikä oikeus heillä tietää ihmisten velkoja???
      ja estää asuminen jos on velkaa??
      siinä tehd velallinen ja velaton eri arvoisiksi.

      se asia on niiden ulosotto systeemien asia eikä asunnon vuokraajien.
      he alkaa ottaa ihmisen tuloista jonkin summan.
      että maksaa vähin erin velkojaan.
      Ihmiset yleensä maksaa vuokran
      minä maksoin aina vuokran kaupungin asunnossa yli 10 vuotta kun asuin.
      ( he vielä purki ne talot

      he tahtoi kaikk pahaa alkukristitylle jolle oikeasti pitäisi antaa ensin ja eniten
      kun kerran krist usk rikkaudest a eletään
      EEtwart puhuu tuolla
      Miten menee joku kysyi
      Siinähän tääl , sinähän tääl..
      Okei.. vai onko tuolla vain sama ääni kuin Edwardilla. Yhdellä pojal oli.
      edward näkyi eilen kyllä.
      hänkinalka aikääntyä kaikki ikääntyy
      On hän Edward. Mitä mary voisi sanoa hänelle??

      Edwardia nauratti s e, että hän Edward. Kun tavoitin hänet tuossa. Kysyin muistaako minua 1400 luvun hovista.



      Eikö kaupungin asuntojen

    • Niins e ajatus li apteekissa käydessä, kun juuri olii lehdissä että alkaa ihanat ilmat.
      en kestänyt sitä työntekijä ä siellä lainkaan ajatellene ttä hänen täytyy olla siellä
      kauniit kesäpäivät. Niin löysin sen idean että
      ihmiset voisi siirtää työpäiviä eläkeikään, nuorena päsisivät kauniiseen kesäilmaan ulos , esim kolme työpäivää tekisivät ja kaksi siirtäisivät tulevaisuuteen.
      Sitten heillä olisi hauska a eläkeläisinä tulla tekemään ne kaksi päivää!
      ei olisikaan pelkkää eläkettä joka on tylsää
      Suurinos a eläkeläisistä pystyy tietysti hyvin tekemään työn jota osaa.

    • Niin eläkeläiset ei edes ävlittäisi siitä auringonpaisteesta välttämättä. H e voisi olla apteekissa hyödyllisiä. Siis luonnossa kulkemisesta juoksemisesta soutamisesta
      tai mitä ihmiset tekevät kun täysissä voimissa.
      Näkevät kevään ja kesän kukkeuden jota itsekin ovat.
      vähän hölmösti kirjoitettu
      mutta ei voi kestää että ihmiset pakotettuja olemaan sisätiloissa
      myyjinä, tms päivät. Toimistoissa .

    • mutta ne vanhukset ei saisi vanhentaa ihmisiä jotka käy asioimassa siellä.
      Ai siitä johtuu eläkkeelle laittaminen.
      h eovat Jumalan osa joka paholainen joka alka atahtoa toisille s itä rapistumista mikä heillä on??

    • Toinen idea, mikä oli
      oli mennessä puurolle ja ostamaan venäläisestä tavaratalosta ilmapatjaa.
      se oli että köyhien hotelli. Kun on paljon eläkkeellä , työttömyyskorvauksella
      vähimmäismäärällä eläviä
      esim kun luki lehdessä että kesämokkejä vielä missä on jäljellä
      vuokrattavaksi,
      niiden vuokra on 800 viikonloppu??

      se köyhä eläkeläinen ei saa niin paljoa kuukaudessa.
      ja matkat ja ruoka maksaa.
      Hän ei voi asua hotellissa jossa yö on 100 euroa.

      Tampereella oli MNK hostelli joss aoli 20 e yö.
      Etsins euraavalla kerralla sitä uudestaan mutta se oli lakkauttanut. ? Siis se oli kristillisten nuorten miesten
      hostelli, 20 e yö.

      tajuan tämän aina jos etsin tai tarvitsen paikkaa missä nukkua.
      seudulla jonne oliisn mennyt, oli motellipaikka 100 e
      siinä koin että todella tahtoisin että siellä olisi joku päästänyt
      vaikka 5 e yö nukkumaan
      se ei ole ohi se voisi olla mitä voisin tehdä.
      taas nuo tahtoo aivastuksen koska olen heitä enemmän
      ei pidä tahtoa kenellekään
      julkkikset voi olla itsetuntoisia jotka ei tahdo sairautta kenellekään

      minun piti kirjoit siit flinsasta että
      kun herätetään se jolla oli se, jos hengitys lakkaa

      ksoka koin kun nenäni oli tukossa ( ollut 20 v )
      että tuntui helpommalta lopettaa hengitys
      ( kun tahtoo nukkua ihanassa väsymyksessä ei jaksa taistella ilmaa sisälleen,
      tuntui ihan keskeytti hetkeksi sen taistelun vetää ilmaa,
      voi tuntua helpommalta leijua sen unen mukana
      pois ( siten varmasti se Olli Lindholm lähti
      eikä sydänkohtaukseen. ) Hänel oli uniapnea että hengitys oli pysähtynyt
      öisin kertoi haastattelussa.
      Pitäisi tarkkailla sydänkäyrä on kyllä kuvottava..
      ja syvän unentilass a hengitystä tuskin havaitsee ? miten sen huomaisi
      onko nukkuvalla tukkeutunut nenä ? Meidän pitää rukoilla!?
      nukkumana mennessä puhdistaa nenä.
      Pitää tyyny koholla
      kohotettu tyytny
      näkyi tavaratalossakin´kiilatyyny ( en tie donko se hyvä,
      mut monesti kun minul oli nenä tukoss a laitoin pari tyynyä päällekkäin
      silloin ilma kulkee
      tuo pitäisi englanninkielellä kirjoittaa
      että herättää jos nenä tukkeentunut nukkuessa.
      Niin ei kukaan kuole.

    • en tuollaisista poliittisista asioista tiedä
      alkoi väsyttää ja rasittaa
      te ettesaakaikkea joka ikinen
      vaan ensinolatav alkukristityillä
      kunkäytetäänkristinuskon keksintöjä
      tai käytetty
      ja alkukristityt ja perustajat työönetty syrjään
      heille annettava eniten ja mitä tarvitsevat

      nytkirasitunkun ei ole mitään ihmisuhdetta eikäole ollut 50 v
      kukaan ei välittänyt eilen pääsenkö nukkumaan
      Bachilta sain 1 unilääkkeen mikäoli välttämätön

      rasittaa kun kuvat videot kivoja ehkä mutta ei ole kännykkää
      Siitä katosi kaikki kevään aikana kuvaamani kunen ollut varmuuskopioinut
      Tarvitsen enemmän varallisuutta!!!!
      päästä tanssikursseille ja tiet kone kursseille mutta nyt olen rasittunut niitäkään ajattelemaan
      ette te saa mi8tään! selkään ehkä!!!!
      9olette lennelleet lentoko9neil ympäriinsä ollut kesämökit asunnot
      ette vähää'käänkukaan ole välittäneet kun sielunäänikuuluu ihmisistä
      että alkukristityllä perustajalla ei ole
      ei mitään kunniantajua ei oikeudentajua oikeudenmukaisuutta en ole kuullut.
      he ihan itsekkäästi menee vaan asuntoihinsa ei piittaa lainkaan onko perustajalla koti rahaa olivat hyvinkateellisia kun pyrin Toni W n luo
      joka oli ja on menestynyt , röyhkeitä ja kateellisia tyttöjä naisia

      en tied millainen pitäisiolla
      kun ikävaiheet 20, 30, 40 menneet vaurioituneena ja kidutettuna
      silti tahdon tehdä ja toteuttaa suunnitelmani
      tarvitsen jonkun ihmisen sen oikean luodun jonka kanssa

      Jumalan täytyy olla luonut joku.

    • https://photos.google.com/photo/AF1QipNBupHToA0N6RyfClyoL24Knzoh77Y7JAlU5OI0

      Laitan tuon missä lauloin Annette Hanshawn laulua.
      Toivottavasti laihdun , on 14 kg ylipainoa.

      Annette Hanshaw, oli Edward Iv n tytär Grace.
      Elisabeth Lucy Waytonin kanssa sai tyttäriä oliko Elisabeth yksi? ja Grace ja Mary ( hän ei olisi voinut olla se mysterious Mary eikä
      Rikhardin lasten äitikään kun syntynyt niin myöhään kuin Edwardin lapset.
      taisi olla niin en muista tarkalleen. Eikä vaimo Wilkinsonin.
      en jaksa nyt tarkistaa. Tiedän vaan olin joku Gracen sukua
      ja Grace oli joka Annette Hanshaw.
      en tied huvittaako laittaa mitään kuvaa näin vaan näkyjä että jotkut luuli minua eri näköiseksi kuin olin.
      en yhtään jaksa olla mikään julkkis enkä tunnettu kun ei ole ollut yhtäkään ihmisuhdetta
      enkä taas just nyt ei ole fiilistä
      eikö Jumala olis voinut rakentaa jonkintarinan

    • Epäilen että s eon Eevan maailmaa että en saanut apua vaan vaurioitettiin.
      Jeesus elää äidilleen Eevalle. Nuorena oli jolle mikä vain olisi käynyt.
      Miksi he ei olleet luoneet mitä odotti, tuhans vuosia kehittynyt sielu mitä tarvitsi,
      vaan vahingoitettiin .
      nyt ei ole oikea hetki.
      oli toissailtana että oli kirkasta se selitys joka kuului, että, he ovat kaikki niin alkeellisia siksi että he pitävät Eevaa niin suurena
      kun Eeva olis e ensimmäinen Raamatun mukaan.
      Minä olin joka elin Eevan aikalaisena ja näin hänet elävänä, olin hänen avustajaksi asetettu. Viimeksi minulle muistutettu että hän harjoitti yhdyntää nähteni
      ( mikä merkitys sillä sitten oli.. )

      tuo henki sanoo että tiesin hänestä jotain , minkä takia en kunnioittanut häntä koskaan.
      jokin sanoi että ( asiat on sellaisia, että jonain hetkenä kun koikenut jotakin kirkkaasti voi snaoa sen
      seuraav päivänä ei ole edes varma oliko se niin
      mahdollisesti
      just nyt en koe tietäväni mitään erityisen selkeästi.
      Toivon että kirkastuu. Ett Jumala tuo totuuden.
      ( olen nyt ens kerran monene viikkoon nukkunut 9 h
      ja se on niin eri juttu kuin se niin vähän nukkuminen? se 4-5 h enintään pystyin nukk

      no sen voin kertoa eilen näin Eevan hahmoa suurena todella suurena
      koheltamassa hänen siivoustyössä
      Kunolin nukkunut vain 1, 5 h
      ( minut herätettiin aamulla nukuttuani 1, 5 h.
      eli se oli väkivaltaa. Yritin nukahtaa uudestaan.
      n tunnin päästä alkoi raiskaus. JKäsittääkseni jotkin parit tahtoi kokea seksiä
      ja se kaikki tuntui sisälläni
      kun he koetti korkeammalla tasolla kokea intim elämän
      mikä on o0llut minun juttu minun elämää
      olin kykenevä siihen
      ( ja se on mihin Eeva ei pystynyt. Hän ei ymmärrä mitä se korkea intim elämä on )
      Nuo on varmoja asioita. Se tuliselväksi .
      siis se tantrinen pitkä aautuas intim eläm.
      jos he teke e sitä se tuntuu minun sisällä vaimeasti
      käsitin niin. eli he ei voi tehdä sitä. ( kirosin niin perinpohjin ettei voi sanoin kuvata
      vihasin siis kun se ei ole minun aviomies
      Oli oikeus tehdä niin. ( en jaksa kuvailla sitä P'äädyin kai rukoilem et Jumala lakkauttaa tämän ihmiskunnan
      että jos jollain planeetal ihmiset raiskauttavat tuhansia vuosia kehittyneen
      heidät lakkautetaan heistä tehdäänjotain bakteereita
      hajotetaan alkutekijöihin.
      mut jos se on edessä
      ei jaksa ajatel se liian epäinhimillistä
      Jumala on hyvä ja voi lakkauttaa kaiken tuskatta kärsimyksettä.
      ja siihen asti elän kuin sitä ei tapahtuisi.

      ahaa tule e ilmi miehet pitivät huorana naista jolla oli kykenevyys rakkauteen
      ? ( he itse eivät kykene.
      naisella on hermokimppuja 800 alaosassa miehellä 400

      nyt selitti henki että esim ens rakkaudelleni riitti se mitä hänellä oli
      että mies joka jaksaa sen rakakuselämän on jolle riittää se mitä hänellä on
      ja että hän on joka auttaa naista ett hänel onjoku jota hän auttaa..
      Eli hän palvelee sitä että nainen voi kokea sen autuuden ja hän on itse siinä hengessä myös
      vaikak ei koe niinpaljonkuin nainen
      '( niijojku sano9i et hän koke evaan siinä nappulassa sen pötkön päässä
      ett siinä' vaan on tunteet fyysiset

      niin ilmeni joskus kun raiskattiin
      että joku henkilö käsitti sen lopun sitä
      ennen sitä roiskausta että sellaista ei voi tehdä ihmiselle

      että voi ei ei tuollaista ei voi olla tuota se ei voi tehdä tajusi sekin raakalainen
      ( siis näytettin miten he vakoili ja seurasi sitä raiskausta
      ja kuulema se hetki ennen ruikkaamista oli missä he tajusivat että tuollaista ei voi olla
      ( se ei merkinnyt heille että murskasin sitä kehoa
      silmistä piikit aivojen läpi,
      sauvasekottimella se elin päästä juureen
      yms
      Kuvittelin veitsen emättimeni sisälle kohti sitä elintä
      ( en anna koskaan sek murto osaa itseeni.
      Tunteet olivat äärimmäisen voimakkaat aluissa
      aivoissa , v 90-91 ensimmäiset tuntee t olivat tuskaa
      ja olivat ylevämielisyyttä, että miksi he tuhoavat rakkauden ??
      siis oli mahdotonta että joku tahtoisi tuhota itseltään rakkauden .

      .. hän ei ymmärrä että hän ei välitä susta
      minunsisäisistä tunteista.. yritti juuri käyttää sitä kidutusta ja väkivaltaa,
      tuhansia raiskauksia ja niiden tulosta, jeesus yritti olla vaikk vähän pilkallienn hilpeä
      että nyt ois niinkuinEeva lehmä lärvi
      on todel vähänluottamusta Salomo raakalaiseen
      ja jos äitini on tosiaan parisielu Jeesuksen.
      ( tiedän äidistäni myös .. mitä hän oli. )
      ( Hän taas kunnioitti Moosesta joka oli isäni niin että meni ihan sekaisin.
      (Minä olen ollut joskus Moosekse n äiti.
      Minulle on kerrottu. ( kuulin isäni huutavan sitä, huutavan "äiti" minulle.
      Olin joskus se.
      Minulla oli niitä suuria fiiliksiä tunteita kun ihastuin sellaiseen joka oli niin suuri..
      ja olin valaistunut, ( Ismo Alankoon )
      ja sitten oli Apulanta, rakastin niitä lauluja.
      Oli musiikkivideoita..

    • en anna koskea itseeni sekunninmurto osaa kirjoitin.
      En anna koskea sukupuolielimiin.

    • Mike monroen vaimo on ehkä joka oli raiskattu ja päätti että häneen ei voi koskea koskaan.
      Sitten he antaa, raiskatulle jonkunniin ylhäsen
      jos on krisna nijn ylhäinen ei hän voinut vastusta a vaan sen kanss anussittiin
      '
      Siis jossaina iem elämäsäs raiskattu en tiedä.

      Minä olin raiskattu ed elämässä 1928 ja varmasti päätin kukaan ei koske minuun
      ( sinä olet kuulemma niin tyhmä ihminen ett en tajua
      minua ei kiinnosta sinun aloite vaan sanat
      Jumala on hyvä on ok

    • STMariaSalome

      Niin olin raiskattu 1928 ja en voi käsittää sitä tuskaa?
      kun kuvassa oli silloin violetti henki hiuksissa,
      ja nyt kun oli oranssi
      oli sellaisenakin tuska sietämätön. ( oranssi oli joka päiväisen joka hetkisen kidutuksen
      esim v 15 .. eli 18 v oli jo ollut joka päiväinen joka hetkinen kidutus
      ( tuska oli suurempi alkuun.


      Kun koin 1998 tai 99 että sukup elinten tunto aistia olisi heikennetty
      ( joillain ilmeisesti ON se
      esim Melanialla saattaa olla että hän ei tunne mitään alapäässään
      ja siksi ei pitänyt minä'än vaikka pornoa.
      ( mitä ihmiselle voitu tehdä. ) ne henget tekivät, eikä ketään ollut joka olisi välittänyt
      tahtonut pelasta a jonka suojiin olisi päässyt
      se kaikki vähäkin rakkaus olisi auttanut
      no se onmit olenoppinut että vähäkin voi auttaa.

      siis julkkikset joille kirjoitti ei olleet mitään sydämellisiä tule meidän luo niin katsotaan voitko paremmin kun tarjoamme aterian
      tms ( jos itsellä on hyvinvointi voisi ymmärtää miten voi
      autta a voimaan hyvin ?

      kun sain kännykän lahjaksi, tunsin hetken
      että rikkaat voi hyvin antaa!! tajusin että siitä on vain iloa heille, ja minulle oli ilo saada se kännyk ja siihen oli 50 e puheaikaakin ladattu.

      mutta sitten kadotin sen tajun, en voi ymmärtää millaista on antaa,
      tai kutsua luo tarjota ateria kun minulla ei ole mitä antaa
      ( nyt on 80 centtiä . Pullot kun palautin eilen, matkalla Bachille.
      Telttaan ei voi kutsua kylään.
      asunnoton kun ollut ymmärtää vain sitä että tahtoo olla rauhassa

      niinkun koin että olisi heikennetty fyysistä tunto aistia sukup elintebn alueella itkin sitä illan, ja itkiessä tiesin että en voi itkeä loputtomasti eteenpäin
      vaikak oli uskomatonta että se itkju lakkaisi
      se oli oikea tunne siitä asiasta ja päätin että itken todellisuud3essa niin kauan
      kunens se tunto aisti palautuu.
      siis tietysti pidän oikeana tunnetta joka oli voimakkain

      sitten se mittari rikkoutui mutta mittasin sen kirkkaimmin oikean mittaus tuloksen ja pidän siitä kiinni
      ja olen jatkuvasti aina vaatinut että Jumala pitää kiinni niistä oikeista tunteista
      ja käsittelee asiat niiden mukaan.
      Tietysti pidän kiinni siitä mikä on kirkkain se oli olemassa
      ja se on olemassa
      Siis jos vaikka olisi maistanut kaikki maut
      tai kuullut jonkin sinfonian ja sitten olisi makuaisti lamaantunut,
      tai olisi korvat tukossa,
      eihän se tarkoita että se sinfonia olisi lakannut olemasta
      tai maut lakanneet olemasta.
      Pidän kiinni siitä voimakkaimmasta kirkkaimmasta tunteesta ja totuudesta ja rukoilen Jumala tekee niin.
      Raiskaus ei muuttunut vähäisemmäksi kun oli tuhansia kertoja raiskattu ( s eoli aina sama kuin yksi ja ensimmäinen )
      ja vaadin että joka raiskauksesta seurasi aina suurempi rangaistus
      ( tässä ei ole voima a siihen koska en ole väkivaltainen enkä paha a tahtova mutta raiskauksen hetkellä määräsin kirosin sen oikean tunteen mukaan.
      kun itkin sen illan tiesin että itken elämän loppuun samalla tavalla kokoajan todellisuudessa. kunnes se tunto aisti palautunut.
      ( mutta en ole varma heikentyikö tunto aisti )
      ( asia mitä tapahtui enne sitä oli että karvoitus alkoi kasvaa reisille.
      SAellaista ei ollut ksokaan olltu.,
      Olis elvää että ne pahat naiset tahtoi halventaa häväistä
      ( olen neitsyt, ja elänyt TRO Tosi Rakkaus Odottaa periaatteella )
      raiskaus alkoi syyskuussa 1997, muistan aina miten mahdottomalta se tuntui. Olinniin normaali , ei voinut ymmärtää että tyhjästä ilmasta osui virta sukupuolielimiin. Mutta se vain oli, se fyysinen tuntemus.
      Kävelin edestakaisin pihalla koko yön, se auttoi vähän.
      Muutin ja 1998 kävelin kaikki yöt edestakaisin asunnossa,
      se alkoi ehkä k 22 ja kesti koko yön. 8 tuntiakin kävelin yhtäjaksoisesti, Ei voinut istua eikä maata.
      Kuuteen vuoteen en maannut selälläni hetkeäkään
      heti , jos menin selällleni s evirta alkoi kohdistua. ( heti.
      Se osui ulkoisiin sukup elimiin.
      ( se olisietämätöntä. ) ( mitään seks ei aiheuttanut.
      oli 06 ? kun s emuutti muotoaan. Menin Poets ofthe fall bändiä tapaamaan Kuopioon, ja menin poimimaan mansikoita 2 viikoksi siellä että sain matkarahat takaisin. Siellä yhtäkkiä kävellessä sieltä mansikkamaalta illalla viiden aikoihin
      alkoi tehdä niink sukup yhdynnän liikkeitä sisälleni fyysisesti
      siis ulkona kadulla, se oli Petosen tienoilla.
      en voi sanoinkuvata miten sietämätöntä ja tuhoavaa se oli.
      s ekeksi aina iotain uutta mikä loukkaisi vielä sielua. ja tuhoaisi sielua.
      ( sitä ei ollut kokoaikaisesti olisin murskannutmaailmankaikkeuden jos se edestak liike olisi jatkunut.
      tuntuu että pahuus pelkkä ihmisillä? niin Jenni Vartiainen tule e mieleen
      ( onhan se eri asia että on puoliso seurustelukumppani vaikka ei sietäisi häntä??
      kuin että ei tiedä kuka se on ja miten se tehdään.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      67
      2113
    2. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      98
      1496
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      81
      1485
    4. 53
      1319
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1052
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1029
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      960
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      928
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      921
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      913
    Aihe