Omat(?) hyökkäävät nyt Potter-kirjailijaa vastaan!

Anonyymi

Harry Potter-kirjailija J.K. Rowling oli pitkään vasurien ja feministien suosikki. Hän usein somessa otti kantaa heidän agendansa puolesta.

Mutta sitten JKR teki erehdyksen! Yksikin erhe riittää noitavainon kohteeksi joutumiseksi puristivasurien laumassa.

JKR twiittasi kommentin, jossa hän puolusti perinteistä sukupuolijakoa. Hän kehtasi väittää, että vain naiset menstruoivat? Huhhuh mikä outo väite! ;-)

Trans-extremistit alkoivat hellittämättömän solvaus- ja dissaus-kampanjan JKR:ia vastaan. Mukana monet femakot, VAIKKA hän puolusti perinteistä feminististä näkemystä?!

Näin tämä uusmarxistinen arvomädätys ja kiihkoilu vain leviää joka puolella. Edes perinteisiä feministejä ei enää suvaita.

Olisiko perinteisten feministien vihdoin aika vaihtaa leiriä ja jättää tuo vasuriaatteen tukeminen? Mikä tietysti edellyttää valkoisen heteromiehen hyväksyntää.

19

755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki fiksut ja rehelliset ihmiset ovat hylkäämässä nykyisen toksisen vasuriaatteen. Miksei siis feministitkin?

      Muuten feminismi jää noiden sekopäisyten vasurikiihkoilijoiden leikkikentäksi eli marginalisoituu merkityksettömäksi.

    • Anonyymi

      Kyse on vasurien ja nykyfemakkojenkin harjoittamasa kielto-kulttuurista(cancel-culture), joka on levinnyt USA.sata muualle länsimaailmaan kuin syöpä(cancer)!

      Jos joku erehtyy ilmaisemaan yhdenkin vasuriaatetta kritisoivan mielipiteen, niin hänet pyritään tuhoamaan kokonaan.

      Mikään entinen "ansio" ei auta eikä mikään anteeksipyyntö riitä. Hänen koko elämäntyönsä dissataan ja hänen on lopetettava työuransa. Hänen pitää paeta vuorille luolaan erakoksi tai mieluumin vain tappaa itsensä.

      Tuon kielto-kulttuurin alustana on some ja sitä lietsoo samanhenkiset lännen valtamediat. Todella vastuutonta, julmaa ja epäinhimillistä touhua!

      • Anonyymi

        Niinkö? Olen feministi enkä erityisesti ole sen enempää fanaattinen vasuri kuin oikeistolainenkaan. Poliittiset näkemykseni ovat sekä että. Äänestän yleensä enemmän henkilöä kuin puoluetta. Kahdessa viimeisimmässä vaalissa äänestin persuja. Olen äänestänyt myös sdp:n edustajaa, kokoomuslaista ja yhtä vihreiden edustajaa meinasin joskus äänestää mutta jätin sitten äänestämättä. Feminismi ei korreloi vasemmistolaisuuden tai oikeistolaisuuden kanssa. Se on ihan oma yhden asian liikkeensä: naisasialiike. Jopa Naisasialiitto unioni ilmoittaa olevansa poliittisesti sitoutumaton.

        En ole koskaan kokenut että minut olisi edes intersektionaalisten feministien taholta pyritty "tuhoamaan kokonaan" kun mielipiteeni feministinä noudattelevat oikeistolaisempaa näkökulmaa.

        Jos julkisuuden feministiksi tunnustautuvan henkilön twiitti aiheuttaa somekohun se ei tarkoita että on olemassa joku feministien yhteneväinen kultti joka lynkkaa väärin ajattelevan jäsenensä. Että on joku noitavaino menossa kun tulee somekohu.

        Muodostavatko myös Persut kultin joka noitavainosi Ano Turtiaisen ulos väärän mielipiteensä vuoksi? Feminismi ei muodosta lähellekään yhtä fundamentalistista kulttia kuin esimerkiksi poliittiset puolueet muodostavat. Puoluekuri on tiukka ja väärin ajattelevat ajetaan vuorille pakoon. Feminismi on palkkä aate. Ei tarvitse kuulua mihinkään feministiseen yhteisöön ollakseen feministi.


    • Anonyymi

      Feministipiirithän ovat keskiössä kaikessa äärivasemmiston toiminassa. Kaikki aivopierut, intersektionaalisuus jne ovat peräisin feministien pienistä kana-aivoista.

      • Anonyymi

        Ovatko omat aivosi jotenkin suuremmat kuin kanalla?


    • Anonyymi

      Naiset ovat niin riidanhaluisia. Kun ei ole mitään oikeaa tekemistä, niin sitten etsitään riidanaiheita.

    • Anonyymi

      Hyvät käytöstavat eivät katso puoluetta, tai aatetta.

    • Anonyymi

      Omituista on se, että asioista ei voi enää keskustella. Esimerkiksi sukupuolen juridisen muuttamisen sallimisesta ei voi keskustella puolesta ja vastaan, koska jos sanot vastaan, olet transfobinen.

      Miksi trans-aktivistit haluavat tukahduttaa asiallisenkin keskustelun? Esimerkiksi ymmärrettävä on vanhempien huoli siitä, että tytöt/naiset voisivat tulla häirityiksi esim. wc-tiloissa, jonne voisi tulla miehen varustuksilla ja hormoneilla mutta naisen sv-tunnuksella ja vaatteilla varustettu henkilö.

      • Anonyymi

        Osuit asian ytimeen. Ei mitään lisättävää.


      • Anonyymi

        Transkultti pakoitti jenkkien redditin sulkemaan naisille tarkoitettuja ryhmiä niin kuin vaikka PCOS ja muut menkkaongelmat, miehet mekoissa kuulema terrorisoivat myös raskaus ja endometrioosi ryhmiä. Pitäisi kivespussit hyväksyä niihin ryhmiin. Miksei feministit puutu tähän aivan törkeään naisvihaan?


    • Anonyymi

      Onhan tuo nyt nähty jo vasemmistolaisten, rasmuksien, silakoiden ja feministien keskusteluryhmissäkin ajat sitten, että siellä eri mieltä jostain olevat saavat kävellä partaveitsen terällä...

    • Anonyymi

      Nykyään täytyy olla miljonääri, että voi ilmaista mielipiteensä, muille se on liian vaarallista, voi mennä työpaikka alta. Ei ole enää mielipiteen vapautta.

      • Anonyymi

        Ei mutta eiväthän nuo vasemmistolaisten itseään suvaitsevaisiksi kutsuvien ihmisten tappouhkaukset Rowlingia kohtaan mitenkään mukavia ole vaikka rahaa pankkitilillä olisikin?


    • Anonyymi

      Tää Rowling kunnostautui tavalla jonka me suomalaiset muistamme ja joka on nytkin ajankohtainen.
      Hän nimittäin kielsi kirjojensa painamisen Suomessa valmistetulle paperille koska siihen oli käytetty - aarniometsää!
      Vihermädättäjät käyttivät tarinaa joka meni satukirjailijaan täydestä ja hän kai kuvitteli edistävänsä myyntiä leimautumalla ympäristötietoiseksi paperinkuluttajaksi. Kaikkien mielikuvituksellisten juttujen jälkeen vihreiden unelma painopaperin tuotannon lopettamisesta alkaa olla karvasta todellisuutta.
      Sanomalehtipaperia voidaan tuoda muista maista, Suomessa sen tuottaminen loppuu.
      Miten lie palkitaan lopulta meikäläiset tuhoajat, Rowlingin metsähurskastelu ei sitten riittänyt estämään siskojen vihaa kun kyse tuli alapään asioista.

    • Anonyymi

      Meni hieman off-topic, my friend.

    • Anonyymi

      The Witch Trials of J.K. Rowling on uusi podcast, josta on ilmestynyt 3 osaa ja käsittelee juuri tämän ketjun aiheita. Jos englanninkielen taito riittää, fanikulttuuri, sosiaalinen media ja itse kirjailija kiinnostavat niin vahva kuuntelusuositus. Todella älykäs ja syväluotaava podcast Potter / Rowlings faneille. Kuuntelin juuri kolmannen ilmestyneen jakson ja olin todella, todella vaikuttunut.

      Paras podcast aikoihin. Vahva kuuntelusuositus!

    • Anonyymi

      Outo väite että muka naisilla olisi kuukautiset , onko niitä edes kaikilla muunsukupuolisilla ?

    • Anonyymi

      Hän ei vain tunnista tai tunnusta maailman etuoikeutetuinta asemaansa. On tottunut sortamaan vähemmistöjä, kuten miehiä.

    • Anonyymi

      Rowlingin vihaavat ovat nyt vain itse sellaisia ankeuttajia.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe