Eskimo-jäätelöt rasistisia

Anonyymi

Nyt on vedetty uusi rasismi-kortti esiin. Eskimo-jäätelöiden nimi aiotaan vaihtaa, koska se on kuulemma rasistinen nimitys.
Saa nähdä, milloin kahveissa kielletään tumma ja vaalea paahto erikseen, kaikki kahvi pitää olla samaa kuraa. Kyllähän tuollainen väriin perustuva erottelu on rasismia parhaimmillaan.

44

709

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mistä näitä mielensä pahoittajia oikein tulee jatkuvasti enemmän ja enemmän. Pahoittavat varmasti mielensä liikennemerkkien mustista hahmoista.

      • Anonyymi

        No, silloinhan se liikennemerkki koskee vain mustia...


      • Anonyymi

        Kaikki liikennemerkkien tikku-ukot pitää äkkiä maalata sateenkaaren värisiksi.

        T: Mielensä pahoittaja


    • Anonyymi

      USA:ssa aiotaan myös muuttaa Uncle Ben- ja Aunt Jemina-merkkien nimet ja kuvat. Koska niiden mustaihoiset henkilöt ovat kuulemma ihan rasismia?

      Ironisesti Täti Jeminan jälkipolveen kuuluva henkilö vastustaa kovasti isoisoäitinsä perinnön kieltämsitä! ;-)

    • Anonyymi

      EI jumaliste miten tää nykymeno pistoo sapen kiehumaan!

      Kuinka monelta inuiitilta on edes kysyttä sitä ,että loukkaako "Eskimoksi" nimetty ikoninen Suomalainen jäätelö heitä? Tuskin yhtäkään.

      MIksei samantien kielletä aivan kaikki ja heti? Ei anneta enää mitään yleis eikä erisnimiä ja mitään ei saa nimitetä. Ihmisistä tulee käyttää vain termiä henkilö, ettei vain kukaan pahoittaisi mieltään, koska rasismi!

      Tää rasismi vastainen kamppanijakin on todella hanurista. Oikealla asialla tietysti ovat, mutta toiminta näiden mielensäosoittajien puolelta on todella tuomittavaa, sillä nää mellakoi , heittelee tiiliskiviä, ryöstää kauppoja ja nyt on poliiseja vastaan hyökätty ( Usassa tapettiin yks mustaihnoinen poliisi mellakoiden aikana) ja halutaan että poliisit laukkautetaan kokonaan? ja minkä takia? Siksi koska usassa kuollut yksi pidätystä vastustanut mustamies jolla on ollut paljon tuomioita mm naisten hakkaamisesta ym. En nyt sano että sen Floydin kuolema oli oikeutettu ja totta se on , että poliisi toimi todella väärin ja aiheutta miehen kuoleman. Usassa kuitenkin tilastolliset kuolee eniten valkoihoisia ( saako sitäkään termiä enää käyttää?) poliisien toimesta kuin etnistä väestöä.

      Kaikki halutaan muuttaa ja kieltää, koska se rasismi. Pitäisikö historiakin nyt kirjoittaa kokonaan uudestaan ettein vain kukaan sitä lukeva loukkaanu ja pahoita mieltään?

      Mistä näitä kaikesta loukkaantuvia mielensäpahoittajia ja aikuisvauvoja oikeasti sikiää?


      Yksi hyvä esimerkki Suomessa on jotkut Saamelaiset, jotka valittaa sitä, että Suomi syrjii heitä ja heidän kulttuuriaan ym ei tuoda tarpeeksi esille. Sitten kun ei saamelainen pukeutuu saamelaispukuun tai jossain videolla kuvataan noitarumpua, niin kauhea huuto ja valitus alkaa siitä että heidän kulttuuriaan omitaan.

      Eikö ole enää ihmisillä muuta tekemistä kuinka löytää rasismia ja syrjintää aivan kaikesta ja itkeä siitä ympäri lööppejä kun mieli on taas pahoitettu

    • Anonyymi

      Maailmalla on paljon myyntituotteita, joissa on VALKOISEN ihmisen kuva ja nimi!

      Miksi ne eivät ole sitten rasismia??? Eikö Elovena-tyttömmekin ole rasismia?

      • Anonyymi

        Mustamakkara on kiellettävä rasistisena koska muita värejä ei sille ole. Samoin valkoinen lauantaimakkara, siinä myös muut viikonpäivät jäävät huomiotta. Paljon on maailmassa perannettavaa.


      • Anonyymi

        Kyllä Elovena-tyttö häivytetään historiaan. Lola Odusoga olisi poliittisesti korrekti malli siihen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Elovena-tyttö häivytetään historiaan. Lola Odusoga olisi poliittisesti korrekti malli siihen.

        Onhan eloveenatyttökin jo muuttunut. Ei ole enää suomalaiskansallinen kansallispukutyttö.

        Hassua että tuo Eskimo-jäätelön kielto on kotoisin USA:sta. Monikohan siellä edes syö Eskimopuikkoja. Siellähän vedellään yleensä isoja kipollisia irtojäätelöitä.


      • Anonyymi

        Nythän jokainen saa määrätä ihan itse mikä on rasismia häntä kohtaan. Valkoisetkin esitetään yleistävästi eri tilanteissa joista on mahdollista pahoittaa mielensä. Ei me kaikki kekkuloida viljapellossa sirppi-ase kourassa vieläpä epäilyttävästi naureskellen. Ja valkoiset vieläpä on vähemmistöä maailmassa. Kyllä on hirveää. Ihonväri ja muu on niin hävettävä asia ettei sitä saa mainitakaan siitä tulee rasismia. Pitäisi kaikki ruiskumaalata samanvärisiksi. Vai onko joillakin alemmuuskompleksi valkoisiin verrattuna?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nythän jokainen saa määrätä ihan itse mikä on rasismia häntä kohtaan. Valkoisetkin esitetään yleistävästi eri tilanteissa joista on mahdollista pahoittaa mielensä. Ei me kaikki kekkuloida viljapellossa sirppi-ase kourassa vieläpä epäilyttävästi naureskellen. Ja valkoiset vieläpä on vähemmistöä maailmassa. Kyllä on hirveää. Ihonväri ja muu on niin hävettävä asia ettei sitä saa mainitakaan siitä tulee rasismia. Pitäisi kaikki ruiskumaalata samanvärisiksi. Vai onko joillakin alemmuuskompleksi valkoisiin verrattuna?

        Valkoiset lakanat on vaihdettava mustaan sairaaloissakin?Valkoinen on puhtauden perikuva mutta laistettava on!


    • Anonyymi

      Antirasismi ja feminismi... kaksi hyvää asiaa pahuutta vastaan. Mutta pahat ihmiset ovat kaikkialla. He ovat oppineet käyttämään näitä hyväkseen jatkaakseen pahuutta. Antirasismia käytetään tekosyynä väkivaltaan ja alistamiseen ja feminismiä miesvihan julistamiseen ja naissukupuolen nostamista miessukupuolen yläpuolelle. Pahuus on aina pahuutta, ja tekopyhyys tekopyhyyttä, eikä koskaan oikeutettavissa.

    • Anonyymi

      Hahahhah..
      Kuka 'eskimo' on valittanut?
      Muistuu mieleen vuosien takaa Espoon päättäjien taholta huoli betoniporsaista, että maahanmuuttajat saattavat pahoittaa mielensä. Myöhemmin kun oli kysytty, oli muslimi vastannut, ettei haittaa.

    • Anonyymi

      Lumipuikko-nimi olisi hyvä noille jäätelöille. Kannatan Lumipuikko-nimeä!

      • Anonyymi

        Suomalaistetaan tämä ikäihmisten suosima jäätelöpuikko. Liisa ja Matti olisi hyvä nimi.


    • Anonyymi

      Ehdotan nimeksi ”valkoisen miehen parempi jäätelö”. Sen ei pitäisi loukata naisia eikä tummia.

    • Anonyymi

      Mitenkös Fazerin Geishat? Valkovenäläinen drinkki?

      Ja Mars patukat loukkaavat avaruusolentoja, samoin Venus kauneudenhoitotuotteet.

    • Anonyymi

      Uusglobalismi vie tummempien oikeuksia.Onko joku ajatushautomo keksinyt korvaavan tavan viedä huomion siitä pois pallottelemalla näennäis oikeuksilla esim eskimopuikko oikeus.

    • Anonyymi

      Oot kyllä asian ytimessä nainen ei oo mies ja mies ei oo nainen ja musta ei oo valkoinen jne... sateenkaarella varustettuna pikku tripissä toimii jos ei ookaan tarkoitus erotella lisää näitä käyttäjiä niin eiköhän saada Suomi nousuun...

    • Anonyymi

      joo-o Pingviini Eskimo kyllä se on ihan perkeleen rasistinen kun tuollainen sekasikiö on syntynyt, miten pingviini ja eskimo on onnistunut lisääntymään keskenään.
      kyllä tuo jäätelö menee vielä eläimiin sekoontumiseksi.

    • Anonyymi

      Kyllä tähän asiaan nyt pitää säätää EU-tasoinen direktiivi jossa todetaan selväsanaisesti että vain valkoihoinen eurooppalainen on "standardi-ihminen" jonka kuvaa ja "nimeä" voidaan käyttää ilman että kukaan loukkaantuu!

    • Anonyymi

      Aikoinaan tämä joku turha julkkis Veitola oli Hymy-lehden mukaan kysellyt Metsäketoa kohtaan raskauttavia metoo tarinoita. Saman lehden mukaan hiukan myöhemmin oli jakanut viestiä ettei hänen kyselyään enää levitettäisi kun oli joutunut heikoille jäille. Tiedä onko tuo naimisissa (tuskin) mutta ei varmasit hänestäkään saa sanoa että vaimo, viittaa liikaa seksuaalisen häirinitään.

    • Anonyymi

      Juhla Mokka, todella rasistista.
      terv. ajatuspoliisi

      Pian tuotteille tulee numerosarja nimen sijaan.
      terv. artificial intelligence - ur god.

    • Anonyymi

      Rasismi on väärin ihmistä kohtaan, mutta nyt antirasismi alkaa lähentyä rasismille ominaista moraaliköyhyyttä. Siksi emme saa antaa antirasismille valtaa. Sen pitää olla ihmistä palveleva käytäntö, jolla tulee ehkäistä rotuun kohdistuvaa realistisesti haitallista toimintaa, mutta jos sitä aletaan käyttämään ihmisiä vastaan, sekä poliittisena lyömäaseena, ja jos yhä herkkähipiäisemmin suhtaudutaan rotuja edes etäisesti koskeviin seikkoihin, kuten ajatukset, assosiaatiot jne., niin se on sellainen malli, että se johtaa jatkuvasti pahenevaan moraalia ja etiikkaa vääristävään ongelmaan. Tämän kehityslinjan toisessa päässä on totalitarismi. Totalitarismia kukaan meistä ei halua, sillä se on kaikkein pahinta ihmisen alistamista, vahtimista, rankaisemista ja rajoittavaa. Me kaikki tunnemme Pohjois-Korean maineeltaan. Emme halua, että se on yhteiskuntamme kehityksen mallina.

    • Anonyymi

      Näin ollen pitää kieltää hämäläiset, savolaiset, lappalaiset, romanit, eurooppalaiset, amerikkalaiset, japanilaiset jne. Niin helvetin vajaa älyiset tekee näitä mukamas rasistiseksi kuvaamia juttuja. Eikös esim. eskimo ole aivan hyvä kansan nimitys, en kyllä millään ajatettelulla saa sitä rasistiseksi.

    • Anonyymi

      Minä kun niin mieleni pahoitin.

    • Anonyymi

      Maanteillä ei saisi olla VALKOISIA katkoviivoja, nehän on rasistisia. Ne pitäisi olla mustia kuin Mercedeksen tallin uudet ajohaalarit!

      • Anonyymi

        Meinasin ostaa A mallin mersun, mutta tässä tilanteessa valitsen sitten Hondan.
        Mesekin on sitten boikotissa


    • Anonyymi

      Mites Sipilän hallituksen rasismi kansaryhmää kohtaa eli normaaleja suomalaisia kohtaan. Meneekö tutkintaan, vai painetaanko villasella kuten sata vuotta sitten?

    • Anonyymi

      Odotan kauppoihin Murjaani-lakua. Murjaani on yleisesti tummaihoisiin viittaava sana, eikä loukkaa mitään tiettyä rotua.

      Muuten, millaisia saavutuksia ovat murjaanit saaneet aikaan kautta aikojen?

    • Anonyymi

      Kannatan positiivista syrjintää, jonka kohteena ovat kantasuomalaiset.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuo kappale on uusi tuttavuus, vaikka siihen aikaan kuntelin paljonkin suomalaista rokkia, punkkia ja uutta aaltoa. Mainio ja rohkea kappale!


    • Anonyymi

      Nauraisin ellen tietäisi, että tämä on todellista totta. Voi siis vain ihmetellä tätä nykymaailman menoa, jossa kaikki maailman asiat nähdään rasistisena.

    • Anonyymi

      Joku sanoi minua tänään savolaiseksi. Niin minä mieleni pahoitin.

    • Anonyymi

      Miten olisi "White bastard"-jäätelö? Pahoittaakohan joku siitä mielensä ja miksi?

      • Anonyymi

        Tai "White *"-kaurahiutaleita. Boxin takapuolella alanurkassa lukee sitten pienellä präntillä ja suluissa: "( *=bastard)".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai "White *"-kaurahiutaleita. Boxin takapuolella alanurkassa lukee sitten pienellä präntillä ja suluissa: "( *=bastard)".

        Kohta on varmaan Afrikan tähti-pelikin kielletty. Kun ei tiedä, mitä mielleyhtymiä siitäkin joillekin tulee.


    • Anonyymi

      Pyykkipoika nimi vaihtoon tasa-arvon vuoksi. Pyykkihän, pyykkihenkilö?

    • Anonyymi

      Kyllä nyt on maailma mullillaan, kohta minä ja Centti ei saada sivellä jäätelötikuilla toisiamme kun se on jo rasistista.

    • Anonyymi

      Entä mitkä nimet sitten ranskalaisille perunoille tai venäläiselle meetvurstille? Onko nimein suunnittelut jo käynnissä? Ruotsalaiset kanelipullat, keksikääpä niille uusi nimi.

      " Ensi keväästä lähtien kauppojen pakastimista löytyy Eskimon sijaan Pingviini Puikko. Valmistaja Froneri Finland kertoo tiedotteessaan, että nimen muuttaminen on ollut jo kauan suunnitelmissa. "

    • Anonyymi

      Savolaiset pieruverkkarit kauppoihin heti!

      • Anonyymi

        Pieruveerkarit mistä kaupasta niitä saa


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1739
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1713
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1252
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      69
      1071
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe