Helsingin Kaivopuiston vesiränni - oikea korskeuden valtaväylä?

Anonyymi

Ongelma on tuon "vesirännin kapeus", joka kulkee Kaivopuiston editse. Rannoilla on paljon ihmisiä kavelemässä ja ihastelemassa kuka mitäkin - on hyvä nykyvyys esittelyvirtaan.

Tuolla rannalla kulkee myös "Kaivariavenue", jossa ihmiset näyttäytyvät kesäkuumalla mitä kiiltävimmissä avoautoissaan - samaan aikaan kun "vesirännissä" esitellään kykyisyyttä toinen toistaan "jalkaisemmilla" luxusjahdeilla.

Aluetta on kutsuttu kateuden lähteeksi ja varakkaiden, joilla on mitä näyttää -ansiosta/ ansiotta - näyttö- ja vertailutalouden maneesiksi, jossa on kiva keräillä katseita ;-)

Niin tai näin, me ihmiset olemme sellaisia

Haluamme huomiota ja tämä vesikapeikko on hieno väylä lipua katseiden alla - saada sitä kaivattua huomiota. Huomiota haetaan visuaalisin kiiltoefektein, mutta myös äänin - avenuella ärjyvin vee-kahdeksikoin ja vesirännissä murisevin muskelein - sekaan mahtuu toki pippurisia vesijettejä, joista suihkuaa komea vesipyrstö - ikäänkuin riikinkukon pyrstönä, kun kiima koittaa :-)

Mutta oli niin tai.., niin se on kivaa. Maallisella näytöllä on kumma vaikutus, se tekee sitä ajavan henkilön kiintoisaksi, se herättää ikäänkuin vietin johonkin pintasyvällisempään - skumppalasilliselle jahdin bridgelle, sen lilluessa ikäänkuin houkutellen laiturissa ...

Ja jos moottorit eivät ärjy, niin pullein purjein ja komein peräsimin on myös mukava lipua ääneti kuin vaaniva eläin - hakien jälleen mielenkohotusta. Eletään siis näyttämisen estraadilla, siksi sen kapeus on eduksi - näkyy paremmin kuka ajaa mitäkin.

Nyt sekaan voi päästä pienemmälläkin rahalla - voi vuokrata katseenvangitsijan

Niitä saa nyt "pienellä rahalla" verrattuna omahankintoihin. Harvemmin kuitenkaan kukaan "Kaivarin rännissä" on soutaen liplatellut - ehkä subbailu voisi olla nyt trendikästä, olla tykiveneiden ja pulleapurjeiden seassa, ehkä subbailussa saadaan sitten paremmin esille fyysinen komeus - varsinkin kesäkuumina iltoina, kun väki rannoilla ihastelee aitoa lihasvoimistelua ---

Kateuttako?

---
Katso Hesari:
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006548249.html

"Yksi muutos teki Helsingin edustasta holtittomia ”pörrääjiä” kuhisevan keitoksen, väittävät ammattiveneilijät – ”Tulemme näkemään mahdollisesti vakaviakin onnettomuuksia”"

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näyttö- ja vertailutalous?

      • Anonyymi

        Sangen osuva nimitys tuolle esiintymiskuumeelle!


      • Anonyymi

        Harrikoiden pakoäänet ja Bemarien aitojen M-sarjalaisten neljät pakoputket.


    • Anonyymi

      Johan julmasti pistit! Kultakurkut eivät tästä pidä ...

      • Anonyymi

        Antiferraristi


    • Anonyymi

      Tällainen vastine löytyi Hesarista:

      "Vastaus on kyllä - siis kateutta kun hienoa harrasteautoa tai venettä pilkataan. Koetaan, että se on itseltä pois, kun onnellinen kuljettaja sompailee harrastevälineessään, jota hän on saattanut kunnostaa vuosiakin.

      Suomalaisessa kansanuskossa onnea oli olemassa tietty vakiomäärä. Onnea ei tullut mistään lisää, sen paikka vain vaihtui. Onni yhdellä oli siis konkreettisesti toiselta pois. Vanhoissa tarinoissa kateus oli vaarallinen tunne, sillä se sai aikaan pahana silmänä toteutuvaa magiaa. Onnettomuuden sattuessa — kun lehmä kuoli, sato epäonnistui tai lapsi sairastui — syy oli todennäköisesti kadetivan paha silmä.
      Tähän liittyy oma vähättely. Joku kehaisee toisen autoa.. “Ai tääkö”, toinen vastaa, “tää nyt on tällanen vanha romu”. Suomalainen ei ole vaatimaton, vaan yrittää suojata itseään kateusmagiaan perustuvalta epäonnelta .

      Syy Kaivarissa pyöriviin veneisiin on se, että Kaivopuston tutumassa olevassa Merisatamassa ja sen edustalla olevissa Sirpale- sekä Liuskasaaressa ja Liuskaluodossa on satojen pienveneiden laituripaikat. Siispä kapeista salmista on kuljettava kun merelle lähtee.

      Nuo Kaivarin venepaikat ovat haluttuja, koska niistä on lyhyt matka aavalle ulapalle. Oma venepaikkani on Mustikkamaalla, mistä täytyy seilailla jo jonkin aikaa päästäkseen merelle. Aika trafiikki noillakin väylillä on, mutta katsojat rannoilta puuttuvat - ja se paha silmä. Hyvä sekin." - kirjoittajaksi oli merkitty Tomi Vaalito

      • Anonyymi

        Kehuskeli Mustikkamaalla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kehuskeli Mustikkamaalla!

        Eipä tuo nyt kehuskelua ollut!


      • Anonyymi

        65 jalkaista Sunseekkeriä kuljettaa onnellinen mies! :-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä tuo nyt kehuskelua ollut!

        Peiteltyä kehuskelua? Kainoa ylpeilyä edes pienestä saavutuksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä tuo nyt kehuskelua ollut!

        Ei ollut, vain toteamus, että on sitä minullakin - oli toteamuksena aivan turha, itse avaukseen nähden!


      • Anonyymi

        Aika naivi kommentti, mutta rehellisesti omalla nimellä Hesarissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peiteltyä kehuskelua? Kainoa ylpeilyä edes pienestä saavutuksesta.

        Kyllä se köyhäkin koreilee


    • Anonyymi

      Kyllä joku keksii valittaa ihan kaikesta.

      • Anonyymi

        Näinhän se on - ehkä tuo Hesarista löytynyt kommenttikommentti vastasi Tommi Vaaliton oma näkemystä kateudesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se on - ehkä tuo Hesarista löytynyt kommenttikommentti vastasi Tommi Vaaliton oma näkemystä kateudesta?

        Vaaliton omaan nilkkaan kopsahti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se on - ehkä tuo Hesarista löytynyt kommenttikommentti vastasi Tommi Vaaliton oma näkemystä kateudesta?

        Kirjoitusvirhe, pitää olla Hesarin mukaan Tomi Vaalisto.


    • Anonyymi

      Näyttö- ja vertailutalous - osuva ilmaus, ja niin ajassa!

      • Anonyymi

        Joku lintu-uros rakensi houkutteeksi naaraalla komean pesän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku lintu-uros rakensi houkutteeksi naaraalla komean pesän.

        Naaraalle 👍!


    • Anonyymi

      On kiva osoittaa paremmuuttaan!

    • Anonyymi

      Herättävästi yllättävä huomio ihmisen kaipuusta saada huomiota.

    • Anonyymi

      Miehet mahtailee saadakseen naaraita! 😊

      • Anonyymi

        Metso soitimella -ilmiö!


    • Anonyymi

      Näyttäisi "Ilkka Luoman" avaukselta?

      • Anonyymi

        Ainakin Hesarin mukaan


      • Anonyymi

        Ja onkin!


    • Anonyymi

      Monille melkoisen kiusallinen teksti!

    • Anonyymi

      Ei hätää , nyt saatiin ainakin peltilehmä porukka kuriin kun tiellä sallitaan enään paskovat hanhet ja maassa makaavat työttömät örveltäjät , eiköhän suljeta nyt seuraavaksi veneväylä , tehdään siitä rinta uintikeidas , , mitä jos tehtäisiin samalla noista saatanan remontti montuista koronahautoja kun niitä on pilvin pimein pitkin helsinkiä , ja sitten iso muistokivi kohtaan , suljetaan lopuksi kehä1 ja3 , ja asutaan kuin kivikaudella, lämmitys aineena kamelinpaska ja pahvimajat.
      Asukkaitakin on tullut jo upean monta noista maista.

      • Anonyymi

        Paluu tasapainoon?


    • Anonyymi

      Seuraavaksi helsingin kaduilla liikkuu työporukkakin vain aasin ja hevosen voimin , toiset mustat pojat vetävät vankkureita joilla tuodaan olutta turisteille ja sähkölavetilla työkaluja kohteisiin.
      Pitäkää nupulakivenne , tulossa pelkkä turistien kaljankittaus kaupunki. Sen osoittaa julmetut sataman laajennukset , diesellaivat raksuttaa päivät pitkät satamassa laumoittain.

      • Anonyymi

        Luddiitti?


    • Anonyymi

      Alaston totuus!

    • Anonyymi

      Tämä herättää kiperiä kysymyksiä!

    • Anonyymi

      Mahtailu on osa ihmisyyttä.

    • Anonyymi

      Kalliossa oleva Porthaninkatu on oikea kusiränni. Yltiöpäisen liberarismin sairastuttamien, tatuoitujen ja lävistettyjen kummajaisten valtaväylä, jossa kusi ja kannabis haisee ja ihmiskauppa kukoistaa. Mäen päällä on kirkko kuin tilauksesta ovet avoinna ottamassa vastaan tuon asiakasvirran kun ei muualtakaan enää asiakkaita löydä. Kerran viikossa pappi vihkii aviolittoon samaa sukupuolta olevaa oudon näköistä porukkaa naamalävistyksineen ja kaksihaaraisine kielineen. Työ, eli lajittelijan pesti SPR,än lajittelukeskuksessa ei sairastuta tuota luonnonvastaista väkeä.


      Helsingin Kallio, tuo vihervassareiden paratiisi, on niiiiiin pilalla kuin olla vaan voi. Ennen siellä oli erikoiskauppoja, puoteja, elintarvikeliikkeitä ja vaikka mitä kivaa. Nyt jokaisen kivijalkamyymälän kohdalla on kapakka ja siinä terassi. Porukka kävelee siiderit ja kaljat kädessä pitkin katuja ja huuto on kuin afrikassa.

      Ananastukat ja somalit parkkeeraavat bemarinsa ja mersunsa keskelle ajorataa parkkeerattujen autojen viereen hätävilkut päällä ja itse istuvat kapakan terassilla. Ajoliikenne on tukossa ja raitiovanut joutuvat odottamaan kun kuskia ei näy. Poliisit tulevat vartin viiveellä ja silloin tilanne on jo ohi mutta raitiovaunuliikenne joudutaan aikatauluttamaan uudelleen.

      Auta armias jos soitat torvea noille kaduntukkijoille niin kaljatölkki lentää tuulilasiin tai potkaistaan auton kylkeen. Tuosta ilmiöstä pääsee eroon vain kovilla otteilla ja jengivoimalla. Tilanne on vahvasti luisumassa samaan suuntaan kuin se on esim, Berliinissä. Tätä ne tatuoidut vihreätukkaiset niittinaamat pitävät kansainvälisenä ilmapiirinä ja toivottavana kehityskulkuna.

      • Anonyymi

        Helsingin kaupungilla on Kyläsaaressa sellainen toimi/työllistämis yksikkö kuin uusix verstas. Tunnen työni puolesta melko paljon tuota yksikköä ja voinkin todeta, että tuossa työttömien työllistämisyksikössä ei ole muita kuin vihervassareita. Siis ei ketään muita. Siellä on niin hullun näköistä tatuoitua ja lävistettyä okkimönkiäistä kaksihaaraisine kielineen, että ei mitään rajaa. Joukossa on myös matu naisia ompelemassa patalappuja työllistämistuella. Kyllä se vaan on niin, että vain vihervassareita varten tarvitaan tuollaisia pitkäaikaistyöttömien työllistämis keskuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helsingin kaupungilla on Kyläsaaressa sellainen toimi/työllistämis yksikkö kuin uusix verstas. Tunnen työni puolesta melko paljon tuota yksikköä ja voinkin todeta, että tuossa työttömien työllistämisyksikössä ei ole muita kuin vihervassareita. Siis ei ketään muita. Siellä on niin hullun näköistä tatuoitua ja lävistettyä okkimönkiäistä kaksihaaraisine kielineen, että ei mitään rajaa. Joukossa on myös matu naisia ompelemassa patalappuja työllistämistuella. Kyllä se vaan on niin, että vain vihervassareita varten tarvitaan tuollaisia pitkäaikaistyöttömien työllistämis keskuksia.

        Ovatko mukana Kaivarin vesirännissä?


      • Anonyymi

        Anarkiaa! -kuka lauloi aikanaan niin, ettei vaan Pelle Miljoona?


      • Anonyymi

        Onko se bordelliränni?


      • Anonyymi

        "Ananastukat ja somalit parkkeeraavat bemarinsa ja mersunsa keskelle ajorataa parkkeerattujen autojen viereen hätävilkut päällä ja itse istuvat kapakan terassilla. "

        Arvatkaapa mitä ne tekee siellä? Huumekauppaa. Huumekauppa toimii Kalliossa ja Vallilassa ihan pizza taxi periaatteella. Soitto vaan kohta tulee tavaraa. Edellyttää tosin sitä, että ravintolan omistaja soittaa.


    • Anonyymi

      Aloittajan mielestä kaikkien pitäisi olla köyhiä, mitättömiä, huonostipukeutuvia vassareita. Kukaan ei saisi menestyä omalla työllään ja koulutuksellaan.
      Kuuba ja venäjä näytti maailmalle mallia mitä se tarkoittaa, kun kaikki ovat julkisen sktorin palveluksessa ja nettoveronmaksajia ei ole lainkaan.

    • Anonyymi

      Vasukat vaijetkoot sivistyneiden yhteiskunnassa.
      MAAHAN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe