HS aloittanut Jan Vapaavuoren ajojahdin

Anonyymi

Onko Vapaavuorella mitään yksilön/ ja tietosuojaa? Isot otsikot ja henkilöön käyvä yksipuolinen "tutkimus" konsernin lehtien sivuilla.

On jotenkin pidetty Hesaria objektiivisten juttujen lehtenä.
Toimitustapa aika epäeettisenä näyttäytyy nyt.

Hesari/Itasanomat osoittautuu demarilehdeksi nyt tosi räikeästi. Sitähän se kyllä on ollut jo kauan painotuksineen vihervasemmistoa suosien.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hesari on aina ollut ja tulee olemaan patamusta porvarilehti.
      Vapaavuoren touhuista Hesari on julkaissut kaupungin virkamiesten sekä alan asiantuntijoiden mielipiteitä.

      • Anonyymi

        Hesari on kyllä punavihreä aatteltaan tänäpäivänä, Sinnemäki ja vihervasurit voi mokailla mut ei niistä Hesari paljon kerro.<


    • Anonyymi

      No eipäs sinnemäen johtamisesta ole kukaan tutkimusta tehnyt, koska virkamiehet ovat vihervasemmistolaisia koska ne on valinnut itse herra sinnemäki.

    • Anonyymi

      Rattijuopumus, pahoinpitely, varkaus - Jan Vapaavuori kertoo oppineensa vanhoista hölmöilyistään: ”pitäisi yrittää käyttäytyä”

      Ei oppinut ojaa kaiva.

      • Anonyymi

        Pormestarimallin voi lopettaa! Tilalle ammattitaitoiset virkajohtajat kiitos!


    • Anonyymi

      Helkkarin kallis malli kaupungille tämä apuporkkumalli. Kaikilla virka-auto kuljettajineen ja matkustelevat ylkomaille joka kuukausi ns. intressimatkoille. Mitä helsinkilöiset apuporkut tekevät Marokossa tai jossain Grönlannissa? Ei viranhoitaminen tarkoita oman uran hoitamista esim tulevia mamuvirkoja kytätessä.

    • Anonyymi

      Riiperillä lienee satoja henkilöitä joihin hänellä on suora direktio-oikeus. Nämä ovat niitä nurisijoita. Tuossa määrässä on monenlaista viheltäjää, on kulttuuriimme sopeutumattomia, on poliittisesti kokkarille vihamielisiä pyrkyreitä, on maailmanparantajia ja taivaanrannan maalareita. Tuollainen joukkio tarvitseekin määrätietoisen ja tiukkan auktoriteetin esihenkilökseen. Jos siellä joku pullasorsatyyppi tai tynnyrissä kasvanut itkee suorasta asiallisesta palautteesta, niin sellaisen paikka ei ole hektisessä työelämässä.

    • Anonyymi

      Jos joka päivä näet mutisija sinnemäen ja joudut vielä yrittämään ymmärtämään mitä se mongertaa niin kyllä hermo palaisi jokaiselata normaalijärkiseltä. Demarikiintiö taas vaikuttaa aika yksinkertaiselta ihmiseltä.

    • Anonyymi

      Vapaavuori on sellainen "paha" ihmisjohtaja joka uhkailulla ja kiristyksellä pyrkii tuloksiin. Ihan persujen kaltaista natsitoimintaa.

    • Anonyymi

      Helsinki on kuulemma epäonnistunut kun homobaarit lopettaa. Sano tämä kulttuurihenkilö hesarissa. En tiennytkään että yksittäinen ravintolatoiminta on helsingin erityissuojelussa jos sen asiakaskunta on homoja. nyt tiedän.

    • Anonyymi

      Vapaavuori on äijä joka on erinomainen johtamaan monikulttuurista ja sekoilevaa virkahenkilökuntaa. Itse asiassa Helsingin kaltaisessa kaupungissa tulisi olla ammattisotilasjohto ja poliittisen poliisin tilalla armeijan yksiköt.
      Näin näitä tienneuvojapoliiseja voisi sijoittaa maakuntiin liikenteenvalvontaan.

    • Anonyymi

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/2332549 Tässä sanoo Vapaavuori suoraan mitä mieltä koko sotkusta. Vaikeaa tulee olemaan. Uskon sen! Niin kieroa on demarien ja vihreitten sekä vasemmiston toiminta nykyään. Ja eihän nyt mies saa nykyaikana missään nimessä johtaa vaan mielistellä naispuolisia valta-asemassa notkuvia idealisteja! Oli näillä pätevyyksiä tai ei.

      Ehdottomasti Stadiin uusi valtuusto ja johto. Nykyinen pormestarimalli on huono, ei jatkoon.

    • Anonyymi

      Jos katsoo minkälaisia nämä apulaispormestarit ovat, tämä nasimakin puolustelee jotain homobaaria, koska se on homobaari ja sillä saa populismipisteitä ,koska se on homobaari. Mikään muu samassa tilanteessa oleva baari ei kiimaa hänessä herätä.
      Niin en yhtään ihmettele, jos Vapaavuorelta alkaa pinna palaa.Heittikö demarit tämän pintapopulistin helsinkiläisten niskoille tahallaan. Sinnemäki taas on roikkunut vuositolkulla stadin asioita sotkemassa, täysin aatteensa sokaisema ihminen.
      Yksi porkku riittää ja se, jonka helsinkiläiset ovat demokraattisesti valinneet. Puolueille tiedoksi, helsingin kaupunki ei ole epäpätevien politiikkojenne säiliö. piste.

    • Anonyymi

      Maamme pääkaupungin pormestarilta odotamme korrektia käytöstä niin julkisuudessa kuin Helsingin kaupungin kaikkia työntekijöitä kohtaan. Jos ei pysty toteuttamaan johtajuutta normaalisti, ilman kärsimättömyyttä ja aggressiivisuutta, niin sitten sopisi poistua sellaiseen pestiin, jossa voi öykkäröidä yksiksensä ja omaan ihan vaan itseään loukkaavaan tyyliinsä.

    • Anonyymi

      Ajatteliko kokoomuslaiset ja tietenkin Vapaavuori itse päästä kasvamaan Helsingin pormestarina kenties seuraavaksi presidentiksi?
      No nyt se on sitten se Suomen mahdollinen presidenttiys öykkäröity, niin Helsingin kaupungin koronan käsittelyssä kuin Helsingin kaupungin johtamisessa.
      Koiruudet pysyvät ja kasvavat vuosien saatossa, valitettavasti.
      Eikus eläkkeelle seuraavaksi ...

    • Anonyymi

      Niin, öykkäröinnillä ei pitkälle potkita, sehän on nähty jo aina aikaisemminkin.
      Yksi mies ei laivaa keinuta ja jos sattuu sellainen keinuttaja öykkäri, niin pistetään pois keinuttamasta. Helsingissä löytyy paljon pormestarin tehtävään myös luonteeltaan päteviä kaupunkimme asiat hyvin tuntevia henkilöitä, joten ei meidän ole mikään pakko tyytyä itsevaltaiseen ja öykkäröivään Vapaavuoreen.
      Pormestarin virassa on parasta se, että se on kerrallaan voimassa vain neljä vuotta!!

    • Anonyymi

      Pinnansa polttamattomia, joka on edellytys pormestariksi, löytyy Suomesta tasan tarkkaan varmasti!
      Ja sitten Vapaavuorella on vielä se suuren suuri ongelma, ettei pysty myöntämään isoimpia virheitään työnsä hoidossa.

    • Anonyymi

      En kyllä ihmettele yhtään, jos Vapaavuorella palaa välillä pinna. Tuollaisia sönköttäviä viherpiiperöitä, kommunisteja pyörii ympärillä, jotka eivät ymmärrä asioista yhtään mitään ja olisivat ajamassa Helsingin asioita päin helvett..! Olisi se kyllä TODELLA kova isku Helsingille, jos näistä pelleistä joku tulisi Vapaavuoren tilalle!!

    • Anonyymi

      Onko siellä Suurmoskeija II laitettu nyt liikkeelle, vai miksi yrittävät kampittaa Vapaavuorta. Vihreät toivat jo islamisteja Suomeen, joten ehkä tämä on heidän vaalilupauksensa omilleen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe