Onko tämä Jouko PIhon valtaama mainospalsta?

Anonyymi

Jo ei ole? Miksi on vallannut palstan?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No ei oo ihme ku eihän täällä kirjota enää ku Jouko. Ei ees trollit ja pilkkaajat jaksa täällä päivystää.

      • Anonyymi

        Ei jaksa ei, sillä hihhulien kirjoitukset oli menneet jo ilman Pihoakin niin sairaiksi, ettei trollitkaan aksaneet niihin enää vastata. Jossain vaiheessa on psykiatrienkin luovutettava hulluimpien potilaidensa suhteen ja sama ilmiö tapahtui tällä palstalla. Turha on siis Pihostakaan mainita, sillä ilman ammatillista koulutustakin voi nähdä ja huomata, minkalainen persoona on kyseessä. Joka on saastainen, saastukoon edelleen.


    • Anonyymi

      Että se aina jaksaa tuoda noita sairaita unia ja muita, joita se porofetioiksi määrittää. Mutta kun ei ole tervettä hengellistä kykyä, kun on itse eksynyt väärille urille, niin minkäs mahtaa? Pitäkää uskovat itsenne irti pihon eksyttävästä vaikutuksesta!

      • Anonyymi

        Nimenomaan juuri noin!
        Millään lailla tervettähän tuo Pihon omahyväinen itsensä esille tuominen ja esitteleminen ei ole. Yrittää vielä olla hyvinkin ovela kun täyttää suuruudenhulluutensa sairaalloisia himoja julkaisemalla muiden, lievästi ilmaisten "epävakaiden" henkilöiden kirjoituksia itsestään.
        Piho on jo niin kaukana pimeyden rajan tuolla puolen ettei itse huomaa tekemisiään ja jos vaikka huomaakin, ei niistä varmuudella välitä. Omien tekojen ja vaikuttimien vilpitöntä tutkimista ja rehellisyyttä ei Pihossa ole eikä sitä enää voi tulla. Tuskin on ikinä ollutkaan.


    • Anonyymi

      amen. surulla todettavaa faktaa...

    • Anonyymi

      Ei uutta auringon alla!

      Pihon profetiasekoiluihin antaa valoa VT:n vastaavat profeettakilpailut. Jumalan asettaman profeetta Jeremian lisäksi oli melkoinen porukka ”oman sydämensä näkyjä” sepittäviä puuhaajia. Jeremia 23: 14-40. Jumala ilmoitti:
      " Minä käyn niiden profeettain kimppuun." 23:28-32. Syy?
      ”… minä en ole heitä lähettänyt einkä käskenyt… heistä ei ole mitään hyötyä tälle kansalle.”
      ”Minä olen nähnyt unta, olen nähnyt unta...” Jeremia 23:25-27

      Juuri niin? On nähty unta. Näin unta, näin unta....

      Hesekiel? ” Näin sanoo Herra, vaikka Herra ei ole heitä lähettänyt, ja he muka odottavat, että hän toteuttaisi heidän sanansa."

      Hes 13. luku väärille profeetoille.

      Te, jotka vielä tahdotte säästyä, ottakaa kiireesti pesäeroa kaikista sairaista profetia-asioista, niin pihon kuin muidenkin harhautuneiden. Herra varjelee ne, jotka suostuvat kaidan totuuden tien valintaan. Mutta – Hänen ratkaisunsa ja tuomionsa valheellista ja Hänen nimeään ja valtakuntaansa häpäisevää ennustelua kohtaan on valmis. Raja valkeuden ja pimeyden hankkeiden välillä. Jumala puhdistaa puimatanterensa. Erottaa jyvät ja akanat.

    • Anonyymi

      Näkyy olevan pihon mainospalsta. Nyt se suuntaa uusille urille, radio-ohjelmiin, ja mainostaa sitä keksintöä täällä, kun se on ympännyt tän palstan oman minänsä mainostukseen... no mitähän uutta se taas keksii?

      • Anonyymi

        Huh hirveetä... Piho päässyt julkisuuteen... kauheeta...
        Kukaan ei saisi mainostaa itseään, eikä vaatia muutoksia?


    • Anonyymi

      Lisää?

      Nyt ei ole selvää, minkä homman tämä J.P. valitsee? On monta rautaa tulessa. Profeetan hommat, sitten on radiopuhujan uusi virka. Sekin on rahasta kiinni, niinkuin aina J.P.n hommissa. Ei rahat riitä!

      Taannoin mies kerjäsi tuhansia euroja TV-mainoksiin, silloin kuin Siniristi-liiton asiaa piti edistää? On sitä tuohta palanut paljon, toisten rahojakin, kun mies on yrittänyt sitä ja tätä ja tuota. Taitaa olla 5-6 eri puoluetta joissa on yrittänyt onneaan. Kaksi peräti omaa keksimää… Nytkin se julkisuusasia on rahasta kiinni. Näin kirjoittaa:

      Lainaus Pihon sivuilta:
      ”Olin ajatellut, että tekisin ohjelman joka viikko, mutta kuultuani yhden 15 minuutin ohjelman hinnan eli 375 euroa, minun on pakko todeta, että eläkeläisen varat eivät riitä jokaviikkoisen ohjelman tekoon eli neljä ohjelmaa kuukaudessa, mikä tekisi 1500 euroa.
      Mutta jo yksi ohjelma kuukaudessa olisi parempi asia kuin ei yhtään ohjelmaa. Sanon tämän siksi, että vaikka olen pidetty kirjoittaja, niin olen myös hyvä puhuja ja minulla on kuulemma radioon sopiva ääni.
      Olen iloinen tästä Järviradion tarjoamasta mahdollisuudesta tehdä ohjelmaa heidän kanavallaan, koska se ei ole mahdollista Radio Deissä, jossa pitäisi kuulemma olla taustalla jokin vakiintunut seurakunta tai järjestö. Olen kysellyt ohjelmanteon mahdollisuutta myös Radio Patmoksesta, mutta en ole saanut toistaiseksi vastausta.”
      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      No, kun ei ollut ovia auki Radio-Deihin eikä radio Patmokseen? Vaikka olisi kuinka radioon sopiva ääni? Ja Hesarin Kansikuvapoikakin? Ja vielä?

      • Anonyymi

        Onko piho unohtanut lukea Raamatusta mitä Jumala opettaa itsensä kehumisesta? Hän kehuu itseään näin:
        "... että vaikka olen pidetty kirjoittaja, niin olen myös hyvä puhuja ja minulla on kuulemma radioon sopiva ääni."

        "Kehukoon sinua toinen, ei oma suusi, vieras, eikä omat huulesi." Sananlaskut 27:2

        Hän ei taida ymmärtää, että suurta osaa ihmisiä ällöttää tuo itsensä kehuminen ja korottaminen. Vanha kansanviisauskin sanoo "oma kehu haisee..."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko piho unohtanut lukea Raamatusta mitä Jumala opettaa itsensä kehumisesta? Hän kehuu itseään näin:
        "... että vaikka olen pidetty kirjoittaja, niin olen myös hyvä puhuja ja minulla on kuulemma radioon sopiva ääni."

        "Kehukoon sinua toinen, ei oma suusi, vieras, eikä omat huulesi." Sananlaskut 27:2

        Hän ei taida ymmärtää, että suurta osaa ihmisiä ällöttää tuo itsensä kehuminen ja korottaminen. Vanha kansanviisauskin sanoo "oma kehu haisee..."

        "Kehukoon sinua toinen, ei oma suusi, vieras, eikä omat huulesi." Sananlaskut 27:2
        Niin sitä kirjanoppineetkin vetosivat kirjoituksiin ja lakiin arvostellessaan Jeesusta.

        "suurta osaa ihmisiä ällöttää"

        Olet siis Jumala kun tiedät tuon, ja koska et ole, toimit kuin paholainen, joka haluaa kaikkien olevan hänen kaltaisensa, ja hän puhuu "ei kukaan", ja "kaikki"... koska kaltaisistaan ihminen saa ilonsa.
        Pihon arvostelija taitaa olla omaan elämäänsä tyytymätön tapaus, joka ei halua muutosta elämäänsä, koska on ihastunut vihan ylläpitämiseen. Onko luonteesi oinas, leijona tai jousimies, koska näiden elementti on tuli, ja tämän luonteen kiirastuli on paholainen, joka edustaa vihaa? Vastakappale on rakkaus.
        Sen vastaanottaessasi sinusta tulee säteilevä, lämmin, energinen, luova, palava (harras), innostava, spontaani, rakastava, vakuuttava, rohkea, yritteliäs, itsevarma, yksilöllinen, riippumaton, vapaa, aktiivinen, innostunut, ylitsevuotava, avoin, inspiroitunut, hurmaantunut, henkevä, intohimoinen, optimistinen.

        Haluatko ottaa tasapainon vastaan? Muussa tapauksessa olet niiden kaltainen, jotka käyttivät kirjaa hyväkseen tuomitakseen Jeesuksen.


    • Anonyymi

      Hyvä että tulee tervettä kritiikkiä...

    • Anonyymi

      Näyttää olevan PIhon mainospalsta, mutta alkaa kyllästyttää jo.
      Ja näyttää myös, että järkeä ja korjausta ei tule. Mies solkkaa sitä ja tätä.
      Eikö ole yhtään normijärkistä ja hengellistä ihmistä, joka saisi asioita ruotuun?
      Eihän ole mikään Jumalan palvelus, että jotkut sekavat nostattavat omaa ekoaan vuodesta toiseen...

    • Anonyymi

      Että oliko se iso juttu, vai profetian loppu?

      Monta viikkoa on saatu seurata sitä mainostusta, joka liittyy syyskuun 1.päiväksi suunniteltuun mielenosoitukseen. Iskulauseina oli ennakkoon EU-eroamisen ja hallituksen eron vaatimukset. Tässä lainaus uutisesta, Nykysuomen sivulta.
      1. syyskuuta järjestetään EU-eroa vaativa mielenosoitus eduskuntatalon edessä – Paikalle odotetaan tuhansia ihmisiä
      https://www.nykysuomi.com/2020/08/26/1-syyskuuta-jarjestetaan-eu-eroa-vaativa-mielenosoitus-eduskuntatalon-edessa-paikalle-odotetaan-tuhansia-ihmisia/

      Kuuluvinta ennakkorummutusta mielenosoitukseen liittyen piti (tietysti…) Jouko Piho. Tässä hänen uutistaan:
      ”Helsingin tämänpäiväiseen 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 1100 osallistujaa ja 5900 on kiinnostuneita.
      Tule mukaan ja tuo kaverisikin. Tästä tulee iso juttu. ”

      Iso juttuko?

      Mikään uutismedia ei eilen (1.9.2020) hiiskunut sanaakaan ko. Mielenilmauksesta! Miksi?
      Kun ennustuksista poiketen (että paikalle odotettiin tuhansia ihmisiä) ja Pihon mukaan ilmoittautuneitakin oli 1100 päätä, ja Piho ennusti viikkokausia että

      TÄSTÄ TULEE ISO JUTTU!

      Eikä paikalla ilmeisesti ollut kuin noin 700 henkeä? Niin mikä se ennustus Isosta jutusta oli? Taas kerran utopiaa! Kun paikalla ei ollut virallisten medioitten edustajia, niin oikean väkimääränkin arvio jää pimentoon. Piholla kun on tunnettu taipumus suurennella asioita; lipsua totuudesta. . .

      ’Uusi Media, nimisellä nettisivulla on – oli Tuomas Malisen puheenvuoro (löytyy video) Sen alla oli seuraava teksti. ”Mielenosoitus kesti kolmisen tuntia. Väkeä oli paikalla ehkä 250 - 400 henkeä.”

      Jouko Piho uutisoi omilla sivuillaan. Muutama kommentti.

      (Piho) ”Paikalle oli kutsuttu erityisesti pääministeri Sanna Marin, mutta hän ei vastannut kutsuun eikä tullut kohtaamaan kansaa.”

      Kommentti: Pääministeri ei tullut. Kyseessä ei ollut kansan kohtaaminen, vaan ääriajattelua edustavan pienen sekavan joukon asia.

      Kansanmikki?


      (Piho) ”Tämän lisäksi oli käytössä myös kansanmikki, jonka puitteissa ennalta ilmoittautuneet ja hyväksytyt henkilöt saivat sanoa sanottavansa. Minä olin heidän joukossaan, ja olikin ihmeen helppoa ja mukavaa pitää kolmen minuutin puheeni...”

      Muut kansanmikkiin puhuneet olivat Eero Koskela, Jari Halttunen, Rikka Salmi (SKE), Helena Puustinen (maahanmuuttaja) ja Miika Koskela (yksi järjestäjistä).”

      Kommenttia:
      On huomattava, että kertomuksessaan tilaisuuden kansanmikistä, Piho mainitsee ihan ykkösenä itsensä: MINÄ….. ja sitten vasta toiset puhujat! Mitä me tästä opimme?

    • Anonyymi

      Joku kirjoitti tuolla edellä näin:

      "Hallitus KIELSI suur-mielenosoituksen mahtikäskyllä.
      Miten moni on jäänyt pois sen takia että olisi tullut, poliisin kovakouraisesti poistamaksi?"

      Voisitko laittaa todistuksen, eli vahvistetun tiedon, linkin, tms.

      että Hallitus KIELSI?

      Kiitos!

      • Anonyymi

        Varmaan niin on hallitus kieltänyt suurmielenosoituksen ja armeijakin oli komennettu paikalle!
        Tästä voimme päätellä lopunaikojen olevan päällä ja ylöstempaus suoritetaan heti ja välittömästi, tai ainakin tällä kuulla!
        Sen jälkeen Jahve rankaiseen Suomea maanjäristyksillä, tulivuorten purkauksilla, tsunameilla, 5- asteen hirmumyrskyillä! Ikään kuin nuo ei jo riittäisi, niin vielä Venäjäkin hyökkää ydinpommeineen, maa- ja merivoimineen, sekä kaikenlaisine muine aseineen viimeistelemmän tuhon!!
        Hirvittävän kauheaa on siis odotettavissa aivan heti kohta pian!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe