Miten tällainen miesvihaa ajava puolue voi olla hallituksessa?

Anonyymi

Tämä twiitti osoittaa että vihreät ajavat misandriaa eli miesvihaa. Miksi Persujen Hankamäki kirjasta vietiin valtiontuet vaikka puolue sanoutui näkemyksistä irti? Mäenpään pikkuvitsista valtakunnansyyttäjä nosti jutun mutta ei tästä Vihreiden vihapuheesta?

https://twitter.com/ToukoNiinimaki/status/1282612105590571008

Tämän takia älkää miehet äänestäkö yhtäkään vasemmistopuoluetta koska ajavat miesvastaista feminismiä. Vain Ps, Kok, Kd ja kepun oikeistosiipi puolustaa teitä. Tehdään seuraavissa vaaleissa muutos tähän misandrian ajamiseen ja äänestetään oikeistohallitus valtaan ja punvihreät femakot oppositioon.

11

656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miehenä ei tulisi mieleenkään äänestää ikinä vasemmistopuoluieta tai vihreitä

    • Anonyymi

      Olen valkoinen lihaa syövä heteromies, ja äänestän silti vasemmistopuolueita. Miksikö? Koska ymmärrän, mitä tasa-arvolla oikeasti tarkoitetaan, arvostan naisia ihmisenä enkä elä kuplassa missä esimerkiksi persut latelevat yhtä totuutta.

      • Anonyymi

        Miehille et kuitenkaan halua ihmisoikeuksia esim. Tasa-arvoista asevelvollisuutta, isyyshuijausten lopettamista, puuttumista poikien syrjäytymiseen yms?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miehille et kuitenkaan halua ihmisoikeuksia esim. Tasa-arvoista asevelvollisuutta, isyyshuijausten lopettamista, puuttumista poikien syrjäytymiseen yms?

        Kukapa ei haluaisi.

        Samalla kun tämä "miehet" ry:n viestintäjohtaja runoili kauniita sanoja miesten monimuotoisuudesta, hän niputti yhdessä twiitissä kaikki miehet samaan väkivaltaiseen ja turvattomuutta lisäävään ryhmään.

        Vihapuhetta, vastakkainasettelua, sukupuoleen perustuvaa ennakkoluuloa. Juuri sitä, mitä kaikki feministit ilmoittavat vastustavansa, ellei se sitten kohdistu miehiin.

        Uskottavuus? Se on feministien ongelma.


    • Anonyymi

      Huhhuh... Piti katsoa mistä puolueesta tämä on. Noniin, vihreät! Vai olisiko tämä myyrä, joka vetää feminismin överiksi ja nakertaa sillä tavalla vihreän puolueen kannatusta.

      Ei meinaan kukaan henkisesti terve tällaisia puhu. Tämä on silkkaa vihapuhetta josta pitäisi antaa tuomio. Korvatkaa miehen tilalle jokin muu ryhmä. Hulluksi maailma mennyt.

    • Jou, hyvä nosto, vanha juttuhan tämä alkaa olla muutta kiinnostava.

      Sama tyyppi on "miehet ry":n hallituksen viestitävastaavana. Miehet ry:n missiona on "intersektionaalisen feminismin arvojen esille tuominen ja edistäminen". (https://miehetry.fi/visio/)

      Kiinnostuin. Sivuilla puhutaan ihan kauniita sanoja. Tämä tyyppi on kuitenkin ry:n tiedottaja, ja twiitissään niputta kaikki miehet samaan väkivaltaiseen ryhmään.

      Tämä twiitti vie kaunniilta sanoilta pohjan. iFeministi ei voi peitellä miesvihaansa, vaikka itse onkin mies. En ymmärrä?

      Toinen pointti ; miehet ry:n hallituksen jäsenistä Salakka, Niinimäki, Kivistö on vihreitä. Suihkonen on vasemmistolainen. Miska Karhu feministipuolueesta ja muista en löytänyt.

      Johtopäätös : intersektionaalinen feminismi on puoluepolitisoitunut.

    • Anonyymi

      Tämmöisiä länsimaisen kulttuurin tuohoavia suvakki ämmiä en äänestä ikimaailmassa ja niiden edustamat puoluetoimistot pannaan keinoja kaihtamatta Niihin pitäisi ottaa jämäkämpi ote ja potkaista sinne minne ne kuuluukin ,paska tunkiolle keinoja kaihtamatta.
      Ainoaita puolueita mitä äänestän on PERUSSUOMALAISET ja kokomus. Toistaiseksi, katotaan miten menee tulevaisuudessa. Diktatuuri on varteen otettava vaihtoehto näiden suvakki lässyjen eliminoimiseksi.

    • Anonyymi

      Tiedoksi: Vihreät eivät ole poliittinen puolue vaan RIKOLLISJÄRJESTÖ aiva kuten MAFIA Italiassa. He ovat usein kannustaneet ihmisiä rikkomaan lakia ja tehneet sitä tieten tahtoen itsekin.

      Elokapina on heidän alajärjestönsä ja he ovat rikollisjärjestö, joka sanoo rikkovansa lakia saavuttaakseen päämääränsä.

      Vihreät on vaaraallinen puolue. RKP taas kertakaikkisen turha.

    • Anonyymi

      Vihreät eivät ole mikään miesvihapuolue. Ainoat suurimmalta osin epätasa-arvoisimmat puolueet ovat Perussuomalaiset, Kristillisdemokraatit sekä natsipuolueet. Jälkimmäinen tosin on 100% epätasa-arvoinen, mutta nämä puolueet elävät omassa kuplassa ja eivät tiedä mikä se totuus on.

      • Anonyymi

        Muuten vaan vaativat Suomelta feminististä politiikkaa. Mistä kummasta johtuu, että nykyinen vihreät ei puoleena oikein innosta miespuolisia äänestäjiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuten vaan vaativat Suomelta feminististä politiikkaa. Mistä kummasta johtuu, että nykyinen vihreät ei puoleena oikein innosta miespuolisia äänestäjiä?

        Vihreät on tunnustuksellinen intersektionaalisen "feminismin" kannattaja. Tämä ei ole feminismiä.

        https://www.vihreat.fi/ajankohtaista/nostamme-suomen-tasa-arvon-karkimaaksi/

        Epätasa- arvoisten rakenteiden huomioon ottaminen ja kaikenlaisen epäoikeudenmukaisuuden vastustaminen eivät ole tietenkään väärin. Intersektionaalisuus kuitenkin edustaa uskonnolliseen dogmijärjestelmään verrannollista kulttia enemmän kuin mitään muuta. Tämän woke- kultin uskonkappaleiden mukaan epäoikeudenmukaisuutta ja syrjintää ei saa nähdä muualla kuin intersektionaalisten uskonkappaleiden sanelemissa puitteissa. Vain ei- valkoinen voi olla rasismin uhri, valkoinen ei voi olla rasismin uhri. Naiseudessa ei ole etuja, eikä miehenä olemisessa negativiisia puolia jne.

        Feminismi ei edusta tätä ajatusmaailmaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe