Kulmuni, hillitse nyt ihmeessä aggressioitasi

Anonyymi

Kun seurasi Katajanokalta tulevaa keskustelua, Kulmunihan suorastaan toi esiin pulppuavaa inhoaan Perussuomalaisiin ja käyttäytyi kuin joku juoppohullu ! Ei mitään menoa uudestaan entiselle pallilleen.

26

103

  Vastaukset

  • Jos Kulmuni inhoaa persuja, niin se on tietysti loogista. Kepu ja persut kisaavat osin samoista äänestäjistä, joten ei ihme, jos pelkää pahinta kilpailijaansa.

   Kulmuni esiintyi varsin pontevasti ja voiha sitä kuvata myös agressiviseksi. Kulmuni on pakkoraossa jo Kepun puheenjohtajaskapan vuoksi, joten profiilia pitää nostaa koko ajan.

   Itse kiinnitin huomioita keskusteluun, missä puhuttiin EUn yhteisistä kriisipaketeista. Varsinkin Vihreät ja Kepu tuntuvat löytäneen toisensa tässä asiassa. Ohisalo kuvasi EU-kriittisiä valtioita jotenkin huonoiksi ja epäkelvoiksi EUn jäseniksi. Orpo ei pitänyt Ruotsia ja Hollantia mitenkään huonoina EU-maina. Ja tässä kohdin voi kyllä varauksetta olla samaa mieltä Orpon kanssa. Eli on pyrittävä neuvottelemaan EUn budjettikuria korostava paketti.

   Tähän Kulmuni sitten tarttui ja sanoi, että Kokoomus ei välitä maatalouden eduista. Tätähän se on. Kepu on valmis ihan minkälaiseen rahantuhlaukseen tahansa, jos maatalouden edut vaarantuvat. Ruotsi ja Hollanti etunenässä ajavat järkevää taloudenpitoa eivätkä suosi tuhlaajapoikameininkiä. Valitettavasti Suomi ei ole tässä järkimaiden ryhmässä vaan peesaa nyt Etelä-Euroopan holtittomien maiden tyyliä.

   • Maatalouden etujen vaarantuminen se olisi "mannaa" MPP,lle

    kana-aulis


   • Anonyymi kirjoitti:

    Maatalouden etujen vaarantuminen se olisi "mannaa" MPP,lle

    kana-aulis

    Poistetaan vaan ruoan syöntituki ja annetaan markkinoiden määrätä vähittäismyynti hinnat.


   • vai olisi kepu mielestäsi "ihan minkälaisiin rahantuhlauksiin tahansa".

    Sanon sinulle : et ole lukenut tai ajatellut mitä kirjoitit !!

    Keskusta on rahasta vastaava puolue, niinkuin sinunkin pitäisi tietää !


  • Minusta tuo maahanmuutto-osio oli lyhyt mutta paras

   veroja maksavalle pitserialle satanen

   uunonappi

   • On se vaan jätkä toi Jussi.


   • Halla-ahon rakkaat tukijussit ja poromiehet elävät verovähennyksien ja eläkemaksujen maksamottomuuden avulla. Koska Jussi alkaa vaatia, että tukijussi Ilmajoella maksaa itse oman eläkkeensä kumppaamatta vaikka siivoojien elintasosta tienestejä.


  • Politikot jotka ovat huolissaan Suomen velkaantumisesta eivät kerro mistä löytyy rahat EU:n elvytyspakettiin. Ottaako Suomi velkaa myös EU:n elvytykseen?
   Olkoonkin että viennistä 60 prosenttia menee EU maihin, mutta pitääkö niitä lahjoa velkarahalla. Aivan sama jos kauppiaat alkaisivat vaatia lahjoituksia ennen kuin myyvät esm. ruokaa asiakkailla.

  • en ymmärrä lainkaan miksi Kulmuni koskaan valittiin puolueen puheenjohtajaksi, saati ministeriksi. Ei sovellu yhteenkään johtotehtävään. Suorastaan huusi tilaisuudessa Areenalla MTV eilen. Aivan könkköä ulosanti johon ei mikään koulutus auta.

  • Ei pikku peppuleita saa haukkua. Kyllä heikompaa ainesta tulee ymmärtää. Katsotaan nyt, onko persujen sananvapauden vaatiminen vielä voimissaan. Vai meneekö heti poistoon tämä viesti?

   • Heikompaa ainesta!? Selluköpiskät ja tukijussit ne taas riehuis, jos saakeli kiertolaisiksi romanien elämää viettämään joutuisivat. Sinä voit uskoa, että yksikin punakapina, talonpoikaismarssi tai muu vastaava laillisen järjestyksen uhkaaminen, niin minä tulen valtion joukoissa paikalle vähän köpiskää ja tukijussia sekä poromiestä kurittamahan. Pituutta löytyy 196 senttimetriä ja voimaa on ku pienessä hämäläisessä kepukylässä. Halla-aho on tyhmille suunnattua paskaa, jotta eliittiduunarien ja maa-aatelin kuppaus peittyy. Mamut ovat itikan paska siihen verrattuna miten esimerkiksi pieni porukka poromiehiä on suomalaisia kohta jo sata vuotta kupannut.


  • Kulmuni on paniikissa, koska tietää menettävän puheenjohtajan paikkansa.

  • Kyllä demarit tulee pettämään työttömyysturva asiassa. Jarrutetaan ja neuvotellaan loputtomasti, sillä asia on valmisteltava huolella niinku SOTE uudistus :)))

   • On ne naaraita. Ensimmäisenä Marinilla tulee himo saada Räikköstä isompaa. Siinä se Sanna sitten purkaantuu yli 20 senttisellä. Ainahan tuossa hommassa on ollut eliittiduunarien ja maa-aatelin kirkkaimpia ja vähemmän kirkkaimpia jäseniä. Kekkonen sentää piiskasi kommareiden avulla olemaan hiljaa. Urkin talouspolitiikka eli pienet eläkemaksut ja täten olemattomat eläkemaksut tukijusseille eli maa-aatelille oli 'rauhanpolitiikkaa'. Jos uudessa sisällissodassa on kansallinen kaarti joka vainoaa etenkin maa-aatelistoa ja selluköpejä, niin siihen liityn.


  • Kulmuni on onnistunut erinomaisen hyvin keskustelussa kun keskustakaunapalstalaisilla kiehuu sappi yli.

   Peilikuva todellisuudesta viehättää näitä varjoisten kujien kulkijoita.

   • Kuka ne sinne varjoon on sysännyt rääkillä. Lomittamassa oli, mutta isäntä veti turpaan koska väitti lähennelleen sen kevytkenkäistä jälkikasvua. Ei joutunut vastuuseen isäntä eli maa-aateli.


  • Kulmuni ei todellakaan ole ainoa poliitikkoa joka on kauhusta kankeana odottaessaan että persut saavat vallan. SDP:ssä on kova paniikki koko ajan, samoin vihreissä vasemmistoliitosta puhumattakaan. kOkoomus suhtautuu rauhallisesti koska he voivat liittoutua persujen kanssa vaikkei sitä ole virallisesti kerrottu.

   • Höpö, höpö. Älä unta näe. Halla-ahon osaamattomuus ja tietämättömyys tuli taas esiin.
    Porukka jo polvillaan rukoilee Soinin paluuta pelikentälle.
    Jussi voi rauhassa jatkaa pyssyleikkejä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Höpö, höpö. Älä unta näe. Halla-ahon osaamattomuus ja tietämättömyys tuli taas esiin.
    Porukka jo polvillaan rukoilee Soinin paluuta pelikentälle.
    Jussi voi rauhassa jatkaa pyssyleikkejä.

    Porukka EI todellakaan huuda apuihin mitään takinkääntäjä-Soinia, joka lähinnä itse tekee itseään tykö ja tarpeeseen. Buahahahhahahhahhaaa. Jos Halla-aho miettii tarkoin vastauksiaan, on se lähinnä fiksuuden merkki.
    Monia taitaa lähinnä pelottaa, MIHIN Halla-aho kannustaa aseita käyttämään.


   • Kokoomuksen politiikassa pitäisi tapahtua täyskäännös, jotta olisi jotain mikä yhdistäisi heitä persuihin. Kokoomus kannattaa EUta ja globaalia markkinataloutta, joita persut vihaavat. Kokoomus on myös huomattavan arvoliberaali puolue konservatiivisiin persuihin verrattuna. Lähinnä persuja voisivat olla kristilliset ja sitten Kepu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Höpö, höpö. Älä unta näe. Halla-ahon osaamattomuus ja tietämättömyys tuli taas esiin.
    Porukka jo polvillaan rukoilee Soinin paluuta pelikentälle.
    Jussi voi rauhassa jatkaa pyssyleikkejä.

    Nooh samaahan se toisti mitä aina. EU ja mamut syyllisiä, tyhmiin uppoaa. Minä en oikein toisaalta ymmärrä Jussi, että miten mamu on syyllinen poromiehen vetäessä porolta puukolla kaulan auki ja itkemällä petovanhingoista tienestejä lopulta paikallisen kepujohtajan tukemana. Miten nämä 'haamuporot', Pekkarisen vävyn tuulimyllyt ja muu elintasoamme huonontava kepulointi ja korpivasemmistolaisuus ovat mamujen syytä. Onko lähiösioissa eräänlaista kateutta etenkin tummien naaraiden eksoottista ulkonäköä kohtaan. Minä panin ja pannen kongolaista naista sedältäni saaman perinnön avulla, entisenä lähiösikana aionne mennä naimisiin kongolaisen naaraan kanssa ja testamentata hänelle noin 75 000 euroa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Porukka EI todellakaan huuda apuihin mitään takinkääntäjä-Soinia, joka lähinnä itse tekee itseään tykö ja tarpeeseen. Buahahahhahahhahhaaa. Jos Halla-aho miettii tarkoin vastauksiaan, on se lähinnä fiksuuden merkki.
    Monia taitaa lähinnä pelottaa, MIHIN Halla-aho kannustaa aseita käyttämään.

    Mitä tarkkaa. Vastaus oli Jussilla 'mamu mamu mamu, selluköpeille ja tukijusseille tukea, mamut syypäitä, EU pröööts'. Jussia kiinnosta kovasti menneisyyden edeltäjiensä Vihtori Kosolan ja Elias Simojoen tavoin rikkaiden tukeminen. Huvittavinta tässä on se miten SKP:n markkinasosialismillakin rikastunut totesi ettei ainakaan 50-luvun lopun hätäaputöissä olisi nuorta naista saanut. Ehkäpä iso osa ansaitsee toisaalta olla rikkaiden isäntien, vasemmistoeliittiduunarien ja Orvon ja Hjalliksen tapaisten porvarien makuupatjoina, jos Halla-ahoa äänestävät. Olen minäkin ollut russofoobinen, kunnes ymmärsi köyhien venäläisten olevan ainakin köyhänä OK. Paikalliset kepulit ja satraapit ne siellä Venäjälläkin Suomivihaa lietsoo, jotta unohtuisi jätkiltä halu ottaa niiden tienestit.


   • Mielipidepankki kirjoitti:

    Kokoomuksen politiikassa pitäisi tapahtua täyskäännös, jotta olisi jotain mikä yhdistäisi heitä persuihin. Kokoomus kannattaa EUta ja globaalia markkinataloutta, joita persut vihaavat. Kokoomus on myös huomattavan arvoliberaali puolue konservatiivisiin persuihin verrattuna. Lähinnä persuja voisivat olla kristilliset ja sitten Kepu.

    Voi perhana! Orpo on tukipummi. Ei jenkeissäkäkiin mitään libertaariääliöiden markkinataloutta ole, kädestä suuhun sielläkin iso osa jopa herroista valtion tukemana elää. Orvon malli on, että köyhät Sakris Kukkelmanit suohon ja niiden tuet tukijussille, poromiehelle tai perhana jopa selluköpille ja pk-yrittäjälle bensarahaksi. Kulmunista tulee mieleen vuoden 1918 julma emäntä jolla oli halu jopa väittää teinipoikia 'kovimmiksi kaartilaisiksi'.


  • Keskusta ei lähde nousuun ,koska ajatukset
   ovat vääränlaisia puolueessa.Keskusta
   on asettunut Viherkommarin tukijaksi ja
   hylännyt isänmaallisen puolueen perus-S.
   Se vielä puuttuu ,että levyautomaatti
   Saarikko nousee keskustan paikoille,silloin
   veikkaan ,että Jussin vie loputkin keskustan
   äänistä.Vanhanen ei ole Väyrysen vertainen
   vaikka pääsee eteenpäin liukkaasti.

   • Persupuolue saa jatkossakin istua aitiossa oppositiossa öyhöttämässä, kun älykkäämmät tekevät päätökset.


  • Kuukautiset sillä oli Marian tavoin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   161
   3393
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   242
   2983