Viisaat ihmiset!

Apuja!!

Ongelmani on seuraavanlainen:

Minulla on treffeillä kaksi profiilia: toinen on aikalailla täynnä tekstiä ja 'näköiseni' valokuvineen. Lyhyempi versio on sitten ehkä jotenkin 'kevyempi', vaikka molemmissa sanon olevani liikkeellä tosimielellä.

Tuolla pidemmällä versiolla vierailin erään miehen profiilisivulla, ei vastakaikua.

Sitten sama mies ilmestyi tuohon kevennettyyn profiiliini tutustumaan ja lähetti saman tien flirttiä ja viestiä!

Kuvani on saanut kehuja, olen ihan kivan näköinen, ikäisekseni nuorekas. Myös vastauksia on tullut molempiin profiileihin, satuin nyt vaan kiinnostumaan juuri tästä kyseisestä miehestä.

Mistäs nyt tiedän, uskallanko lähettää valokuvaa sähköpostissa tuolle miehelle; eikö hän pitänyt kuvastani siinä ensimmäisessä profiilissa vai oliko tekstiä liikaa??
Saatte lähettää villejä ja vähemmän villejä arvauksianne! Kertoako kahdesta profiilista?

11

1612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Milla Magia

      Mulla on ainakin sellainen kokemus, että jos kirjoittaa pitkän esittelyn itsestään niin kukaan ei jaksa sitä lukea. Siksi varmasti lyhyt esittely vetoaa enemmän. Täällä Suomessa on uskomattoman paljon ihmisiä, joille lukeminen tuottaa vaikeuksia. Toisaalta, pidän silti pitkän esitelmäni profiilissani, koska tulkitsen asian niin, että se joka jaksaa sen lukea ja jopa vastata, on jo aika lähellä henkisesti minua.

      • aloittaja

        Selvennykseksi vielä, että k.o. miehen oma profiili on myös aika, aika pitkä...

        Muuten olen ajatellut samoin kuin sinä, Milla M.


      • Itse ainakin ajattelen helposti "eieiei..seuraava ilmoitus", jos koko ilmoituksessa on vain pari sanaa, tai täytettävissä kohdissa on jotain enemmän tai vähemmän typerää vain sanalla tai parilla. Pitkä teksti on paljon parempi kuin lyhyt teksti (tai ei tekstiä ollenkaan, niitäkin näkee), sillä pitkästä tekstistä voi saada jo paremmin käsitystä toisen ajatusmaailmasta. Vaikka henkilön kirjoittama teksti olisi kilometrin pituinen, mutta teksti olisi mielenkiintoista, niin totta kai sellaista henkilöstä on helpompaa kiinnostua sekä vieläpä vastatakin ilmoitukseen.


      • noin
        Mik26 kirjoitti:

        Itse ainakin ajattelen helposti "eieiei..seuraava ilmoitus", jos koko ilmoituksessa on vain pari sanaa, tai täytettävissä kohdissa on jotain enemmän tai vähemmän typerää vain sanalla tai parilla. Pitkä teksti on paljon parempi kuin lyhyt teksti (tai ei tekstiä ollenkaan, niitäkin näkee), sillä pitkästä tekstistä voi saada jo paremmin käsitystä toisen ajatusmaailmasta. Vaikka henkilön kirjoittama teksti olisi kilometrin pituinen, mutta teksti olisi mielenkiintoista, niin totta kai sellaista henkilöstä on helpompaa kiinnostua sekä vieläpä vastatakin ilmoitukseen.

        minä ajattelen ihan samoin!

        Jos henkilö kertoo todella itsestään, toiveistaan ja ajatuksistaan, niin siinä mielenkiinto herää; eihän tää mitään pikatreffailua oo kaikille!!!!


    • Jaska

      Nyt tuntuu tosi pahalta...kun luin tän,ei oo tosi!!!mun profiili lähti nyt veken näiltä sivuilta..perjantaina baariin sielläkin on fiksumpaa porukkaa kuin täällä.Tää on tosi kusetusta ja pahemman kerran.Et oo muuten harkinnu laittaa vielä kolmatta profi...?nää on tosi pellesivut.Toivottavasti minä en oo ollut sinuun yhteydessä,jos oon niin sori,ihminen on erehtyvä....

    • Kerro, vaun pistä pari uutta profia. Saat sitten kerralla selvitellä vähän enempi.
      Mulle joskus sattui kohalle tämmöinen nainen, joka ei ensin vastannut viestiini ja aattelin koittaa toista. Sitten vastaus tuli, mutta oli menny kahden profiilin viestit sekaisin. että kannattaa olla tarkkana kun tehtailee profiilien kans. Se voi joskus kajahtaa omaan nilkkaan, niikuin hänelle on muka todella oikeesti kiinostunu. Lähettää varmaan tämänkin kirjoituksen jälkeen postia, mutta turhaan.

      • Nimetön

        Osuitpa oikeaan monessa asiassa. Olen lukenut kirjoittamasi vain kiireessä, koska minulla ei ole yleensäkään paljoa aikaa eikä minkäänlaista halua istua surfailemassa vapaa-aikaani, mutta muutama kommentti.

        Minulla oli profiili, oli. Tein sen enemmän kuin tosissani, tarkoituksenani tutustua ajattelutaitoiseen, kirjoituskykyisen mieheen. Löysin täyden tyhjän.

        Ehkä täällä on joskus ollut toisenlainen meininki, ennen uudistumista? Tosin en tunne tilannetta "ammoisilta" ajoilta, mutta näin on tulkittavissa monista kirjoituksista, joita tällä kommenttipalstalla voi lukea.

        Olen aivan varma ja vakuuttunut, että suurin osa profiilseista on vääriä, kaksoisprofiileja. Minullekin sattui niin, että vastanneelle henkilölle meni profiilit sekaisin... naurettava olo tuli ennenkaikkea itselleen - olenko minä näin onneton ja yksinäinen, että sorrun tällaiseen!!!


    • uskooki

      Olen yllättynyt, että niin moni uskoo kaiken mitä täällä provona kirjoitellaan! Ajatelkaa nyt omilla aivoillanne!
      Pohditaan mieluummin miten tänne koukkuun jäänyt pääsisi irti täältä ja voisi luoda normaaleja ihmissuhteita elävässä elämässä!
      Siihen apuja kiitos!

    • Nalle Puuh

      Itse kävit lukemassa miehen profiilin etkä ottanut häneen mitään yhteyttä, eli mies totesi ettet ole kiinnostunut hänestä.

      Itse selatessaan hän löysi mielenkiintoisen profiilin ja otti yhteyttä.

      Oma vikasi jos et itse ottanut yheyttä selaillessasi profiileja.

      • oikeassa?

        Onks se tosiaan noin yksiselitteistä?

        Että kumpi tahansa vois ottaa yhteyttä, mutta ekaks käynyt on 'velvollinen' tekemään aloitteen?

        Oliskohan näistä mitään ohjeita ettei tulis ihan töpättyä mahiksiaan?


      • päässä
        oikeassa? kirjoitti:

        Onks se tosiaan noin yksiselitteistä?

        Että kumpi tahansa vois ottaa yhteyttä, mutta ekaks käynyt on 'velvollinen' tekemään aloitteen?

        Oliskohan näistä mitään ohjeita ettei tulis ihan töpättyä mahiksiaan?

        Ei tässä mitään ohjeita tarvita, hyvin sujuu, kun ei ala pelleillä ja pelata peliä toisten ehdoilla.
        Jos kiinnostaa, niin kirjoita - jos ei, anna olla. Sama kai se on, kuka aloittaa, anonyymeja ollaan kaikki eikä kasvojen menetystäkään tartte siksi pelätä!
        Ei kiitos-viestitkin on hyviä, ilmoittaa vaan kohteliaasti, ettei nyt sattunut oikea ihminen ja toivottelee hyvää onnea. Siinä se.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1809
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1187
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      73
      1083
    4. 45
      1075
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      939
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      880
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      833
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      818
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      35
      779
    Aihe