Naurettavaa ravintotietoutta, lisäravinteet

Anonyymi

Tämä on jostain 10 vuoden takaa, kun markkinoille tuli vitargo ja osmopure. Nuohan on helvetin kallaista tärkkelystä, ei muuta.
Kaverit ainakin suu vaahdossa hehkutti noita kun netin keskustelufoorumien asiantuntijat kehuivat että näitä kannattaa ostaa kun nämä ei jää hölskymään mahaan kuten tavallinen hiilihydraattijauhe. Ihmettelin aina tuota mahassa hölskymistä. Kai se vesikin mahassa hölskyy. Ihme väitteitä.

En ole milloinkaan ymmärtänyt näitä jauhoja ja kyseenalaistin nuo väittämät. Sain yleensä vihat päälleni koska uskalsin olla vastaan.

Sitten tuli ne treenibuusterit. Niistäkin sai melkoisen hypen aikaan ja treenin ei alettu ilman niitä. Kun itse kiskoin kahvia ja pullaa, kaverit veti sheikkeriin mannisen preworkouttia "yliannostuksen" ja jack3dia. Teenin aikana piti ottaa tasan puolivälissä jotain litkua. Ja helvetti oli valloillaan ellei heti treenin jälkeen saanut palauttavaa tavaraa ja tasan puolen tunnin päästä ruokaa.

Tulokset puhui puolestaan. Kukaan kaverini joka pani rahansa turhuuksiin ei vuosien aikana kehittynyt. He keskittyivät liikaa netissä tappelemaan siitä mitä pitää ottaa ennen treeniä, treenin aikana ja treenin jälkeen.

Vieläkin naurattaa mihin kaikkeen vähävaraiset kaverit pani satoja euroja kuukaudessa kun lapsille olisi saanut ruokaa ja vaatteita sillä rahalla. Yhdellä kaverilla oli kuivakomero täynnä pelkkiä lisäravinteita. Kuvitelkaa se näky kun avaatte komeron oven, eteen avautuu puolitoista kertaa puolitoista metriä kokoinen komero, jonka jokainen seinä on jauhoja täynnä. Siinä on tuhannen euroa tavaraa jolla ei tee yhtään mitään.

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   • Testaa tietosi Putous Allstars -tähdistä! Ketkä kaksi näyttelijää ovat voittaneet kahdesti sketsihahmokisan? Missä ohjelmassa Pilvi Hämäläinen tuomaroi?
   • Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!
   • Laulajan uusi tukkatyyli! Pete Parkkosen hiusväri vaihtui syksyn saavuttua – katso kuva!

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Missä aloitus Martinan uudesta miehestä?

    Ruotsalainen miljonääri ja viettivät lomaa Dubaissa.
    110
    7037
   2. THL: Suomen tautitilanteesta huonoja uutisia - epidemia lähellä kiihtymisvaihetta - Kiitos Lintilä!

    THL: Suomen tauti­tilanteesta huonoja uutisia – epidemia lähellä kiihtymis­vaihetta https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006638469.html "STM ja THL arvio
    Maailman menoa
    90
    2662
   3. Martinan uus äijä, turkkilainen miljonääri

    Joka asuu nyt Ruotsissa. 7 pvää. Aivan holtitonta toi meno. Ei kestä olla ilman äijää, ei kestä arkea, ei kestä olla pienten lastensa kanssa, tääkin
    140
    1641