Vasemmistolaiset, miksi kannatatte pakolaisten tuloa Suomeen?

Anonyymi

Kysymys 1)
Pyydän vasemmistolaisia ja muita puolueita äänestäviäkin, jotka kannatavat pakolaisten tuloa Suomeen, perustella miksi te haluatte tänne heitä? Onko teidän mielipiteet muuttuneet viimeisten tapausten jälkeen tai vaikkapa ku katsotte tilastoja, joissa hyvin näkyy, kuinka pakolaiset ja maahanmuuttajat ovat yliedestettuina rikostilastoissa.

Esimerkiksi, jos tarkistetaan lapsen seksuaallinen hyväksikäyttön tilastoja niin kamerunilaiset tekevät 196,3-kertaisesti rikoksia suomalaistaustaisiin nähden, Nepal 28,8 , Irak 10, Afganistan 9, Iran 6-, Turkki 4-kertaisesti suomalaistaustaisiin nähden.

Jos tarkastellaan raiskausrikoksia niin selviää, että tunisialaiset tekevät 67-kertaisesti rikoksia suomalaistaustaisiin nähden, gambialaiset 50-kertaisesti, nigerlaiset 35,5-kertaisesti, Afganistan 21,5-kertaiesti, Irak 20-kertaisesti, Turkki 10-kertaisesti.

Pahointelyrikokset: afrikkalaistaustaiset 4,7-kertaisesti suomalaistaustaisiin nähden, irakilaistaustaiset 5,6-kertaisesti, turkkilaistaustaiset 5-kertaisesti, iranilaistaustaiset 4,5-kertaisesti, afganistanilaiset 3,7-kertaisesti.

Tämän lisäksi on muita erilaisia rikostilastoja, joissa tietyistä paikoista tulevat, ovat taas yliedestettuina.
Lähde: Wikipedia, Ulkomaalaisten rikollisuus Suomessa.

Kysymys 2)
Itse en pysty ymmärtämään miten teidän mallimaailma toimii. Monet teistä kannattaa feminismiä, vapaasuhteita, uskonnonvapautta, childfree näkemyksiä ja totta kai monikulttuurisuutta. Tämä ei mitenkään toimi Lähi-idästä-ja Afrikasta tulevien ihmisten arvojen kanssa. Miten samassa yhteiskunnassa voi rauhallsesti elää nainen, joka laittaa päälle paljastavia vaatteita, juo alkoholia ja vastusta patriarkaallista järjestelmää ja juuri patriarkaallista systeemiä kannattava mies, joka ei voi hyväksyä naiselta sellaista käytöstä? Mies, jonka maassa, nainen ei voi kävellä ilman huivia päällä ja naisen rooli rajoittuu kodin ja lasten hoitamiseen. Totta kai se ei tarkoita sitä, että jokainen irakilainen olisi sellainen mutta aika suuri osa heistä kuitenkin sellaisia ovat. Varsinkin, kun nykyään integroittuminen on entisestään vaikeampaa, sillä maahanmuuttajat ylläpitävät vahvoja suhteita kotimaihinsa netin kautta. Suurella osalla heistä on kotona tv-kanavat heidän äidinkielillä, joten Suomen tilanne, elokuvat, historia, kieli ja kulttuuri jää aika passiiviseksi. Tämä näkyy siinä, että yleensä somalit, jopa toisessa polvessa olevat, muodostavat omia porukoita, joissa suomalaisia melkein ei ole.

Kaikki olisi ihan ok jos Lähi-idästä tulevia ihmisiä yrittäisin oikeasti integroida suomalaiseen yhteiskuntaan mutta, kun meillä monikulttuurisuuden periaatetta korostetaan aina. Tämä automaattisesti vaikuttaa pakolaisten- ja maahanmuuttajien asenteisiin kantaväestöä suhteen. Esimerkiksi, kun maahanmuuttajaa kohtaan katsotaan "eri tavalla" kuin hän itse odotti, hän huutaa aika usein "rasisti". Itse kuulin useita kertoja, kun maahanmuuttaja syytti suomalaisia ilman mitään syitä ja käytti juuri tätä "rasisti" sanaa. Syynä siihen mielestäni on se, että koko ajan korostetaan "meillähän Suomessa on niin vakavat onelmat rasismin kanssa ja Suomi on täynnä rasisteja." Tämä on juuri se syy, miksi maahanmuuttajatkin ajatelevat, että syynä on heidän ihonväri, eikä se, että he itse tekivät jotain väärin.

Kysymys 3)
Suomalaisten syntyyvs on laskussa 90-luvulta lähtien ja jos haluamme Suomen väestön kasvua, freechild näkemykset, jota monet vasemmistlaiset edustavat, eivät mitenkään auttaa asiaa. Päinvastoin tapahtuu väestönvaihtoa. Taas kerran mikä on se logiikkaa? Freechild kannattavat ihmiset eivät halua saada lapsia, joko oman elämän näkemysten takia tai vaikkapa ilmastonmuutoksen pelosta mutta taas kerran he kannattavat tänne pakolaisia ja mahhanmuuttajia, joiden syntyvyys voi olla helposti 5 lasta per yksi perhe ja tämä puolestaan vaikuttaa negatiivisesti ilmastonmuutokseen, sillä Suomessa hiilijälki on suurempi kuin vaikkapa kehitysmaissa.

Juuri vasemmistolaiset puolueet yrittävät ylläpitää ja vahvistaa kaikki mitä olin tässä maininut. Tämän takia itse haluan kysyä teiltä, että miten teidän mallimaailmaa siis tulee toimimaan? En vaan pysty ymmärtämään teidän logiikkaa. Itse olen maahanmuuttaja mutta en voi teidän kanssa olla sama mieltä valitettavasti. Ehkä joku pysty asiallisesti selittää ja vastaa kysymyksiin.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No,itse en ole koskaan ollut vasemmistolainen enkä vihreä ainakaan tämän nykyisen feministi homo liimannuuskija puolueen kannattaja.Mutta;Esim.Pentti Linkola vainajan kirjoitukset mm,Johdatus 1990-luvun ajatteluun kyllä herätti kunnioitusta sekä oli pakko olla samaa mieltä monesta asiasta,koska olivat vääjäämättömiä tosiasioita.Mutta miksi äänestäisin mieluummin vasemmistoa kuin oikeistoa niin sanoisin että omat elämän katsomuksen ohjeet kyllä tulevat sieltä "oikeiston ohjekirjasta eli raamatusta",eli rakasta lähimmäistäsi kuten itseäsi ja tottakai myös Marxin ja mm.Humboldtin yms. muitten oikeasti ålykkäitten ihmisten yksinkertaisesti toteennäyttämistä tosiasioista että ihmisarvo on jakamaton.Oli muuten natseille paha paikka kun Humboltkin oli sitä mieltä että mikään osa-alue elämän kirjossa ei ole turha tai tarpeeton vaan kaikki on riippuvaisia toisistaan.Eli;Marin vai Halla-Aho?Kyllä se on ikävä lkyllä 100-0 Marin.

      • Anonyymi

        mutta mielestäni minun mainitut asiat antavat lisääpointteja PS:lle tai vaikkapa Kokoomukselle, KD:lle myös. TIlanne muuttuu ja pitää muuttua tilanteen mukaan. Kyllä, kuitenkin SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto edustavat juuri näitä ääri feministisiä liikeitä ja jakaavat yhteiskuntaa. Ja odotankin että minun esityetyihin argumentteihin vastataan myös. Yhteensä esitin 3 kysymystä, jotka mielestäni juuri osoittavat että vasemmistolaiset ovat täysin vääriässä nykytilanteen suhteen ja vaikkapa kuinka tyhmät ja epäpätevät PS;n edustajat ovat kyllä jopa heidän ajatukset kuulostavat järkeviltä verratuna vasemmistolaisiin.


    • Anonyymi

      Tämä kova työvoimapula pakottaa haalimaan ahkeria ja reippaita miehiä tekemään työtä suomeen .
      2015 tulleet painavat jo persesilimä pitkällä hommia ja lisää tarvittaisiin .

      • Anonyymi

        no mihin tämä näkemys perustuu? Ylen tutkimuksiin? Suurin osa 2015 saapuneista voi istua tuella ilman mitää työtä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no mihin tämä näkemys perustuu? Ylen tutkimuksiin? Suurin osa 2015 saapuneista voi istua tuella ilman mitää työtä.

        Häh miksi ne eivät oo jo töissä ??
        Suomeenhan toivotaan koko ajan lisää ulkomaisia työmiehiä kun omat ei riitä .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Häh miksi ne eivät oo jo töissä ??
        Suomeenhan toivotaan koko ajan lisää ulkomaisia työmiehiä kun omat ei riitä .

        Nii, TOIVOTAAN mutta se ei tarkoita että he työllistyvät automaattisesti. Suurin osa näistä pakolaisista istuu vastaanottokeskuksilla ja harvoi he haluaa lähtee töihin. Mutta totta se on, että jotkut heistä tyllistyvät ja tekevät työtä ahkerasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no mihin tämä näkemys perustuu? Ylen tutkimuksiin? Suurin osa 2015 saapuneista voi istua tuella ilman mitää työtä.

        Vasemisto vihreät on maahanmuuton puolustajia sen vuoksi että saadaan yhteiskunta sekaisin ja muutettua kommunistiseksi ,kun vaaleissa ei saa muutosta aikaseksi .


    • Anonyymi

      koska sinä munasit.

      • Anonyymi

        Voi kamala eikö ne alakkaan töihin , täytynee sitten meidän jatkaa päivää ja lisätä veronmaksua .


    • Anonyymi

      Koska vasemmistolaiset ovat vinksahtaneita päistään. Todella monellahan on todettu erilaisia mielisairauksia.

      Nuoruudesta myös muistan, että se oli todellakin työväestön liike ja vasemmistolaiskotien penskat oli myös huonoja koulussa eli ei myös järki päätä pakota.

      Vasemmistolaisuus = mielenvikaisuus ja tyhmyys

      • Anonyymi

        Minäkin ajattelen näin mutta ku vasemmistolaiaisa on myös paljon yliopistoissa ja monet heistä oikeasti tietää paljon historiasta, tilastoista mutta jotenkin kokoanisuus vaa puuttuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin ajattelen näin mutta ku vasemmistolaiaisa on myös paljon yliopistoissa ja monet heistä oikeasti tietää paljon historiasta, tilastoista mutta jotenkin kokoanisuus vaa puuttuu.

        Satutko muistamaan mikä uskonto valtasi professorit ja korkeakoulut 70:ntä luvulla .
        Olivat niin tosissaan että näyttivät naurettavilta , mutta olivat oikeastaan erittäin vaarallisia hulluudessaan .


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe