Aikuisten oikeesti

Anonyymi

Ihana asia kun meidän taloon ei koskaan tule asumaan noita ulkomaalaisia. Taloyhtiössä pidettiin kokous ja omistajat lupautuivat kirjallisesti sopimukseen että talo pidetään kotimaisten asuttamana.

27

116

  Vastaukset

  • Missäpäin noin fiksua meininkiä?

   • Pietarissa.


  • Hallituksen linjaamaa islamisaatiota ei voi estää.
   Tällainen sopimus veisi koko talollisen asukkaita vankilaan. Talon asuttaisivat alaikäiset lapset, sotaveteraanit, turistieläkkeen hakijat.

   • Eroon EU:sta .Uusi kansanäänestys

    kansalaisaloite


  • Te ola rasisti minä ilmoi t aan maahanmuuttoon ja kelaan

  • Tuollainen sopimus on rasismin takia laiton.

  • Se vaatii yhtiösopimuksen sääntöjen muuttamista ja syrjiminen on laitonta. Voi etuosto-oikeutta vaatia sopimukseen, jolloin voi karsia väärät ostajat.
   Onpas kumman muukalaiskammoista väkeä teillä, joku perähikiän kerrostalo? Jos pääkaupunkiseudulla mamu ostaa asunnon, on todennäköisesti koulutetumpi kuin sinä.

   • Jos ei kerran valtio estä ulkomaalaisten invaasiota ja asunto-ja kiinteistöomaisuuden luovuttamista heille niin silloin täytyy taloyhtiöiden ja yksityisten
    kantaa vastuunsa. Tuskinpa ne linnaan laittavat kun ovat hyvällä asialla Suomen puolesta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos ei kerran valtio estä ulkomaalaisten invaasiota ja asunto-ja kiinteistöomaisuuden luovuttamista heille niin silloin täytyy taloyhtiöiden ja yksityisten
    kantaa vastuunsa. Tuskinpa ne linnaan laittavat kun ovat hyvällä asialla Suomen puolesta.

    Suomalaiset ostavat asuntoja turkista, virosta, persu vallin madeiralta ja virosta.
    Miksi suomessa asuva ulkomaalaissyntyinen ei saisi omistusasuntoa? Jotain tosi outoa on ajatuksesi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos ei kerran valtio estä ulkomaalaisten invaasiota ja asunto-ja kiinteistöomaisuuden luovuttamista heille niin silloin täytyy taloyhtiöiden ja yksityisten
    kantaa vastuunsa. Tuskinpa ne linnaan laittavat kun ovat hyvällä asialla Suomen puolesta.

    Lähinnä venäläiset, suurin ulkomaalausenemmistö, on suurin asunto&invaadion vaarakin. Täytyy olla tosi harhainen jos jotain muutamaa sataa tuhatta, pääosin valkoihoisia ja hyviä mamuja ( kiina, thaimaa , usa, britit, ruotsi, saksa ) on mielestäsi tuollainen vaara.


   • Kenenkään ei ole pakko myydä asutoaan esimerkiksi muslimille tai mustalaiselle. Mikään laki ei velvoita tähän.


   • Selvennykseksi taas kerran: palstalle kirjoittajat eivät ikinä muista sitä, että on olemassa "kahden kerroksen väkeä".

    Ei kannata käyttää mamu-nimitystä niistä ihmisistä, joiden kuuluisi olla jossakin muualla kuin Suomessa. Esimerkiksi omassa kotimaassaan.

    Mamut eli maahanmuuttajat ovat asia erikseen.

    Jopa viranomaisten sivuilta voi löytää toisistaan poikkeavia määritelmiä käsitteille maahanmuuttaja, pakolainen, siirtolainen tms.

    Tahallista vääristelyä ilmeisesti, jotta kansalta hämärtyisi kunkin käsitteen oikea merkitys.


  • Tuossa on vain sellainen pikku "vaara", että asunnon voi ostaa joku suomalainen, joka vuokraa sen sitten eteenpäin (sekin on nähty ja kuultu...). Valintaan vuokralaisista onkin vaikeampi puuttua.

   • Sijoittajan ei kannata vuokrata asuntoa matuille, asuntojen arvot laskee talossa, niitä on vaikeampi myydä ja vuokrata.
    On siten toinen asia, jos luukku sijaitsee jossakin itä-Helsingissä, eikä muita tulijoita ole.

    Suuri ongelma on nykyään kaupunginhallituksien päätökset, että uudet asuntoalueet monikulttuuristetaan, omistustalojen joukkoon esim. Tampereella pitää sekoittaa 30% ara-tuettuja matutaloja. Vanhat matupuhtaat asuinalueet ilman vuokrataloja nousevat arvoonsa.


  • Vituttaa kun kelamuslimit möykkäävät porukalla yöt ettei saa nukuttua. Ymmärrän hyvin että omistusas.yhtiöissä halutaan valmistautua etukäteen. Ja sitten vaan äänestämään taas Kokoomusta kun ei haitta omalle takapihalle iske.

  • Aivan oikein. Paluun mahdollisuutta omiin maihinsa kannattaisi markkinoida tehokkaammin ja lopettaa kaikki jäämisen perusteet. Niin pääsemme heistä jouhevasti eroon. Eikä kukaan jää kaipaamaan toivottavasti jopa massoittain maastamme poistuvaa kaapuväkeä. Ei niiden ole pakko ole olla ongelma joka on tullut jäädäkseen. Vaan eroon pääsyn mahdollisuus on olemassa ja kaikki edellytykset sille Suomelle mikä Suomen tulisi olla. Muiden väärin äänestämisten ja sen johdossa valtaan ministereiden toiminnan seurausta tämä on. Miksei sitä saisi muka sanoa jos ei ole tälläisen yhteiskunnan puolesta toiminut ja äänestänyt millainen Suomi nyt on?

  • Saksalaiset, tanskalaiset, norjalaiset, sveitsiläiset yms. emämaansa kantaväestö maahanmuuttajat joutuvat nyt hakemaan kämppänsä muualta kuin teiltä?

   • Pääosin nuo tajuavat pysyä omissa maissaan, toisin kuin elintasopakolaispummit.


  • Hyvin paljon asuu rauhaisesti omistusasunnoissaan yli 70-vuotiaita kansalaisia joita täytyy suojella ulkomaalaisilta viiruslingoilta kun kulkevat samassa rappukäytävässä.
   Suomalaisten jotka tuhlaavat rahansa ulkomailla sijaitseviin asuntoihin, en ota kantaa mutta melko tyhmää toimintaa tuollainen korona-aikana tosijaan on.
   .

  • Tuollaisilla "sopimuksilla" ei ole mitään merkitystä. Ei tuo sido ketään mihinkään.

  • Taloyhtiö saa valita asiakkaansa. Sitä paitsi muhamettilaiset elävät paksusti valtion kämpissä. Se riittäköön niille.

  • Ihmetyttää, että joillakin on kova hinku saada noita yölläsyöjiä metelöitsijöitä seinänaapurikseen.

   • Tuskin kukaan haluaa mitään "metelöitsijöitä" seinänsä taakse. Töissäkin on joidenkin vielä käytävä ja tarvitaan kunnon yöunet.


  • Haluaisin että Somalian suomalaiset ja arabit ostaisivat maata suomesta.

  • Käymme perheen kanssa kuuntelemassa huutoa kaupassa usein.
   Kaupoissa ja ostoskeskuksissa on mukava harmonia yllä kun asiakkaat ovat asiallisesti käyttäytyviä, sivistyneitä, hyvältä tuoksuvia koto suomalaisia.
   Sellainen yhteenkuuluvaisuudentunne on käsinkosketeltavaa.

   Viikolla taas huomasin (keskellä työpäivääni) kun tuli 3 maahantunkeutuja perhettä , somaleja, irakkeja kaupan lihatiskille.
   Se oli kuin pyörremyrsky! Kuului jo kaukaa kova molotus ja huuto kun miehet ja vaimot huusivat toisilleen sekä pennuilleen 20m etäisyydeltä kädet viuhtoen.Lapset olivat kuin pistoksissa adhd.neen.Suomalaislapset tuijottivat niitä asiallisesti ihmeissään.Yksikin matulapsi pyöri lattialla kiljuen täyttä kurkkua.
   Oli hurja näky kun suomalaiset poistuivat hetkessä alueelta lihatiskin läheltä, kun jo täydet matukärryt saivat lisää herkkuja.Keskellä työpäivää!

   Näin tässä suomen pienoiskoossa ja maamme tulevaisuuden..

  • Eikö nää märättäjät jo ajaneet sen lain että olis pakko majoittaa msmuja ja pajoa kun seuraavan ryysiksen taas haalivat maahan? Siis koskee kaikkia talotyyppejä, omakotitaloja, kerrostaloja jne. Kunhan tietyt neliöt täyttyy.

  • Höpö höpö, kun tulee ulkomaalainen ostaja ja laittaa tiskiin pari miljoonaa, niin kyllä kaupat syntyy.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Juutuub-maailma

   Tässä kun on kesällä ollut aikaa ja hieman seuraillut netistä kaiken maailman vlogeja sun muita videoituja mielipidekanavia niin herää yksi suuri kysy
   Sinkut
   118
   1559