Päätoimittajat kaventamassa sananvapauksia, sananvapauksien verukkeella, tavallisilta kansalaisilta

Anonyymi

tavallisen lukijan tiedonsaannista Ylen suosiminen heikentaa sananvapautta
Suomen valtion ja vallankäyttäjien radikalisoituminen äärioikealle, "business finland" (BF)-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden yksityisomaisuudeksi, myös tiedonvälityksen suhteen, vain syvenee. BF-medioitten päätoimittajat, käyvät joukolla syrjäytettyjen ja köyhien kimppuun, vaatimalla sanan-mielipiteidenvapauksien lisärajaamista heiltä, jotka eivät omista kalliita älylaitteita ja esim. vakavien sairauksien takia, osaa / halua niitä käyttää.

Nyt mediat "riitelevät" keskenään siitä, miten saadaan köyhyyteen pakotetut, syrjäytetyt, ilman aitoa oikeusturvaa jätetyt kansalaiset, joita on n. toista miljoonaa, lopullisesti ja kokonaan pois, kaiken tiedonvälityksen ja sanan-mielipiteidenvapauksien piiristä, eli halutaan rajoittaa Yleisradion toimintaa "kuvaan ja ääneen", eli kalliiden älylaitteiden, tietokoneiden ym tietotekniikan omistajille ja osaajille.

https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/5023244/Paatoimittajilta ilmestyi harvinaisen voimakas kannanotto jossa on kyse
Toiset BF-mediat vetoavat siihen, ettei BF-Yleisradio tiedota kuntien asioista, mikä on totta sinänsä, etteivät tiedota, mutta unohtavat kertoa, etteivät ns. maakuntalehdet ja mediat yleensäkään, tiedota kuntien / kuntalaisten, eli tavallisten kansalaisten ja varsinkaan heikoimpaan asemaan pakotettujen asioista, huonosta asemasta ja suurista vaikeuksista yhteiskunnassa.
Oikeudet tiedonvälitykseen, tavallisille kansalaisille, eivät lisäänny, vaan hupenevat entisestään, jos BF-Yle rajataan nuorten ja terveiden kuva-ääni-temmellyskentäksi, luettavan, tekstipitoisen ja ymmärrettävän, kirjallisen ja kirjoitetun tiedonvälityksen sijasta.

Tavalliset lukijat haluavat ja tarvitsevat, nimenomaan sitä muuta, kuin "kuvaan ja ääneen" -perustuvaa tiedonvälitystä, joka tuppaa olemaan pinnallista, äärioikeistolaista, veroparatiisi-markkinapitoista, veropakolaisyrityksien suoramainontaa.

Pieni- ja keskituloiset, ja varsinkin heikoimmassa asemassa olevat, tarvitsevat ja haluavat juurikin kirjoitettua, sanallista, sanotaan sitä vaikkapa perinteiseksi, puolueetonta, älykästä ja asiallista tiedonvälitystä, eivätkä mitään levottomia, älylaite-omistukseen, eli rahaan ja varallisuuteen perustuvia, kuva-ääni-pläjäyksiä, joita emme katso, emmekä tarvitse, ne eivät riitä meille tiedonvälitykseksi, millään muotoa.

Suomessa on edelleenkin toista mljoonaa kansalaista, täysin köyhyysrajan alapuolella, ilman aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiaan. BF-medioitten päätoimittajien vetoomus, BF-Yle:n rajaamisesta, rikkaiden suosimaan ja käyttämään, tietotekniikka-laitteiden omistukseen perustuvaan, "kuvaan ja ääneen" - on tehokasta syrjäytettyjen sanan- ja mielipiteidenvapauksien estämistä, eli lisää teippiä köyhyyteen pakotettujen suiden eteen.

On järkyttävää, että sanomalehtien ja medioitten päätoimittajat, ovat heikoimpaan asemaan jätettyjen, tietotekniikkaa omistamattomien ja osaamattomien, joita on toista miljoonaa Suomen kansalaista kimpussa, vaatimalla vielä kapeampaa tiedonvälityksen saantia, heikoimmassa asemassa oleville, suoran luettavan, kirjoitetun tekstin, luku- ja kirjoitustaitoon yhteiskunta-kontaktinsa perustaville kansalaisille, kuin jo nyt Suomessa on.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjoituksen alun lähettäminen ei onnistunut, joten kyse on siis BF-maakuntalehtien- ym medioitten päätoimittajien vaatimuksesta, että jo entuudestaan vain rikkaille, äärioikeistolaisille veropakolaisyrityksineen, suunnattua BF-Yle:ä ja muita BF-medioita, rajattaisiin vielä entisestään lisää, vain rikkaiden älylaitteiden ym tietotekniikan omistajille ja osaajille, eli päätoimittajat BF-medioissa, yhdistäneet voimansa, kovaan hyökkäykseen köyhimpien sanan- ja mielipiteidenvapauksien lisä-estämiseksi.

      On totta, että BF-Yle ei uutisoi kuntien / kuntalaisten asioista, mutta eivät sitä tee kyllä muutkaan BF-maakuntalehdet- ja mediat, varsinkaan heikoimpaan asemaan jätettyjen asioista, ei uutisoi mikään media. On valehtelua väittää, että ns. maakuntalehdet, olisivat enää muuta, kuin kaupallisten veroparatiisiyrityksien suoramainoksia täynnä.

      Päätoimittajien hyökkäys köyhyyteen pakotettujen kimppuun, on käytännössä sanan- ja mielipiteidenvapauksien lisä-estämis-vaatimus, heiltä joilla ei ole omistuksissaan kalliita kuva-ääni-tietoteknisiä laitteita, ei osaamista, eikä halua niiden käyttöön, monilla myös vakavat sairaudet köyhyyden lisäksi, esteenä kyseisten kalliiden tietoteknisten "kuva-ääni"-laitteiden käytölle.

      Heikoimmassa asemassa olevien tiedonsaannin turvaamista, olisi LISÄTÄ kirjoitetun, tekstipitoisen uutisoinnin ja tiedonvälityksen määrää.

      On järkyttävää, kuinka äärioikealle jo radikalisoituneille päätoimittajille BF-medioineen, ei riitä mikään, köyhimmiltä halutaan tukkia suut ja viedä ne minimaalisetkin mahdollisuudet tiedonsaantiin, sanan- ja mielipiteidenvapauksiin - muka niiden vaatimisen verukkeella. Hävytöntä, ahnetta, häikäilemätöntä.

      BF-Ylekin on jo äärioikeiston ja veroparatiisijoittajien media, kuten BF-maakuntalehdet- ja mediat. Ei sitä nyt lisätä pitäisi, vaan vähentää radikaalisti, että kansalaisten aidot oikeudet tiedonsaantiin ja sananvapauksiin toteutuisivat. Mitä päätoimittajien päissä liikkuu, eikö ole jo riittävästi pumpattuja fitness-malleja ja röyhkeitä veroparatiisi-sijoittaja-ahneita kuvineen ja äänineen internetissä.

      Hyökkäys köyhyyteen pakotettujen tiedonsaantia ja sananvapauksia vastaan, naamioidaan niiden turvaamiseksi, häikäilemätöntä.

    • Anonyymi

      Saksassa ym Euroopassa on meneillään laajoja mielenosoituksia, aidon demokratian ja kansalaisten oikeusturvan puolesta, veroparatiisi-äärioikeisto-sote-ym bisnesrikollisten korona- ym pakkoja vastaan.

      https://www.france24.com/en/20200802-45-police-injured-in-berlin-protests-against-virus-curbs

      Suomen ns. tiedotusvälineissä, pelkkiä pintajuoruja, joissa korruptoituneet vallankäyttäjät esittelevät perhealbumeitaan ja kansalta varastetuilla rahoilla ostettuja luksuselämiään.

      Täydellinen tiedonvälityksen kuolema, radiohiljaisuus Suomessa. Lukekaa ulkomaisia medioita ihmiset, että tiedätte missään mennään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeisto uhkailee, saadakseen sanan- ja mielipiteidenvapaudet estettyä, tavallisilta kansalaisilta. Sitä näyttävät myös EK-medioissa toivovan.

      Poliisien äärioikealle radikalisoituminen, oli varmasti kansanedustajien ja virkahenkilöiden tiedossa, miksi entisille ja nykyisille poliiseille, supolle, tietoturva-asiantuntijoille ym jaettiin silti, myös vastikkeettomia yritys-maatalous-koronatukia.

      Poliiseilla on liikaa valtuuksia ja resursseja - siksi radikalisoituvat äärioikealle.

    • Anonyymi

      Sille EK-Yle:läiselle, joka yritti perustella, veroparatiisi-EK-Yle:n rahoitusta "maksumuurilla", että sisältö EK-Yle:ssä on täysin samaa, kuin muissakin EK-medioissa, ellei vielä äärioikeistolaisempaa, joten se peruste on jo käytetty loppuun. Emme vain enää tarvitse, nykyisen kaltaista EK-äärioikeisto-Yle:ä mihinkään.

      Rahat tulee käyttää ison köyhyysongelman ja eriarvoisuuden korjaamiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

    • Anonyymi

      Kiitos eilisen Helsingin mielenosoituksen osallistujille, Suomen rajusti kavennettujen ja estettyjen, sananvapauksien puolustamisesta.

      https://newsinteractives.cbc.ca/longform/peter-nygard-bahamas-allegations

      EK-medioissa Suomessa, ei koskaan v a s t u u t e t a kyseisen Nygårdin, massaraiskaustapahtumiin osallistuneita suomalaisia miehiä, korruptiopoliitikkoja, ym valtaakäyttäviä. Esitellään vain potentiaalisia uhreja, naisia, mutta Nygårdin toimintaa mahdollistaneita miehiä, esim. "business finlandin" jäseniä, ei mainita.

    • Anonyymi

      EK-medioissa alkaa vkl, jo keskiviikkona ja sen jälkeen on pelkkää äärioikeistopropagandaa ja sovinismia tuutin täydeltä.

      Miltä teistä vaikuttaa, IS:n äkkinäinen rekisteröitymispakko, niihin jo entuudestaan kovasti sensuroituihin keskusteluihin ?

      https://yle.fi/uutiset/3-11663470

    • Anonyymi

      Suomen kansalaisten perustuslailliset oikeudet, riippumattomaan, puolueettomaan, älykkääseen ja asialliseen tiedonvälitykseen, eivät ole enää aikoihin toteutuneet. Sananvapauksia estetään rajusti, tälläkin palstalla näköjään, ei saisi sanoa mielipidettään, yksityiset kansalaiset, ilman syyttämistä "botiksi".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16450982/bf-veroparatiisirikolliset-vaarantavat-suomen-turvallisuutta-valepropagandalla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

    • Anonyymi

      Kuntavaalien "kunniaksi" EK-Yleisradio, poisti köyhyyteen pakotetuilta, sen pienen "porsaanreiän" antaa edes palautetta, ilman alisteisiin asemiin pahoinpidellyille, hengenvaarallisia rekisteröitymispakkoja, sitä eivät EK-mediat hoksanneetkaan, vaikka jälkikäteen väittäisivät, ettei kiinnostanut.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16926465/ek-yle-pesee-apartheid-israelin-eli-aarioikeistoradikalismin-mainetta-ja-nostattelee-rasismikorttia

      Se oli siis aiemmin mahdollista, juttujen lopussa, klikkaamalla "jutussa oli virhe" -kohtaa ja sitä kautta, muu palautteen ja sananvapauksien käyttäminen, mielipiteiden antaminen, oli siis jo aiemmin estetty, kuka-kukin-on- ja tekniikan temppuleikeillä, rekisteröitymispakoilla, joissa köyhyyteen pahoinpidellyt, ovat häviäjiä jo rekisteröityessään.

      https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668259/ylen-korruptio---miten-rajat-on-ylitetty-paukkuen#comment-105262095

      Se, ettei ns. virallisessa tiedotusvälineessä, jota ylläpidetään jättimäisin summin verovaroista, ole Suomen kansalaisilla, joille alisteisiin asemiin pakottamisen takia, rekisteröitymiset ovat uhka hengille ja terveyksille, mitään mahdollisuuksia sanoa mielipiteitään EK-Yle:n jutuista, on kyllä selkeästi perustuslain, kansalaisten perusoikeuksien vastaista.

      https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/62eb0c80-50cb-4867-8793-fc7bdb33c1f0

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe