Glamourtähti Johanna Tukiainen 'esiintyy' 22.8.

Anonyymi

Johanna Mia Tukiainen: "22.8.2020 Ravintola "Joo joo" keikka Lohjalla!!!! :) Keskityn eniten lauluun, puhumiseen ja yleisön kanssa seurusteluun! TERVETULOA!!!"

15

779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pyhä Jolene on friikkisirkuksen vetonaula. Sontaa suoltava taparikollinen ja 100% epäonnistuja.

      Tuhti on ja tuhdimmaksi muuttuu. Ei juma. Vitsinäkö ne sen sinne haluaa?

    • Anonyymi

      Mistä asiakas maksaa? Kymmenellä eurolla saa nähdä pätkän raskaana olevasta, ison mahan kanssa läpinäkyvässä yöpaidassa pyllistelevästä Tuksusta. Meikki on suttuinen, kukkaseppele päässä. Jää mietittäväksi itse kullakin: mikä toi juttu on. Tuksun touhu on täysin käsittämätöntä, kun ottaa huomioon tuon valtavan ison mahan.
      Höpinää Jumalasta ja enkelisiskosta ja uskovista vanhemmista. Miten korona on fasismia. Puhutaan kielillä ja vedetään vaakamamboa lattialla.

    • Anonyymi

      Tätä tulette saamaan, rientäkää Haapkylät ja muut hellarit kuuntelemaan:"Tätä minä kutsun propagandaksi. On todella surullista, miten tämä video laitetaan väärinpäin; ja tämä sama asia, yksinomaan propagandaa on tehty minua vastaan viimeisen 15 vuoden aikana, kun minusta tuli julkkis Suomessa. Tiedän paljon mediasta ja niiden toiminnasta. He valehtelevat niin paljon; mutta sokeat vuohet seuraavat heitä ja jos he eivät käännä tapojaan, he katoavat!!!! Todellakin! Sain tämän videon yhden henkilön fb-sivustosta, ja kaikki suomalaiset kommentit ovat niitä uudelleen, naureskelevat heille ja huomioiden, että he ovat vain ′′ pellet."
      No; todellisuus on; että nämä ihmisten perustuslaillisesta oikeudesta puhuvat ihmiset, jotka puhuvat ihmisten vapaudesta, on ihmisen perusoikeus; onko pakolliset naamiot väärässä, riippumatta siitä mitä media yrittää valehdella Se on se. Nämä ihmiset jotka puhuvat Jumalasta täällä, no........: He ovat oikeassa!!!!! Näyttää siltä, että vain kristityt ihmiset näkevät tämän ja osan heistä valitettavasti. Sama juttu rokotteella; miksi ihmeessä ihmiset uskovat kaiken mitä hallitus heille kertoo? Tämä on kommunismia, katsokaa netistä."

      • Anonyymi

        " Ilmestyskirja 13. Uskon että nämä samat ihmiset, jotka kannattavat maskeja, tulevat kannattamaan myös korona "rokotetta." Ja ne samat ihmiset tulevat kannattamaan myös Pedonmerkkiä, josta on kovat varoitukset Ilmestyskirja 13 ja monessa muussa kohdassa Raamatussa; se on merkki jonka antikristus saa ihmiset ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä. JOKAINEN IHMINEN JOKA SEN MERKIN OTTAA ITSEENSÄ, TULEE PALAA HELVETIN TULESSA IKUISESTI. Raamattu, Pyhä Kirja on totta. Helvetistä ei ole enää paluuta, se on ikuinen kidutuksen paikka tulijärvessä jossa mato ei kuole (se ei ole vertauskuvallista, se on täysin juuri niin, siis biljoonia matoja jotka kiduttavat ihmisiä elävänä, samalla myös kun he palavat. Ja se ei lopu koskaan koska ihmisen sielu elää ikuisesti; joka taivaassa Jeesuksen luona tai helvetissä."


      • Anonyymi

        " En käytä naamiota samasta syystä kuin en käytä alusvaatteita: Asioiden täytyy hengittää. ' - Maski-vastaiset Floridassa varoittavat satanismista, pedofilia ja jopa kuolemasta, jos kansanterveyspolitiikkaa noudatetaan"

        No nyt menee evankelistalla mielenkiintoiseksi.


    • Anonyymi

      Tähti on nyt Ruotsissa äitinsä syntymäpäivillä. Eli mitään karanteenia ei tule olemaan.

      Ravintolan kanta viranomaisten ohjeistuksin sama. Wellcome korona. Ei mitään väliä.

    • Anonyymi

      Toivottavasti kukaan ei mene tuon koronalingon keikalle. Ihan älyvapaata toimintaa seilata edestakaisin kun mitään varsinaista tarvetta ei ole ( muuta kuin typeryksen itsensäpaljastelun tarve). Naurettava eukko.

      • Anonyymi

        Vinkatkaahan asiasta paikallislehteen ja terveysviranomaiselle ja esittäkää aiheellinen huolenne. On häpeällistä ja täysin vastuutonta ravintolalta tuoda esiintymään henkilö joka tulee korkean riskin maasta eikä noudata karanteenia - sekä suhtautuu hyvin väheksyen asiaan. Ravintoloiden on muutenkin todettu olevan erittäin pahoja paikkoja viruksen leviämisen kannalta.


    • Anonyymi

      Glamourtähden kanta tulee selväksi: "Kirjoitin aiemmin mielipiteeni siitä että Ruotsi on tehnyt oikein Covid19 jutun kanssa, niin sitä mieltä olen edelleen. Kyseessä on ihmisen tekemä juttu jonka taustalla on globalistit ja eliitti. Gates on saatanallinen ja ajaa takaa antikristillistä uutta maailmanjärjestystä, jonka aikeisiin kuuluu tuoda suhteellisen nopeasti Kiinan meno koko maailmaan, ihmisten täysi kontrollointi ja fasistinen hallitseminen. Ihmisten ei pitäisi uskoa sokeasti mitä hallitus ja media sanoo. Tulee varmasti aika jolloin vastustajat tulee saamaan kovia sanktioita totuuden puhumisesta, mitä tapahtuu nyt jo pienemmässä mittakaavassa. Uskon että korona rokotus ei ole vielä varsinaisesti pedon merkki (Ilmestyskirja 13) mutta se vetää asioita kovalla vauhdilla siihen, jota ilman ihminen ei voi ostaa eikä myydä. Ja vaikka rokotus ei olisikaan vielä varsinaisesti pedon merkki, joka tulee joko ihmisen oikeaan käteen tai otsaan niin se on silti asia, jota ei pidä ottaa. Jokainen voi itse tutkia asian läpi, englanniksi löytyy eniten infoa. ihmiset ovat varmaan kyseenalaistaneet asioita kuten sen miten on mahdollista että joku virus joka on "Kiinan torilta" leviää niin nopeasti yhtäkkiä ympäri maailmaa. Muutaman lentomatkustajan mukana vai? Minulle tulee tässä mieleen Raamatun kohta englanniksi: "People are perishing because of lack of knowledge."

    • Anonyymi

      "Päätimme siirtää huomisen Johanna Tukiaisen esiintymisen ravintolassamme turvallisempaan ajankohtaan. Dildobingon edelleen järjestetämme, lauantaina klo 20 lähtien. Huolehdimme omalta osaltamme hygieniaohjeistuksista, ja toivomme että myös tapahtumaan osallistuvat muistavat turvavälit sekä käsihygienian. Tervetuloa"

      Oikea päätös ravintolalta. Ja unohtakaa koko Tuksu.

    • Anonyymi

      Tukiaisen kaikki keikat pitäisi peruuttaa jotta hänen tuleva lapsensa ei joudu turhaan vaaraan. El ole enää kysymys vaan Johannasta mutta kuka baarin pitäjä haluaa ottaa kontolleen jos Tukiainen sairastuu..???

      Siinähän menee paikalta maine ja vaikka Tukiainen onkin aikuinen niin jokainen voi omalla toiminnallaan tukea sitä viatonta tulevaa lasta ja parasta mitä voimme tehdä on se ettemme mene Tukiaisen keikalle.

      Tukiainen tehköön mitä haluaa... Mutta pysy ruotsissa ja älä matkustele jotta maaginen tauti ei löydä sinua.

    • Anonyymi

      Kävikö Tunkki eilen pyrkimässä Joo-joohon?

    • Anonyymi

      Nää lohjalaiset ääliöt jotka omistaa niitä yökerhoja ni pitävät varmaan tukiaista oikeasti jonain hyvänä esiintyjänä. En ymmärrä millään, että minkä takia tuollaisia pitäisi jonnekkin lavalle vielä ottaa.

    • Anonyymi

      Tukiainen haukkuu ravintolan nyt jälkeen päin. Kannattaakohan ja kannattiko sotkeutua bisneksiin tämän sisäisesti ja ulkoisesti kauniin glamourtähden kanssa????

      "-Minun keikkani peruutettiin keväällä 2020 (koronan takia), mutta sain tehtyä pari esiintymistä kesällä. Syksyn keikat siirrettiin ensi vuoteen niinkin ihanasta syystä että saan vauvan, joten tässä tapauksessa korona ei päässyt vaikuttamaan. Minulle oli buukattu yksi keikka Lohjalle, Bar Kiss -ravintolaan elokuulle. Muutin Tukholmaan helmikuun lopussa 2020, juuri sen jälkeen kun tämä Covid19 (sana tulee tästä: certifikat of vaccination ID) hässäkkä tuli maailmaan. Kun soitin kyseiseen ravintolaan ja sanoin selkeästi että olen Tukholmassa ja tulen täältä esiintymään, onhan asia ok, minulle vastasi nainen joka vakuutti kaiken olevan kunnossa ja he pitävät esiintyjät huolimatta rajoituksista, Johanna alustaa.

      -Vanhaan kunnon ”reiluun” menoon suomalaiset naiset alkoivat ahdistelemaan ravintolaa ja uhkailemaan, etteivät tule sinne kun ”levitän koronaa.” Minulle oli sanottu, että asia on täysin kunnossa ja ravintolaan paikalle vaan. Ehdin ostaa laivamatkat ja mennä laivaan Suomeen.

      Keikka kuitenkin peruttiin.

      Johanna toteaa, että rajoitustoimenpiteet eivät mene yksiin viruksen vaarallisuuden kanssa."

      • Anonyymi

        Tukiainen vaatii että ravintola maksaa hänen matkalippunsa ja koska häntä huijattiin.

        kyseessä oli ajankohta, jolloin Ruotsista saapuvalle oli määrätty 12pv karanteeni, Tuksu valehteli ravintoloitsijalle olevansa Suomessa vaikka oli Ruotsissa n. viikkoa ennen keikkaa, joten 12pv karanteeni ei olisi ollut mahdollista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3085
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2452
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2237
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2015
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1837
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1092
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe