Spirit Power Recovery

Onko Spirit Power Recovery toimiva ja hyvä palautusjuoma punttisaliharjoitteluun? Mitä palautusjuomia te käytätte?
Ilmianna
Jaa

2 Vastausta


Aiheesta oli jo toisaalla ketju:

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=109&conference=1500000000000052&posting=22000000007602674

Itse käytän palkkarina Evolution Whey2- heraisolaattia maltoa. Protskujauhoa 50g ja sama määrä maltoa. Yhden annoksen hinta näin vain 1,70€. Jos haluaa halvemmalla päästä niin laittaa ton Whey2:n tilanne Whey1 herakonsentraattia jolloin annoksen hinta enää naurettavat 0,90 euroa :D (syy miksi juuri whey1 on se että se on markkinoiden yksi edullisimmista maustetuista konsentraateista ufs -verkkokaupan tarjouksella ;-))

Tosin kovin vahvasti en suosittele palkkariin konsentraattia, syynä se että imeytyvyys on huonohkoa ja hidasta. Mutta jos vaihtoehtona on suurinpiirtein se että ei käytä mitään tai sitten konsentraattia niin parempi sekin ;-)

Kannatta melkein itse sekoittaa palkkarin protsku ja malto, tule edullisemmaksi kuin ostaa valmiina, lisäksi useissa valmiissa tuotteissa on sekoitettu useita eri proteiinilaatuja joiden keskinäisesti tarkemmasta suhteesta valmistaja e halua kertoa mitään. Ja jos siinä valmiissa tuotteessa on proteiinilähteinä vielä käytetty esim. maitoproteiinia ja/tai soijaa niin hei hei....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Salirotta:

pistät siis 50gemmiä molempia, maltoa sekä wheikakkosta.. OK... sitte mun kyssään, joka o tää: mitäs o desilitroissa 50gemmiä whei2sta?

joojoo... kiitti vaan vastauksista joo...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Spirit Power Recovery

Onko Spirit Power Recovery toimiva ja hyvä palautusjuoma punttisaliharjoitteluun? Mitä palautusjuomia te käytätte?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta