Toteutuuko ennusteet Kamalasta?

Anonyymi

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006599051.html
Kamala Harris varapressaehdokkaaksi.

http://www.jouko-piho.fi/211357871

"James Bailey kirjoitti 28.9.2017 v. 2014 näkemästään unesta, jossa hänet vietiin tulevaisuuteen, jossa hän näki Barack Obaman johtaman Yhdysvaltojen tuhoutumisen. Sen jälkeen Obama lähti Amerikasta ja jätti valtaan naisen, jonka tuli toteuttaa hänen suunnitelmansa viimeinen vaihe, mikä oli amerikkalaisten joukkomurhaaminen.

Bailey kirjoittaa, että hän ei saanut tietää naisen nimeä, mutta hänelle tuli mieleen William Branhamin v. 1933 saama profetia, jonka mukaan erittäin kaunis, mutta paha, julma ja viekas nainen tulee hallitsemaan Yhdysvaltoja ....

Bailey on sittemmin tutkinut, olisiko kukaan kaunis nainen pyrkimässä presidentiksi v. 2020. Bailey löysi yhden sopivan ehdokkaan. Kyseessä on jo nyt paljon suosiota demokraattien keskuudessa saanut Kalifornian senaattori Kamala Harris, josta häntä halaava Barack Obama on sanonut: ”Hänestä tulee eräänä päivänä presidentti.” Kamala Harris on kaunis ja Obaman tavoin puoliksi afroamerikkalainen."

14

754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jokaisesta jenkien huippupolitikosta löytyy varmasti jonkun sekopään uskovan ennustus. Tuokin juttu suunnitellusta joukkomurhaamisesta on sitä luokkaa, ettei se ihan terveen ajukuupan prosessista ole lähtöisin.

      Ja sitten vielä joku Suomessa kysyy tällaisen uskottavuutta. On tainnut jäädä koulunkäynti aika vähille.

      • Anonyymi

        "On tainnut jäädä koulunkäynti aika vähille."

        Keneltä olet oppinut tuon lauseen? Kyllä nyt on kingi olo? Ja kuka antoi sinulle mahdollisuuden siihen oloon opettamalla tuon lauseen ylentääksesi itsesi sen avulla? Vanhempasiko? Vai joku, jota pidät opettajanasi, jonka antamia esimerkkejä et pysty kyseenalaistamaan, koska niiden avulla voit olla varma, että saat uskottavuutta osaksesi, vaikka muut joutuisivat alennuksen tilaan?
        Niin kauan, kuin tuonkaltainen jatkuu, ihmiset eivät voi herätä, koska tuo lause on ikivanha ja tunnettu, ja mikä pahinta - toista alentava, eli paholaisen mieleen. Kun tuosta lauseesta päästään eroon, ja tilalle keksitään jotain parempaa, muutos tulee. Arvokkuus, mutta samalla myös viattomuus, vilpittömyys ja myötätunto on unohdettu. Vastauksessasi oli enemmän pahaa, kuin aloittajan esiin tuomassa asiassa.
        Paholaisen ihanne on tehdä maasta rappeutunut, missä ei ole mitään käsitystä arvokkuudesta, kunniallisuudesta, tai Jumalasta, häpäistäkseen luomakunnan totaalisesti, ja asettaakseen rappeutuneen saastuneen ihmisen Jumalan valtaistuimelle.


      • Anonyymi

        Vai uskottavuutta, otas selvää kuinka monta pidästyskeskusta muutettuja wal mart kauppoja on ja monta FEMA leiriä Yhdysvalloissa ja katsele niitä 3 ihmistä vetäviä Fema ruumisarkku määriä, niitä tuhansia Giljotiineja jne. Joista jenkki sotilaat ovat nähneet maanalaisissa varastoissa piilossa sotilastukikohdissaan. Martial Law suunnitelmat ovat USA.ssa pitkällä jo, esim. Jade Helm harjoitus antoi osviittaa Amerikkalaisille mitä on tulossa kun Dollari romahtaa ja kaaos alkaa...


      • Anonyymi

        "Jokaisesta jenkien huippupolitikosta löytyy varmasti jonkun sekopään uskovan ennustus. "

        Täydellisellä varmuudella!
        Samoin on myös kaikissa muissakin asioissa mitä ihminen voi kuvitella ja jopa sellaisista joita ei voi. Niinpä joku huru saattaa ajoittain onnistua povauksissaan ainakin sen verran että voi kehuskella olevansa suuri profeetta, mutta voitetaanhan sitä lotossakin ja erittäin paljon pienemmällä todennäköisyydella!
        Tosin normaalijärkiset voi pelkällä päättelyllä, ja varsinkin erilaisiin tutkimuksiin erikoistuneet henkilöt tietää kertoa etukäteen tulevista tapahtumista huomattavasti tarkemmin kuin mikään hihhulijoukko.


    • Anonyymi

      Kuten jo vitsissäkin on todettu, hallitsijoista tiedämme vasta heidän kuoltuaan, olivatko he hyviä vai huonoja.

    • Anonyymi

      Kamala on uskova, rukoillaan että voittaa.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      29.6.2024

      Anne Hammondin v. 2018 saama sanoma Kamala Harrisin presidenttiydestä

      Olimme mieheni kanssa sukuloimassa Teksasissa joulun 2018 aikoihin. Selailin siellä ollessamme paikallislehteä ja näin pienen lehtijutun Kamala Harrisista. En ollut koskaan ennen kuullutkaan hänestä, mutta heti, kun näin hänen kuvansa, Pyhä Henki sanoi minulle selvästi, että hänestä tulee vielä presidentti ja että (jossain vaiheessa) hänen presidenttikautensa aikana USA:ssa tulee olemaan aivan hirvittävän vaikea tilanne, varsinkin uskovilla. Pystyin tuntemaan ihmisten hädän ja kauhun. Näin välähdyksen siitä, miten aivan tavallinen perhe piileskeli peloissaan pimeässä kodissa.

      Tämä sanoma on ollut nyt mielessäni, kun vaalit lähestyvät ja näyttää siltä, että Bidenille yritetään etsiä kiireisesti vaihtoehtoja. Mitään aikajanaa en tosin saanut, joten on toki mahdollista, että tämä sana toteutuu vasta joskus myöhemmin. Sain tämän sanan jo ennen kuin Harrisin varapresidenttiehdokkuus oli julkaistu ja tuolloin näytti erittäin epätodennäköiseltä, että hänestä voisi koskaan tulla presidenttiä, mutta nyt se on hyvinkin mahdollista.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/245a71bb-3f84-46f1-98d5-75ddc60d1e60

      Ulkomaiset diplomaatit CNN:lle Bidenista: ”Trump söi hänet elävältä”

      Joe Bidenin esiintyminen torstaisessa televisioidussa vaaliväittelyssä Donald Trumpia vastaan hämmästytti ulkomaisia diplomaatteja.

      Lauantai 29.6.2024 klo 23:03

      Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin heikko suoriutuminen ensimmäisessä vaaliväittelyssä Donald Trumpia vastaan ei jäänyt huomaamatta myöskään Washingtonissa työskentelevien ulkomaisten diplomaattien parissa.

      Useat diplomaatit Euroopasta, Lähi-idästä ja Aasiasta kuvailivat CNN:lle Bidenin esitystä ”vaikeaksi katsoa”.

      – On surullinen tosiasia, että Biden on vanha ja vanhenee edelleen. Näimme sen. Minulla oli vaikeuksia ymmärtää, mitä hän sanoi, ja ymmärrän englantia melko hyvin, yksi eurooppalainen diplomaatti sanoi.

      – Trump söi hänet elävältä, eräs arabidiplomaatti kommentoi Bidenin suoritusta.

      – Olin järkyttynyt. En voinut uskoa silmiäni, aasialainen diplomaatti sanoi 81-vuotiaan demokraattipresidentin haparoinnista.

      Istuvan presidentin esitys Trumpia vastaan oli niin heikko, että

      demokraattien leirissä mietitään kuumeisesti, vieläkö Bidenin voitaisiin vaihtaa toiseen ehdokkaaseen.

      Biden itse ilmoitti perjantaina jatkavansa kisassa.

      Palvelus
      Arvostettu amerikkalaislehti New York Times (NYT) kirjoitti perjantaina, että Bidenin tulisi luopua ehdokkuudesta.

      Vaikka Trump on NYT:n mukaan uhka demokratialle, torstaisen väittelyn perusteella on selvää, ettei Biden ei ole se mies, joka hän oli vielä neljä vuotta sitten.

      Lehti näki Bidenin takellelleen esiintymisessään ja etenkin vastauksissaan Trumpin ”provokaatioihin”.

      – Biden on ollut ihailtava presidentti. Hänen johdollaan kansakunta on menestynyt ja alkanut vastata moniin pitkän aikavälin haasteisiin, ja Trumpin repimät haavat ovat alkaneet parantua. Mutta suurin julkinen palvelus, jonka Biden voi nyt tehdä, on ilmoittaa, että hän ei jatka uudelleenvalintakilvassa, NYT kirjoittaa.

    • Anonyymi

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/nain-demokraatit-voisivat-viela-vaihtaa-haparoivan-bidenin/6947e4da-b24c-4044-b7b0-5b9f283f5cf1

      Kauppalehti 1.7.2024

      YHDYSVALTAIN PRESIDENTINVAALIT

      Näin demokraatit voisivat vielä vaihtaa haparoivan Bidenin

      Joe Bidenin syrjäyttäminen olisi mahdollista. Mutta ei missään nimessä helppoa.

      Kauppalehti selvitti 5 oleellisinta asiaa Bidenin syrjäyttämisestä.

      Yhdysvaltojen demokraattipuolueessa kiehuu.

      Kandidaatti. Yhdysvaltojen varapresidentti Kamala Harris on itseoikeutettu vaihtoehto Joe Bidenin korvaajaksi

      Presidentti Joe Bidenin torstain ja perjantain välisen yön heikko väittelysuoritus on saanut puolueen aktiivit pohtimaan, pitäisikö 81-vuotias Biden sittenkin korvata jollain toisella ehdokkaalla.

      Kauppalehti kokosi 5 kysymystä siitä, kuinka Biden voitaisiin vaihtaa toiseen ehdokkaaseen.

      1. Voidaanko Biden syrjäyttää?

      Bidenin heivaaminen toisen ehdokkaan tieltä olisi äärettömän vaikeaa, sillä Joe Biden on voittanut demokraattipuolueen esivaalissa 3 894, eli lähes kaikki puoluekokousdelegaatit. Nämä delegaatit ovat lupautuneet – joskaan eivät sitoutuneet – äänestämään Bidenia puoluekokouksessa.

      Sen lisäksi puoluekokoukseen osallistuu 739 niin sanottua superdelegaattia, jotka päättävät puolueen presidenttiehdokkaasta vasta äänestyksessä.

      Politico-lehti kertoo, että demokraattipuolueen sääntöjen mukaan puoluejohto ei voi hankkiutua Bidenista eroon.

      Jos joku ehdokas haluaisi syrjäyttää Bidenin, se pitäisi siis tehdä puoluekokouksessa. Ehdokkaan pitäisi vakuuttaa puoluekokousdelegaatit paikan päällä siitä, että hän pärjäisi Donald Trumpia vastaan paremmin kuin Biden. Uutistoimisto Bloomberg kutsuu tällaista tilannetta ”vallankaappaukseksi”.

      Seurauksena olisi kaaos, jolla voisi silläkin olla haittaa Bidenin korvaavalle ehdokkaalle.

      2. Entä jos Biden luopuu paikastaan itse?

      Se on mahdollista. Edellisen kerran istuva presidentti luopui ehdokkuudestaan vuonna 1968, kun Lyndon Johnson vetäytyi kisasta maaliskuussa.

      Se tapahtui kuitenkin suhteellisen myöhään jopa 1960-luvun mittapuulla. Nyt esivaalit on käyty ja demokraattien puoluekokous edessä, joten aikaikkuna uuden ehdokkaan valitsemiseen on äärimmäisen lyhyt, vaikka Biden luopuisi pyrkimyksistään välittömästi.

      3. Millä aikataululla Biden pitäisi vaihtaa?
      Mahdollisimman pian.

      Demokraattien puoluekokous pidetään elokuun puolivälissä Chicagossa. Tällä hetkellä puolue kuitenkin suunnittelee, että Biden valittaisiin ehdokkaaksi virallisesti puhelinäänestyksessä elokuun alkupuolella.

      Syynä on, että Ohion osavaltiossa takaraja presidentinvaalien ilmoittautumiselle on 7. elokuuta.

      Aikataulu jättää käytännössä ehdokkaan vaihtamisprosessiin vain kuukauden.

      Toki on mahdollista, että Biden jättäytyy pois sen jälkeen, kun hänet on virallisesti valittu presidenttiehdokkaaksi. Tuolloin demokraattipuolue nimittäisi komitean, joka valitsisi uuden ehdokkaan.

      Protect Democracy -järjestön mukaan demokraatit ovat viimeksi turvautuneet tähän vaihtoehtoon vuonna 1972, kun George McGovernin varapresidenttiehdokas Thomas Eagleton vetäytyi kisasta. Komitea nimitti tilalle Sargent Shriverin.

      Vaalilipukkeisiin on kirjattu Joe Bidenin ja varapresidentti Kamala Harrisin nimet.

      Pitää kuitenkin muistaa, että Yhdysvaltojen vaalijärjestelmässä äänestäjät eivät anna ääntään suoraan ehdokkaalle, vaan valitsijamiehille. Valitsijamiehet lopulta valitsevat presidentin ja varapresidentin.

      4. Ketkä Bidenin tilalle voitaisiin valita?

      Itsestään selvin vaihtoehto olisi varapresidentti Kamala Harris. Hänet tunnetaan koko maassa, ja koko varapresidentin viran ideana on korvata presidentti, mikäli sellainen tilanne tulee vastaan.

      Harris on kuitenkin suhteellisen epäsuosittu. Mediassa on nostettu esiin Kalifornian kuvernööri Gavin Newsom mahdollisena tulevana presidenttiehdokkaana. Toinen suosittu nimi on Michiganin kuvernööri Gretchen Whitmer.

      Senaattoreista Georgian suosittu Raphael Warnock voi jossain vaiheessa yrittää päästä Valkoiseen taloon. Myös Bidenin hallinnon liikenneministeri Pete Buttigieg pärjäsi aikanaan yllättävän hyvin vuoden 2020 demokraattipuolueen esivaalissa.

      Kaikilla ehdokkailla on kuitenkin tunnettuusongelma. Äänestäjät eivät tiedä millaisia ehdokkaita he ovat. Ei ole selvää, että kukaan uusi ehdokas olisi suositumpi kuin Joe Biden tai Kamala Harris.

      5. Mitä kampanjarahoille käy?

      Joe Bidenin presidentinvaalikampanjalla oli toukokuun lopussa varoja noin 200 miljoonan euron edestä.

      Bloombergin mukaan rahat olisivat Kamala Harrisin käytettävissä, mikäli tämä nousisi Bidenin tilalle. Muut ehdokkaat sen sijaan joutuisivat aloittamaan nollasta.

      Raha voisikin nousta ongelmaksi tilanteessa, jossa Biden halutaan syrjäyttää. Syrjäytystilanne tekisi ehdokasta tunnetuksi, mutta siihen tarvittaisiin myös satojen miljoonien eurojen edestä mainontaa.

      • Anonyymi

        Fakta

        Kammottava vaaliväittely
        Presidentti Joe Bidenin vaaliväittely Donald Trumpia vastaan sujui erittäin kehnosti.

        Biden muun muassa sekoitti lukuja ja jätti lauseita kesken niin, ettei niiden merkityksestä meinannut saada selvää.

        Bidenin terveydentila ja viranhoitokyky on ollut suuri puheenaihe hänen presidenttikautensa ajan. Väittelykatastrofi ei ainakaan helpota mediassa esiintyviä huolia.


    • Anonyymi

      https://armo.info/blogi/article/840/wmbranhamin-7-nakya-vuonna-1933

      W.M.Branhamin 7 näkyä v.1933

      Julkaistu 17 07 2016 - 00:58 by Keijo

      Nämä on englanniksi. Täältä voit katsoa videon kokonaisuudessaan

      Mussolinin ja Hitlerin tulot ja kuolemat

      Fasismin, natsismin ja kommunismin tulo, (käsittääkseni nämä ovat yhdessä muotuneena lopussa) ääni sanoi: “Katso Venäjää, katso Venäjää”
      jota ei silloin 1933 ollut , vaan cccp neuvostoliitto, mutta tuli taas 1989.

      Tekniikan huima kehittyminen huipentuen autoihin ilman kuljettajaa , munan ja kuplan näköisiin , joiden sisällä ihmiset pelaavat jotain tammipelien tapaista (läppäreistä ja tapleteista ei silloin tiedetty)

      Naisten muuttuminen ja vaatetuksen väheneminen yhä paljastavammaksi.

      Amerikassa tulee valtaan kova ja kaunis nainen, täältä kuulet sen tarkemmin Branhamin itse puhumana,

      videossa oletetaan sen ehkä olevan Hillary Clinton

      Viimeinen näky koski valtavaa tuhoa Amerikassa

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hui kamala.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      60
      4305
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      175
      2669
    3. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      159
      2468
    4. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      218
      2421
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      434
      1656
    6. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      163
      1517
    7. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      176
      1514
    8. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      98
      1318
    9. 79
      1281
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      59
      1239
    Aihe