suomen yhteiskunta ja systeemi

Anonyymi

Petri Kangaskoski seinäjoen huumepoliisista lupasi kahden muun ihmisen kanssa tappaa minut seinäjoen poliisilaitoksella oltuani heidän kuulustelussa/uhkailussa, koska en halunnut olla systeemissä. l. jonkun amerikkalaisen maailmanvalloitusmanööverin remmissä tekemässä maanpetosta ja olemalla jonkun heidän tietokoneeseen kytkettynä. Se on se video mikä näytetään koulussa. Ainakin näytettiin 2000-luvun alussa. Sillä tietokoneella voi muunmuossa ohjata ihmisiä ja muita ns. systeemissä olevia ihmisiä algoritmeillä ja sitä mukaa yhteiskuntaa ja kavaltaa sitä heidän kautta. Niitä videoita on muitakin millä ajetaan ohjelmiin. Seinäjoen lukion rehtori joskus 2000-luvun alussa uhkasi minut ulos seinäjoen lukiosta oppilaan avulla puukolla pois koska en ollut systeemissä. Muistan kun olin Tero Hopeavuoren kanssa 14 vuotiaana seinäjoen opiskelija asuntoloissa tornitalolla kun joku henkilö tuli sanomaan, meille, että Tero tappaa itsensä ja minut vain tapetaan murhaamalla. Myöhemmin Tero hyppäsi katolta alas. Suomen valtio pyörittää jonkin sortin gestapo touhuja näillä varmaan CIA'lta ostetuilla latteilla. Ajaa niitä psykologisilla sodankäynnin tavoilla itsemurhiin. Me syrjäytyneet tiedämme nämä asiat. Tämä on meille yleistä tietoa hyvin usein. Suomen yhteiskunta on jonkin sortin saman entiteetin hallussa oleva yhteiskunta. Siellä pyörii lähinnä suomi number one propaganda ja ne jotka ei halua olla mukana tässä touhussa painostetaan olemaan hiljaa tästä systeemin pyörittämästä terraariosta joka on se yhteiskunta tai tappamaan itsensä näillä psykologsen sodankäynnin tavoilla. Sitä on kutsuttu muunmoassa hiljaiseksi holokaustiksi. Ei me olla hulluja. Minun piinaamiseni alkoi alle 10 vuotiaana. En ymmärrä, että miten alle 10 vuotiasta voi aloittaa kiduttamaan? Ihmiset tietävät tästä? Miten tämä voi olla edes mahdollista?

Se koulussa näytettävä video on niiden yhteiskunnan jonkin sortin aivopesuvideo mitä suomessa käytetään. Se on kavallus ja manipulointia varten se systeemi, se muuttaa suomesta itselleen alusmaan. Se käyttää salaisia teknologisia innovaatioita ihmisten hermoston hallintaan. Yhteiskunta on kuin niiden "terraario" jota se pyörittää salaa. Suomen valtion pyörittämä propagandasirkus jota kutsun suomi number one uskonnoksi käyttää tätä teknologiaa ihmisten vainoamiseen, vaikuttamiseen ja suomen muuttamiseen alusmaaksi. Se myös sisäänajaa sosiaalisen kontrollin ohjelmia yhteiskunnan ilmiöinä ja systeemissä olevat ihmiset tekevät näitä ohjelmia segmenttiinsä perustuen. Sillä teknologialla pystyy vaikuttamaan tuntemattomalla tavalla ihmisen keskushermostoon ja sen hermosignaaleihin. Tämä kuulostaa joltain tekaistulta asialta, mutta se ei ole. Julkinen yhteiskunta on yksityistä 30-40 vuotta teknologisesti jäljessä tietyiltä osa-alueilta. Yksityisen sektorin konsernit jotka ovat mukana tässä ovat amerikan valloitusmanööverin osia. Tämä piilotettu valloitus alkoi toisen maailmansodan jälkeen. Sitä ajaa military industrial complex. Se käyttää yhteiskunnan kokonaiskulttuurikonstruktiota ja ihmisen psyykkeen toimintoja sisään ajamaan haluamiaan asioita kokonaisuutena. Se on sairas entiteetti.

Tällä videolla selitetään mikä se systeemi on ja sen rakenteita.

Robert David Steele ex-CIA agent in Tana Bru, Norway Entinen CIA:n agentti luennoi Tenojoella

youtubeen hakusanaksi.

2

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lääkäriin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1669
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      26
      1483
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1149
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1111
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1082
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      5
      991
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      964
    8. 6
      960
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      2
      960
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      954
    Aihe