EHL Ari Huuhka kokemuksia?

Anonyymi

Kertokaa onko hyviä kokemuksia hänen suorittamastaan hammasleikkauksesta.

14

3585

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vastaan itse kysymykseeni leikkauksessa käytyäni: hyvin meni.

    • Anonyymi

      Hyvin meni minullakin se varsinainen toimenpide, julkisella puolella sen erikoishammashoidossa Huuhkan vastaanotolla.

      Se mistä en pitänyt, oli hänen yliolkaiselta tuntunut suhtautumistapansa asiakkaaseen. Hän suorastaan kieltäytyi kommunikoimasta ja sen sijaan vain viittoili istumaan potilastuoliin. Olisin ensin halunnut keskustella hänen kanssaan edes lyhyesti siitä että miten siinä tilanteessa olisi tarkoitus hoitaa yökkimistaipumus pois haittaamasta nyt tehtävänä ollutta hampaan poiston loppuun saattamista. Juuri tämän yökkimistaipumuksen takia olin saanut lähetteen Huuhkan vastaanotolle erikoishammashoidon puolelle.

      Onneksi leikkauksen aikana ei alkanut ilmetä sitä yökkimistä, mutta mitään keinoa sen hillitsemiseen ei myöskään käytetty. Jo ennen tätä vastaanottokäyntiä oli kerrottu että suolan käyttö (kielen päällä) voisi olla yksi keino hillitä yökkimistä, mutta sitäkään ei sitten kokeiltu. Kysyin kuitenkin siitä leikkauksen ollessa jo alkamassa, ja siihen vastasi mukana ollut hammashoitaja että "sitä ei nyt käytetä". Mutta ei mitään perusteluja. Huuhka itse ei suvainnut sanoa siihen asiaan yhtään mitään.

      Entä jos yökkiminen olisi alkanut kesken leikkauksen tehden sen jatkamisen mahdottomaksi? Olisiko siinä tapauksessa jo avattua ientä edes pystytty ompelemaan takaisin kiinni, saati että olisi pystytty hoitamaan leikkaus loppuun? Kyseessä olleen hampaan poisto perushammashoidon puolella oli jouduttu keskeyttämään yökkimisen takia, mutta silloin ei oltu edetty vielä juurien poiston vaiheeseen asti.

      • Anonyymi

        Vaikka leikkaus sujuikin teknisesti hyvin, jäi tuosta vastaanottokäynnistä sellainen maku että sitä oli vain pelkkä paketti liukuhihnalla, jonka kanssa ei myöskään tarvitse kommunikoida. Vastaavaan en ollut aiemmin törmännyt kenenkään aiemman hammaslääkärin vastaanotolla. Muutakin yliolkaista, välinpitämätöntä suhtautumista minua kohtaan Huuhka osoitti tällä vastaanottokäynnillä.

        Kun lopulta poistuin yllämainitulta vastaanotolta kylmäkääre poskella, menin ensi töikseni kyseisen suun erikoishoidon yksikön vastaanottotiskille kysymään että kenelle voin antaa palautetta saamastani kohtelusta. Arvasivat heti että kyse oli nyt moitteista. Sain heiltä erään toimistohammaslääkärin nimen, puh. nro:n ja kirjepostiosoitteen, hän ilmeisesti oli näiden tämän yksikön hammaslääkärien pomo. Tarkoituksenani oli tehdä se palaute kirjallisena, mutta se jäi kuitenkin ikävä kyllä lopulta tekemättä ja antamatta, koska sen tekeminen vain viivästyi ja viivästyi, vaikka ensi alkuun olinkin vahvasti sitä mieltä että tietenkin teen ja lähetän sen. Näin jälkeenpäinkin ajatellen se olisi kyllä pitänyt tehdä.

        Huuhkan nimi jäi tästä kuitenkin vahvasti mieleen ja muistiin ja jatkossa en mene hänen vastaanotolleen, jos häntä tarjotaan minulle esimerkiksi yksityisellä puolella. Enkä mene siinäkään tapauksessa, jos julkisella puolella lähetteen perusteella olen uudelleen ohjautumassa hänen vastaanotolleen. Selvitän siis jo etukäteen julkisella puolella, mikä on sen erikoishammaslääkärin nimi, jonka vastaanotolle minut ollaan ohjaamassa lähetteellä.


      • Anonyymi

        Ikävää että sinulla huono kokemus. Minua kohdeltiin erittäin ystävällisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikävää että sinulla huono kokemus. Minua kohdeltiin erittäin ystävällisesti.

        Oletko sama kommentoija kuin aloittaja? Hankalaa, kun kaikki on täällä täysin anonyymejä yksilöimättömästi. itse olen tuon kriittisen kuvauksen kirjoittaja.


    • Anonyymi

      Kävin juuri Huuhkan vastaanotolla ja hän oli erittäin ystävällinen. Kävimme ennen toimenpidettä tarkkaan läpi mitä tuleman piti. Toimenpiteen aikana kertoili koko ajan mitä oli tekemässä. Yhdessä käytiin myös jälkihoito yms. kaikessa rauhassa lopuksi läpi. En keksi mitään moitittavaa.

      • Anonyymi

        Minulla ikävä kyllä samanlainen kokemus julkisella. Ylimielinen töksäyttelijä eikä vaivaudu kommunikoimaa itse potilaan kanssa juurikaan. Ei selitä toimenpidettä ennen, tehdessä eikä jälkeen. Kovakourainen, hätäisen oloinen työote ja kireä ilmapiiri hoitajan kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla ikävä kyllä samanlainen kokemus julkisella. Ylimielinen töksäyttelijä eikä vaivaudu kommunikoimaa itse potilaan kanssa juurikaan. Ei selitä toimenpidettä ennen, tehdessä eikä jälkeen. Kovakourainen, hätäisen oloinen työote ja kireä ilmapiiri hoitajan kanssa.

        Ilmeisesti se että ollaanko julkisella puolella vaiko yksityisellä, vaikuttaa suuresti siihen että miten Huuhka kohtelee potilaitaan?


    • Anonyymi

      Tuntuu että aloitus on mainos, niin suhtautuisin.

      • Anonyymi

        Totta, sillä aloittaja vastasi itse pian jo esittämäänsä kysymykseen ja totesi että hyvin meni leikkaus.

        Mikä siis näin ollen oli hänen motiivinsa kysyä kokemuksia Ari Huuhkan suorittamista hammasleikkauksista, jos ja kun hänellä itsellään oli jo kokemus siitä? Mihin aloittaja enää tarvitsi myös muiden kokemuksia?

        Aloittaja voineekin itse kertoa motiiveistaan, jottei tarvitse alkaa epäillä että kyse olikin vain mainoksesta.


    • Anonyymi

      Kävin tänään poistattamassa leikkauksella viisaudenhampaan Arin luona ja jännitin toimenpidettä kovasti herkän nielurefleksin vuoksi. Toimenpide oli nopeasti ohi, täysin kivuton ja mitään ongelmaa refleksinkään kanssa ei tullut. Ari selitti koko ajan mitä tapahtuu, joten minulla ei moitteita. Nyt ei tarvitse jännittää seuraavaa poistoa enää.

      Tämä kokemus yksityiseltä.

    • Anonyymi

      Eilen viisaudenhampaan leikkaus yksityisellä Arin tekemänä. Monta kertaa toimenpiteen aikana oli että tästä ei nyt tule mitään kun jännität hartioita. Loppukaneetti oli kun astuin huoneesta ulos että hartiat alas ja unohda se hyytymä. Töykeä oli vaikka operaatio sujui hyvin. Ikävä fiilis jäi.

    • Anonyymi

      Yksityinen puoli. Menin Ari Huuhkalle poistattamaan hampaan oman lääkärini lähetteellä. Huuhkan käytös oli yliolkaista. Tunnen hammakorjaushistoriani erittäin hyvin, hän väitteli kanssani hampaan jäljellä olevien juurien määrästä, totesi että tiedänkö minä paremmin hampaani kuin mitä hän näkee röntgen kuvasta.. Toimenpidettä ei käyty ennakkoon läpi. Kun istuin hammaslääkärin tuoliin aloitti hän puuduttamaan toista hammasta. Sanoin, että poistettava hammas on toisella puolella. Tämän jälkeen alkoi hän väittelemään, että olenko hammaslääketieen ja kirurgian asiantuntija ja tiedän asiat häntä paremmin. Lähdin vastaanotolta pois ilman toimenpidettä enkä enää koskaan mene hänen vastaanotolleen. Olin todella järkyttynyt.

    • Anonyymi

      Tuore kokemus, eli kävin äskettäin poistattamassa syvällä olevan viisurin. Hammas oli vaikeassa asennossa, mutta hyvin meni leikkaus. Ari oli todella mukava ja kertoi ennen toimenpidettä mitä tapahtuu, ja myös koko toimenpiteen ajan kertoi mitä tekee. Sain hyvät ohjeet kotiin ja käynnistä jäi hyvä fiilis. Pelkäsin että seuraavat päivät olisi yhtä tuskaa, mutta hyvin on mennyt ja hädin tuskin särkylääkettä edes tarvitsee, eikä poski ole pahasti turvonnut.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe