Pankki-TUKEEN peräti 16 mrd eur tänä vuonna !

Anonyymi

Historiallinen ROMAHDUS (ei virus, kuten olen sanonut), vielä historiallisemmat tuet: https://www.hs.fi/talous/art-2000006612466.html
Suomen Pankki loi koronakriisin keskellä 27 miljardia. Kenelle se meni ? t. haans.

17

65

  Vastaukset

  • Tuomas Niskakangas HS
   Julkaistu: 2:00, Päivitetty 6:10 (LEHDESSÄ 25.8.2020)

   ""27 miljardia euroa on iso summa. Sillä ripottelisi miljoonan euron omakotitaloja jonoksi Helsingistä Utsjoelle 40 metrin välein.

   Sen verran rahaa on Suomen Pankki luonut tänä vuonna, kun koronavirus on käynnistänyt euroalueella ennennäkemättömän kiivaan rahapoliittisen elvytyksen. Mihin tuo uusi raha on mennyt? Kuka siitä on hyötynyt? Kenellä se 27 miljardia euroa nyt on?""

   Tuon verran siis voit lukea vain netistä, lehdestä loput, artikkeli on 25.8 ti lehdessä. Artikkeli keskittyy Keskuspankin "velkakirjaostoihin", joka on kusettajien ovelaa munkkilatinaa järjestelmäromahduksesta samoin kuin se, että PANKKITUESTA ei enää puhuta. Puhutaan vain "pankkien lainaoperaatioista" mutta niiden pystyssäpitämisestä vain on selko-suomeksi kyse.

   On tietysti päivän selvää, etteivät kapitalistit halua selko-suomeksi järjestelmäromahduksesta puhua, kun tyhjästä temmattua "velkarahaa" on loputtomasti tarjolla. Otatko sinä sen mieluusti vastaan ? Minä en !
   t. haans
   tilaajille

  • Nordealle 7 mijardia, suomen pankista

   OP:lle 6 miljardia, suomen pankista

   muille pankeille 3 miljardia yhteensä

   • Onko remurit taas kaapanneet Suomen Pankin varat mukaansa ulkomaille vuoden1918
    tapaan


   • Siirtymien muovi siru rahaan käynissä! Vuosikymmen sitten Vietnamissa oli jo täysi meiniki 1.-3% heilahti pankiirille joka maksusta. Maan rahaliikenteen olivat saaneet haltuunsa ulkomaiset luottoyhtiöt. Meiniki vasta aluillaa ensin kadotetaan käteinen poliisi vainoaa jos maksat käteisellä. Takan on vapaamuurari mafioosot jotka estävät toimillaan maksuliikenteen kohta totalitääriseti ilman provisiotaan ensin vähään sitte hiljaa lissää löpuksi jotta naurissa ihrat rytkii..


  • Järjestelmä-romahdukseen liittyy oleellisesti jättityöttömyys. Sen peittelemiseksi on kehitelty erilaisia "työllisyys"-temppuja (mm. 1 tunti viikossa riittää työlliseksi), joilla työttömyys saadaan viekkaasti ikään kuin häivytettyä.
   Yhtä oleellinen pimitys-rooli on tässä Tilastokeskuksella, kun se lähettää kyselyblanketteja sopuleille. Ne sisältävät nuo ovelat kysymykset ja sopulikin on iloinen, en ole "työtön". No okei mutta rahaakaan ei tule, kuin soppalan luukulta, että saa asumisen maksettau.
   Kaikki hyvin ?
   Ei, siksi KYMMENT MILJARDIT EUROT lentelee, sinne tänne !

  • ""Mihin tuo uusi raha on mennyt? Kuka siitä on hyötynyt? Kenellä se 27 miljardia euroa nyt on?""

   Ei ainakaan "viruksella" . Huomatkaa että kun porrvari sulkee tässä tilanteessa tehtaita suomessa, on ilmeisesti kysymys vitutuksesta: miksei meitä tueta ? No kun on kannattava, siksei. Mutta systeemi on muualla romahtamassa eikä tässä nyt viruksilla ole muuta osaa tai arpaa kuin toimi järjestelmä-romahduksen peitetarinana. Yhä selvemmäksi käy tämä juoni, kun lähestytään vuoden loppua, ja jo nyt !
   On muuten suomen historia suurimmat pankkitukaiset ja Oikeisto-YLE vaikenee TÄYSIN !! Mistä muusta kusettajanne nyt vaikenevat !!!

  • ..horinat porvareista ja sosialisti työläisistä ovat hullujen puheita.
   On SDP ja punalippua kannattavat "toverit" ,mutta suomalaiset eivät kannata kuin kunnolista työntekemisen pelinsääntöjä. Työsopimuksia ja hyvää yrittäjyyttä.
   Halpatyö EK ja keskusta, kokoomus ja viher-vasemmisto ovat ongelma. Siis vasemmisto ja oikeisto ovat suomalaisen yhteiskunnan taantumisen voimana. Halutaan olot amerikan ja Intian kaltaisiksi. Perussuomalaiset ovat poliittinen voima joka voi estää tämän "liikkeen". Halla-Ahon seuraavat hallitukset...

  • >>Perussuomalaiset ovat poliittinen voima joka voi estää tämän "liikkeen". >>Halla-Ahon seuraavat hallitukset..

   Ei kaksi ilman kolmatta ?

   1. SMP (=Sirkka, Minä ja Pekka )

   2. Timo "vaalipetos" Soini, pettureiden Kingi

   3. Halla-Aho seuraava kandidaatti ???

   Aikamoinen "sosialisti" täytyy Halla-ahon olla, jos aikoo suomen tästä EU-suosta muka nostaa. Tuohon ei usko edes Sokea Reetta, koska vastassa on julma Kokkari Orpoineen ja se on niitä EU-kusettajia. se, kuten duunarin kavatanut "demarikin".

  • Suomen asuntokanta on sidottu kuplaan ja lähellä on se päivä että asunnot on arvottomia.

  • Satutteko tietämään, kuka sielä "suomenpankissa" ruiskii meittin rahaa ympäriinsä, ja vieläpä matin ja maijjan piikkin ? kuka on se Konna ???

  • >>27 miljardia euroa on iso summa. Sillä ripottelisi
   >>miljoonan euron omakotitaloja jonoksi Helsingistä Utsjoelle 40 metrin välein.

   MItä jos ripottelisimme ne sinne VÄLI_MERELLE, herrojen riemuksi, matin ja maijja kiusaksi. Näinhän siinä sitten kävikin

  • Miiitä me teemme, ystäväkallis, sadoilla miljoonill `??
   Niillä me ostamme osakkeita ......
   ja pelaamma kasinopelejä, SINUN kustannuksella:

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006696485.html
   ""Nordean tulos parani roimasti
   Pankkikonserni Nordea nousi selvästi voitolliseksi vuodentakaisista tappioista.""

  • Nyt nousee nordean osake, tosin romahti liki viiteen euroon jossain vaiheessa, mahtavat voitot jos joku jaksoi pitää. Sitten boonuksena tuplaosingot ensi vuonna.

  • "Nordean tulos oli kuitenkin nyt koronakaudella huomattavasti parempi kuin edellisvuonna" hs 27.10

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4892
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   102
   3248
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   98
   3008
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   37
   1530