Peli tilastot ja historiat voi työntää sanonko minne

Anonyymi

Joukkueiden pelitilastoilla ja pelihistorioilla ei ole yhtään mitään merkitystä.
Ne ottelut, jotka on vedetty pelihitorian ja tilastojen perusteella ovat kusseet pahemman kerran.
Ottelu, jossa kotijoukkue on sijalla 3 ja vierasjoukkue sijalla 12, joukkueiden väliset ottelut ovat päättyneet kotijoukkueen voittoon tai tasapeliin 10 ottelusta 9 kertaa joten tilastojen ja historian perusteella kohteeseen tulee 1x.
Eipä voitakaan kotijoukkuen silloin, kun laitat vedon, vaan häviää tulokseen 0-3.
Kyllä se silloin voittaisi, jos jättäisi vedon lyömättä ja laittaisi pöytälaatikkoon vedon ja panosta 100€.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valtaosassa esim. maailman jalkapallon pääsarjoista mestari on 80-90% todennäköisyydellä aina sama joukkue. Voin luetella pitkän listan näistä joukkueista.

      Saksa: Bayern Munchen, Italia: Juventus, Espanja: Real Madrid/Barcelona, Hollanti: PSV/Ajax, Kiina: Guanzhou Evergrande, Ruotsi: Malmö, Norja: Molde/Rosenborg, Tanska: Köbenhavn/Midtylland, Ranska: PSG, Portugali: Porto/Benfica, Sveitsi: Young Boys/Basel, Itävalta: RB Salzburg, Belgia: Club Brugge, Etelä-Korea: Jeonbuk, Kazakstan: Astana, Kreikka: Olympiakos, Suomi: HJK, Venäjä: Zenit, Puola: Legia Varsova... Lista on loputon jos haluaa kaivella tilastoja. Samahan toistuu useimmissa lätkäsarjoissakin. Mestarit on vuodesta toiseen samoja.

      HUOM HUOM!! Euroopan ja pohjolan jääkiekon pääsarjat on nykyään todellisia surmanloukkoja vedonlyöjälle. Näistä sarjoista on tehty tahalteen niin tasaisia ja ympäripyöreitä, että niillä ei rahaa tehdä. Esim. SM-liigassakaan on enää vaikea löytää "logiikkaa" tulosten takana.

      Yksittäistenkin otteluiden tuloksissa on vuodesta toiseen samankaltaisuutta. Vaikka olis mestarijoukkue saattaa sarjassa olla joku joukkue joka on kuin piikki mestarin lihassa eli tätä joukkuetta vastaan mestarijoukkueella on aina vaikeuksia. Tällaiset yksityiskohdat on otettava veikkaamisessa huomioon.

      Mutta varsinkin sarjan loppuvaiheissa mestaruutta oikeasti tavoittevat jengit petraa kirii ja niitä on edullista pelata silloin singleinä. Sarjan alkuvaiheissa ei monesti pysty hahmottamaan miten joukkueet tulee menestymään. Joku aloittaa sarjan hyvin, mutta voi hyytyä hyvinkin pahasti ja tappelee putoamista vastaan.

    • Anonyymi

      HJK voittaa nykyään mestaruuden jos voittaa rimaa hipoen, koska sen on hävittävä tahallaan tietty määrä otteluita Veikkauksen säännösten mukaan. HJK:lla olisi liian helppo rahastaa, jos se olisi niin ylivoimainen kuin aikaisemmilla vuosikymmenillä. Täysin valtioneuvoston säätelemää tulojen keruuta.

      Veikkaus voittaa aina mikäli olet normaali vedonlyöjä. Kehittynyt vedonlyöjä tietää systeemin salat ja ajoittaa vetonsa oikeisiin päiviin ja hetkiin.

      • Anonyymi

        Allekirjoittanut on huomannut jo vuosia sitten, että Euroopan suurten seurojen kertoimet ovat surkeita alikertoimia. Esim. Liverpoolin kertoimet olivat ihan suolenmutkasta jo puoli vuosikymmentä sitten, vaikka mestaruus ei vielä ollut lähelläkään. Kyllähän nämä suurseurat yleensä useimmat matsinsa voittavat, mutta kannattaako niitä pelata jollain 1.15 -kertoimella? Mieluumminkin on ollut järkevää pelata tasoitusvetoja niiden voittoa vastaan. Nyt kun uusi kausi on ovella, pitäisi ruveta miettimään, mitkä suurseurat voisivat kenties kompuroida kauden alussa, eli mitä vastaan kannattaisi pelata. Bayern ja PSG varmaan voittavat lähes kaikki kotimaan sarjan pelit, mutta tuntuisi houkuttelevalta pelata esim. Barcaa ja Liverpoolia vastaan, koska ne eivät ihan niin ylivoimaisilta tunnu enää tulevalla kaudella. Toki parhaat pelikohteet taitavat löytyä muualta kuin jättiseurojen matseista.

        allekirjoittanut


    • Anonyymi

      Mikset valittamisen sijaan veikkaa voittavia kohteita?

      • Anonyymi

        Meikäläisen tuurilla ei ole voittavia kohteita, kun osumat kiertää meikäläisen vedot.


    • Anonyymi

      Monilla seuroilla kesä (ja loma) jäi tänä vuonna tyngäksi. Turnausväsymystä on takuulla luvassa vähän siellä täällä ja siksi outoihin kompasteluihin on syytä varautua tänä syksynä enemmän kuin aiemmin. Onnea peleihin!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3791
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3585
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3522
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2209
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2201
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1957
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1937
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      180
      1728
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1403
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe