Nyt on arabit ihan kauhuissaan

Anonyymi

Koko arabimaailma vapisi kuullessaan IDF: n pelottomasta lelusta

Arabimaailma on aiemmin yrittänyt poistaa IDF: n ja Israelin. Toivottavasti he eivät koskaan enää. Varsinkin jatkuvalla aseen päivityksellä!

Miksi arabimaailma värisi
Kun tämä kone ilmestyi ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten, vanhempi IDF: n virkamies sanoi: "F-35 (tai hepreaksi" Adir ") ei ole vain toinen kone." Tätä emme tienneet vasta tänään ja emme näe lähitulevaisuudessa. Jos olemme tähän asti olleet kolmannen tai neljännen sukupolven lentokoneissa, tämä ei ole vain viidennen sukupolven kone - se on monien sukupolvien harppaus eteenpäin. Maailmassa ei ole sellaista lentokonetta, jolla olisi tällaiset ominaisuudet, ja Israel on ensimmäinen maa maailmassa, jolla on niin edistynyt kone operatiivisessa käytössä. "

Everstiluutnantti Yotam, F-35-lentokoneiden laivueen johtaja, joka oli mukana päivittämässä F-16 “Sufah” -koneita, sanoi, että koneen ilmailukyky sekä antureiden määrä ja laatu sijoittavat sen luokkaan. oma:

”Vaimentamme tasoa, joka on luokkansa kärjessä teknisesti. Teknologian näkökulmasta tämä ei voi tapahtua yhdessä päivässä. Teemme nyt kriittisen arvion koneesta, paljastamalla kaiken sen suhteen, jopa pienet asiat, jotka voimme ja korjaamme. Olemme ammatinharjoittajina mukana tässä työssä erittäin tyytyväisiä tähän prosessiin. "

"En voi puhua suunnitelman erityisistä ominaisuuksista, mutta voin sanoa, että se antaa selkeän kuvan taistelukentästä reaaliajassa jokaisella areenalla, jolla se on käytössä, ja varkain ominaisuuksiensa ansiosta pystymme molemmat keräävät älykkyyttä ja hyökkäävät. Tämä lentokone on erittäin tehokas taistelukentällä. "

Israel paranee jatkuvasti!

https://israelunwired.com/the-entire-arab-world-shivered-when-they-heard-about-the-idfs-fearless-toy/

80

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      tehokkaasti sillä naisia ja lapsia tappaa,
      turvallisesti, kaukaa...

      • Anonyymi

        Ja arabien tankkeja


      • Anonyymi

        Neljäs arabivaltio solmii diplomaattisuhteet Israeliin – Bahrain ja Israel normalisoivat välinsä

        Asiasta ilmoittaa Yhdysvaltain presidentti Donald Trump. Elokuussa diplomaattisuhteet Israeliin perusti Arabiemiraatit.

        Bahrainin kuningaskunta solmii diplomaattisuhteet Israelin kanssa, Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoittaa.

        Trump ilmoitti asiasta Twitter-tilillään käytyään puhelinkeskustelun Bahrainin kuninkaan Hamad bin Isa Al Khalifan ja Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun kanssa.

        Maiden yhteisen lausunnon mukaan Israelin ja Bahrainin välille solmitaan "täydet diplomaattisuhteet". Sopimus on määrä vahvistaa Valkoisessa talossa järjestettävässä seremoniassa ensi tiistaina.

        Tapahtuma näyttäytyy uutena diplomaattisena voittona Trumpin hallinnolle Arabiemiraattien ja Israelin suhteiden normalisoinnin jälleen.

        Vuosikymmenien ajan suurin osa arabivaltioista on boikotoinut Israelia ja pitänyt kiinni siitä, että suhteet voidaan luoda vasta sitten, kun Israelin ja palestiinalaisten konflikti on ratkaistu.
        – Toinen historiallinen läpimurto tänään! Kaksi suurta ystäväämme Israel ja Bahranin kuningaskunta ovat hyväksyneet rauhansopimuksen – toinen arabimaa tekee rauhan Israelin kanssa 30 päivän sisällä, Trump kirjoitti tviitissään.

        Elokuussa suhteiden normalisoinnista ilmoitti Arabiemiraatit. Bahrain on siten neljäs arabimaa, joka solmii suhteet Israeliin.

        Israel solmi diplomaattisuhteet Egyptiin vuonna 1979 ja Jordaniaan vuonna 1994. Egyptin presidentti Abdel Fattah al-Sisi kirjoitti perjantaina pitävänsä Israelin ja Bahrainin diplomaattisuhteita tärkeänä askeleena kohti vakautta ja rauhaa Lähi-idässä.

        Palestiinalaishallinto ja Gazan kaistaa hallitseva palestiinalaisjärjestö Hamas ilmoittivat perjantai-iltana tuomitsevansa Israelin ja Bahrainin sopimuksen. Palestiinalaiset pelkäävät, että arabimaiden tuki heidän aluevaatimuksilleen murenee Israel-suhteiden myötä.

        Niin ikään Turkin ulkoministeriö tuomitsi myöhään perjantaina sopimuksen. Ulkoministeriön mukaan sopimus rohkaisee Israelia jatkamaan lainvastaisia toimia palestiinalaisia vastaan.

        Ennen Arabiemiraattien ilmoitusta viime kuussa Israelilla ei ollut virallisia diplomaattisuhteita Persianlahden arabimaihin. Suhteita on lähentänyt huoli yhteisen vastustajan Iranin vaikutusvallan kasvusta.

        https://yle.fi/uutiset/3-11541169?fbclid=IwAR2K_QeB7uh-EzcGv7Xq6sXnNoIzzZct-pOz_MktskgyEBCz7393jw6Vtpk&utm_source=facebook-share&utm_medium=social


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        Israelin ja 'Palestiinan' historia

        Ovatko palestiinalaiset Israelin maan alkuperäisten asukkaiden (kanaanilaisten) jälkeläisiä, kuten palestiinalaishallinto väittää, vai ovatko he äskettäisten maahanmuuttoaaltojen jälkeläisiä?

        Arabien muuttoliike Lähi-idässä - myös Jordan-joen ja Välimeren väliseltä alueelta / alueelta - on ollut alueen sisäinen piirre vuosituhansia. Illinoisin yliopiston taloustieteen professori Fred Gottheil kirjoitti (T he Smoking Gun: Arab Immigration into Palestine, 1922-1931 ): "Kansainvälisen työjärjestön mukaan Lähi-idän siirtotyöläiset - jotka liikkuvat Lähi-idän sisällä ja sen ulkopuolella - muodostavat noin 9% maailman kokonaismäärästä.

        Genevessä toimivan kansainvälisen muuttoliikkeen maailmanlaajuisen komission mukaan "maailman suurin maahanmuuttajaväestön osuus on Lähi-idässä."

        Egyptin maastamuuton laajuutta korostaa Washington DC: ssä toimiva Migration Policy Institute: "Yli 6 miljoonaa egyptiläistä maastamuuttajaa asui Lähi-idän Pohjois-Afrikan alueella vuodesta 2016 lähtien, pääasiassa Saudi-Arabiassa, Jordaniassa ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa."



        Tämä vilkas arabimaalaismuuttajaliikenne oli yleistä myös 1800-luvulla ja 1900-luvun ensimmäisellä puoliskolla, kun arabi- / muslimi-siirtolaiset - monet heistä Egyptistä - pyrkivät parempaan elintasoon eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Ison-Britannian hallitsi Palestiinaa.

        Gottheilin (ibid.) Mukaan "arabipalestiinalaiset eivät olleet yhtä reagoivia maahanmuuttajaimpulssiin kuin egyptiläiset. Vuoden 1998 UNRWA: n arvioiden mukaan Saudi-Arabiassa oli 275 000 arabipalestiinalaista, 38 000 Kuwaitissa… 74 000 Libyassa ja yli 100 000 muissa Persianlahden maissa. Sadat tuhannet lähtivät kokonaan Lähi-idästä. … Vaikuttaa järkevältä olettaa, että samoista syistä arabipalestiinalaiset ja muut Lähi-idän väestöt siirtyivät 1900-luvun lopulla vähemmän talouksista houkuttelevampiin talouksiin, he olisivat tehneet saman 1900-luvun alkuvuosikymmeninä [ja 1800-luku]. "


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        Video, jota YK toivoi, ei päässyt pois

        Yhdistyneet Kansakunnat hyökkää aina Israelia vastaan. Mutta onko se perusteltua? Ei edes vähän. Raamatullisesti, historiallisesti, laillisesti - Israel ansaitsee olemassaolon.

        Dershowitz Slams YK
        On vaikea väittää ylimmän asianajajan ja Harvardin lakiprofessorin Alan Dershowitzin kanssa. Hän ei ole republikaani, ja se on tärkeää ymmärtää. Mutta hän ei ymmärrä, mikä on laitonta Israelin valtiossa. Yhdistyneiden Kansakuntien Israelin ikuinen tuomitseminen on niin suhteetonta minkä tahansa muun maan omistukseen, eikä se perustu mihinkään siihen, ettei edes liberaali Alan Dershowitz pysty käsittelemään sitä, mikä voisi olla motivoiva tekijä.

        Hänellä on yksi teoria, joka näyttää olevan aina juutalaisten vainon syy. Kuule hänet ulos, kun hän paljastaa johtopäätöksensä tapahtumasta. Se on niin selvää antisemitismiä.

        Dershowitz huomauttaa myös, että Israel valitsee aina kynän sotaan. He haluavat mieluummin sopimuksen kuin taistelun. Mutta päivän päätteeksi he taistelevat suojellakseen itseään. Sitten väittää, että Israel on epäinhimillinen maa, on vain virheellistä. He eivät edes valitse sotaa.

        Israel tuomitaan jatkuvasti YK: ssa, kun sen viholliset saavat vapaan passin.

        Milloin asiat muuttuvat?
        https://israelunwired.com/the-video-the-united-nations-wished-didnt-get-out/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        Israelin puolustusvoimien jäsenet laulavat yhden suurimpien lomien voimakkaimmista rukouksista

        Suuret juhlapäivät ovat aikaa miettiä ja palata Jumalan luo. On monia rukouksia, jotka edustavat päivän voimakkuutta - ja tämä on yksi niistä.

        https://israelunwired.com/israel-defense-forces-sing-high-holidays/

        Juhlapyhien rukous
        Yksi tunnetuimmista juhlapyhien rukouksista on nimeltään "Unetaneh Tokef". Se on rukous, joka heijastaa päivien pyhyyttä ja vakavuutta. Nämä päivät ovat täynnä pyhyyttä, joten luetut rukoukset ovat myös pyhiä ja tärkeitä.

        Tässä on tekstin käännös: ( Sefaria.org:n suostumus )

        Annamme voimaa tämän päivän pyhyydelle. Sillä se on valtava ja kunnioitusta täynnä, ja siinä kuninkuutesi korotetaan, valtaistuimesi vahvistuu rakkaudellisessa huomaavaisuudessa ja sinä istut tuossa valtaistuimessa totuudessa.

        On totta, että sinä olet se, joka tuomitsee ja nuhtelee, joka tietää kaikki ja todistaa, joka kirjoittaa ja sinetöi, joka laskee ja lukee. Muistat kaiken unohdetun. Avaat tietueiden kirjan, ja kaikki luetaan siitä. Siinä on jokaisen henkilön tunnusmerkit.

        Ja suurella shofarilla se kuuluu, ja ohut hiljainen ääni kuuluu. Ja enkelit pelkäävät, ja pelko ja pelko tarttuvat heihin julistaessaan: katso! Tuomion päivä, jona taivaan joukot tuomitaan, sillä myöskään heitä ei tuomita moitteettomasti, ja kaikki olennot kulkevat teidän edessänne lampaanlaumana. Kun paimen paimentaa laumansa ohjaamalla lampaansa kulkemaan sauvansa alaisuuteen, niin sinä ohitat, lasket ja kirjaat kaikkien elävien sielut ja annat jokaiselle päivälle rajoituksen ja kirjoitat heidän lopullisen tuomionsa.
        Ja se jatkuu ...
        Rosh Hasanaan se on kirjoitettu ja Yom Kippuriin sinetöity - kuinka moni kuolee ja kuinka monta syntyy, kuka elää ja kuka kuolee, kuka hyvissä ajoin ja kuka ennenaikaisen kuoleman kautta, kuka vedellä ja kuka tulella, kuka miekalla ja kuka petolla, kuka nälkällä ja kuka jano, kuka maanjäristyksellä ja kuka rutolla, kuka kuristuksella ja kuka rappeutuksella, kuka lepää ja kuka vaeltaa, kuka on rauha ja kuka vainoaa, kuka on rauhallinen ja kuka kiusaa, kuka köyhtyy ja kuka varakas, kuka alennetaan ja kuka korotetaan. Parannus, rukous ja vanhurskaus estävät kuitenkin asetuksen ankaruuden.

        Kiitoksesi on aivan kuin nimesi.
        Olet vihainen vihainen ja nopea rauhoittumaan.
        Sillä et halua tuomittujen kuolemaa.
        Sen sijaan, että he kääntyvät polulta ja elävät ja sinä odotat heitä heidän kuolemaansa asti.
        Ja jos he tekevät parannuksen, saat heidät heti. (On totta -) [Sillä] sinä olet heidän Luojansa ja ymmärrät heidän taipumuksensa, sillä he ovat vain liha ja veri.
        Tulemme pölystä ja palaamme pölyyn.
        Työskentelemme elämässämme leivän puolesta, olemme kuin rikkinäiset sirpaleet, kuin kuiva lasi ja kuin kuihtunut kukka.
        Kuin ohimenevä varjo ja katoava pilvi, kuin tuuli, joka kulkee, kuin pöly, joka hajoaa, kuin ohikiitävä unelma.
        Mutta sinä olet kuningas, joka elää ikuisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        Israel tuhoaa Iranin päämajan Syyriassa ja saa Syyrian ohjusjärjestelmän hulluksi

        Israel koski Iranin ohjushyökkäystä Pohjois-Israeliin edellisenä iltana. Israelin ilmavoimat hyökkäsivät Iranin Quds-joukkojen päämajaan Syyriassa ja katso, mitä Syyrian ohjusjärjestelmälle tapahtui! Syyrian maa-ilma-raketit putoavat heti takaisin maahan nousun jälkeen!

        https://israelunwired.com/israel-destroys-iranian-missiles-and-makes-syrian-missile-system-go-crazy/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        Israel tuhoaa Iranin päämajan Syyriassa ja saa Syyrian ohjusjärjestelmän hulluksi

        Israel koski Iranin ohjushyökkäystä Pohjois-Israeliin edellisenä iltana. Israelin ilmavoimat hyökkäsivät Iranin Quds-joukkojen päämajaan Syyriassa ja katso, mitä Syyrian ohjusjärjestelmälle tapahtui! Syyrian maa-ilma-raketit putoavat heti takaisin maahan nousun jälkeen!

        https://israelunwired.com/israel-destroys-iranian-missiles-and-makes-syrian-missile-system-go-crazy/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israel tuhoaa Iranin päämajan Syyriassa ja saa Syyrian ohjusjärjestelmän hulluksi

        Israel koski Iranin ohjushyökkäystä Pohjois-Israeliin edellisenä iltana. Israelin ilmavoimat hyökkäsivät Iranin Quds-joukkojen päämajaan Syyriassa ja katso, mitä Syyrian ohjusjärjestelmälle tapahtui! Syyrian maa-ilma-raketit putoavat heti takaisin maahan nousun jälkeen!

        https://israelunwired.com/israel-destroys-iranian-missiles-and-makes-syrian-missile-system-go-crazy/

        Missähän se kts:n jumala nyt oikein on? Jaa mutta se on kuollut tai ei ole ollut koskaan olemassakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Video, jota YK toivoi, ei päässyt pois

        Yhdistyneet Kansakunnat hyökkää aina Israelia vastaan. Mutta onko se perusteltua? Ei edes vähän. Raamatullisesti, historiallisesti, laillisesti - Israel ansaitsee olemassaolon.

        Dershowitz Slams YK
        On vaikea väittää ylimmän asianajajan ja Harvardin lakiprofessorin Alan Dershowitzin kanssa. Hän ei ole republikaani, ja se on tärkeää ymmärtää. Mutta hän ei ymmärrä, mikä on laitonta Israelin valtiossa. Yhdistyneiden Kansakuntien Israelin ikuinen tuomitseminen on niin suhteetonta minkä tahansa muun maan omistukseen, eikä se perustu mihinkään siihen, ettei edes liberaali Alan Dershowitz pysty käsittelemään sitä, mikä voisi olla motivoiva tekijä.

        Hänellä on yksi teoria, joka näyttää olevan aina juutalaisten vainon syy. Kuule hänet ulos, kun hän paljastaa johtopäätöksensä tapahtumasta. Se on niin selvää antisemitismiä.

        Dershowitz huomauttaa myös, että Israel valitsee aina kynän sotaan. He haluavat mieluummin sopimuksen kuin taistelun. Mutta päivän päätteeksi he taistelevat suojellakseen itseään. Sitten väittää, että Israel on epäinhimillinen maa, on vain virheellistä. He eivät edes valitse sotaa.

        Israel tuomitaan jatkuvasti YK: ssa, kun sen viholliset saavat vapaan passin.

        Milloin asiat muuttuvat?
        https://israelunwired.com/the-video-the-united-nations-wished-didnt-get-out/

        "antisemitismiä."

        Olen lukenut, että he eivät ole semiittejä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        Arabit arvostelevat palestiinalaisia:
        "Palestiinalaiset toistavat samat virheensä”
        Khaled Abu Toameh 21/9/2020
        "Israel ei tuhonnut Syyriaa; Israel ei polttanut Libyaa eikä tuhonnut Libyaa; Israel ei syrjäyttänyt Egyptin kansaa; Israel ei repinyt Libanonia. Ennen kuin te arabit syytätte Israelia, katsokaa itseänne peiliin. Ongelma on teissä. " - Arabiemiirikuntien islamilainen pappi Wassem Yousef, Twitter, 16. syyskuuta 2020.
        "Palestiinalaisjohtajat epäonnistuivat sijoittamaan mahdollisuuksiin. He eivät tehneet strategisia päätöksiä ja valitsivat sen sijaan solmia liiton Iranin kanssa." - Saudi-kirjailija Yusef al-Qabalan, Al-Riad, 18. syyskuuta 2020.
        Suurimmat ”häviäjät” ovat tietysti taas palestiinalaiset - jotka menettävät nopeasti kasvavan määrän arabien myötätuntoa.
        Palestiinalaiset ovat vetäneet pois Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Bahrainin suurlähettiläänsä vastalauseena rauhansopimusten allekirjoittamiseen Persianlahden kahden valtion ja Israelin välillä. Palestiinalaiset uhkaavat nyt vetää lähettiläänsä myös mistä tahansa arabimaasta, joka seuraa esimerkkiä ja luo suhteet Israeliin.
        Lisäksi useat palestiinalaiset ryhmittymät ovat kehottaneet palestiinalaisjohtoa vetäytymään Arabiliitosta protestoidakseen arabimaiden kieltäytymistä tuomitsemasta normalisointia Israelin kanssa. Aiemmin tässä kuussa Arabiliiton ulkoministerit kieltäytyivät hyväksymästä Palestiinan päätöslauselmaesitystä, jossa tuomitaan Yhdistyneet arabiemiirikunnat sen päätöksestä tehdä rauha Israelin kanssa.
        "Normalisointi Israelin kanssa on valtava petos palestiinalaiskysymykselle ja puukotus palestiinalaisten ja arabien uhrauksiin ja tuskaan," sanotaan palestiinalaisten julkilausumassa. Uhkaus vetäytyä Arabiliitosta ja palestiinalaislähettiläiden vetäminen arabimaista, jotka luovat suhteita Israeliin, ovat herättäneet pilkkaa ja kriittisiä kommentteja arabimaailmassa, erityisesti Persianlahden valtioissa. Kritiikin pääteemana on: Palestiinalaiset eivät opi virheistään.
        Arabikritiikki, joka kohdistuu lähinnä palestiinalaisjohtajia kohtaan, on jälleen osoitus palestiinalaisten ja arabimaailman kasvavasta vastakkainasettelusta. Tätä menoa palestiinalaiset saattavat herätä eräänä aamuna huomaamaan, että heillä ei ole enää yhtään ystävää arabimaissa. Monet arabit ovat raivoissaan palestiinalaisten uhkailuista sekä päivittäisistä hyökkäyksistä Yhdistyneitä Arabiemiirikuntia ja Bahrainia vastaan. Näihin kuuluu syytöksiä siitä, että Persianlahden valtiot ovat "pettäneet Al-Aksan moskeijan, Jerusalemin ja palestiinalaiskysymyksen" sopimalla suhteiden luomisesta Israeliin.
        Arabit muistuttavat myös palestiinalaisia niistä monista mahdollisuuksista, jotka he menettivät, kun he hylkäsivät useita rauhanaloitteita ja -suunnitelmia.
        Libanonilainen toimittaja Khairallah Khairallah ilmaisi suuttumuksensa siitä, että palestiinalaiset nimittivät Israelin, Arabiemiirikuntien ja Bahrainin välisten sopimusten allekirjoittamisen Valkoisessa talossa "mustaksi päiväksi".
        Khairallah huomautti, että palestiinalaiset viittaavat heidän karkottamiseensa Jordaniasta 1970-luvun alussa "mustana syyskuuna". Tuolloin, hän sanoi, tällä nimellä palestiinalaisten irrottautunut ryhmittymä yritti perustaa valtion Jordanian valtion sisälle ja murhata Jordanian kuninkaan Husseinin. Vuoden 1967 kuuden päivän sodassa tapahtuneen tappionsa jälkeen kuningas oli antanut PLO: n perustaa sotilastukikohtia valtakuntaansa oletettavasti hyökätäkseen Israelia vastaan. Kun palestiinalaiset yrittivät kuitenkin kaataa Jordanian hallituksen, hän karkotti heidät Libanoniin. Siellä he osallistuivat Libanonin sisällissotaan, joka alkoi vuonna 1975 ja jatkoi terrori-iskujen käynnistämistä Israelia vastaan. Vuonna 1982, kun Israel johti hyökkäyksen Libanoniin, palestiinalaiset karkotettiin jälleen - Tunisiaan.
        "Viisikymmentä vuotta" mustan syyskuun " jälkeen, mikään ei ole muuttunut", Khairallah kirjoitti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        "Palestiinalaisjohtajat kieltäytyvät oppimasta aikaisemmista kokemuksista. Palestiinalaiset aseelliset järjestöt ovat toistaneet Jordanian kokemuksen Libanonissa. Niillä oli rooli Libanonin tuhoamisessa sisällissodan aikana. Olisiko palestiinalaiskysymys hyötynyt, jos palestiinalaisjärjestöt olisivat onnistuneet vuonna 1970 kaatamaan kuningas Husseinin? "
        Khairallah totesi, että PLO: n entinen johtaja Yasser Arafat teki "suuren virheen" vuonna 1990 ryhtyessään tukemaan Saddam Husseinin hyökkäystä Kuwaitiin, joka oli rauhanomaisesti työllistänyt lähes puoli miljoonaa palestiinalaista. Sen jälkeen kun Yhdysvaltojen johtama koalitio vapautti Kuwaitin vuonna 1991, sadat tuhannet palestiinalaiset, joita pidettiin epälojaalisina, karkotettiin Kuwaitista ja muista Persianlahden osavaltioista.
        "Yasser Arafat ei oppinut Jordanian ja Libanonin kokemuksista", hän lisäsi. "Odotettiin, että Abu Mazen [Mahmoud Abbas] olisi oppinut Yasser Arafatin virheistä sekä Jordanian ja Libanonin kokemusten virheistä, mutta hän toimi Yasser Arafatia huonommin. Puoli vuosisataa palestiinalaisten nimittämän " mustan syyskuun " jälkeen mikään ei ole muuttunut. Palestiinalaisilla on edelleen kyky tehdä samat virheet." (Al-Arab, 20. syyskuuta 2020)
        Saudi-Arabian poliittinen analyytikko Sami al-Morshid huomautti, että palestiinalaisjohto on aiemmin hylännyt useita rauhanaloitteita ja sopimuksia. Joka kerta, kun palestiinalaiset tekevät tämän, "he häviävät", al-Morshid sanoi.
        "Valitettavasti Palestiinan johtajat toistavat samat virheet. He hylkäsivät Egyptin ja Jordanian rauhanaloitteet [Israelin kanssa] ja hylkäsivät Yhdysvaltain presidentti Bill Clintonin rauhanaloitteen [Camp Davidin huippukokouksessa 2000]. Nyt he hylkäävät presidentti Donald Trumpin rauhan aloitteen ja lopuksi he hylkäävät Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Bahrainin rauhanaloitteet. "
        Irakilainen kirjailija Farouk Youssef sanoi, että palestiinalaisten ongelma on se, että heidän johtajansa eivät halua palestiinalaisvaltiota. "Palestiinalaiset eivät onnistuneet perustamaan valtioaan", Youssef huomautti." He epäonnistuivat, koska eivät halunneet perustaa valtiota. Tarkoitan tässä poliittisia johtajia, joista osa vaatii edelleen toistamaan vallankumouksellisia lauseita. Palestiinan valtion perustaminen olisi taakka palestiinalaisjohtajille ja estäisi heitä harjoittamasta korruptiota ... Palestiinalaishallinto ei enää sovi edustamaan palestiinalaisia,"toteaa irakilainen kirjailija Farouk Youssef, Al-Arabiya, 19. syyskuuta 2020.
        Egyptiläinen toimittaja Imad Adeeb kirjoitti, että jos hän olisi palestiinalaisjohtaja, hän olisi irtautunut Qatarista, Turkista ja Iranista. Adeeb neuvoi myös palestiinalaisjohtajia välttämään loukkausten ja panettelun kieltä arabeja vastaan: "Jos olisin yksi palestiinalaisjohtajista, olisin luopunut poliittisesta päättämättömyydestä ja loukkaavasta, panettelevasta ja yllyttävästä kielen käytöstä ... Jos olisin palestiinalaisjohtaja, olisin käyttänyt hyväkseni Yhdistyneiden arabiemiirikuntien rauhanaloitetta. Jos olisin palestiinalaisjohtajien joukossa, en olisi pelannut Qatarin, Turkin ja Iranin peliä maltillisia arabivaltioita vastaan. " (Al-Watan, 8. syyskuuta 2020)
        Saudi-kirjailija Yusef al-Qabalan syytti myös palestiinalaisjohtajia toistuvasta rauhanaloitteiden hylkäämisestä viime vuosikymmenien aikana:…."Palestiinalaisjohtajat epäonnistuivat sijoittamaan mahdollisuuksiin. He eivät tehneet strategisia päätöksiä ja valitsivat sen sijaan solmia liiton Iranin kanssa." ( Al-Riad, 18. syyskuuta 2020).
        He ovat sivuuttaneet arabiveljiensä viestit ja neuvot. Länsirannan ja Gazan alueen Hamasin palestiinalaisjohtajat eivät pidä siitä, että heitä muistutetaan virheistään. Lisäksi he eivät halua hyväksyä mitään neuvoja, silloinkaan, kun se tulee arabivaltioilta, jotka ovat pumpanneet heille miljardeja dollareita.
        Khaled Abu Toameh on Jerusalemissa toimiva palkittu toimittaja Gatestone-instituutissa.

        https://www.gatestoneinstitute.org/16523/arabs-palestinians-mistakes?fbclid=IwAR3msqKFGWoWR3erNTj6gPApsMw2GvBWMtk0lZaJ0olzYSRnmIx3wpp7SlY


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        – Suomi äänesti jälleen oudossa seurassa YK:ssa, kun Israel tuomittiin ainoana maana naisten oikeuksien rikkomisesta, eduskunnan Israel-ystävyysryhmän puheenjohtaja Peter Östman kritisoi
        YK:n talous- ja sosiaalineuvosto on hyväksynyt päätöksen, jossa Israel tuomittiin ainoana maana naisten oikeuksien polkemisesta.
        – Israelin yksipuolinen tuomitseminen syö koko YK:n arvovaltaa, kristillisdemokraattien kansanedustaja ja eduskunnan Israel-ystävyysryhmän puheenjohtaja Peter Östman arvioi.
        Kristillisdemokraattien kansanedustaja Peter Östman ihmettelee Suomen toimintaa YK:n talous- ja sosiaalineuvostossa (ECOSOC). Neuvosto hyväksyi viime viikon kokouksessaan päätöksen, jossa Israel tuomittiin naisten oikeuksien rikkomisesta ainoana maailman maana.
        Suomi oli Östmanin mukaan jälleen kerran oudossa seurassa äänestäessään muun muassa Iranin, Valko-Venäjän ja Saudi-Arabian seurassa Israelia vastaan.
        Östman hämmästelee, että YK:n talous- ja sosiaalineuvostossa ei ilmeisesti nähdä vaikkapa Iranin tai Saudi-Arabian valtioiden suhtautumisessa naisia kohtaan ongelmaa, vaikka jo huivin käyttämättä jättämisestä voi saada pitkän vankeusrangaistuksen ja naisasia-aktivisteja viruu vankiloissa näissä maissa.
        – Tässä tilanteessa edes pidättäytyminen äänestämästä olisi ollut suoraselkäistä, Östman muistuttaa.
        Kehitys YK:ssa on hänen mukaansa ollut jo pitkään huolestuttava.
        – Autoritäärisesti johdetut valtiot ja teokratiat tekevät yhteistyötä ja ajavat YK:n elimissä vuodesta toiseen läpi yksipuolisia päätöksiä. Tilanne heikentää koko YK:n arvovaltaa, Östman arvioi.

        https://www.kdlehti.fi/2020/09/21/suomi-aanesti-jalleen-oudossa-seurassa-ykssa-kun-israel-tuomittiin-ainoana-maana-naisten-oikeuksien-rikkomisesta-eduskunnan-israel-ystavyysryhman-puheenjohtaja-peter-ostman-kritisoi/?fbclid=IwAR2mIZ3Hqj8gyhiZ0AvV5ZNuRR2Fy6RiyO9NKfWXPnEzX0xQKenSHTxybw4


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        Miten Suomi perustelee äänestyskäyttäytymistään YK:ssa, jossa Israel otetaan jatkuvasti tikun nokkaan, KD:n Peter Östman ja 10 muuta kansanedustajaa kysyy hallitukselta

        Eduskunnan Israel-ystävyysryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Peter Östman on jättänyt kirjallisen kysymyksen Suomen äänestyskäyttäytymisestä YK:ssa.

        Östman kysyy hallitukselta, millä argumenteilla se perustelee sen, että Suomi toistuvasti äänestää YK:n yleiskokouksessa ja muissa toimielimissä Israelin tuomitsevien päätöslauselmien puolesta.

        Östman penää myös, aikooko Suomi arvioida uudelleen äänestyskäyttäytymistään.

        Kirjallisen kysymyksen on allekirjoittanut yhteensä 11 kansanedustajaa kristillisdemokraateista, kokoomuksesta ja perussuomalaisista.
        YK:n talous- ja sosiaalineuvosto ECOSOC hyväksyi 14.9. kaksi Israelia kritisoivaa päätöstä, joista toisessa tuomittiin Israelin sortavan palestiinalaisten naisten oikeuksia. Yhdysvallat, Kanada ja Australia äänestivät päätöslauselmaa vastaan.

        Suomi äänesti päätöksen puolesta, vaikka osa muista EU-maista, kuten Saksa, pidättäytyi äänestämästä.

        – Kuluvana vuonna ECOSOC ei ole päätöksillään suoraan tuominnut tai kritisoinut mitään muuta maata Israelin lisäksi, Östman huomauttaa.

        Israel on ollut vuosia YK:n päätöksissä suhteettoman ahkeran arvostelun kohteena. Viime vuonna YK:n yleiskokous julkaisi 18 päätöslauselmaa, joissa tuomittiin Israel.

        Sen sijaan esimerkiksi ihmisoikeusrikkomuksista tunnettuja Kiinaa, Venezuelaa, Irakia, Saudi-Arabiaa tai Turkkia ei tuomittu kertaakaan; USA, Myanmar, Pohjois-Korea, Iran ja Syyria kerran ja Venäjä kahdesti.

        Östmanin mukaan on vaikea ymmärtää, miksi vuodesta toiseen yksi demokraattisesti hallittu maa tuomitaan YK:n yleiskokouksessa ja toimielimissä huomattavalla määrällä päätöksiä, mutta räikeitä ihmisoikeusrikkomuksia tekeviä maita arvostellaan hyvin harvoin, jos lainkaan.

        Etenkin YK:n ihmisoikeusneuvosto on tuominnut Israelia monena vuonna lähes liukuhihnapäätöksin, mikä on pitkälti murentanut ihmisoikeusneuvoston merkityksen.

        Östmanin mukaan YK:n jatkuvat Israelia tuomitsevat päätökset ja siten yhden maan nostaminen jatkuvasti ja suhteettomasti tikun nokkaan rapauttaa järjestön arvovaltaa ja uskottavuutta.

        – Vuosia jatkunut tilanne on nakertanut luottamusta YK:n pyrkimykseen toimia tasapuolisesti ja heikentänyt sen arvovaltaa, Östman arvioi.

        Kuluvana vuonna ECOSOC ei ole päätöksillään suoraan tuominnut tai kritisoinut mitään muuta maata Israelin lisäksi, Östman huomauttaa.

        https://www.kdlehti.fi/2020/09/25/miten-suomi-perustelee-aanestyskayttaytymistaan-ykssa-jossa-israel-otetaan-jatkuvasti-tikun-nokkaan-kdn-peter-ostman-ja-10-muuta-kansanedustajaa-kysyy-hallitukselta/?fbclid=IwAR3vcIITiCqJLVEoP3tuLL5CCyOS0Yd-mVPE2UGLlM0WF9F9yoyyvtDR6-Q


        Koska arabimaita syytetään naisasiasta???


      • Israel pommittaa vain ja ainoastaan terroristi kohteita ei siviilejä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        Hilpeä parodia selittää, miksi “palestiinalaiset” hylkäävät Temppelivuoren havainnot
        Temppelivuori on ollut juutalaisten pyhin paikka yli 3000 vuoden ajan. Mutta vähemmän tunnettua on, että se oli myös juutalaisen temppelin paikka yli 800 vuoden ajan. Siksi niin monet temppelin alla olevat arkeologiset löydöt todistavat edelleen juutalaisten kansan kiinnittymistä Pyhään paikkaan.
        https://www.israelunwired.com/hilarious-parody-explains…/
        Mutta entä arabien yhteys temppelivuorelle? Onko se myös ikivanha yhteys? Vastaus on kyllä ​​- se on myös aito yhteys, joka juontaa juurensa 1500 vuotta. Oliko se yhteys, joka heijastaa juutalaisten siteitä pisteeseen? Ei. Yli 1500 vuotta ennen Muhammadin syntymää juutalaiset palvelivat Jumalaa upeassa temppelissä juuri siinä paikassa, jossa arabit nyt tekevät terrori-iskuja juutalaisia ​​palvojia vastaan.
        Monien Israelin osavaltiossa vierailevien turistien mielestä juutalainen yhteys on länsimuuriin. Tämä on virhe. Syy, miksi sitä kutsutaan länsimuuriksi, johtuu siitä, että se on entisen juutalaisen temppelin länsimuuri. Se on yli 2000 vuotta vanha muuri, ja se saa sen vieressä rukoilevan ihmisen muistelemaan maailman suuruutta, kun temppeli seisoi ja juutalaiset pystyivät palvelemaan Jumalaa maan pyhimmässä paikassa. Mutta tänään Israelin hallitus jatkaa samaa juutalaisten syrjintää kuin entiset hallitukset, eikä salli juutalaisten ilmaista rukousta Temppelivuorella. Tämä on todellakin vaikea kysymys jopa juutalaisväestössä, ja monet johtavat uskonnolliset viranomaiset tukevat juutalaisten rukousten kieltämistä vuorella, kunnes kolmas temppeli rakennetaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabien tankkeja

        Israelin laivaston uusin ohjusjärjestelmä kauhistuttaa vihollisiaan

        Israelin laivaston päättäväisyys suojella Israelia merellä on tuntuva. Katsokaa uusinta tapaa, jolla he pitävät Israelia turvassa.

        Israelin laivaston ohjusjärjestelmä
        Katsokaa Israelin laivaston motivaatiota pitää Israelin rajat turvassa vedeltä. Israelilla tiedetään olevan yksi parhaista sotilaista maailmassa. Pienelle maalle se kertoo paljon.

        Mikä on heidän salainen aseensa? Golda Meir sanoi kerran: "Meillä juutalaisilla on salainen ase taistelussa arabien kanssa - meillä ei ole minne mennä."

        Juutalaiset puolustavat itseään niin voimakkaasti, koska heillä ei ole muuta kotimaata. Jumala antoi Israelin maan juutalaisille, ja he puolustavat sitä kaikilla veripisaroilla.

        Jumala on syy siihen, että Israelin kansa on säilynyt vuosisadan toisensa jälkeen. Hän haluaa heidän. Ja hän valitsi IDF : n fyysiseksi voimaksi puolustamaan maata.

        Puolustava vs. hyökkäävä
        Israel etsii jatkuvasti uusia tapoja puolustautua. Ja se on vain asia - puolustaa. Israel ei halua aloittaa sotaa. Koskaan. He haluavat vain elää rauhassa. Mutta heidän on pakko puolustaa itseään päivittäin.

        Ja Israelin puolustusvoimat suhtautuvat tähän tehtävään erittäin vakavasti - joko meritse, lentäen tai maalla.

        Jokainen Israelin puolustamisen näkökohta on tärkeä. Jokainen uusi sotilas tekee eron. Jokainen uusi kehittyneen tekniikan pala auttaa pitämään Israelin turvassa.

        Israel on aina valmis taistelemaan. Mutta he ovat myös valmiita asettamaan aseensa ja omaksumaan rauhan. He vain odottavat toisen osapuolen tekevän saman.

        https://www.israelunwired.com/israeli-navys-newest-missile-system-terrifies-its-enemies/


    • Anonyymi

      ei taida naisilla ja lapsilla olla tankkeja,
      paitsi tietenkin zionisteilla...

      • Anonyymi

        Ja arabit tappaa Israelilaisia, kun ampuvat Gazasta raketteja Israeliin. Israel ei tapa siviilejä muutoin kun arabit käyttävät kilpinä naisia ja lapsia ja tämän kieltää kansainvälinen sopimus ja tämän ovat myös kaikki arabimaat allekirjoittanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabit tappaa Israelilaisia, kun ampuvat Gazasta raketteja Israeliin. Israel ei tapa siviilejä muutoin kun arabit käyttävät kilpinä naisia ja lapsia ja tämän kieltää kansainvälinen sopimus ja tämän ovat myös kaikki arabimaat allekirjoittanut.

        On miten on, mutta Israel voittaa kaikki sodat Jumalan avulla ja arabit häviää kun heidän ja kts:n jumala on kuollut tai ei ole ikinä ollut edes olemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabit tappaa Israelilaisia, kun ampuvat Gazasta raketteja Israeliin. Israel ei tapa siviilejä muutoin kun arabit käyttävät kilpinä naisia ja lapsia ja tämän kieltää kansainvälinen sopimus ja tämän ovat myös kaikki arabimaat allekirjoittanut.

        satojatuhansiatonneja räjähteitä,
        naisten ja lasten niskaan...

        googlaa ihmiskilpi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On miten on, mutta Israel voittaa kaikki sodat Jumalan avulla ja arabit häviää kun heidän ja kts:n jumala on kuollut tai ei ole ikinä ollut edes olemassa.

        Näin on. Jumala auttaa Israelia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        satojatuhansiatonneja räjähteitä,
        naisten ja lasten niskaan...

        googlaa ihmiskilpi...

        "satojatuhansiatonneja räjähteitä,
        naisten ja lasten niskaan..."

        Kuka laittaa? Ei ainakaan Israel.

        Ihmiskilpi on siviilien käyttämistä sotatoimissa sotilaiden suojana. Ihmiskilvellä voidaan pyrkiä estämään hyökkäys käyttämällä siviilejä uhanalaisissa kohteissa tai ihmisiä voidaan kirjaimellisesti käyttää kilpinä pakottamalla siviilit marssimaan sotilaiden edellä.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmiskilpi

        Juuri tuollaiseen raukkamaisuuteen arabiterroristit syyllistyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "satojatuhansiatonneja räjähteitä,
        naisten ja lasten niskaan..."

        Kuka laittaa? Ei ainakaan Israel.

        Ihmiskilpi on siviilien käyttämistä sotatoimissa sotilaiden suojana. Ihmiskilvellä voidaan pyrkiä estämään hyökkäys käyttämällä siviilejä uhanalaisissa kohteissa tai ihmisiä voidaan kirjaimellisesti käyttää kilpinä pakottamalla siviilit marssimaan sotilaiden edellä.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmiskilpi

        Juuri tuollaiseen raukkamaisuuteen arabiterroristit syyllistyy.

        Eräs kuuluisimmista ihmiskilvistä toteutettiin Irakissa 1990. Persianlahden sodassa Saddam Husseinin hallitus pidätti satoja Irakissa asuvia länsimaiden kansalaisia estääkseen näiden maiden hallituksia liittymään sotaan. Osaa näistä panttivangeista näytettiin televisiossa tapaamassa Saddamia, kun muita pidettiin vankeina lähellä sotilaallisia kohteita.

        Gaza ja Länsiranta
        Marraskuussa 2006 palestiinalaiset naiset toimivat vapaaehtoisina ihmiskilpinä pelastaakseen Hamasin taistelijat Israelin hyökätessä Beit Hanouniin Gazan kaistalla. Aseistetut palestiinalaiset olivat linnoittautuneina Israelin joukkojen piirittämään moskeijaan, jonka eteen naiset oli kutsuttu suojaamaan heitä. Palestiinalaistaistelijat pakenivat pukeutuneina naisiksi ja piiloutumalla väkijoukkoon. [8]

        Israelin ihmisoikeusryhmät ovat monesti suojanneet ihmiskilpinä palestiinalaisia kyläläisiä Israelin uudisasukkailta. Näin ihmiskilpinä toimivat mm. israelilaiset rabbit sadonkorjuun aikaan 2008.[9]


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "satojatuhansiatonneja räjähteitä,
        naisten ja lasten niskaan..."

        Kuka laittaa? Ei ainakaan Israel.

        Ihmiskilpi on siviilien käyttämistä sotatoimissa sotilaiden suojana. Ihmiskilvellä voidaan pyrkiä estämään hyökkäys käyttämällä siviilejä uhanalaisissa kohteissa tai ihmisiä voidaan kirjaimellisesti käyttää kilpinä pakottamalla siviilit marssimaan sotilaiden edellä.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmiskilpi

        Juuri tuollaiseen raukkamaisuuteen arabiterroristit syyllistyy.

        Amnestyn ihmisoikeusraportti

        Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International syyttää heinäkuussa 2009 julkaisussa ihmisoikeusraportissaan sekä Israelia että Hamasia sotarikoksista. Gazan sodassa vuoden 2009 alussa kuoli 1 400 palestiinalaista ja 13 israelilaista joista kolme oli siviilejä.

        Israel käytti naisia ja lapsia ihmiskilpinä pakottaessaan siviilit jäämään armeijan tukikohdiksi muutettuihin asuntoihin. Israelin maahyökkäyksessä, pommituksissa ja ohjusiskuissa sadat siviilit kuolivat. Raportin mukaan myös naiset ja lapset ammuttiin lähietäisyydeltä, vaikka he eivät uhanneet israelilaisia sotilaita millään tavalla. Israel syyttää Amnestya puolueelliseksi ja sen langenneen Hamasin kylvämään propagandaan. Amnesty syytti myös Gazaa hallitsevaa Hamasia sotarikoksista. Järjestön mukaan Hamas ei kuitenkaan käyttänyt siviilejä ihmiskilpinä sodan aikana, vaikka Israel on niin väittänyt.

        Raportin mukaan Israel käytti siviilejä vastaan sodassa mm. Yhdysvaltojen toimittamaa valkoista fosforia, yli 200 kilon pommeja ja Hellfire-ohjuksia. Raportin mukaan Hamasin käyttämät aseet olivat Israelin aseisiin verrattuna mitättömiä omatekoisia tai salakuljetettuja raketteja, jotka oli valmistettu Venäjällä, Kiinassa ja Iranissa. Myös Hamasin todettiin ampuneen raketteja kohti siviileitä.

        Valkoisen fosforin käyttäminen tiheään asutuilla siviilialueilla täyttää sotarikoksen tunnusmerkit. Amnesty vaatii asemyynnin välitöntä kieltämistä myös Israeliin. Kumpaakin konfliktin osapuolta aseistaneet ovat olleet tietoisia toistuvista aseiden väärinkäytöksistä. Tämän vuoksi myös aseiden toimittaneiden maiden on otettava vastuu ihmisoikeusrikkomuksista, todetaan Amnestyn raportissa. [


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amnestyn ihmisoikeusraportti

        Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International syyttää heinäkuussa 2009 julkaisussa ihmisoikeusraportissaan sekä Israelia että Hamasia sotarikoksista. Gazan sodassa vuoden 2009 alussa kuoli 1 400 palestiinalaista ja 13 israelilaista joista kolme oli siviilejä.

        Israel käytti naisia ja lapsia ihmiskilpinä pakottaessaan siviilit jäämään armeijan tukikohdiksi muutettuihin asuntoihin. Israelin maahyökkäyksessä, pommituksissa ja ohjusiskuissa sadat siviilit kuolivat. Raportin mukaan myös naiset ja lapset ammuttiin lähietäisyydeltä, vaikka he eivät uhanneet israelilaisia sotilaita millään tavalla. Israel syyttää Amnestya puolueelliseksi ja sen langenneen Hamasin kylvämään propagandaan. Amnesty syytti myös Gazaa hallitsevaa Hamasia sotarikoksista. Järjestön mukaan Hamas ei kuitenkaan käyttänyt siviilejä ihmiskilpinä sodan aikana, vaikka Israel on niin väittänyt.

        Raportin mukaan Israel käytti siviilejä vastaan sodassa mm. Yhdysvaltojen toimittamaa valkoista fosforia, yli 200 kilon pommeja ja Hellfire-ohjuksia. Raportin mukaan Hamasin käyttämät aseet olivat Israelin aseisiin verrattuna mitättömiä omatekoisia tai salakuljetettuja raketteja, jotka oli valmistettu Venäjällä, Kiinassa ja Iranissa. Myös Hamasin todettiin ampuneen raketteja kohti siviileitä.

        Valkoisen fosforin käyttäminen tiheään asutuilla siviilialueilla täyttää sotarikoksen tunnusmerkit. Amnesty vaatii asemyynnin välitöntä kieltämistä myös Israeliin. Kumpaakin konfliktin osapuolta aseistaneet ovat olleet tietoisia toistuvista aseiden väärinkäytöksistä. Tämän vuoksi myös aseiden toimittaneiden maiden on otettava vastuu ihmisoikeusrikkomuksista, todetaan Amnestyn raportissa. [

        Se on heidän oma vika. Mitä ampuvat jatkuvasti raketteja Israeliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabit tappaa Israelilaisia, kun ampuvat Gazasta raketteja Israeliin. Israel ei tapa siviilejä muutoin kun arabit käyttävät kilpinä naisia ja lapsia ja tämän kieltää kansainvälinen sopimus ja tämän ovat myös kaikki arabimaat allekirjoittanut.

        YK: Iranilla on kymmenkertaisesti liikaa rikastettua uraania
        Iranilla on yli kymmenen kertaa niin paljon rikastettua uraania kuin viiden vuoden takainen ydinsopimus sallisi, kertoi YK:n alainen Kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA perjantaina.

        Järjestön mukaan Iranilla on uraania runsaat 2 100 kiloa, kun vuonna 2015 sovittu yläraja on noin 200 kiloa. Iran on myös käyttänyt tehokkaampia rikastuslaitteita kuin sopimus sallisi, minkä tuloksena uraanin puhtaustaso ylittää selvästi sovitut rajat.

        IAEA:n mukaan Iran salli perjantaina järjestön tarkastajien ottaa näytteitä paikasta, joissa on saattanut olla laitonta ydinmateriaaliin liittyvää toimintaa 2000-luvun alkupuolella. Myös toiseen vastaavanlaiseen paikkaan luvattiin pääsy, mutta se toteutuu vasta kuluvan kuun lopussa.

        Diplomaattilähteiden mukaan näytteiden analysointi saattaa kestää jopa kolme kuukautta.
        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006625078.html?fbclid=IwAR1sFJlkRjFHHrAjQCSpTwlCZx1q_TP6kypVshejq0IOxb1wKiXjRSawjDI

        Nämä pitää tuhota, koska iran on vaarallinen valtio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabit tappaa Israelilaisia, kun ampuvat Gazasta raketteja Israeliin. Israel ei tapa siviilejä muutoin kun arabit käyttävät kilpinä naisia ja lapsia ja tämän kieltää kansainvälinen sopimus ja tämän ovat myös kaikki arabimaat allekirjoittanut.

        Kiittäkäämme Herraa!
        Siunataan Serbiaa!
        Serbia siirtää suurlähetystönsä Tel Avivista Jerusalemiin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabit tappaa Israelilaisia, kun ampuvat Gazasta raketteja Israeliin. Israel ei tapa siviilejä muutoin kun arabit käyttävät kilpinä naisia ja lapsia ja tämän kieltää kansainvälinen sopimus ja tämän ovat myös kaikki arabimaat allekirjoittanut.

        Jo kolme arabimaat on tunnustanut Israelin valtion. HIENOA!!! Israel ja Arabiemiraatit ovat solmineet diplomaattisuhteet. Arabiemiraateista tulee näin ensimmäinen Persianlahden maa ja vasta kolmas arabimaa, jolla on toimivat diplomaattisuhteet Israelin kanssa. Sopimuksen yhteydessä maat sopivat, että Israel jäädyttää aikomuksensa ottaa haltuunsa Länsirannan palestiinalaisalueita. Ja lisää tulee. Nyt on EL Alilla suora lento arabiemiraattin. Ja saa lentää Saudi Arabian yli. HIENOA!!! Ja Arabiemiraatti lopetti kauppasaarron Israelia vastaan.


      • Anonyymi

        Kerran autioiksi kutsuttu Israel on kukoistanut keitaan

        "Autio maa ... hiljainen surullinen alue ... epätarkka." Mark Twainin sanat ovat peräisin 1800-luvun puolivälistä. Nykyään kaikki on erilaista. Todella erilainen. Israelin maan uudestisyntyminen ei ole muuta kuin nykyajan ihme. Mutta sinun täytyy nähdä kokonaisuus voidaksesi huomata.

        Israelin maan uudestisyntymisen varhaiset päivät
        1900-luvun alkuvuosikymmeninä juutalaiset maanviljelijät muuttivat suot sitrushedelmillä täytetyiksi lehtoiksi. He taistelivat malarian saastuttamilla suoilla omalla ruumiillaan ja usein antautuivat. Mutta juutalaiset maanviljelijät, jotka pystyivät sinnikkäästi ja kirjaimellisesti herättivät Israelin maan elämään. Jopa Negevin autiomaassa on nyt palkittuja viinitarhoja pohjoisilla alueilla.

        Hi-Tech-viljely tänään
        Yleisesti ottaen ihmiset yhdistävät korkean teknologian maatalouden robotteihin, jotka lypsävät lehmiä tai kalliisiin koneisiin, jotka korvaavat vanhat traktorit. Mutta innovaation henki, jolla Israelin valtio on täynnä, koskee myös ympäristöystävällistä kehitystä. Innovaatiot kirsikkatomaateilla ja kuumassa ilmastossa kasvavilla perunoilla ovat vain kaksi monista esimerkkeistä hämmästyttävästä Israelin kehityksestä. Israel vie nyt monia näistä innovaatioista kymmeniin maihin ympäri maailmaa. Tässä videossa jotkut pääosaajista ovat kuitenkin vikoja. On hämmästyttävää nähdä, mitä israelilaiset kibutsit tekevät vikojen ja pöllöiden kanssa.

        Tulevaisuus
        Jokainen indikaattori osoittaa, että Israelin valtio tulee olemaan edelleen eturintamassa kaikilla tekniikan aloilla saavutetuilla edistysaskeleilla. Mutta kaikkein aliarvostetuin näkökohta tässä on maatalouden näkökohdat. Jotkut tunnetuimmista Made-In-Israel-keksinnöistä ovat tippukastelutekniikka, aurinkoenergiainnovaatiot ja veden luominen ohuesta ilmasta. Nämä kolme yhdessä joidenkin muiden ideoiden kanssa luultavasti muodostavat peruselementit, jotka saattavat tosiasiallisesti tehdä enemmän Afrikan mantereen ruokkimiseksi kuin mikään muu innovaatio.

        Israel on todellakin valoa kansoille.

        https://israelunwired.com/once-called-desolate-israel-has-flourished-into-an-oasis/?utm_source=IVN&utm_medium=email


      • Anonyymi

        ei taida naisilla ja lapsilla olla tankkeja,
        hYVIN PALESTIINALAISET JA HEZZBOLLAH UHRAA LAPSIAAN JA TYÖNTÄVÄT ETURIVIIN..TULEE MARTTYYREJÄ!
        Aivan rottamaista toimintaa arabeilta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On miten on, mutta Israel voittaa kaikki sodat Jumalan avulla ja arabit häviää kun heidän ja kts:n jumala on kuollut tai ei ole ikinä ollut edes olemassa.

        On miten on, mutta Israel voittaa kaikki sodat Jumalan avulla ja arabit häviää kun heidän ja kts:n jumala on kuollut tai ei ole ikinä ollut edes olemassa.

        Isreael on ja pysyy aina!
        Arabien jumala on ihan eri,kuin muiden.
        Yrittää se paha olla olemassa.
        Mutta se pahuus häviää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On miten on, mutta Israel voittaa kaikki sodat Jumalan avulla ja arabit häviää kun heidän ja kts:n jumala on kuollut tai ei ole ikinä ollut edes olemassa.

        Isreael on ja pysyy aina!
        Arabien jumala on ihan eri,kuin muiden.
        Yrittää se paha olla olemassa.
        Mutta se pahuus häviää!

        terrorilla luotu ja ylläpidetty valtio,
        hukkuu terroriinsa,
        eikä israhell tee poikkeusta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabit tappaa Israelilaisia, kun ampuvat Gazasta raketteja Israeliin. Israel ei tapa siviilejä muutoin kun arabit käyttävät kilpinä naisia ja lapsia ja tämän kieltää kansainvälinen sopimus ja tämän ovat myös kaikki arabimaat allekirjoittanut.

        Nyt on jo pidemmän aikaa arabit ampuneet Gazasta raketteja Israeliin, mitkä ovat surmanneet siviilejä eikä Israel ole tehnyt mitään. Israelilla on pitkä pinna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amnestyn ihmisoikeusraportti

        Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International syyttää heinäkuussa 2009 julkaisussa ihmisoikeusraportissaan sekä Israelia että Hamasia sotarikoksista. Gazan sodassa vuoden 2009 alussa kuoli 1 400 palestiinalaista ja 13 israelilaista joista kolme oli siviilejä.

        Israel käytti naisia ja lapsia ihmiskilpinä pakottaessaan siviilit jäämään armeijan tukikohdiksi muutettuihin asuntoihin. Israelin maahyökkäyksessä, pommituksissa ja ohjusiskuissa sadat siviilit kuolivat. Raportin mukaan myös naiset ja lapset ammuttiin lähietäisyydeltä, vaikka he eivät uhanneet israelilaisia sotilaita millään tavalla. Israel syyttää Amnestya puolueelliseksi ja sen langenneen Hamasin kylvämään propagandaan. Amnesty syytti myös Gazaa hallitsevaa Hamasia sotarikoksista. Järjestön mukaan Hamas ei kuitenkaan käyttänyt siviilejä ihmiskilpinä sodan aikana, vaikka Israel on niin väittänyt.

        Raportin mukaan Israel käytti siviilejä vastaan sodassa mm. Yhdysvaltojen toimittamaa valkoista fosforia, yli 200 kilon pommeja ja Hellfire-ohjuksia. Raportin mukaan Hamasin käyttämät aseet olivat Israelin aseisiin verrattuna mitättömiä omatekoisia tai salakuljetettuja raketteja, jotka oli valmistettu Venäjällä, Kiinassa ja Iranissa. Myös Hamasin todettiin ampuneen raketteja kohti siviileitä.

        Valkoisen fosforin käyttäminen tiheään asutuilla siviilialueilla täyttää sotarikoksen tunnusmerkit. Amnesty vaatii asemyynnin välitöntä kieltämistä myös Israeliin. Kumpaakin konfliktin osapuolta aseistaneet ovat olleet tietoisia toistuvista aseiden väärinkäytöksistä. Tämän vuoksi myös aseiden toimittaneiden maiden on otettava vastuu ihmisoikeusrikkomuksista, todetaan Amnestyn raportissa. [

        Israel ei ole voinut käyttää arabeja kilpinä. Tämä on vale.


      • Anonyymi

        "ei taida naisilla ja lapsilla olla tankkeja,"

        Ei mutta arabiterroristeilla on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja arabit tappaa Israelilaisia, kun ampuvat Gazasta raketteja Israeliin. Israel ei tapa siviilejä muutoin kun arabit käyttävät kilpinä naisia ja lapsia ja tämän kieltää kansainvälinen sopimus ja tämän ovat myös kaikki arabimaat allekirjoittanut.

        "Israel ei tapa siviilejä"

        Uskotko vakavissa tuohon? Jos et, miksi tulet tänne valehtelemaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on. Jumala auttaa Israelia.

        Jumala auttaa Israelia, muttei muita maita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On miten on, mutta Israel voittaa kaikki sodat Jumalan avulla ja arabit häviää kun heidän ja kts:n jumala on kuollut tai ei ole ikinä ollut edes olemassa.

        Isreael on ja pysyy aina!
        Arabien jumala on ihan eri,kuin muiden.
        Yrittää se paha olla olemassa.
        Mutta se pahuus häviää!

        Jo on fanaattista puhetta. Ootko realiteeteissä? Sanono nyt vielä, ettei raamattu sisällä virheitä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei taida naisilla ja lapsilla olla tankkeja,
        hYVIN PALESTIINALAISET JA HEZZBOLLAH UHRAA LAPSIAAN JA TYÖNTÄVÄT ETURIVIIN..TULEE MARTTYYREJÄ!
        Aivan rottamaista toimintaa arabeilta!

        Benjamin Rotanhaju heitti valkoista fosforia sisältävän käsikranaatin Palestiinalaiseen päiväkotiin. Israelilaisten uutisjätteiden mukaan ei tullut ihmisuhreja. Palaneet l
        Lapset olivat kuulemma vaan ihmiskilpiä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Israel ei tapa siviilejä"

        Uskotko vakavissa tuohon? Jos et, miksi tulet tänne valehtelemaan?

        Uskotaan ei valehdella.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jumala auttaa Israelia, muttei muita maita?

        Auttoi Suomeakin talvisodassa.


      • Anonyymi
        Arto777 kirjoitti:

        Auttoi Suomeakin talvisodassa.

        joo,
        koti, uskpnto ja isänmaa,
        heimoveljet vapaaks,
        ja uralille raja...


      • Anonyymi kirjoitti:

        satojatuhansiatonneja räjähteitä,
        naisten ja lasten niskaan...

        googlaa ihmiskilpi...

        Jaa arabit tiputtaa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        joo,
        koti, uskpnto ja isänmaa,
        heimoveljet vapaaks,
        ja uralille raja...

        Ja neuvostoliitto alkoi marssi Suomeen. Heillä oli jo aikaa sitten painettu marssiopas Suomeen. Jos Jumala ei olisi auttanut Suomea olisimme olleet osa ateistista ja kommunistista hirmuvaltaa. Tätä ei Jumala sallinut vaan auttoi meitä.


      • Anonyymi
        Arto777 kirjoitti:

        Ja neuvostoliitto alkoi marssi Suomeen. Heillä oli jo aikaa sitten painettu marssiopas Suomeen. Jos Jumala ei olisi auttanut Suomea olisimme olleet osa ateistista ja kommunistista hirmuvaltaa. Tätä ei Jumala sallinut vaan auttoi meitä.

        saksalaiset lentäjät,
        ja stalinin kiire berliiniin,
        pelasti suomen,

        muuten ase-kätkijät,
        olisi terroristeina vastustamassa maahantunkeutujaa,
        niin kuin arabitkin kotonaan...


    • Anonyymi

      Pari, kolme sukupolvea arabit ovat kaivaneet verta nenästään, alueen ainoaa sotilasmahtia vastaan. Koskahan järkiintyvät, ja laittavat tarmonsa köyhyyden poistamiseen. Arabit ovat kärsineet sotaisista johtajista, jotka ovat kurjistaneet kansan. Ansaitsisivat rakentavia rauhanmiehiä

      • Anonyymi

        Puhut järkeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhut järkeä.

        juutalainenTerroristi
        ampui juutalaista pääministeriä selkään,
        ettei vain rauhaa tulisi...


      • Anonyymi kirjoitti:

        juutalainenTerroristi
        ampui juutalaista pääministeriä selkään,
        ettei vain rauhaa tulisi...

        Kuka ampui ja ketä?


      • Anonyymi
        Arto777 kirjoitti:

        Kuka ampui ja ketä?

        netanjaahun yllytyksestä,
        etkö tiedä...?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        netanjaahun yllytyksestä,
        etkö tiedä...?

        toinen zionin terroristi,
        meni uzin ja lippaiden kanssa moskeijaan,
        ampumaan rukoilevia ihmisiä selkään,

        ettei tulisi rauha...


    • Anonyymi

      Israel on fasistivaltio.

      • Anonyymi

        KirkkoRaamattu 1933/-38, 4 Mooses 24:16-24
        Näin puhuu hän,
        joka kuulee Jumalan puheen ja saa tietonsa Korkeimmalta,
        joka näkee Kaikkivaltiaan näkyjä,
        joka lankeaa loveen ja jonka silmät avataan:
        Minä näen hänet,
        en kuitenkaan nyt,
        minä katselen häntä,
        en kuitenkaan läheltä.
        Tähti nousee Jaakobista,
        ja valtikka kohoaa Israelista.
        Se ruhjoo Mooabilta ohimot,
        päälaen kaikilta Seetin pojilta.
        Ja Edomista tulee alusmaa,
        Seir joutuu vihollistensa omaksi;
        mutta Israel tekee väkeviä tekoja.
        Ja Jaakobista tulee valtias,
        hän hävittää kaupungeista niihin pelastuneet."
        Ja kun hän näki Amalekin,
        niin hän puhkesi lausumaan ja sanoi:
        "Kansakunnista ensimmäinen on Amalek,
        mutta sen loppu on perikato."
        Ja kun hän näki keeniläiset,
        niin hän puhkesi lausumaan ja sanoi:
        "Järkkymätön on sinun asumuksesi,
        ja kalliolle on pesäsi pantu.
        Mutta sittenkin Kain hävitetään:
        ei aikaakaan,
        niin Assur vie sinut vangiksi."
        Ja hän puhkesi lausumaan ja sanoi:
        "Voi!
        Kuka jää enää elämään,
        kun Jumala tämän tekee!
        Laivoja saapuu kittiläisten suunnalta,
        ja ne kurittavat Assurin ja kurittavat Eeberin.
        Hänkin on perikadon oma."
        Senjälkeen Bileam nousi,
        lähti matkaan ja palasi kotiinsa;
        ja myöskin Baalak lähti tiehensä.


      • Anonyymi

        Israel ei ole fasistivaltio. Oletko sinä fasisti?


      • Anonyymi

        Israel on Lähi- Idän ainoa demokraattinen valtio


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israel on Lähi- Idän ainoa demokraattinen valtio

        Jossa on homo paraateja Tel Avivissa ja myydään gojimien eli ei-juutalaisten elimiä sillä Jahve jota he palvovat tarvitsee uhreja rituaaleineen ajoittain


      • Eikä ole vaan ainoa demokraattinen valtio lähi idässä.


    • Anonyymi

      KR 1933/-38, 4Moos. 24:18
      Ja Edomista tulee alusmaa,
      Seir joutuu vihollistensa omaksi;
      mutta Israel tekee väkeviä tekoja.

    • Anonyymi

      Israel on roistovaltio.

      • Anonyymi

        Israel ei ole roistovaltio. Oletko sinä roisto?


    • Anonyymi

      'ja varkain ominaisuuksiensa ansiosta pystymme molemmat keräävät älykkyyttä ja hyökkäävät.'

      Mitä kieltä tuo on? Kuulostaa suomelta, mutta ei sitä kuitenkaan ole...?

    • Anonyymi

      Israelilaisen veteraanijärjestön raportti
      Israelilaisen Breaking the Silence -veteraanijärjestön raportissa kerrotaan kuinka armeija ampui ihmisiä sattumanvaraisesti, käytti siviilejä ihmiskilpinä ja tuhosi koteja mielivaltaisesti. "Parempi osua viattomaan kuin epäröidä ampua vihollista", sotilaille sanottiin. Armeija pakotti Gazan siviilejä, jopa naisia ja lapsia menemään edellään taloihin pitäen asettaan ihmiskilpiensä olkapäällä. Raportin mukaan armeija käytti Gazassa polttavaa valkoista fosforia, jonka käyttö on kielletty asutuilla alueilla. Israelin armeija on torjunut raportin väitteet.

      • Anonyymi

        Vain arabit käytti siviilejä ihmiskilpinä ei Israel.

        Älä kirjoita pötyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain arabit käytti siviilejä ihmiskilpinä ei Israel.

        Älä kirjoita pötyä.

        operaatio valettu lyyjy, eli Gazan sota (2008-2009) osoitti, että ihmisoikeusjärjestöt olivat oikeassa. Israelin asevoimat käyttivät Palestinialaisia siviilejä mukaan lukien naisia ja lapsia suojaamaan asemiaan ja marssimaan edellään tutkimaan mahdollisia miinoja ja ansoja.

        Siviilien olkapäätä käytettiin tukemaan asetta.

        niin toimii urhea idf...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        operaatio valettu lyyjy, eli Gazan sota (2008-2009) osoitti, että ihmisoikeusjärjestöt olivat oikeassa. Israelin asevoimat käyttivät Palestinialaisia siviilejä mukaan lukien naisia ja lapsia suojaamaan asemiaan ja marssimaan edellään tutkimaan mahdollisia miinoja ja ansoja.

        Siviilien olkapäätä käytettiin tukemaan asetta.

        niin toimii urhea idf...

        Isralin lain mukaan ihmiskilpien käyttö on kiellettyä ja Gazassa sitä tehneitä sotilaita tuomittiin oikeudessa. Hamas ja kumppanit taas sotivat järjestelmällisesti siviiliasuissa ja siviilien sekaan suojautuneina nauttien sankarien mainetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isralin lain mukaan ihmiskilpien käyttö on kiellettyä ja Gazassa sitä tehneitä sotilaita tuomittiin oikeudessa. Hamas ja kumppanit taas sotivat järjestelmällisesti siviiliasuissa ja siviilien sekaan suojautuneina nauttien sankarien mainetta.

        Gazan sodassa vuoden 2009 alussa kuoli 1 400 palestiinalaista ja 13 israelilaista joista kolme oli siviilejä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Gazan sodassa vuoden 2009 alussa kuoli 1 400 palestiinalaista ja 13 israelilaista joista kolme oli siviilejä...

        Englantilaisia kuoli vähemmän toisessa maailmansodassa kuin saksalaisia. Oliko Saksa oikeassa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        operaatio valettu lyyjy, eli Gazan sota (2008-2009) osoitti, että ihmisoikeusjärjestöt olivat oikeassa. Israelin asevoimat käyttivät Palestinialaisia siviilejä mukaan lukien naisia ja lapsia suojaamaan asemiaan ja marssimaan edellään tutkimaan mahdollisia miinoja ja ansoja.

        Siviilien olkapäätä käytettiin tukemaan asetta.

        niin toimii urhea idf...

        Eikä käyttänyt. Valehtelet. Israel tiedotti ensin ja pyysi siviilejä pois alueelta, mutta arabit toi heitä lisää.


    • Anonyymi

      maahan tunkeutui zionin terrorijärjestöt,
      jotka nyt,
      nöyryyttä, alistaa, ryöstää, kidutaa ja murhaa...

    • Anonyymi

      Israel suojaa siviilejä, lähes joka talossa on pommisuoja. Palestiinalaispuolelta ammutaan raketteja siviilien keskeltä, jopaja sairaaloiden pihoilta. Järjetöntä touhua ärsyttää sotilasmahtia, ja tehdä siviiliuhreilla politiikkaa. Sotaisa politiikka on eristänyt palestiinalaiset, viimeisetkin ystävät ovat kadonneet, ja kansa saa kärsiä, mutta johtajat nauttivat EU-tuistaan, mahtavissa palatseissaan.

      • JOO Israelissa on 15 sekuntia aikaa mennä pommisuojaan, kun terroristien raketti lähestyy siviilikohteita.


      • Anonyymi
        Arto777 kirjoitti:

        JOO Israelissa on 15 sekuntia aikaa mennä pommisuojaan, kun terroristien raketti lähestyy siviilikohteita.

        ei ollut arabilla paikkaa paeta,
        kun zionisti listi tuhat naista ja lasta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei ollut arabilla paikkaa paeta,
        kun zionisti listi tuhat naista ja lasta...

        Milloin ja missä?


    • Anonyymi

      terrorilla luotu ja ylläpidetty valtio,
      hukkuu terroriinsa,
      eikä israhell tee poikkeusta...

      • Anonyymi

        Israelin armeija ei iske siviilejä. Toisin kuin arabit. Faktojen tuntemus olisi viisasta. Tässä on ihmisyys, Raamatun arvot vastaan koraanin barbaarisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israelin armeija ei iske siviilejä. Toisin kuin arabit. Faktojen tuntemus olisi viisasta. Tässä on ihmisyys, Raamatun arvot vastaan koraanin barbaarisuus.

        Monikohan uskoo tuon? Luultavasti et halua lukea siitä maasta mitään pahaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monikohan uskoo tuon? Luultavasti et halua lukea siitä maasta mitään pahaa?

        MIssä IDF on ottanut kohteekseen vain ja ainoastaan siviilit? Huom! Siviilien seasta tulittavat sotilaat/sissit ovat laillisia kohteita.


    • Anonyymi

      On syytä olla kauhuissaan, sillä Israelilla on sellaiset aseet ettei arabit pärjää ja Jumala on Israelin puolella.

      • Anonyymi

        Olisi aika ihmisten jo tajuata, että mitä Jumala on. Harhaanjohtava ja raamatunvastaista väittää Jumalan katsovan vain Israelin puoleen.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe