Nyt tai ei koskaan

Anonyymi

Lukasenko myy valkovenäjän venäjälle. Nyt on valkovenäläisillä kiire. Lukasenko pitää suistaa vallasta kiireellä aikataululla. Nyt täysi rähinä päälle.

28

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjä rakentaa sotilatukikohdan Liettuan ja Puolan rajalla Valko-Venäjälle. Tähän heillä oikeus koska ovat sotilasliitossa. Loppuu suunsoitto Liettuan rääpäleillä ja natolla kun muutaman kilometrin päässä 10 000 Venäjän sotilasta.

      • Anonyymi

        Venäjän pelko on järjenvastaista. Venäjää ei oikeasti uhkaa kukaan. Uhan lietsollanna Putin hakee itselleen vain kannatustaan. Venäjän kansa on Putinin pahin pelko ja uhka, ei ketää muu.


    • Anonyymi

      Venäjä on jo raahaamassa kalustoaan valkovenäjän puolelle, yhteisiä sotaharjoituksia varten. 🤣😂

      Serbia peruutti sotaharjoitukset. Venäjän kalusto tulee jäämään pysyvästi valkovenäjän puolelle.

      Kommentti: Putin saattaa ratkaista Valko-Venäjän kohtalon jo ensi viikolla – Lukashenka voi joutua myymään maansa Moskovassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006631357.html

      • Anonyymi

        Onneksi Serbialla oli järkeä sen verran että ei mene r...än pillin mukaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi Serbialla oli järkeä sen verran että ei mene r...än pillin mukaan

        Ei siinä järkeä ole kun aikoo liittyä USAjohtoisen maailman allianssin hirmuhallinnon alaiseksi ja luovutti maakuntansa Kosovon NATOlle.


    • Anonyymi

      Ottakaa mallia Tanskan "DEMOKRATIASTA".

      "Kööpenhamina ottaa alueelliset rajoitukset käyttöön – puistossa oleilusta voi saada sakot
      Oleskelu kielletään aluksi kolmessa puistossa."

      ISOVELI VALVOO?

      "Sota on rauhaa, vapaus on orjuutta ja tietämättömyys on voimaa". Ihmisten toimintaa kontrolloidaan terrorismin torjunnan varjolla.

      • Anonyymi

        Putin on tehnyt venäjästä diktatuuri valtion, johon ei voi enää luottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin on tehnyt venäjästä diktatuuri valtion, johon ei voi enää luottaa.

        Venäjästä on tullut demokraattinen valtio jota Navalnyin tapaiset provokaattorit ei tajua.


    • Anonyymi

      Lukashenka aikoo pysyä presidenttinä yhtä kauan kuin Putinikin että ei aio myydä eikä Venäjä halua ostaa Kreml kertoo

      • Anonyymi

        Nehän tekivät taloudellisen sopimuksen eilen. Venäjä antaa 1,5 miljardia dollaria taloudellista tukea Valko-Venäjälle Lukashenkan pyynnöstä ja Venäjä on jo siellä sotilaineen sotaharjoituksissa alustavasti 25/9 2020 saakka.


    • Anonyymi

      "Kremlin ilmoitti perjantaina antamassaan lausunnossa, että johtajat tapaavat Mustanmeren Sotšin lomakeskuksessa keskustelemaan maiden integraatiosta sekä tärkeimmistä kauppa- ja energiahankkeista

      Venäjän ja Valkovenäjän strategisen kumppanuuden ja liittoutuman jatkokehityksen avainkysymyksistä on tarkoitus keskustella", Kreml ilmoitti."

      Selvä merkkihän oli ilmoitus ettei asia ole tapetilla .......

      Se on allekirjoituksia vaille valmis!!

      • Anonyymi

        minä kun luulen ettei valkovenäläiset pidä mitään lukashenkon allekirjoittamia sopimuksia pätevinä, eikä sitovina. Nyt olisi aika antaa lyijynappi likasankon otsalohkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        minä kun luulen ettei valkovenäläiset pidä mitään lukashenkon allekirjoittamia sopimuksia pätevinä, eikä sitovina. Nyt olisi aika antaa lyijynappi likasankon otsalohkoon.

        Sitähän se NATO yrittää mutta tällä kerralla ei onnistunut ja mielen osoittajia johtaa ValkoVenäjän natsit jotka mellakoi myös Maidanilla Ukrainan vallankaappauksen yhteydessä ja yhden niistä rynnäkköpoliisi näyttävästi pisti rautohin tv:ssä. NATO on mieltynyt natsien tekemiin vallan kaappauksiin kun ei itse pysty suoraan valtaamaan maata eli NATO=NAZI


    • Anonyymi

      Valko-Venäjän valloitus alkoi!!
      Joukot harjoittelevat lähellä Puolan rajaa.

      Venäjän Pihkovan 76. Ilmarynnäkködivisioonan sotilaita on saapunut tiistaina Valko-Venäjälle. Joukot osallistuvat Slaavilainen veljeskunta -harjoitukseen. Venäjän puolustusministeriö tiedotti aiemmin, että kyse on laskuvarjojoukkojen erikoisyksiköistä.

      Kyse on Venäjän, Valko-Venäjän ja Serbian asevoimien vuosittaisesta yhteisharjoituksesta. Tavallisesti harjoitukseen on osallistunut yhteensä noin 600 erikoisjoukkojen sotilasta ja niissä esimerkiksi harjoiteltu lentokentän kaappaamista takaisin sen vallanneelta aseistetulta ryhmältä. Esimerkiksi viime vuoden Serbian harjoituksiin osallistui 200 Venäjän laskuvarjojoukkojen erikoisyksiköiden sotilasta.

      Serbia ei osallistu harjoitukseen tänä vuonna lainkaan ulkopoliittisista syistä. Serbia ilmoitti hiljattain jäädyttävänsä kaiken harjoittelutoiminnan vieraiden valtojen kanssa kuudeksi kuukaudeksi. Syyksi kerrottiin EU:n painostus Valko-Venäjän tilanteen vuoksi.

      Tällä kertaa harjoitus vaikuttaa tavallista suuremmalta Serbian poisjäännistä huolimatta. Valko-Venäjän puolustusministeriön mukaan Slaavilaiseen veljeskuntaan ottaa osaa yhteensä jopa 1 500 sotilasta ja 150 ilma-alusta ja ajoneuvoa.

    • Anonyymi

      Osa joukoista jää Valko-Venäjälle, Täytyyhän myös rauhanomaisia mielenosoittajia kurittaa, kun oman maan miliisit on niin lepsuja, että halailevat naismielenosoittajia.

    • Anonyymi

      Perustuslakia muutetaan niin että äänestysoikeus poistetaan....

      Lukashenka pyysi Putinilta aseita Valko-Venäjälle
      Valko-Venäjän presidentti lupasi jälleen, että maassa järjestetään uudet presidentinvaalit, kunhan uusi perustuslaki on saatu laadittua.

      VALKO-VENÄJÄN presidentti Aljaksandr Lukashenka kertoi keskiviikkona pyytäneensä Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia toimittamaan maahan uusia aseita. Lukashenkan pyynnöstä uutisoi Reutersin mukaan valtion uutistoimisto Belta.

      Keskiviikkona Valko-Venäjälle saapui vierailulle Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu. Valko-Venäjän puolustusministeriön mukaan hänen tarkoituksenaan on keskustella Lukashenkan kanssa sotilaallisesta yhteistyöstä.

      Putinin Lukashenka tapasi jo aiemmin tällä viikolla Venäjän Sotshissa.

      Lukashenka lupasi keskiviikkona myös, että uudet presidentinvaalit järjestetään, kunhan maahan on saatu uusi perustuslaki.

      Valko-Venäjällä ovat jatkuneet jo viisi viikkoa laajat Lukashenkan vastaiset mielenosoitukset, jotka käynnistyivät Lukashenkan voittamien presidentinvaalien jälkeen. Vaalitulosta pidetään väärennettynä.

    • Anonyymi

      Kuka suostuisi kaivamaan John McCainin haudasta?

    • Anonyymi

      Onko kansantalon pojat lähettäneet Lukalle viestiä Niinistön nimissä???

      Lukashenkan sähke Suomelle nousi otsikoihin – erikoinen kehotus presidentti Niinistölle onnittelujen ohessa

      EROAMASTA yhä edelleen kieltäytyvä Valko-Venäjän johtaja Aljaksandr Lukashenka on lähettänyt tasavallan presidentti Sauli Niinistölle sähkeen onnitellakseen tätä Suomen itsenäisyyspäivän johdosta.

      Onnittelusähke päättyy huomiota herättävään lauseeseen, jonka vuoksi sähke on noussut otsikoihin sekä Valko-Venäjän että Venäjän mediassa.

      Lukashenka käyttää itsenäisyyspäivän tarjoamaa onnittelumahdollisuutta hyväkseen ja kehottaa Niinistöä säilyttämään Suomen olemassa olevat eli nykyiset suhteet Valko-Venäjän johtoon. Vapaasti suomennettuna Lukashenkan kehotus kuuluu seuraavasti:

      – Kutsun yhteistyöhön, jonka päämääränä on olemassa olevien kontaktien säilyttäminen hallitusten tasolla, liikemiespiireissä, yritysten ja paikallisten viranomaisten välillä, Lukashenka sanoo sähkeessä.

      Sähke on julkaistu Valko-Venjän presidentinhallinnon virallisilla sivuilla.

      LUKASHENKAN vetoomus tarkoittaa käytännössä sitä, että hän kehottaa Niinistöä ja Suomea säilyttämään suhteen nimenomaan hänen omaan hallintoonsa, vaikka Euroopan unioni ei pidä Lukashenkaa tällä hetkellä Valko-Venäjän laillisena johtajana.

      Euroopan unioni ei ole tunnustanut Valko-Venäjän elokuisten presidentinvaalien tulosta ja Lukashenkan uudelleenvalintaa, sillä vaaleja pidetään yleisesti erittäin vilpillisinä. EU on myös asettanut Valko-Venäjälle pakotteita sen vuoksi, että Lukashenkan hallinto on kohdistanut väkivaltaa omiin kansalaisiinsa ja estänyt näiden poliittisen tahdon toteutumisen. Suomi tukee EU:n yhteistä kantaa ja on mukana pakotteissa.

      Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto on myös tavannut Valko-Venäjältä maanpakoon joutuneen Svjatlana Tsihanouskajan, jonka uskotaan saaneen todellisuudessa Lukashenkaa isomman äänisaaliin sittemmin väärennetyissä presidentinvaalien ääntenlaskussa.

      LUKASHENKA hehkuttaa sähkeessään myös, kuinka Suomi ja Valko-Venäjä ovat löytäneet uusia yhteistyömuotoja viime vuosina.

      – Viime vuosien aikana Minsk ja Helsinki ovat löytäneet runsaasti uusia mahdollisuuksia eri aloilla: metsäteollisuudessa, ympäristönsuojelussa ja vihreässä teknologiassa, sähkeessä muistutetaan.

      Lukashenkan mukaan suomalaisilla on hyvä syy olla ylpeitä itsenäisyydestään.

      – Suomalaiset ovat kulkeneet pitkän ja vaikean tien tähän juhlaan, josta heijastuu syvä isänmaallisuuden tunne. Nykyiset sukupolvet voivat olla ylpeitä esi-isiensä saavutuksista, he ovat luoneet nykyaikaisen ja kauniin maan, Lukashenka muotoilee vapaasti suomennettuna.

    • Anonyymi

      " Lukasenko pitää suistaa vallasta kiireellä aikataululla. Nyt täysi rähinä päälle."

      Ja taas näemmme, miten Nato Tiltun puhkuminen ja puhaltaminen auttaa asioiden muuttamiseksi.

      MITÄÄ EI TAPAHDU!

      • Anonyymi

        Iso Paha Nato.


    • Anonyymi

      Saisitko striimattua sieltä Naton rähinäpaikalta elävää kuvaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valko-Venäjällä rehellisemmät vaalit kuin Yhdysvalloissa. Aika vajakki pitää olla jos uskoo jonkun tuntemattoman perheen äidin voittaneen vaalit.

    • Anonyymi

      Urhoollinen natokommandojoukko lähti eilen Kotkasta kukistamaan styrankia, mutta kuinkas kävikään. Valkea moottorivene odottaa edelleen kivikossa Kotkan Varissaaren edustalla. Vene ajettiin karille lauantai-iltana. Kaikki veneessä olleet yhdeksän ihmistä saatiin pelastettua, kolme ensimmäistä veneisiin ja loput kuusi helikopteriin.

      Alkoholin osuutta epäillään.

    • Anonyymi

      EU määräilee nykyään presidenttejä muihin maihin kuten Libya, Serbia, Libya, Syyria, Venezuela, Ukraina ja nyt ValkoVenäjä mikä on törkeintä puuttumista itsenäisen maan asioihin. Macaroonia vastaan on osoitettu mieltä jo pari vuotta ja vaadittu eroa Ranskassa eli EUn pitäisi huolehtia oman alueensa presidentin vaihdoista eikä puuttua muiden maiden presidentin valintoihin.
      Ranskan tapaus osoittaa että EUn eliittiin kuuluvaa presidenttiä ei moitita mitenkään kansalaistensa kaltoinkohtelusta turvallisuuspoliisin toimesta mutta näitä nk. kansalaisoikeuksia vaaditaan EUn ja USAn tukemille vallankaappareille ValkoVenäjällä.

    • Anonyymi

      No niin Nato Tiltuset.

      "Lukasenko pitää suistaa vallasta kiireellä aikataululla. Nyt täysi rähinä päälle."

      Paljonkos teitä oli rähisemässä Lukalle?
      Jokos saitte Lukan suistettua vallasta? ;)

      • Anonyymi

        Ajateltiin Kalen kanssa ottaa ensin lätkän mm-kisat pois. Saa pelata sen pikkumiehen kanssa hidastettua seisoskelua maalin edessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajateltiin Kalen kanssa ottaa ensin lätkän mm-kisat pois. Saa pelata sen pikkumiehen kanssa hidastettua seisoskelua maalin edessä.

        Poliittista urheilua Kalella ja sinulla


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe