Suomi peittyy veteen.

Anonyymi

Aamupäivästä alkaen jatkunut taukoamaton rankka kaatosade ei näytä laantumisen merkkiäkään missään päin maatamme.Joet,ojat ja järvet tulvivat,merenpinta nousee nousemistaan kaikki alavat paikat ovat jo veden alla kuten kadut,parkkipaikat,torit,urheilukentät,parkkihallit ja pesisstadionit.Omakoti ja rivitaloalueilla asutaan vedenpinnan alapuolella.Ulkona voi liikkua vain sukeltamalla,vastaan tulee kaloja ja veteen jääneitä autoja,polkupyöriä,kaikkea mahdollista.Syynä tähän on massiivinen täytekakun muotoinen koko Suomen ylle jämähtänyt ukkos ja kuurosaderintama joka ei liikkunut päiväkausiin yhtään minnekään,kaatosade roimi päivätolkulla koko viikon kunnes viimein taivas selkeni ja paljasti järkyttävän totuuden.Suomi On Meren Peitossa.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kasvihuoneilmiö - kasvihuoneissa on jatkuva kastelu päällä. Itse asun tälläisessa itsekyhätyssä hökkelissä täällä Mankkaan kaatopaikalla. Tönöni lämmitykseen käytän pelkästään tuoretta broccolia, joten hiilijalanjälkeni on olematon ja näin valkoinen mattoni pysyy todellakin valkoisena, vuodesta toiseen.

      Toinen kasvihuoneista johtuva ilmiö on nämä Kalifornian maastopalot. Sieltä lappaa edelleenkin ihmisiä tänne, kun hallituksessa tämä Lintula ja se uus lihava tyttö haluaa, että taudit ja palot leviävät. Semmonen kytevä palonalku saattaa muhia matkalaukussa tai vaatteissa, kun ihminen ylittää Atlantin ja roihahtaa täällä sitten täyteen infernonsa. Myös laivojen pilssiveden ja painolastien mukana saattaa kytevä, huomaamaton palopesäke levitä toiselle mantereelle. Miekkavalaatkin sen jo tajuaa ja ne kippailee näitä laivoja nurin tuolla isossa lätäkössä.

      Torstaina sitten rantautuu maahamme vuosituhannen myrsky. Katselin tuota kalenteria ja Aila se on! Nyt kannattaa ikkunat naulata umpeen ja autot sitoa vahvalla kettingillä maahan. Tollasessa myrskyssä kuiva heinänkorsikin lävistää ihmisen. Sitten hautajaisissa puhutaan, että olipa se heikko kaveri, kun heinänkorsi tappoi. Siispä siirtykää kellariin ja ostakaa transistoriradioonne uudet patterit ja kuunelkaa Yleisohjelmaa, viranomaistiedotteiden toivossa.

      • Eilen taisi tuulla kovasti?


      • Anonyymi
        pervokki kirjoitti:

        Eilen taisi tuulla kovasti?

        Mää kattelisin eilen Suomen merialueen mittaustuloksia. Het osoittiit, että joka mithausasemalla merivesi oli normaalia alempana.
        Jos met oletamma, että merialueemma oli 1000 nkm, se tietäisi että jo 10 sm:n alenema lahjoittaisi murtovesiämmä kilometrikuution verhan Pohjanmeren alueelle ja Boris Johnsonin hyväksi.
        Onko temä oikhein? ( sorppa, etten hallitse noita isojen lukujen lyhenteitä)


    • Anonyymi

      Sanken surulliist luettavaa. Nys sitten nuoret puitten taimikokkin hukkuut henkittämisen estyttyä.
      Jonkun kuulen hiljaa itekseen hihittävän nurkassa. Hähä hähä ruotti... Met saamma Suomi meren.

      Mikähän siinä onenkii, ett nurkasta se aina tulee?

      • Jumala lupasi ihmiskunnalle Noakin vedenpaisumuksen jälkeen, ettei enää koskaan hukuta maailmaa veteen. Tästä ihmisen ja Jumalan välisestä liitosta on symbolina sateenkaari. Sehän on merkki, joka näkyy nykyään joka paikassa. Noak lähetti laivastaan ensin mustan korpin tutkimaan, että onko kuivaa maata näkyvissä - musta korppi lensi omille teilleen. Sitten hän lähetti valkoisen kyyhkysen, joka toikin pian oliivipuun lehvän takaisin. Tämä on opetus mustan ja valkoisen rodun välisestä erosta. Noak karahti lopulta Armeniaan, Ararat- vuoren huipulle ja sen jälkeen ei enää ole ollut tulvia.


    • Anonyymi

      Missään ei kerrottu että Aila myrsky lähes tyhjentää Perämeren vedestä tulevan vuorokauden aikana. Merenkulkun ylitte pääsöö kumisaappailla.
      Kunei oo sotatila emmä hyökkä ruotsin puolelle.

      Itämeren liitto vaatii korvauksia miljoonista kilometrikuutioista Perämeren murtovedestä brittien palomiesliitolta.

    • pallokaloja veden alla.

    • Anonyymi

      "Emmä hyökkä ruotsin puolelle". Ei kai me hyökätä kun jopa Latvian armeija murskaisi meidän valiomme 2-0.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Perutethan se Merenkulkun ylivetenkorkeus. Kyä siittä luovimalla taas pääsöö. Luotsausmaksu 60 ekuu.
      - Merenkulkkutoimikunta -

    • Anonyymi

      Monien mielestä koko ilmastonmuutos on huuhaata ja kyseessä on todellisuudessa 13 tuhannen vuoden välein tapahtuva sykli, johtuen Maapallon pyörimisakselin kiertymistä. Näin ollen, jos olemme ääripäässä, seuraava ääripää tuhansien vuosien päästä tuo sellaiset pakkaset Suomeenkin, ettei edes Siperialaiset muista.

      -Kk

      • Anonyymi

        Moni pitää huijauksena jopa Koronaa, joka ei poikkea jokavuotisesta kausi-influenssasta mitenkään, sillä tappaa aivan yhtä paljon eläkeläisiä joka ikinen vuosi, joista nyt ollaan kauhuissaan, kuin kemikaalivanoista.

        -Yksi teoria


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moni pitää huijauksena jopa Koronaa, joka ei poikkea jokavuotisesta kausi-influenssasta mitenkään, sillä tappaa aivan yhtä paljon eläkeläisiä joka ikinen vuosi, joista nyt ollaan kauhuissaan, kuin kemikaalivanoista.

        -Yksi teoria

        No ne nyt ovat kaksi aivan eri asiaa. Ärsyttää, kun epäilee jotain tiettyä virallista totuutta, niin sitten leimaantuu salaliittohörhöksi, joka ei usko edes Maan olevan pallo.

        -Kk


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2467
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      178
      1491
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      100
      1271
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1187
    5. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      99
      1169
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1092
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1065
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1037
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      1010
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      931
    Aihe