Raamatun numerologiaa - suuri lepopäivä 1780

Anonyymi

Aadam luotiin 4220 eKr eli vuonna 1780 alkoi Suuri Lepopäivä eli seitsemäs päivä eli seitsemäs tuhatvuotisjakso. Mitä muuta silloin tapahtui? Mieleen tulee, että kuudessa päivässä on 24*6 = 144 tuntia , joka viittaa 144000 tuhanteen taivaaseen pääsevään Karitsan viattomaan. Eli on ilmeistä, että taivas sulkeutui 1780 tai tuli puolen hetken hiljaisuus taivaaseen. Yksi aika eli aioni on 70 vuosiviikkoa eli 490 vuotta. Puolet tuosta on 245 vuotta. 1780 245 = 2025 eli tuolloin taivaan pitäisi jälleen olla auki. Mutta kun taivas sulkeutuu 1780 niin mikä korvaa sen? Jumalan valtakunta? Mitä tiedämme Jumalan valtakunnasta Daniel 7 perusteella on se aika joka kuluu ennen sen saapumista eli 3.5 aikaa eli 1715 vuotta. Kun laskemme 1780-1715 päädytään vuoteen 65 jKr. Laitettiinko tuolloin 3 kuningasta sivuun ja otettiinko Korkeimman Pyhien Kansa yhden kuninkaan alaisuuteen. Kyllä, omalla tavallaan sillä Pietari ja Paavali kärsivät Neron vainoissa marttyyriuden 64 jKr. Eli 1715 vuotta aletaan laskea vuodesta 65 jKr mikä merkitsee, että Jumalan valtakunta alkoi 1780 Ranskan vallankumouksessa, joka SATTUI olemaan myös SUUREN LEPOPÄIVÄN ALKUVUOSI.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asia aivan aukottoman selvä.

    • Anonyymi

      Jumala siis ajoitti tarkoin Jumalan valtakunnan tulemuksen samaksi vuodeksi jolloin SUURI LEPOPÄIVÄ eli 7. vuosituhat alkoi. Mutta on toinekin mahdollisuus Mormonin kirjan mukaan. Paavali oli Suuri Pelastaja, mutta Konstantinus Suuri oli Suuri Vapahtaja. Voidaan laskea 1715 vuotta eteenpäin Milanon ediktistä 313 jKr ja päädytään vuoteen 2028 jKr. Tuo vuosi on siis toinen mahdollisuus Jumalan valtakunnan alkuvuodeksi. Oli niin tai näin on vuosilla 65 jKr ja 313 jKr eräs merkittävä yhdistävä tekijä. Nimittän kun Jerusalemin temppeli tuhottiin 70 jKr Jeesus oli sanonut kolmessa päivässä perustavansa uuden temppelin. Niin tapahtuikin sillä 3 vuoden sisäll perustettiin YORKIN kaupunki Britanniaan sekä NABLUSIN kaupunki Palestiinaan Ja YORKIN kaupunki on siitä merkittävä, että Konstantinus Suuri lähti sieltä perustamaan Byzantin valtakuntaa ja Milanon ediktiä vuonna 313 jKr.
      Mutta kun etsin tietoa siitä mikä tuo Korkeimman Pyhien kansa voisi olla käytin hakusanana lukua 64, koska Pietari ja Paavali mestattiin tuolloin ja Kristus menetti kaiken. Mutta Korkeimman Pyhien Kansa toi vuonna 313 Kristuksen takaisin maailmaan ja perusti uudelleen kristikunnan. Tuo kansa voi siis olla lähinnä Britannia. Ja kun muistetaan, että 64 vuotta kuningatar Victoria hallitsi ja että Shakkilaudassa on 64 ruutua ja Kuningas on siinä tärkein nappula voidaan ajatella myös että AATELISTO tai KUNINKAAT ovat tuo Korkeimman Pyhien Kansa.

      Britanniasta YORKISTA, joka perustettin Jerusalemin temppeiä korvaavaksi temppeliksi, lähti Keisari Konstantinus Suuri perustamaan Bysanttia ja sallimaan kristinuskon jälleen sen jo menetettyä asemansa. Ikään kuin Korkeimman Pyhien kansa olisi pelastanut kristillisyyden.

    • Anonyymi

      Elämme mielenkiintoista aikaa. Jumalan valtakunta on jo perustettu vuonna 1780 jKr Ranskan vallankumouksessa tai toisaalta se perustetaan vuonna 2028 jKr. Itse odotan Imaami Mahdia astumaan Kuningas Salomon valtaistuimelle piakkoin joten hänellä saattaa olla tekemistä kuninkuuden ja aateliston nostamisessa takaisin Korkeimman pyhien kansana Jumalan valtakunnan joukkoon kuuluviksi? Mutta todennäköistä on, että Jumalan valtakunta alkoi 1780 hallita maailmaa. Mahdollisuus, että 2028 Jumalan valtakuntaan tulisi tarkennuksia Imaami Mahdin myötä on kuitenkin melko suuri.

      Yksi mahdollisuus on, että Daniel 7 on syklinen tapahtuma eli toistuu maailmanhistoriassa muutaman sadan vuoden välein. Niinpä molemmat vuodet 1780 ja 2028 saattavat olla oikein. Jumalan valtakunta tuhoaa viidestä metallista koostuneen patsaan: Savi - Rauta - Pronssi - Hopea - Kulta. Se saatta merkitä, että Jumalan valtakunta tulee VIIDESSÄ eri vaiheessa.
      I Maailmansodassa tuhottiin SAVI
      II Maailmansodassa tuhottiin RAUTA
      III Maailmansodassa tuhotaan PRONSSI
      IV Maailmansodassa tuhotaan HOPEA
      V Maailmansodassa tuhotaan KULTA

      Nyt on menossa Pronssin eli Kristinuskon tuhoamisen hetki III maailmansodassa, jota käydään Taloussotana niin että koko maailma saatetaan velkaan ja UUSI MAAILMANJÄRJESTYS Tuhoaa industrialismin.

      Jumalan valtakunta valkenee ja tulee näkyviin pikku hiljaa 1260 tai 1290 vuoden kuluessa vuodesta 1780 alkaen.

    • Anonyymi

      Kyllä. Kun lasketaan yhteen 1260 ja 1290 ja otetaan laskusta neliöjuuri. Tämä kerrotaan luvulla 3,14, saadaankin mielenkiintoinen luku.
      Ei kannata vielä lopettaa. Saadusta luvusta pitää vähentää Raamatun mainitsema painomitta senttaali. Sen arvo löytyy Raamatun lopusta.
      Laskutoimitus saa yhä mielenkiintoisemman luonteen, kun saatuun lukuun lisätään taas pii - 3,14... tulette näkemään.
      Raamattu on kaikkien viisauksien alku ja loppu!
      Aamen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onko vinkkejä ikävän lopettamiseen?

      Onko hyviä vinkkejä, miten pääsisi ikävästä eroon? Järkeviä pliis!
      Ikävä
      62
      2368
    2. Rippileirillä ahdistelua - jälleen kerran

      Lyhyen ajan sisällä monia tapauksia jotka todistavat, että lapsenne eivät ole turvassa rippileirillä. Leirin yövalvoja
      Luterilaisuus
      65
      1037
    3. Mikä on toivomuksesi

      Tällä hetkellä
      Ikävä
      101
      902
    4. Olen tyytyväinen Tinderiin

      Deittailu on pitkän parisuhteen jälkeen ollut pääosin virkistävää ja kiva sosiaalinen harrastus, josta on saanut seuraa,
      Sinkut
      140
      902
    5. Nimesi nainen

      On koko päivän ollut ajatusteni ykkönen. Jotenkin kaipaan sinua nyt entistä enemmän ja se on saanut minut miettimään tos
      Ikävä
      48
      856
    6. Tunnen intohimoa.

      Jokaiselle naiselle sanon että panisin.
      Ikävä
      169
      854
    7. Vaikka olet nainen

      Tunteellinen ja suhtaudut asioihin hyvin syvällisesti ( mikä on hyvä asia). Mutta kai sua nyt joskus huvittaa tämä meid
      Ikävä
      33
      748
    8. Eihän nyt mikään

      Sitten varmasti jäänyt hiertämään meidän välejä. Meillähän ei ole varsinaisesti edes koskaan mitään ollut ja siksi itse
      Ikävä
      51
      733
    9. Yritän toipua siitä, etten sinua saanut nainen

      Niin oli varmaan tarkoitettu. Oli nähty, että me emme kuulu yhteen ja teiden täytyy kulkea eri suuntaan. Yritän toipua m
      Ikävä
      38
      719
    10. Tavio toi uudet tuulet ministeriöön: Rukoushetkiä kabinetissa, vähemmistöpuheet pannaan

      Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio on ilmoittanut, ettei hänen puheisiinsa saa kirjoittaa mitään seksuaali-
      Ateismi
      68
      682
    Aihe