Aihe

Brittitutkimus kertoo raportissaan

Anonyymi

että Kiina on nostanut vientiä ja volyymia hurjasti kun taas EU ja Usa kärsivät korona epidemian tuomista rajoituksista ja ongelmista jotka liittyvät talouden saamiseksi raiteilleen.
Kiina on diktatuuri ja miksi diktatuuri pystyy nopeisiin muutoksiin mutta demokratiat ovat aina niin haavoittuvaisia ja heikkoja mitä päätöksiin tulee kun pitäisi saada yksimielisyys ja toimenpiteet mitä talouteen, pakolaistulvaan ja ilmastopolitiikkaan liittyy.
Kiina pystyy halvalla tuottamaan ihan kelpo tavaraa ja nyt on esimerkiksi Suomea koskeva uhka joka liittyy laivanrakennuksen kun Kiina rakentaa Viking laivat ja tekniikalla jonka se on saanut kopioitua Suomelta kuten jäänmurtajien erikoisrakentaminen.Tätä menoa Kiina on kohta suoervalta ja tuntuu että sen nälkä kiihtyy vaan suuremmaksi.
Onko tässä kyse lopulta siitä että valkoisten länsimaalaisten valtakausi on päättymässä ja Idän kansat ottaa maailmassa johtajuuden.
Sodankäynnissä länsi on usein ollut julma mutta lopulta on aina pyritty rauhaan ja sopimuksiin.Diktatuurit jotka omistaa ydinaseita voivatkin tulevaisuudessa ottaa taktiseksi aseeksi sen että iskevätkin ydinaseet napajäätiköihin ja Etelämantereen herkkiin kohtiin tai vaikkapa Isan Yellowstonen herkkään maankuoreen ja täten voivat nähdä palatseistaan kuinka nöyrä länsi pyytää armoa kontollaan jotta ekosysteemi pelastetaan ja ollaan valmiit vaikka millaisiin rauhanehtoihin.Diktatuurit ovat aina kylmäverisen laskelmoivia ja niillä on aina kosto mielessä ja vasta kun on kunnolla koostettu niin sitten taas hiukan hymyillään
On tärkeää että EU on aina maltillinen mitä suurvaltoihin tulee ja pyrkii neuvotteluihin niin Usan, Venäjän ja Kiinan kanssa eikä lähde provosoitumaan koska meillä Eurooppalaisilla oli toisen maailmansodan aikana Natsi-Saksa joka aiheutti kärsimystä ja nyt Euroopan Unioni pyrkii oikeaan demokratiaan ja kestävään kehitykseen

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koronan varjolla ajetaan kokonaisia talouksia alas, miettikää sitä?

   Ja missä se korona luuraa?

  • Anonyymi

   Kiina on keskittynyt realitalouden kehittämiseen jo pitkään markkinatalousmaana ja vaikka ei ole vielä johtava talous maailmassa niin on jonkun vuoden kuluttua. EU ja USA on reaalitaloudessa taantuneet ja muuttuneet rahatalouksiksi joka aiheuttaa lamaa ja taantumaa koko ajan niiden reaalitaloudelle.
   Kiina kellisti koronan ensimmäisenä ja on valmis viemään mailman markkinoille tavarat jotka siellä jää koronan ja laman takia tuottamatta ja nyt nousee maailman ykköstaloudeksi.
   Kiinalla on vakiintunut hallinto mallinsa jota ei voi kutsua diktatuuriksi sen enempää kuin EUn ja USAn hallintomallia vaan kaikissa on omat epädemokraattiset rakenteensa mutta länsimaat räksyttää Kiinaa se ottaessa maailman johdon jota länsi yrittää kampittaa koko ajan.

   • No kyllä Kiinaa voi kutsua aivan mainiosti diktatuuriksi, kun se pitää miljoonia uiguureja keskitysleireillä uskonnollisista syistä, valvoo kansalaisiaan ja ulkomaalaisia järjettömästi, kieltää vapaan mielipiteiden ilmaisut ja jopa itse tunnustaa perustuslaissaan olevansa diktatuuri.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    No kyllä Kiinaa voi kutsua aivan mainiosti diktatuuriksi, kun se pitää miljoonia uiguureja keskitysleireillä uskonnollisista syistä, valvoo kansalaisiaan ja ulkomaalaisia järjettömästi, kieltää vapaan mielipiteiden ilmaisut ja jopa itse tunnustaa perustuslaissaan olevansa diktatuuri.

    Se on YKssakin esitetty CIAn väite jota on uiguuriterot todistaneet rautatieasemalla otetulla kuvalla jossa leireille menijöitä muka lastataan vaunuihin mutta kuvassa ei kyllä sellaista näy. Väärän tidon levitys on CIAn ja NATOnassen erikoisosaamista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se on YKssakin esitetty CIAn väite jota on uiguuriterot todistaneet rautatieasemalla otetulla kuvalla jossa leireille menijöitä muka lastataan vaunuihin mutta kuvassa ei kyllä sellaista näy. Väärän tidon levitys on CIAn ja NATOnassen erikoisosaamista.

    Tiltu valehtelemassa diktatuurin puolesta. Sepä onkin yllätys.


  • Anonyymi

   Mitä länsi on voittanut yrittäessään kukistaa näitä diktatuureja.
   Saanut sekaannuksen ja rauniot kaikkialle missä on asioihin puuttunut.
   Hyvinvointi ja elämänlaatu on romahtanut Lännen toimeinpitein.
   Toisin on Krim joka pääsi diktatuuriin mukaan.
   Näyttää kyllä siltä että Länsi puuttuu ihmisten surkeuteen omien käsitystensä perusteella ja asiat vain huononee.

   "Kuules nyt rysäpöksy" Eikö niin.

   • Anonyymi

    Minkäslainen valvoja tässä säikeessä on kun ylläoleva viestini on saanut olla.


   • Anonyymi

    Lännen olisi pitänyt jättää diktatuuri natsi-Saksa kukistamatta. Itätrollitkin puhuisivat nyt Saksaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lännen olisi pitänyt jättää diktatuuri natsi-Saksa kukistamatta. Itätrollitkin puhuisivat nyt Saksaa.

    Jenkeillä oli täysi työ Japanilaisten kanssa, atomipommit pelastivat maan suunnattomalta nöyryytykseltä.

    NL:tto kukisti yksin Natsi-Saksan ja vapautti muut maat mahdollistamalla maihinnousun.
    Ilman itärintamaa maihinnousu olisi ollut pelkkä haave.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lännen olisi pitänyt jättää diktatuuri natsi-Saksa kukistamatta. Itätrollitkin puhuisivat nyt Saksaa.

    Isänmaalliset rauhanihmiset ei alkuunkaan olisi lähtenyt Saksan kyytiin.
    Natottaja haaveilee saman sekaannuksen ja tuhon toistuvan vanhalla kaavalla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14322
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12208
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   567
   8531
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5596
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   301
   4988