Joko loppui nulikoiden häiriköinti?

Poliisi vei kortteja ja kilpiä mopoterroristeiltä. Toivottavasti tämä pirun kalliiksi tullut opetus meni kovimpaankin kalloon.

42

302

  Vastaukset

  • Meirän poikaa eivät saaneet tinanapit kiinni, sen verran kovaa kulkee pojan Monkey!!
   Ehkä sitten ensi kerralla.

   • isä on kätevä virittäjän apulainen Opeta se poikas vielä varaastamaan ja valehtelemaa niin hyvä tulee


   • Anonyymi kirjoitti:

    isä on kätevä virittäjän apulainen Opeta se poikas vielä varaastamaan ja valehtelemaa niin hyvä tulee

    Joo, jonkunhan pitää kädentaitoja jälkikasvulle opettaa, on sitten valmiudet päästä töihin jonnekin, kun osaa jotain käsillään tehdä.
    Varastamaan en opeta, mutta valehtelu on hyvä osata, silloin on mahdollisuudet päästä politiikan saralla pitkälle!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo, jonkunhan pitää kädentaitoja jälkikasvulle opettaa, on sitten valmiudet päästä töihin jonnekin, kun osaa jotain käsillään tehdä.
    Varastamaan en opeta, mutta valehtelu on hyvä osata, silloin on mahdollisuudet päästä politiikan saralla pitkälle!

    No meinaakko virittää poikas pyörätuolin kun lykit 4raaja halvaantunuttta velehteluun opetettua poikaa kun niinkin voi käyrä


  • Kiitos poliisille sillon kun se kuuluu! Kiitos! Nämä hemmetin mopopäristelijät saakin saada opetuksen käytöstavoista!!!

  • Kertunlaakson - Tanelin suunnalla taitaa olla esikouluikäisiä mopokuskeja. Vai onko niissä mopoissa jotain vikaa? Eturengas ei pysy tienpinnassa millään. Vajaalla kaasulla mopo ei ilmeisesti pysy käynnissä, kun auton takapuskurissa roikkuessakin pitää muutaman sekunnin välein nostaa kierroksia.

   Suurin osa lapsista kasvaa tuosta räpätin- ja keulimisvaiheesta ohi suunnilleen kouluunmenon tienoilla, joillakin se kestää huomattavasti pidempään...

  • Kalliiksi tulee kun näkyy merkintä tiedoissa, kun seuraavan kerran tietoja tarkistetaan. Saattaa joskus jopa hyvä työpaikka mennä toiselle hakijalle.

   • No, sehän ei nyt mene näin. Rikosrekisteriotteen voit pyytää vain tietyissä töissä, kuten silloin, jos työskentelet lasten ja nuorten kanssa. Siinäkään tapauksessa joku mopon virittämisestä aiheutunut ajokielto tuskin tulee työpaikkaa kaatamaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No, sehän ei nyt mene näin. Rikosrekisteriotteen voit pyytää vain tietyissä töissä, kuten silloin, jos työskentelet lasten ja nuorten kanssa. Siinäkään tapauksessa joku mopon virittämisestä aiheutunut ajokielto tuskin tulee työpaikkaa kaatamaan.

    Ei ehkä se virittäminen, mutta tyhjäpäinen mölyterrorismi öisin kaataa varmasti. Siitä tulee myös sakko ja merkintä. Pienellä paikkakunnalla sen tietää jokainen työnantaja ja hakemus on sitä myöten taputeltu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No, sehän ei nyt mene näin. Rikosrekisteriotteen voit pyytää vain tietyissä töissä, kuten silloin, jos työskentelet lasten ja nuorten kanssa. Siinäkään tapauksessa joku mopon virittämisestä aiheutunut ajokielto tuskin tulee työpaikkaa kaatamaan.

    Tällaisella paikkakunnalla aika tarkkaan tunnetaan ja tiedetään, kenen jälkeläinen rällää ja häiriköi. Jutut kulkee, tyypit jää mieleen. Työpaikoilla nykyään rekrytilanteissa mietitään tarkkaan hakijan asennetta: sopiiko tällainen tyyppi tähän työyhteisöön.


  • Eipä ole mennyt, kalloon.
   Keuliat ja linttapoijat rulaa!
   Tyydy siihen. Köyhä.

   • Se kallon kovuus tulee vielä koetelluksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se kallon kovuus tulee vielä koetelluksi.

    Perussuomalaisella raivolla?  • Naurattaa kun pikkupoijat naamavirnees yrittävät nostaa etupyörää ylös->keulia.

   Mutta, kaikkein hauskinta oli katsella, kun eräs kloppi keuli ja hups, kuinkas kävikään-> suoraan kuorma-auton eteen.

   Nyt sitten KEULII pilvenreunalla. Äiti ja iskä tykkää kehua, vilkutella ja muistella kuinka Meidän poika keuli-i.

   • MUUAHAHAHAHAAAAA!!!


  • Sitä voi joskus kakkosnelosta kantaessaan kääntyä katsomaan, että mikä helvetinkone sieltä tulee.

   • ja sitten käy kuin piirretyissä


   • Anonyymi kirjoitti:

    ja sitten käy kuin piirretyissä

    Hmmm. Karhukopla nalliin?


   • Kakkoskuutonen on tehokkaampi. Mahdollisimman pitkä. Kääntyy hitaammin, joten oikea ajoitus on tärkeä.


  • Ei noita nulikoita muu riivaa kuin omat vanhemmat.
   Haistattelevatko kotonakin samallalailla, kuin koulunpihassa, kaupassa, kadulla?

   Ei näytä vanhempia kiinnostavan omat kersansa, mutta ehkä vahinkona maailmaan saatettu, niin ei voi pätkääkään kiinnostaa.

  • Vanhemmat myös tietävät kun perheen lapset oikovat moottoriajoneuvoilla niiltä kiellettyjä kevyen liikenteen väyliä. Varsinaista asennekasvatusta! Lapsi määrää kotona, eikä opi hyväksymään sääntöjä ja kompromissien välttämättömyyttä elämässä. Tuleekin totta vie ongelmia myöhemmin. Varma tapa hankkia nuorelle masentumisen todennäköisyys kun hän työelämässä kokee ettei häntä ymmärretä, tai että häntä sorretaan kun ei yhteisistä säännöistä joustetakaan. Jotain pitää muuttua että myös nykynuorille taataan tämän maailman onnellisemmaksi maaksi nimetyn kansalaisen mahdollisuudet hyvään elämään. Äläkää osoitelko nuorta vaan kääntäkää katseenne hänen vanhempiinsa.

  • Moporatsioita nyt taas siellä sun täällä. Nurmossa, Kivistössä, Pajuluomassa. Kevyen liikenteen oikojat hox!

  • Poliisin tiedoteesta. Pohjanmaan poliisi on pannut merkille, että järjetön kaahailu, monta kertaa laittomilla ajoneuvoilla, on yleistynyt alueen jokaisella paikkakunnalla. Kaahareista ja häiritsevästä ajosta tulee jatkuvasti ilmoituksia ja palautetta poliisille.

   Poliisi kohdistaa syksyn aikana liikennevalvontansa taajamiin, jossa on esiintynyt tavallista enemmän kaahailua ja häiritsevää ajoa.

   Moporikkeistä tehdään enemmän ilmiantoja nyt, kun väki tekee etätöitä kotioloissaan.

  • “Keskustelut lain ja säädösten noudattamisesta ja poliisien työn arvostamisesta ovat luvattoman usein vähätteleviä. Luodaan mielikuvaa, että lait ja säädökset ja poliisien toiminta on kansalaisten kiusaksi luotu ja niiden noudattamista voi vältellä kunhan ei jää kiinni. Se on asennekasvatusta, joka voi muuttua holtittomuudeksi ja seuraukset ovat karmeita.”

   “Turvallisuuden kokonaisvastuu on jakamaton mutta lainmukaisella delegoinilla kyetään hivenen tasaamaan resursseja tärkeämpään viranomaistyöhön.”

   Tiedon hällä_väliä vanhempien kaahailevista jälkeläisistä voi poliisille antaa ihan nimettömänäkin www.poliisi.fi/nettivinkki .
   - Valitse: Muu palaute.
   - Jatka sen jälkeen: Muu, mikä?
   - Rasti ruutuun, jos et halua antaa yhteystietojasi.

  • Ei loppunut. Uusin ääliöonnettomuus Seinäjoella. Parikymppisiä miehiä.

   "Auto suistui ulos ajoradalta, ajautui kevyen liikenteen väylän yli, katkaisi puun, katkoi polttoaineen kylmäjakeluaseman suojaputket ja törmäsi pihassa olevaan metallikonttiin Valtionkadulla. Tankkauspisteessä oli asioimassa henkilöitä, jotka olivat olleet vaaratilanteessa. Poliisi tavoitti autossa olleet kaksi parikymppistä paikkakuntalaista miestä lähistöltä ja toimitti heidät poliisivankilaan. Paikalla olleita henkilöitä, joiden turvallisuus on vaarantunut, pyydetään ottamaan yhteys vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi "

  • Kauhajoelta päivän toinen, nulikan aiheuttama onnettomuus.

   Auto suistui ulos tieltä ja törmäsi talon kulmaukseen. Törmäys oli niin voimakas, että talon ulko-ovea ei saatu enää avattua seinän vääntymisen ja liikkumisen vuoksi. Kukaan ei loukkaantunut. Paikkakuntalainen parikymppinen mieskuljettaja tuotiin Seinäjoen poliisiasemalle epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

  • Mikä poikia/nuoria miehiä oikein vaivaa!?

   "Lauantaina kahden maissa aamuyöllä poliisi antoi pysäytysmerkin henkilöautolle Ylistaron keskustassa. Välittömästi auto lähti pakenemaan poliisia ajaen Ylistaron keskustassa huomattavan suurella ylinopeudella. Kuljettaja ajoi neljänkympin rajoitusalueella ainakin 120 km/h ja jatkoi ajoaan kaiken kaikkiaan kymmenisen kilometriä tehden matkalla useita liikennerikoksia. Lapuantiellä auton vauhti kohosi n 150 km/h:een. Poliisi joutui turvautumaan kiilaukseen tilanteessa, jossa pakenevan auton vauhti oli tieolosuhteiden vuoksi hyvin hiljainen. Pian tämän jälkeen auto pysähtyi ja kuljettajalle tehty testi osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemia. Parikymppinen mies toimitettiin poliisivankilaan."

  • Ja viime yönä Seinäjoella kaupan pihasta oli viety häirikkö poliisivankilaan. Seinäjoen keskustan tuntumassa olevan kaupan pihaan oli perjantain ja lauantain taitteessa keräytynyt satakunta alle parikymppistä nuorta. Paikalle tulleiden ulkopaikkauntalaisten ja Seinäjoen seudulla asuvien nuorten välille oli syntynyt kahakkaa, jonka johdosta osalliset saivat lieviä vammoja.

   • Kivistön S-Marketin parkkipaikka onkin nyt se poliisien tsekkauspaikka nro 1. Samoin alueen kevyen liikenteen väylät. Eilen iltayhdeksän jälkeen satuimme bongaamaan yhden törkeän täyshumalikon mopozigzagin kieltoalueella. Koetti varmaan väistellä poliisia. Ilmo tehty, kuskista ja kovaäänisestä moposta selvä kuva(us). Eikä ollut eka kerta. Www.poliisi.fi/nettivinkki on kätevä!


  • Ei loppunu, katotaan vaan taas uutisia huomenna aamulla.

  • Pohjanmaan poliisi tiedottaa maanantai-iltana Ilmajoella tapahtuneesta jalankulkijan yliajosta.

   Poliisin mukaan turma sattui Kirkkotien ja Ollilantien risteyksessä hieman ennen iltaseitsemää. Henkilöautolla suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan törmännyt autoilija oli aluksi pysähtynyt paikalle mutta poistunut ennen poliisin paikalle tuloa.

   Uhrilla on vakavat vammat. Hänet kuljetettiin pelastushelikopterilla Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Yliajon uhri oli loukkaantunut vakavasti.

   Turmalla oli silminnäkijöitä, joiden havaintojen perusteella poliisi tavoitti epäillyn autoilijan yksityisasunnosta Ilmajoelta vielä saman illan aikana.

   Yliajaja on kiinniotettuna ja häntä epäillään tutkinnan alkuvaiheessa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vammantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, liikennepaosta tieliikenteessä, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

  • Tää keuliminen on kyllä mahtava taito, oottako nähny täällä päin on ihmisiä jotka osaa keulia mopoilla pyörillä ym. Tämä on joku aivan uus asia mistä lie ulkoavaruudesta tullu kukaan ei ennen tätä ei ole koskaan kuullutkaan mistään keulimisesta eikä osannut keulia koskaan missään!
   TÄMÄ ON JOTAIN AIVAN MAHTAVAA!!

   • Kohta tulee yöpakkaset ja pikku pilisi jäätyy ja katoaa läskien sisään.


  • Asiat etenevät.

   "Kulisseissa on jo ruvettu pohtimaan, tulisiko ajokortin ikärajaa nostaa nykyisestä. Kaahaajien sukupuolijakauma on selkeä: miehet olivat osallisena 1 357 ja naiset 185 kertaa. Ylinopeudesta aiheutuneet liikenteen vaarantamiset kasvoivat 15–17-vuotiaissa jopa 116 prosentilla."

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006673852.html

  • Eipä taas yhtään pakottanut pikkumopon kuskin päätä illalla tanelissa.. pimeällä mopolla keula pystyssä, vaikka tie on märkä / luminen ja takana tuli auto niin lähellä, ettei taatusti ehdi pysäyttää ajoissa jos mopo kaatuu.

   Tietysti voi ajatella, että pystyasennossa olevan mopon valot näkyy vain harakoille, joten eipä niitä kannata päällä pitää.

   Mutta sitä ihmettelen eniten, minkä takia nämä neropatit käyttävät kypärää?

  • Auto on pystyttävä pysäyttämään siitä kokonaan näkyvällä osalla

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   11099
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   6347
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2041