ESTONIAHOAX ja sen uusi käänne

Anonyymi

Estonia huijaus on saamassa oman nimen . Se on Estoniahoax vähä niikö Moonhoax

Anonyymi
Tänään 05:33

https://www.musko.nu/marinkommando-ost-sveriges-storsta-kassaskap/

Noo konekäännökset kääntää vähän oudosti joskus niin kuin torrdockor kääntyi kuiva nukeiksi. Ne on siis kuivatelakoita. Katso alla ruotsiksi. Käänsin tuon itse. Se on suunnileen noin mitä sen alla lukee. Docka on myös nukke.

Där nere byggdes torrdockor med så högt i tak att Katarinahissen med lätthet skulle kunna ställas upp.

Sinne alas rakennettiin kuivatelakoita sellaisella kattokorkeudella, että sinne oltaisiin voitu pystyttää helposti vaikka Katarinahissi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Katarinahissen

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuivatelakka

Eli Estonia olisi hyvin mahtunut Muskön telakalle purkuun. Miksi näin. Jaa'ah. Sitä pitää kysyä ruotsalaisilta sotaherroilta ja poliitikoilta. Ei niiltä tavallisilta päsiinpäiltä vaan niiltä jotka jotain tietää. Mutta luuletteko että he kertovat teille mitään.

ELI MINNE M/S ESTONIA HÄVISI, jos sitä ei löydykään meren pohjasta. Arvatkaa aletaanko sinne sukeltamaan sakkojenkin uhalla. Ruotsi ja Viro on kusessa valehtelemisesta, mutta me Suomessa emme joudu siitä vastuuseen. Kari Lehtola oli sen verran hassu mies että hänelle annetaan anteeksi, että meni uskomaan mitä vaan. Hän johti tutkimuksia ja tuli siihen tulokseen että iso aalto rikkoi keulavisiirin saranat ja vesi pääsi sisään. Sitä lommoa hän ei selittänyt ja reijille hän antoi piutpaut.

42

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kari Lehtola oli ääliö vailla vertaa ja siksi hänet tutkintakomission johtoon määrättiinkin. Entinen nimismies joka jahtasi mopopoikia Kälviällä.
      Uimataidoton ukkeli jonka tietämys merenkulusta rajoittui pariin risteilyyn ja yhteen käyntiin Tallinnassa.
      Kipailuviraston johtajaviran sai suhteilla tehtävänkuvanaan julkisen tiedonvälityksen rajoittaminen.

      Estonia oli tunnettu salakuljetuslaiva jolla rahdattiin aivan kaikkea huumausaineista aseisiin ja afgaaniterroristeihin.
      Nyt on selvinnyt että uppoamismatkallaan sillä oli ollut lastinaan edellämainittujen lisäksi mahtimäärä venäläisiä räjähteitä.

      Ihan sama; voi olla että nämä eivät uppoamista aiheuttaneet mutta jotain saatanan hämärää tässä kaikessa on eikä sitä koskaan tulla selvittämään.
      Tässä on takana niin suuret kihot.

      • Anonyymi

        Mahtoiko ne räjähteet räjähdellä issekseen siellä ruumassa ja kippo meni pohjaan kuin kivi


      • Anonyymi

        Kari Lehtola kuoli vuosi sitten. Hän oli yksi näistä tutkijoista, nykypäivänä Suomesta löytyy vielä näitä omituisia valheelliseksi todistetun raportin kannattajia jostain syystä. Heillä on ollut valta, halu ja kyky kusettaa suomalaisille mieleen tuo keulaportti. Monille se on se ainoa mitä tietävät asiasta, se on kuin leima otsassa tai sinetti rinnassa.
        Ruotsalaiset tässä ovat pahimmassa pulassa. Heidän tutkijansa ja raporttien tekijänsä eivät uskalla astua julkisuuteen, ei lehtiin, ei televisioon eikä radioon. Onhan se silloin päivänselvää, että ovat osa rattaissa, jota pyörittää joku ylempi, kuin Hitler aikanaan ja häntä totellaan aivan sokeasti. Mikä lie motiivi, kuolemanpelko vai häpeä (tuskin tuntevat edes kyllä tuota sanaa).
        Selvältä näyttää, että asialla on osaltaan ainakin ollut tuo kylkeen puskenut sukellusvene keulan kautta tai sitten keula räjäytettiin, kuten varmuuden vuoksi reikä sisäkautta kylkeen.
        Askarruttaa mitä tapahtui hytissä matkustaneille 0-kannella vieressä, jos nyt hyttiin yleensä osui tai se mahdollisesti oli tyhjä. Sitä kautta kuitenkin vesi olisi nopeammin tullut muihin hytteihin oletettavasti? Sukellusvene toki ruotsalaisten, koska ruotsalaiset myöntävät olleensa saattamassa Estoniaa, mutta kukaan ei uskalla tulla julkisuuteen kertomaan. On vain syyttelyjä, jotka kohdistuvat muitten maitten sukellusveneisiin.


      • Anonyymi

        Nasu on ääliö vailla vertaa, mitähän sinäkin Estoniasta tiedät?
        Jos sinulla kerran on noin tarkat tiedot ja todisteet, mikset mene kertomaan niitä viranomaisille, ja saisit sen kaipaamasi sankarinviitan


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16608727/moonhoax-jalleen-todistettu-todeksi!

      Kuka otti tämän kuvan?

      https://ibb.co/Nsw2yMf

      Tuo kuvahan on siitä kun moduli nousee jä lähtee Kuun pinnalta. Niin kolmas astronauttihan oli siellä Kuuta kiertävässä modulissa, joten hän se ei voi olla. tai voinut. Kai sekin on jo kuollut, ettemme voida kysyä. Molemat kuukävelijät olivat kyllä tuon rötöskän kyydissä vaikkei heitä siitä kuvasta näy, mutta olettakaamme niin, sillä aika raakaa se olis ollu jättää kaveri sinne odotteleen seuraavaa lentoa hakiakseen hänet sieltä pois. Jäljelle ei jää muuta kuin robotti tai automaattinen kamera tai teevee-kamera. Mä katoin aina kun aikoinaan oli jotain ulkolähetys hommia teevee porukan toimesta Maan päällä ni tarvittiin hirveet ulkolähetysautot ja kalusto. Nykyään sä voit lähettää videokuvaa vaikka maapallon toiselle puolelle kännykälläs. Jospa teknologia oli jo silloin niin pitkällä, että pienellä kameralla voitiin lähettää kuvaa Maahan Kuusta ja jopa säädellä kameran kuvanottokulmaa, sillä jos katsotte sen videon mistä tuo kuva on niin siinä kamera liikkuu ja seuraa nousevaa rakettia.

      • NIxon soitti Kuuhun Siemensin vihreällä kierrejohtopuhelimella ja kyseli kuupoikien vointia.
        Meillä oli samanlainen puhelin ja hyvin sillä soitteli ihan kauaskin.
        Silloiset "elokuvakamerat" olivat mekaanisia kaitafilmikameroita ja aikalailla suurikokoisia ja hankalia kaikin tavoin. En löisi vetoa että toimisivat päälle sadan asteen lämpötilaeroissa.

        Pahoittelen mutta olen näissä Kuu- yhteyksissä pohtinut enemmänkin poikien uloste- ja pissa- asioita. Vaikka olisivat vetäneet spiidiä pari viikkoa ja olleet sen ajan syömättä niin kyllä sieltä alapäästä aina jotakin irtoaa.
        Virtsan voi jonkinlaisella kondomi/katetri- virityksellä housunlahjepussiin saadakin säilöttyä mutta kuinkahan on käynyt jos takapäässä on räjähtänyt? Se on hyvin todennäköistä tuollaisilla vaativilla avaruusmatkoilla.
        Siinä on ollut monen sadan tuhannen kuupuku ollut aivan paskassa ja haju ahtaassa Kuukapselissa aivan kammottava.


    • Anonyymi

      Sodassa kaatuu ihmisiä ja loukkaantuu. Estonian puitteissa ei loukkaantuneita tunnettu - tunnettiin vain kuolleita ja murhattuja....kuka löytyi Suomen rannikon kalliolta kuolleena...uiskennellut kymmeniä, ties satoja kilometrejä parissa päivässä, käynyt välillä Turkulaisessa sairaalassakin, päähän ammuttuja hyvinkin useita, kadonneita miehistön jäseniä, ties missä ovat suojassa Etelä-Afrikassa mene tiedä...mutta kun on rahaa ja valtaa kaiken saa peiteltyä hyväveli tyyliin. Jos ei tottele, tulee tuo kuula kroppaan, useimmiten kuitenkin päähän on ollut tapana mafialla.

      Huijaukseltahan se alkoi maistua hetimiten, kun asiantuntijoitten lausunnot esim. laivan rakentaneelta saksalaiselta telakalta saatiin ja niille irvailtiin.
      Ruotsalainen sukeltaja kertoo vakuuttavaa tarinaa ja hän myös mainitsee nähneensä reiän kyljessä, joka oli poistettu yleisövideosta ja aikajanastakin näkee hyppäyksen, että jotain jäi nyt näkemättä,mutta mitä,...no selvisihän se.
      Autoramppi on vieläkin tuolla, se ei koskaan pudonnut eikä edes auennut eikä siitä vettä siis tullut hörppien, kuten ns. virallinen taho suu vaahdossa kertoi.
      On paljon vääristelyä ja jopa silminnäkijöitten kertomusten vähättelyä ja poistamista sekä muuttamista, kun vain yksi päämäärä oli: Visiiri putosi, ruumiita ei nosteta. Tämä sen vuoksi, että hylylle ei voitaisi enää mennä eikä nostaa. Siihen keksittiin uusi laiton laki, "hautarauha" - kansainvälisille vesille !!!

      Kyllä ihminen eli rikollinen luulee olevansa fiksu ja filmaattinen ja aliarvostaa muita ihmisiä, luulee, että on melkein jumalan asemassa tehdessään rikollista puuhaa.
      Tässä nämä muita aliarvostavat menivätkin vipuun, ihmisistä löytyykin fiksumpia. Ihmiset huomasin oitis, että näin suurta massamurhaa ei voi muuten selittää kuunnellessaan mielipuolisia selityksiä, joita ei voi hyväksyä. Samalla tutkijalautakunta hylkäsi kaiken arvostelun ja jätti vastaamatta ihmisille. Uhrit monet maksettiin varmaankin hiljaisiksi vakuutusyhtiöittenkin painostuksella (takaisinmaksu ja oikeuskulut - häviät varmasti näitä konnia vastaan jos pullikoit)

      • Niin, hylkyhän on aivan nostettavissa sanovat asioista tietävät.
        Sen haluaisivat tehdä Saksan, Ruotsin, Suomen ja Viron kansalaiset sekä ennen kaikkea hukkuneiden omaiset

        Ketkä siis nostoa vastustavat?
        Muutamat eliitin edustajat koska hylyssä olisi aivan liian paljon katseltavaa ja mielenkiintoinen olisi lastikin.

        Mikä saatanan hautarauha? Omaiset haluaisivat haudata rakkaansa mutta sitä ei heille suoda?!


      • Anonyymi
        nasuvaan kirjoitti:

        Niin, hylkyhän on aivan nostettavissa sanovat asioista tietävät.
        Sen haluaisivat tehdä Saksan, Ruotsin, Suomen ja Viron kansalaiset sekä ennen kaikkea hukkuneiden omaiset

        Ketkä siis nostoa vastustavat?
        Muutamat eliitin edustajat koska hylyssä olisi aivan liian paljon katseltavaa ja mielenkiintoinen olisi lastikin.

        Mikä saatanan hautarauha? Omaiset haluaisivat haudata rakkaansa mutta sitä ei heille suoda?!

        Hienoja vastauksia tai kommentteja. Tai en kai mä mitään kysynytkään vai kysyinkö. Eihän silloin voi vastata jos kukaan ei kysy mitään. Mutta eikö se suomalainen ollutkin juuri sellainen ettei vastaa kun kysytään ja vastaa silloin kun ei kysytä. Sen huomaan että ihmisiä estää ajattelemasa jotain sellaista mikä menee heti yli heidän hilseen. Minä heitin ajatuksen jos Estoniaa ei hukutettukaan, niin minne se olisi voitu hävittää. Se on vähä niin kuin ton koronaan kuolleiden kanssa. Kukaan ei tunne ketään joka siihen olisi kuollut. Estoniaan kuolleiden nimiä ei löydy mistään.
        Se on smanlainen salaliitto kuin Kuussa käynti. Siinä on mukana koko Nasan henkilökunta. M(S Estonian uppuoamisen salailussa (siinä ettei uponnut) on mukana satoja ihmisiä. He vaikenevat kuin muuri aivan kuin olisivat vannoneet jonkun valan niin kuin muurarit. Tarkoitan vapaamuurarit. Tavallinen rakennus- tai takka- tai piippumuurari ei mitään valoja vanno saatika rapparit. Mediaväki taitaa olla yks tollanen porukka, joka ei itseään pussiin puhu paitsi joskus heiltäkin tulee ns. freudian slipsejä eli lipsahduksia.

        Freudilainen lipsahdus eli parapraksis (kr. παρά 'vasta' πρᾶξις 'toiminta') tarkoittaa sitä, että ihminen tulee vahingossa sanoneeksi, mitä hän todella ajattelee ja tuntee. Ilmiö on nimetty itävaltalaisen lääkärin ja psykoanalyysin kehittäjän Sigmund Freudin mukaan. Todellisten tunteiden uskotaan olevan peräisin ihmismielen tiedostamattomasta osasta ja tulevan esiin muun muassa freudilaisten lipsahdusten kautta. Moni teistäkin varoo sanojaan ettei tule leimatuksi hulluksi niin kuin meikäläinen. Mutta kun olen Anomuumi niin minut voidaan sotkea johonkin toiseen Avomuumiin. Ei mummiin eikä vaariin. En minä vielä mikään ikäloppu ole.
        Käsitteen locus classicus on Freudin teos Arkielämämme psykopatologiaa vuodelta 1901.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Freudian_slip

        Tuolla on lisää englanniksi. Ulkomaalaiset saavat lukea paljon enempi netistä kaikenlaista. Me Suomessa jäämme kehityksestä jälkeen kohta kaikesta. Ainakin me tavallinen kansa. Minä nyt satun osaamaan kieliä mutta pidän itseäni aivan tavallisena ihmisenä, jota te tai jotkut teistä haluaisitte kutsua retardiksi eli jälkeenjääneeksi. Onhan se tietenkin tyhmää sanoa (huom. ei väittää) että Estonia oltaisi pistetty pillunpäreiksi jossain kallion sisläällä olevalla telakalla. Aika homma muuten hävittää noinkin iso objekti tosta vaan. Mutta ellei se ole meren pohjassa niin ei siellä ole silloin myöskään ruumiita. Ne jotka pelastuivat tai "pelastuivat" lainausmerkeissä (huomaatko eron) ovat jotain ihme jengiä.

        Ei minua ainakaan saisi julkisuuteen puhumaan jotain paskaa ja jopa nauttimaan siitä. Nautinto tulee siitä (kuvittelisin) kun saa kusetettua kansaa. Älkää te täällä kusettako toinen toisianne ja lähinnä itseänne puhumalla ja uskomalla että vaikka Kuussa oltaisi käyty.
        Estoniasta en tiedä mutta luulen että se purettiin tuolla Ruotsin armeijan omistamalla telakalla ja otettiin näytille keulaportti, jossa on lommo. Mistä se lommo siihen tuli. Sukellusvene törmäyksestäkö. Se lommo on terävä eli sen on täytynyt tulla jostain johonkin kosvaan ja terävään törmäämisestä. Sukellusveneet ovat pyöreitä. Älkää vaan alkako nyt taas jauhaan sitä paskaa että se törmäs laituriin Tallinnassa ja siksi keulaportti oli vaurioitunut saranoista ja silti lähti reissuun.

        Noniin! Mikä on teidän analyysinne? Analyysinne kaikesta. Kuusta tai Oswaldista ja Rubyn takatukasta ja Wtc torneista ja Breivikistä tai lasermiehestä ja Anna Lindhistä. Pasilan poliisitalon pommimiehistä eli Ohukaisesta ja Paksukaisesta ja sitten vaikka Mikkelin Jore Takalasta eli kasvottomasta miehestä ja lopuksi Palmen murhasta.

        Kaikkiin löytyy yksinkertainen selitys eli kuinka kaikki kävikään ja syyttää saa kaikesta Putinia ja Lukshenkoa. Novitsokkia, Inarin ohjusta plus Beirutin satama räjähdyksesta vastuussa olijaa. Eipä ole kirkkoja taas palanut. Nôtre Damen tulipalo oli vahinko. Kaveri heitti tupakan natsan purukasaan. Kiitos ja Aamen. Kaikki tapahtumat ovat normaalia elämää, vaikkaa nuo tuollaiset hassut tapahtumat alkoivat vasta 1984 (Orwell) ja sitä ennen oli vain Kyllikki Saarta ja Bodom järveä. Noh Kuussa käynti ja Kennedy oli sitä ennen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoja vastauksia tai kommentteja. Tai en kai mä mitään kysynytkään vai kysyinkö. Eihän silloin voi vastata jos kukaan ei kysy mitään. Mutta eikö se suomalainen ollutkin juuri sellainen ettei vastaa kun kysytään ja vastaa silloin kun ei kysytä. Sen huomaan että ihmisiä estää ajattelemasa jotain sellaista mikä menee heti yli heidän hilseen. Minä heitin ajatuksen jos Estoniaa ei hukutettukaan, niin minne se olisi voitu hävittää. Se on vähä niin kuin ton koronaan kuolleiden kanssa. Kukaan ei tunne ketään joka siihen olisi kuollut. Estoniaan kuolleiden nimiä ei löydy mistään.
        Se on smanlainen salaliitto kuin Kuussa käynti. Siinä on mukana koko Nasan henkilökunta. M(S Estonian uppuoamisen salailussa (siinä ettei uponnut) on mukana satoja ihmisiä. He vaikenevat kuin muuri aivan kuin olisivat vannoneet jonkun valan niin kuin muurarit. Tarkoitan vapaamuurarit. Tavallinen rakennus- tai takka- tai piippumuurari ei mitään valoja vanno saatika rapparit. Mediaväki taitaa olla yks tollanen porukka, joka ei itseään pussiin puhu paitsi joskus heiltäkin tulee ns. freudian slipsejä eli lipsahduksia.

        Freudilainen lipsahdus eli parapraksis (kr. παρά 'vasta' πρᾶξις 'toiminta') tarkoittaa sitä, että ihminen tulee vahingossa sanoneeksi, mitä hän todella ajattelee ja tuntee. Ilmiö on nimetty itävaltalaisen lääkärin ja psykoanalyysin kehittäjän Sigmund Freudin mukaan. Todellisten tunteiden uskotaan olevan peräisin ihmismielen tiedostamattomasta osasta ja tulevan esiin muun muassa freudilaisten lipsahdusten kautta. Moni teistäkin varoo sanojaan ettei tule leimatuksi hulluksi niin kuin meikäläinen. Mutta kun olen Anomuumi niin minut voidaan sotkea johonkin toiseen Avomuumiin. Ei mummiin eikä vaariin. En minä vielä mikään ikäloppu ole.
        Käsitteen locus classicus on Freudin teos Arkielämämme psykopatologiaa vuodelta 1901.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Freudian_slip

        Tuolla on lisää englanniksi. Ulkomaalaiset saavat lukea paljon enempi netistä kaikenlaista. Me Suomessa jäämme kehityksestä jälkeen kohta kaikesta. Ainakin me tavallinen kansa. Minä nyt satun osaamaan kieliä mutta pidän itseäni aivan tavallisena ihmisenä, jota te tai jotkut teistä haluaisitte kutsua retardiksi eli jälkeenjääneeksi. Onhan se tietenkin tyhmää sanoa (huom. ei väittää) että Estonia oltaisi pistetty pillunpäreiksi jossain kallion sisläällä olevalla telakalla. Aika homma muuten hävittää noinkin iso objekti tosta vaan. Mutta ellei se ole meren pohjassa niin ei siellä ole silloin myöskään ruumiita. Ne jotka pelastuivat tai "pelastuivat" lainausmerkeissä (huomaatko eron) ovat jotain ihme jengiä.

        Ei minua ainakaan saisi julkisuuteen puhumaan jotain paskaa ja jopa nauttimaan siitä. Nautinto tulee siitä (kuvittelisin) kun saa kusetettua kansaa. Älkää te täällä kusettako toinen toisianne ja lähinnä itseänne puhumalla ja uskomalla että vaikka Kuussa oltaisi käyty.
        Estoniasta en tiedä mutta luulen että se purettiin tuolla Ruotsin armeijan omistamalla telakalla ja otettiin näytille keulaportti, jossa on lommo. Mistä se lommo siihen tuli. Sukellusvene törmäyksestäkö. Se lommo on terävä eli sen on täytynyt tulla jostain johonkin kosvaan ja terävään törmäämisestä. Sukellusveneet ovat pyöreitä. Älkää vaan alkako nyt taas jauhaan sitä paskaa että se törmäs laituriin Tallinnassa ja siksi keulaportti oli vaurioitunut saranoista ja silti lähti reissuun.

        Noniin! Mikä on teidän analyysinne? Analyysinne kaikesta. Kuusta tai Oswaldista ja Rubyn takatukasta ja Wtc torneista ja Breivikistä tai lasermiehestä ja Anna Lindhistä. Pasilan poliisitalon pommimiehistä eli Ohukaisesta ja Paksukaisesta ja sitten vaikka Mikkelin Jore Takalasta eli kasvottomasta miehestä ja lopuksi Palmen murhasta.

        Kaikkiin löytyy yksinkertainen selitys eli kuinka kaikki kävikään ja syyttää saa kaikesta Putinia ja Lukshenkoa. Novitsokkia, Inarin ohjusta plus Beirutin satama räjähdyksesta vastuussa olijaa. Eipä ole kirkkoja taas palanut. Nôtre Damen tulipalo oli vahinko. Kaveri heitti tupakan natsan purukasaan. Kiitos ja Aamen. Kaikki tapahtumat ovat normaalia elämää, vaikkaa nuo tuollaiset hassut tapahtumat alkoivat vasta 1984 (Orwell) ja sitä ennen oli vain Kyllikki Saarta ja Bodom järveä. Noh Kuussa käynti ja Kennedy oli sitä ennen.

        Keulaportin jäljestä ei oikeastaan voi sanoa mitään, kun ovat sen nostaneet ylös. Vedessä tuo olisi jo pitänyt kuvata. Voi olla vaikka nostovaiheessa tullut kolhu. Kolhu voi olla tullut pudotessaan kun sitä on hitsattu laivasta irti - mene tiedä.
        Kuitenkin tutkiva taho on nähnyt siinä kolhun, joka olisi voinut tulla sukellusveneen törmäyksestä ja pienemmät periskoopista.
        Laiva on niin kovin kärsineen näköinen vaikka vastassa oli vain vettä ja tavallinen syysmyrsky, kuten on moni kertonut.
        Yksinkertaisesti tuo keula ei noitten monen yläpuolen kiinnikkeen kanssa olisi lähtenyt mihinkään pelkän vesimassan vuoksi. Komentosillalla valotkin osoittivat, että portti on paikallaan, mitä tuohon sanoisi, sanoisin ehkä, että räjäyttämällä nuo sensorit olisivat jääneet vielä näyttämään keulan paikallaan olemista. Räjäytys tai törmäys.? Kuitenkin moni pelastunut (eräs virolaisen ystäväni tuttava joka pelastui) on kertonut sivuttaisesta voimakkaasta heilahduksesta, ei siis menosuunnan heilahduksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoja vastauksia tai kommentteja. Tai en kai mä mitään kysynytkään vai kysyinkö. Eihän silloin voi vastata jos kukaan ei kysy mitään. Mutta eikö se suomalainen ollutkin juuri sellainen ettei vastaa kun kysytään ja vastaa silloin kun ei kysytä. Sen huomaan että ihmisiä estää ajattelemasa jotain sellaista mikä menee heti yli heidän hilseen. Minä heitin ajatuksen jos Estoniaa ei hukutettukaan, niin minne se olisi voitu hävittää. Se on vähä niin kuin ton koronaan kuolleiden kanssa. Kukaan ei tunne ketään joka siihen olisi kuollut. Estoniaan kuolleiden nimiä ei löydy mistään.
        Se on smanlainen salaliitto kuin Kuussa käynti. Siinä on mukana koko Nasan henkilökunta. M(S Estonian uppuoamisen salailussa (siinä ettei uponnut) on mukana satoja ihmisiä. He vaikenevat kuin muuri aivan kuin olisivat vannoneet jonkun valan niin kuin muurarit. Tarkoitan vapaamuurarit. Tavallinen rakennus- tai takka- tai piippumuurari ei mitään valoja vanno saatika rapparit. Mediaväki taitaa olla yks tollanen porukka, joka ei itseään pussiin puhu paitsi joskus heiltäkin tulee ns. freudian slipsejä eli lipsahduksia.

        Freudilainen lipsahdus eli parapraksis (kr. παρά 'vasta' πρᾶξις 'toiminta') tarkoittaa sitä, että ihminen tulee vahingossa sanoneeksi, mitä hän todella ajattelee ja tuntee. Ilmiö on nimetty itävaltalaisen lääkärin ja psykoanalyysin kehittäjän Sigmund Freudin mukaan. Todellisten tunteiden uskotaan olevan peräisin ihmismielen tiedostamattomasta osasta ja tulevan esiin muun muassa freudilaisten lipsahdusten kautta. Moni teistäkin varoo sanojaan ettei tule leimatuksi hulluksi niin kuin meikäläinen. Mutta kun olen Anomuumi niin minut voidaan sotkea johonkin toiseen Avomuumiin. Ei mummiin eikä vaariin. En minä vielä mikään ikäloppu ole.
        Käsitteen locus classicus on Freudin teos Arkielämämme psykopatologiaa vuodelta 1901.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Freudian_slip

        Tuolla on lisää englanniksi. Ulkomaalaiset saavat lukea paljon enempi netistä kaikenlaista. Me Suomessa jäämme kehityksestä jälkeen kohta kaikesta. Ainakin me tavallinen kansa. Minä nyt satun osaamaan kieliä mutta pidän itseäni aivan tavallisena ihmisenä, jota te tai jotkut teistä haluaisitte kutsua retardiksi eli jälkeenjääneeksi. Onhan se tietenkin tyhmää sanoa (huom. ei väittää) että Estonia oltaisi pistetty pillunpäreiksi jossain kallion sisläällä olevalla telakalla. Aika homma muuten hävittää noinkin iso objekti tosta vaan. Mutta ellei se ole meren pohjassa niin ei siellä ole silloin myöskään ruumiita. Ne jotka pelastuivat tai "pelastuivat" lainausmerkeissä (huomaatko eron) ovat jotain ihme jengiä.

        Ei minua ainakaan saisi julkisuuteen puhumaan jotain paskaa ja jopa nauttimaan siitä. Nautinto tulee siitä (kuvittelisin) kun saa kusetettua kansaa. Älkää te täällä kusettako toinen toisianne ja lähinnä itseänne puhumalla ja uskomalla että vaikka Kuussa oltaisi käyty.
        Estoniasta en tiedä mutta luulen että se purettiin tuolla Ruotsin armeijan omistamalla telakalla ja otettiin näytille keulaportti, jossa on lommo. Mistä se lommo siihen tuli. Sukellusvene törmäyksestäkö. Se lommo on terävä eli sen on täytynyt tulla jostain johonkin kosvaan ja terävään törmäämisestä. Sukellusveneet ovat pyöreitä. Älkää vaan alkako nyt taas jauhaan sitä paskaa että se törmäs laituriin Tallinnassa ja siksi keulaportti oli vaurioitunut saranoista ja silti lähti reissuun.

        Noniin! Mikä on teidän analyysinne? Analyysinne kaikesta. Kuusta tai Oswaldista ja Rubyn takatukasta ja Wtc torneista ja Breivikistä tai lasermiehestä ja Anna Lindhistä. Pasilan poliisitalon pommimiehistä eli Ohukaisesta ja Paksukaisesta ja sitten vaikka Mikkelin Jore Takalasta eli kasvottomasta miehestä ja lopuksi Palmen murhasta.

        Kaikkiin löytyy yksinkertainen selitys eli kuinka kaikki kävikään ja syyttää saa kaikesta Putinia ja Lukshenkoa. Novitsokkia, Inarin ohjusta plus Beirutin satama räjähdyksesta vastuussa olijaa. Eipä ole kirkkoja taas palanut. Nôtre Damen tulipalo oli vahinko. Kaveri heitti tupakan natsan purukasaan. Kiitos ja Aamen. Kaikki tapahtumat ovat normaalia elämää, vaikkaa nuo tuollaiset hassut tapahtumat alkoivat vasta 1984 (Orwell) ja sitä ennen oli vain Kyllikki Saarta ja Bodom järveä. Noh Kuussa käynti ja Kennedy oli sitä ennen.

        Sukellusveneen torinissa on esim. siivet joista tulee terävä jälki. Jos vaan viitsii vaivautua ensin, ennen kuin antaa kommentteja, katsomaan minkälaisia sukellusveneet ovat. Itselläkin on kirjanen sukellusveneistä ja tyyppejä on kautta aikain ollut satoja.


    • Anonyymi

      Ruotsalaisia tässä täytyy vaan kovistella nyt. Heillä on varmasti tämän salailun ja peittelyn osalta paljon hyväpalkkaisia salaajia ja varmasti poliisejakin mukana turvana, kuin myös militaripuolelta.
      Hautarauha vieläkin tuntuu pirulliselta pelleilyltä. Hehän kärräsivät satoja tonneja hiekkaa ja kiviä hukkuneitten päälle, julmaa vaikka kyseessä on elottomat ruumiit. 100% varmuudella kansillekin jäi ihmisiä ja saivat soraa, kiviä ja hiekkaa päällensä. Suorastaan epäinhimillistä puuhaa.
      Jutta Rabenkin tuloksia on salailtu ja tuossa ruotsalainen kertoi juuri, että Jutta antoi noista näytteistä viidelle (5) eri tutkimuslaitokselle nämä analysoitavaksi. Kaikilta tuli yhtenevä tulos, että tuossa oli käytetty englantilaista valmistetta. Varmasti englantilaisiltakin luulisi ainakin saatavan tietoa kenelle myytiin tätä räjähdettä 1990 luvun alkupuolella.
      Tästä tämä etenee ja ruotsalaisiakin tämä kiinnostaa, pieni joukko vaan pitää rahan ja vallan avulla kansaa kuin lampaita karsinoissa ja luulevat, että kyllä tämä hoidetaan laeilla ja hautarauhalla. Pitäisi noita tyyppejä vaan vetää esille, mutta kun lehdistökin on heidän vallassaan ja ei anna julkaista kriittistä materiaalia vapaasti luettavaksi ja nähtäväksi. Kyllähän nuo reiät oli videolla jo 1994, kuten on nyt kuultukin luotettavilta tahoilta.

      • Anonyymi

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006656682.html

        Anna arpisten haavojen olla. Niitä auki et repiä saa.

        ONNETTOMUUSTUTKINTAKESKUS aloitti tutkinnan heti onnettomuuden jälkeen. Varsinaiseksi syyksi onnettomuuteen paljastui se, ettei keulavisiiri kestänyt aaltojen iskuista aiheutunutta kuormitusta, jolloin sen lukituslaitteet pettivät.

        Petter Ehrnsten sanoo, että tutkinta oli aikanaan niin perusteellinen, ettei uudelle tutkinnalle ole mitään tarvetta.

        Useat selviytyjät todistivat yhdenmukaisesti, että he kuulivat kaksi sarjaa kolisevia ääniä. Niiden katsottiin olevan peräisin irti revenneestä keulavisiiristä, joka oli hakannut aluksen runkoon.

        Uusissa teorioissa on väläyteltyä mahdollisuutta, että sukellusvene olisi törmännyt autolauttaan. Petter Ehrnsten ei usko tähän mahdollisuuteen. (sukellusvene ikäänkuin hyppäsi kylkeen terävine nokkineen)

        – Se olisi ollut niin kova ääni, että kaikki selviytyjät olisivat kertoneet siitä todistuspöytäkirjassa. Mutta mistään sellaisesta äänestä ei ole lausuntoa. Kuului ainoastaan kaksi sarjaa kolinoita.

        OLISINKO KUMMAN KANSSA SAMAA MIELTÄ- Herra 'nasuvaan' vaiko herra Ehrnstenin kanssa jolla on omakohtaista tietoa millaista ääntä keulavisiiri pitää kun se irtoaa aallon voimasta. Maailmalla niitä isrtoili aikoinaan tämäntämän aivan niinkuin teräsrakenteiset talot sortuivat tulipalon seurauksena. Artikkelin kirjoitaja on ilmeisesti lukenut näitä juttuja täältä Suoli 24:stä kun vertaa tutkimisen aloittamista haavojen auki repimiseen. Ehrnsten ei kuullut mitään että kylkeen olisi ajanut joku alus joka olisi aiheuttanut tuon nyt löytyneen "haavan". Haavaahan se muistuttaa vai mitä se muistuttaa? Ei pommi tollasta jälkeä tee. Mutta jos haavaa ei kuvista huolimatta olekaan niin Estonia kuitenkin on siellä meren pohjassa. Kysykää vaikka Petteriltä.

        nasuvaan
        12.10.2020 13:03

        Kari Lehtola oli ääliö vailla vertaa ja siksi hänet tutkintakomission johtoon määrättiinkin. Entinen nimismies joka jahtasi mopopoikia Kälviällä.
        Uimataidoton ukkeli jonka tietämys merenkulusta rajoittui pariin risteilyyn ja yhteen käyntiin Tallinnassa.
        Kipailuviraston johtajaviran sai suhteilla tehtävänkuvanaan julkisen tiedonvälityksen rajoittaminen.

        Olen vieläkin sitä mieltä että A. Aimon versio on paras. Mitä mieltä? Saako repiä?

        https://www.youtube.com/watch?v=Y0hlLr-Zy3w


    • Anonyymi

      Ainoa, joka on totta varmasti on, että ruotsalainen sukellusvene oli tuolla saattamassa ms Estoniaa. Muista sukellusveneistä ei ole näyttöä. Ruotsalainen sukellusveneen matruusi kierittää syytä venäläiselle sukellusveneelle, että se olisi UPOTTANUT Estonian. Se ei kuulosta sillailla vakuuttavalta, että kyseinen henkilö ei ole tullut julkisuuteen an
      tamaan kommentteijaan, vaan on näkymätön yksilö. On myös väitteitä, että hän olisi nukkunut tuohon aikaan sukellusveneessä.
      Kun asiassa on salattu niin paljon faktaa ruotsalaisten toimesta, miksei olisi helppo hävittää todisteet ruotsalaisesta sukellusveneen vaikka vahingossakin Estonian eteen ajautuen, mutta se taas osoittaisi kyllä todella ammattitaidotonta toimintaa. Sukellusveneet pystyvät kyllä erottamaan pienemmätkin kohteet, saati sitten suurta Estoniaa. Paras olisi nyt nostaa ms Estonia, koska se on katsottava rikospaikaksi ja näitä on lupa tutkia ja selvittää asia. Estonia on virolaisten laiva ja on kansainvälisillä vesillä. Virolaiset voivat sen nostaa, sanoi Ruotsi mitä vain. Sitäpaitsi ruotsalaisista valtaosa kyllä kannattaa nostamista. On todella ihmeteltävää miten joku voi vastustaa nostamista. Båten måste bärjas!!

    • Anonyymi

      Viimeisin käännös on mielenkiintoinen.

      Dokumentin tekijät myöntävät että reikiä on enemmänkin; eivät keskittyneet muihin niistä koska lukuisat reiät vesittävät teoriat siitä että laiva törmäsi.

      Eivät sittenkään siis olleet kiinnostuneet totuudesta, mikä laivan upotti, vaan olivat tarkoituksenhakuisesti todistamassa omaa teoriaansa.

      Nyt jos reikiä onkin useita, ne ovat todennäköisemmin syntyneet uppoamisen seurauksena. Ei kai siine monesta suunnasta törmäilty?

      • Anonyymi

        Anonyymi
        Eilen 04:53

        – Estonia upposi niin, että perä upposi ensin ja perä koski pohjaan. Laiva jäi pystyssä 45 asteen kulmassa kellumaan keula merenpinnan yläpuolella. Sitten kun se täyttyi, se keulakin lähti kaatumaan alaspäin.

        Jos laiva oli jo 45 asteen kulmassa niin se on jo kallistunut johonkin suuntaan. Jos se olisi ollut 90 asteen kulmassa tönköttäen vedessä keula pystyssa 75 metriä siitä vesirajan yläpuolella, niin siiten sen kaalistumisen olisi tajunnut. Sen, että se alkoi kallistumaan, kun se täyttyi vedellä. Mikä täyttyi. Jos se olisi tönköttänyt suorassa kulmassa perä pohjassa kiinni niin ei se keula millään osmoosin voimalla olisi voinut täyttyä vedellä ja alkaa sitten vasta kallistumaan. Vinosti kaatuen se upposi vieläkin hitaammin. En tiedä!

        Eikös se alaosa ollut jo täynnä vettä ja miten se laiva sitten siellä pohjassa oiken pyöriskeli vai pyöriskelikö ollenkaan eli huijuuta koko paska. Ei siellä mitään laivaa ole missään pohjassa ja siksi sinne ei haluta kenenkään sukeltelevan. Nuo ketkä sinne on muka jo sukeltaneet huijaavat meitä hyväuskoisia tomppeleita itse tehdyllä valekuvilla.

        EI LAIVA UPOTESSAAN ISKEYDY POHJAAN VAAN HILJALLEEN LASKEUTUU POHJAAN JA SE EI AIHEUTA MITÄÄN REIKIINTYMISTÄ. Kuinka se laiva sitten käänty toiselle kyljelle kun se kylki mihin reikiä tuli pitäisi olla pohjaa vasten. Pomppasko se niin kuin pallo (en sano ilmaan) ylöspäin sieltä pohjasta. Ois vamaan kiva pelata koripalloa veden alla ja pompotella palloa.

        M/S Esronian
        Tekniset tiedot
        Pituus 155,4 m
        Leveys 24,2 m

        "Reikä syntyi laivan iskeytyessä pohjaan"
        Laivan kyljessä oleva reikä on Karppisen ja Iivosen mukaan tullut näkyviin, kun hylky on hitaasti liikkunut meren pohjalla. Heidän mukaansa hylyn rungossa on todennäköisesti lisää reikiä, joita voi tulla näkyviin ajan kuluessa ja laivanhylyn liikkuessa.

        Miksi se laiva muka liikkuu nyt siellä pohjassa. Olen sanonut useasti ettei siellä mitään laivaa ole. Noo videot ja kuvat on huijausta. Kohta lapsikin osaa tehdä eli väärentää sellasia videoit Tietokoneella tehdään kaikenlaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymi
        Eilen 04:53

        – Estonia upposi niin, että perä upposi ensin ja perä koski pohjaan. Laiva jäi pystyssä 45 asteen kulmassa kellumaan keula merenpinnan yläpuolella. Sitten kun se täyttyi, se keulakin lähti kaatumaan alaspäin.

        Jos laiva oli jo 45 asteen kulmassa niin se on jo kallistunut johonkin suuntaan. Jos se olisi ollut 90 asteen kulmassa tönköttäen vedessä keula pystyssa 75 metriä siitä vesirajan yläpuolella, niin siiten sen kaalistumisen olisi tajunnut. Sen, että se alkoi kallistumaan, kun se täyttyi vedellä. Mikä täyttyi. Jos se olisi tönköttänyt suorassa kulmassa perä pohjassa kiinni niin ei se keula millään osmoosin voimalla olisi voinut täyttyä vedellä ja alkaa sitten vasta kallistumaan. Vinosti kaatuen se upposi vieläkin hitaammin. En tiedä!

        Eikös se alaosa ollut jo täynnä vettä ja miten se laiva sitten siellä pohjassa oiken pyöriskeli vai pyöriskelikö ollenkaan eli huijuuta koko paska. Ei siellä mitään laivaa ole missään pohjassa ja siksi sinne ei haluta kenenkään sukeltelevan. Nuo ketkä sinne on muka jo sukeltaneet huijaavat meitä hyväuskoisia tomppeleita itse tehdyllä valekuvilla.

        EI LAIVA UPOTESSAAN ISKEYDY POHJAAN VAAN HILJALLEEN LASKEUTUU POHJAAN JA SE EI AIHEUTA MITÄÄN REIKIINTYMISTÄ. Kuinka se laiva sitten käänty toiselle kyljelle kun se kylki mihin reikiä tuli pitäisi olla pohjaa vasten. Pomppasko se niin kuin pallo (en sano ilmaan) ylöspäin sieltä pohjasta. Ois vamaan kiva pelata koripalloa veden alla ja pompotella palloa.

        M/S Esronian
        Tekniset tiedot
        Pituus 155,4 m
        Leveys 24,2 m

        "Reikä syntyi laivan iskeytyessä pohjaan"
        Laivan kyljessä oleva reikä on Karppisen ja Iivosen mukaan tullut näkyviin, kun hylky on hitaasti liikkunut meren pohjalla. Heidän mukaansa hylyn rungossa on todennäköisesti lisää reikiä, joita voi tulla näkyviin ajan kuluessa ja laivanhylyn liikkuessa.

        Miksi se laiva muka liikkuu nyt siellä pohjassa. Olen sanonut useasti ettei siellä mitään laivaa ole. Noo videot ja kuvat on huijausta. Kohta lapsikin osaa tehdä eli väärentää sellasia videoit Tietokoneella tehdään kaikenlaista.

        "Miksi se laiva muka liikkuu nyt siellä pohjassa."

        Niin, sitä sä tosiaan voit miettiä.

        Kysyiks ihan vakavissasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Miksi se laiva muka liikkuu nyt siellä pohjassa."

        Niin, sitä sä tosiaan voit miettiä.

        Kysyiks ihan vakavissasi?

        Pudotas ksnamuna veteen vaikka kuinka syvälle. Kuinka vauhti kiihtyy. Missä kohdin se on kiihtynyt vedessä niin lujaksi että kun se paiskautuu pohjaan niin se menee rikki. Anna sille saikka vauhtia. Sanoitko että Estonia paiskautui pohjaan ja reikiä on kai useampiakin.

        Jos laiva oli jo 45 asteen kulmassa niin se on jo kallistunut johonkin suuntaan. Jos se olisi ollut 90 asteen kulmassa tönköttäen vedessä keula pystyssa niin 75 metriä siitä olisi jääny vesirajan yläpuolella, niin siiten sen kaalistumisen olisi tajunnut. Sen, että se alkoi kallistumaan, kun se täyttyi vedellä. Mikä täyttyi. Yläosako? Keulaportti oli ilmassa ja ei voinut höriä vettä.
        Jos se olisi ollut pystysuotassa perä edellä pohjassa kiinni niin siitä olisi ollut n. 75 metriä pinnan yläpuolella. Laiva oli 155 m pitkä ja mstkaa pohjaan 80 m eli 155-80=75m ja avonainen keula olisi ollut ilmassa. Mistä sinne lisää vettä olis tullu kun ne reijät kuulema synty kun se tömähti pohjaan kivikkoon. Silloin ei vielä ollut reikiä kyljessä kun se tönkötti perä kiinni pohjassa ja keula ilmassa vesirajan yläpuolella. Mutta kun se oli jo kallellaan 45 asteen kulmassa niin kai se kaatui pohjaa kohdin mutta ei sillee tömähtäen että olis tullu reikiä kylkeen. Muista kanamuna. Täytä pillo vedellä niin päljon että se uppoaa pohjaan saakka ja yläosa jää pinnalle. Miten käy? Uppooko se kokonaan. Tairankin mennä just tekeen sen kokeen. Moi vaan!
        Mulle jäi kuva aikoinaan että se uppos sivuttai kun se kellahti eikä perä edellä tai keula edellä niikö Titanic joka sitten katkes keskeltä ja se meni kahdessa osassa pohjaan jonne oli vähä enämpi matkaa ko 80 m mikä oli vain puolet Estonian pituudesta. Jos estonia todellakin olisi uponnut perä edellä niin keula olisi jäänyt pinnalle ainakin vähäksi aikaa. Mikä tässä taas on totta ja mikä paska puhetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pudotas ksnamuna veteen vaikka kuinka syvälle. Kuinka vauhti kiihtyy. Missä kohdin se on kiihtynyt vedessä niin lujaksi että kun se paiskautuu pohjaan niin se menee rikki. Anna sille saikka vauhtia. Sanoitko että Estonia paiskautui pohjaan ja reikiä on kai useampiakin.

        Jos laiva oli jo 45 asteen kulmassa niin se on jo kallistunut johonkin suuntaan. Jos se olisi ollut 90 asteen kulmassa tönköttäen vedessä keula pystyssa niin 75 metriä siitä olisi jääny vesirajan yläpuolella, niin siiten sen kaalistumisen olisi tajunnut. Sen, että se alkoi kallistumaan, kun se täyttyi vedellä. Mikä täyttyi. Yläosako? Keulaportti oli ilmassa ja ei voinut höriä vettä.
        Jos se olisi ollut pystysuotassa perä edellä pohjassa kiinni niin siitä olisi ollut n. 75 metriä pinnan yläpuolella. Laiva oli 155 m pitkä ja mstkaa pohjaan 80 m eli 155-80=75m ja avonainen keula olisi ollut ilmassa. Mistä sinne lisää vettä olis tullu kun ne reijät kuulema synty kun se tömähti pohjaan kivikkoon. Silloin ei vielä ollut reikiä kyljessä kun se tönkötti perä kiinni pohjassa ja keula ilmassa vesirajan yläpuolella. Mutta kun se oli jo kallellaan 45 asteen kulmassa niin kai se kaatui pohjaa kohdin mutta ei sillee tömähtäen että olis tullu reikiä kylkeen. Muista kanamuna. Täytä pillo vedellä niin päljon että se uppoaa pohjaan saakka ja yläosa jää pinnalle. Miten käy? Uppooko se kokonaan. Tairankin mennä just tekeen sen kokeen. Moi vaan!
        Mulle jäi kuva aikoinaan että se uppos sivuttai kun se kellahti eikä perä edellä tai keula edellä niikö Titanic joka sitten katkes keskeltä ja se meni kahdessa osassa pohjaan jonne oli vähä enämpi matkaa ko 80 m mikä oli vain puolet Estonian pituudesta. Jos estonia todellakin olisi uponnut perä edellä niin keula olisi jäänyt pinnalle ainakin vähäksi aikaa. Mikä tässä taas on totta ja mikä paska puhetta.

        Täytä pillo vedellä niin päljon että se uppoaa pohjaan saakka ja yläosa jää pinnalle. Miten käy? Uppooko se kokonaan. Tairankin mennä just tekeen sen kokeen. Moi vaan!

        Tein töitä käskettyä. Täytin litran maitopurkin vedellä ja koitin upottaa sitä lavuaariin minne se siis pystysuoraan ei olisi pystynytkään uppoamaan, mutta en saanut sitä uppoamaan poikittainkaan. Puhkoin kylkeen reikiä puukolla mutta ei uponnut ilman että olisin painanut sen kädellä pohjaan ja kun hellitin niin ylös se tuli kellumaan. Varmaan kun se on niin kevyt se kuori.

        Koitan vielä lasipullolla kun löydän sellaisen. Hetkinen katson ympärilleni. Kyllähän vanhan juopon kotoa nyt tyhjiä pulloja pitäs löytyä. Mitä helvettiä. Ei löyry!!!

        Koitan lasisella tuopilla. Ei kahvallisella vaan tavallisella lasilla. Siihen ei voi kylläkään rehdä reikiä. S/S Titanicin uppoamista nopeutti kun ihmiset olivat jättäneet hyttinsä ikkunat auki ensin niistä pällistellessään, että mitä täällä tapahtuu.

        Onpa mysteeri. Sain sen (lasin) jäämään 45 asteen kulmaan kellumaan mutta lavuaarin pinta oli tyyni ja ikkunat kiinni eli ei reikiä kyljessä. Jos M/S Estonia hörppi vettä keula-portista ja vesi olisi pakkautumaan laivan peräosaan niin laiva olisi noussut pystyyn ja veden tulo olisi lakannut kun keula olisi noussut ilmaan vesirajan yläåuuolelle. Tuolla puhuttiin pillosta mutta se kai oli kirotusvire. Pillo > pullo > pullu > pil... vaiti vaiti vaiti!

        Minusta meille annettiin kuva aikoinaan uutisissa uppoamisesta, että se kallistu ensin kyljelleen ja sitten ympäsi ja alkoi upota lappeellaan pohjaa kohti. Tietenkin edellyttäen että tarina on totta. Silloin reikä kyljessä ei olisi vaikuttanut asiaan mitenkään ja varsinkin kun sen sanotaan nyt tulleen kun laiva olisi paiskautunut meren pohjaan. "Vapaan kiithtyvyyden vauhdilla"

        Väliaineen vastus on kappaleen liikettä kaasussa tai nesteessä vastustava voima. Väliaineen vastus aiheutuu siitä, että kappaleen täytyy työntää väliainetta pois tieltään ja samalla saattaa väliaine liikkeelle. Lisäksi väliaineen hankaus vastustaa kappaleen liikettä. Vuorovaikutus vaikuttaa väliaineen liikkeeseen ja jarruttaa kappaletta. Väliaineen vastuksen suuruus riippuu kappaleen nopeudesta, koosta ja muodosta, sekä väliaineen tiheydestä ja sitkoisuudesta. Kappaleen muodon takia kappaleen taakse voi syntyä kappaleen liikettä vastustavia pyörteitä.

        Uppoamisessa vastus kohdistuu kappaleen painoon ja pudotuksen kiihtyvyyteen, Mites on. Kummonen rysäys se on ollut kun tollanen tötiskä iskeytyy pohjaan. Kai siellä oli ilmataskujakin, mitkä kelluttivat kappaletta. Nostakaa se paska ylös sieltä ni loppuu spekulaatiot siitä irtosko keulavisiiri vieden rampin mukanaan ja lommo siihen syntyi sitten jostain. Onhan si visiiri jo nostettu. Ei pitäs olla kahta sanaa etteikö sillä olisi ollut tekemistä uppoamiseen vai miten se olisi vasta pohjassa irronnut ja uiskennellut jopa kymmenien metrien päähän. Samalla selviäisi onko se loppuosa siellä pohjassa ja jos ei niin olisiko se mahtunut Muskön telakalle joko romutettavaksi tai ehostettavaksi myyntiin kehitys-maihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytä pillo vedellä niin päljon että se uppoaa pohjaan saakka ja yläosa jää pinnalle. Miten käy? Uppooko se kokonaan. Tairankin mennä just tekeen sen kokeen. Moi vaan!

        Tein töitä käskettyä. Täytin litran maitopurkin vedellä ja koitin upottaa sitä lavuaariin minne se siis pystysuoraan ei olisi pystynytkään uppoamaan, mutta en saanut sitä uppoamaan poikittainkaan. Puhkoin kylkeen reikiä puukolla mutta ei uponnut ilman että olisin painanut sen kädellä pohjaan ja kun hellitin niin ylös se tuli kellumaan. Varmaan kun se on niin kevyt se kuori.

        Koitan vielä lasipullolla kun löydän sellaisen. Hetkinen katson ympärilleni. Kyllähän vanhan juopon kotoa nyt tyhjiä pulloja pitäs löytyä. Mitä helvettiä. Ei löyry!!!

        Koitan lasisella tuopilla. Ei kahvallisella vaan tavallisella lasilla. Siihen ei voi kylläkään rehdä reikiä. S/S Titanicin uppoamista nopeutti kun ihmiset olivat jättäneet hyttinsä ikkunat auki ensin niistä pällistellessään, että mitä täällä tapahtuu.

        Onpa mysteeri. Sain sen (lasin) jäämään 45 asteen kulmaan kellumaan mutta lavuaarin pinta oli tyyni ja ikkunat kiinni eli ei reikiä kyljessä. Jos M/S Estonia hörppi vettä keula-portista ja vesi olisi pakkautumaan laivan peräosaan niin laiva olisi noussut pystyyn ja veden tulo olisi lakannut kun keula olisi noussut ilmaan vesirajan yläåuuolelle. Tuolla puhuttiin pillosta mutta se kai oli kirotusvire. Pillo > pullo > pullu > pil... vaiti vaiti vaiti!

        Minusta meille annettiin kuva aikoinaan uutisissa uppoamisesta, että se kallistu ensin kyljelleen ja sitten ympäsi ja alkoi upota lappeellaan pohjaa kohti. Tietenkin edellyttäen että tarina on totta. Silloin reikä kyljessä ei olisi vaikuttanut asiaan mitenkään ja varsinkin kun sen sanotaan nyt tulleen kun laiva olisi paiskautunut meren pohjaan. "Vapaan kiithtyvyyden vauhdilla"

        Väliaineen vastus on kappaleen liikettä kaasussa tai nesteessä vastustava voima. Väliaineen vastus aiheutuu siitä, että kappaleen täytyy työntää väliainetta pois tieltään ja samalla saattaa väliaine liikkeelle. Lisäksi väliaineen hankaus vastustaa kappaleen liikettä. Vuorovaikutus vaikuttaa väliaineen liikkeeseen ja jarruttaa kappaletta. Väliaineen vastuksen suuruus riippuu kappaleen nopeudesta, koosta ja muodosta, sekä väliaineen tiheydestä ja sitkoisuudesta. Kappaleen muodon takia kappaleen taakse voi syntyä kappaleen liikettä vastustavia pyörteitä.

        Uppoamisessa vastus kohdistuu kappaleen painoon ja pudotuksen kiihtyvyyteen, Mites on. Kummonen rysäys se on ollut kun tollanen tötiskä iskeytyy pohjaan. Kai siellä oli ilmataskujakin, mitkä kelluttivat kappaletta. Nostakaa se paska ylös sieltä ni loppuu spekulaatiot siitä irtosko keulavisiiri vieden rampin mukanaan ja lommo siihen syntyi sitten jostain. Onhan si visiiri jo nostettu. Ei pitäs olla kahta sanaa etteikö sillä olisi ollut tekemistä uppoamiseen vai miten se olisi vasta pohjassa irronnut ja uiskennellut jopa kymmenien metrien päähän. Samalla selviäisi onko se loppuosa siellä pohjassa ja jos ei niin olisiko se mahtunut Muskön telakalle joko romutettavaksi tai ehostettavaksi myyntiin kehitys-maihin.

        Minusta meille annettiin kuva aikoinaan uutisissa uppoamisesta, että se kallistu ensin kyljelleen ja sitten ympäsi ja alkoi upota lappeellaan pohjaa kohti. Tietenkin edellyttäen että tarina on totta. Silloin reikä kyljessä ei olisi vaikuttanut asiaan mitenkään ja varsinkin kun sen sanotaan nyt tulleen kun laiva olisi paiskautunut meren pohjaan. "Vapaan pudotuksen kiithtyvyydellä"

        Uppoamisessa vastus kohdistuu kappaleen painoon ja pudotuksen kiihtyvyyteen, Mites on. Kummonen rysäys se on ollut kun tollanen tötiskä iskeytyy pohjaan. Onhan siinä massaa aika paljon.

        Väliaineen vastus on kappaleen liikettä kaasussa tai nesteessä vastustava voima. Väliaineen vastus aiheutuu siitä, että kappaleen täytyy työntää väliainetta pois tieltään ja samalla saattaa väliaine liikkeelle. Lisäksi väliaineen hankaus vastustaa kappaleen liikettä. Vuorovaikutus vaikuttaa väliaineen liikkeeseen ja jarruttaa kappaletta.

        Väliaineen vastuksen suuruus riippuu kappaleen nopeudesta, koosta ja muodosta, sekä väliaineen tiheydestä ja sitkoisuudesta. Jos M/S Estonia oltaisiin pudotettu 80 metrin korkeudelta niin se olisi ehtinyt kiihtyä täyteen vauhtiinsa ja iskeytyminen maahan olisi tehnyt valtavaa tuhoa tai ainakin sata kertaa enemmän mitä se nyt teki kun se putos niikö vedessä. Kaasuissa ja nesteissä. Ilma on kaasu ja vesi on neste. Kai tommosia kokeita olis helppotehdä pienoismalleilla niin nähtäis miten äijän käy.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Putoamisliike

        Putoamisliike on kappaleen liikettä painovoimakentän vallitessa kohti painovoimakeskusta. Putoamisliike voi olla joko vapaata putoamista tai esimerkiksi ilmanvastuksen jarruttamaa putoamista.

        Maapallon pinnalla putoamiskiihtyvyys on noin g = 9,81 m/s2. Tämä tarkoittaa sitä, että lähellä maanpintaa vapaassa pudotuksessa kappaleen putoamisnopeus lisääntyy yhden sekunnin aikana määrän 9,81 m/s. Maanpinnan läheisyydessä vapaa putoamisliike on tasaisesti kiihtyvää liikettä. Tarpeeksi korkealta pudottaessa saavutetaan kuitenkin ilmanvastuksen takia rajanopeus. https://fi.wikipedia.org/wiki/Rajanopeus

        Rajanopeus on suurin nopeus, jolla putoava kappale voi liikkua putoamissuuntaan. Se saavutetaan, kun väliaineen vastus kasvaa yhtä suureksi kuin putoavaan kappaleeseen kohdistuva vetovoima, jolloin kappale ei enää ole kiihtyvässä liikkeessä.

        Putoamisnopeuden neliöön suhteutettu ilmanvastuskerroin, saadaan putoamisnopeus kaavasta: MIKÄ on sitten se vededvastuskerroin niin ongelma voidaan laskea,

        v(t) = sqrt(g*m/a) * tanh(sqrt(a*g/m)*t))

        Uppoamisessa vastus kohdistuu kappaleen painoon ja pudotuksen kiihtyvyyteen, Mites on. Kummonen rysäys se on ollut kun tollanen tötiskä iskeytyy pohjaan. Onhan siinä massaa aika paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta meille annettiin kuva aikoinaan uutisissa uppoamisesta, että se kallistu ensin kyljelleen ja sitten ympäsi ja alkoi upota lappeellaan pohjaa kohti. Tietenkin edellyttäen että tarina on totta. Silloin reikä kyljessä ei olisi vaikuttanut asiaan mitenkään ja varsinkin kun sen sanotaan nyt tulleen kun laiva olisi paiskautunut meren pohjaan. "Vapaan pudotuksen kiithtyvyydellä"

        Uppoamisessa vastus kohdistuu kappaleen painoon ja pudotuksen kiihtyvyyteen, Mites on. Kummonen rysäys se on ollut kun tollanen tötiskä iskeytyy pohjaan. Onhan siinä massaa aika paljon.

        Väliaineen vastus on kappaleen liikettä kaasussa tai nesteessä vastustava voima. Väliaineen vastus aiheutuu siitä, että kappaleen täytyy työntää väliainetta pois tieltään ja samalla saattaa väliaine liikkeelle. Lisäksi väliaineen hankaus vastustaa kappaleen liikettä. Vuorovaikutus vaikuttaa väliaineen liikkeeseen ja jarruttaa kappaletta.

        Väliaineen vastuksen suuruus riippuu kappaleen nopeudesta, koosta ja muodosta, sekä väliaineen tiheydestä ja sitkoisuudesta. Jos M/S Estonia oltaisiin pudotettu 80 metrin korkeudelta niin se olisi ehtinyt kiihtyä täyteen vauhtiinsa ja iskeytyminen maahan olisi tehnyt valtavaa tuhoa tai ainakin sata kertaa enemmän mitä se nyt teki kun se putos niikö vedessä. Kaasuissa ja nesteissä. Ilma on kaasu ja vesi on neste. Kai tommosia kokeita olis helppotehdä pienoismalleilla niin nähtäis miten äijän käy.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Putoamisliike

        Putoamisliike on kappaleen liikettä painovoimakentän vallitessa kohti painovoimakeskusta. Putoamisliike voi olla joko vapaata putoamista tai esimerkiksi ilmanvastuksen jarruttamaa putoamista.

        Maapallon pinnalla putoamiskiihtyvyys on noin g = 9,81 m/s2. Tämä tarkoittaa sitä, että lähellä maanpintaa vapaassa pudotuksessa kappaleen putoamisnopeus lisääntyy yhden sekunnin aikana määrän 9,81 m/s. Maanpinnan läheisyydessä vapaa putoamisliike on tasaisesti kiihtyvää liikettä. Tarpeeksi korkealta pudottaessa saavutetaan kuitenkin ilmanvastuksen takia rajanopeus. https://fi.wikipedia.org/wiki/Rajanopeus

        Rajanopeus on suurin nopeus, jolla putoava kappale voi liikkua putoamissuuntaan. Se saavutetaan, kun väliaineen vastus kasvaa yhtä suureksi kuin putoavaan kappaleeseen kohdistuva vetovoima, jolloin kappale ei enää ole kiihtyvässä liikkeessä.

        Putoamisnopeuden neliöön suhteutettu ilmanvastuskerroin, saadaan putoamisnopeus kaavasta: MIKÄ on sitten se vededvastuskerroin niin ongelma voidaan laskea,

        v(t) = sqrt(g*m/a) * tanh(sqrt(a*g/m)*t))

        Uppoamisessa vastus kohdistuu kappaleen painoon ja pudotuksen kiihtyvyyteen, Mites on. Kummonen rysäys se on ollut kun tollanen tötiskä iskeytyy pohjaan. Onhan siinä massaa aika paljon.

        Tekiväthän nuo ruotsalaiset 4m pitkän Estonian mallinnuksen ja uittivat sitä sitten myrskyisässä altaassa etupää kokonaan auki. Tulos: jäi kellumaan.
        Niitä, jotka odottivat sen uppoavan, kettutti tietenkin ja koe tehtiin uudelleen.
        Sama tulos!
        Täytyihän tuo lehdistölle kuitenkin todistaa, että upposi se keulan vuoksi.
        Lehdistö tuli, tulos: laiva upposi!? Mitenkäs tuo nyt noin meni.
        Epäilijät tutkivat laivamallin ja siihen olikin lisätty venttiili, josta saatiin sitten tuo odotettu tulos, jotta kansa uskoisi.
        Aika pirullista, mutta näin niitä ns. virallisia raportteja hinkattiin kokoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekiväthän nuo ruotsalaiset 4m pitkän Estonian mallinnuksen ja uittivat sitä sitten myrskyisässä altaassa etupää kokonaan auki. Tulos: jäi kellumaan.
        Niitä, jotka odottivat sen uppoavan, kettutti tietenkin ja koe tehtiin uudelleen.
        Sama tulos!
        Täytyihän tuo lehdistölle kuitenkin todistaa, että upposi se keulan vuoksi.
        Lehdistö tuli, tulos: laiva upposi!? Mitenkäs tuo nyt noin meni.
        Epäilijät tutkivat laivamallin ja siihen olikin lisätty venttiili, josta saatiin sitten tuo odotettu tulos, jotta kansa uskoisi.
        Aika pirullista, mutta näin niitä ns. virallisia raportteja hinkattiin kokoon.

        Olen kanssasi samaa mieltä, vaikka nyt oon niin kännpssä etten pysty keskustelemaan. hyvää yötä"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekiväthän nuo ruotsalaiset 4m pitkän Estonian mallinnuksen ja uittivat sitä sitten myrskyisässä altaassa etupää kokonaan auki. Tulos: jäi kellumaan.
        Niitä, jotka odottivat sen uppoavan, kettutti tietenkin ja koe tehtiin uudelleen.
        Sama tulos!
        Täytyihän tuo lehdistölle kuitenkin todistaa, että upposi se keulan vuoksi.
        Lehdistö tuli, tulos: laiva upposi!? Mitenkäs tuo nyt noin meni.
        Epäilijät tutkivat laivamallin ja siihen olikin lisätty venttiili, josta saatiin sitten tuo odotettu tulos, jotta kansa uskoisi.
        Aika pirullista, mutta näin niitä ns. virallisia raportteja hinkattiin kokoon.

        Olitko katsomassa vai mistä tiedät?


    • Anonyymi

      Minun näkökantani täältä vain, olen tehnyt lukemattomia testejä jo 80 luvulta tähän päivään asti veden vaikutuksesta uppoa vaan kappaleeseen. Esimerkiksi tyhjä kulutusmaito , nykyään talousmaitopurkki joka asetetaan kuivalle maalle ja ammutaan 4.5mm ilmakiväärillä 10 m päästä. Mitä tapahtuu?
      Aivan, pyöree reikä hän siihen tuli molemminpuolin okei.
      Sitten täytetään toinen ehyt purkki vaikka vedellä, ensin puoleenväliin ja taas ammutaan 4.5 ilmakiväärillä nyt siihen yläosaan jossa ei vettä, naps ja läpihän se meni ja pyöree reikä.
      Nyt ammutaan siihen alapuoliskoon, poks, reikä tuli ja vesi lentää reiästä mutta purkin takana on Isonpi reikä, miks? No luoti levis ja kääntyä sekä paineaalto levitti.
      Nyt laita ma purkin veteen tyhjänä, ja tulitetaan 4.5mm ilmakiväärillä, mitä tapahtuu? Aivan, jos reikä on vesirajan yläpuolella niin purkki kelluu, ei veneenkään tarvii olla ns katollinen.
      Mutta jos ammut veden läpi tai ylhäältä jolloin vesi on kosketuksissa ampuhaavaa niin jopas purkki kallistuukin ja rupeaa pomppimaan kuin ongen Koho, jos ammut lisää purkkia joka on täyttynyt vedellä huomaat että purkissa on outoja reikiä johtuen paineaallon iskusta koska purkki on täynnä vettä.
      Siksi estonia on saanut ns. Reikiä koska vesimassa sen sisällä on laajetessaan, liikkuessaan pohjaan tömähtäessä tehnyt sen, siis paineaalto ja sen poispääsy on kaiken a ja o.
      Kiitos

      • Anonyymi

        En ymmärrä tota loppua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ymmärrä tota loppua

        SAISKO TÄN SELKOKIELELLÄ!

        Mutta jos ammut veden läpi tai ylhäältä jolloin vesi on kosketuksissa ampuhaavaa niin jopas purkki kallistuukin ja rupeaa pomppimaan kuin ongen Koho, jos ammut lisää purkkia joka on täyttynyt vedellä huomaat että purkissa on outoja reikiä johtuen paineaallon iskusta koska purkki on täynnä vettä.
        Siksi estonia on saanut ns. Reikiä koska vesimassa sen sisällä on laajetessaan, liikkuessaan pohjaan tömähtäessä tehnyt sen, siis paineaalto ja sen poispääsy on kaiken a ja o.
        Kiitos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SAISKO TÄN SELKOKIELELLÄ!

        Mutta jos ammut veden läpi tai ylhäältä jolloin vesi on kosketuksissa ampuhaavaa niin jopas purkki kallistuukin ja rupeaa pomppimaan kuin ongen Koho, jos ammut lisää purkkia joka on täyttynyt vedellä huomaat että purkissa on outoja reikiä johtuen paineaallon iskusta koska purkki on täynnä vettä.
        Siksi estonia on saanut ns. Reikiä koska vesimassa sen sisällä on laajetessaan, liikkuessaan pohjaan tömähtäessä tehnyt sen, siis paineaalto ja sen poispääsy on kaiken a ja o.
        Kiitos

        Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

        Tähän ketjuun ei voi taas kirjoittaa


    • Anonyymi

      Hyvin vähän tietävät ne, jotka vain lukivat hyvä jos edes otsikot tästä Estoniasta.
      Skandaalihan tästä tuli vaikka salaliittolaisia syytellään aina, mutta tässä ei enää uskalleta syytellä salaliittolaisia, kun totuus tästä murhatragediasta on selviö nyt kaikille vähänkin asiaa seuranneille.
      Ikävää sekin, että ns. hautarauha julistettiin, mutta samalla sitä rikottiin mitä törkeimmällä tavalla ja osa ruumiista sai kivityksen. Joissain maissa rikolisia kivitetään hengiltä - tässä kivitettiin vielä kuolleita!!!
      Homma meni pieleen ja tuhannet tonnit soraa tuotiin aivan turhaan. Sekin raha olisi pitänyt säästää kuolleitten saamiseen siunattuun maahan ja Estonian nostoon, joka on hyvin pieni summa verrattuna siihen mitä nyt on jo maksettu alueen jatkuvaan valvontaan ja tutkijoitten kiusaamiseen yli 26 vuoden aikana.

      • Anonyymi

        hyvin sanottu


      • Anonyymi

        "Tutkijat" ne vaan rahastaa "tutkimuksillaan", eli kirjoilla ja TV-ohjelmilla.

        Jos rehellisesti tutkitaan, täytyy myös julkaista tutkimustulokset rehellisesti ja avoimesti ilman rahastamispyrkimyksiä ja epämääräisiä salaliittoteoretisointeja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tutkijat" ne vaan rahastaa "tutkimuksillaan", eli kirjoilla ja TV-ohjelmilla.

        Jos rehellisesti tutkitaan, täytyy myös julkaista tutkimustulokset rehellisesti ja avoimesti ilman rahastamispyrkimyksiä ja epämääräisiä salaliittoteoretisointeja.

        Täällähän Estonia-haverin koko maailman paras asiantuntemus suorastaan lemuaa. Mutta ottakaapa foliopipot ja ropelihatut sekä sukellusveneuskovaiset ensin iltalääkkeenne kylmän veden kera ja lukekaa vaikkapa tämä. Ette kuitenkaan jaksaisi lukea koko 228-sivuista loppuraporttia ja tuskinpa tämän sivun IQ-kokoelmalla siitä mitään ymmärrettäisiinkään.
        Nämä asiantuntijoiden vastaukset Viron hallituksen jäsenille ovat vuodelta 2006, jolloin Kari Lehtola oli ollut jo viisi vuotta eläkkeellä.
        Yölukemista tässä lapsosille:
        https://archive.is/Orpq1


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällähän Estonia-haverin koko maailman paras asiantuntemus suorastaan lemuaa. Mutta ottakaapa foliopipot ja ropelihatut sekä sukellusveneuskovaiset ensin iltalääkkeenne kylmän veden kera ja lukekaa vaikkapa tämä. Ette kuitenkaan jaksaisi lukea koko 228-sivuista loppuraporttia ja tuskinpa tämän sivun IQ-kokoelmalla siitä mitään ymmärrettäisiinkään.
        Nämä asiantuntijoiden vastaukset Viron hallituksen jäsenille ovat vuodelta 2006, jolloin Kari Lehtola oli ollut jo viisi vuotta eläkkeellä.
        Yölukemista tässä lapsosille:
        https://archive.is/Orpq1

        Tunnetuin kadonnut on laivalla ollut toinen päällikkö Avo Piht, joka oli Estonian viimeisellä matkalla mukana matkustajana. Meisterin lisäksi eritoten Rabe on tutkinut tapausta ja tuo kirjassaan ja dokumenteissaan vahvasti esille arvoitukseksi jääneen Pihtin kohtalon. Piht on tuotu useiden eri lähteiden mukaan helikopterilla 28. syyskuuta 1994 ensimmäisten pelastuneiden joukossa Utöhön ja sieltä Turkuun sairaalaan. Tiedon vahvistivat muun muassa ruotsalainen helikopteripelastaja, Viron liikenneministeriö, viralliset listaukset eloonjääneistä, Estlinen osaomistajana vaikuttanut ruotsalaisyhtiö, Ruotsin merenkulkuviraston turvallisuuspäällikkö Bengt-Erik Stenmark, Reuters ja Viron silloisen pääministerin Mart Laarin edustaja. Baltic News Service uutisoi Mart Laarin jopa keskustelleen Turun sairaalassa Pihtin kanssa terrori-iskun mahdollisuudesta, jonka epäilyksen Piht oli tuonut pääministerin tietoon. Saksassa ja Virossa on nähty myös saksalaisen ZDF-televisiokanavan uutiskuvaa, jossa Pihtin tuttavien ja sukulaisten mukaan on varmuudella näkynyt Pihtin sairaalaan tuonti. Uutiskuvamateriaalia kysyttäessä se on ilmoitettu kadonneeksi. Piht kuitenkin katosi seuraavien päivien aikana jäljettömiin, eikä häntä ole löydetty. Myöhemmin Interpol etsintäkuulutti hänet. Hurjimpien tarinoiden mukaan joku olisi surmannut Pihtin Turun sairaalassa.[8] Vuonna 2006 Viron parlamentin asettama Estonia-komitea suositteli Viroa edelleen jatkamaan Pihtin ja muiden kadonneiden etsintää, vaikka komitea ei tällä tiedolla varmistanutkaan sitä, että kadonneita välttämättä olisi olemassa tai elossa

        https://www.youtube.com/watch?v=atjKbaohJds Oisko se tää video

        Saksassa ja Virossa on nähty myös saksalaisen ZDF-televisiokanavan uutiskuvaa, jossa Pihtin tuttavien ja sukulaisten mukaan on varmuudella näkynyt Pihtin sairaalaan tuonti. Uutiskuvamateriaalia kysyttäessä se on ilmoitettu kadonneeksi.

        Älkää siis hyvät ihmiset tehkö itsestänne helppoja tolloja, vaan kyseenalaistakaa Estonian kohtalo, kuten sen tekevät tänä päivänä miljoonat viisaat ihmiset muun muassa Virossa, Ruotsissa ja Suomessa! Pitäkää päänne ja vaatikaa Estonian upotukselle oikea ja riippumaton tutkinta, sillä ennen sitä Ruotsi, Viro ja Suomi ovat yksiselitteisesti massamurhan peittelijöitä ja sen mahdollistajia!

        Halutaan puhua upotuksesta, mutta kukaan ei uskalla edes ajatella ettei koko laiva edes ole missään meren pohjassa. Ne kuvat ja videomateriaali on tehty uudenakaisin metodein ja menetelmin jossain missä joku joka tollasia osaa tehdä niin on ne tehnyt. Pidättäkää!!!

        Mikä olisi sitten motiivi tollasen lavastamiseen. Se varmaan on suurin este teidän ajatella tätä mahdollisuutta että uppoaminen olisi ollut ns. hoax tai false flag operaatio aivan kuin Palmen murha. Teatteria ja media showta. Onko Palmella hautarauhaa jos joku kaivaa sen joku yö ylös sieltä kiven alta vai onko kameravalvonta päällä koko ajan samoin kuin sitä paikkaa mihin Estonia muka hukkui valvotaan kameroin 24/7 ja kalliiksi tulee.

        Siksi paikka julistettiin hautarauhan piiriin ettei totuus paljastuisi. Kaikki höpinät arvokas lasti sun muu plaa plaa plaa on järkeä vailla. Uskokaa nyt jo jum...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunnetuin kadonnut on laivalla ollut toinen päällikkö Avo Piht, joka oli Estonian viimeisellä matkalla mukana matkustajana. Meisterin lisäksi eritoten Rabe on tutkinut tapausta ja tuo kirjassaan ja dokumenteissaan vahvasti esille arvoitukseksi jääneen Pihtin kohtalon. Piht on tuotu useiden eri lähteiden mukaan helikopterilla 28. syyskuuta 1994 ensimmäisten pelastuneiden joukossa Utöhön ja sieltä Turkuun sairaalaan. Tiedon vahvistivat muun muassa ruotsalainen helikopteripelastaja, Viron liikenneministeriö, viralliset listaukset eloonjääneistä, Estlinen osaomistajana vaikuttanut ruotsalaisyhtiö, Ruotsin merenkulkuviraston turvallisuuspäällikkö Bengt-Erik Stenmark, Reuters ja Viron silloisen pääministerin Mart Laarin edustaja. Baltic News Service uutisoi Mart Laarin jopa keskustelleen Turun sairaalassa Pihtin kanssa terrori-iskun mahdollisuudesta, jonka epäilyksen Piht oli tuonut pääministerin tietoon. Saksassa ja Virossa on nähty myös saksalaisen ZDF-televisiokanavan uutiskuvaa, jossa Pihtin tuttavien ja sukulaisten mukaan on varmuudella näkynyt Pihtin sairaalaan tuonti. Uutiskuvamateriaalia kysyttäessä se on ilmoitettu kadonneeksi. Piht kuitenkin katosi seuraavien päivien aikana jäljettömiin, eikä häntä ole löydetty. Myöhemmin Interpol etsintäkuulutti hänet. Hurjimpien tarinoiden mukaan joku olisi surmannut Pihtin Turun sairaalassa.[8] Vuonna 2006 Viron parlamentin asettama Estonia-komitea suositteli Viroa edelleen jatkamaan Pihtin ja muiden kadonneiden etsintää, vaikka komitea ei tällä tiedolla varmistanutkaan sitä, että kadonneita välttämättä olisi olemassa tai elossa

        https://www.youtube.com/watch?v=atjKbaohJds Oisko se tää video

        Saksassa ja Virossa on nähty myös saksalaisen ZDF-televisiokanavan uutiskuvaa, jossa Pihtin tuttavien ja sukulaisten mukaan on varmuudella näkynyt Pihtin sairaalaan tuonti. Uutiskuvamateriaalia kysyttäessä se on ilmoitettu kadonneeksi.

        Älkää siis hyvät ihmiset tehkö itsestänne helppoja tolloja, vaan kyseenalaistakaa Estonian kohtalo, kuten sen tekevät tänä päivänä miljoonat viisaat ihmiset muun muassa Virossa, Ruotsissa ja Suomessa! Pitäkää päänne ja vaatikaa Estonian upotukselle oikea ja riippumaton tutkinta, sillä ennen sitä Ruotsi, Viro ja Suomi ovat yksiselitteisesti massamurhan peittelijöitä ja sen mahdollistajia!

        Halutaan puhua upotuksesta, mutta kukaan ei uskalla edes ajatella ettei koko laiva edes ole missään meren pohjassa. Ne kuvat ja videomateriaali on tehty uudenakaisin metodein ja menetelmin jossain missä joku joka tollasia osaa tehdä niin on ne tehnyt. Pidättäkää!!!

        Mikä olisi sitten motiivi tollasen lavastamiseen. Se varmaan on suurin este teidän ajatella tätä mahdollisuutta että uppoaminen olisi ollut ns. hoax tai false flag operaatio aivan kuin Palmen murha. Teatteria ja media showta. Onko Palmella hautarauhaa jos joku kaivaa sen joku yö ylös sieltä kiven alta vai onko kameravalvonta päällä koko ajan samoin kuin sitä paikkaa mihin Estonia muka hukkui valvotaan kameroin 24/7 ja kalliiksi tulee.

        Siksi paikka julistettiin hautarauhan piiriin ettei totuus paljastuisi. Kaikki höpinät arvokas lasti sun muu plaa plaa plaa on järkeä vailla. Uskokaa nyt jo jum...

        Sittenkin siis unohdit ottaa iltalääkkeesi, kun näet ja kuulet vielä 26 vuotta haverin jälkeen kaikenlaista. Tiedätkö, että sellaisille havainnoille on aivan oma diagnoosinsa?
        Ota yhteys lääkäriisi ja kysy, jotta onko lääkitys kohdallaan.


    • Anonyymi

      Sukeltajat ovat todenneet että merenpohjassa oleva laiva ei enää olekaan Estonia. Estonia on hinattu salakuljetuslasteineen pois, tilalle on tuotu Pärnusta vastaava vanha laivan romu.

      • Anonyymi

        Ja linkki tähän "tietoon" on.....?


      • Anonyymi

        Tiedäthän, että jos kolme ihmistä tietää jonkun asian, se ei enää ole salaisuus?
        Tuo väitteesi tarvitsisi jo satojen ihmisten yhteistyötä, eikä kukaan heistä ole puhunut sivu suunsa? Aattele ihan ite, mitä kirjoitat?


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      973
    Aihe