Marin on sairastunut pääministeritautiin

Anonyymi

Nyt se on sanottu, vaikkei kaikki taida tykätä tästäkään. Alkaako seuraavaksi uusi Twitter-keskityspatteristo laulamaan lokakuun pimeneviä ehtoita punahehkuna valaisten? https://www.is.fi/politiikka/art-2000006670932.html

57

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paras pääministeri aikoihin.Nuori ja viisas iäkseen, jää kakkoseksi muitten vaihtoehdot.

      • Anonyymi

        Hyvin on saanut itsensä lobattua, joku uskoo joku ei. USA:ssa presidenttinä voi olla näyttelijä tai businessmies, kunhan osaa olla vakuuttava ja opettelee puhumaan hyvin.


    • Anonyymi

      Noussut valta päähän. Unohtanut, että kansa äänesti vain neljäksi vuodeksi eduskuntaan kansanedustajaksi.

      Ei olisi uskonut, että meillä on pääministeri ja hallitus/ministerit, mikä repii kansaa hajalle. On ylimielinen, halveksii eduskuntaa (mille kansa on antanut valtuuden hoitaa kansan asioita) vastaamalla ala-arvoisesti ( ei vastaamalla kysymyksiin, vaan hyökkäämällä omilla kysymyksillä) kansanedustajien kysymyksiin ja tuhoaa kansalaisten luottamusta virkamiehiin, instituutioihin, mihin demokraattinen oikeusvaltio nojaa.

      Media nostaa ja media tiputtaa. Marin tuudittautui median prinsessa ja legenda -satuihin ja uskoo olevansa kansan suuresti rakastama diktaattori.

    • Anonyymi

      Ilta_Sanomat laulaa täysin( Haaapla et kumpp) opposition lauluja, Sanna Marinin hallitushan ei tee mitään oikein ( vaikka koronapandemia on Suomessa hyvin hoidettu) ja Marin itse on pelkkä kaupan kassa. Hyi olkoon!!!

      • Anonyymi

        Vähän vedit nyt mutkia suoriksi, kuten Sannakin tekee.


      • Anonyymi

        vihervasemmiston psykoosisiipi taas vauhdissa maalittamassa toimittajaa


      • Anonyymi

        Noinko kovasti se kirpaisee... jos katsot millaisia joukkokokoontumisia maailmalla on voit ymmärtää miksi Suomessa tauti on saatu hyvin aisoihin . Salaisuus on pitkälti ihan luonteenlaadusta, jossa välimatkan pitäminen ei ole ongelma. Salaisuus, vaikka eihän se mikään salaisuus ole onmyös se, että pääosin ihmiset on fiksuja, huolehtivat hygieniasta ja käyttävät tarpeen tullen maskia. Ei hallitus ole puhaltanut virusta pois Suomesta, hallitus on antanut ohjeistuksia, joita suurin osa kansasta tajuaa noudattaa ihan itsekin.


      • Anonyymi

        vihreitä harmittaa, kun toimittaja paljasti haa,viston kaaluudet ulkoministeriössä


    • Anonyymi

      Otitte takkiin turhassa kohussa ja vieläkin jatkatte paskan jauhantaa, ei valtaa oikeistolle enää. Kiitos.
      Populistinen luuseri sakki, häpeäsitte

      • Anonyymi

        Ministerit itse kakkivat tuulettimeen asiassa alun perin.

        Se oikeasti aikuinen setämies päätti lopettaa homman, kun sellainen tilaisuus tarjottiin nykytilanne huomioiden.

        Kritiikkiä kestää paremmin, kun ei laita Twitteriä laulamaan Trumpin tapaan joka kerta, kun siltä tuntuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ministerit itse kakkivat tuulettimeen asiassa alun perin.

        Se oikeasti aikuinen setämies päätti lopettaa homman, kun sellainen tilaisuus tarjottiin nykytilanne huomioiden.

        Kritiikkiä kestää paremmin, kun ei laita Twitteriä laulamaan Trumpin tapaan joka kerta, kun siltä tuntuu.

        Ersten Escobarista
        @ErstenH
        Nyt minua enää kiinnostaa kuka herätettiin pääministerin käskystä peesaamaan häntä THL:n tilillä? Vai sattumaltako puolituntia Sannan viestin jälkeen puoliltaöin joku päätyi tuon twiittaamaan
        Kasvot onnenkyynelillä
        Ja aivan sattumalta Sanna retwiittas tuon puoli minuuttia julkaisun jälkeen
        Kasvonsa kämmenellä peittävä mies


      • Anonyymi

        Kuka otti takkiin? Ei kukaan... jos ruikutat oppositiosta ole onnellinen, että kritiikkiä löytyy, kasvu pysähtyy siinä vaiheessa, kun kritiikki loppuu. Oppirahoja joutuu se hallituskin maksamaan (kunhan ei kansalla maksata) ja kritiikkiä sietämään.


    • Anonyymi

      Käytös ei anakaan ole sivistynyttä. Tuntuu ottavan kaikki heti henkilökohtaisesti. Samalla palaa pinna heti. Kuinka kauan tämä teini vielä voi tiuskia pääministerinä?

    • Anonyymi

      Onneksi Suomessa on vielä vapaa lehdistö. Kaun se vaan kesti. Toimittaja huomasi saman jonka jo valveutuneet palstan kirjoittajat ovat huomanneet aikaisemmin. Nyt toimittaja rupeaa saamaan p#skaa niskaansa kun viherfeministiteinit hyökkää säälimättä kimppuun.

      • Anonyymi

        Päivän Byrokraatti
        @pbyrokraatti
        #maskigate'ssa on kyse paitsi siitä, vaaransiko keväinen politikointi maskisuosituksella pandemian torjunnan ja suomalaisten turvallisuuden, myös siitä, onko @MarinSanna
        valjastanut ministeriön ja virastojen resurssit oman politikointinsa välineiksi oppositiota vastaan.


    • Anonyymi

      Epäluotettavuutta hänen jälkeensä on haettava. nimenomaan: Haettava.

      • Anonyymi

        Niin, ja pitää ymmärtää katsoa kaikkialle eikä vain sinne mistä tykkää mieluusti hakea rusinat pullasta-tekniikalla.


    • Anonyymi

      No eipä mennyt kauaa kun Stalinin eikun Sannan urkukuoro alkoi laulaa tuttua laulua.

    • Anonyymi

      Twitter? Kuka vielä jotain sekajätekaatopaikka Twitteriä käyttää?

    • Anonyymi

      Kuten sanottu iltasanomien toimittajat täysin kokoomuksen ja Ek:n ohjauksessa.Yksisilmäistä paskajournalimia ja avutonta nillitystä ala Haapala ja Vesala.
      J amitähän vitun asiantuntijoita nuokin läskipäät on ?🤣

    • Anonyymi

      Eduskuntavaaleissa demarit saivat yhden kansanedustajan enemmän kuin persut ja enemmän kuin kokoomus. Eduskunnan kyselytunnilla Antti Rinne vastasi pilkallisesti kokoomukselle, teitä harmittaa kun ette ole hallituksessa. Äänestäjänä suuresti kummastuttaa tuollainen hallituksessa olemisella hekumointi, vallanhalun korostaminen on täysin mautonta.
      Kolmesta suurimmasta puolueesta ei yhdelläkään ollut niin massiivista kannatusta että vieläkin pitää jatkaa typerää ylimielisyyttä.

    • Anonyymi

      Hallitus on hoitanut koronakriisin hyvin. Italiassa oli alueita eristetty mutta matkailun sallittiin jatkua riskialueille, eikä palaajia testattu tai määrätty karanteeniin. Arja Juvonen tiedustelu varautumisesta koronaan, Pekonen vastasi että tartuntariski Suomessa on pieni, eikä huoleen ole aihetta. Oppositiolle vastaaminen oli tylyä, kun muka lietsovat aiheetonta pelkoa.Haatainen kehui kuinka mahtavat valmiusvarastot on Suomessa, harvassa maassa ei ole vastaavaa. Suojavälineistä tuli pulaa ja poliisi joutui selvittämään ostosotkuja, maskien tarpeellisuus on aiheuttanut melkoisen sotkun. Hallituksella on tottakai oikeus kehua onnistumistaan, valitettavasti unohtuu hoitohenkilöt työvelvoitteineen ja ilman koronakorvausta. Yli 70-vuotiaat velvoittetiin karanteeniin ja pysymään loitolla muista ihmisistä, laiton karanteeni on perustuslain ja ihmisoikeuksien vastainen.

    • Anonyymi

      Paha tauti/vika ollut alusta alkaen. Koko korona epidemian ajan pelannut omaa poliittista peliä täysin välittämättä ihmisten terveydestä: lietsonut vihaa ja vastakkainasettelua sen sijaan, että olisi yhdistänyt kansan ja voimat epidemian hallitsemiseksi ja tukahduttamiseksi.

      Maskien valehteli olevan hyödyttömiä, jopa haitallisia, eikä sallinut THL:n esittää edes maskien käytön ohjeistusta kansalaisille. Nyt tukki taas THL:n pääjohtajan suun ns. poliittisella ohjailulla (jota myös uhkailuksi saatetaan kutsua).

      Suosituksien antaminen nyt jaettu ns. alueille, pm/hallitus luistaa tässäkin vastuustaan, korona toimia ei edelleenkään johda kukaan eikä mikään keskitetysti eli niin, että ne oikeasti vaikuttaisivat ja olisivat oikein mitoitetut.

      Ruotsin tiellä mennään edelleen, tosin punalippu liehuen - hajaannusta, vastakkainasettelua ja tautitapauksia lietsoen.

    • Anonyymi

      Viimeöinen pääjohtaja Tervahaudan, Marinin ja THL:n välinen twitter viestittely on näköjään tapahtunut ällistyttävän nopeasti. Twiittien välillä on ollut vain muutama sekunti jopa. Twitterissä tähän on tänään kiinnitetty huomiota ja arveltu, että koko show olisi kenties etukäteen valmisteltu ja saneltu ja saatu näyttämään Marinin ja STM:n kannalta hyvältä.

      • Anonyymi

        Twiittaa
        @MattiMuukkonen
        Nyt kansanedustaja hallinto-oikeuden kurssille. Ei tietenkään ole sidottu esittelijän kantaan.
        Tämä kyllä selittäisi paljon, jos yleisemmin tällaista tulkintaa levitetty ja käsitys voimissaan.
        Lainaa twiittiä

        Matias Mäkynen
        @matiasmakynen
        · 14. lokak.
        Vastauksena käyttäjille @HarrinTwiitit @timoheinonen ja 8 muulle
        Sekään ei yllätä.
        Pääjohtaja ei itsenäisesti päätä THL:n kantaa, vaan asiantuntijaesittelystä, josta vastaavat kunkin alan vastaavat asiantuntijat. Tervehauta on sidottu asiantuntijoidensa esittelyyn. Jos haluaa päättää muuta, on pyydettävä uusi esittely.


    • Anonyymi

      Laina rahat kun loppuu ja pitää taas alkaa omillaan tulla toimeen, kaverit katoaa ja ääni madaltuu. Voi voi Sinnuu

    • Anonyymi

      Sanna Marin vain hoitaa demarijohtajan tehtäviä.

      Tänä vuonna valtio on tukenut työttömyyskassoja (normaalien tukien lisäksi) yli 600 miljoonalla eurolla. Lisäksi Suomen pankki on ostanut Kojamo-yhtiön, eli ammattiyhdistysten vuokra-asuntoyhtiön, velkakirjoja. Ts. Suomen pankki / EKP on lahjoittanut rahaa Kojamolle ja sitä kautta ammattiyhdistyksille.

      Nuorisosäätiökuppaus on mitätöntä puuhastelua demareiden harrastamaan verovarojen kuppaamiseen verrattuna.

      • Anonyymi

        Ensin rahaa siirretään valtion kassasta ammattiyhdistyksille, jotka sitten edelleen antavat rahaa demareiden ja vasemmistolaisten vaalikassoihin. Muualla tuota kutsuttaisiin korruptioksi. Suomessa se on vain maan tapa...


    • Anonyymi

      PS painaa ohi ensviikolla gallup kantar

    • Anonyymi

      Sannan pää ei kestä. Valitettavasti.

      • Anonyymi

        Ei ole ensimmäinen nainen, joka valtaan päästyään sekoaa. Ja kouluttamaton nainen sekoaa vielä herkemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole ensimmäinen nainen, joka valtaan päästyään sekoaa. Ja kouluttamaton nainen sekoaa vielä herkemmin.

        Kateus, se pitää ansaita!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateus, se pitää ansaita!

        Samoin kunnioitus.


    • Anonyymi

      Pahinta on Sanna-fanit jotka idoliansa hehkuttamalla ruokkivat sairasta käytöstä lisää. Kuin narkille lisää kamaa.

    • Anonyymi

      Sanna on henkisesti kokeneempi kuin vanhemmat pulskistuneet rumat setämiehet.

      • Tuo lienee vain ymmärtämätön oma mielipiteesi!

        Vaikka lienen noin kahdeksankymppisenä, ylipainoisenakin tuo setämies (en siis nykytyyliin tätimies), niin enpä ole mitään älynväläytyksiä Sannalta havainnut, vaan enemmänkin sosialismin saastuttamaa ajatusmaailmaa!


      • Anonyymi

        Siltä vaikuttaa. Herkkähipiäisyyden raskassarjalainen. Siihen ei kaikki rumat setämiehetkään yllä.


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Tuo lienee vain ymmärtämätön oma mielipiteesi!

        Vaikka lienen noin kahdeksankymppisenä, ylipainoisenakin tuo setämies (en siis nykytyyliin tätimies), niin enpä ole mitään älynväläytyksiä Sannalta havainnut, vaan enemmänkin sosialismin saastuttamaa ajatusmaailmaa!

        Oikeiston ”älyn”väläyksillä saavutettiin paikka oppositiossa joten eikös tuo ole nähty. Setämiesten kiukutteluja on hauskaa seurata.

        Hyvä Sanna!!

        Ota opiksi tämä!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oikeiston ”älyn”väläyksillä saavutettiin paikka oppositiossa joten eikös tuo ole nähty. Setämiesten kiukutteluja on hauskaa seurata.

        Hyvä Sanna!!

        Ota opiksi tämä!!

        Lyyli ei muista sitä, että sosialistit saivat vappusatasellaan kansaa johdettua harhaan ja se voitto esim persuista oli alle prosenttiyksikön kuten Kokoomuksenkin suhteen.

        Setämiesten aliarvioiminen on vaaraliista koko maan kannalta, koska setämiehethän tätä maata puolustavat tarpeen tullen, ei siihen tätimuorit kykene koska kaulin ei ole oikein voimallinen ase nykyaikana.

        Vaikka jo on jokunen tätikin yhtiöiden johtopaikoilla, niin suurin osa varoista on setämiesten touhuilun tulosta. Olet siis tyhmyyksissäsi puremassa ruokkivaa kättä eli rakkikoiriakin tyhmempi!

        Hau Hau


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Lyyli ei muista sitä, että sosialistit saivat vappusatasellaan kansaa johdettua harhaan ja se voitto esim persuista oli alle prosenttiyksikön kuten Kokoomuksenkin suhteen.

        Setämiesten aliarvioiminen on vaaraliista koko maan kannalta, koska setämiehethän tätä maata puolustavat tarpeen tullen, ei siihen tätimuorit kykene koska kaulin ei ole oikein voimallinen ase nykyaikana.

        Vaikka jo on jokunen tätikin yhtiöiden johtopaikoilla, niin suurin osa varoista on setämiesten touhuilun tulosta. Olet siis tyhmyyksissäsi puremassa ruokkivaa kättä eli rakkikoiriakin tyhmempi!

        Hau Hau

        Sieltähän se EK mafian puudeli taas haukkuu, vuhvuh

        Ora opiksi tämä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sieltähän se EK mafian puudeli taas haukkuu, vuhvuh

        Ora opiksi tämä!

        Tuo Extyökkäri neitokainen juuri se mistä tehdään blondivitsejä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sieltähän se EK mafian puudeli taas haukkuu, vuhvuh

        Ora opiksi tämä!

        Miksi ei Lyyli opi?


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Miksi ei Lyyli opi?

        Sinä olet näköjään nyt vain todella huono, surkea ja täysin ala-arvoinen opettaja kun ainakin me kaikki normaalit suomalaiset ihmiset nyt aina vain nauramme kovalla äänellä pelkkää pilkkanaurua noille sinun täysin valheellisille opinkappaleillesi ihan päin naamaa. :-))


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinä olet näköjään nyt vain todella huono, surkea ja täysin ala-arvoinen opettaja kun ainakin me kaikki normaalit suomalaiset ihmiset nyt aina vain nauramme kovalla äänellä pelkkää pilkkanaurua noille sinun täysin valheellisille opinkappaleillesi ihan päin naamaa. :-))

        Nyt taas opimme uutta tai oikeastaan uutta vanhaa sillä nauraminen lienee teille Lyyleille helpompaa kuin virheenne myöntäminen.

        Kertokaa nyt kuka oikeasti on teidän ajatusmallillanne kyennyt luomaan omaisuutta ilman yritysten apua!

        Etkä vieläkään kyennyt yhtäkään virheellistä asiaa tuomaan esiin joka taas todistaa sinun olevan pelkkää Lyyli joukkoa jolla järki on se ainoa joka seisoo!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sannan arvostelu on sama kuin julistaisia suureen ääneen tyhmyyttään.

      • Anonyymi

        Hienosti kirjoitettu!

        Jos pääministeritär poseeraa yksityisen koruyrityksen mainoskuvassa, niin pääministeritär tekee niin vain ja ainoastaan hankkiakseen hyötyä koko kansalle.

        Muutenkaan pääministerittären esiintyminen yksityisen koruyrityksen mainoksessa ei ollenkaan vertaudu fatiman sähköpyöräkohuun - pääministeritär on sentään valkoihoinen.


    • Anonyymi

      Onko tauti tarttuvaa lajia.
      Marinin karanteeni tuleekin nyt enemmän kuin vain omaan tarpeeseen.

    • Anonyymi

      Marin on alkanut vaikuttaa fanaatikolta. Minä-minä-minä-asenne ei ikinä kerro ihmisestä hyvää.

    • Anonyymi

      Urpo ja häkäpönttö meni sedun ja jetron yökerhoon
      Mutta
      Marin karanteeniin

      Pitää hän yritäjien saada lisää vaikka kansan tetveydestä v iis


      Sannukka mömminen
      Kempeleen suviseurat
      Yritystuen anomus osas t o

    • Anonyymi

      Kateus ajaa sedät valittamaan. Heidän mielestään Sanna ei saisi olla kaunis. On tuskallista huomata, että karismaattinen vuosisadan johtaja on nuori ja kaunis. Kun itsellä peilistä tuijottaa ryppyinen naama, niin tietää että peli on pelattu ja nykyisessä maailmassa johtajat ovat edistyksellisiä ja voivat olla myös kauniita.

    • Anonyymi

      On se ikävää kun kaunis ihminen joidenkin mielestä voisi olla järkevä ja asiallinen hyvä Marin.

    • Anonyymi

      Sannan arvostelu on epäeettistä.

    • Anonyymi

      Marin on punainen junttityllerö Tampereelta, jolle Suomi ja suomalaiset eivät merkitse mitään. Miljardit Etelä-Eurooppaan ja suomalaisten maksettaviksi. Itselle messevä hillotolppa EU-virka.

    • Anonyymi

      Sannaa ei saa arvostella. Rumaa.

      • Anonyymi

        Rumaa sanoa noin.


    • Anonyymi

      Osuvasti kirjoitettu, hitleriä odotellessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe