Afrikkalaissaastat r*iskasivat naisen monta kertaa

Anonyymi

Tuskinpa tulevat nämäkään saamaan karkoitusta sen pelletuomionsa jälkeen, josta istunevat sen puolikkaan.

"Vaasan hovioikeus päätyi säilyttämään Pohjanmaan käräjäoikeuden kahdelle ulkomaalaismiehelle langettamat kolmen ja puolen vuoden vankeusrangaistukset ja korvaukset uhrille.
Vaasassa oleskelevat John Marc Okello ja Philip Mutisya Kimuya tapasivat maaliskuussa 2017 naisen kaupungilla ja veivät hänet toisen miehen asuntoon. Asunnossa miehet pakottivat naisen sukupuoliyhteyteen väkivallan avulla ja käyttämällä hyväkseen uhrin pelkotilaa.

Miehet raiskasivat naisen useita kertoja vuorotellen.

Pohjanmaan käräjäoikeus tuomitsi 5.12.2019 vuonna 1976 syntyneen John Marc Okellon ja vuonna 1988 syntyneen Philip Mutisya Kinuyan törkeästä raiskauksesta kolmeksi vuodeksi kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen. Käräjäoikeus piti tekoa törkeänä muun muassa sen aiheuttaman henkisen ja ruumiillisen kärsimyksen sekä sukupuoliyhteyksien lukumäärän ja keston vuoksi

Tuomitut määrättiin korvaamaan uhrille yhteisvastuullisesti kärsimyksestä ja tilapäisestä haitasta 9000 euroa sekä oikeudenkäyntikuluna 4882,02 euroa.

Miehet valittivat tuomioistaan hovioikeuteen. Molemmat vaativat, että tuomiot törkeästä raiskauksesta hylätään. Kinya vaati, että joka tapauksessa tuomiota ja korvauksia uhrille lievennetään. Okello vaati, että toissijaisesti hänet tuomitaan enintään raiskauksesta ja korvauksia alennetaan.

Vaasan hovioikeus toimitti asiassa pääkäsittelyn, jossa esitettiin hyvin pitkälle sama todistusaineisto kuin käräjäoikeuden käsittelyssä viime vuonna.

Hovioikeus päätyi säilyttämään Pohjanmaan käräjäoikeuden miehille langettamat rangaistukset kokonaisuudessaan."

- Kansalainen

15

79

  Vastaukset

  • Olisi nyt hovioikeus rätkässy tuomion kaksinkertaisesti, niin oppisivat sianpaskan kutaleet tekemään valituksiaan.

  • Tuon nuo moniosaajat osaa hyvin. Raiskaaminen on heillä verissä kun eivät pysty hallitsemaan eläimellistä luonnetta. Heillä ei äly riitä.

   • Äly kasvaa, kun olisi korpilaki kunniassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Äly kasvaa, kun olisi korpilaki kunniassa.

    Lapin laki olisi jo tehnyt selvää jälkeä


  • Miksei voi karkottaa?

  • Valtio maksaa tuomittujen oikeudenkäynti- ja kaikki muutkin kustannukset. Mitään korvauksia he eivät maksa ja se siitä. Niitä ei myöskään koskaan yritetä periä

   Uhri:
   -eivät saa heille tuomittuja korvauksia, ei ainakaan täysimääräisesti jos lainkaan. Valtionkontyori ei maksa mutta sitä ei voi silti lähteä perimään tuomituilta. Heidän perspektiivistä summa kuitataan maksetuksi.
   -uhri voi saada osan oikeudenkäyntikuluistaan valtionkonttorilta, ei kuitenkaan kaikkea

   Uhrin pitää tehdä valtionkonttorille märämuotoinen vaatimus määräajassa ja se pitää olla eritelty lantin tarkkuudella. Työ ei onnistu ilman lakimiestä.

  • Afrot toteuttivat omia apinatason viettejään suomen laeista piittaamatta. Toisaalta; Läpeensä pösilö suomalaisnainen jos kerran lähti kahden kunta-kinten matkaan. Mitä kuvitteli saavansa miehen asunnolla? Teetä ja lämpimiä leivonnaisia? Nyt sai kunnolla lihaisaa sandwichia ja siivotuttaa hölmöilynsä jäljet oikeuslaitoksella. Hölmö nainen.

  • Äänestämällä ei todellakaan voi enään vaikuttaa. Raiskaus kuuluu monikultuuriseen suomeen ja niin on muuaallakin. Suomen naiset lähtee niin helposti vieraiisiin asuntoihin ja ovat rohkeita tutustumaan vieraisiin kultuureihin olipa se sängyssä tai puistossa. Itse olen nainen ja minua viehättää uudet maahanmuuttajat joita täällä pääkaupunkiseudullanii on kiitettävästi tarjolla.

   • Yritätkö väittää että kristitty jumala olisi pettänyt meidät? En usko. Jotain teille matukiimaisille vielä tapahtuu mikä muuttaa kertomasi kehitys-suunnan lopulta.


  • Tuomiosta istuvat sen puolikkaan ja siitäkin viettänevät suuren osan vankilan ulkopuolella hellien tätien huomassa harjaantumassa vapauteen.

  • Seuraavaksi tekijät ilmeisesti hakevat valituslupaa korkeimmasta oikeudesta? Jos sen saavat, niin taas palaa veronmaksajien euroja. Suomeen vyörynyt monikulttuurisuus on todella rikkaus.....koko afrikalle ja lähi-idälle.

  • Sen naisen historia ei alunperinkään ollut kovin siveä.

  • Näitä vihervasemmisto haalii Suomeen.

   • Ei voi tehä mitään kun kädet on sidotut ja suussa on suukapula.


  • Naine kuitenkin tykkasi ja minula ei ollut kunon erektiota - piti koko ajan ajatela kotuikylän vuohia, että sai sai edes jotain aikan.

   Vieda asia ihmisoikus tumioistuimen minu miehisuteni syvasta loukauksesta!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10388