On noilla lekureilla

Anonyymi

huonot palkat kun äippälomalla ei saa kuin 3500 euron tuloja. Voi prkl kuinka jotku viittiiki ja oikein iltasanomis urputtaa !!!

7

92

  Vastaukset

  • Seinäjoen keskussairaalan leikkausosastolla työskentelevä Jenni Puoliväli, 30, aikoo tehdä äitiyslomansa aikana lääkärin keikkatöitä.

   Jos on keikka esimerkiksi Seinäjoelta Tampereelle, siihen menee kuusi tuntia. Anestesialääkäri tienaa Puolivälin mukaan keikasta noin 800 euroa eli 133e/tunti.
   ------
   Eihän ihminen tuollaisella pärjää. Normi 40 tunnin työviikolla tekee kuussa vain 22 tonnia.

  • Ja köyhät täällä Viittii karehtis. Hoh yoijaa

   • Lekurin lapsilla on rahaa käyttää huumeita.


   • Ei tämä lekurit tunne sääliä köyhiä kohtaan


  • röyhkiä akka mutta siihenkin voi tulla syäpä

  • onneksi ei kuulu mun sukuhun,ylipiä kun mikä sais hävetä, kaippa sen ukkoa harmittaa nää puheet iltasanomis

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Työ syö eletyn elämän

   Työntekeminen on vuosia tuntunut hukkaan heitetyltä elämältä ja pakko painaa sitä aamusta iltaa loputtomasti. Nyt tilanne viimein muuttui kun lomautukset tulivat ja sai alkaa hengittämään vapaasti! Oma terveys parani merkittävästi usealla tavalla kuten hengitys sekä jalkojen terveys ja sillä on merkittävä osuus omalle hyvinvoinnille. Plantaarifaskiitti ja hengitys ongelmat loppui kun lomautukset alkoi! Omituinen yhteensattuma joka ei haittaa :D En usko koskaan enään meneväni samaan työhön tai edes työhön 8t/vrk millään perusteella! Työ on nykyaikana järjetöntä kyseisellä tuntimäärällä, talouskasvun syystäkin. Miksi ihmisen pitää mennä duunin omituiseen aikaan kuten kesken unien saati yöllä tuottamaan jotain tavaraa?

   114
  • Yrittääkö Jari-Matti Latvala iskeä Sara Sieppiä?

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hyvä pari, Sara on kuitenkin omillaan toimeen tuleva ja fiksu nainen. Lisäksi on kaunis ja vähemmän muovinen kuin maisa.

   149
  • Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikuttaa tosi epävakaalta käytöksen perusteella. En tiedä, ehkä Sofian kannattais oikeasti vaihtaa johonkin aikuisempaan. Huono tuuri käynyt miesten suhteen viime aikoina. Niko paljastui huumekauppiaaksi ja Stefu draamaa hakevaksi teiniksi. Ehkä Sofian olis hyvä olla sinkkuna hetki.

   241

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   11214
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   149
   6415
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2060