Yksittäistapaus on aina yksittäistapaus

Anonyymi

Rasisti ei vain ymmärrä, että yksittäistapaus on aina yksittäistapaus, vaikka niitä olisi useampikin.

Sen sijaan äärioikeiston uhka ei poistu sillä, että joskus menee vuosi tai pari, ettei äärioikeisto syyllisty väkivaltaan.

Rasistit eivät ymmärrä asioita, koska he ovat yleensä kouluttamattomia eivätkä ole nähneet maailmaa vaan pelkäävät muutosta ja erilaisuutta.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Et ole itse opiskellut mitään? Et tiedä mistään mitään joten sulle on helposti uskoteltu puppua rasismista. Tarpeeksi monta yksittäistä tiheään tahtiin muodostaa jo joukon, jolla on yhteinen tekijä. Tässä tapauksessa yksittäiset voi toimia joukkoinakin. Yhteinen tekijä kulttuuri.

      • Anonyymi

        Mielestäni aloitus oli sarkasmi perustuen kummallisiin asenteisiin, joita esiintyy myönteisesti aiheeseen suhtautuvien parissa.


    • Anonyymi

      Suomalaisnaisten tyhmyys ei ole näköjään yksittäistapaus.

      • Anonyymi

        No mehän asumme Hölmölandiassa! Ulkomailla puhutaan Suomesta nimellä State of Fools.


    • Anonyymi

      Aivan ihanaa nämä Islamilaiset ”yksittäistapaukset” kun harras, mutta niin kiihkeä Islamin palvoja irroittaa pään ”yksittäistapauksena” vääräuskoiselta tai uskonnottomalta ”yksittäistapauksia” vilsevän rauhanuskonnon innoittamana. Toista se on näiden rasististen äärioikeiston tekemät ideologiset rikokset.... Maashallaah! Inshallaah! Allaahakbar! Kyllä Islamilainen ”yksittäistapaus” on aina ”yksittäistapaus”... eikö totta?

    • Anonyymi

      Yksittäistapauksisa alkaa oleman jo aika monisa kuin koronra-virus-tartutoja.

      • Anonyymi

        Mutta jos ”yksittäistapaukset” kuuluvat kulttuuriinja uskontoon ne pitää sallia, muuten rasismi! Imshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!


    • Anonyymi

      Aloittaja on oikeassa, ei kantasuomalainen rasisti voi ymmärtää ”yksittäistapausten” hienoutta. Varsinkin kun niitä on tuhansia ympäri länsi-eurooppaa ja kohteena on aina tietenkin vääräuskoinen tai uskonnoton kantaväestöön kuuluva valtaväestön edustaja. Mutta kyllä nämä Islamilaiset ”yksittäistapaukset” tulevat vielä koskettamaan kaikkia meitä vääräuskoisia ja uskonnottomia kantasuomalaisia, se vaan vie vähän aikaa valitettavasti että saadaan näitä ”yksittäistapausia” palvovien Islamilainen populaatio tarpeeksi suureksi Suomessa. Mutta onneksi ollaan jo todella hyvässä vauhdissa.
      Maashallaah! Allaahakbar! Inshallaah!...

    • Anonyymi

      Ihanaa saada lisää ”yksittäistapauksia” rikastuttamaan euroopan niin köyhää kulttuuria!

    • Anonyymi

      Muistakaa että näillä ”yksittäistapaukslla” ei ole mitään tekemistä Islaminuskonnon kanssa, vaikka rasisti Macron niin yrittääkin valehdella...

    • Anonyymi

      Terroristi ei vain ymmärrä, että yksittäistapaus on aina yksittäistapaus, vaikka niitä olisi useampikin.

      Sen sijaan terriristien uhka ei poistu sillä, että joskus menee vuosi tai pari, ettei terroristi syyllisty väkivaltaan.

      Terroristit eivät ymmärrä asioita, koska he ovat yleensä kouluttamattomia eivätkä ole nähneet maailmaa vaan pelkäävät muutosta ja erilaisuutta.

    • Kun keskustellaan "mukasuvaitsevaisten" kanssa, tai käsitellään heidän jakamia tietoja, niin on syytä pitää mielessä, että faktat ja ideologiset "totuudet" on joskus hyvinkin kaukana toisistaan, vaikka niitä "totuuksia" yritetäänkin kovasti perustella. Osa "mukasuvaitsevaisista" levittää disinformaatiota ja vääristyneitä asenteellisia näkemyksiä myös tahattomasti. On myös syytä oppia suodattamaan varsinaiset rasistitiset tai piilorasistiset disinformaatiot yms. ja välttää jakamasta niitä eteenpäin, jotta voi olla varma, ettei itse anna "mukasuvaitsevaisille" perusteluita pitää haitallisten ilmiöiden vastustamista rasismina. Tässä "mukasuvatisevaiset" on erikoistuneita jaetun tiedon hyväksikäyttäjiä, sillä kriittisyyden, jopa faktojen, saaminen kokonaisuudessaan huonoon valoon on heidän itsepintainen tavoite. Pitämällä huolta omien julkaisujen todenperäisyyksistä ja omista asenteista voimme välttää ruokkimasta epäterveitä alustoja.

      • Anonyymi

        Kyllä ”lslamilaista” erillaisuutta pitää suvaita ja nämä ”yksittäistapaukset” ovat sitä parhaimmillaan!


    • Anonyymi

      Matujen tekemiä raikausksia on suomessa satoja ja aina vaan muka yksittäistapauksia mutta kun niitä on satoja, herätkää suvakit.

    • Anonyymi

      Aloittajalle sanoisin näin.Suvakki ei edes tajua miksi hän tekee niinkuin tekee suvakit eivät edes ymmärrä että heitä käytetään hyäksi.Vihreiden kohdalla suvakit tuskin edes koskaan tulevatkaan ymmärtämään sitä,kuinka suuria uhrauksia tämän maan eteen on tehty näille suvakeille jotka jauhavat kulunutta toitotustaan maahanmuuton hyväksymisestä ja rasisimista blaablaa samaa pskaa kuin kuin ohisalo jauhaa.Anteeksi kun sanon mutta säälin teitä suvakit!

    • Anonyymi

      On jännää seurata kuinka paljon näitä yksittäistapauksia siedetään vastikkeettomalla ikuisenelatuksen statuksella loisivilta, holtittomasti lisääntyviltä kehitysmaataustaisilta Islamin palvojilta Suomessa. Ennenkuin menee totaalisesti vati nurin.... Inshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!....

    • Anonyymi

      Siis pahempi on joku kyseenalainen väkivaltainen ilmiö vuoden tai kahden välein kuin veriteko viikoittain tai ainakin kuukausittain?

      Milloin ja missä on ns. äärioikeisto syyllistynyt veritekoon?
      Älä nyt ryhdy jauhamaan siitä muinaisesta kyseenalaisesta potkusta!

    • Anonyymi

      Posti kommentoi eilen, kun kirje kulki naapurilta toiselle kuukauden, että se oli yksittäistapaus.

    • Anonyymi

      Mitä tarkoittaa oikeisto? Sanaa oikeisto käytetään niin epämääräisissä yhteyksissä, ettei koko sanalla ole mitään järkevää merkitystä. Paitsi ehkä negaation kautta... Vasemmistolla tarkoitetaan sosialisteja. Eli oikeistolainen on ei-sosialisti.

      Natsit ovat kansallissosialisteja, eli erään sortin sosialisteja. Kuten muutkin sosialistiset liikkeet, myös kansallissosialistit pyrkivät tiukasti kontrolloimaan kansantaloutta. Natsi ei siis ole oikeistolainen vaan vasemmistolainen.

      Entä sitten fasistit? Se onkin mutkikkaampaa. Nimittäin fasismi ensi alkuun vaikuttaisi olevan jotenkin vasemmisto-oikeisto -jaottelun ulkopuolella. Mutta onko näin? Sanakirja määrittelee fasismin osuvasti näin:

      "Fascism definition is - a political philosophy, movement, or regime (such as that of the Fascisti) that exalts nation and often race above the individual and that stands for a centralized autocratic government headed by a dictatorial leader, severe economic and social regimentation, and forcible suppression of opposition."

      Eli fasismiin kuuluu ankara taloudellinen ja sosiaalinen säätely. Ts. myös fasismi on eräänlaista sosialismia, ja siis fasismi on vasemmistolainen aate. Itse asiassa tuo fasismin määritelmä on toiminnallisesti hyvin samanlainen valtavirtasosialismin kanssa.

      Kun määritelmässä vaihtaa kansakunnan tilalle puolueen ja rodun tilalle aatteen, niin ollaankin melkein määritelty perinteinen valtavirtasosialismi. Riittää korvata enää diktaattori puoluevaltuustolla/-eliitillä.

      Kannattaa tosin muistaa, että myös valtavirtasosialistisissa maissa on usein päädytty antamaan valta yksinvaltiaalle. Joten siinä mielessä ihan metsään ei olisi menty, vaikkei diktaattoria ei olisi määritelmästä vaihdettukaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe