Yksittäistapaus on aina yksittäistapaus

Anonyymi

Rasisti ei vain ymmärrä, että yksittäistapaus on aina yksittäistapaus, vaikka niitä olisi useampikin.

Sen sijaan äärioikeiston uhka ei poistu sillä, että joskus menee vuosi tai pari, ettei äärioikeisto syyllisty väkivaltaan.

Rasistit eivät ymmärrä asioita, koska he ovat yleensä kouluttamattomia eivätkä ole nähneet maailmaa vaan pelkäävät muutosta ja erilaisuutta.

19

53

  Vastaukset

  • Et ole itse opiskellut mitään? Et tiedä mistään mitään joten sulle on helposti uskoteltu puppua rasismista. Tarpeeksi monta yksittäistä tiheään tahtiin muodostaa jo joukon, jolla on yhteinen tekijä. Tässä tapauksessa yksittäiset voi toimia joukkoinakin. Yhteinen tekijä kulttuuri.

   • Mielestäni aloitus oli sarkasmi perustuen kummallisiin asenteisiin, joita esiintyy myönteisesti aiheeseen suhtautuvien parissa.


  • Suomalaisnaisten tyhmyys ei ole näköjään yksittäistapaus.

   • No mehän asumme Hölmölandiassa! Ulkomailla puhutaan Suomesta nimellä State of Fools.


  • Aivan ihanaa nämä Islamilaiset ”yksittäistapaukset” kun harras, mutta niin kiihkeä Islamin palvoja irroittaa pään ”yksittäistapauksena” vääräuskoiselta tai uskonnottomalta ”yksittäistapauksia” vilsevän rauhanuskonnon innoittamana. Toista se on näiden rasististen äärioikeiston tekemät ideologiset rikokset.... Maashallaah! Inshallaah! Allaahakbar! Kyllä Islamilainen ”yksittäistapaus” on aina ”yksittäistapaus”... eikö totta?

  • Yksittäistapauksisa alkaa oleman jo aika monisa kuin koronra-virus-tartutoja.

   • Mutta jos ”yksittäistapaukset” kuuluvat kulttuuriinja uskontoon ne pitää sallia, muuten rasismi! Imshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!


  • Aloittaja on oikeassa, ei kantasuomalainen rasisti voi ymmärtää ”yksittäistapausten” hienoutta. Varsinkin kun niitä on tuhansia ympäri länsi-eurooppaa ja kohteena on aina tietenkin vääräuskoinen tai uskonnoton kantaväestöön kuuluva valtaväestön edustaja. Mutta kyllä nämä Islamilaiset ”yksittäistapaukset” tulevat vielä koskettamaan kaikkia meitä vääräuskoisia ja uskonnottomia kantasuomalaisia, se vaan vie vähän aikaa valitettavasti että saadaan näitä ”yksittäistapausia” palvovien Islamilainen populaatio tarpeeksi suureksi Suomessa. Mutta onneksi ollaan jo todella hyvässä vauhdissa.
   Maashallaah! Allaahakbar! Inshallaah!...

  • Ihanaa saada lisää ”yksittäistapauksia” rikastuttamaan euroopan niin köyhää kulttuuria!

  • Muistakaa että näillä ”yksittäistapaukslla” ei ole mitään tekemistä Islaminuskonnon kanssa, vaikka rasisti Macron niin yrittääkin valehdella...

  • Terroristi ei vain ymmärrä, että yksittäistapaus on aina yksittäistapaus, vaikka niitä olisi useampikin.

   Sen sijaan terriristien uhka ei poistu sillä, että joskus menee vuosi tai pari, ettei terroristi syyllisty väkivaltaan.

   Terroristit eivät ymmärrä asioita, koska he ovat yleensä kouluttamattomia eivätkä ole nähneet maailmaa vaan pelkäävät muutosta ja erilaisuutta.

  • Kun keskustellaan "mukasuvaitsevaisten" kanssa, tai käsitellään heidän jakamia tietoja, niin on syytä pitää mielessä, että faktat ja ideologiset "totuudet" on joskus hyvinkin kaukana toisistaan, vaikka niitä "totuuksia" yritetäänkin kovasti perustella. Osa "mukasuvaitsevaisista" levittää disinformaatiota ja vääristyneitä asenteellisia näkemyksiä myös tahattomasti. On myös syytä oppia suodattamaan varsinaiset rasistitiset tai piilorasistiset disinformaatiot yms. ja välttää jakamasta niitä eteenpäin, jotta voi olla varma, ettei itse anna "mukasuvaitsevaisille" perusteluita pitää haitallisten ilmiöiden vastustamista rasismina. Tässä "mukasuvatisevaiset" on erikoistuneita jaetun tiedon hyväksikäyttäjiä, sillä kriittisyyden, jopa faktojen, saaminen kokonaisuudessaan huonoon valoon on heidän itsepintainen tavoite. Pitämällä huolta omien julkaisujen todenperäisyyksistä ja omista asenteista voimme välttää ruokkimasta epäterveitä alustoja.

   • Kyllä ”lslamilaista” erillaisuutta pitää suvaita ja nämä ”yksittäistapaukset” ovat sitä parhaimmillaan!


  • Matujen tekemiä raikausksia on suomessa satoja ja aina vaan muka yksittäistapauksia mutta kun niitä on satoja, herätkää suvakit.

  • Aloittajalle sanoisin näin.Suvakki ei edes tajua miksi hän tekee niinkuin tekee suvakit eivät edes ymmärrä että heitä käytetään hyäksi.Vihreiden kohdalla suvakit tuskin edes koskaan tulevatkaan ymmärtämään sitä,kuinka suuria uhrauksia tämän maan eteen on tehty näille suvakeille jotka jauhavat kulunutta toitotustaan maahanmuuton hyväksymisestä ja rasisimista blaablaa samaa pskaa kuin kuin ohisalo jauhaa.Anteeksi kun sanon mutta säälin teitä suvakit!

  • On jännää seurata kuinka paljon näitä yksittäistapauksia siedetään vastikkeettomalla ikuisenelatuksen statuksella loisivilta, holtittomasti lisääntyviltä kehitysmaataustaisilta Islamin palvojilta Suomessa. Ennenkuin menee totaalisesti vati nurin.... Inshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!....

  • Siis pahempi on joku kyseenalainen väkivaltainen ilmiö vuoden tai kahden välein kuin veriteko viikoittain tai ainakin kuukausittain?

   Milloin ja missä on ns. äärioikeisto syyllistynyt veritekoon?
   Älä nyt ryhdy jauhamaan siitä muinaisesta kyseenalaisesta potkusta!

  • Posti kommentoi eilen, kun kirje kulki naapurilta toiselle kuukauden, että se oli yksittäistapaus.

  • Mitä tarkoittaa oikeisto? Sanaa oikeisto käytetään niin epämääräisissä yhteyksissä, ettei koko sanalla ole mitään järkevää merkitystä. Paitsi ehkä negaation kautta... Vasemmistolla tarkoitetaan sosialisteja. Eli oikeistolainen on ei-sosialisti.

   Natsit ovat kansallissosialisteja, eli erään sortin sosialisteja. Kuten muutkin sosialistiset liikkeet, myös kansallissosialistit pyrkivät tiukasti kontrolloimaan kansantaloutta. Natsi ei siis ole oikeistolainen vaan vasemmistolainen.

   Entä sitten fasistit? Se onkin mutkikkaampaa. Nimittäin fasismi ensi alkuun vaikuttaisi olevan jotenkin vasemmisto-oikeisto -jaottelun ulkopuolella. Mutta onko näin? Sanakirja määrittelee fasismin osuvasti näin:

   "Fascism definition is - a political philosophy, movement, or regime (such as that of the Fascisti) that exalts nation and often race above the individual and that stands for a centralized autocratic government headed by a dictatorial leader, severe economic and social regimentation, and forcible suppression of opposition."

   Eli fasismiin kuuluu ankara taloudellinen ja sosiaalinen säätely. Ts. myös fasismi on eräänlaista sosialismia, ja siis fasismi on vasemmistolainen aate. Itse asiassa tuo fasismin määritelmä on toiminnallisesti hyvin samanlainen valtavirtasosialismin kanssa.

   Kun määritelmässä vaihtaa kansakunnan tilalle puolueen ja rodun tilalle aatteen, niin ollaankin melkein määritelty perinteinen valtavirtasosialismi. Riittää korvata enää diktaattori puoluevaltuustolla/-eliitillä.

   Kannattaa tosin muistaa, että myös valtavirtasosialistisissa maissa on usein päädytty antamaan valta yksinvaltiaalle. Joten siinä mielessä ihan metsään ei olisi menty, vaikkei diktaattoria ei olisi määritelmästä vaihdettukaan.

  SEISKA.FI

  • Sini Ariellilta avoin blogipaljastus avioliittonsa kriisistä: ”Seksiä ehkä kuusi kertaa kolmen vuoden aikana” - tulostivat eropaperit kolme kertaa!
  • Milana Misic on vaikeuksien jälkeen vihdoin onnellinen: En kaipaa enää draamaa!
  • "Nämä mällit on v**tu pitkin mun reisiä!" Varattu Jonna ja Tino intoutuvat vauhdikkaaseen seksisessioon Temptation Island Suomessa - kuvat!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   262
   8073
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   108
   5436
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   4770
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   103
   2715