Jos et kumarra mustille, olet epäilyttävä!

Anonyymi

Ja asia kyllä tutkitaan juuriaan myöten!

https://www.bbc.com/sport/football/54587533

10

<50

  Vastaukset

   • Obaman aikana mustat riehui kaduilla ja tappoi poliiseja ja sivullisia. Trumpin aikan ne mellakat loppuivat kunnes demokraatit ja islamist State laittoivat taas ennen vaaleja rotusodan käyntiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Obaman aikana mustat riehui kaduilla ja tappoi poliiseja ja sivullisia. Trumpin aikan ne mellakat loppuivat kunnes demokraatit ja islamist State laittoivat taas ennen vaaleja rotusodan käyntiin.

    Demokraateissa elää aito hulluus, vihaavat omaa rotuansa sekä kulttuuriansa ja julistavat sen tuhoa. Kai se todellisuus tulee vastaan vasta siinä vaiheessa kun tulevat jälkipolvet alkavat olemaan todella ahtaalla etnisten vihan puristuksissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Demokraateissa elää aito hulluus, vihaavat omaa rotuansa sekä kulttuuriansa ja julistavat sen tuhoa. Kai se todellisuus tulee vastaan vasta siinä vaiheessa kun tulevat jälkipolvet alkavat olemaan todella ahtaalla etnisten vihan puristuksissa.

    Jos Suomessa alkaisivat silmille hyppimään, otetaan armeijaa avuksi ja AMMUTAAN HETI!
    En näe "huolta huomisesta" matujen silmille hyppimisestä Suomessa.
    Sen sijaan rahojen riittävyys tulee olemaan suuri kysymys.
    Vain jättämällä kantasuomalaiset kokonaan ilman turvaa voi saada rahat riittämään pelkälle loisimiselle, ja sekin EHKÄ.


  • Voin kumartaa kohteliaana tervehdyksenä mustalle, mikäli musta on työtätekevä musta. Loisia ei kumarrella edes tervehtiessä.

   • Miksi antaa kellekään erityiskohtelua vain tämän rodun perusteella? Tai no, toisaalta alkaa kyllä olemaan aika ryhtyä antamaan erityiskohtelua ja solidaarisuutta omille maanmiehilleen kun vasemmisto ja media tekevät kaikkensa saadakseen suomalaiset valkonaamat kyykkyyn.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi antaa kellekään erityiskohtelua vain tämän rodun perusteella? Tai no, toisaalta alkaa kyllä olemaan aika ryhtyä antamaan erityiskohtelua ja solidaarisuutta omille maanmiehilleen kun vasemmisto ja media tekevät kaikkensa saadakseen suomalaiset valkonaamat kyykkyyn.

    Ei me mennä kyykkyyn. Aikamme katsellaan mitä tuleman pitää mutta siinä vaiheessa kun tonteillemme tungetaan alkaa kuoleman kellot soida. Eikä tarkoita itsemurhaa. Ne ovat ihan eri porukka jotka menettävät henkensä.


  • Ihmisen ei kuulu kumartaa tai nöyrtyä toisen ihmisen edessä, ei missään tilanteessa eikä milloinkaan. Se on tasa- arvoa.

  • No kyseessähän on selkeä rasismi! Mikä muukaan? Olisi hyvä myös nuolla värillisten pelaajien nappulakengät sekä ennen että jälkeen pelin, ettei kenellekään heistä jäisi edes epäilystä yhdenkään pelaajan rasistisuudesta!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   98
   4861
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   97
   2989
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   93
   2877
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   32
   1352