Sanna Marinin koronatoimia kehutaan USA:ssa

Anonyymi

Kaikkien aikojen suosituin suomalainen poliitikko kerää kehuja myös rapakon tuolla puolella.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/eb008cf2-6f34-4fec-9037-39beffcf26ed

– Marin oli ollut vain neljä kuukautta pääministerinä pandemian tullessa. Suomen kriisivalmistelu tarjosi uudelle johtajalle kätevän mallin, mutta lopulta kriisin hoitaminen oli hänen vastuullaan.

20

<50

  Vastaukset

  • Mitähän sä oikein yrität sanoa ja viestittää? No, jos puhutaan kaikkien aikojen suosituimmasta suomalaisesta poliitikosta niin,
   https://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000006290539.html

   Mitä tulee tähän Pandemiaan niin olisko nyt kuitenkin hyvä muistaa että jopa oppositio tuki hallituksen toimia tässä pandemian torjunnassa keväällä JOTEN eihän tämä nyt ole Sannan ansiota!

   Tai voihan vasurit niin kuvitella KUN Sannalta puuttuu vielä kaikki muut teot!

   • Suomen ja Sanna Marinin koronatoimia kehutaan politiikkasivustolla USA:ssa – ”Hänen vastuullaan”

    Koronatilanteen hoidossa Suomen lisäksi Norja saa kiitosta. ”Pahoihin” maihin kuuluvat Ruotsi ja Ranska. ”Rumia” edustavat Iso-Britannia ja Espanja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomen ja Sanna Marinin koronatoimia kehutaan politiikkasivustolla USA:ssa – ”Hänen vastuullaan”

    Koronatilanteen hoidossa Suomen lisäksi Norja saa kiitosta. ”Pahoihin” maihin kuuluvat Ruotsi ja Ranska. ”Rumia” edustavat Iso-Britannia ja Espanja.

    Vaikutti vaan jotenkin niin sekavalta kun heti alussa puhuttiin kaikkien aikojen suosituimmasta suomalaisesta poliitikosta ja sitten linkki koski jotain aivan eri asiaa ja henkilöä!

    No kyllähän sitä vähemmästäkin ideologisesta kiimasta keskittymiskyky herpaantuu!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vaikutti vaan jotenkin niin sekavalta kun heti alussa puhuttiin kaikkien aikojen suosituimmasta suomalaisesta poliitikosta ja sitten linkki koski jotain aivan eri asiaa ja henkilöä!

    No kyllähän sitä vähemmästäkin ideologisesta kiimasta keskittymiskyky herpaantuu!

    Onhan se kahta asiaa hankala miettiä yhtä aikaa. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006520709.html   • Presidentti ei ole poliitikko, ei edusta mitään puoluetta ollessaan virassa. Sanna Marin on siis tämän hetken suosituin poliitikko Suomessa.


  • On se kyllä hyvä tyyppi tuo meidän koko kansan Sanna. Toisessa jutussa selvisi, että kansalaisetkin tykkäävät. Olikohan 4 prosenttia jotain laitaväestöä, joka ei hänestä pidä.

   • Demarit sai vaaleissa noin 20% kannatuksen, hyvin pieni osa suomalaisista siis ylipäätään kannattaa demareita. Sannassa ei ole mitää erikoista, tavallinen kuolevainen muiden joukossa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Demarit sai vaaleissa noin 20% kannatuksen, hyvin pieni osa suomalaisista siis ylipäätään kannattaa demareita. Sannassa ei ole mitää erikoista, tavallinen kuolevainen muiden joukossa.

    On Sannassa jotain erikoista, kun 80 prosenttia suomalaisista on tyytyväisiä häneen pääministerinä. Kukaan poliitikko ei ole ollut yhtä suosittu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On Sannassa jotain erikoista, kun 80 prosenttia suomalaisista on tyytyväisiä häneen pääministerinä. Kukaan poliitikko ei ole ollut yhtä suosittu.

    Eikä myöskään yksikään hallitus kuten Marinin demarijohtoinen.


  • Jospa se olikin niin huvittavaa sekoilua tietokatkoineen ja uskomattomien maskisekoilukauppojen kanssa, että nauroivat ympäri palloa, ja suomen punaviher propakandistit on vängänny sen suosioksi.

  • Juoksee lipettiin ja antaa vastuun naapurimaalle, kyllääh =D hahah!

  • "Jospa se olikin niin huvittavaa sekoilua tietokatkoineen ja uskomattomien maskisekoilukauppojen kanssa, että nauroivat ympäri palloa, ja suomen punaviher propakandistit on vängänny sen suosioksi."

   Noin just. Ja mitä ihmettä me tehdään jollain muun maailman jutuilla, kun me täällä tiedetään miten surkea ja surkeasti toiminut Marin on.

   Ja toi nettilehti, johon IL viittaa, on Politico Europe, joka tarkastelee maailmanmenoa Brysselin vinkkelistä. Eli sieltä, missä Marin toimi EUlle mieluisasti ja jakoi rahaa muille EU-maille, suomalaisten maksettavaksi.

  • Perustuslakimuutoksen jälkeen Sannasta voi tulla vaikka koko Amerikan presidentti!

   • Miksei vaikka Terminaattori, kunhan Iso A. jää eläkkeelle.


  • Koronatoimia? Uusimaa kiinni. No ei oikeasti, koska iltalehti uutisoi, että kahden päivän aikana kymmeniä tuhansia autoja oli päästetty läpi ja vain vähän yli 200 oli käännytetty takaisin. Paskamaskiskandaali Kiinasta. Koulujen, kirjastojen ja ravintoloiden sulkeminen, vaikka tartunnat on saatu muualta. 6 alle 50-vuotiasta vakavasti sairasta on kuollut. Alle 20-vuotiaita nolla, 20 miljardia velkaa, 450 000 pakkolomalla, tuhansia konkursseja seuraavan vuoden sisällä, järjetöntä perusteetonta terveiden ihmisten pelottelua, vaikka virus ei käytönnössä yllä lähellekään tavallista nuhaa (1000 kuolemaa joka vuosi). Jos tätä hysterian vallassa olevaa hullunlehmäntaudista kärsivää hallitusta voi kehua, niin sanattomaksi vetää.

   Lopuksi uutinen Brittien saarelta. maalis-syyskuun aikana kotiin on kuollut lähes 30 000 ihmistä enemmän kuin tavallisesti. Näistä vain 3%:lla oli korona. Suurin syy on sydänkohtaus. Kuinka monta ihmistä on siis kuollut sen vuoksi, että ihmisten elämää on turhaan rajoitettu?

  • Tunnen ylpeyttä uralilaisuudestani ja mongoligeeneistäni. Sanna on minulle on oikein hyvä johtaja.

   Läntiset laatikkopäät voitte muuttaa Ruotsiin veroja pakoon koronakoteihin eläkepäiviänne viettämään. Espanjakin varmaan sopii teille oikein hyvin, jos olette johonkin sosiaaliseen elämään addiktoituneita.

  • Sanna on hyvä pääministeri johon kytkeytyy kosolti itämaista mystiikkaa. Koronan ilmaantumisen ajankohta osui Sannan asettumiseen pääministerinvirkaan lähes yhtä aikaisesti. Sannan on kokonaisuudessaan kuikka itämaisen porhon ulkomuodon omaava. Sanna tekee Suomesta varmaan kai pohjolan Monacon. Meillä kaikilla on sitten rahaa millä mällätä. Sanna voittaa koronankin kai pelkällä tahdollaan. Sana hapankaali poistettaan kirjallisuudesta.

   https://www.photo.rmn.fr/CorexDoc/RMN/Media/TR1/MS3I0G/97-023633.jpg

   https://i.imgur.com/16Kh3Ax.jpg

  • No miksi ei kehuttaisi. Erityisesti USA:ssa on vertailukohtaa siitä, miten käy kun johtajana on poukkoileva narsisti jonka "linja" muuttuu tämän tästä. Trumpin mukaanhan Kiina ja WHO oli aluksi hoitanut kriisin fantastisesti, kunnes ne olivatkin suurimmat roistot, mutta tauti oli kuitenkin katoamassa pääsiäiseksi tai viimeistään kesäksi jne.

   Jos USA:ssa olisi suhteessa yhtä paljon koronaan kuolleita kuin Suomessa, niin 200.000 kuolemaa olisi vältetty.

  • Suomalaisilla kävi hyvä tuuri saadessaan Marinin kaltaisen järkipoliitikon johtajakseen koronakriisin ajaksi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4906
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   106
   3379
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   99
   3011
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   38
   1600